This was not suppose to happen!


Jag ska vara ärlig. Jag mår skit. Har legat i sängen hela dagen, tills jag dog av hunger vid halv sex och pallrade mej hit till E4.an och drog en Dagens :) Feber tror jag och sen är det många känslor i kroppen nu.

Jag har väl nämnt att allt kan hända i agaluf? Jooo men serru, det är sant. Nu är jag arbetslös igen :( Känns verkligen skit tråkigt!! Trodde allt var kirrat och klart med Oas och det kändes perfekt! Men så igår sa Jeanine att hon fått ett erbjudande som gjorde att hon var tvungen att pendla och då lämna baren ibland. Därför vill hon ha en mer erfaren person som kan ha ansvar. Hon har dock lovat mej jobb i juli men det vågar jag ju inte lita på nu :/ Hon vill alltså att jag ska ta ett annat jobb nu, känna på pulsen och träffa turister och sen komma och jobba på Oas när de är som mest att göra. Hmm... allt är förvirrat! Känner mej verkligen lurad och besviken. Men sånt är livet. Fullt av överraskningar. Och varje motgång du tar dej igenom gör dej oxå starkare.

Hem ska jag INTE ;) Jag hittar säkert ett annat jobb. Känns bara så drygt att söka igen. Och dt är ju bartender jag vill vara! Men en brittisk bar kan kvitta... fulla engelsmän är en plåga! Jag kräks på dom! Och som jag sa... mottot är alltid "I med spriten, ut med skiten!" Not my kinda style.

Well well, nu ska jag gå hem och fortsätta dega. Imorgon är det en ny dag. Man får lov att vara lite depp innan man tar nya tag. Ikke sant? :) Puss på er vänner!!

image1015

Do your thing:
Postat av: Linda

Åhh hoppas du får ett nytt jobb snart, det är bara att leta på och att du mår bättre.
Allt är bra här hemma.
Kram

Postat av: Mikaela

Du löser detta... Vi löser detta!
Fortsätt simma, fortsätt sima, det var en gång någon som uttryckte sig så ;)

2008-05-21 @ 15:44:28
URL: http://beautifullife.blogg.se

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin