Shopoholic?

Oops! I did it again ;)

Men jag är sjukt nöjd me dagen so far! Massa fina inköp!! Bland annat en läcker Friis-väska!! Jeeeey! Jag visar upp den imorn. Sitter hemma hos syrran nu.

Utgång som sagt ikväll. Jag ska fixa en god Raspberry Caprinoska åt syrran!
Hoppas ni har en fin lördag! Vi kör update och allt imorn. Nu måste Volumaster pluggas in i väggen och sminket på! Puuuuuuuuss



Shopoholic-Listan:

* Friis-väska
* Café Opera Drinkbok (massa schyssta updates!)
* Topp
* Kofta x 2
* Laptop-väska
* Glömt något?


Raggsocka!

Pust och stön. MASSOR att göra på jobbet!
Det känns mäkta bra att vara hemma nu och veta att man har helg!

Imorgon bär det av till syster i Skövde med mor. Vi ska lite mor och dotter-tid :) På eftermiddagen skickar vi hem morsan och drar på oss party-stassen! Björn Rosenström spelar...

Håller på att spela in Let's Dance-finalen.
Har du någon favorit kanske? jag bryr mej nog inte så mycket om vem som vinner...

Tillsist kan jag säga att jag inte fått mina kläder från Modeakuten än! Jag blir gääääälen! Jag måste ha dom innan jag åker! Jag VILL verkligen ha dom!

Jag älskar den lila rosa dunbollen jag fick av Tess :D
image921
Den svarta ligger på hyllan...

Nu väntar NÖTTER och FRUKT! Jaaa, du läste rätt. Jag är hälsosam igen! Moahahaha!


Pjuck!


Fredaaaaa!


Things I miss out on (pga jobb):

* FredagsFikan

.....

Ja de var nog de hela.
Jobbar 11 - 20 idag. Men jag har en känsla av att jag kan härda ut idag. Tråkigt bara att ännu en fredag ryker. Jag älskar fredagar. Och jag har typ bara en fredag kvar hemma... för den 11 april åker vi ju mot STOCKHOLM!

Egentligen hade jag velat åka till Göteborg med sis idag med. Men min ledighetsansökan gick inte igenom :/ Buuu! Nåja, vi ska ha quality-time på lördag!

Vilken lakritsklänning är din favorit? I like Baby Spice ;)
image920
Foto: Aftonbladet Bild AP

Innan jobbet ska jag dra avsnitt
9 av Charterfeber!
Ha en super fredag! Vi hörs alla glada!



9 timmar är över, only 8 to go!


Tjohooo! Bara en arbetsdag kvar! Enligt min plan iaf...

Två underliga saker hände på jobet idag. Först i driven. En röd volvo gled in och innehöll en Ko-kille! (Don't ask...) Jag hade nästan glömt bort den sötnöten. Och helt plötsligt kom jag på mej själv med att stå där och tänka tillbaka på den där kvällen... hihi!

Stadt - Lichans it-ute-ställe ;)
image919

Och nr 2: (in more ways than one... hahaha!)
Jag har varit en snäll tant och väntat utanför toaletten medan en liten pojke...ööhm, gjorde sina behov. Han var rädd att han skulle bli inlåst fast jag sa att det inte var någon fara :) Men nåja, tillslut lovade jag att vänta utanför. Men efter bara 2 sek kom han ut igen och sa att han inte skulle nå pappret.... Mohahaha. Så jag fick dra ut en lång remsa åt honom. Medans jag tålmodigt väntade utanför funderade jag på vart hans föräldrar höll hus. Borde inte dom veta att han inte ville låsa om sig på toan? Var de inte dom som skulle vänta utanför eller kanske till och med hjälpa honom där inne? Föräldrar kan vara så nonchalanta. Hur som helst, när han kom ut var han skitglad men kom på att han glömt spola (?)... jaha, trevligt för näste man tänkte jag. Om han nu inte kommit på de.

Herregud, jag som inte brukar "gilla" barn...

22.47... dags att stänga igen dom gröna. Upp relativit tidigt imorn och käka en mysig frukost med mor innan jag far iväg på min officiellt sista arbetsdag!

Pözz och God Natt!



He's playing me hot and cold. Damn!
Det var ju jag som hot and cold'ade honom!!





God Fina Morgon!

Sol och sol har vi haft i många dagar nu :) Jippiyay! Finns det något härligare än att vakna, dra upp gardinen och mötas av solsken? Ljuuuuus som på direkten piggar upp själen och får dagen att se en aningens bättre ut. Även om den innehåller 9 långa timmar utav arbete?

Jag som egentligen hade ett kort pass idag, för ovanlighetens skull. Men de är klart man ställer upp, right? Det gör Emelie nästan jämt. Kanske alldeles för ofta jämt?

Jag vill ha MIN sommar nu!
image918

And I'm not in the mood för ett långt härligt inlägg nu med positiv energi.
Det tar vi i helgen när mina två mördar-arbetsdagar är över :)

Be Happy!


Bananas!

Något som slog mej... Låten "Now you're gone" spelas flitigt på radion nu förtiden. Synd för Sverige att vi upptäckte den redan förra sommar'n ;) Vi körde galet inne på nattklubben Bananas i Magaluf när vi plötsligt tyckte vi kände igen en speciell  låt. Hahah! Jag kan dock inte understryka enough hur mycket bättre denna låt är på engelska än svenska ;)

Såhär minns jag bananas inne på BANANAS! :P

* En Bingo som frenetiskt greppar efter Mikas cider
* Linda i baren (praktik)
* Fullt ös på dansgolvet
* En cute B-tender som bjöd oss på shots! Men de gör alla i Magaluf ;)
* En rörig dimma... Hahahaa!

image917

I am so going Bananas this year toooo!
See You there?



Mys-Pys dag!


Näää jag tänkte inte jobba på min lediga dag idag. Jag behöver lite lugn.
Och idag är det en mysig dag. Min mamma är hemma för nackont och vi går här och pysslar tillsammans. En frisk skogspromenad där solen strömmade in gav mej ny kraft och efter en pigg dusch är jag nu redo att fixa några ärenden på stan.

Sen ska jag laga en ny maträtt som jag tror kommer bli delicious!
Kanske kolla på en film och hoppa övere träningen helt den här veckan. Jag jobbar så knasiga tider. Jag ska påbörja en sundare livstil och vara mer häslosam igen nästa vecka. Jag har slarvat alldeles för mycket det sista :) *Hoppsan*

Nu trivs jag :)
image916

Have a good one!


Waffle-Day!


Det är våffeldagen jööö!

image915

Så här ska de mysas med våfflor kl 20.00! Lite hederligt familjemys en helt vanlig tisdag sitter aldrig fel. Kika på den fåniga serien Sverige Campar :) Hahaha! Tänk va roliga folk är. Jag är själv uppvuxen med husvagn och jag har bara bra minnen. Supermysigt!!

Eftersom kanal 5 fått sinnesförvirring och sänder So you think you can dance istället för Gossip Girl, får jag helt enkelt ta saken i egna händer. Avsnitt 10 ligger på hårddisken och det ska jag se innan denna dagen är över.

LEDIG imorn! Vilket jag behöver vara!
C U!



G'Day!


Känner mej lite halvt off. Lite att göra igår på jobbet men då hann vi ju med att städa mycket och tjjerna kunde förhoppningsvis komma hem i tid. Själv slutad ejag tolv och kunde pysa hem när vi stängt restaurangen.

Idag är det återigen jobb. Men ändrade tider. Skulle jobbat 17-21.30 men nu åker jag redan om några minuter. Börjar 12 och slutar 16. Gött! Hoppas jag får ha min lediga dag imorgon. Den behövs känner jag :)

Finast!
image914

Kvällsblogg senare...
Pözz!


En Annan dag vid Påsk :)

image913

But maybe not this one... iaf inte nu på förmiddagen.
Det var skönt med en sovmorgon :) Jag har verkligen inte gjort ett jota än... bara legat i sängen och tittat på OTH. Kan rapportera att jag nu ligger jämsides med USA. Avsnitt 12 avklarat. Många kära återseenden.

Äta lite mat, ringa Mikaela och jobb ikväll mellan 17 - 00. DUBBELT BETALT! ;) Det ni...

Take care!!

Helgen är över!

Eller så börjar den nu.

Hemma från jobbet och ser fram emot en skön slapp kväll i soffan med Bingo Lotto :) Gott käk med familjen och bara mysa. Det är så jag vill ha det... fram tills vi åker ;)

Jag har fått min bikini från H&M nu! LOVE IT!!!!
Den är totalt synkad med Mallis. Den dör utan stranden... snart är vi påväg!

image912

På tal om snygga saker,
Kenza lottar ut en jävligt het skinnjacka i sin blogg nu och jag vill vinna! Har aldrig gillat skinnjackor förut men denna är råsnygg!

Men jag har nog inte så mycket mer att säga faktiskt.
Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorn! Sweeeeeeeeeeeeet!




GLAD PÅSK!

image911

Hoppas ni har en lika mysig påskaftons kväll som jag :)
Jag får se till att njuta riktigt nu då jag jobbar hela dagen imorn med.
Puuuuss på er!




PåskÄgg!


Puhuu! Jag är proppmätt :) Locket på mitt påskägg rykte och hälften av innehållet känner jag nu för att spy upp igen ;) Hahahah! Varför kan jag aldrig nöja mej med några bitar? Måste vräka i mej :/ Men gott äre!

image909

En mysig ledig fredag som varit riktigt slöööö! Inte särskilt lång dock. Precis som alla lediga dagar känns det som att tiden bara rusar iväg fast man knappt gör nåt. Att jag ska jobba 9-18 både imorn och på söndag känns ju sådär... men de är bara att bita ihop! Right?

Och snart ligger vi ju på beachen och glassar och på kvällen har man förhoppningsvis världens roligaste jobb ;P God Natt på er Darlings!

Tess o Jag igår!
image910

Vi hörs imorn, lördag, kväll!
Pössen



Go'morron Världen!


Och idag kan jag säga att de är ingen lek...
Det är såhär: Bakom mina solglasögon är ljuset alltid perfekt.

image908

Tack gode gud för att jag är ledig idag!

Nåja, vad ska man säga? Jag har alltid trevligt med mina vänner men jag borde väl anat att kvällen skulle sluta sådär. Ni vet hur de är. Man åker hem, sätter sig och käkar (massa onyttigt som känns som en bra idé just då på nåt konstigt vänster) och sen konstaterar man att ännu en utekväll passerat precis på samma vanliga sätt.

Samma folk. Dom som är nya är nykläckta 18-åringar man helst vill knuffa ner för en klippa. Folk man vill träffa. Folk man vill undvika. Folk som går under namnet "Han". Han som är den DÄR killen, med omnejd.

Tur att jag och M har löst alla problem med endast 2
så kallade little rules i sommar:

1. Hoes over Bros!
             och
2. No Feelings!


Nothing can go wrong! *KLING*
Later!




Skärtorsdag!

Go'dag gott folk!
Idag har vi en skär torsdag. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade vart ledig idag! Just denna dag... det hade jag behövt. Men nu är jag inte det. Jobbar från 11.30 till 20.30.

Jag har iaf hunnit med en skön morgon. Både promenad och dusch.
Nu ska jag bara varva ner med en brak-frukost och läsa tidningen! Mmmmm... det doftar gott från den varma chokladen! :)

Hinner inte svara på några kommentarer nu bloggers!
Men de tar vi igen imorgon då en update om kvällen oxå kommer!!
Lämna gärna en rad idag ändå, så blir jag glad ;)

Ha en super duper bra SKÄRTORSDAG nu allihop! Pözz!

image907

The Ring!

image906

Okej, suddig som vanligt ;) Men visst är ringen gorgeous?
Just my kinda style, så att säga! Köpte ett lika snyggt armband oxå. Inne på Gina alltså. Orkar inte slänga upp någon bild på alla mina nya kläder, kanske har jag något inköp på mej imorn när de vankas FEST!! Ja, du hörde rätt... Fest! Känns som ett årtionde sen jag var ute. Minst! Tråkigt nog jobbar jag först, 11.30 - 20.30. Snacka om rå-stress när jag kommer hem! Men de går om man bara vill, och jag vill!!

Men först en mysig kväll framför mej. Är hungrig efter träningen nu så en o annan äggmacka slinker nog ner :) Vi hörs pals! Puss



Monster-shoppat!


Ännu en härlig ledig dag på schemat! Med sol och med trevliga saker!
Fick ett ryck efter frukost och drog en repa på stan. Nåja, en affär... och där shoppade jag för nästan 1000 spänn! Shiieeet! Men jag hittade många fina plagg som är basic och passar perfa att jobba i bakom baren nere i Spanien! En del klänningar, en tröja och smycken!

Har även gått ut och gått en runda med F. Skönt!

image905

I eftermiddag ska jag träna aerobic.
Men först ska jag prata klart med M i telefon och sen fila naglarna!

Chip!!



Festival!

Vilken underbar dag!

En ledig underbar dag. Härligt väder, trots snön. Och många fina saker gjorda. Terapi för själen. Innan Gossip Girl laddade jag hem filmen Festival och gosade ner mej i sängen. Någon fick mej att tänka på den idag. Filmen är egentligen inte speciellt bra men jag är en sucker för Svensk Sommar, Roadmovies och Kärlek. Kriterier uppfyllda? Check! Därför gillar jag FESTIVAL!

image904

NU: One Tree Hill såklart ;)
             Jag kan inte slita mej helt enkelt... är inne på avsnitt 6.
             Men jag LOVAR att inte avslöja något för er följer serien på tv!


Nighty Almighty!



Jag kapitulerar!

178038-903 178038-902

Snön vinner. Vackert! Man kan inte tycka annat.
En lång promenad med en happy vovve och solens gassade i fejjan. Vackert.

image901

Nu är jag välförtjänt av egen-tid. Pedikyr, varmt bad och hårinpackning.
Have a good day!


