Dåligt med tid...

Sorry vänner för så dålig update men nu händer det så mycket grejer.
Som vanligt bloggar jag live från E4.ans bar.

Vi har flyttat in i lägenheten nu men jag trivs inte :( Den ligger för långt bort från smeten här. Hoppas man kan få tag i en annan snart.

Jag har provjobbat på både Godfather som servitris och på Revolution som bartender. Nu har jag lite ångest om vilket ställe som är det rätta för mej ;) Bartender är skit kul men nu har jag kommit på att man missar att hänga på alla schyssta ställen om kvällarna om man jobbar 20.30 - 05.00 varje dag. Buuu!

Jag är lite ur gängorna faktiskt. Men ända sedan vi kom hit har det vart en berg och dalbana känslomässigt. Jag vet att allt blir vad man gör det till. Detta kommer fixa sig! Jag har ju både jobb (nästan säkert) och lägenhet liksom! Varför klaga? :)

Snart kommer en längre update!
Puss på er!




Do your thing:
Postat av: Malin

låter roligt men hoppas du kan komma fram till vad som är det rätta för dig :D

Postat av: Lillefot :]

Jag förstår att du har mycket omkring dig men du ska veta att jag tänker på dig :) Menade varenda ord i sms:en. Anytime baby, anytime. Det är inte alls långt hem om berg-o-dal-banan rusar fram för fort/sakta (smaksak, haha)! Men jag håller tummen för dig. Kram

2008-04-21 @ 20:59:05
URL: http://lillefots.blogg.se
Postat av: em

Tycker det låter skitbra. Inte alla som kan välja mellan två jobb alltd ;) Får se i nästa uppdate vad det bidde för någe då. Är lägenheterna dyra därnere? Kramis!

2008-04-22 @ 01:01:28
URL: http://pancaakes.blogg.se

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin