♥ Barskolan MALLORCA!

Okej Vänner... sista bloggen innan jag drar. *Snörvel*
Vi får se när jag uppdaterar men håll utkik!!

Vem vet när jag dyker upp igen?
Kanske ikväll, kanske imorn, om en vecka...
En sak är dock säker - I'll be back! =)

Wish Me Luck As Miss Bartender!!

image237


Solong!

♥ Snart Resa!

*Piri Piri*

Hahahahahaaa, sorry. Internt skämt från Gessle-dagen! =)
Men nu är det pirr i magen!!

Min dag:

11.55 - Åker buss från lilla Lidköping till Skövde.
13.29 - Tåget från Skövde rullar mot stora Stockholm.

Vid fem-tiden möter vi Mikas pappa och sedan chillar vi nog på kvällen.
Imorgon 05.40 är det samling på Arlanda! Shit pommes frittes, tididgt!
07.35 lyfter vi mot solen och sedan ska vi ha det... GALET!! =)

Nu måste jag sminka mej!!

♥ Besviken!!

Har väntat hela veckan på att KENT-biljetterna ska släppas och när jag loggade in 8.50 blev jag placerad i kö! What the fuck? Man blev ju ombedd att uppdatera sidan efter angivet klockslag!

Nu sitter jag här med två biljetter på en läktare far away... ville haft ståplats! Och dessutom kostar dom 700 spänn var! What to do? Love to go...

Dagens Diss:...
går till Ticnet.se för deras urusla system just idag, just med Kent-biljetterna! Om man vart tvungen att betala med en gång skulle inte alls så många bokat tror jag just vid detta tillfälle. Då kunde jag fått mina ståplatser och vart en lycklig tjej nu!!

Återkommer om min resa =)

♥ Resultat:

Jag förtjänar en applåd!
16,1 kg vägde min resväska! Men jag tror att slutresultatet kommer ligga på 17 säkert.
Och äsch, jag orkar inte böka... det är värt att betala lite och få med allt!

Endast lite kvar att göra. Ska sätta på en film nu och mysa. Kommer ändå inte kunna sova =)
Natti natti! Hörs imorn!! PözZzZzzZZ!


Full!!  Men är jag nöjd nu eller kan något justeras?
image234

Målade och klara... äntligen!
image235


♥ Spännande!

Strax dags att väga packningen... Jag tror inte jag håller vikten. Rena skämtet att man bara får ha 15 kg!! Hur ska detta gå? Huum huum, frågan nu är hur mycket jag är villig att pröjsa för övervikt. Eller kan jag banta ner? Nej, jag har bara packat ner nödvändiga saker, så det så!

Titta in igen om en stund för resultat. Vågar du gissa vikten??

♥ My God!

Jag är sååå kass. Är fortfarande inte klar med nånting. Hittar på nya saker att göra hela tiden och skjuter upp naglar och allt vad det heter.

Just nu bränner jag lite skivor med skön musik som jag kan ta med. Det kan behövas!

Medans jag letade bland alla gamla mp3-låtar på datorn hittade jag denna:
JCA - I Begin To Wonder
Den låten är lite speciell för mej och syrran.
När vi för ett antal år sen var i Tyskland med familyn spelades den på radion hela tiden och vi var ganska irriterade... sen vände irritationen till gillande och när vi kom hem diggade vi skiten =) Senare gjorde även Danni Minouge (stavas det så?) en version av samma låt.

Hallå, va fan... jag har fått nagellack på pekdonen. Typiskt!

Hörs snart igen!


♥ Friiiiiiii!

HURRA! Sista dagen gjord på jobbet! Känns... inget speciellt faktiskt. Har säkerligen inte arbetat min ALLRA SISTA dag där ändå. Men nu är det frihet i kroppen och närmast ska jag packa färdigt, måla tånaglarna och sedan fika med mamma och pappa!


Nya Väskan! = Mitt handbagage!
image231


Packning = Rörig klump men snart kommer allt falla på plats!
image232


Dagens viktiga inköp: Scarf, Puder-stuff, Nagelfil, Mascara + Läppglans
image233



Update senare!

♥ Uuhm...

well, kläderna ligger nu i en hög på golvet. Jag har tagit fram linnen, kjolar, en tjockare tröja och självklart bikinis. Alla 3 åker med. Den rosa, som jag vigt åt den här resan, kommer att få åka med i handbagaget tror jag. Den luktar godis just nu eftersom jag har mitt färdlektyr i samma väska. Nya väskan förresten, skulle visat kort jöö, gör detta imorgon!

Appropå imorgon. Dagen ser ut såhär:
Jobbar 8-13.
Lunch med Mika och Tess mellan 13-14.
Möta mamma 14 och göra bankärenden, + ev fila på inköpslistan.
Efter stan åker jag hem och försöker reda ut bombnedslaget på mitt golv.

What about Brian... vilken mysig serie! Jag höjer tummen upp för Adam och Marjorie! Nästa vecka får dock mor o far se till att spela in åt mej eftersom jag har annat på g!

Imorn är det oxå officiellt min sista dag på jobbet.
Detta ska jag fira med monsterfika =) God Natt Vänner!

♥ Nästa: Packning!

Äntligen hemma från jobbet! Nu börjar planeringen... hmm, nä men alltså det här ska nog gå bra. Slänger ner lite linnen och ett flertal kjolar. Plattång, brillor och annat livsnödvändigt. Sen är saken biff!

Måste duscha, måla naglarna.. tårna oxå! Äta mitt i allt, det blir some grilled meat ikväll! Mums! Klockan 21.00 är det What about Brian - kan inte missas! Ni vet, slutade ju med att Marjorie kom tillbaka förra veckan!
Hörs senare!

image230
Tom...


♥ Dagens "Nämen titta..." 2

... nu är det mulet! Det var ovanligt. Fast vi som haft så mycket sol i sommar kan behöva lite moln och några svalkande droppar! Man blir ju trött på solens alla strålar till slut. Jag kommer vara måttligt fed up på sommar innan jag ens landat på Mallis!

Om en halvtimma åker jag mot stan för att jobba. Jag ser verkligen fram emot det. Att jobba är det bästa jag vet! Allt inför fredag/lördag är ju ändå redan fixat. Så någon ledig tid är väl onödigt, right?

Ironi.

Puss Hej så länge!

image134


♥ Nämen titta...

...solen är framme!! Jippi kay Yay! Hör inte till vanligheterna these days!
Jag ska ta vara på detta och genast ge mej ut på joggingrunda. Kan bli den sista innan avresa. Ikväll när jag slutat jobbet ska jag sätta igång med packningen.

Det är så svårt att veta vad som ska med och inte liksom. Vill inte glömma något men samtidigt inte ta med för mycket. Jag brukar ha en tendens att packa ner hela rummet när jag ska iväg någonstans =/

Har ni några tips? Vad MÅSTE med? Och vad är kan lämnas hemma på en solresa? Help Me!!

Later!

image229

Fick sms av sis just nu och min brutta befinner sig i Miami!!
Have the time of your life cutiepie!
I miss you!

♥ Rubrik? Vad är det?

image193   Sjuuukt mycket att göra på jobbet nuförtiden. It almost makes me vomit!
Bara imorgon och torsdag kvar... HURRA!

Är lite osams med mej själv just nu. Fick vittring på ett gammalt span igår, ni har säkert hört mej tjata om honom - Trey? Anyway, han är upptagen nu så jag försöker säga till mej själv att GLÖMMA och låta bli att slösa massa viktiga tankar på en sån här onödig sak, men lyssnar jag? Neeeej! Det är som att prata med en vägg! Crap!

Inga mer drömmar om Mr Segerstedt iaf. Fast det vore ju inget konstigt om det dyker upp något inatt, då jag känner mej helt knas. Är nervös inför lördag, less på jobb, seg med min packning och dessutom verkar kroppen ställa in sig på dvala... Ikväll när jag satt i soffan och tittade på Allsång degade kroppen ur totalt. Jag blev sådär äckligt trött och allmänt seg som man blir en mörk vinterdag. HEMSKT! Det är ju sommar för helsike och allt man ser är gråa moln och regndroppar. Inte konstigt att kroppen blir förvirrad. Själen saknar ljus!!

TUR ATT JAG ÅKER TILL MALLORCA OM 4 DAGAR!!

One Tree Hill nu. Fy jag skäms, jag har inte kollat klart än... men nu är det riktig OTH-quality-time som gäller. Bädda ner mej i sängen och tända ljus. Mmmm mysigt!

We love you dark continent.
Good Night!

Fortsätter på det här med ingen rubrik idag... tror det blir bäst så!

Börjar jobbet om en timma. ÖKEN! Måste göra mej iordning, sitter fortfarande i morgonrocken. Har inte gjort någonting nu på förmiddagen. Tittat igenom nya H&M-katalogen och betalat en räkning.

Nu ligger den stora tomma resväskan på golvet. Får nog börja tänka på packningen ikväll. Herregud, vad ska jag ta med mej? Fick mejl igår från Barskolan som rapporterade att det var cirkus 30 grader där nere... Jag behöver alltså inte tänka på att packa ner jackor och stora tröjor! Känns gött o veta att man iaf kommer få två veckors sol på sig iår! Det behöver jag!! =)

Jag längtar massor tills vi åker men ändå kan jag redan känna hur skönt det ska bli att komma hem igen. Träffa syrran igen och pussa på Enza! Jag tänker för mycket på framtiden... LEV I NUET EMELIE!

Jag filade på en rubrik men idag är det tomt.
Jag vill att veckan ska rusa förbi... iaf jobbardagarna. Hatar att jobba just nu. Och då har jag bara 3 dagar kvar... blir väl extra jobbigt när man vet att det är så lite kvar. Det är när man ser målet som man blir trött =)

Måndaxklubben igår... well well, alla party-nights kan inte vara på topp. Gårkvällen var faktiskt ingen höjdare. Enough Said! Men jag kan iaf bjuda på lite bilder:

image227

image228


♥ Hallå Vänner!

Det var ju såklart meningen att jag skulle bloggat i förmiddags men tiden bara rann ifrån mej. Har vart framme på stan nu i 3 timmar och shoppat saker och annat gott till Spanien-resan. Bland annat en ny väska =) Wohoo! Visar bild imorn, är stressad nu som vanligt när det vankas utgång. Måndax jööh!! Ska vara hos Mika vid halv åtta...

image226Köpte ny parfym idag oxå, Naomis Cat Deluxe At Night. Jag hoppas jag kommer att trivas med den. Kommer dock inte byta ut min vardagsdoft, Be Delicious, utan bara ha denna som komplement när man vill krydda tillvaron lite extra... typ ikväll =) Någon som provat denna förresten? Den söta lilla dunbollen kommer hamna i min mobil sen, *så sött*!!

Annat som hänt under dagen tro? Hum, jo jag provade mina nya hårprodukter förut och WOW! Den nya SEAH-inpackningen är den bästa jag provat! Mitt hår blev helt fantastiskt mjukt och lent. Kunde dra fingrarna genom håret i duschen utan problem! TIGI's Papaya Leave-In-Spray verkar oxå bra men jag höll på att slice'a upp handen när locket åkte av! Farliga grejjer...

Måste innan jag avslutar bara berätta att jag nu vid flera tillfällen drömt att jag är ihop med Erik Segerstedt. Helt knas, jag vet! Varför drömmer jag såhär? En gång okej, men flera?! Näääe, it has to stop! Snart går jag väl runt och presenterar mej som hans flickvän =)

Hoppsan sa, klockan är redan way too much!
Ha en trevlig kväll! Pussis!

♥ Lidköping

Hemma igen. Mycket skoj i helgen måste jag säga!!
Fast att jag är trött och bara vill slänga mej i soffan och sätta igång en bra film, tänkte jag vispa ihop en blogg till er om mina äventyr! Here we go...

I fredags styrde vi alltså kosen mot Göteborg, jag, Tess, Jocke, Ida och Alexander.
Vägen ner var rolig då vi hade ett private race med en uppkäftig Volvo... en pappa med barn dessutom. Hahahaha!! Väl i gbg med parkerad bil började vi promenera mot rätt håll. Då det kurrade i magen på de flesta av oss letade vi upp en mysig uteservering och käkade gott. Sen gav vi oss vidare mot Slottskogsvallen. En trevlig liten promenad som till och med bjöd på Flamingos! Jeeez vad paff jag blev då! Coola saker det där, flamingos.

Inne på arenan vimlade vi omkring innan vi hittade plats framför scenen. Förbanden var en flopp... *Asgarv* Men när Gessle gjorde entré blev det fart på publiken. Gamla och nya hits varvades under kvällen och det var sådär mysigt som det bara kan vara när man lyssnar på Per Gessles låtar!

image219


     


image223


Efter konserten mötte Frida oss och jag föjde med henne hem. Vi hade girltalk till två på natten, sen sa våra ögon nej tack och slog igen. Vaknade 11.20 idag men ingen av oss orkade gå upp så vi drog ut på frukosten till ca halv ett eller ett =) Vid två bestämde vi oss för att ta en liten promenix... Well, den lilla promenixen blev en lååååång runda med bland annat en båttur. Vi åkte nämligen över till Hönö med färjan. När vi kom tillbaka var maten serverad - grillad lax! MUMS!!! Efterrätt oxå - Blåbärspaj och glass!

Klockan 17.10 åkte jag och Frida in med våran favoritbuss (240, lilla Varholmen) till stan och avnjöt en kall frapino. Super Delicious! Jag älskar Espresso House! 19.12 gick mitt tåg hem till Lidköping. Jag hade glömt min Mp3-spelare hemma men löste det hela med Glamour och lösgodis =) Skönt att vara hemma men jag saknar redan min absolut bästa kompis! Vi konstaterade idag att vi varit bästa bitches i 13 år nu... men vi har väl kännt varann sen 5 års ålder! Det är lång tid det!

image225


Oj då, klockan har hunnit bli 22.22... då får man förresten önska sig något. Jag har nog förbrukat mina önskningar dock för jag verkar inte ha någon form av tur längre. Jag vet inte om jag orkar kolla på film nu. Men jag vill verkligen se "The Last Kiss" som jag inte hunnit ännu!

Imorn ska jag och mamma åka fram och handla lite skit till Spanien! Och på kvällen blir det utgång!
Puss och en God Natt-kram!

♥ I Min Hårprodukts-Djungel!

image217

image218

Hmmm, kan nog konstatera att jag har det mesta.
Vill inte ens tänka på hur mycket pengar det står i dessa hyllor =)
Och då är inte mina olika schampon med här...

Men det är sååå kul med hårprodukter och jag har väl nämnt att jag är sjukt besatt av att ta hand om mitt hår på bästa sätt? Hahahaha... *freak*

Ingen mer blogg idag nu vänner! Åker 14.30 mot Götebööörg och stannar tills söndag. Ska möta min söta peep Frida efter konserten och sen sover jag hos henne. På söndagen ska vi bara snacka gojja och umgås! Jag har även bestämt ett fikastopp på Espresso-House!!

Hoppas ni har en underbar helg med mycket trevligt på menyn.
Ni som inte tittat på världens sötaste Enza ännu måste scrolla ner och njuta =)
 Pözz Pözz!

♥ L.Ö.R.D.A.G

Så var det lördag igen. Lördag 21.e juli. Gessle-konsert och endast en vecka kvar tills ett nytt kapitel i Emelie's Värld börjar. Kan ni fatta att jag kommer att vara på Mallorca om  S J U dagar!? För det kan inte jag...

Hur som helst, kan inte prata om detta nu för jag har redan massor av fjärilar i magen! Över till sista festen i Lidköping istället (innan den riktiga eran börjar)... Måndax igen nästa vecka! Jag och Mika måste göra Stadt och alla misstag en gång till. I've been fooling myself, new era? Pffft! Den börjar när vi landar i Spanien!
Många gånger har vi klagat över våra "situationer" här hemma med samma folk. Folk som är lika bra för oss som en mosad fluga är i ansiktet. Men trots allt vi gått igenom så erkänner jag här och nu att jag inte ångrar något av det. För vet du vad? It wouldn't be us without the boy-drama!

Här kommer mina klädinköp igår:

image216

Blått linne och bikinin från BikBok! Linnet är likadant som det jag köpte förra gången, ny färg nu bara! Satt himla snyggt och halva priset, ett måste köp!

Bikinin behövde jag egentligen inte, har ju 2 nya redan. Men denna har jag helt och hållet vigt åt Mallis. Kostade bara 99 spänn oxå, ett måste köp!

Rosa tunika/klänning från Gina. En sån där klänning som alla redan har med knyt i midjan och som alla matchar med leggings. Ja, alla har den redan men jag är seeeeeg. Så nu har jag skaffat mej en och precis i rättans tid faktiskt: 49 kr!! Herreguuud, ett måste köp helt enkelt! =)

Catch you later!


♥ Göteborg all over again

image210

Hejje! Jag har haft en toppen dag med mycket trevligt och med sol till och med =)
Enza och hennes syskon är det sötaste som existerar just nu, jag lovar! Hon är jätte go och jag längtar tills jag får träffa henne igen! Det kommer dock bli när bartenderutbildningen är färdig och vem vet om jag kommer hem direkt? Känns ju iofs nu som att Sverige lockar igen efter de där 2 veckorna.

image211
Lite grusiga i ögonen efter bus =)

 Engla gillade mina fingrar! Skiiiit söt bild, eller hur?

 Enza såg en favorit i mina flip flops på direkten =)



Shopping stod of course på schemat igen! Kan inte bege mej till Göteborg utan ett stopp på BikBok! Idag fick det bli Allum, hade ju liksom mina favoriter under samma tak där =) Så jag shoppade nytt linne och ny bikini på Bik, mera hår-glans på Bellbox och en tunika/klänning på Gina. Fyndade alltihop! Ja förutom hårprodukterna... dyrt, men jag säger: väl spenderade pengar! Jag kan lägga en hel månadslön på hårvård! Mitt stora intresse, tillsammans med skor och väskor =)

 Har letat ihjäl mej efter TIGI's nya serie S-factor och fick hjärtsnurr när jag såg Papaya-grejjen i hyllan! Yeeehaaaa! Inpackningen till vänster ska tydligen vara godis för mitt slingade hår!

 Good Stuff =)

Lägger kanske upp pics på kläderna imorn, om jag orkar.
Nu ska jag slänga mej i sängen och mysa!
Höres imorn innan jag gör Göteborg all over again!
Közz!

♥ Fredags-Frukost!

Mmmm, mysigt med Fredagsfrukosten idag. Fast lite jobbigt att gå upp klockan 8.00 när man är ledig! Det var det värt dock... men jag hann inte läsa klart Klick! Så det gör jag i bilen på väg mot GBG.

Ska åka alldeles strax. Var ju tvungen att blogga först  bara =)
Stannar inte i Götet idag, så räkna med en blogg ikväll och med gosiga bilder på Enza!

PANIK! Vad ska jag ha på mej? Måste åka och jag sitter i mjukisbrallor och linne. Damn! Vill ha något fint på mej eftersom vi drar stan oxå sen... Men dom där rackarns dunbollarna har ju vassa tänder som kliar och jag vill komma hem hel! =)

Ha en underbar FREDAG fellas! Det ska jag ha!! Peace Out!


♥ Go Kväll Ladies And Gentlemen!

image193     Slut på jobbig dag och slut på arbete för denna veckan! Jippi!!
Sitter just nu och försöker planera helgen så att den blir så bra som möjligt.
Imorgon ska vi iaf åka och hälsa på Enza igen! Mysigt! Och på lördag är det Gessle-konsert. Frågan är nu hur jag och Fridolina ska lösa trasslet så vi oxå kan ses. Sova över imorn vore ju det ultimata men hennes Vårgårda-dejt är i vägen (och den dejten ska hon ta vara på!!)

Funderade lite nu... imorn kommer det bli Fredagsfrukost istället för vanliga Fredagsfikan =/ Hmm, men det blir nog mysigt! Ska åka och köpa gott bröd och Aftonbladet med Klick! imorn när jag duschat!

Nu ikväll ska jag äntligen titta på de sista avsnitten av OTH. Har haft mycket för mej det sista.
På tal om serier förresten, igår var det ju som vanligt What about Brian och det är så himla mysigt på något sätt. Kan inte beskriva men gos är känslan som infinner sig mellan 21.00-22.00 på onsdagar =)
Igår kom Marjorie tillbaka oxå och sånt där älskar jag! När både Brian och Adam såg henne... hihi!

Nääe gott folk, nu kallar sängen och mina vänner i dumburken!
Hoppas jag hinner med en blogg imorn innan vi åker! Annars dyker jag upp... när jag dyker upp helt enkelt. Inget bestämt ännu om morgondagen men skulle jag bli kvar i Götet så får du en blogg på söndag! Shit vad lååååångt det är dit... men titta in du så får vi se vad som hänt på Emelie-fronten!

Sweet Dreams!

image209
Min Midsummer Light-lampa!
*Jag älskar dej*
Testade en ny grej med mobilkameran som var rätt hypad =)
Eller vad säger ni? Och visst är lampan gorgeous?!

♥ HURRA! och annat roligt

Nu har jag skyddad identitet... nåja, nästan. Min dator är säkrad och här sitter jag återigen och myser i sängen med min underbara kamrat! Aaah, life is good =)

image203


Vill ni ha lite roliga pics?!
Här kommer mera partaj-bus från Måndax!! (OBS: Från mobben = dålig kvalité)

image204

image206

image205

 
     Nathalie i sin nya page! Och så jag... igen.


