Update Onsdag och Torsdag 16-17 april

Skrivit torsdagkväll 22.49



Godingar! Sorry för en sån snabb update tidigare. Satt som sagt vid hotellets datorer och för 2 Euro fick jag inte ens 20 fjuttiga minuter på mej. Därför blir det "the usual" imorn... ta med laptopen till E4.an eller Gjöken.
Körde galet igår, onsdag, jag och tjejerna ;) Barskolan hade sin barrunda med första gruppen här och vi mötte upp dom på GG Beach Cluben. Sippade på en god Strawberry Daquiri medans dom höll på med sina tokigheter.


Efter detta gjorde vi något "onödigt"... haha! M och L ville söka jobb på Casinot en bit bort. Därför tog vi en taxi dit och gjorde entré. Det visade sig dock att ingen på plats kunde hjälpa till utan vi fick ett telefonnr. Så alltså, efter 5 min, max, där inne var det taxi raka vägen tillbaka som gällde ;) Vi hamnade på GG, E4.an... och sen sökte vi lite jobb på olika barer, som tyvärr inte gav utdelning just nu. Maybe om cirkus 2 veckor.


Tillbaka på GG och stannade till efter stängning. Jag och L (M hamnade visst nån annanstans) hängde med ut på efterfest. Tyvärr slutade det med en fulltankad L. Tur att jag tog mitt förnuft tillfånga och styrde oss hem mot Vista Sol där på slutet...


Kom innanför dörr'n vid 6.00-tiden, L däcka och jag var tvungen att duscha... hade nämligen lekt en rolig lek med S från Beach Cluben som gick ut på att kasta en shot på varann. Men nåt gick snett. Jag fick ett helt glas på mej, mina kläder och mitt hår istället :P Yuack!


Nu är det tänkt, så här vid elvatiden på torsdagkväll, att vi ska gå en sväng till Grabbarnas och säga hej. Chilla lite bara. Jag kommer somna som en stock ikväll. Sov inte många timmar. Idag hade jag nämligen träff med chefen för Oas här nere kl 12.00. Oas är en bar jag JÄTTE gärna vill ha jobb på!! Vi får se hur de går... ;)


God Natt från Magalufs lilla pärla ;)



Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin