It's kind of funny how surprising things can get!


Vilken bloggtorka jag har just nu... känner att jag vill blogga men har varken något kul eller vettigt att skriva. Det brukar ju gå upp och ner. Ibland har man genialiska perioder. Skriver inlägg som andra finner hilarious. Uppförsbacken kan bero på mitt erkorrehjul. Det händer helt enkelt inget intressant i mitt liv just nu. Trots att jag gravt ogillande mitt förra jobb så kunde det åtminstone hända en o annan fillifjong på vägen... som mina skojsiga arbetskamrater, och då syftar jag på dom med vingar som höll mej sällis på uteserveringen när jag torkade bord. Eller att jag fick punka på cykeln like a hundred times!

It's kind of funny how surprising things can get. Helt plötsligt känns det som att jag saknar det där miffo-stället något... själva jobbet var ju okej. Men vissa faktorer gjorde det omöjligt att stanna kvar. I was heading for INSANE!

Och inte nu när jag tagit steget ska jag väl falla tillbaka i träsket? I think that someone has a bigger plan for me. Men endast jag can make it happen.

image552

E m s a n


Do your thing:
Postat av: Maria

Likadant här.. Bara å leva med! :D

Postat av: Karin

cool bild!

2007-10-29 @ 18:20:44
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: sofie

svar: ja, det är verkligen kallt nu om kvällarna=/
jag vill ha snö! fast risken är ju om det kommer snö nu att det inte är nått på julafton=( och det måste finnas snö på julafton! haha, vad vore julen utan snö? inget skojs;P

2007-10-29 @ 20:20:36
URL: http://thenoteboook.blogg.se
Postat av: Linda

Känner igen det där med att ha bloggtorka... Men faktum är att du gav mig lite inspiration nu faktiskt... Schysst blogg =)

2007-10-29 @ 20:31:46
URL: http://tusenskona.blogspot.com/
Postat av: Lillefot

Vet du vad jag ska ha för mig i veckan? INGENTING! Och gud vad jag ska njuta :) Angående fredagen där så får du absolut titta förbi om modet och lusten infinner sig. Blir som sagt inte så många. Har lånat killens lägenhet och det vore synd om det gick snett då :P Men du känner säkert igen någon. Tänk på det vetja! Och btw, ta det lugnt med bloggandet och leta inspiration om det behövs. Jag är en trogen läsare ändå.

2007-10-29 @ 21:18:04
URL: http://daugavas.blogg.se
Postat av: anna

ja jag älskar earl grey green tea lemon - gör nog av med en ask i veckan =)
kram

2007-10-29 @ 21:20:52
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Estelle

tuff bild!

2007-10-30 @ 00:01:55
URL: http://estelles.blogg.se

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin