En helt vanlig tuesday, eller?

Jaha, va dååålig jag är nuförtiden då.
Men de är kanske bara hälsosamt, va vet jag?

Här är jag iaf. Och jag har som vanligt massor att bjuda på... NOT!
Jag har vart i stan och gjort lite ärenden med mamsen. Päronen flyr det fina vädret i Svedala för 1 ukes regn i Espana. Näää, så får vi såklart hoppas att de inte blir. Klart att Lady o Lufsen ska ha sol när dom för en gång skull tar sig själva lite välbehövd semester i utlandet! Jag är ju förresten jätte less på Spanien nu och är inte alls avundsjuk... Hm.

Jag skulle köra dom till gbg egentligen men nånting hände... i sann Spanien-anda.
Nu tar dom egen bil, som jag skrev igår. So... I'm off the hook! Och de var ju skönt för nu har jag massa tid att göra massa saker. Öhm, ja... precis. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på. Ett varmt mysigt bad kan jag nog iofs va förtjänt av. Och lite choklad. Sen en Feel-Good-film. Spela musik på oförskämt hög nivå... eller nåt.

Här är gårdagens shopping från Gina.
Potensiella Reunion-outfits sa vi va? Jag vet inte. Nu fick jag iaf min spets-topp. Den jag provat, hatat, tänkt på, och nu älskar. Och linnet har jag redan i svart. Lööööv it 2!

Kanske den här?...                    Eller den här?
 

Vi säger väl så då.
Loves Ya! ♥ XoXo



Do your thing:
Postat av: Stephanie Ampel

:D ja delvis ! ska iaf ta bartenderkurs nånstans i värmen, men har en del andra planer ;D

Postat av: Linda

Söta fynd.

Jag stod med den svarta spetstoppen i handen idag och funderade över vad jag egentligen tycker om det. Jag vet inte? Skitläckert på andra. Men på mig? Nja, vi får se. Vad kostade den? Jag har glömt.

Fika på torsdag kan faktiskt funka. Jag jobbar mellan 11.30-17.00. Så det blir antingen en sen fika eller en oförskämt tidig ;) Jag röstar på det förstnämda isf. Kram

2008-10-07 @ 20:49:34
URL: http://lillefots.blogg.se/

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin