Hola Bandola!

Seeeegis. Jag trodde jag skulle ramla av pinnen innan jag kom iväg till jobbet igår. Men jag lever, även om jag kom hem sent. En timma senare än jag skulle egentligen. Gött att fullkomligt däcka i säng. Kände mej en aningens sjuk och febrig imorses, men är på bättringsvägen.

Därför får de allt bli träning idag ändå! Kan ju ta de lugnt. Mohahaha, vem försöker jag lura nu då? Ta de lugnt på step? De går inte. Efter detta vill jag faktiskt inte ha något på schemat. Bara ligga i soffan och återhämta mej.

Förresten har jag väl glömt att berätta att jag och F hade med oss en liten present til T... Tihi! Det blev en Moses! Och T är förälskad i den lille. Önskar jag kunde visa bilderna på honom men lugn, dom kommer!

Trevlig fredag på er!

PS. Moses är en hamster! Han ser typ ut såhär... DS.

image857

Back to reality...

Good Morning Sunshines!
Idag är det slut på de roliga. Dags att vända hem. Hem för arbete... blä. Jag är inte sugen på att börja halv fyra och sluta halv ett i natt.

Mysig dag igåt med. Jag och F hamnade i soffan framför Pretty Woman :)
Vid 4-tiden åkte vi allihop in till stan en sväng. Jag fyndade 2 linnen på Bik för 99 spänn! Ihop... rena kapet!

Resten av kvällen spenderades framför TV.n med massa CHOKLAD! :D Sweet!



Fortsätt skriv till mej :P Jag svarar på comments när jag är hemma igen. Eller imorn då... när jobbet är över.
Take care sweethearts!


"Den soliga staden" - pfft!!

Regn regn regn. Men de gööör inget. I´m having a good time ändå ;)
Visst blev de Systrar i jeans igår... med te och skorpor. Mysigt värre!

Just nu är T i skolan och jag och F sysselsätter oss med tjöt och tv :) F ska ju iofs plugga hon med var de tänkt ;) Kanske däeför hon står i köket nu och klappar takt med händerna :P

I eftermiddag blir det en tur in till stan. BIKBOK here I come!!!

See Ya!

image851

Karlstad - You can have me!

Om cirkus en timma är jag och F påväg mot Karlstad. Ska bli najs att träffa T!

Ikväll går filmen "Systrar i jeans" på tv3 och jag har hört att den är bra. Visst är ni up for a Girls Night, tjejer? ;) Om jag får bestämma ska vi alltså sitta i soffan och mysa framför den filmen!

Jag kanske rapporterar från den soliga staden... Hur svårt kan de va att mobilblogga liksom? Eh... jag har ju provat iofs och de funka inte. But somethings you can't predict, right?

Hoppas ni får lika trevligt som jag kommer ha! Vi hörs peeps!
Solong!

Jag och lilla Tess i bakom! :P
image856


Röda Mattan - Check!

Nu är det bara själva galan kvar!

Det är alltid roligast att se stjärnorna på Röda Mattan. Det är ju kändisarna man vill åt. Men det är mysigt att se prisutdelningen oxå, insvept i filt och liggandes i soffan :)

Jag gör dock ett break i det hela och åker för att träna dans vid 20.00!
Peace!

image855

Solig måndag med planer inför imorn...

Hejje!! Super härligt ute! Varmt och fint!!
Jag och F har varit inne i stan och fixat lite inför resan till Karlstad imorn :) Vi ska hälsa på T i ett par dagar. Kommer bli myspys! Åker bil upp oxå så resan blir najs ;) Hoppas på soligt väder! Älskar att åka bil när solen gassar in genom rutan.

Närmast ska jag och Bumbi gå en sväng. Som sagt, it would be a shame not to take a walk in this beautiful weather! Jag suger in ny kraft!

Have a nice day!

image854
Bild - lånad från Google

Detta är rubriken på kvällens inlägg!

Det är nåt visst med söndagar. Det bara är de!

Lugnt och skönt, fika på semla, vika sig av skratt i sängen framför Scrubs och med en skål Ben&Jerrys i handen... nåja, det sista har jag inte gjort än. Känns en aningens onödigt med både glass och semla samma dag. Fast... Äh, näää jag klarar mej utan glass! Jag kan! Jag kan, kan, KAN!

Det är många som håller med mej om att DD nedan är en superb film ;) Och så började jag fundera.... jag och min syster kollade på denna skapelse redan när vi var små kids. Vi satt i soffan som små ljus hemma hos min farmor. När slutscenen kom tänkte man "Åh dom dansar så bra!!" Nu tänker man "Åh, Kärlek! Dom är så kära i varann!"

Well, nu äre söndagkväll. Vad har ni på g?

image853

"... And I owe it all to you!"


Är ni vaaaakna Sverige? :)
Jag tog en skön sovmorgon idag, jag. Kom inte i säng förrän efter 2.00 igår. Mysig kväll med syrran och N på besök. Vi käkade gott och spydde galla över Melodifestivalen. Hur svenska folket rötar är galet, enligt mej.

Meningen var att jag skulle hämta mor o far i stan på natten, men det slapp jag då dom fick skjuts hem istället. Skönt tänkte jag men kände inte riktigt för att sova efter att N och sis åkt hem vid tolv. La mej därför i sängen och kikade på... Tadaa - Dirty Dancing! Shit Pommes Frittes, hade nästan glömt hur bra den filmen är!  Vem vill inte vara Baby i den här scenen? ;)




Mina 2 favoritscener är, inte helt otippat, den här slutdansen of course! Men oxå Sylvia and Mickey... :)


"-Sylvia.

-Yes, Mickey?

- How do you call your Loverboy?

- Come here Loverboy!

- And if he doesn't answer?

- Oh Loverboy...

- And if he still doesn't answer?

- I simply say. Baby. Oooh Baby... My sweet baby. You're the one!"


♥ Sweet Sunday Morning!



Lördagens Bravader!

Tjabba Bloggers!
Idag har jag systerligt besök. Hon ska hålla mej sällis ikväll eftersom mor o far är i gbg. Jag är stuck with the Bumbi :) hahahah! N kommer oxå hit senare och det blir mys framför Melodifestivalen!

Annars händer väl inte så mycket. Var framme på stan med sis, ska även träna ihop vid halv tre.

Hoppas ni har en super lördag!!
Vi hörs!

image851


Fate!

Nu blir de lite "lösa" inlägg här på raken but who gives a crap? I just gotta say... Älskar Facebook's horoskop! Hahaha! Hur kan dom stämma så braaaa ibland? Mysterium!


Emelie,

You may have strange dreams or visions today, and if you pay special attention to the symbolism, you may find that there is a message for you about your health. If you can't figure it out, your angels are telling you that you need to shake your booty more often.

Strange...
image806


Yogalates!

Skrattade mej halvt blå inne på Colaburk's sida. Därför lägger jag in den här...



Enjoy!

Ett paket innehållandes... FREDAG!

Jäää, it's friday folks! Najs, känner jag. Hur känner du?
Tror inte jag har så mycket på schemat though... Varit på stan nyss. Shoppade!! Hihihi!

* Svart väska i skinnimitation (men jag ÄLSKAR fort. min bruna massa!)
* Ny kajalpenna (mycket behövligt)
* Ögonskugga i svart och vit nyans... party party!
* Hårklämma

Veckans pumor har slagit in sig själva. Vilket paket skulle du vilja ha? ;)
image852
Själv är jag inte direkt imponerad av någon kreation men Longoria är ju alltid HOT!

Resten av dagen består av FredagsFika och lite senare blir det Step-träning! Lugn hemmakväll med bara mys i soffan. Have a great Friday you guys!!



Jeez

... ibland räcker inte tiden till för att nätverka helt enkelt.

