Smygpremiär!

Hej på er!
Idag har vi smygpremiär för nya R-Skrapan. Jag kommer köra bar :)
So wish me luck!

Jag ska in redan nu och fixa lite.
Tror inte jag kommer hem innan vi börjar jobba.

Solong for now!

Hi ya Flowers!


Springa ja... hmm, jag ska va ärlig. Jag funderade starkt på att hoppa detta. Det kändes inte aktuellt när jag drog upp persiennen och möttes av frost. Men jag bitch-slapade mej själv och hoppade i lite varmare kläder. Sen kan man väl säga att jag och Enza intervall-tränade ;) Vi tog en promenad med både walking and running. Jag tror hon tyckte det var kul. Skönt. Det hade ju vart onödigt om vi båda funderade över va de här skulle va bra för.

Djupsnackar med M på msn as we speak.
Hänt lite på fuck-up-fronten for her sake, så vi ventilerar och analyserar. I sann Emelie-Mikaela-anda alltså. De saknas bara närkontakt, kaffe och ett mysigt fik. Sen är vi i hamn ;)

Samma jobbtider idag, 16-00.
Nu ska jag käka en härlig kycklingsallad och umgås med mor som slutat jobbet.
Peeeace!



Nattblogg as required... ? requ... requiered? Äsch, som Mikaela önskade ;)


Koooom hem! Vi börjar om igen.
Vi glömmer allt. Där ute eee de så kaallt!


Jaa, jag skulle nog oxå kunna kvala mej vidare i Danskampen. Eller va tror ni?
På tal om det, Tess... din bror köpte Big Mac med plusmeny av mej idag :) *fliiiiiiin* För er who missed out så är tess brorsa sångaren i Scotts! Så det är alltså Lidköpings-bandet Scotts som gäller när ni röstar på lördag, aaaight? ;)

Uhm, imorn bitti har jag bestämt att jag och Enza ska gå ut och springa.
Och ett beslut är ett beslut och sånna håller man sig till.
Om det inte regnar förstås. Eller blåser väldigt mycket. Jag kanske vaknar upp till snö. Det är det ingen människa som vet.

Lyssna bara på vad som hände när jag lämnade jobbet 00.12 inatt: Jag ställde mej helt oförståeligt och glodde på bilen. Skrapa rutorna?? Va? Fan va drygt. Det va svinkallt, typ 15 minus!  (nä de där va inte sant) och jag tappade isskrapan flera gånger. "Äsch, jävla isskrapa va du e tarvlig!"

Men nog om det. Nu ska jag sova.
Annars kommer jag aldrig komma upp i tid imorn.

Good Night.
Sleep Tight!


Mikaela - Koooom hem!
Jag vill fika på Söder med dej, mase om fuck-upsen och sippa kaffe. Klaga över hur vi hatar alla i den här stan och att vi aldrig mer ska gå ut. Jag SAKNAR dej pretty girl!!



Hallå där människa!


Phew! En sån lång runda ingick inte i dagens schema. Men nånting hände... Enza kan tacka älgjakten för att den promenaden. Hahah, jag en sån wozzy! Gick värsta omvägen, allt för att slippa gå i skogsgläntan... men jag hörde faktiskt flera skott pch sen knak där innefrån. Men äsch, det var skönt med en långis!



Jag är mitt uppe i ett Roswell-maraton. Älskar att kolla på gamla serier och jag plöjer box efter box. Spelar ingen roll hur många gånger man sett avsnitten förut. Ska precis börja med säsong 2. Kura ner mej i soffan, käka nåt gott och njuta. Aah, quality-time. Jobb i em. 16-00. Nattblogg? Maybe or maybe not. I'm full of surprises.

Solong for now.

Va gööööööööööör ni?

Ja ibland undrar jag faktiskt va ni gör?
Men oftast inte. Den här bloggen handlar ju om mej. Mej, mej, mej...

Jag har inte tittat på OTH än. Suck.
Men jag har sett Desperate Housewives och jag måste erkänna, först trodde jag att Mike dog. De gjorde ont, men när man i slutet fick reda på vad som verkligen hände... så gjorde sanningen ondare. Jag röstar fortfarande på Mike & Susan!! Jag gillar inte hennes nya pinne ;)

God Natt!
Loves ya! XoXo ♥


Den Rosa Dagen


Go'kväll mina fina!
Hjemme igen. Nu har jag vart uppe och kikat på baren och restaurangen. Det går framåt men än finns det mycket att göra. Det kommer bli så jävla snyggt asså ;) Och redan nu på fredag ska jag jobba första dagen!! Iiiiiih!

Jag sitter här och funderar på vad M gör just nu. Någonstans mellan 12-16 blev jag nämligen sms-trackad av diverse grejer. Jag trackade tillbaka såklart när jag slutat jobba. Men sen dess har de vart dött. Hmm, kan de vara så att hon är på dejt? :) Jag undrar jag... nåja, helt säker på att det kommer en update sen. Det går inte en dag utan att vi snackar med varann på ett eller annat vis. Hahaha, fan nästan gifta ju ;)

Precis tankat ner avsnitt 8 av OTH. Med andra ord blir det mys i sängen framför det nu.
Sen antar jag att jag kommer zappa mellan Rosa Bandet-galan och Ugly Betty, för att sedan slå över helt till kanal 5 kl 21 och se 5 år framåt på Wisteria Lane.


Överallt cirkulerar det sätt att skänka pengar till och stödja Bröstcancer-forskningen.
Vilket jag tycker är BRA! Men man får lite ångest när man inte kan hjälpa alla. Hur som helst hittade jag ett perfekt sätt att skänka pengar på i år. Brukar alltid köpa de gamla hederliga Rosa Bandet men denna rosa almenackan gick rakt in i hjärtat på mej :) Synd bara att jag måste vänta till årsskiftet innan jag kan börja använda den...


Puss o Kram på er ute i kylan!


Work and shit

Godagens där ute.
Tisdag. Det är dags för jobb igen. Nu gåre inte att ligga hemma på soffan mer. Ett kort pass idag ändå och det känns skönt. Efter jobbet har jag tänkt åka upp till R-Skrapan och kika hur det går med baren :)

Är det någon annan där ute som har något mer på hjärtat?
Inte jag heller!

xxx


★ Drink Of Today - Emelie

Okej, dagens drink kräver  förklaring. Jag kikade i boken "Bartender" och upptäckte en Champagnedrink med namnet Emelie. Den va ju destined to be en Dagens!




Busan hemma igen!

Aaa, nu äre sådär vintermörkt ute. Redan kl 17 till och med.
Det känns som jul snart. Wait 4 it.... det är jul snart!! Haha, om 1 månad äre 1 advent typ. GALET!

Alreeeet! Nu är busan hemma igen. Jag och mamsi var och hämtade henne vid tre-tiden. Hon hade som väntat 2 små kvist-bitar i nosen. Hahah, det går inte annat än skratta åt eländet.

För ca 1 år sen. Tänk va fort tiden går.


Alrighty then, ingen dator och ingen tv hade jag tänkt nu på kvällskvisten.
Förutom Färjan då kl 20. Humhum, okej, frågan är vad jag ska göra tills dess då... Haha!

XoXo


Enziz, var äruuu?

Godmorgon. Ja de är morgon för mej kycklingfrön. Jag tog en rejäl sovmorgon och damnit det kändes skönt ;) Men någon fattades. Jag drömde en dröm, och plötsligt står mamma i mitt rum och viskar "Emelie"... hmm, jag fattade ingenting. Skulle inte hon va jobbet nu? Är klockan inte ens 06 än? Jag tror jag var halvt vaken när mamma förklarade att hon skulle åka till Skara med lilla Enza. Snuffen har nämligen ett troll i näsan som orsakar nysningar med vulkan-utbrott. Tror hon skadade sig i skogen när hon lekte med pinnar. Så nu är hon förmodligen sövd. Vi ska hämta henne i eftermiddag. Suck. Det är faktiskt tomt här hemma nu. Men som min mamma sa: "Man saknar inte kon vettu förrän båset är tomt."

Hur som haver, ledig. Skönt. Känner mej lite bättre nu. Det borde jag göra, förkylningen har jag dragits med ett bra tag nu. Men skit i det, nu ska jag göra en lättare drinklista inför fredag! Då vi har en bokning och smygstartar nya jobbet :)



3 drinkar
och vad som behövs köpas in.

Later!

Sönda'kväll


Hey Ya Cupcakes! 

Det känns dumt att erkänna att jag absolut inte gjort ett jota idag. Men å andra sidan... det har vart skönt att bara låta kroppen vila. Det är läge att den här förkylningen ger sig av nu. Åker på ett kok stryk snart. Jag slapp jobba helt, vilket faktiskt var jätte grejt da. Jag har spenderat alldeles för många timmar vid datorn, jag har sminkat mej i onödan men jag kände mej iaf en aningens fräschare då, legat i soffan, fikat på extra knäckig äpplepaj with some vaniljsås till och bara mått gott.

Nu fick jag ju till och med sett reprisen av Greys som jag missade i onsdags. Och Ensam Mamma Söker är ett måste när Söndas'kvälls-myset sätter igång. Annars skippar jag faktiskt dom andra serierna. Aaaa, jag förstår att du satte i halsen nu. Skulle jag, Emelie Ericsson - Queen of it all, dissa OTH? Nääääj, du visste bättre än så. Jag har gått emot mina principer bara om att alltid följa serierna på tv. Att ladda ner i förväg tyckte jag bara var löjligt. Men nånting hände... Kan de bero på att jag köpte mej ett liv i våras and missed out i televisions-världen?

Okej, jag hade iaf tänkt att lyckas me konsten "lägga sig i tid" ikväll.
Jag har inte riktigt bestämt än vad som är just "i tid" än men...

Loves ya!

Puss hej
Leverpastej


...kill off this thinking...



I won't suffer, be broken
Get tired, or wasted
Surrender to nothing
or give up what I
Started
And stopped it

From end to beginning
A new day is coming
And I am finally free

Run away, Run away
I'll attack
Run away, Run away
Go change yourself
Run away, Run away
now I'll attack
I'll aa WHOAAAAAAAAAAAAA

I would've kept you forever
But we had to sever
It ended for both of us
Faster than a...
kill off this thinking
It's starting to sink in
I'm losing control now
But without you I can finally see

Run away, Run away
I'll attack
Run away, Run away
Go change yourself
Run away, Run away
Now I'll attack
I'll attack, I'll a WHOAAAAAAAAAAAA

Your promises
They look like lies
Your honesty's
Like a back that hides a knife
I promise you (promise you)
I promise you (promise you)
I am finally free

Run away, Run away
I'll attack
Run away, Run away
Go Change yourself
Run away, Run away
Now I'll attack
I'll attack, I'll attack
I will attack

Run away
I'll attack, I will attack
Run away
I'll attack, I will attack
Run away, run away
Now I'll attack,I'll attack
I'll a WHOAAAAAAAA

Your promises (promises, promises)
I promise you (promise you)
I promise you (promise you, promise you...)


Kärlek

Tonight out on the street out in the moonlight
And damn it this feels too right
It´s just like Déjà Vu
Me standin' here with you
So I´ll be holdin`my breath
Could this be the end?
Is it that moment when
I find the one that I spend forever with?



You can´t give up!
When you're lookin´ for a diamond in the rough
Because you never know when it shows up
Make sure you´re holdin` on
‘Cause it could be the one, the one you´re waiting on


Black Beauty


När jag satt framför tv.n förut o käkade frulle kom jag plötsligt o tänka på en serie som jag gillade att titta på när jag var yngre. Jag älskade svarta hästar och visste att serien hette något i stil med Black Beauty. Så jag sökte helt enkelt på guldklimpen YouTube och tillslut blev det Jackpott: The adventures of the black stallion,  men jag tror dom översatte serien till "Svarta hingsten" eller nåt och att den gick på Kanal 5 alternativt Tv3.

Början:


Slutet:


Konstigt att man kan komma ihåg en serie så väl.
Innan jag ens kikade på klippen så mindes jag det mesta! Hahahaha!

Något som dock inte hittat är en tecknad film som heter Black Beauty. Vi har den inspelad på gammalt sketet videoband. Gillade verkligen den filmen oxå. :D Det finns så många serier man älskade som liten ;)

"Jag blir så jävla..."

Hahahahahaha!
Jag drar ett hästgarv varje gång jag ser den!

(---> Höööööj ljudet!)

Ja antar en får erkänna sig sjuk da...


Change of plans.
Skulle jobbat till nio ikväll men ganska snart upptäckte jag att det iiiinte var aktuellt. M var super söt på jobbet och skickade hem mej redan kl 15. Tack :)

Nu är det läge för film och bara ta det lugnt.
Der rosslar i halsen. Med min tur kommer den här förkylningen övergå i en hosta som heter Jultomten. Vi hörs när vi hörs. Jaa.., om några timmar alltså.

Take care sugars!



Emz säger:

fast jag har såklart flirtat lite, u know me


Emz säger:

Puss hej


Mikaela säger:

x x x x x x x x x x x x x x


Mikaela säger:

I know u, du flirtar ju utan att ens veta att du flirtar


Emz säger:


Emz säger:

haha



saturday in? saturday out? saturday work? or saturday sick? well it's saturday 4 sure


Jag hänger fortfarande löst. Snuvan ger sig inte och hostan tränger sig på. Det låter som jag pratar genom näsan. Men till jobbet, det ska jag. Måste nog erkänna dock att jag får känna lite på det. Kanske inte kan stanna ändå till nio ikväll om det fortsätter såhär. Hälsan är trots allt viktigast. (Har jag hört...)

Jag har oxå hört många som blivit regelbundna sjuklingar efter en säsong i Mallis.
Något med att immunförsvaret inte skulle kunna ta all sprit man klunkar där nere... pfft, eller huuur? Jag har iaf tänkt på om de där kommer drabba mej med? Jag som i stort sett... aaa aldrig är sjuk.

Fast Mallis-baciller har jag smakat förr.
Kusligt krasslig efter Barskolan 07.

Här är oxå något sjukt. Eftersom detta inlägget ändå hamnade på de temat :)

See Ya!

Kiss Kiss

Och vi fortsätter fredagen.
I sann Idol-anda ska jag åka hem till Nathalie och mysa.
Men först ut, lite umgänge med familjen hemma i soffan och god mat!
Fredagsmys sa vi va?

Check!

 XoXo



Jag vill ha fredag idag!

.... wait 4 it:

De ÄR fredag idag.

Men de är något som inte stämmer. För de första så är jag mer täppt i näsan än någonsin, känns de som. Förmodligen blev jag ännu mer förkyld av att stå i DT.n igår på jobbet. *Öppna fönstret, stäng fönstret. Öppna fönstret, stäng fönstret. Och så blås från värmefläkten*  Genialt!

Sen vaknade man av fisregn. Va fan is up with that shit?  Den gamla hederliga höstsolen existerar tyderligen inte längre i svensk lag. Ni vet, den där solen som lyser upp och gör så att all annan skit med hösten försvinner. Då det till och med är snyggt med gula löv plaskandes på marken.

Oh dear, massa regn ute nu.
Jag ska iofs inte göra nåt speciellt. Men jag KUNDE ha haft något planerat. Hade de t.ex. inte regnat så hade jag gått ut o gått en promenad. Nu tvingas jag istället sitta här framför datorn, som jag ju skulle sluta med. Jag läser andra bloggar och tycker de är orättvist att Kenza just nu har landat på Kreta och precis påbörjat sina 11 dagar med sin älskling, sin dj... jag erkänner att jag är sotis. Ja, jag gör de. För jag är det. Jag ville oxå vara sådär pirrig i magen igårkväll, just knowing that jag skulle få se en loved one once again. Suck.  Jag minns de som igår... våran comeback.

Dessutom vill jag ha en sån här!

Men den dagen kommer.
Då jag är redo att settle down. På ett ungefär iaf ;)


Loves ya!
XoXo

Henrik - Kuuuuuuuuuung!


"A sammanfattning av Svensk alkohol-politik: Usch, nej, fy, gör de inte. But vi gör de iaf, in the smyg. Swedish alkohol-politik: Full like a kastrull."

Jag älskar klippen på YouTube från Svenskt Näringsliv.
Henrik Schyffert är kung!

Men, nu äre pang bomm ner med locket.
För jag kan inte hålla på att sitta framför datorn såhär läääänge.

Ledig imorn.
Superfreda på g känner jag! PUSS!!!!


Jag är inte kung på franska men...


Pour que Tu M'aimes encore


Why can't we heal each others heart?

God morgon bloggers!
Det är en härlig torsdag. Det är solsken.
Jag borde va på bra humör idag. Men mitt liv är inte glamour just nu.
Jag är fortfarande täppt i näsan och allmänt häng. Jag vill inte sjukanmäla mej från jobbet pga det, fast klart jag måste erkänna att de skulle kännas 1000 ggr bättre att bara va hemma idag ;)

Nåja, de är ett kort pass även denna dag. Jobbar bara mellan 17-21.30.
Jag tror inte torsdagen bjuder på nåt mer lyxigt tyvärr. En promenad snart med vovve.
Jag måste bryta min ovana att sitta uppe med datorn till 01.00 på nätterna. Det resulterar bara i för få sömn-timmar och ont i huvudet. De känns bättre att skylla på datorn iaf, hellre än att påstå att de skulle va en liten höst-depp på gång. För de är de inte. Jag gillar egentligen hösten. Ibland känns de bara liiiite för långt tills nästa gång man får gå i kjol och flip flops! That's all....

xxx


Kl: 12.50 får jag ett sms av M:
Slå på ettan, nu.
Vad säger man

Jag slår på ettan och möts av two people som sjunger DD's "The time of my life".
Ja va gör man?








Mikaela, jag gör som du!

Jag ska oxå införa facebook-förbud!!
Men... jag kommer inte heller klara av de mer än max 1 dag.

Nåja, det är en händelselös dag idag.
Typ. Har vart o handlat med mor på fm. Fortfarande dåsig.
Borde inte jobba tror jag men va fan, 4,5 timma.

Äsch, roligare inlägg har man väl skrivit i sina dar.
take it or leave it.

I'm leaving.
Puss hej!



Helt normal konversation på msn...


What can I say?
Jag och Mikaela pratar om oss själva i tredje person.
Man är lite störd då.



På tal om livet och en säsong 09:


Mikaela säger:

Eller så slutar storyn såhär. Emelie Ericsson kirrar bartenderjobb, hookar upp med en hunky-hunky gäst, dom blir störtkära och flyttar sammen. Hon trivs super på jobbet och med hunken. Ge upp det för mallis 09? Näää! Hon skaffar familjeliv med allt vad det innebär och Mikaela, ja hon blir ensam och alkoholiserad innan hon fyllt 22


Emz säger:

HÅKAAAAAAAAAAAN

  

 Emz säger:

Emelie Ericsson kirrar bartenderjobb, hookar upp med en hunky hunky gäst, blir störtkär och hänger mest hos honom i hans sköna lya som oxå innehåller en otroligt söt kissekatt. Hon trivs super på jobbet men har some business to fix with maga. så hon ber sina coola och snälla chefer om tjänstledig eller liknande över sommaren to do sum 09 in shagaluf...

  

Emz säger:

... Hon inser snart att Lich-hunken inte är The Hunk, så att säga. utan dumpar honom innan avresa och där nere träffar hon massa andra snyggingar, also known as pinnar. Sen en vacker dag står han där, den gamla jävla DJ-pinnen. dom har ett helt otroligt okomplicerat shag-liv tillsammans resten av sommaren och lever lyckliga!

  

 Emz säger:

De okomplicerade shag-livet innebär att båda 2 är med på noterna och pinnar andra oxå. dom hyser lite extra speciella känslor för varann men dom vet att de är bäst att just leave it there. Dom är varandras favo-pinnar. friends with benefits.

  

  

Mikaela säger:

And when the summer ends?


Mikaela säger:

And where does this leave den alkoholiserade ensamma 22-åringen?



 Emz säger:

Då åker hon tillbaka till lich, fortsätter sitt jobb på baren liiiite, savar cash. Löser ut den alkoholiserade ensamma 22-åringen från psyket och startar en... tro de eller ej, ta daa - bar med henne. För vi vet ju alla att ingen slår en alkoholiserad på fingrarna när de gäller sprit.  Emelie Ericsson ser detta som en otrolig investering.

  

 Emz säger:

och rätt hon har då! De går skit bra för nya baren, läge är oklart ännu. varmare breddgrader? aa kanske. poängen är att en kväll, en magisk kväll... vandrar de in 2 snygga hunks som genast beställer 2 knappar av den alkoholiserade 22 åringen bakom baren. Efter 76354 st till knappar sover den alkoholiserade 22-åriga bartendern på sin drink. Men då hjälper en av hunksen henne hem..