Still Snowball

Snön har fortsatt yra hela dagen. Det är riktigt indoor-väder. Därför är det skönt att jag nu kan burra ner mej i sängen och se på avsnitt 5 av OTH Season 5! En fågel viskade i mitt öra att Mr Coletti ska komma tillbaka och jag väntar o väntar :)

Ikväll ska jag dansa! Har inte vart på det passet på 2 veckor nu tror jag.
Ska bli gôj ;)

Förresten så är jag extremt sugen på godis just nu! Gaaah! Jag har en öppnad påse Marianne Snacks och dom är farligt nära... men jag ska kunna säga NEJ! Nej åt B&J glassen pxå i frysen.

OTH var det...


Puss på dej Chad :)
image900

Snowball

Hilfe!

Här är de snöööö idag! Var inte den tiden förbi? Hade vi inte kommit överens om att de var vår nu? *Suck* Jag antar att man får förvänta sig ett bakslag. Det brukar ju ligga runt Påsk... så lägligt da.
Jag och Enza blåste nästan bort til råga på allt när vi tog morgon-promenaden! Panik var ordet!

Ingen idé att gnälla. Bara att ta tag i dagens göra: Jobb 11.30 - 14.30.
Efter jobbet ska jag åka och klaga på mina skor som hela tiden går åt pipsvängen fast jag knappt använder dom jöö! Och sen ska jag jag köpa sånna här söta lyktor till mej själv!

image899

Ha en fin dag cutiepies!



SHOPPAT SKOR!! Yeeeehaaaaa!

image897

Se vilka skönheter jag spontan-hittade inne på Din Sko! Det är en lagom kilklack i trä på dom och jag kan nästan inte sluta klappa dessa sötnosar!

image898

Men vi får inte glömma att jag oxå hittade ett par fina vanliga joggingskor. Alltid smart och bra att ha!

Nu väntar en skön söndagkväll! Mat i magen och bara slappande :)
Som en sista sak måste jag bara dela med mej av min otroliga glädje!! Det har aldrig känts så bra att resa ner till Magaluf som de gör nu!! FAN va taggad jag är inför säsong 08!!!!!!!!! ÅH!!!!

Ni är värda en Puss idag ;)


Söndagens Stuff Med Sis!


Good Morning Beautiful!
Idag ska jag åka till den "större staden" i närheten och träffa sis! Käka något gott ute på stan och sen bara umgås. I like! Men först ska jag och mamma in på Coop och kika på tapeter. Mitt rum ska ju göras om efter vattenläckan. Typsikt, precis nu när jag ska flytta :)

Kvällens drink igår:
Vodka
Rabarber Sour
Citronjuice
LOKA apelsin

Lyckad ;)
image896

Nu: Blåsa håret och bli klar någon gång!
Vi hörs dudes!


En hund i sängen!

Får man ha de? ;)

image895

Jag och Bumbi can keep a secret :)

Såja mina vänner. Kvällen är över. Och Charlotte vann! Bra, eller?
Jag tycker Sannas låt skapar hår-resning på armarna, men Hero kändes som en färdig vinnare. Jag tror detta kan bli bra. Och om inte... who gives a crap anyway?

På tal om ödet tidigare idag. Jag kunde ju inte hejda mej häromdan med OTH ni vet... och gissa vad som börjar sändas på Kanal 5 18.30 imornkväll? Nämen, One Tree Hill säsong 5 såklart! JIPPI! Nu när jag redan sett i förväg o allt... hahaha, jag säger då det ;) Men äsch, jag ska förresten se mej om efter avsnitt 5 nu.

Tjooo på er i schlagervimlet!
I'll be seeing you!




Åh!

image894

Se!! Ett mirakel skedde idag!

Dom här muggarna har jag gått o tänkt på sen jag såg dom första gången innan jul! Sen när jag väl var inne i butiken trodde jag dom var slut. Idag hade just denna butiken utförsäljning och rätt var de är ser min mamma en svart mugg stå helt själv på ett bord! Jag greppar den med järnhand och tänker JAAAAA! Men lite udda att ha en kanske. Jag går ett varv och finner tre till! Förstår du? Ett mirakel! Så nu har jag 4 exemplar av mina älskade muggar som jag trodde var förlorade! Snacka om fate!

Bara därför ska jag göra något jag inte gjort på länge... TACKA ödet! This was great :)



PS: Nytt 
Charterfeber här ;)

Fredakväll! Du är så välkommen!!

Äntligen hemma!

Varvade ner med en varm dusch :) Nu väntar tacos och myskväll med min söta vän F! Man får passa o träffas nu innan jag åker!

Let's Dance är på inrullning... därför blir de ett kort inlägg! (Utan svar på kommentarer nu...)
Men vi hörs lad's! ;)

178038-892

I'll make it up to you!


Go'kväll! Eller Go'morron... beror på när just DU läser detta :)
Jag kan rapportera att det är kväll för mej. Och snart ska jag sova. Men inte innan jag sett 1 eller 2 avsnitt av Scrubs! Good feeling. Jag behöver lite sånt för att ta mej igenom fredagen. Jag som älskar fredagar. Fredagsfika och sånt. Typiskt. Imorn jobbar jag 10-19. Dayyum!

Tror inte jag kommer spendera någon tid framför datorn imorgonbitti. So I'll just make it up to you now.
Men jag kan inte lova några vettiga rader. Sånt bjuder inte jag på... längre. Jag vet inte vart den kreativa, finurliga och påhittiga Emelie är. Förhoppningsvis lockar solen fram henne.

Apropå inget, (eller apropå sol nu när vi faktiskt pratar om de) Charterfeber ikväll juh! Jag hoppas på ett ROLIGT avsnitt. Hunk-radarn har gått på sparlåga de senaste tycker jag.

Jahapp, känner mej lite hungrig... men om jag äter något nu så blir det fruktansvärt jobbigt att borsta tänderna sen. Det är inget jag rekommenderar. Om du nu måste äta så skulle jag undvika bröd och sånt som kan fastna i tänderna.

Chip!


En klar stjärna? En skinande pärla? Vart är den Emelie'n?
image893
Den här är lite suddig!


Älsklingarna!


Inte vet jag vad som händer me ljudet i slutet.. but take it or leave it ;)

Jag kunde inte hålla mej! Jag är precis i början av säsong 5 nu med andra ord! :)
Första avsnittet kändes lite weird. Vad har hänt med alla? Nåja, dom är fortfarande mina älsklingar!


Men hej o så...

Jag är ingen pigg filur under mina lediga dagar. Men ska man va de då?

Ska man inte ligga i soffan och blega på gamla filmer som egentligen är dåliga? Så dåliga att dom till och med blir bra? Ska man inte gå runt med skitigt hår för att man inte orkar tvätta det? Vara glad att de regnar så att vovven sover bort dagen? Vem orkar gå ut i de här vädret liksom?

Det kan man göra om man vill. Men nu är jag trött på de.
Efter en dålig/slash/bra film känner jag för att rycka upp mej. Annars kommer dagen sluta med att jag river upp frysen och slukar allt som finns kvar av B&J-glassen!

En längre promenad. Ett bad. Lite nytta. Och sen laga mat.
Vi kör på den!


Jävlar va jag känner mej Top Notch nu ;)

image890

Sweet Butterfly

Glömde ju av att berätta igår om årets första fjäril! Jag och Bumbi lekte på gården när den plötsligt fladdrade förbi. Jag beskådade skapelsen medans Enza jagade den... ;) Hon lyckades inte med sitt mission, tack o lov!

image887

Om cirkus 10 min är jag off to work. Jag har känt mej lite ur gängorna på sistone. Man har väl sånna perioder ibland i livet. Man känner sig sjuk varje dag i princip, men än så länge har jag klarat mej från feber. Som tur är har jag ett KORT pass ikväll, tro de eller ej, 18-22.

Annat störigt att berätta om så här innan jag drar kan väl vara att jag är trött på vädret! Regn och blåst! Huden fnasar och är torr. Jag hatar det!! Min panna får panik under luggen och gör revolt ett, två, tre...

1. Den är skit torr
2. Den kliar
3. Resultatet blir rödflammig

I hate this. Jag vill ha len babyhud dammit!

Over and Out!


Tass, spark. Tass, spark...

Under fikan igår kom vi in på film... tecknade sånna. Och därmed föddes en längtan efter Ice Age 2 :)
Jag har inte sett den sen jag och M var på bio. Garvade oss igenom hela filmen x) Jag älskar scenen när Zid ska  lära Tigern (kommer ej ihåg namnet nu...) att simma! Hoho.. Tass, spark. Tass, spark.

Tyvärr upptäckte jag först nu, 10 minuter in i filmen att det bara är engelskt tal. Jag gillar svenska versioner bättre när de kommer till tecknat. Men strunt... nu ska jag kika färdigt!

Roligast i filmen! ;)
image886

See Ya!




Någon som jag definitivt kommer sakna!

178038-883 178038-882

Men min Bumbi kommer vänta på mej i höst :) För vi älskar varandra!
Fast ändå kan jag inte skaka av mej svikare-känslan. Vem ska leka "ta-fatt" med henne i sommar?


Jag rundade av dagen med en värmande kopp te tillsammans med mysigt
sällis :)
Jag har som vanligt nuförtiden på tisdagskvällarna besökt Upper East Side och jag gjorde även ett tappert försök att sätta mej in i nya serien Starter Wife, eller nåt... men sen insåg jag att jag faktiskt inte behöver följa fler serier :P

Jag planerar att somna med mp3.n i vingarna ikväll. Jag har förstått att musik gör mej hel. En låt. En känsla. Sen är dagen gjord :) Sweet Dreams!



"Jag tror jag har fått ampris i natt."

Vad är ampris för nåt?


Moahahhaah! Jag älskar Tobbe i Köping! Synd att de var sista avsnittet i söndags. Man får sig alltid ett gott skratt.
 


Han är sjukligt go med alla sina svordomar, sitt kaffe och sitt ont i magen x)


Klicka här för att få 
AMPRIS! (1.50 in i programmet)


Nåja, nu till något annat. En yuff dag på jobbet igår. Jag Tur att man inte behöver göra en sån där städning varje kväll. Huga! Både jobbigt och en del äckel-päckel faktiskt :/

Känner mej milt sagt seg idag och jag är evig glad för att jag har ledigt!
Jag förtjänade både lite godis och B&J-glass idag :) Det var gott! Men nu närmast ska jag laga käk och i eftermiddag/kväll är en fika inplanerad!

Sitter förövrigt här och lyssnar på Melodifestival-skivan. Tycker Caraola och Andreas låt är riktigt bra! Jag tycker Sverige borde skämmas som röstade bort dom ur tävlingen! Bara för att ni "hatar" carola liksom... DÅLIGT! Men de är min åsikt de. Chip!!




En regnig start på veckan...


Puh! En blöt promenad. Men en skön sådan. Vovven kastade sig på golvet direkt när vi kom innanför dörr'n. Nu ska jag fixa iordning mej lite och sen åka fram på stan. Bankärenden och sedan fika med N.

Jag tänkte passa på att visa lilla Moses, T's hamster som vi hade med oss till Karlstad :)

image875

Visst är han världens sötaste hamster?

    

Och vi är världens sötaste kompisar :)

image881

Kvällsjobb, börjar 16.30 och slutar 01.30... tror de är någon form av städning på g. Vi stänger ju 00.00 annars. Hur som haver, det löser sig säkert. Peeeeace!



Söndagskväll.


Lugn och ro.

image874

Koppla av och bara njuta av den lediga kvällen!



Drömmer mej bort...


Jag hade velat ha en hel helg... en helg med ren o skär ledighet. Jag vet att jag inte jobbar så jätte mycket på veckorna men det är något speciellt med helgen. Att få vara ledig när alla andra är lediga. Söndagar speciellt. Ni vet ju att jag tycker om söndagar :) Men man måste ställa upp. Så idag jobar jag mellan 12-16. Bara 4 timmar tänker ni, och jag håller med. Det borde väl gå bra. Men jag har alltid svårt för att komma iväg. Sitter här i min morgonrock och tänker på massa andra saker jag velat göra just idag.

178038-873  178038-874

Fast hade de vart sol ute hade jag vart ännum er depp nu. Det är det inte "som tur är". Det är nästan regn. Det hänger i luften.


Nu har min fot somnat oxå...



I'm home and my sofa is waiting!

Trevligt, trevligt. Mysigt att käka på restaurang med släkten. Lyckat helt klart!!

Nu väntar en skön hemmakväll med Melodifestivalen. Jag vet inte när jag var ute och festa sist. Känner mej som en tant nästan, soffan hela helgen med mor o far. *Skratt* But not for long... Snart ska jag nog få se GALET! Tjooohooooo! Jag tycker faktiskt de är helt okej med hemmakvällar oxå, myset behövs! Dessutom blir de en extra festlig kväll idag... på Hjertbergs la jag 2 påsar Marianne Snacks i korgen :) Tack vare Tess älskar jag nu dessa godbitar! Måste provas!

Dagens outfit, högtiden till ära :) Guld o allt... passande må jag säga!
image873
Det var denna klänningen/toppen jag shoppade på Gina i onsdags!


Nää, nu får vi se till att ta vara på soff-tiden. Ha de gott!!



Det ska vi fira!

Hej och Godagens!
Idag är det en speciell lördag. Min mormor och morfar har varit gifta i 50 år! Det är mycket. Sug på de en stund.. 50 år. Hur som helst, det ska vi fira med fint restaurang-besök. Jag har precis gjort mej klar och snart åker vi.

Jag har för en gång skull suttit upp håret med hårklämmor.. lite annorlunda mot mitt vanliga utsläppta :P Allt hår är på ena sidan och lockigt... Äsch, jag visar istället ;)

178038-871  178038-872

Jag vågade mej även på att klippa luggen själv... och den blev rak! Tänka sig. "Sometimes I'm so crafty I surprise myself!" Hahahaha...

En trevlig lördag med andra ord!
Take Care!!


Efterlängtat...


Vad kul de är att blogga igen :P Hoho, nu kan jag ju mata in bilder som förut! Kommer bomba er med pics som hamnat på efterkälken... hahahaha. Här är till exempel en som ni tjatat efter x)

Jag och mitt numera mörka hår!
image870

Nyss (nåja nästan) hemkommen från step-pass. Roligt och svettigt som vanligt. Magen skriker efter mat nu! (Oxå som vanligt :P) Men snaaaart äre färdigt! Schnitzel med stekt potatis! Fillibabba hörru!!

Imorgon väntar ett guldig dag. Men mer om de imöööra!
Peace!


Men älskade snuff! Jag måste KRAMA dej!

image869

Titta!!! Titta, titta, titta! Min snuff är hemma! Ny och fräsch, typ... hela moderkortet är utbytt! Nu ska du hålla i flera hundra år! Nåja, många år framöver iaf ;) vad jag saknat dej!!

Nu ska all min skit jag sparat på USB och skivor in igen. Det är ju milt sagt rent på hårddisken här. Finns inte ett smack. Men det tar vi sen...

Nu ska vi bara mysa. Jag och snuff :)
Later!



Hoho jaja...

Hej där!
Äntligen har jag landat hemma igen. Mätt och belåten är jag med. Pannkakor i kistan är aldrig fel ;)
En otroligt "påfrestande" dag på jobbet må jag säga. Vi tar de från början...

Jag var i god tid, som vanligt. Men ändå kom jag försent. Rondellen precis innan jobbet var avstängd och jag blev ombedd av en snorkig polis att vända. Jahapp, soppatorsk i hjärnan. Hur fan kör jag nu? Slänger mej på telefonen i ren panik och medlar med mor min. Vi kommer fram till att jag måste åka en rejäl omväg. Jag rapporterar till donken att jag nog blir lite sen. Vilket var helt lugnt.. Puh!

När jag traskar in på jobbet står de en hög med people vid kassan. Bland annat högsta hönset och en kontrollant, som ska granska oss under dagen. Verkligen HELA dagen.

Nåja, jag tror jag skötte mej ;P Och nu ska jag bara andas ut i sofan och njuta av min lediga fredag som är på ingång. Ha de gott i tillvaron!

image868
Bild: Google.se

Good Morning Sunshines!

Hahaha, idag gick jag upp extra tidigt enbart för att hinna blogga innan jobb vid 10.00... Lite varning på de men man känner så värdelös om man inte bloggar på en hel dag :P

Nåja, nu när jag sitter här lite lagom morgontrött, gäspar och önskar jag kunde lägga mjeu ndet´r täcket igen.. så har jag inget at skriva. Ingenting faktiskt.

Men jag kan ju vara kreativ o berätta att en promenad på morgonkvisten alltid är en skön start på dagen. Iaf när de är såhär soligt och fint ute!

Jag jobbar till 18.00 ikväll... another long day. Men vi kanske hörs då!
Pippi!

image851


En givande onsdag!

Vad mycket jag hunnit med idag... ovanligt? Njaaa, de går om man bara vill!

Träffade N vid tolv, halv ett-tiden över en super delicious macka med kycklingfilé och pesto. Snackade om sånt som bara tjejer kan... typ hur de är att vänta på svar från vissa på facebook :P Tihi!
Sprang in på H&M och köpte 2 mascaror, nu när dom ändå var billiga. Man kan ju inte stå i Magaluf i sommar utan sin favorit i sminkväskan ;) Vi hann med ett besök inne på Gina oxå. Givande. Köpte ett snyggt linne/tröja med guldiga fjärilar på. Precis min stil alltså.

Efter en snabbvisit hemma styrde jag återigen bilen mot stan. Denna gången träffade jag söta
Lillefot över en latte med mycket babbel om allt och ingenting. Super härlig tjej!! Vettiga åsikter och med glimten i ögat... Precis som mej ;) Hahaha, nä skämt o sido. Det känns som att vi är rätt så lika och jag hoppas vi hinner med fler fikor innan jag åker! (Och även när jag kommer hem :D)

Oj vad onödigt egentligen... men jag kunde inte motstå denna bikini från H&M. Hoppas den dimper ner i brevlådan snart!!

image867
Hoppas ni har en skön onsdagskväll framför er!
Ciao!



Vind i seglen!


Alle man ombord?
Jag har en hemlighet att avslöja... den är ändå officiellt ute på marknaden nu.

Jag flyttar (tillfälligt) till Mallorca i april!! Till MALLORCA! Hör du vad jag säger?
Jag, Mikaela och Linda åker ner och sen blir vi förhoppningsvis kvar hela sommaren!

Det ska bli så gött o komma bort! Leva livet och njuta av mina 20 år :) Hahahah!

Hemligheten till ära, här är en video med alla härligheter som
MIKAELA gjort!



Of course är jag nervös och pirrig men hoppas denna månaden går fort!
Tjooo på er! Jag måste blåsa håret... Stora grejjer på g idag.

Later!

Vårat egna ställe :)

Lika fint väder idag... men än ligger frost på gräset. Så man kanske inte ska ropa ut VÅR. Men nog ligger känslan i luften idag oxå! Härligt Härligt! Tyvärr börjar jag jobba om 2 timmar. Egentligen skulle jag först börja 15.30, och sluta 22. Men nu har de blivit ändrat och jag jobbar nio timmar... som vanligt (12-21). Känns som att jag alltid får långa pass :( Buhu!

Anyway, vårkänsla var det. Jag kom o tänka på sommarminnen igen... Allt mysigt man haft här på gården i sina dar tillsammans med syrran. Vi hade till exempel ett eget litet ställe intill bäcken som rinner lite längre ner från huset. Det där egna stället finns nog inte kvar nu. Folk har en tendes att förstöra naturen och bygga vad som passar dom nuförtiden. Men tur att minnet finns kvar! När jag står ute i solen och hör vattnet porla kan jag låtsas att jag sitter där på sanden och njuter. Njuter av vårat egna ställe :)

Kanske om jag blundar och minns känslan, klarar jag mej igenom dessa nio timmar galant? Take Care!

image864
Här skulle jag vilja vara nu!
(Bild: Google.se)


Nu äre Vår mina Vänner, Vår!

Åååh så göttigt! Jag satt ute på Terrassen med täcke i förmiddags och bara njöt av den värmande solen. Ett glas varm choklad i handen, solglajjorna på, Cosmo framför sig och en sprallig vovve på gräset. Kan inte bli bättre!

Jag har läckra bilder i min mobil som jag vill share'a med er!! Men fan då, än är inte min dator tillbaka och på denna gamla skiten funkar ju inget! Crappigt värre!

Nåväl, snart dags för dansträningen... Ny H&M-katalog i brevlådan som jag ska gå igenom grundligt innan jag beger mej iväg. Nu kommer jag vilja beställa en gång till bara för de! ;)

Over and Out! Your's truly :)

image863

Oj Oj Oj...

vilken dag. Igår alltså. Massor att göra nästan ända från start till slut. Jag kom till och med hem en timma senare än jag skulle. Jag ogillar sån stress på jobbet, man är fortfarande speedad när man kommer hem och ibland vaknar jag mitt i natten och tror att jag är på jobbet... ;) Fruktansvärt knasigt. Och skiiit jobbigt! Det stör min beauty sleep.

Hur som helst, är måttligt trött idag. Men jag är otroligt glad över att vi välsignats med sol! Jag och Bumbi tog en fin promenix efter frukost. Kanske blir de en trip in till stan sen. Eller så slöar jag bara här hemma tills de är dags för dans ikväll :)

Hej o Hopp, Full Galopp!

image862

Sunday Morning

... och snart ska jag iväg och jobba. Fast jag egentligen var ledig. Jag känner mej duktig. And bummed... Bra med cash of course men solen skiner och jag skulle hellre spendera min söndag hemma. Jag har typ bara jobbat långa pass oxå, de är ju som bekant lättare att gå hemifrån om man vet att man snart är innanför dörr'n igen :)

Men nu ska jag inte sitta här o klaga, how boring is that?

Melodifestivalen igår, tycker Perelli med Hero var värd finalplats och Bengtzing... ja, hon var Bengtzing. Ganska bra låt iofs. Calaisa borde gått till andra chansen istället för Nordman. Jag förstår mej inte på hans stil. Den är TRÅKIG! Sibels låt var bra, men inte jätte bra. Fast hon är så duktig och sjunger fantastiskt... därför la jag röster på henne ändå :)

Hoppas ni har en fin söndag! Och inte behöver jobba som jag...
I'm out!

Ge mej sommar nu!!
image763

Snart dags...


Min mage kurrar! Som tur är blir de käk snart! Revbenspjäll med sallad, feta, tzatziki och gott bröd! Riktig lördagsmys med andra ord :)

image861

Eftersom jag varit rejält onyttig ett tag nu, alla veckodagar, tänker jag inte ta en droppe godis nu i helgen! I'm a clean teen ;) Men... det finns ju nyttiga saker att mumsa på. Baby-morötter och dipp, nötter.. .sharonfrukt. You name it! (I just did...)

Trevligt lördagsmys på er där ute! Jag har någonting som jag vill skriiiika ut btw, men det kan jag inte än. SNART!! :P


Klös!



Just what I need!


G'day Mate!
Tro de eller ej, men idag hoppade jag stan. Brukar vingla fram en sväng annars när jag är ledig. Men idag var en lugn och fridfull förmiddag just what I needed! Ändå fick jag saker gjort. Bäddat rent i sängen, duschat, och käkat frukost framför tv.n :)

Närmast väntar avsnitt nr 5 av
Charterfeber. M har rapporterat att dom går loss hårt på Gjöken och GG. Men inte då ska dom tro att dom kan gå loss lika hårt som vi, party-essen ;) I've got 2 words for u: Bodyshot and Crazy Avslutningskväll! Tjooooooooooooooooooooooo!

Ikväll blir de melodifestival! Jag hejar redan nu på Sibel :P
Peace!

178038-859