Det var fullt upp på jobbet igår kväll. Tydligen spelade Villa och så hade alla mammor och pappor fått barnbidrag att sätta sprätt på. Självklart åker man då till Mc Donalds och käkar... NOT! Jag kan inte förstå att så många valde att äta hamburgare och pommes en helt "vanlig" torsdagskväll!

"vanlig" = Villa spelade ju trots allt. Vårt käääära Villa. Nästan alla i den här stan blir ju höga på bandy. Dock inte jag. Om du inte redan klurat ut de ;)

Somnade som en stock efter att jag svarat på M's alla sms hon skickat bakom bordet medans jag slet! Jag ville inte vara sämre, därför blev det hela 3 svar. + lite annat bös sins emellan innan jag tillslut slog igen dom gröna.

Vaknade lite rufsig i håret och fortfarande seg ungefär kl 8.00... gick upp som en zombie och gav vovven mat. Sen däckade jag i sängen igen och kom upp vid halv elva. That's the way, uhuh uhuh, I like it. Uhuh!  :)

Och så idag. Ledig. Åkte fram till staden och lunchade med N. Trevligt. Men jag glömde mina mys-vantar inne på Madonna!!  Crap! Anyway, gick in på Gallerix  där jag nu vet att M befinner sig igen! Super härligt att tjöta med denna girlie-girlen! Fika nästa!

Peace!

Lugn. Jag gick förbi Madonna  innan jag åkte hem och nu ligger mina vantar i säkert förvar igen :)

image851


Sommar-Härliga-Emelie-Toppar!


Det här har jag beställt från
Modeakuten! Taadaaaaaa!

image849image850

Jag önskar att jag hade haft en vit bakgrund så det slipper bli såhär fult... men nu har jag inte det. Shit Pommes Frittes, dom här topparna skriker SOMMAR! Hoppas dom dimper ner i brevlådan snarast!

Mikaela har sol uppe i Sthlm. Men jag har mulet och dis utanför fönstret. Bummer! Men då kanske jag ska mysa ner mej i soffan och kika på en film. Förslag?

Ikväll jobbar jag. Eftermiddag/kväll rättare sagt, börjar 15.30 och slutar 00.30. Stängning alltså. Får se hur mycket jag kommer ihåg :P Kaffemaskinen är et mysterium...

Peace Out!


Dvala...

Men gud. Ända sedan min laptop brakade ihop känns de som att min blogg ligger i dvala. Jag har inget kul att skriva, jag är trött på min design, jag kan inte lägga upp bilder och dessutom saknar jag min "Favorit-lista"!

Aaargh!, på allt!

Därför har jag gjort en galen sak. Bestämt en sak. En galen sak. Men jag behöver galet one more time! Galet, galet, GALET! Man är ju bara 20 år en gång i livet. Och jag har hört att man ska passa på att leva det där livet oxå.

Ibland måste man göra vissa saker fast dom känns lite läskiga. Som att hoppa till exempel. Man måste ju pröva iaf och se om de går.

image848

Men nej!

Nu äre mulet! Damn! Vi som haft några riktigt fina dagar :) Massa sol och fågelkvitter!
Jahopp, men man måste leva ändå. Fast idag blir det inte mycket på schemat tror jag.

En prommis strax med Bumbi och sen slänger jag mej nog i soffan och tittar på en film. Jag känner för att se en SOLIG film som ger sommar-feeling. Den ska vara rolig och göra en på gott humör. Nu vet jag! Mina jag och Irene! Den ska jag se!

Sen kan jag inte få nog av den norska serien Charterfeber! Serien handlar om Norskar som reser till Magaluf!! Våran strand och våra kära uteställen! Gator man gått på och restauranger man hängt på! Åh! Och inte minst... GG's hunkar bakom baren ;)

3 avsnittet av Charterfeber hittar du här!


Over and Out!

image847


Jag har vinkat av snuff!

