♥ L.Ö.R.D.A.G

Så var det lördag igen. Lördag 21.e juli. Gessle-konsert och endast en vecka kvar tills ett nytt kapitel i Emelie's Värld börjar. Kan ni fatta att jag kommer att vara på Mallorca om  S J U dagar!? För det kan inte jag...

Hur som helst, kan inte prata om detta nu för jag har redan massor av fjärilar i magen! Över till sista festen i Lidköping istället (innan den riktiga eran börjar)... Måndax igen nästa vecka! Jag och Mika måste göra Stadt och alla misstag en gång till. I've been fooling myself, new era? Pffft! Den börjar när vi landar i Spanien!
Många gånger har vi klagat över våra "situationer" här hemma med samma folk. Folk som är lika bra för oss som en mosad fluga är i ansiktet. Men trots allt vi gått igenom så erkänner jag här och nu att jag inte ångrar något av det. För vet du vad? It wouldn't be us without the boy-drama!

Här kommer mina klädinköp igår:

image216

Blått linne och bikinin från BikBok! Linnet är likadant som det jag köpte förra gången, ny färg nu bara! Satt himla snyggt och halva priset, ett måste köp!

Bikinin behövde jag egentligen inte, har ju 2 nya redan. Men denna har jag helt och hållet vigt åt Mallis. Kostade bara 99 spänn oxå, ett måste köp!

Rosa tunika/klänning från Gina. En sån där klänning som alla redan har med knyt i midjan och som alla matchar med leggings. Ja, alla har den redan men jag är seeeeeg. Så nu har jag skaffat mej en och precis i rättans tid faktiskt: 49 kr!! Herreguuud, ett måste köp helt enkelt! =)

Catch you later!


Do your thing:
Postat av: Jennie

snyggt linne :)
svar; njaee, de regnade förut, men nu är de uppehåll. Ska ifs komma sol framemot eftermiddagen! Hoppas du får en trevlig kväll med Gessle ;)

Postat av: Mikaela

Snygga kläder du shoppat. Men på bikbok, huh!? Förvånad jag blir... haha!
Bikinin skriker MALLIS!
Och bara 7 dagar kvar är helt sinnes.
Du har helt rätt i allt med nya eran och boy-drama!
Kom ALLTID ihåg: No regrets!

2007-07-21 @ 17:00:48
URL: http://www.BeautifulLife.blogg.se

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin