★ Happy New Year!



Loads of love! ♥ ♥



That was a hell of a ★ Two Thousend 'n Eight! ★




Då vare dags. Dagen då jag summerar det gågna året.
Och det är med ett smile mitt i trynet som jag ser tillbaka på mitt 2008!
Vilket år. Vilka minnen. This might be the best year I've ever had! :)

Lathund 2K8:

★ 12 jan - Partybåt, kryssning a la flopp.

★ 30 jan - Nytt jobb Mc Donalds

★ 18 feb - Snuff in på verkstad

★ 19 feb - Officellt bestämmande av Maga-resan (tror jag)

★ 26 feb - Karlstadresa till T med F
★ 13 april - Magaluf
★ 23 aug - Sverige
★ 11 sep - Gävletrip
★ 31 okt -  Nytt jobb, första kvällen R-Skrapan
★ 14 nov - Reunion!



Ja året började sannerligen segt. Fortfarande arbetslös och det är ikke rart att jag fick adhd.
Men i feb ljusnade det lite då pengar från donken började rulla in. Men något fattades i mitt liv. Den där gnistan. En gnista jag definitivt fann på ön Mallorca. 13 april blev startdatumet för en resa jag sent ska glömma. Jag och Mikaela upplevde blod, svett och tårar... bokstavligt talat. Men oxå tro, hopp och kärlek.

Jag kan sannerligen säga att det är den bästa sommaren jag någonsin haft! Även om det gick segt även där i början med otur i jobb osv hamnade jag tillsut på ett ställe jag kom att tycka ganska bra om ;) Så bra att faktum är I would do anything to have one more night there! Börja kl åtta på kvällen. Hata den första timman, men älska resten av kvällen. Träffa sjukt mycket roligt folk och festa på arbetstid :O... hoho, för att sen stänga baren och fortsätta ut i vimlet. Allra helst med min pojke, som jag valt att bara komma ihåg dom fina stunderna med ;) Saknar honom otroligt mycket! Jag kommer aldrig sluta hoppas att vi ska ses igen.  Forever n ever

But everything comes to an end.

Efter lite strul hit och dit hamnade vi for sure hemma i Sverige igen i slutet på augusti. Tiden hemma är mest ett blurr av tankar och funderingar. Saknad och tillbakalängtan. Vi gjorde en mini-reunion i Gävle ganska snarast. Och jag jobbade "extra" på donken igen. Men efter allt misery såg jag ljuset i tunneln i form av ett nytt jobb. Världens bästa dessutom!

Looking back like this kan jag bara konstatera att 2008 varit ett känsloladdat år.
Ett år som både stärkt mej and teared me apart. Jag har verkligen blivit en bättre och roligare Emelie. Det var längesen jag var osäker på mej själv. Om jag ens någonsin vart det? Men nu har jag verkligen hittat mej själv och känner mej trygg. Upptäckt nya sidor. Bra och dåliga. Jag har utmanat mej själv och hela Spanien-vistelsen är ovärderlig. Inga ord räcker till.

Nu hoppas jag att 2009 kan toppa mitt 2K8. Och det är med ärliga ögon jag blinkar och säger att jag inte vet vart vinden för mej.

★ GOTT NYTT ÅR ★

     mina raringar!





Who knows where life will take you?
In the end, the journey is the destination.






Näst sista dagen på året...



... och jag jobbar på min årskrönika.

Later!



Kolosalt genomtänkt

Jag ska bara sitta här i min säng och titta på min nya lampa.
Samtidigt som jag konstaterar att det aldrig mer blir en MellandagsREA.


What the hell was I thinking?
- Jaa du Britney, vi är inte ljusets gåva precis. Galet trött efter en näst intill hetsjakt i Göteborgs myrstack.
IKEA är jag nöjd med. Always. Min nya fina lampa, finally!! Och så en gosig fårskinns-fäll. En ny, en till... jag har redan en äkting men kunde inte motstå detta duniga under. Hittade nada banana på Bik Bok thou. Really bummed bout that one. Men jag köpte 2 fina nyförvärv på H&M. Och en Ghd-kompis på Bellbox. Of course ;)

Kvällen spenderade jag med barndomsvännen F. Myste med film, pratade gamla minnen och kikade i gamla skolkataloger. Gud vilka härliga skratt! ♥

Sleep tight, my angels!



Goin shoppin!

Yay!
Imorn bär det av till Göööööteborg! Leavin kinda earlie so u won't be hearing from me b4 we take off. Men sörj ikke! Förhoppningsvis återkommer jag med massa nytt som egentligen inte får plats i min ofantligt trånga garderob. Jag har en garderob. EN! Det stavas E+N. När jag blir stor ska jag minsann ha en Walk-In-Closet, så de så!

Jahepp... Filmkväll med familjen igen. Arn 2. Mm, inte lika bra som number one. Men sorgligare for sure. De kan ju inte va nödvändigt att gå o dö på slutet? Och helvete vad arg jag blir när nån gör illa ett djur! Speciellt ett djur som människan har en relation till. His lovely horse... fan va jobbigt de va :(

Nepp nu må jag gå o få en go natts sömn ;)
Plingeling!


GOd NaTT...

Eller GOd MOrgOn! ;)

Have a great monday ya'll!
See you's!




Det är en vanlig söndag!

Ganska skönt. Julhelgen får känna sig besegrad för denna gång och nu stundar Nyårsafton istället. Folk är som galna. Måste ha den snyggaste klänningen, gå på den bästa festen, dricka den dyraste champagnen och bjuda på tre rätters. Suck. Jag är lättad över att stå bakom baren. Både bra betalt, härlig stämning, bästa utsikten vid tolv-slaget och så feeeeeest efter stängning! 3 dar kvar...



Idag har vi gått en riiiiiiktigt lång prommis på hela 2 timmar!
Det är vinterfint ute. Frost på träden och minusgrader.

Jag har vart i Skara med mor min, handlat massa hundgodis åt vovven och kikat på kaninungar :)
Svängde in på Coop oxå, fyllde korgen kvällsgott:

*grillad kyckling
*fetaost
*soltorkade tomater
*brieost

Mmm Mmm Mmmm...!!
Det konstiga är att jag är så jävla trött all the time. Där är väl iofs för att kroppen slappnar av nu när man är ledig. Jag skulle lätt kunna snusa några timmar nu ;) Men jag ska försöka hålla mej vaken. Bäst att somna tidigt ikväll istället. Imorn går bilen tidigt mot Göteborg!!

Nu: Laguna Beach. Ååå Stephen, ma maaaan! ;)




Myse-pysan o jag mitt i natten :)



Vi vänder på dygnet i juletider. Alltid.
Har precis kikat klart på Arn med familjen. Jag har faktiskt inte sett den förut. Mycket bra film! Pampig. Man blir tagen... och då jag vet hur nr 2 slutar lär det bli en jobbig klump i magen imorgon kväll/natt :/

Nu äre nog dags att sova dock.
Cause 2morrow might be good for somethin... Nighty Night Shiny Stars!



'It looks like he's expecting something'

Lördagkväll. Och jag ska nog inte göra nåt.
Jag trodde vi skulle åka till Göteborg imorn. Men de ska vi tydligen inte.
På måndag istället. Längtar!! Det var evigheter sen jag var inne på Bik Bok! Köpa lite nya fina kläder :) Och så IKEA!

Jag fortsätter i min dataspels-värld...

Men Pippi, man kan ju inte cykla på en cykel utan hjul!

Nä, de går ju faktiskt inte...

Det är kul att impulsa. Men tyvärr funkade det inte så bra igår. Hahaa, HELA Lidköping ville visst se Scotts på Harrys. Tvärstopp i dörrn halv tolv. Men okej, ny dag - nya tag! Idag ska vi hem till farmor och käka den där kalkonen. Det är nog den enda planen jag har för tillfället.

Hörs ett hekto senare!


Spontan utgång...


Det var lite impuls-pumpat.
Jag och N ska ut och dansa till Lidköpings egna Scotts på Harrys.
Men jag tror det blir en lugn kväll, båda lite slitna sen igår och imorgon ska jag upp relativt tidigt. Middag hos farmor - inte aktuellt med bakfylla. God Annandag-Jul på er så hörs vi imorn! Cheers!


Jaha, Emelie jag hörde att du va ute igår?

... Näää aaa,  nämen jag vill inte prata om det.

Jag försöker verkligen. Gudarna ska veta att jag verkligen försöker!
But other than that så hade jag faktiskt en trevlig kväll ute :)

Lätt förfest hemma hos N, och nu i efterhand kan man ju fråga sig varför jag inte önskade mej "Björn Gustavsson - Ett Livsverk" i julklapp. Oh well, taxi till Harrys vid halv tio. TUR. Det bara öste in folk efter oss sen. Lite drinkar hit, och en shot dit. Bjuden på champagne och nedsprutan av champagne. 1-0, om man säger så. Dans och trevliga möten.


Testing testing med nya digitalkameran! Finally en nyyyyyyyy liksom ;)

Juldagen 08

Hej! Hur mår ni där ute bland korv och köttbullar?
Jag trivs fint i aladdin-asken och tomten kom med trevliga klappar även iår. Jag är mycket nöjd med både mina egna och dom som jag gav bort :)

Vanligtvis brukar vi äta en stor fet kalkon hos farmor denna dag på året men så blev inte fallet iår. Nu blev det käk hemma istället och en riktig mysardag med syrran me pojkvän på besök. Trevligt är väl koden där.
Nu äre dock dags att plocka fram ghd-pärlan och plugga in kontakten, ställa sig framför spegeln och helt enkelt bli snygg inför kvällen. Jag ska göra ett tappert försök att GÅ UT i Lidköping ;) Stadt/Harrys... tjaaa, enda problemet nu är väl om jag verkligen ska ha på mej min klänning eller helt enkelt ta något annat, mer ööööhm, dansvänligt?

Ha en fin juldagsafton och ta de nu lugnt med spriten ungar ;)
Vi hörs antagligen imorn igen, då jag förövrigt planerar att installera ett gammalt dataspel och nörda mej lite :P Hohohoh. Kings Quest heter det om någon va lika outsider som vi och köpte sånna knepiga spel? ;) Jag är förresten oxå sugen på det gamla Sims! Egentligen är det nya inte särskilt kul. Jag gillade det primitiva och busenkla med the old version så att säga.

Chip!


Julafton 24/12 2008



Gooooooood Jul!
Hoppas ni har en lika mysig dag som jag?
Skinkmackan liggger fint i magen, klapparna myser under granen och nu ska jag in i duschen. Vid 14-tiden åker vi till mormor o morfar enligt tradionerna. Har en trevlig stund med släkten, äter gott och ser på Kalle Anka. Ikväll är det bara familjen. Dvs mamma, pappa, jag, Enza, syrran och hennes pojkvän. kanske den mysigaste stunden på dagen :)


The final touch

23 December mina vänner.
Dan före Dopparedan.
The final touch ska sättas.

En av mina bästa egenskaper är att jag verkligen kan konsten att sova. Så nu är ju klockan redan 12. Men jag har inte så mycket på schemat ändå. Ingen julstress här inte. Jag ska i princip bara:
* gå ut en promenix med Bumbi
* laga lite käk (faktiskt saknat att laga alla mina goa maträtter ;)
* och baka mozartkulorna, som jag inte hann igår.

Och sen ska jag wrappa en sista julklapp oxå, som av nån strange anledning hamnat vid sidan av.

But other than that, the final ouch is done!
Förövrigt står sig traditionerna. Kycklingsallad och Uppesittarkväll, mmm! U just gotta love x-mas!


Julstökar

Men guuuuuud, vilken hysteri de är på stan. Hur mycket folk som helst, inklusive jag och mej själv. Så jag kan ju faktsikt inte klaga på alla som gör allt i sista minuten ;)

Hur som helst, lunch med Tess o Natta var mys såklart.
Åkte hem o hämtade upp mor min, vi handlade lite. Köpte en gosig filt till vovven, fixade juliga blommor och handlade lite till. Nu har vi skickat fram granen och den är pyntat o klar. Men det blir ingen tomte-invasion i mitt rum iaf. Några få enstaka mysiga såklart men tänk va mycket skit man hade när man var mindre. Egengjort pynt och massa annat trams. Nej tack!

Ikväll funderar jag på att sätta i en riktigt julig film.
Vad sägs om "Holiday" eller "Love Actually"? Två favoriter...

Min minigran är ju given  i rummet :)
Killer-dressen ligger fortfarande fint i Gina-påsen.
Och så vovven på nya favoritbädden.


God Jul!


Åååå vi är lediga! Jajajajaajjaa :D

Hej!
Åh vilken härlig dag! Sol och ingen snö... sol är bra, ingen snö är dåligt. Men det ÄR verkligen en fin dag. Halv ett står lunch på schemat med Natta och Tess. Mysigt! Sen ska jag och mamma julhandla det sista + uträtta lite ärenden. Och när vi kommer hem ska det sista fixas här med. Pynta gran och fram me lite annat julbös. Sen ligger det mandelmassa, mörk choklad och nougat i köket som ska bli Mozartkulor! Ja, det är julens dag idag.

Hoppas ni mår bra?
Közzar


De e nåt me Erik's soffa asså ;)

Hahaha, visste att man skulle hamna där igen.
P-fest efter stängning igår. Fira in ledigheten kan vi väl  kalla det :)

Drog oss från jobbet vid 07-tiden tror jag. Hem till Erik. Där allt o inget hände... för att sammanfatta det kort. När klockan var runt 08 somnade vi och 2 timmar senare åkte jag hem. Somnade framför Dirty Dancing vid 11 och vaknade 16.30. Det var rejält skönt kan jag lova. Sömn är kanske något jag borde prioritera nu i julhelgen.

Hur som helst, kvällen lär bli lugn här hemma.
Ska ringa M nu och catcha up on things. Sen kolla en film och förmodligen blir det en Big Tasty i magen ikväll ;) Aaa fan va gött asså! Seeeeeeeeeeeeeeee You's!

Mitt Hjärta!



Enza är det bästa jag vet!
Du & jag Bumbi ♥



last day


Då kör vi.
Sista kvällen innan total julledighet! :D

Fan va jag ska njuta!

Det var kalabalik några gånger på jobbet igår. Men jag är inte surprised. Afterwork, 100 drinkbiljetter och julbordsgäster. Yes! Oh well, inatt efter stängning ska de tydligen firas ;) Jag planerar att sova på E's soffa. Men resultatet har jag först i handen imorgonbitti. Koden always n 4ever är ju: ... men nånting hände ;) Hur som helst, nu kör vi!

Puss



En passande rubrik hade vart biff

Amen Tjaaaaa!
Hjälp, blev attackerade av fulla julbordsgäster igårkväll i baren. I mean my goooood! Stängde halv ett på natten. Ka-tjing! Klirr i kassan... men jag kastade mej i sängen när jag kom hem. Vilket var runt två-tiden. Varvade ner lite på jobbet innan jag styrde bilen hem.

Några få pics på hur det blev med överdelen!






That's all 4 now.


★ Drink Of Today - Hazelnut Cream




Ljuvlig afterdinner cocktail som jag komponerat själv.
Säkert redan någon som upptäckt där ute att dessa ingredienser goes dynamite 2gether.
Hur som helst, ska avnjutas på Julaftons kvällen :)



När huvudet inte samarbetar med resten av kroppen...

Jag gjorde det.
Jag gjorde de som man egentligen inte gör.
Det man bara skyller på att man gjorde när man inte vill berätta vad man faktiskt gjorde.

Jag gick in i en dörr.
Och jag väckte nog hela grannskapet med den smällen. Aaa fy fan!


Är jag klar nu?

Tror faktiskt det.
Handlade förmodligen den sista julklappen igår.

+ lite shopping enbart till mej själv :)
* sött "nattlinne-klänning" på Lindex
* ny mascara, Loreal Double Extension. Har dock inte vågat provat det vita lagret än...

Så återstår inte så mycket. Endast en vecka kvar.
Jag hoppas fortfarande på snöööö.




See ya!

Got'em!!



Denna gången kirrade jag biffen!
Nu kan pappa äntligen gå på sin älskade konsert ;)

What the fuck am I doin up?

Borde verkligen sova. Tuppen skrålar kl 08 imorn.
Men som vanligt kan jag inte sova direkt efter jobbet.

Vilken härlig dag de va förresten! Precis lagom av allting.
Och så är överdelen av baren på plats!! Det är jätte snyggt!
Ska försöka ta lite kort imorn.



Fixade lite schysst färg till ett foto som ska va me i Menigo's katalog.
Läckert, aight? ;)

Jag har förresten shoppat idag oxå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tjooooooh

Amen go'dag o allt sånt där!

5 dayz 2 go!
Idag fick jag ett samtal av A om att det kommit upp lite hyllor i baren! Yes finally!
Vet inte än vilka hyllor men ska iaf in lite tidigare o grejsa.

Det är så himla grönt ute. Vart är all snööööö?
Kan vi inte få en vit jul? Pulkaåk och snowangels? För barnens skull menar jag :)



Mmmhm, ja.
Later!


Nää ja håller på o slår in lite här...





Wowsingen! Hon är ju Kingen ;)



Fan vilket register kvinnan har!
Tänk om man kunde sjunga så... mucho bättre än originalet asså ;)

Dressat å klart :)

Tjena mors!
Ledig även idag... skönt! Tog mej fram på stan och fick uträttat lite grejer.
Det känns bra med tanke på att julen är ett stenkast away, så att säga.

Köpte en killer dress som ska användas flitigt nu i dagarna. Julafton, juldagen? och sen ska jag fråga om jag får lov att arbeta i den på nyårsafton ;) Annars svider jag om när vi stängt. Hittade denna lilla supersöta bläckfisk till min vovve i julklapp oxå. Den är så söt att man vill äta upp den!!
 
Klänningen är från Gina, 199:-. Skitbilligt! Vanlig enkel liten svart.
Men ändå elegant!


Talk 2 ya later huns!
Közz


Men just de jaaaaaaaaaaa!


Kom nyss över mitt bloginlägg med förra årets sammanfattning!
Jag bläddrar ju alltid igenom det senaste året då det vankas nyår och därmed ett nytt årtal.

Så även dags att detta år då... men inte än! Inte riktigt än...
Så länge kan ni som är intresserade läsa min årskrönika från förra året ;)
Den hittar ni
HÄR!

Och vet du de roligaste av allt? Hahahahaha! Lägg märke till i slutet hur jag skriver om den mystiska killen som försvann... De är ju HUNKEN som nu dykt upp igen!!!!!!!!!! :D

Jä baby, jäää!

Hade siktet inställt på denna söta kuvertväska från Lindex.
Bra att ha när man får på fest :) Och dessutom hade jag en check med 25% rabatt! Perfekt!

Kuvertväska, Lindex 149:-


Meeeeen, när ska jag gå på fest då?
Jaaha ja. Julafton I guess... och den kommande p-festen ;) Tjoohooo!

Later!

Tredje Advent!

Oh my. 10 dagar kvar till julafton.
Det var ju oxå en känsla ;)


My new and lovely tavla on the wall. (Det är ett eget foto.)



Nu står Skövde redo och väntar på mej.
Dags att åka en tur utanför Lidköpingsbubblan.
Hoppas ni har en mysig 3.e advent där ute!



Honey? I'm hoooooooome!!

Nu tar jag helg!!!

Gjorde en Marica nyss. Kort å gott, jag har opererat lite ;)
Har fått nån jävla infection under my fingernail. Pressade fram lite var. Jobbig känsla borta.
Fan du vet, den har ömmat hela veckan!

Imöööörn blire sovmorgon för hela slanten.
Sen kanske en trip till Skövde. Eller kanske o kanske... de blir en trip till Skövdeland.

Nu: ev slutet på What happens i Vegas. Eller ett nytt avsnitt av Gossip?
Sleep Tight!

Ssssssnart Helg du vet!

Skönt. Sista dagen innan helg. Sen kör vi 1 uke innan det blir långledigt!! :)
Jag är otroligt laddad för JULmys. Vilket jag säkert redan nämnt vid något enstaka tillfälle? ;)

Verkar som om de flesta sparar sig just till julhelgerna.
Ganska lugnt igår på jobbet får man väl säga. Iofs kommer det alltid upp folk från julborden till Sky och då krasar det till i lokalen. Men jag hade ganska bra koll på läget och kunde checka ut vid 02-tiden fast jag praktiskt taget stängde baren själv. Jaa, de blev så igår (utan att gå in på detaljer).

Ska strax göra mej iordning inför wörk.
Helst hinna sätta upp min nya fina tavla på väggen innan oxå... och sova några timmar till hade inte vart fel mina vänner. Jag slarvar ibland. Men det är ju som sagt JULHELG snart!!!!

Puss å kram hela dan!


ZzzzZZzz







MiN SNYGGiNG!




Ya'll right, darlins?
Här står jag framför spegeln med min nya lover ;)
Det är fredag! Och jag tänkte passa på att vara lite tidigare på jobbet. Allt för att slippa stress inför Afterworken. Nu: en kaffe med mor. Trevlig helg!!


Oh, bite me!


Jag skulle ju INTE INTE INTE göra det som jag precis har gjort nu iallafall.



I miss u already handsome! :(


Snö, frukostfika, julklappar, och buuuuuus!

Heeeeej!
Vilken fin start på en torsdag.
Mötte söta pärlan Linda för en fika kl 10. Fick mina 
förstorade foton jag beställt av henne. Dessa kommer bli en galet bra julklapp :) Svängde in på gallerix för att ordna med ramar, fick äntligen köpt julkort på samma gång!

Busfröet är som en kalv på grön... öööhm, snöbete när vi busar ute! ;)


Innan jag åker iväg till jobbet lägger jag ut en bild på min nya älskling.
Later!


nattsuddare


Med risk att bli karate-kickad av M måste jag fråga: What do guys mean when they say "I see you later"? Is it, 'I won't be able to breath until we meet again'? Or just something someone would say to fill space?

Ja, de är inte lätt att tyda allt dom säger.
Meeeeeeen nu till når roligt! Jaaa JA! Jag har äntligen fått min älskade Ghd-plattång!!! Den är super fab! Skit läcker! Sprang in på preben i stan och köpte den idag innan wööörk. Kunde inte hålla mej :) Jag visar bilder imöra för nu ska jag faktiskt sova.

Men just de, fixade en cool julklapp till pappa oxå. På jobbet! Galet, hitta en julklkapp där liksom. Oh well. Time to sleep you beautys! Tidig frukostfika med L imorn!

Nighty Nighty!
Love u all!


Jackpot baby!

Jag har tydligen över 1000 spänn i dricks att cash'a out på jobbet!! :D
Fan va gött! Jag som precis ska köpa den där super fabulösa lila
plattången från ghd ni vet ;)

Det här är en mycket bra fördel med krog-branchen!

Annars då? Tänkte ta tag i julklapps-inslagningen.
Sätta på lite julmusik o mysa. Kanske fika på en saffrans/mandelmassa bulle med mor sen :)

Imorgon står frukostfika på schemat kl 10 med världens sötaste Lillefot.
Då ska jag oxå passa på att göra lite ärenden på stan. Julklappar, julkort och säkert nåt mer.

Have a nice day my little fancy birds!
xxx


. . . . . .

OK, I'm def not completely wrong about this.
Not after 2nite...

The question is, är saken i sig completely wrong?
Nää, men den kan bli. En klok tjej som vet sin sak sa: Don't go there!

But how can I not? :)



It's not easy being me, I'll tell ya that!


Ny vecka startar nu...

... typ.



Idag är det en sån där dag då jag sitter med bloggen uppslagen. Ett nytt blankt papper, precis som i en bok. Jag håller i pennan men antingen så finns det absolut ingenting att skriva, eller så finns det hur mycket som helst i mitt huvud och jag vet helt enkelt inte vart jag ska börja ens.

Ja,  ni som känner mej kan lista ut att det första alternativet not even is close.
Jag har hundra tankar som kretsar. Som slåss om uppmärksamhet. Hundra obesvarade frågor... Och detta betyder inte att jag är vilsen eller bekymrad. Det är inget mörkt ställe att vara på... i funderingar.

Jag har ett nytt tänkande nu.
Det är verkligen dags. Och vi kan ju se det som ett litet experiment.

Sååå, mitt nya tänkade innefattar en grej jag ABSOLUT inte kan skriva här.
Men vi kan säga så mycket som att man oftast kan lita på sin inttuition. Och så länge man inte "bryter mot några regler" tror jag att det som pågår just nu bara är bra för oss båda :) And it's our litlle secret. It makes me kind of special. If I'm not completely wrong about this... 



Where it was dark now there's light
Where there was pain now there's joy
Where there was weakness, I found my strength
All in the eyes of a boy



Min Önskeplåtning!




Länge har jag gått o filat på att jag skulle vilja bli fotad igen.
Det var ju trots allt över 1 år sen jag var i Gbg och levde glamoröst för 1 dag.

Det var helt fantastiskt kul och jag älskar att stå framför kameran!
Men nu i efterhand önskar jag att jag tagit lite andra bilder.

Därför är jag med och tävlar om en
önskeplåtning hos Hanna Björkstedt!
Jag är helt klar med hur just MIN önskeplåtning skulle se ut. Jag vill ha rena fina foton, "naturliga", och close ups. Men en bild säger ju mer än 1000 ord. Därför länkar jag HÄR till en  av KENZA's plåtningar. Exakt som jag vill ha det! SKIT SNYGGT!

Så, kanske kommer årets bästa julklapp från Hanna B?
Ja, jag ska iaf skriva det överst på min önskelista till Tomten ;)

Break a leg, 2 all of u out there!




Alrighty then!

Rummet klart? - check!

Promenix? - check!

Bakat Sweetkay's saffransbullar? - check!

Fixat 3 julklappar till? - check!


Kvar:


* Pynta granen

* Manikyr
* Pedikyr

Härligt härligt!



2 weeks 2 go b4 x-mas hol's!
Yay! xxx


Sunday Feelings!

Godagens!

Det är min söndag idag. Och jag ska försöka göra den effektiv. Man kan ju lugnt säga att dagen igår bestod av att ta de lugnt. Sååå, idag SKA jag bli klar med mitt rum äntligen, kanske baka bullar, gå ut med vovven (som vanligt iofs), kolla klart på "What happens in Vegas eftersom jag somna framför den igår och sen ska jag göra en uppfräschning av mej själv. (Duscha, manikyr och pedikyr.)

Kanske till och med slå in lite julklappar och planera resten. Just de ja, ta fram min lilla gran och pynta den oxå. Mmm jag älskar julmys!

Talk 2 ya later babes!
xxx


Last years x-mas!



Påtänkt SenareEn Magaluf-profil och en Lidköpingsgrabb verkar ha funnit varandra! Fattaru hur small this world is?? Inte okej! Helt sjukt knasigt faktiskt!




For the record


Kikade förresten på dokumentären om Britney Spears idag.
Mycket intressant och bra. Det är fan för jävligt egentligen vilket liv hon lever...


Feelin a bit...



Shit. Fan va vek man är egentligen så fort en riktig baksmälla tränger sig på. Jag erkänner att den lilla P-festen blommade ut igår och Miss Bartender skulle minsann supa rejält för en gång skull ;)  Mmmm.

Kort och gott: Jag ska aldrig dricka igen.




Men hare bra!


FFS!

Fritt översatt: Men för helvete!

Hej förresten! ;)
Jag tror ingen i våran lilla bar är föreberedd på att det ska bli så mycket folk på helgerna! Klart man är inställd på mycket efter de senaste erfarenheterna men med julborden nere i Strand så smäller det bara till! Härligt såklart men budorden blir: RÖRIGT! Gin = slut = vilsna gubbar som inte vet va dom nu ska beställa. Hahah!

Jag skulle kunna skriva om hur vansinnig jag blev på "han som blivit stulen på sin jacka", eller hur konstigt det blev att servera drinkar i matsalens lunchglas när highballen mystiskt tog slut, but where's the fun in that? En riktigt bra kväll ekonomiskt sätt! Och vi RÄKNAR med lika mycket ikväll. Därför borde de ju inte vara så svårt att förbereda sig bättre inför lördagens bravader, right? Hur det än går blir det slirigt efter jobbet och jag spenderar min natt i A's lya.

Nu ska jag hem till farmor och käka maaaaaat!
Vi hörs imorn när jag förhoppningsvis vaknat till liv igen...
Kiss Kiss


Ps. Fan, Mr Snyggast kom aldrig igår!!
    Jävlar va jag är lost på den hunken!


Jahaaa...

 Som vanligt är jag sen!
Står framför spegeln och plattar håret.

Har FredagsFikat och sen suttit med drinklistan hela dagen... nu ska den förhoppningsvis bli lite snyggare och dessutom finns ännu mer nyheter med!! Visar en annan dag. Som du vet är koden just nu: S.T.R.E.S.S.A.D.

Puss hej!

Ps.

Aaaaaaaaaaahahahahahahhaha HAHAHAHAHAAAAAAAA! Hahahahah!
Mikaela är så jävla klockren ibland. Ja ibland asså... ;)



Mikaela säger:

Ha, en parantes bara.

Skulle åka med till ikea imorn


Mikaela säger:

Min lapp till pappa på deras dörr:

"Ey jalla kompis. jag skiter på Ikea jao, lyssna! Jag ska sova hela dagen istället va fan"


Fritt översatt:

Hej pappsen.

Jag tror jag struntar i ikea och sover lite längre imorn istället.


Seriöst?!
Klockrent.