*Bööl* Nu ligger min lilla dator, invirad i bubbelplast (det gick tydligen inte att ordna silkespapper som jag önskade), i ett kallt och fult utrymme i bak på en latsbil. Typ. Man brukar få räkna med 10 arbetsdagar... men av erfarenhet så visste transport-snubben att det inte går till så. Hur länge ska jag och snuff vara åtskillda då?, frågade jag med glansiga ögon... Det kunde han inte svara på.

Solong, my dear. Solong!
image794

"I will be right here waiting for you"



Exotiskt Brunett!

Eller va du nu vill kalla mej. A dark angel :) Jätte nöjd med min brun/svarta svall!
Är de någon som älskar att byta hårfärg så är de jag! Hahaha, kommer inte ens ihåg alla färger jag haft!

* Mahogny röd (eller hur de stavas)
* Brun
* Mörkbrun
* Ljusbrun... ja du fattar, alla nyanser av brunt :)
* Röda slingor (jag menar verkligen röda slingor!)
* Super blond
* Mellan blond
* Guld

Allt om vartannat, mest har jag väl vart guldig och mörkbrun som nu!
Trivs bäst i desa färger.

Söndagskväll alltså. Inget OTH på tv. Vad ska jag göra nu då? :P Hahahah! Bara njuta av varken dator eller tv kanske. Ibland undrar jag varför jag spenderar så mycket tid framför en huvudvärks-framkallande-burk.
Chip!



Sånna här röda slingor!
image846




Sweet Sunday!

Men inte Sunday som i Soldag inte. Nepp. Vi är officiellt tillbaka till "Solen lyser aldrig när jag är ledig!"  Fast de är väl inte riktigt sant kanske... Men jag hade enjoy'at sol very much today!

Sol eller inte, idag ska håret bli mörkt! Yay!! Eller på mitt egna lilla vis - Jeeeeey!
Fixar direkt efter maten. Eller nästan direkt efter.

Hoppas ni har en Sweet Sunday! Peace Out!

178038-10
Typ såhär lär jag väl se ut...




*Fniss*

Hahahahahah! Gammalt kort. Gissar på att de är hemma hos N innan Kronan en festlig lördagskväll ;) Äre möjligt att le bredare än såhär? Knas...

image845

Lördag är de även idag. Som vanligt tog jag en sväng på stan med mamma. Tyvärr ska jag jobba ikväll, från 17.00 till 00.30. Äsch, de ska nog gå bra!

Men jag ska inte slösa bort min lediga tid här framför datorn.
Tjolahopp!



Hej Du, Magaluf-Tjej!

178038-843 178038-844
Bora-Bora Girlie-Girl ;)

Jag bakom baren nere på Mallis.  Fula pics men de bjuder jag på. Lika galet som i paradiset ;) Har en sjuk längtan dit nu faktiskt... måste dit i sommar!!

Fikan med N var mumsig. Åt typ världens godaste lilla choklad brownie. Vi kan kalla den brownie iaf. Fikade på semla när jag kom hem oxå, hahaaaa sicken gotte-freda :D Men de är jag värd!
Shoppade nya Cosmo och MÖRK hårfärgHjertberg  i samma veva. Hoppas jag hinner tona håret på söndag!

Ha nu en sjukt trevlig fredagskväll.
Själv sitter jag här och laddar med Spice Girls på högsta volym. Rotade igenom hela mini-garderoben där uppe förut, men mina 2 kryddiga skivor är spårlöst försvunna. Antagligen för att jag inte planerade att ta fram dom igen. Ever... Men tack gode gud för internet.

Klös!



Sanslöst!

Det är nog mej som filmen "Just My Luck" handlar om...

Idag fick jag nog av väntan på att budfirman om min dator ska ringa. Så jag tog saken i egna händer. Nu har jag pratat med massa folk på massa olika ställen och tillsist hamnade jag direkt hos budfirman för att boka in en tid... (Jag trodde tiden var bokad redan för hel***) och nu hittar dom mej inte i sitt register!

