2010 ---> 2011



Mmmm! MUMSIS! I love skaldjur!! Dom är all...

dsc06122 (MMS)

Mmmm! MUMSIS! I love skaldjur!! Dom är allra godast "precis som dom är"... Med ost och kex till!


Luxurious


 Gokväll darlings!
Idag ska vi spela BingoLotto... igen!   Miljonkväll tydligen... så jag räknar med att vakna lycklig imorn ;) Det kommer jag iofs göra oavsett. Det är ju äntligen Nyårsafton!!!! Åh det kommer bli en underbar kväll med massa god mat och gott vin och härliga vänner! Har varit ute och flängt idag, precis som hela Lidköping. Men nu ska nog allt vara fixat och klart inför morgondagen.

Var även inne en sväng och tjöta lite på R's mors jobb. Där fick vi helt plötsligt med oss en hummer hem! Jävel vad gott! Färsk nykokt! Mmmmmm.... Den ska vi fan inte gratinera utan bara njuta precis som den är!

Vi hörs imorn hörrni!


Pyntade förövrigt våran hall lite idag...
Mysigt att "hälsas välkommen" av lilla Bumbi tycker jag!


Vardagslyx om kvällarna...


... som vi typ unnar oss varje dag ;)
Tur att man bor i hyresrätt, det kan jag säga!



Älskade vän




Henne kan jag sakna så förbenat mycket!!
Min vän... jag ska alltid älska dej!!♥


Projekt Akvarium: Del 7 - Mysigt


Det är verkligen med ett stort äntligen som man sitter i soffan och blickar ut över vårt fina akvarium! Kan inte minnas hur länge jag velat ha ett eget. Antagligen så länge sen att det var när man var 10 år och på allvar trodde att man skulle få och också kunna ta hand om ett akvarium alldeles själv i sitt rum...  Nu när man vet att reality inte riktigt är så kansje man är glad att ens päron var "dummast i hela världen". Haha!

Men nu har jag det! Nu har vi vårt egna akvarium! Och det är så mysigt och rogivande!
Även fast det är mycket kvar tills "färdigställt"...

 

Jag älskar min kock!


Förresten, 40-kronors hummern....



Sannerligen en av hans bästa egenskaper... ♥
Gratinerad hummer med sidfläsk, skogschampinjon och en avokadosallad med ärtskott! LYX!!


Morgonmys!

dsc06116 (MMS)

Morgonmys!


Sabo


Just för att jag älskar att resa... Oxå ett julklapps-presentkort :)
Min själ fullkomligt lyser när jag får shoppa sådant som jag älskar!!






Mateus ♥




Älskar, älskar, ÄLSKAR Mateus sortiment!!
Var framme på stan en sväng idag igen. Köpte detta underbara fat för presentkortet jag fick inne på Lui. Har två stycken exemplar av "ostron-skålen" oxå och vill verkligen ha de lila mattallrikarna!! ÄLSKA!!


Solong Sweden! ..... (I wish)

Både jag och R har fått en sån jäkla reselängtan tillbaka till Thailand!! Åh vill åka nu!! *Måste bara skrapa ihop lite mer pengar* Snart ett år sedan vi var där. Det är (so far) det härligaste stället jag åkt på semester till. Phi Phi är som en dröm. Paradiset. Det går inte att beskriva. Nästa resa blir runt Krabi.



Lata mellandagar



Okej, jag erkänner. Det blev inte mycket gjort igår faktiskt. Men ibland finns det verkligen inget bättre än att bara ligga i soffan och mysa i timmar! ♥ Vi började dagen framför Rädda Willy  Jag gråter alltid i slutet... Det är bara så sorgligt när Willy äntligen är fri och dom måste säga hej då . Och späckhuggare är så fina. Bara det gör så att man lipar  Jag varnade faktiskt R innan men han trodde nog att jag skoja, tills tårarna började rinna. Hahaha!

Idag däremot kom vi upp någorlunda i tid och tog oss fram på stan. Där käkade vi lunch och REA-fyndade på Jysk! Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma med min bil som han bytt batteri på. (Dessa jäkla bilar...) Han ska passa på att sätta upp lite saker åt oss oxå. (Och dessa jäkla betongväggar!) När bilen är på plats blir det en liten handling till kvällsmaten. Vi ska äta hummer!!  Vi köpte en fryst på Hemköp igår för 40 spänn! Med all säkerhet ingen speciellt bra kvalle men min kreativa kock kan nog komma på nåt bra att göra med den.


God Jul ♥ 2010


Då har man firat Julafton ännu ett år och kan bara konstantera att det var bättre förr ;)
Men det som betyder något nu när man blivit äldre är ju att träffa nära och kära ♥

Vi vann inget i torsdags på Bingon, men fick mycket bra saker i julklapp!
Till exempel massa presentkort på både Zoo (fiskar!) och Guld&Silver (Sabo-smycken!) och av föräldrarna fick vi bland annat en dammsugare och en mikro!! Hur bra som helst!



Vi firade på många olika håll. Och igår var vi först hos min farmor och käka mat, sedan var vi i Fillan hos R's morbror på fika och sen in till stan igen för att partaja lite hos T&J. Vi avslutade kvällen på Stadt och det "var väl kul". Man är ju inte så sugen på det livet längre. Men vi hade mysigt och trevligt tillsammans!

Idag har vi varit ute på stan lite och REA-shoppat. Fast väldigt sparsamt :)
Ikväll äre mat som gäller hemma hos svärföräldrarna.

Risken är ganska stor att vi bara ligger som två svällda grisar imorgon här hemma i soffan ;)
Hopas ni mår gott i juletiderna!


Här har vi några som är måttligt intresser...

dsc06065 (MMS)

Här har vi några som är måttligt intresserade av BingoLotto =) Dom väntar bara på tomten...


Fixing the sista inför dopparedagen!


Gokväll! Nu är det dags att bli färdig med allt.
Har slagit in dom sista julklapparna idag. Och handlade även den sista idag :P Min pojkväns! Vi bestämde att vi inte skulle köpa nåt speciellt i år... hela våran lägenhet är ju en enda stor julklapp till oss båda  Förra året var det lite mer speciellt, då var det ju våran första jul ihop ♥ Lite snuttigt sådär ;)

Men en fin flaska blev det allt. Vet ju hans passion så :)

Nu väntar en mysig uppesittarkväll med BingoLotto och kycklingsallad och massa ost!! Mmmm!! och imorn äre som sagt Julafton!! Jeez ;)




My passion!


Beställde hem glitter till naglarna... hyffsat nöjd med det köpet :)
Syns inte så bra på bilden tyvärr, men tipparna är frostigt vita. Passande till den stundade Julaftonen imorgon. Och till nyår? Ja då blir dom fluffigt rosa istället! ♥



What? That came out wrong


Hej Cupcakes!
Insåg såhär i efterhand att det kanske verka igår som att allt jag gjort fram tills klockan halv tre var att sova?  Hahaha, riktigt så dålig är jag inte ;) Men man kanske inte måste se 4 avsnitt av OC varje dag? (Kan vara en tvångstanke oxå att kolla klart på en skiva i taget? Hmm...)

Very well, idag... ja från och med nu iaf, ska jag vara effektiv!
Så vi hörs!!



Projekt Akvarium: Del 6 - Fiskar


Här är dom!! Våra allra första fiskar :)
5 guldbarber och en liten stackars algätare som jag tycker verkar ensam :( fast dom sa på Zoo att det inte var nån fara. Hmm...


Älskar dom redan allihop ;)

För att citera R: Älskling, du är den djurkäraste människan jag någonsin mött.
                       Du pratar t.o.m med fiskarna... :)

Fast nu får vi väl hejda oss nån månad iaf innan vi skaffar fler tyvärr. Lite tråkigt att vänta när det är så mycket fina fiskar man vill ha!



Mycket snack, lite verkstad


Hej. Jag är en usel hemmafru. Faktiskt.
En av mina bästa egenskaper är att jag verkligen kan konsten att sova. Det är inte så fördelaktigt om man vill få mycket gjort. Nu är klockan halv tre redan och vad har jag åstadkommit so far? Jag villfaktiskt inte svara på den frågan. Hur som helst, tänk om det inte varit så skönt att snooza?!

Men jag ska försöka baka dom där Mozartkulorna idag. Det ska jag.
Och jag ska försöka städa undan lite här hemma.

 ... måste bara sätta fart ;)




Projekt Akvarium: Del 5 - Växter (2)


Nu är vi redo för fiskar...
och en liten sparv viskade att det kan va så att vi köpte våra första förut...



I want a perfect moment


Och så var vi inne i julveckan, som alla verkar referera den som. 4 dagar kvar till Julafton. Tror att jag ska försöka inhandla dom sista klapparna idag. R ska klippa sig kvart över tre, då kan jag lika gärna möta honom ♥ Dessutom måste vi till Jysk för att handla överdrag till våra stolar, som kostar 600 spänn. Jäkligt kul. Speciellt eftersom jag inte ens vill ha några jäkla överdrag. Ibland skulle jag kunna strypa kattfan ;) Iaf operera bort hans klor... Nåja, har ett möte ikväll kl 19, vi får se vad kvällen erbjuder men om inget annat dyker upp så är jag rätt sugen på att sätta igång med Mozartkulorna!


Fyra ljus



Det är fjärde advent idag. Detta kom jag fram till alldeles nyss.
Jag fattar verkligen inte att det är julafton på fredag. Jag vill inte att det ska vara så. Jag vill vara förberedd på julen. Ha julstämning 1 månad i förväg. Känna mej nöjd med julklapps-inköpen. Ha bakat lussebullar, pepparkakor och mozartkulor. Men jag antar att det är såhär när mman blir vuxen. Eller? Som liten behöver man endast oroa sig för att man inte ska få just den där jätte speciella julklappen av mamma och pappa. Man har pirr i magen dagen innan och kan knappt somna. Det där pirret försvann utan att man ens märkte det. Men... jag vet att på torsdag, då vi sitter där med våra BingoLottor och våran kycklingsallad (precis som det ska vara), då kommer julkänslan att infinna sig. Och det kommer säkerligen bli en lika mysig jul i år!
 




Projekt Akvarium: Del 4 - Växter




Jag ska plantera dom på lämplig plats snart... Men visst ser det lovande ut huh?
Åh det kommer att bli så himla BRA!!


Projekt Akvarium: Del 3 - Ny rot





Och fatta det här... jag kokar en rot på spisen.
Ja, jag trodde inte heller dom var kloka inne på Zoo först men jooo, man ska tydligen koka ur all skit som finns i dom innan man lägger dom i akvariet. Vattnet ser ut som te typ. Blä! Det värsta är att den säkert kokat i flera timmar nu. Hur länge ska jag behöva hålla koll på roten..?




All by myself...



Don't wanna be, all by myseeeeelf.... anymooooooooore!!




Jag är ensam ikväll.  En fredagkväll. Fy fan vad mobbad man känner sig eller?
Min kille jobbar minst 2 timmar till. Efter en alldeles super mysig morgon for han iväg till jobbet kl 10.00. Det är konstigt hur våran lägenhet på 93kvm kan bli så tom, så fort. Längtar efter han

Men det finns glädjande besked oxå! Jag har haft en mysig dag med mina päron faktiskt. Och handlat en hel del bra saker må jag säga. Jaa till exempel 2 kg blandfärs till ett riktigt bra pris! Och inte bara en utan 3 timers! (Behövligt till akvariet.) Och på tal om akvariet, 5 fina växter för 179:- på "Arken" i Skara! Hmm... jo jag köpte ju (äntligen) spotlights till vitrinskåpet oxå!! Och två julklappar till! Det är helt sjukt vad mycket man kan få gjort om man bara tar ur tummen ur arslet


Projekt Akvarium: Del 2 - Vatten



Det gick bra!!  Nu är akvariet fyllt och än så länge håller det ;)
Vi ska in till Zoo förhoppningsvis lite senare och köpa på oss lite nödvändigt stuff.
Nu är planen att vi kan stoppa i några fiskar lagom tills nyår!! Wihowihooo!


Ps. I love you





GRATTIS förresten till våra söta vänner T&J
som förlovade sig i söndags!!
Hur underbart är inte det?!






Walk in closet?



Nej absolut inte. Tyvärr. Bara en helt vanlig jävla garderob faktiskt.
Men lite ordning och fint blev det ju. Eller hur??



Om man bortser från mina svarta kilklackar som verkligen borde dammas av... host host.
Eeh, ja. Hemkommen för en liten stund sedan från Preben. N gjorde ett bra jobb som vanligt. Thanks girlfriend. Gammal ful och genant utväxt = borta! Ny fräsch mörk färg med slingor = funnen!

Väntar på att R ska komma hem med mat. Jag har beordrat (heter det så? Såg så konstigt ut när man skrev det?)... hmm, ja pizza eller kebabtallrik iaf.


På Preben och blir omhändertagen! Älskar a...

dsc06033 (MMS)

På Preben och blir omhändertagen! Älskar att ha en väninna som är frisör! =) Haha, vad housewives-aktigt de lät med väninna... Nåja, nu blir jag fin inför jul o nyår!!


Projekt Akvarium: Del 1 - Grus




 God morgon världen!
Nu jäklar ska akvariet igång!! Och jag är livrädd!
Tänk om det spricker? Jag hatar glas...

Jag håller på att skölja grus... stenkul! Not. Men jag tror det kommer bli hur fint som helst när allt är done. Mamma o pappa kommer hit om nån timma och ska hjälpa till att fylla det. Då slipper jag iaf stå här ensam och det helt plötsligt skulle vara översvämningen i vardagsrummet  





Med anledning av en sak till våren... kom jag på mej själv med att sitta och titta på vigselringar. Man kan ju undra varför... men åh vad jag längtar till den dagen!! Jag tror jag vet ungefär hur min framtida ska se ut  Men eftersom jag har en förlovningsring med stenar i blir det hela en aningens knepigare. Fast alla som känner mej vet ju att jag har livlig fantasi och idéer i huvudet kan ju skrivas ner på papper och faktiskt bli verklighet.

♥ min älskling!



och den framtida?? ;) Vem vet... kanske nåt liknande iaf.



✔ inbjudningarna är skickade!




Nu är det bara att invänta den skimrande sista kvällen på 2010! ★


fixing and trixing




Fan ni vet, jag har blivit riktig duktig på att göra saker själv  Jag håller just i detta nu på att sy upp mina köksgardiner, som fram till dagens skick varit som brudens släp i kyrkan fast utmed mitt golv... hmm... ja ungefär så. Dessutom satte jag upp gardinerna i vardagsrummet och i sovrummet själv. Med endast ett hekto assistens från min pojkvän. Och inte nog med det. I förrgår var vi och bytte en stol som var sprucken, och den satte vi ihop alldeles själva! Ett litet steg för er (på månen), ett stort steg för oss (mänskligheten)!








SöndagsMYS in all her glory




Och så var även denna helgen över. Fasen vad fort tiden går. Tredje advent dessutom. Men vi har haft en super mysig söndag hittills. Försökte oss på lite julklappsshopping i fm... nästa gång ska vi ha en bättre plan ;) Trodde inte jag behövde min lista i år men det visade sig att den inte är så dum ändå :P

Det slutade iaf med att vi hamnade i driven på donken. Tasty :)
Sen kom T&J på fika! Alltid så himla mys och trevligt och roligt att träffa er vännen!

Nu är det tvkväll. Vi catchar upp i Greys och Bonde söker fu som vi missade i onsdags.
Kan tänka mej att det står lite wii på schemat senare och en hel del planering... ;)



Sneak Peak




Vilken underbar vinterdag! :) Alldeles vitt ute, mjukt och tyst. Jag har alltid tyckt att snö är som bomull. Idag har fixarnissen vart här och satt upp fästen till gardinerna så i em ska jag ge mej ut på jakt efter fina färger!

Här kommer en liten sneakpeak på vårt nya hem! Som jag fullkomligt älskar!
Det är en helt annan lägenhet nu efter renoveringen. Riktigt sleten innan men det var tur att vi såg potentialen i den ;) Historien om Djurgårdsgatan är ganska rolig... tackade ja på fyllan hemma hos min sis i Skövde. Då hade vi vart och kollat och sen velat fram och tillbaka. Var så jäkla osäker först pga rut-golvet men sen bestämde vi oss för att det bara måste gå att lösa. Och se själva:






Home alone



Gokväll! Det är helt sjukt vad mycket snö vi fått. Jag har inte orkat bry mej om bilen än. Den står bra där. Jag har iaf fått låna en spade av mor och far som jag kan skyffla bort snön med när jag känner att lusten infinner sig. min älskis jobbar ikväll. Det är bara jag och missebarna hemma. Jag och mamma var på stan förut och handlade julkort. Börjar bli dags att jag tar tag i allt som hamnat i skafferiet nu i och med flytten. Det är tydligen julafton om två veckor. TVÅ VECKOR! Fan, jag har inte köpt en enda julklapp än. Åååaåaåaåaåaaaaaah! Julen ska ju vara mysig! Massa mys. Bara. I år vet jag inte vad som hänt. men jag ska lösa det här på något sätt.

Nä, nu ska jag pyssla vidare här hemma och underhålla mej tills R slutar jobbet... för ärligt talat, Tusse-pussen, jag saknar dej!!  Massor!




Queen in my own palace... again.




Jag har vart prinsessan längst upp i tornet. Jag har vart Askungen inlåst på rummet av styvmamman... men nu är jag fri!! och golvet blev jätte bra!! Det var några grabbar här i fm och la in skiten. Nu ska jag se till att det blir ordning här! Garinfästen kommer förmodligen kvartersvärden med imorn. Och bordet ska pappa pussla ihop på fredag. Ska hänga upp lite saker och köpa blommor. Massor av blommor!! :)

Bäst att sätta fart!

Jamen sådär ja!




Färdig-tapetserat! Och golvet är förberett för läggning imorn!! Åh känns riktigt skönt!
Sen kan man äntligen få lite ordning på livet.

I em kommer svärföräldrarna på en snabb fika. Sen även min mor, hon ska hjälpa mej att köpa kattsand eftersom min bil alltid lyckas bli.... abra kadabra... insnöad!

Och ikväll kommer Madrid-borna hit. Jag antar att det är okej att bryta ingen får under några som helst omständigheter komma hem till oss innan golvet är lagt-regeln eftersom dom åker tillbaka till Spain på torsdag! Och imornkväll jobbar min man så...



BLOGG Jag o missarna bor i sovrummet idag ...

dsc05971 (MMS)

BLOGG Jag o missarna bor i sovrummet idag och imorn. Tills köket och hallen är färdiga. Kul liv. Nåja. Moschino bor ju här inne nuförtiden ändå men den lilla huliganen är de värre med =) Käre gode gud, gör så att det blir slut på denna veckan fort! Amen.


Moving in on Animalyardstreet 38




Heeeeeeeeeeeeeeeeeej!!
Gårdagen var helt crazy. Myspysen somnade i min famn halv tio på kvällen ;)
Men flytten gick bra och vi är sååååååå NÖJDA med vår nya lägenhet!! Detta kommer bli hur bra som helst när allt är färdigt! Vardagsrum och stora sovrummet färdig-tapetserat. Hall, kök och lilla sovrummet kvar. Och golvet ska läggas i veckan! :D Just nu är det ett mindre kaos på alla saker och vi måste storstäda hela lyan pga hur grisig den var lämnad. Man skäms fan för hur folk beter sig. Men nu fick vi ju iaf golvet gratis! :) :)

Nåja, ville mest säga hej. Nu ska jag och Älskling fortsätta mysa med rödvin och skumbad!
Känns som att man ser ljuset i tunneln. Har en del framför mej! Huggie!




Storstädning nr 1




Tjolahopp! The mothers är påväg och jag har skurmoppen redo.
Det ska storstädas på Rådagatan. Imorn flyttar vi!! Det är fullt upp nu som ni märkt.
Men det får vara så ett tag. En update om allt kommer, det vet ni.

Huggie! ♥


Vi fick nycklarna idag!!