Busy

Det blev lite att göra ändå ikväll. 50-års ferre nere i Strand.
Sälliset på 54 pers kom upp o drack rosa skumpa. Lustigt nog var detta ungefär vid samma klockslag som alla andra oxå skulle komma. 18 vindrickare, och sen vanliga sällskap som bokat bord i Rymd. Men det var bara kul och tiden springer iväg till en annan demension när man har fullt upp :)



Imorgon är det helg för dom flesta. Vi kör Afterwork som vanligt.
Något som resulterar i fullt hus. Jag hoppas förstås kunna rapportera att Snyggast varit där igen!! ;)

Nu funderar jag på att sova.
Men M borde va på väg hem... lovade att stanna uppe.

...

Ja se där: Sms från M: "Hemma ska bara upp i hissen. Hang on"
Dåså.

Natti!


Tänk när hon va så här liten o go...




Dom bara växer o växer.
ja jag säger då det.

Men hon är fortfarande lika go! :)



Akward!


Seriöst.
Idag valsade hela styrkan beståendes av gamla gymnasielärare in på Sky.
Jag döööööööör.

Fortfarande sjukt jobbiga.
Fortfarande sjukt irriterande.
Fortfarande sjukt konstiga och
fortfarande sjukt stolta över sitt MVG-barn ;)

Nä jag skoja. Lite.


Inte så värst mycket alls att göra idag annars.
Lite 40-krisare som hittade upp efter julbordet och svampade på i baren tills stängning.

Aa och sen trampa jag en gäst på foten.
Fååår man verkligen göööra det?

Det var iaf inte mitt fel.

We love you dark continent.
Good Night!




Hej! Det var längesen...

Man kan ju tycka att det borde hänt en del nu sen vi hördes sist. Men det har det inte. Försökte faktiskt blogga igår men det strulade. Och det kanske bara var nyttigt de med?

Regnet byttes mot snö igårnatt. Men det håller på att töa bort nu.
Vi fick en härlig skogspromenix iaf.

Näää, asså jag har inget att säga.
Konstigt? Nej inte särskilt. Dagarna bara lunkar på som vanligt.
Men snart äre jul och julledigt! Då blir det mer action :)

Take care sweeties!

Jag är alldeles varm av Kramen jag fick av...

... Sweetkay!
Därför antar jag utmaningen om Bloggvärlden och utser några favoriter:


BLOGGAR:

Roligaste: Jessica och Spiderchick

Snyggaste:

Hetaste: BB-Carina

Bäst klädda: -

Sötaste: Lillefot - vi bygger vänskap just nu! :)

Störigaste: -

Mest imponerande: Sweetkay - Hon tipsar om mat o dryck, har tävlingar, dissar folk som inte tyglar sig, är en underbar mamma. Samtidigt som hon jobbar, GI-"bantar", fixar designer och har koll på hemmet ;)



VILKEN BLOGGARE JAG SKULLE VILJA:   
   
Bli kompis med:
Pancaakes - så söt tjej!!

Ge en kram: Mikaela - Min andra hälft helt enkelt
Ge en diss: -
Helst träffa: D&C - Diana och Crystal bloggar om det eeh, ljuva livet ;)  Man måste älska bloggen!
Inte träffa: -



Sådär ja.
God Natt!


"Det var bättre förr..."

Ja den har man ju hört.
Frågan är om det är sant?

Kikade igenom mina gamla album med kort från barndomen. Man får sig alltid ett gott skratt av fina minnen och knasiga miner. För att inte tala om hur man klädde sig på den tiden ;) Hur som helst, jag och min syrra har haft en underbar uppväxt egentligen. Med massor av härliga somrar med husvagn och gosedjur i bilen. Hahah! Mysiga jular med tonvis av snö. Känns de som iaf... Det var nog lite bättre förr. Men det beror nog snarare på att livet var lättare då.

Första bilden är från Läckö, där vi alltid hade husvagnen om somrarna.
Ni ska se min systers min asså på den bilden! Man skrattar fan högre än en mås!


Den andra bilden är ett klassfoto. Jag är blond och går i typ andra ring tror jag.
Känns konstigt att kolla på gamla foton från skolan. Jag är INTE den tjejen längre.

Eller rättare sagt, I'm still the same girl but different. Ja, nånting sånt.

Nu ska jag sjunka ner i sängen och kika på OTH.
Kanske träffar jag Natta en sväng ikväll? Annars blir det bara tv-mys känner jag på mej.
Mina helger känns förövrigt väldigt korta :( Medans mån-fre-jobbarna får hela fredakväll + helgen, får jag bara söndag o  måndag ledigt. Nåja, snart äre jul och då vankas de långledigt! MYS! Jag är sååå redo för december månad!

xxx