Wait... någon på tråden här....

Okej, nu har dom hittat mej! Puh! Nu ska dom bara hitta hit oxå på måndag mellan 10-12! Haha!

Men denna fredagen då? Jo jag ska hoppa in i duschen nu fort fom bara den. Sen fram på stan och fika/luncha med N. Tror jag köper med mej semlor på hemvägen och fikar igen med mamma o pappa :) Tihi! Jag är ett riktigt fikamonster! Men de är så mysigt. Kaffekoppen i handen och Klick på bordet framför mej! Tjooooo!

N och jag!
image842
Nu blir'e fasen mörkt hår snart känner ja ;)



"Den där dagen"

Jaaa du vet vad jag menar.

Och jag skulle gärna sitta här och räkna upp alla missöden jag haft JUST på denna dagen. But where's the fun in that, huh? Så jag tänkte prova en ny sak. Jag ska välkomna den lilla hjärtedagen med öppna armar. Vara lika kärleksfull precis som alla andra och överrösa mina nära och kära med gulliga hälsningar. Och NI blir först ut!

image841

Fast jag tänker fortfarande spotta på alla nallar och stampa sönder chokladaskarna. För sånt tycker jag är löjligt. Men annars önskar jag er en mysig dag med KÄRLEK!




This Season Girl


Nyduschad. Insvept i lurvig morgonrock. One Republic - Stop and Stare i öronen och tankar som far runt. En helt vanlig onsdagskväll. Fast just denna onsdagen har guldkant, Greys  har ju säsongstart ikväll!!

Eftersom det blir svårt för mej att lägga in pics just nu tänker jag börja med en ny grej. Fram tills min egna dator är back in the game förstås! Jag tänker nämligen lägga ut gamla bilder! Rätt skoj att sitta o kika igenom forntida mappar med galna fester, helt andra hårfärger och till och med andra kompisar... Här kommer den första:

image840

Det var en gång innan Kronan :)
Give it to me!



Jag kan berätta om min yesterday!

Hallelåja!

Jobbat, promenixat, strax äta...

Vilken fin dag det är! Solen har tittat fram, lagom tills jag slutade faktiskt :D Spillevink känsla i kroppen infinner sig! Kanske dags för vårskriket snart? Eller inte. Då måste man typ bo nära Birk  eller nåt.

Mycket trevlig dag igår i Göteborg. Käkade kinesisk mat med F så de stod härliga till och efter detta tog vi en fika på Espresso House! Älska Frappino!!  Självklart åt jag inte upp alla pengar utan fick also med mej hem:

* Jeans från Bik Bok (värsta fyndet! 200 spänn!!)
* Värmeskydd till håret från ghd
* Scrap-stuff från Panduro
* En hjärtformad glasskål

 och lite skräp, you know how it goes ;)
På hemvägen tog vi bilen genom DT.n på Donken och mättade våra redan fulla magar med milkshake och blåbärspaj! Tihi!

Have a grrrreat day fellas! Jag ska stoppa kycklingpasta med ostsås i den kurrande kistan nu och sen bär de av mot ett aerobicpass. Chill!





In Göteborg I Am...


the hole tisdag...

Men önskar er en smurftastic day!!


image790
Shoppa shoppa shoppa!!



Monday Off!


G'Day Mates!
Idag är jag ledig!!

Så nu ska vi styra upp things här.
Puh! En slitsam helg med massa jobb. Ger cash!! Kan behövas för imorn åker jag till GBG och träffar F. Förstås ska jag hinna med en shoppingrunda ;) För er som tänkt men ännu inte provat Donken's Pina Colada Milkshake borde göra de! Den är sweet. Nu finns även Blåbär/Vanilj paj och den kommer sitta fint i kistan :P

Let's see... I fredags träffade jag T och F över en fika! Mysigt och gott. Jag tog en läcker bild på min toscakaka med 2 stora jordgubbshalvor på... tyvärr kan jag inte lägga in den här eftersom allt ska krångla för moi! Jag hoppas dom kommer o hämtar min laptop snart så jag kan få tillbaka den snarast!!

Närmast ska jag duscha och sedan bege mej in mot stan. Jag ska tydligen skriva på något papper och avbryta den här jobbgarantin jag gick med i precis innan jag kirrade jobb.

178038-787 Men vi hörs lads! Chibby!



Uff vilken helg!


Äntligen lite tid för datorn. Innan jag är off to work igen! Puh! Hårt att bli inslängd i arbetslivet igen :P Det går jäte bra o jobba annars.. bara lite tråkigt att hela helgen är väck. Jag jobbar 11-20 idag med. Wish me luck!

Jag har inte haft chansen att göra något annat än jobb så de blir en kort och tråkig blogg idag med! Haha!
Ta hand om er där ute i den tuffa världen!
image813

Jag lever!

Men har haft en fullspäckad dag och nu äre maaaaat!
Jobb jobb jobb i helgen men jag lever, kom ihåg de!

PUSsSsSsS på er!!

En fiiiiiiiin dag!!

Massa vår i luften!! Härligt!
Fåglarna kvittrar och solen lyser på mej :D

Kan inte bli bättre!

Ska snart ut på promenad igen, men denna gången byter jag ut Bumbi mot F.
Kul att träffa henne!!

Jahapp, nu ringde donken oxå. Jobb mellan 17-21.30... Bra att tjäna pengar men jag blir alltid nervös i kroppen när jobbet ringer. De är en psykisk sak som sitter i från mitt gamla jobb fär jag ALDRIG fick vara ifred. Jobbade hur mycket som helst när jag egentligen skulle vart ledig! Buuu!

Puss& Kram!!

"Vi hörs då!"...

Ja de kunde vi ha gjort.
Om inte min dator kraschat ännu en gång! FANS HELVETES JÄVLA SKIIIIIIIIIIIIT!

Eller bara ett *piiiip* om du föredrar de.

Ringde HP's support igår för att deala med problemet, så att säga. Efter den totala återställningen funkade iaf skärmen. Men som jag nämnde, lamporna var ur funktion. Snubben i andra änden guidade mej på nätet till en virusupdate på HP's sida. Allt gick som planerat och datorn skulle startas om. Nu lös ALLA lamporna! Yay! Trodde jag... Sen kom dom 3 fucked up pipen och det roliga var slut. Blank skärm. Som tur är hörde snubben oxå ojudet och konstaterade att det enda rätta var att skicka älsklingen på service. Jag citerar: "Det var verkar vara väldiga problem med den där datorn." 

En budfirma kommer alltså komma hem till min dörr och bära ut snuff. Packa in honom i silkespapper (förhoppningsvis) och transportera lillen ända till Göteborg. Batteri och sladd får jag behålla. Bevare mej väl... dom tänker jag gosa med varje natt tills snuffen är tillbaka!

image801

Slutsats: Mindre datatid för min del. Den här gamla sega skiten jag sitter vid nu kan ramla av pinnen, I don't care. Jag vet att de kan bli svårt för er att orka go on with life utan lika stor dalig dos av Emelie. But my advice 2 u is: Fortsätt simma! Fortsätt simma!



G'day Ya'll!


Disigt, blaskigt och ingen sol... än. Men så är ju klockan faktiskt bara halv tio oxå. Hoppas denna dagen blir lika fin som gårdagen. Det var VÅR i luften.

Om en timma börjar jag jobba. Slutar två.
Vi hörs då!

image806

Scrubs, here I come!

Dansat har jag gjort. Och installerat om hela jävla datorn har jag gjort.
Så nu är jag mosig i huvudet och vill bara ligga under täcket och skratta framför Scrubs. Ja!

Nu funkar datorn. Ja alltså, nu kan man sätta på den utan den ger ifrån sig värsta pipen och protesterar med svart skärm. Men ändå gnager det i mej... för "ljudknapparna" lyser inte som dom ska göra! FAN!

God Natt!

image469

Känsla!


Hallooo! Min första dag på jobbet är gjord! Känns überbra asså! :) Hahaha!
Gick kanon!

Tog en prommis med Bumbi när jag kom hem. Underbart väder! Känns vårigt! Which I like!! Tänk vad solen kan pigga på humöret och göra att allt känns så lätt! Sweet!

I brevlådan låg oxå mina 2 piercing från Modeakuten. Ska pilutta dit den ena nu i naveln! Hmm, ja och mitt Panduro-package ska oxå ha kommit. Men de får jag hämta ut själv tyvärr.

image838

Min dator är fortfarande KNÄPP! Jag har haft en känsla sen jag köpte den at någon var på sne. Men man skjuter på problemet och förneker... ni vet. Fast en blank skärm är lite svårt att ignorera. Jag blir tvungen att ta tag i det här.

Ajöken!



Ett galet partygäng!


Här kommer kvällen, som lovat :)


     

      

  

... och sen skakade vi vår booty på Eddies!


*Piiip*


Jag vill inte börja bloggen med svordomar... men satan vad jag hatar teknik egentligen!!
Min dator krånglar så jag vill bara lägga mej ner och skrika. Alternativt kasta ut den genom fönstret.

Nu äre nåt vajsing me skärmen. Varför kan inte livet bara vara en dans på rosor?
Jag vet att ni vill ha en rapport om gårkvällen. Den kommer. Men inte nu.


Snöyra och FEST

image824

Vilket shitväder det blev. Värsta snöyran o allt. Men tillslut la sig lugnet över oss och solen tittade fram. Det blev en fin eftermiddag till trots.

image825

Nu är jag sen som vanligt. Det vankas fest i stan och jag måste fixa make och hår!
På återseende! ha en fin kväll allihop!! PÖZZ!


A piece of me..

178038-822 178038-823

Ett stort minus med mitt nya jobb är att det innefattar hantering av livsmedel.
Nu ryker min stolthet. Mina naglar. Jag som kämpar sååå med att hålla dom fina!
Buhuu! Well, nu äre som de är och jag kan bara säga att dom kommer tillbaka!

I promise!
Men ändå känns de som att mitt jobb kräver en del av min identitet.
A piece of me...


Breathe in Breathe Out


21.17. Fredakväll. Och här sitter jag och bloggar. Va fan tänker ni nu... Men så här äre, festen som skulle funkat som pre party ikväll är flyttad till imöra... And what is a girl suppose to do? Jag hade gärna sett mej själv på dansgolvet ikväll. Men vem vet, kanske kan få ihop de nästa freda ändå. Jag börjar ju inte jobba förrän 11 på lördagen! Har skrattat och ryckt i nödbromsen framför På Spåret  med familjen. Mera mys väntar. Naturgodis-skålen likaså... Tjing!

Jaså, äre så du ser me lugg Emelie? :)
178038-820  178038-821


And spring will turn to summer.
The snow will melt away, cause there'll be a new tomorrow.
Breathe in, Breathe out.




Jag saknar dej syrran! Som vi brukar säga: Redan när du stängt dörr'n ;)




FREDAG med lite av varje!


Trevlig fredag på er!
Jag och syrran tog en liten snabb runda på stan innan min buss gick hemåt. Fick såklart med mej nya hårprodukter hem :) En super inpackning från Kérastase och spray från VaVoom (eller hur de nu stavas), och så när jag klippte luggen igår köpte jag nåt nytt leave in-balm från Joico... jag får helt enkelt aldrig nog av hårproduktsdjungeln! Hahaha!

    

image819


I eftermiddag pyser jag nog iväg på Step och sen hem i räserfart!
För jag tror bestämt att jag ska ut och skaka rumpan ikväll ja ;)

Gött Mooos!