  

 Emz säger:

.. och medans detta sker pinnar Emelie och Hunk number two inne på Lager 2

  

 Emz säger:

Snipp snapp slut så var sagan slut!


Mikaela säger:

Är dom två hunkarna okända, eller already known?


Emz säger:

okända. mycket snyggare än vi någonsin kan tänka oss! här pratar vi inga jävla fuck ups utan tvättäkta PRINCE CHARMINGS!


  

Mikaela säger:

sååå ja!


Mikaela säger:

ok, as much as i wish this story would come true. my reality doesn't look like that yet.... nu ska jag gå o se på livvakterna... en film där många dör! Grattis, för i slutet får inga varann!! HURRA!



 Emz säger:

Här står jag med en sjukt bra framtid o säger kom-si kom-si och vad gör du? du går bara iväg o hatar världen




U know u luuuv me! XoXo




It's haunting me...


Those words.


It's not that I regret saying them.
I just wish I had kept them.




♥ Lika bra som vanligt förstås.


"I'm not goin anywhere this time"


Skybar, lunch och knaster i öronen

Vilken härlig tiiiiisdag!
Ja den övre delen av dagen har vart spännande.

Började med möte med nya jobbet. Kikade på lokalerna och pratade igenom allt. "Min bar" kommer säkerligen bli jätte snygg! De är ju en skybar så kodordet är Flash.  Me like :) Mitt nästa projekt är att komma på en turkos drink. Som döps efter baren och sen ska jag kika på drinklista och vad som behövs köpas in. Önska sortiment o så :) Lovely!!

Next thing out var lunch med N. Den enda pinglan kvar i stan utav mina girls.
Fast jag har ju 2 andra pärlor här oxå som jag gärna umgås oftare med! :)

Efter lunchen har jag väl i stort sett inte gjort så mycket mer.
Jag är still lite off, de knastrar i öronen  nu. Så blire alltid när jag är riktigt förkyld. Hate it!

Öhm.

Aaa, ungefär lite så.
Vi hörs!

Det sägs att en upplevelse ger minnen för livet.






Jag har en lista.
Alla har en lista.
De kan vara en lista över saker du vill uppnå i livet, som ett mål.
De kan vara saker du redan har bockat av i livet..
De kan helt enkelt var en lista av saker du vill ha upplevt innan du dör.

Jag har flera listor.
Men kanske är detta den som intresserar mej mest.
Eftersom de är både utmaningar och rent nöje!
Helt enkelt saker jag vill ha upplevt innan jag dör. Minnen jag vill ta med i graven :)

1. Dyka med Vithajar.  (med bur of course)
Jag är livrädd för hajar.
Jag drar upp fötterna i soffan när jag tittar på dokumentärer.
Jag får för mej att dom finns under mej i bassängen på badhuset till och med.
Men samtidigt är jag helt fascinerad av the Great White. Ett djur som stämplats som Människoätare. Mördare. Elak. You name it.Nää, jag tycker de är coolt asså. Jag vill se hajen i vitögat.

2. Lyxkryssning i Karibiens hav.
Bara måste göras. Älskar kryssningar. Lyxiga stora flodiga båtar!
Ute på ett knall-turkost hav. Palmer och sol. Mmm! Sis, när åker vi? :)

3.  Späckhuggarsafari.
Har alltid älskat Späckhuggaren. Det finaste djuret  som finns.
Drömmen är att se dom i frihet. Norska Tyresfjord, here I come!!


4. USA
Dröm resemålet. Next to Aussie.
Jag ska dit.

Oh well, vad är din DRÖM?
Loves ya! ♥ XoXo



Jag är extremt emot att ha såhär stora djur i fångenskap, men denna
videon är ändå värd att visa eftersom jag tycker bandet mellan människa o djur
är bland de finaste jag vet. Detta är ju drömjobbet av alla Drömjobb!

Fast jag gillar verkligen inte att dom lever i fångenskap.
Så de skulle gå emot mina principer att jobba på Sea World ;)


Nä, jag gråter nästan! :)
Sååååå fint!


And what a monday glory it was then...

*suck* Regn igen.
Det är sånna här dagar man bara vill lägga sig under täcket och somna om. Alternativt kika på en gosig film. Ligga i sängen iaf. Punkt.

Men de får jag inte.
Jag gick upp redan klockan åtta!

Riktig långkörare till morgonprommis med mamma o vovve.
Skönt. Om en timme ska jag befinna mej på jobbet. De är ett glidarpass idag. 3 hrs.

Vad eftermiddagen bjuder på står ännu inte skrivit i stjärnorna.
Kanske skulle jag faktiskt lägga mej under täcket igen o kika på en film?
Eller så ska jag ÄNTLIGEN fila på mitt o Mikaelas "innehåll"... *skratt* Ett efterskalv av Magalufs jordbävning och påhitt till Reunion :P

Jag ska oxå bygga upp en drinklista.
Kanske klar redan till morgondagens möte med nya cheferna?

Trevlig start på veckan!
And have a great monday glory!

Loves ya! ♥ Xoxo!


Baby, I'm so into you!!




(pics from google.se and blocket.se)


Fan om jag kunde vinna lite stålar!
Jävlar vad jag skulle brassa då!!!!!!!!!!!!!!


This Sunday's story made my Monday morning glory!

I had a good feelin bout this Sunday. O'boy was I right?
Jätte härlig dag med solsken. Jag och mamma hade en mysig trip till Överby. Shoppade lite grann, fikade på kaffe o glass och umgicks helt enkelt. En riktigt fin mor-o-dotter-dag! :)

Och finns de egentligen något härligare än att köra bil med solen gassande i fejjan?
All this horses and nowhere to run? Inte riktigt , idag fick hingsten galoppera ordentligt ;)


Hittade en perfekt present till lilla Tess ;)
Måste träffas snart så jag kan ge dej den!

Shoppade naturligtvis inne på världens bästa Bellbox!
Och mamma fick ihop hela 3 julklappar till mej + att vi införskaffade 3 nya firrar till akvariumet.
BRA utdelning!

Dagens tråkiga var att jag "gick miste om" en skit läcker skinnjacka!
F.A.N.tastiskt snygg var den. Brun och precis min stil. Ynka 499:- på Cubus. Men den ENDA lilla 32.an som fanns kvar satt tyvärr lite för trångt. Bummer!

Nåja, va är väl en bal på slottet?
Det är filmmys kvar på schemat. Natti natti sweet little angels!




Älskar texten till Sonja Aldéns nya, den är otroligt fin!

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt

om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet

du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.


SUNday


Jag vaknade till sol! Vilken tur jag hade.
Var de dagens tur kanske? Är de slut nu?

Idag ska jag åka till Överby en sväng faktiskt. Var längesen.
Inte för att planen är att trasa sönder mitt betalkort. Den möjligheten finns inte ens. De va dagens sanning. Den turen hade jag inte. Jag önskade nämligen att jag skulle vakna med ett par mille på kontot oxå men... aaa man kan inte få allt i livet.

Jag är ganska tacksam för solen.

Nej fan, om de ska hända nåt på de gär bygget lär jag hoppa in i duschen och fixa till mej lite. Vågar knappt titta mej själv i spegeln just nu. Jag känner liksom inte igen personen som tittar tillbaka... ;)

Take care!

Ps:  Jag har hört att folk är förvånade att Kenza har "så mörk röst".
Nyfikenheten själv var tvungen
att see for her self. Så att säga...
Gå in här och klicka fram hennes röst själv. Jag blev faktiskt positivt förvånad över hela intervjun. Se där ja.


Early Sunday Birds

Gokväll, Gomorron. Tjaa va fan. De är ju fortfarande lördanatt fast ändå söndamorron. *kliar mej i huvvet* Eeh, de är ett nytt dygn iaf. Och jag stavar som en kratta!!

Hade jag inte vart en moraltant när de gäller stavning och rätt utseende på min blogg hade de istället sett ut såhär:

"Gokväll, Gomorron. Tjaa va fan. De är ju forffarande lordanatt fast änfå söndamorron. *kliar mej i huvvet* Eeh, de är ett nytt ygn iaf. Och jag stavar som en krata!!"

Men vem håller koll liksom?
Jag är säker på att de flesta av er hade läst rätt ändå. Oftast ögnar man bara igenom texten, ögonen snappar upp bokstäverna och hjärnana sätter ihop dom till familiar meningar. Japp så äre.

Jag har haft en skön lördag. En ledig lördag.
Lång sovmorgon. Tog en tur in till stan med mor. Svängde förbi morföräldrarna på vägen hem och försökte lära dom hur deras nya mobil funkar i ren allmänhet. Frustrerande. Men jag är en lugn o sansad kvinna in a crisis.

Väl hemma fick jag för mej att ta en uppfriskande promenad i regnet. Nåja, min plan var bara en uppfriskande promenad. Regnet var bara en extra bonus.

Kikade på nya Gossip Girl och sedan följde hederligt familjemys i soffan framför Stjärnor på is.
Nej.
Det här nya Dansbandsprogrammet blev det istället. De var faktiskt ganska roligt.
Slutade till o med me att mamma o pappa ringde o röstade på Scotts. TVÅ gånger ;)
Scotts kommer från lilla Lisch förstår ni. Och frontkillen är T's bror ;) De ni!

Nu ska jag sova!
Jag vaknar helst till sol imorgon. Går det att ordna?
Tack och adjö.

Saturday Night In


ledig. gossipgirl. promenad.
bramusik. kaffestund.
lyxmat. tvmys. stjärnorpåis.





★ Drink Of Today - Brandy Alexander





Alreeeeeet! Miss Bartender!

Kirrade jobbet!
Fulltime bartender, soon 2 b! ;) Awsomeness!


Jag tror bilderna talar för sig själva? ;)
Jag trivs såååå otroligt bra bakom baren!
Hahaha, bilden högst upp till höger - klockren! Lima :P Always n 4ever!
Och bilden längst ner till vänster - det syns verkligen att de är JAG, de syns att jag är just den personen jag älskar att vara. En happy girl :D :D


Jag ser verkligen fram emot detta!
Jag ska vara med och ta fram drinklistan, va som behöver köpas in m.m! LOVIN IT!! Big Time!

make a wish.
do you have it?
good.
now believe in it with all of your heart.




Ja det är fredag idag!

... och jag är på jobb mellan 12-21.
Inte mycket till updates idag alltså.

Varför är sängen så gooooo på morgonen?
Jag vill oxå ligga kvar o sova :)
Bumbi snusar här brevid mej just nu.



Ha en fin freeeeedag!
Loves ya!


Jag hade en rubrik men den var INTE okej...


Sugen på nytt husdjur? ;)



Nää, jag behåller min våffla!
Hon är förlåten. Ja jag vet, de är gay att vara så forgiving. But screw the crew, baby! I don't give a fuck!

Jobbat.
Jobbar imorn med. Men räääääkna me en blogg innan!
I'll catch u later! XoXo

Hund Säljes!



Söt & rar? Nej då, skenet bedrar.

Idag är hon billig på Blocket kan jag säga.
Vi tar det från början. 

Well, they say misery do loves company...
De gick fint hos tandläkarn. Men medan jag låg där i stolen lyckligt ovetandes, hade min råtta till hund något ännu roligare för sig... Ja, en bild säger mer än tusen ord:



Oj hoppsan, bilden är kanske oklar? Låt mej förklara:

* Båda klackarna på skorna är borta!
* Det ser ut som att någon hackat med en skruvmejsel i dom.
* Hela sulan i ena skon är borta.
* Skinnet är helt förstört på vissa ställen.

Så här brukar hon aaaaldrig göra!
Jävla byracka!! ;)

Till råga på allt "va jag tvungen" att ta ut henne på prommis precis efter oxå. Då va hon ju glad som vanligt och fattade ingenting. Att jag va sur på henne alltså. Hon tittade på mej och viftade på svansen och jag sa "Du har precis dödat ett par av mina skor, du kan inte på allvar tro att vi är vänner?"  Sen fjäskade hon för mej hela promenaden ;) Ha!

Oh well, good news 2!
Men dom behåller jag för mej själv ett litet tag till... :)
Loves ya!

U say it best, when u say nothing at all.

. . . . .  eller inte.

Jag har äntligen fått mina skor! Mina nya fina mysiga uggs! Jag tror jag kastar in en bild imorn. Ja, jag tror det. Upp med tuppen imorn förstår ni. Tandläkaren 10.30, laga den där JÄVLA tanden. Och så äre förstås läge för en JÄVLA undersökning oxå. Kommer bli så JÄVLA tomt i plånboken. Men jag tror att hela den här grejjen med tandhelvetet hände bara för att det helt enkelt är aktuellt för mej att besöka tandläkaren. "Aaa just den tanden har alltid vart lite sne och sånna tänder kan man ju bara inte ha, tänkte jag. Och kände mej så uppåt!" *Kling*

Greys anatomy ♥ Emelie.
Ännu en serie jag värderar högt. Jag skulle inte överleva en vinter i Sverige without ma shows ;) När jag inte har ett eget liv, lever jag någon annans :P Jag citerar min goa vän F, som för lääängesen skickade mej ett sms om sin älsklingsserie Roswell "Mitt liv kommer tillbaka n'r jag ser på de. Eller kanske de försvinner. Vad vet jag."
Anyhow, U know u love me.
XoXo


Trust me
It's Paradise
This is where the hungry come to feed
For mine is a generation that circles the globe
in search of something we haven't tried before
so never refuse an invitation
never resist the unfamiliar
never fail to be polite
and never outstay your welcome

just keep your mind open and
suck in the experience
and if it hurts
you know what... it's probably worth it


you hope, and you dream
but you never believe that
something is going to happen for you
not like it does in the movies
and when it actually does
you expect it to feel different
more visirale
more real
i was waiting for it to hit me

i still believe in paradise
but now at least i know it's not some place you can look for
cause it's not where you go
it's how you feel for a moment in your life
and if you find that moment it lasts forever




Home is a feeling. It's how u feel for a moment in your life. And when u find that moment. It lasts 4ever.


You're coming home.
- I guess I never really left.



One Tree Hill. Jag älskar serier som lämnar ett tassavtryck efter sig. Som har ett djup. Bjuder på funderingar. Och som ibland sätter bollen rakt i krysset.


Ledig idag som tur är. Still lite off men på bättringsvägen for sure.
Regnar ute. Not good. These days är sol att föredra.

Men jag ska pigga på mej ändå. Gå ut och gå. Hämta skorna. Fixa naglarna. Duscha. Göra sånt som får kroppen att vakna till liv helt enkelt. Vi hörs lite senare amigos!


         

★ Drink Of Today - Tokyo Ice Tea





Tack själv Anna!



Äntligen damp det ner nåt efterlängtat i brevlådan!
Min beställning från Avanna :)
Söta
Pyttis förstås!



Känner mej fortfarnde dåsig.
Men jag antar att det är min duty att ta ut vovven på långprommis ändå.

Skorna var förresten inte klara. Så nu får jag åka in till stan imorn istället och hämta mina fina uggs! Ikväll kommer päronen hem igen efter utlandsvistelse. Jag som tyckte de va skönt att ha huset för mej själv :/

Loves Ya!

I'm sick, *host host* Buhu, me whore.


Kände redan igår egentligen att läget inte var på topp. Febrig.
Idag funkade de nästan inte ens att komma ur sängen... så idag blir det en lugn dag. Med film o mys, njuta av vädret, måste dock in till stan snabbt o handla o köpa mina uggs.

Min förmiddag spenderades ute på altanen, med täcke, kudde, cosmopolitan och LOKA Hallon. Solen värmde gott. I brevlådan låg förresten mitt efterlängtade paket! Visar sen.



Hahaha! Det här är ju galet, fick nyss samtal från Harrys i stan. Nu ska jag dit på intervju nästa vecka!
Massa jobbintervjuer helt plötsligt. Tänk, förra året sökte jag massa jobb och fick nej tack till svar. Om ens det... vem kunde tro att Magaluf öppnade så många dörrar? SWEET!!!



I need to get some sleeeeeep!



Sjukt trött. Och man blir ju inte piggare av den här gäspen.
Sååå... vi hörs imorn istället. Natti mina fina!



I changed my mind!

Update nu istället... eller istället är kanske att ta i. Kommer säkert bli en blogg när jag kommer hem efter jobbet. Så vi kan säga att de blev en update nu oxå! Eller nåt.

Nåja ingen lång sådan. Ska strax bege mej mot jobbet.
Ville bara tala om att intervjun kändes skit bra :) Jag hoppas verkligen på detta jobbet!! Så önska mej lycka till nu hörni ;D Jobbet är som bartender, mer eller mindre heltid. Nytt ställe som ska öppna i stan. En Lounge typ... känns som sagt skit bra! Nu hoppas jag bara att dom 2 trevliga killarna oxå tyckte det ;)

PUSS så länge!!

Kan de bli en bra vinter trots allt?


See ya! Wouldn't wanna be ya! ;)



Mmmm, de var de här med ny vecka - Nytt liv.

Ny vecka har vi. Och de nya livet är på ingång.
Jag ska motionera som vanligt med vovven. Men ibland vill "nån" sätta käppar i hjulet. DET REGNAR!! Jag som kände mej otroligt pepp igårkväll inför de här. Nu är de grått ute och mulet och blött och jag är opepp helt plötsligt. Men inte opepp som i "Jag struntar i de", näää opepp som i "Ååååå suck, jag vill verkligen inte! Men va fan, lika bra att få de gjort" Så nu tänker jag gå ut på en promenad. I regnet. Jahepp...

I em händer diverse grejer. Jobbintervju och sen 4 timmars jobb på donken.
Update kommer ikväll när jag slutat. Efter 22.00.

Loves Ya! ♥ XoXo



"Men ni vet ju att jag älskar Magaluf oxå!
Här blir man ner-shottad på Underbar fast man hade en nykter kväll. Man ligger på stranden och steker, badar i det härliga medelhavet, käkar fajitas i solnedgången på Chili Lounge. Man sitter på balkongen med favorittidningen i handen. Tar en Irish-latte eller snarare en smoothie nuförtiden på BeachCluben. Jaaa, man lever ett fasligt fint liv."


Ur
detta inlägget

Vinn Plåtning!



Shit! Det var i grevens tid att jag hann med ;)
Fan va schysst om man skulle vinna! Jag älskade att bli fotad på The Studio i fjol med Natta!
*Hoppas Hoppas*

Här är ni oxå med...

She broke your throne


What a weekend huh?
Catching up with a lot of people.



Jag skulle kunna summera helgen med ett enda ord - Social.
Eller så skulle jag kunna berätta utförligt vad jag gjort varje dag och komma fram till att helgen gått ut på att vara - Social.

Freda:
Jobb, träffa Natta, kolla skor (nya uggs), handla, myskväll med N & Tess o Jocke, sova.

Lörda:
Jobb, hämta syrran, handla, myskväll, sova.

Sönda:
Ledig!, sovmorgon, långprommis med vovve o sis, mat hos mormor o morfar, sis hem, myskväll, sova.


Imorgon är det första dagen på en ny vecka.
Och på mitt nya liv. Eller ja, den frasen har väl nåt sina gränser. Men nu får de va nog! Jag har ett strikt schema och ett mål ska ska uppfyllas senast dagen innan Reunion. Nu äre slut på svullandet! And I mean for real.
Peeeeeeeeace!



Thank You! 
That's all I was asking for...



Sweet Night Of Mine



Good evening you guys!
Ikväll prioterar jag mitt sällskap. Syster är här på besök och ska ge mej sällis i natt.
Vi har systerligt mys med god mat och film.

Take care!
You know you love me. XoXo, Emelie




Pömsig som få!

Usch vad trött jag är... *gääääsp*
Borde sova. Men det vill jag inte än. För då är det snart morgon och då måste jag åka och jobba. Jag kan känna redan nu hur kroppen INTE vill lämna sängen kl 7.00 imorgonbitti. Huga!

Vilken mysig dag!
Ja, förutom att jag bet sönder min tand... gruff! Det var ju precis det jag ville lägga min lön på. Mmmm precis!

Har haft mina sköna tjejer här + Tess kille J. Käkade lite o myste. Kollade på Idol :)
Mer än så blir det inte. Glöm de. De bliiiiiir inge! ;)

För nu MÅSTE jag hoppa i säng!
Mjau!




Kosedagen!


Hej Gottegrisar!
Idag har vi äntligen fredag! Det är nåt visst med helg :) Även om man inte är ledig...
Jobbar idag 12-16. Hem och styra upp mej lite. Träffa N i stan och sen hem till mej. T & J kommer förbi en sväng oxå. jag ska bjuda dom på Daimtårta! Det blir med andra ord en koselig fredag!

Loves Ya! ♥ XoXo



saknad. längtan. kärlek. bubblan.



Vissa saker går bara inte att beskriva för folk. Du måste ha vart där. Levt i det och känna samma sak. Det är ganska tufft för mej ibland. Jag har haft en sommar jag vet att jag aldrig kommer glömma. Jag har träffat folk som känns som familj. Hittat en plats på jorden där jag kan vara mej själv.