Borde stänga ner och dra täcket över huvudet men jag vill inte sova. Sova innebär snart morgon. Morgon betyder dags att jobba 11 timmar - Jeeeey!  (Not so much)
Kan faktiskt hoppas på regn imorn, men då menar jag regn ända tills klockan är strax över 18.00. Annars måste jag ju ge mej ut och torka bort så fort solen skiner! *Urk* Hellre sol hela dagen isåfall (även om det medför mycket folk)!

Känns som jag hade mycket att säga men det har väl fallit bort eller nåt.
Längtar till Fredag då vi ska besöka valpisarna igen!! Känns förresten som att jag ska bo i Göteborg i helgen. Ska se Gessle på lördag oxå jööh =) Och ev hinna vara hos Frida som har stugan där!

23.11, det här går inte. Jag måste sova. God Natt!!
PS:
Jag har inte tittat på OTH på jäääätte länge! Får abstinens snart. *Måste se sista avsnitten*

♥ Men för helvete! Nää nu jävlar...

(fritt citerat från "Sagan om de bannlysta")

Jag är åt helvete förbannad på allt som har med antivirusprogram att göra nu!!
Allt började med lite krångel med Norton som följde med på köpet i 60 dagar (eller nåt sånt)... började krångla och det var RISKUTSATT... Vem vågar surfa på nätet då? Inte jag med min nya dyrgrip iaf =/
Vi avinstallerade skiten och slängde in ett nytt igår, F-Secure. Men tror ni det funkar som det ska nu? Näääeeee då! Åhhhh, blir galen!

Idag efter jobbet tog jag lunch med Mikaela och Tess. Mumsigt fika på Söder är alla tiders =)
Efter denna aktivitet (och lite därtill) var det dags att trimma håret. Denna gången testade jag Salong Axelsson och jag är mycket nöjd! Tycker iofs inte om att klippa mej då en bit av längden åker av =( men håret mår ju gott och nu är det fräscht! Känns bra!

Som det ser ut nu måste jag jobba mina elva timmar imorn - BÄVER!!! Vill inte.
Då kommer inte en blogg så långt ögat kan nå skådas... vilket egentligen inte alls är något nytt nu i dagarna tack vare mina korviga virusskydd! Fast jag lovar att titta in imornkväll ändå! Och ordnar det sig med datorn så slänger jag in ett ord till idag! Håll utkik!

Ha det bäst mina vänner!!

image151

♥ Finally!!

Hej Allihop!!

Förlåt för min dåliga uppdatering... probs med virusskyddet på min dator så nu sitter jag vid den gamla... weird! Är helt inkörd på min laptop nu jöh =)

Igår var jag ute på sjön med familyn! Jätte härligt! Försökte faktiskt blogga från mobilen när vi var på väg ut och jag trodde det gick i mål men det ser jag ju nu att det visst inte gjorde =(
Hur som helst, en dag på sjön med mycket sol och relaxing var precis vad jag behövde! Älskar sånna där spontana dagar när man bara kan göra vad som faller en in, that's what semester is all about!

image201

Dagen avslutades med fest och glamour oxå =) Måndaxklubben var som vanligt varmt och trångt men ack så härligt! Alltid kul att gå ut när det är mycket människor i rörelse!! Måste dock lära mej att "pay no attention to" vissa som antingen är kung eller het... don't ask! =)

image198

image197

image199

Har lite pics i mobben oxå som jag inte fått in än... Det kommer!
Nu ska jag ta en promenad så jag vaknar till innan jobbet. Usch för att jobba!
Idag vill jag gifta mej rik eller vinna på Lotto igen!

Have a great one så hörs vi!! P&K!

♥ Hunk-Varning!

Ja det kan man kalla det... det visade sig vara roligare att jobba än jag trodde. Iaf under den dryga timmen hunkarna satt ute och fikade! Visade sig oxå att det var samme hunk jag spanat in en gång tidigare =) Jag och girlsen på jobbet blev helt till oss... Hahahahaaa!!! Jag har oxå säkra källor som skvallrat om att han/dom befinner sig på Måndax ibland. Och gissa vad Emelie ska göra imorn? Besöka Måndaxklubben!! Ödet? Nej.

Men det ska bli kul. Jag och Mika är festsugna. Hoppas Natta kan följa med.
Ringer imorn och hör!
Vad händer mer i veckan då? Klipp på onsdag och besöka valparna på fredag! Vill du veta en hemlis? Vi har fått Lurven =)

Om 2 veckor är det röj på Mallis! Guuuuuuuuuuuud!!
Hoppas du haft en skön söndag. Jag tar sovmorgon imorn! Puss o Kram!!

image194
Från midsommar! Riktigt snyggt finger-arbete må jag säga =)


Mega stort PS på det här inlägget: Stod ju i horoskopet om en mörkhårig kille (eller vad det nu va) på ett café... Men mitt café?! AAAaaaaa!!! Datumet var dock fel fast stjärnorna kan ju inte få till allt rätt, right?

♥ Små Groderna, Små Groderna...

image193    HALLELUJA!
                       Emelie fick sig en dusch!!

Det var rätt skönt faktiskt.

Ja iaf dom första dropparna, sen kom värsta skuren - twice!! Men det störde mej inte särskilt mycket. Verkar dock som att regn lockar fram träsktrollen. Ja, grodorna alltså! Hoppade av vägen vid flera tillfällen men fann mej snabbt då jag insåg att det var små groderna som var i farten. Läskiga saker det där. Fast dom allra flesta var stora som 50-öringar... bäbisar alltså. Inget att vara rädd för. Har jag hört =)

TV-mys ikväll. Sommarkrysset när vi käkade god kycklingsallad. Inte bara mums för magen utan oxå mums för ögonen då Erik Segerstedt var med och kryssade =) So cute! ♥

Kanske kolla film nu eller? One Tree Hill lockar förstås. Tråkigt att behöva tänka på läggningsdagsen, ska ju upp imöra igen och jobba. Inte så fräscht, jobbar mellan 9-18.30 men räkna med en blogg på kvällskvisten!

Pratade med sis in da phone förut. Dom har det så bra så och jag är gröööööön av avundsjuka!! =)
Peace Out!

♥ Mot Alla Odds

Hallå där!

Idag fann jag mig tycka att det är pest att jobba och att jag helst aldrig vill göra det igen. Ever! Men jag tror inte att min önskan kommer att slå in. Isåfall måste jag antingen gifta mej rik eller vinna på Lotto. Och eftersom mitt kärleksliv är obefinligt just nu och eftersom jag aldrig spelar på Lotto, så har jag en känsla av att jag inte borde hänga upp mitt liv på dessa antingen's.

Jag är lite upprörd just nu. Hela dagen har det varit uppehåll, till och med lite sol... nu när jag slutat jobbet och kommer hem, tänker vara redig och ta en joggingrunda så pissar det ner!! It's not fair! Jag har alla odds emot mej för att vara hälsosam! Jag vill motionera men allt går emot mej:

1. Dåligt väder (inte kul att springa i regn, jag kan halka och dö)
2. Mina benhinnor (kan inte springa på asfalt, knappt gå raskt. Minimerar mina
     alternativa rundor)
3. Rädsla (obehagligt att springa i skogen helt själv, hör ihop med ovanstående)
4. Sommar-schema hos F&S (sållat bort många pass som skulle passat mej!)


Hmm, det ser inte ljust ut. Jag har en runda att springa som egenligen är bra. Mjukt underlag och trevlig miljö. Vad är problemet? Jo det ska jag tala om. Det är utvecklats en freaking golfbana där nu! Hur kul är det att ha en ständig skräck över att få en golfboll i huvudet? Nääh tack!

image193


Lite sol är vad jag vill ha!!
Kanske en powerwalk? Frisk luft efter ett skyfall... Kan behövas.
Igår var jag en sköldpadda. Ville helst stanna i mitt skal. Vet inte varför.
Just needed som me-time I guess. See Yaaaaa!

(Titta vilken söt kisse jag hitta! Den ska nog få finnas på mina sidor hädanefter =)
Kommer från
Raggartassen's hemsida, tycker inte om att knycka saker men jag
hoppas hon tycker det är oki!)

♥ Sista checken idag...

... sen säger jag God Natt så hörs vi imorn igen!
Men först ska jag kolla på OTH, det var något nytt... eller vad säger du? *fniss* Egentligen vill jag nog titta på Psych på kanal 5 men jag kan inte få ro kroppen innan jag ser följande avsnitt. Håller på med mina naglar samtidigt nu. Lika bra att få det gjort innan jobbet, annars går dom väl av till råga på allt.

Funderar på hur jag ska göra med mina nyinköpta skor. (Se bild längre ner)
Ska jag ha kvar rosetten eller rycka bort? Känns inte som min stil och dessutom passar det inte in med rött och vitt till helheten på skon. Hmmm, önskar jag kunde rådfråga sis... men lite svårt när hon befinner sig på andra sidan jordklotet.  Jag undrar hur dom har det och vad dom gör i denna stund. Det är väl nyss påbörjad eftermiddag hos dom? Lyllosar att vara i staterna!

Trevlig Kväll och Trevlig Lördag tills vi hörs!
Puss o Kram Äpple o Banan

♥ With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept

... så lyder rubriken på det hemskaste avsnittet i One Tree Hill's historia.
Gråten satt i halsen. Fast jag sett det förut och fast det bara är på film.
It's just so sad... det finns personer som faktiskt känner så här på riktigt.

OCH VARFÖR VAR DAN TVUNGEN ATT SKJUTA KEITH?

Hatar när folk hoppar ur serier och teamet sköter det hela med dödsfall.
DISS för sådant! Jag gillar (som bekant) inte Marissas death heller.

Nu väntar måste-listan, har bara kryssat en sak än... *flin*
Sen måste jag kolla ett till avsnitt. I can't leave things like that!

Later!


♥ Måste-listan

Herregud.
Jag som skulle ta vara på min lediga dag här hemma innan jobbarhelgen sätts i verk. Jag har tyvärr en måste-lista och det är lika bra att börja bocka av den redan nu. Annars kommer jag ångra mej ikväll.

Måste Lista:

1. Joggingrunda (ingen motion men massa godis och chips i flera dar)
2. Dammsuga. (Kollar runt i rummet och måste kväka ett Fy Faaan!)
3. Vässa klorna, måla om (och helst tånaglarna oxå)
4. Duscha (Vem vill jobba med fett hår?)
5. Betala min OTH-räkning (inte lika kul som att titta på det, märkligt)

Nu ska jag klippa mej på onsdag istället för en vecka senare. Kanske lika bra det så jag slipper stressa ihjäl mej innan jag åker. Massa som ska fixas. Och antingen ska vi hälsa på valparna igen på fredag eller lördag (nästa vecka alltså). Nästa lördag, 21.e ska jag förresten till Göteborg och få sommar-feelings tack vare Gessle! Ska bli så kul! Var längesen jag beställde biljetten men nu är det bara en vecka kvar =)

Den här måste-listan är inge kul, men allt i livet kan inte vara roligt... som våra mammor lärt oss!
Efter joggingrundan blir min belöning One Tree Hill!
Måste dock säga att jag kommit fram till avsnittet då Jimmy löper amok i skolan pga tidskapseln... jag gillar inte det avsnittet men måste ta mej igenom det. Dum känsla, vet ju att det bara är ett program men M.O.R.D hör inte hemma i Tree Hill. Usch! Snart går det utför med Brooke och Lucas förhållande oxå. Fast än är det gulliga saker kvar att njuta av =)

Have a good one!

image192


♥ Bling-Thing!

Igår beställde jag och mamma en jätte söt namnbricka till voven. Den skulle komma på posten och då blev vi riktigt surprisade när den damp ner redan idag! Jätte fin är den men varken min digi eller kamera i mobilen ville ta en schysst bild på blinget. Den är så blank så allt ljus reflekteras, därför blev det navelludd av det hela men jag tror du överlever lite crazy quality... här kommer den, vad tycks?

image191

Ska det bli regn av molnen? Hoppas inte, fast nu har jag nog kommit till en punkt då jag inte orkarbry mej om vädret. Blir det sol ska jag ut och njuta, om inte så stannar jag inne och gör nytta + One Tree Hill 'ar =)

Återkommer!

♥ Honey, I'm hoooome!!

Låt mej sammafatta mina 3-4 dagar i Strömstad med ett ord: R.E.G.N!

Nu över till resans höjdpunkt.. Shopping!

Och på bild nr 1 ser vi två söta linnen från en affär som skapar pirr i magen varje gång jag gör entré! ... Taadaa - BikBok!! Halva priset på det rödmönstrade - vilket kap! =)

image187

Bild nr 2 bjuder på nytt godis tillägnat mitt hår. Bellbox är ännu en favorit på min lista! Här inne hittar jag (nästan) allt jag kan önska mej för att hålla håret i trim.
Var dock tvungen att sålla bland frestelserna idag, risk för att övertrassera kortet annars, eller vänta, det kan man väl inte göra med VISA? Tjoohoooo!
Näää bara skoja, I'm not that dumb. Just shallow =)

image188

Jag drar fanimej en Dagens på bild nr 3. Dom här läckra pumpsen stod och ill-glodde på mej när jag klev in på Bianco. Vi snackar Rådjursögon alltså. Kunde inte motstå, och varför skulle jag?
Funderar dock på att göra dom lite mer Emelie och knycka bort rosetterna i fram.

image189


DAGENS: Feel like a hot damn princess in this shoes =)
image190

Köpte förstås lite annat smått och gott oxå. Men man behöver ju inte hänga ut allt här ;)

Lovade Mikaela att blogga lååååångt idag. Stackarn har väl saknat mej nu när jag vart borta, hihi! Måste tyvärr säga att jag är färdig för sängen sen länge och tänker inte trotsa livets lag... därför ska jag kolla klart på POTC 2 nu. Har fortfarande inte blivit klar med den än fast att jag ändrade mej i sista stund och tog med datorn. Man kan ju tycka att jag borde haft all tid i världen då det regnat Niagrafall men faktum är att jag inte alls haft det. Man kan ju fråga sig hur det gick till...

Just i denna stund befinner sig min syster och hennes kille i USA!
Jag är mäkta avundsjuk! Väntar på att mobilen ska knorra så man vet att dom är välbehållna! Nu har dom 2 spännande veckor framför sig med många häftiga upplevelser!... JAG VILL OXÅ ÅKA DIT JÖÖH!!

Natti Natti!


♥ SEMESTER!

Åter om några dagar, troligtvis torsdag.
Försök att leva utan mina visa ord varje dag..
Det finns ett liv utanför bloggandet =)

But who am I kidding, huh?
Det är jag som kommer sakna bloggen!!
♥ Solong!


image186

Får vi uppleva denna underbara atmosfär än' en gång?


♥ Skärpning, vädret!

Emelie ska trotsa vädret och åka på semester några dagar... Just nu ser jag mest fram emot shoppingen på TORP på hemvägen!! =) Hoppas verkligen att vädret skärper sig och ger oss SOL nu! Detta är för sorgligt. Regn varenda dag, bläääääääääääääääääääääääää!

Nu ska jag mejla A-kassan eftersom dom har sååååå mycket strul med deras telefonlinjer och du ska inte tro att facket kan hjälpa mej med mina utlandsärenden, nej det är A-kassan du ska prata med. Deras nr är 0771-43 50 60 och telefontid är mån... JAG VET!!!!!!!!!!!!!, hade jag lust att skrika i örat på henne. Jag har liksom försökt få tag på dom hela förra veckan, damn it!

Blåsa håret, packa lite kläder och sen drar vi!
Pöss Pöss!!

♥ Horoskop-a-holic

Dunder-Hej så här på kvällskvisten!


Har kommit underfund med att jag är väldigt "intresserad" av horoskop. (Ville undvika ordet besatt)
Vet inte om jag tror så himla mycket på dom egentligen men det är kul att läsa och ibland stämmer dom skit bra! Lite spookey faktiskt. Läste t.ex. SOLO's nya nr hos frissan sist, måste vart julinumret? Aa ja vet inte och skit samma, bläddrade såklart fram horoskopsidan först... för att säkert hinna med. Jag menar, nog för att det tar tid att slinga men man hinner knappast läsa ut en hel tidning, eller hur?
Nåja, Vågens horoskop stämde precis in på mej!! Kommer inte ihåg nu vad det stod men jag försöker hitta det på nätet, har inte SOLO en hemsida??

Fast undantag förekommer såklart. Ganska ofta nu när jag tänker på det. Nästan alla horoskop jag läst i dagarna säger att jag har så mycket romantik runt mej och att jag knappt hinner med mina vänner pga detta. Pyttsan.Inte ett enda rosa moln kan jag tala om. Hmm, har veckorevyn och min egna bibel brevid mej (COSMO)... vänta så ska jag slå upp horoskopen och se vad stjärnorna berättar! (Jag är Våg alltså)

♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥

Cosmo Säger:
Ge henne en chans.Venus kan ge fel budskap den 28.e, och få dig att tro att en schyst tjej är en bitch. Singel? Var uppmärksam runt den 11.e - en mörkhårig kille på ett café kan vara den rätte för dig! (...)

Egen slutsats: Det första är lite läskigt, 28.e åker vi ju till Mallis och kanske blir mitt första intryck av någon brud att hon är en bitch. Men då ska jag alltså hejda mej... När är den 11.e? Aha, på torsdag! Ska definitivt ta en fika med andra ord =)

VR Säger:
Den här delen av sommaren blir romantisk. Så romantisk att du riskerar att drabbas av missnöjda vänner och släktingar som tycker att du kunde höra av dej. Själv märker du knappt detta, du njuter av kärleken istället. Inte bara i praktisk form, utan gärna i böcker och på vita duken också.

Egen slutsats: Bla bla blaa, blaha blaha. Mmmm just det, Brooke och Lucas är den enda kärleken jag känner av!

♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥

Jag hittade en Glamour oxå på golvet men den var visst utgånget datum på den. Bad luck att läsa gamla horoskop du vet =) Jodå, jag är vidskeplig oxå... eller vad det nu heter.
Very well, Filmtajm!! Alla dessa övernaturliga krafter om mitt (obefintliga) kärleksliv tar på krafterna. Rullar in mej i täcket och sätter på POTC 2 istället. Have a good one!


PS: Endast "seriösa" horoskop med glimten i ögat gör sig besvär, vanliga horoskop i kvällstidningar dag för dag kan slänga sig i väggen. Jag behöver ungdomlig inspiration i min vardag!!

♥ Ingen roadtrip idag inte...

... men imorn ska vi iväg! Vare sig det regnar eller inte!!

Jahapp, vad har jag fått gjort idag då? Oh you know, not much. Men det gör inget. Har kollat på OTH, vart och handlat lite nödvändiga saker inför ett liv i husvagn (alltså godis och veckorevyn). Fikade nyss... jaa det är väl vad jag "hunnit" med idag i stora drag. Nu muppar jag här framför datorn. Ska jag kolla klart på OTH-avsnittet jag var tvungen att avbryta förut? Hjälp, vilket liv jag har va? Hahahahahaaahaa!!! Men det är f*n inte mitt fel. Hade det vart sol ute kunde jag ju stekt mej, motionerat eller bara gjort något annat UTOMHUS!! Mycket mer uppiggande än att titta ut och tänka Brrrr! I can tell...

Nu har jag officiellt i precis detta moment uppfunnit min alldeles egna form av DAGENS! Handlar inte om min outfit =) Nej, handlar om Dagens Bästa! Yeeeeej! Ready or not, here it comes:

Dagens:

Beställde min älskade och efterlängtade film med Zach Braff och Rachel Bilson i huvudrollerna!!

image183

Jag tror och hoppas den är bra!


♥ Semester-humör?

Nej, inte direkt.

Vi hade tänkt  o ta en roadtrip till kusten. Tradition sen barnsben att åka till bland annat Hunnebostrand och Smögen. Men hur mycket semester-humör känner man av när det är grått ute och regnet står som spön i backen? Piss i halleluja-baljan, säger jag bara!

Försöker oxå byta bort min jobbarhelg som är på ingång. Det går väl sådär.
Skulle vara skönt att iaf slippa lördagen så man kan skjuta på den här roadtripen till imorgon. Jag intalar mej själv att regnet slutat då...

Fick ett sms nyss. Trodde det var någon från jobbet som skulle svara NEJ! på min förfrågan... men det var det inte, det var FRIDA! Gud så skönt att höra från henne!! Saknar min vän <3

Nääääee, jag drar ett avsnitt av OTH så länge. Tittar in igen senare.  Hoppas regnet slutat så vi kan åka till kusten!!
Hug!


♥ Kvällstankar...

Om 3 veckor har jag och Mikaela sol i fejjan och kjol på oss! Då har vi landat på Mallis och tagit oss an vårt nya liv. Kinda nervous!! Just nu känner jag bara att jag vill ha sååå jävla kul dom här 2 utbildningsveckorna, för att sedan åka hem och förverkliga andra drömmar jag har. Men tänk om man trivs jätte bra där nere och får jobberbjudanden? Once in a life time... eller? Doesn't have to be. GOD! Everything's just so confusing! But I'm only 19 for godsake (I don't need a boyfriend... hahahahahaaa - nånting syrran lärt mej *fliiiin*)

Men vad sa vi igår? Do not be troubled about the future... easier said than done.
Här har du en annan kola att knäcka:
Oro är som en gungstol - man kommer ingen vart med den.
Varför är det så svårt att leva som man lär?
Än så länge är jag tonåring och tonåringar har problem, har jag hört. I höst då the big 2 and 0 trillar in så är jag vuxen. Än så länge behöver jag inte ha lösningar på allt. I just have to go with the flow =)

Vill kolla klart på Pirates ikväll egentligen men familyn blev sugen på Vi hade iaf tur med vädret när den "snuttades" i Sommarkrysset. Någon form av filmkväll blir det hur som helst.

Have a great evening you guys!

image182

PS: Kan man ha en förebild som inte finns? Isåfall har jag det! Brooke är min idol =)

♥ Lördag

Good Morning Beautiful!

Okej, morgonen har passerat. Det är förmiddag nu. Om några timmar ska vi iväg på konfirmation. Hey, now that's a way to spend your saturday! Tur att solen inte lyser idag faktiskt. Hade fått panik om jag suttit i en kyrka istället för att sola. På tal om sola. Det är den här bikinin då ra, en finfin bikini från H&M som jag tror att jag måste ha!! Har sneglat på den jätte länge men undvikit att köpa för jag har ju redan 2 nya iår. Men den har naglat sig fast i mitt huvud. Så vad ska jag göra?

Klockan slog just 12.00, bäst att duscha. Annars kommer jag inte bli klar i tid. You all know how it goes =)
Hann förresten inte titta klart på Pirates igår. Verkade dock inte alls så förskräcklig som jag väntat mej. Slutet tar jag ikväll.

Catch You Later!!

♥ Fräscht!

image180

Hell Ya!! Gjorde en smaskig sallad till det grillade köttet - Med JORDGUBBAR!
Borde du testa om du inte redan fixat... med feta, gul vattenmelon och blandsallad blir detta en lyxig variant på det vanliga... Visst ser det goodie ut, huh? =)

image181

Sitter framför tv.n egentligen nu, nya serien på kanal 5 "Psych" är vad jag tittar på. Ganska skojsig, men jag tror att jag ska lita på min syster och sätta Pirates of the... i rullning. Japp, du tänker rätt. Jag är precis en sån person... En sån som ännu inte tittat på dessa filmer och som inte tror att dom är bra. Men jag är oxå en sån här person som är villig att ge en chans. Är den dålig kan man ju alltid stänga av, right?

Har givetvis kollat på favoriten idag. Nu kan min själ slappna av, Lucas & Brooke är finally together!! Vet ju vad som händer men det känns så skönt! Igår kunde jag knappt somna för jag ville bara se den här underbara scenen mellan dom utanför Lukes hus *fånigt leénde*

Gosh, jag är en total serie-nörd! But hey, hey. That's okey. Cause I'm gonna have a own life someday =)
Bjuder på ett av alla underbara citat ur OTH (L säger dom alltid i början och ev i slutet):

"Do not look back and grieve over the past, for it is gone.
And do not be troubled about the future, for it has yet to come.
Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."

Sleep on that!
See Ya!

♥ Oh Jäää!

Sooool idag! Wonderful!! Har solat och mått gott hela förmiddagen. Äntligen lite färg på kroppen! Yeeeeej! =) Lite molnigt nu dock, hmm.. inget regn bara!! Vi ska ju grilla ikväll.

Inga nya framgångar hos A-kassan eller facket heller för den delen. Tekniska fel på telefonlinjen. Pyttsan, det har det varit i flera dagar nu isåfall!!


Handlade lite stuff på Maggan idag, hittade bland annat det nya gröna teet från Friggs med hallonsmak! Jippi! Så tråkigt att bara dricka citron typ hela tiden. Idag fanns det kvar Tor-bröd oxå!! MUMMA!!!!

Veckans Vilken Stil har helt rätt färg dagen till ära: Solgult!!!

image179

Klänning nr 1 är ganska söt. Annars är det rätt lama stassar det bjuds på nuförtiden.
Vart är alla "Oh my God, jag skulle döda för en sån"-klänningar helt plötsligt?

Hur som helst, päronen klipper gräset. Där har du anledningen till att jag sitter här. Ja det + att jag tycker det är funsis att blogga såklart =) Jag passar på att gå ut i naturen en sväng. Ingen fara med vädret visst, solen lyser!

Slut på blogg för tillfället. Åter någon gång ikväll troligtvis.

image178

Dålig bild från i måndags. Kvaliteten på min mobilkamera i mörker saknar ord. Jag menar, vem orkar använda blixten?


♥ Gööööööör Söta!!

image174

Hemma från Götet. Och jag är frälst =) Vovsingarna är gôr söta!! Alla 8 är som små marshmallows ♥, men man fastnade såklart för en speciell. nåja, två kanske. Om ca 2-3 veckor vet vi vilken som är Enza! Jag hoppas nog på lurven... Hihi!!

Mera bilder att njuta av:

   

♥ Natti Natti! ♥

♥ Moder Natur

Såhär fin blev himlen igår när jag åkte hem från Skövde.
Ibland kan man verkligen bli förundrad över våran fina värld.
I couldn't take my eyes of it... fast det gjorde jag ju förstås eftersom jag körde =)

image171

image172

image173


♥ Destination Göteborg!

Idag ska vi åka till Göteborg och gosa med valparna som nu måste bli 4 veckor på lördag..? Hmm, ja det stämmer. 4 veckor redan! Halvlek! Shit, återigen... tiden går fort! Känns som att jag jämt tjatar om det  =)

Bio igår!! Ocean's 13 vill du inte missa! Den här triologin med Clooney, Pitt och Damon är klockren. Har älskat dom sedan jag och syrran såg nr 1. Hade mysigt på donken oxå och köpte även godismys till filmen fast vi egentligen var mätta och belåtna =)

image170

Mikaela tipsade mej om att denna snutt på YouTube var apkul och jag måste hålla med henne! Har inte sett en enda av dom riktiga filmerna men det behövs inte... lovar! Check it out:
Sagan om de bannlysta

Sa jag att jag skulle måla naglarna igår? Well, det hann jag inte... whopsi! Ska göra det nu. Tusan vad det kurrar i magen oxå... Lägger in lite bilder här ovan som är värda ett span! Ha de gott!


♥ Trevligare inlägg lovas

Hej igen!

Har precis duschat. Tog en joggingrunda förut, jobbigt men skönt när man är hemma igen! Ätit lite oxå, ska nu blåsa håret och sen fila naglarna. Vid 16.00 tar jag bilen till Skövde och möter sis. Vi ska äta och snattra och sen gå på bio. Alltid kul att träffa syrran! Om jag hinner springer jag in på Gina innan hon slutar jobbet. Kan va kul med något nytt, vet inte vad jag vill ha iofs... kanske ett linne. En söt topp? Eller en klänning!

Sitter här med telefonen i handen. Försöker få tag i någon hos A-kassan.
Ska det vara så svårt? Tutar upptaget hela tiden för bövelen!! När jag äntligen kommit fram blev jag ombedd att knappa in lösenord för röstbrevlåda... öööhm, jag la på då. Sen lyckades jag komma fram igen och efter att jag uppgett mitt personnummer och mitt ärende fick jag vänta igen, ingen svarade dock så jag tvingades lägga på igen. Nu tutar det upptaget. JAG TROR JAG VILL DISSA A-KASSAN IDAG OM DET GÅR BRA!? Och facket oxå för den delen. Jag menar, ska man behöva säga upp sitt medlemskap här i Sverige och ansöka om nytt i Spanien? Näääee du! Tummen ner!

Catch You Later!


♥ Katastrofal Slakt!

Fruktansvärt!! Satt inne i TV-rummet och läste morgontidningen, frulletime you know... Hör plötsligt hur fåglarna blir galna och tjuter utanför huset. Blir irriterad men måste kolla klart på MTV först innan jag går och checkar, väntade på att få reda på vad Kelly's och Eve's nya låt heter. (Vet fortfarande inte, ifall du känner för att hjälpa mej?) Reser mej ur soffan endast för att få reda på att det pågick en ugly slakt utanför köksfönstret! Neeeeeeeeeeeeeeej!!, hinner jag tänka innan jag slänger upp dörren och skatjäveln flyr sin kos. Vi har nämligen fått ett litet fågelbo i våran buske. Inte världens klyftigaste mamma att lägga ägg där but a girl's gotta do what a girl's gotta do!


KÄNSLIGA LÄSARE OMBEDS SLUTA LÄSA NU!


Det såg ut som att boet var tomt, sorgligt tänkte jag men traskade tillbaka in till soffan och käkade klart frukosten. Sen hör jag samma oljud igen! What? Var inte massakern över? Nej tydligen inte. Nu sitter skatan i boet igen och jag ser verkligen hur den trasar sönder ungarna i bitar och stoppar munnen full. Allt medans den förtvivlade mamman skriker och gör tappra försök till attacker. Denna gången behöver jag inte ens öppna dörren, en kombination utav mej i fönstret och skallet från grannens hund gör att slaktaren blir rädd. Han samlar ihop det som finns kvar, trycker in det i munnen och flyr. Nu är familjelivet slut.


image169
Slaktare!




♥ Träning

Hej Hopp!

Helt mosig... legat i sängen och tittat på One Tree Hill.
Det regnar fortfarande och det känns inte som att jag vaknat riktigt idag än.
Nu ska jag iaf åka och träna. Då blir man pigg. Och så är det så skönt att komma hem!!
Då ska jag käka något gott och spana in Zelmerlöw på Skansen!
Blir förresten ett Puls/medel pass idag. Tror inte jag testat detta förut faktiskt.
Hoppas det är kul.

Hörs imorn pals! Då ska jag oxå åka ill Skövde och bio-dejta min syrra =)
We have a thing for Mr Ocean and his gang.

♥ Följande aktivitet pågår...

image168

... äntligen!! Älskar verkligen One Tree Hill! (Säsong 3 är BÄST!)
Ser ut på mitt utmärkta foto som jag velat radera Haley men lugn, så är inte fallet.
Blixten trilskades bara.

Nu blir det mat! kyckling-wokgryta, sweet and delicious!
Sedan mera OTH och ikväll åker jag och tränar. Det går ju inte att gå ut i det här vädret!


Six billion people.
Six billion souls.
And sometimes all you need is one.

♥ Måndax-Klubben!

Huvudvärkstabletten uppfyllde förväntan. Jag mådde bättre sen och är glad att jag följde med ut igår. Blev en lyckad kväll med dans och tjatter =) Mycket folk som vanligt... lite väl trångt igår. Har dock en fråga till Lidköping: Varför känns det numera som att alla ute är nykläckta 18-åringar med ingenting i knoppen och för mycket alkohol i kroppen? Vad hände med alla som är ett par år äldre än oss? (Dom jämnåriga skapar bara problem...) Mikaelas kommentar igår var hilarious! Jag citerar: Om man träffar någon intressant här inne måste man ju kolla leg på'n först! Hahahahahahaaa!!

Mikaela och Jag!

image165


Tess!
image166


Goooood!
image167


♥ "Häng Over"

Hängig dag det blev utav alltihopa... Känner mej allmänt konstig. Hade ont i huvudet men tog tillslut en tablett och nu börjar det bli bättre. Just idag känner jag mej såhär! Typiskt. Men jag ska väl ut ändå till Måndax tror jag... enda chansen på hela sommaren jööö! Ska inte ta något att dricka, blir en lugn kväll.

Tråkigt när man känner sig sjuk. Har inte lust att göra något. Tänkte mej en effektiv dag idag. Skulle tagit en joggingrunda förut eftersom jag hoppade sista steppen. Men jag tror man ska akta sig för sådan ansträngning när man är ur form... skulle egentligen målat om naglarna oxå. Nu måste jag iaf duscha om jag ska hinna med någon måndaxklubb.

På återseénde!

♥ Soooolat!

I förmiddags solade jag! Kan du tänka dej? Äntligen lite sol och jag kunde ta vara på den. Helt underbart! Sitter inne nu för molnen gjorde uppror och bjöd oss till och med på en skvätt regn. Inte vad jag önskade mej men nu tittar solen fram igen, svagt men den finns där.
Eftersom man brukar bli varm när man solar tog jag en paus mitt i allt och mumsade jordgubbar och Pucko. Pucko är min favoritdryck! Det är såååååå gott =)

image164

Ska fram till stan vid två, möta mamma och åka till banken och försäkringskassan. Lite stuff som måste ordnas innan Spanien. Skulle ringa facket idag igen oxå men glömde bort att deras telefontid bara sträckte sig till 11.00. Måste ringa imorn istället! Men jobbigt att pallra sig upp innan elva imorn när jag ska till Måndax ikväll =/
Nytt pass har jag iaf fixat, så det är klart. Känns som att jag har miljoner saker att fixa... på bara en månad!

Trodde One Tree Hill skulle hälsa på i brevlådan idag, men det var tomt. Borde dyka imorn!

Har funderat på det jag sa igår om att det kanske kommer mera detaljer om lördagens äventyr. Men jag har kommit fram till att jag inte vet vad mer jag ska säga. And I mean for real... jag ser mest dimma. Just ordet Roligt sammanfattar väl det mesta av kvällen!

Later!

♥ The Day After Yesterday

Uuuäää, har vart bakfull idag. Hmm, jag måste läsa det jag skrev nu en gång till...
Jag blir aldrig bakfull, men det är sant det jag säger.
Sov över hos Nathalie och vaknade med huvudvärk och någon form av illamående. Ville inte lämna sängen, vilket vi heller inte gjorde förrän det var dags att gå till tåget vid halv ett. Kändes bättre på hemvägen, åkte gratis hem oxå! Hihi... ingen kom och tog betalt. Och vem säger till konduktören i ett sånt läge? Not me!

Väldigt roligt igår!

. . . . .

Det blir dagens update på gårkvällen.
Kanske kommer mera =) Nu orkar jag inte tänka på fest, (fast jag vill såklart till Måndax imorn)!
Detta kan jag dock bjuda på:

       
     

Nu säger jag god kväll gott folk. Måste flytta datorn från mitt knä innan låren brinner upp. Nej, så varm är den inte... skojade med er =) Men lite tungt är det. Neeeej, skoja igen! =)
OBS! Detta är inget skoj: Ska åka och köpa mej en smaskig kebabtallrik nu! MUMS!! Har varit extremt sugen på junkfood nästan hela dagen. Med undantag från imorses... Herrå!

image155

Ps: Bakfyllan beror på min och Mikas eldiga idé och att dra flera shots med päronvodka innan färd mot målet!