Och jag ska uppleva allt igen. Men det kommer aldrig någonsin komma någon mer Första Säsong. Inget mer Maga 08. Jag kommer inte jobba med samma människor igen.

Men jag kommer att besöka samma ställen. Jag kommer att träffa många utav familjen igen. Och definitivt ta för mej mer av Säsong 2!



Enough said.


★ Drink Of Today - Raspberry Collins







Oj så skönt!

Vilken låååång morgon jag fick ;)
Vakande åtta, sa åt hunden att sova lite till eftersom jag helt enkelt vägrade gå upp då.

45 minuter senare fick de va nog tyckte hon. Ok, bara att pallra sig ut... och när man väl är uppe kan man lika gärna käka frulle jöö. Kände ett starkt sug efter Charterfeber när jag smält maten. Och det finns ju ingen bättre plats än att se CF i sängen :P Sagt o gjort, hann inte ens halvvägs in i avsnitt 5 innan jag snarkade på kudden igen.

Nu äre time for lunch-date med N på stan.
Jag har seriösa cravings efter deras kycklingsallad!

xxx

Well if it wasn't love, it was a lot like it


It sure was.
Men jag har andra tankar som knökar bland alla "Don't be like that", "What's the point?", "Forever and ever" och allmän confusing. Jag har tankar om min höst och min vinter. Hur dagarna ska spenderas och på vilken ort detta ska göras. Jag står inför en del val. Men dom valen tänker jag inte göra ikväll.

Ikväll ska jag sätta på en mysig film och somna gott.
Och drömma om våra Reunions! Puss o Natti på er!




Loves Ya! ♥ XoXo



Good Morning!


Att va med hund är ingen lätt uppgift. Idag tvingades jag lämna sängen redan kl 8.00. Det var inte kul. Sängen är alltid sådär mysigt varm om mornarna. Extremt mjuk och alldeles trygg :) Men har man väl kommit upp är de inte så farligt. Jag har tagit en promenad en Bumbi, käkat frukost o läst NLT, kollat facebook och slängt in en Dagens Drink åt er. Nu ska jag åka o jobba några timmar. Sen bär det av mot Skövde.

Update kommer ikväll.
Ha en fiiiin dag ute i vårt gråa avlånga land. Also known as falukorv.
Tigerpuss*



★ Drink Of Today - Rosa Pantern





Piece of shit, but still...


Jag gav mej det välförtjänta badet.
Jag brände en ny skiva och gjorde Revolt 1, 2, 3...
Jag åt till och med choklad.

But I wasn't very satisfied anyways.
Idag har jag saknat och längtat, sett mer än jag velat se och kollat på Dirty Dancing 2 - Havanna Nights. De skulle jag förstås inte ha gjort. Kärlek mellan två olika länder... ha! De var som skaldjurs-andedräkt kastad rakt i fejjan. Men filmen framkallade andra känslor hos mej oxå. Dansen. Varje gång jag tittar på dansfilmer äre som om kroppen vill följa med. Jag har takterna i mej och önskar varje dag att jag inte lagt av med dansen när jag var yngre. Tänk o ha den där passionen. Att kunna satsa på något som man verkligen vill. Syssla med de man tycker är roligast i världen.

Dream on. Imorgon ska du jobba 3 timmar på Mc Donalds, Emelie.
Sen ska du åka till Skövde och kanske styra upp annat.
But still, jag längtar varje dag tillbaka till paradiset!

Vilket liv vi levde! :)




Loves Ya! ♥ XoXo


En helt vanlig tuesday, eller?

Jaha, va dååålig jag är nuförtiden då.
Men de är kanske bara hälsosamt, va vet jag?

Här är jag iaf. Och jag har som vanligt massor att bjuda på... NOT!
Jag har vart i stan och gjort lite ärenden med mamsen. Päronen flyr det fina vädret i Svedala för 1 ukes regn i Espana. Näää, så får vi såklart hoppas att de inte blir. Klart att Lady o Lufsen ska ha sol när dom för en gång skull tar sig själva lite välbehövd semester i utlandet! Jag är ju förresten jätte less på Spanien nu och är inte alls avundsjuk... Hm.

Jag skulle köra dom till gbg egentligen men nånting hände... i sann Spanien-anda.
Nu tar dom egen bil, som jag skrev igår. So... I'm off the hook! Och de var ju skönt för nu har jag massa tid att göra massa saker. Öhm, ja... precis. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på. Ett varmt mysigt bad kan jag nog iofs va förtjänt av. Och lite choklad. Sen en Feel-Good-film. Spela musik på oförskämt hög nivå... eller nåt.

Här är gårdagens shopping från Gina.
Potensiella Reunion-outfits sa vi va? Jag vet inte. Nu fick jag iaf min spets-topp. Den jag provat, hatat, tänkt på, och nu älskar. Och linnet har jag redan i svart. Lööööv it 2!

Kanske den här?...                    Eller den här?
 

Vi säger väl så då.
Loves Ya! ♥ XoXo



Kukelikukelikukelikuk

Jahepp...

Så var mörkret fallet. Snart sitter man med darkness utanför fönstret redan klockan fyra. Sad sad sad... men liiite mysigt oxå såklart. Tända ljus o svepa in sig i en filt med tekoppen i handen :)

Öhm, ja... lite allt möjligt på schemat idag.
Jobbade mellan 11.30 - 14.30. Japp, ni får kalla de glidarpass ;) Det är okej.
Träffade M för en sista fika, hon drar upp till Sthlm igen imorn och jag är faktiskt ledsen över det. Men vi är bra på att telefon-dejta. Och om vi inte ses innan Reunion så äre ju typ bara 1 månad diiiit! HAPPY HAPPY! Dags att fila lite på outfits kanske till och med... Kan de va så att jag inhandlade en av kvällarna idag kanske? Aaa, chansen finns. Men jag hinner nog ändra mej 1000 gånger innan klädvalen är spikade :P

Har oxå kört automatbil för första gången :P
Dags att lära sig kanske, haha! Inte för att de va svårt men nu är jag ju van vid att koppla, fick säga "plats!" några gånger till vänsterbenet. Nåja största anledningen till att jag provade nu är för att mamma o pappa ska åka utomlands och jag ska ha pappas pärla (bmw.n) hemma... automat på den och det är ju en fördel att ha provkört innan jag far iväg på vägarna :P

Kolla in snyggingarna jag fick på födelsedan av sis!


Nu är det inte så mycket kvar av kvällen. Känns som att jag borde lägga mej tidigt o sova uuuut! Men jag har ett nytt Gossip-avsnitt som väntar först. Och lite mer Charterfeber ska jag nog klämma. På tal om CF, ni bara måste kolla in avsnitt 3!! Där får ni se min bar!! Ja iaf på uteserveringen... killen som norskarna ska beställa av heter Lee och är G's kompis. (G=Min DJ)  Gör såhär:

Klicka här!! och välj sedan "Åpne Menyen", sen "Mallorca" följt av "avsnitt 3"! Spola fram i avsnittet tills ungefär 35 min har gått! Sen kommer det!! (Efter gullungarna o deras paraplydrinkar)

Loves Ya! ♥ XoXo



. . .

Dålig updatye jag vet.
But what can I say? Knasiga jobbtider... hörs sen!


Vissa rader kunde varit tagna ur mitt ♥

You showed me how
You promised me you'd be around
Uh huh
That's right
I took your words
And I believed
In everything
You said to me
Yeah huh
That's right

If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong
I know better
cause you said forever
and ever 

who knew

Remember when we were such fools
And so convinced and just too cool
Oh no
No no
I wish I could touch you again
I wish I could still call you a friend
I'd give anything 


When someone said count your blessings now
For they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
They knew better
Still you said forever
And ever 

Who knew

Yeah yeah
I'll keep you locked in my head
Until we meet again
Until we
Until we meet again
And I won't forget you my friend
What happened

If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong
That last kiss
I'll cherish
Until we meet again 

And time makes
It harder
I wish I could remember
But I keep
Your memory
You visit me in my sleep

My darling
Who knew
My darling
My darling
Who knew
My darling
I miss you
My darling
Who knew
Who knew

(Pink - Who Knew)


★ Drink Of Today - Cosmopolitan





En sån där "jag-vill-bara-ligga-under-täcket" dag

Suck. En lättnadens suck. Äntligen hemma igen. Trodde aldrig att den här arbetsdagen skulle ta slut.
Nu kan man ju fråga sig vad jag gör uppe såhär sent? Aaa Kerstin... det här är vad jag hunnit med sen jag slutade:

* Vart uppe ultra snabbt på Gabriels o träffat M som jobbade där ikväll.
* Hämtat mor med kompis i stan, som vart på Ladies Night i gbg.
* Vart ute i bushen, for real. (Kompisen bodde där)
* Suttit vid köksbordet o käkat pizza med mamma klockan 2 mitt i natten


Nåja, jag väntar på att M ska logga in på msn. Jag tror hon har gjort en gammal classic o däckat på sin hamburgare eller nåt. Näää, se där! Nu logga hon in bara för de ;)

Nana.
Vi hörs imorn! Eller senare idag menar jag....

Loves ya! ♥ XoXo



Första dagen som 21 åring...

... ja den hade ju kunnat börja bättre.
Kändes som om allt var emot mej igår. Seriöst. Om inte ens min egna födelsedag är min dag, då tror jag inte längre på den 3 oktober. Så de så.

Jag åkte till stan för att köpa nybakta frallor förstår ni, runt halv tio-tiden. Tänkte jag skulle ge mej själv en lyxig frukost. Köpte Aftonbladet och Klick-bilagan, ni vet ju att jag älskar att läsa Klick! på fredagar med en kopp kaffe i handen :) Nåja, sagt o gjort. Kommer hem, inser att jag inte alls köpt Klick! Jag har köpt Aftonbladet och GT's jävla fredagsbilaga! Motherfucker.... well, ingen idé att brusa upp. Nu får vi se vad meningen med det här va, tänkte jag.

Och det är inte läge att skämta om hur rätt jag hade... nog fanns det en mening med att jag skulle sitta o bläddra igenom den där jävla tidníngen:

Det är liksom inte okej att tidningarna använder det ordet.

Det blev en mysig frukost trots allt.
Och jag hade ju iaf tur med vädret... NOT! Hagel. Himlen öste ner allt på en gång. Nu har vi nog fått årets skörd av hagel skulle jag tro. Såå ja!

Resten av dagen vart mys iaf :) Trevligt "kalas" och sen ferre med tjejerna!
Utgång i Lich kan man ju inte ha för höga förhoppningar om... *no further comments*

Jobba idag, 15.30 - 00.30.
Tjipp!


B*day



★ Drink Of Today - Mojito











Make up your mind damnit!

Sol, regn, sol, regn.... larvskit! Antingen regn eller sol, hur svårt kan de va?
Ja visst, jooo uppenbarligen är en hel del saker jävligt svåra!!!

Men nu ska vi inte vara sånna. Jag har trevligheter att bjuda på oxå!
Har träffat en gammal jobbarkompis över lunch idag. Mysigt! Sen var en fika med M inplanerad men regnet satte stopp. Nu kanske de blir en trevlig eftermiddagsfika ändå.. om jag får säga vad jag tycker :) Jag är i stort behov att tjata sönder hela min situation med Mikaela!

Och sen fick jag ett trevligt telefonsamtal nyss.
Waynes Coffee i Skövde vill träffa mej nästa vecka :)

Loves ya! ♥ XoXo




Fy SKÄMS! Svenska folket!

Hur tänkte ni när ni röstade ut rödhåriga heta Linda ur Idol??
Min enda favorit bland tjejerna! Ååååååååååååååååååå!

Nu orkar inte jag skriva nåt mer bara för de.

God morgon förresten.

★ Drink Of Today - Mint Chocolate Martini

 



Vilken Pärla!

Jag har återigen prickat in en fika med underbart söta Linda. Gillar den här tjejen skarpt :) och både hoppas o tror på att en riktig vänskap kan utvecklas här. Eller vad säger pärlan själv? ;)

Innan dess var jag och mamma på Preben där N klippte mor. Jag höll sällis :P
N är guld värd som ställer upp! Kompisar som är frisörer är BÄST!

Efter fikan svängde jag förbi farmor oxå, där päronen hjälpte till med diverse grejer i lägenheten. Så man kan väl säga att jag vart ordentligt social idag :D Och imorn blir det fler möten.

Nepp, dags att kika klart på Idol.
Aaa, reklam precis nu såklart! ...

Greys Anatomy ikväll meeee! Jösses, där hade jag egentligen velat catch'at up innan... missat många avsnitt. Men det blir nog inga probs att orientera på Grace Hospital (eller va? heter de så förresten?). Jag gissar på att det fortfarande är struligt mellan Meredith o Derek. Alex är still tjej-tjusare, Izzy lite avundsjuk och Christina besatt av att vara bäst. How am I doin so far? :) Är Dr Burk kvar?

Loves ya! ♥ XoXo


Oops! I did it again...


Jag kastade mej utför klippan: Nu ligger jag här halvt ihjälslagen
Jag hoppade i bassängen och viskade "Come 2 mama": Gratis hajmat
Jag sprang in i elden: Jag känner mej stekt
Och jag cyklade utan hjul: Ååååå cykeljävel!

Vad fick jag för det?
Undra hur många gånger jag använt ordet Que pasa? här i bloggen? Hur många gånger jag inte fattat vad det är som pågår? Vad jag uppenbarligen har gjort? Eller vad folk sagt om mej since i left...

Visst, vi konstaterade igår att det är jag som är liiite konstig. Inte bara han är ett Fuck Up. Fine.. sure. Men! Jag förtjänar inte totally silence för det. Han vet vad han gör nu och det är INTE det Fuck Up.et som jag lärde känna.


4 feckin million sake! C'mon, meeeeeet me half ways!



You're on my heart just like a tattoo