Vi gick från fredagsmys till söndagsmys?

Nja... inte så mycket mys här inte. Inte än iaf.
Startade upp dagen med att hjälpa morbror flytta. Kanske en försmak av vad som komma skall....? Nä, det gick väldigt smärtfritt faktiskt. Tog bara ett par timmar. Vi hade lite kul igår och känner oss därför extra sega just den här söndagen. Men om en kvart ska vi bege oss igen. Nu på kalas ute i Örslösa.

Kanske är det så att man längtar liiite extra till just denna söndagskväll kommer ;)
Då man kan ligga i soffan framför Ensam mamma söker och inte göra nånting vettigt alls!



Fredagsmys sa vi va?


Klockslag: 17:25
Veckodag: Fredag
Aktivitet: Läser Klick i soffan med Förkväll på tv.n i bakgrunden
Status: Very mucho MYS!



Det är dags för FredagsMys!

Så var äntligen fredagen här  Ikväll står inget annat än massa mys på schemat.
Hemmagjord kebab, en flaska vin, fylld godisskål och så idol såklart :)

Mamma hämtar upp mej inom kort. Lite ärenden på stan. Bra tidsfördriv tills skrutten slutar jobbet. Blir nog en lugn och fin dag imorn med, då söndagen är fullspäckad. Först ska vi hjälpa min morbror att flytta och sen är vi bjudna på lite 30-års firande. Min mormor fyller oxå år. Men det får helt enkelt hinnas med en annan dag.

Var förbi Flügger Färg igår och vi (läs: jag) lyckades välja ut tapeter till alla rum på en gång! Fanns ärligt talat inte jätte mycket snyggt och fräscht att välja på men vi (läs: jag) är riktigt nöjda med resultatet ändå! Ska bli spännande att se dom uppe på väggarna 1 december!! *längtar sååååå*



det kallas onsdag, eller dagen mitt i veckan

 HejHejHej! . . . . . och jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva idag.
Det är bara grått och regnigt ute. Inte kul alls. Och jag har bara ringt massa samtal idag. Börjar närma sig flytt och tydligen finns det en del som måste göras. Dessutom ska vi kika på lägenheten igen ikväll för att kunna välja tapeter imorn! Det blir iofs kul :)

Nu ska vi se... Jo imorgon ska Soul vaccineras... Äh, det här håller inte.
Vi hörs en annan dag!



Älskling kan du...


Helt såld på inredning!
Behöver jag säga att jag längtar tills jag får piffa nya lägenheten??  
Funderar dock på att köpa röd färg och måla hjärtat... känns blekt.

Hur som haver, började dagen med möte. Borde vara pigg efter det. Men... jag vill inget hellre än att krypa tillbaks under täcket. Men det ligger hårtussar över hela mattan, kattsand över hela golvet, använt porslin i diskhon och tusentals tidningar överallt (?) Jaa, livet är en fest!

Back to the 80's!


Originalbilden lånad av Sandra ;)


Hejsan Svejsan!!
Vilken fantastisk helg  Lördagen blev jätte lyckad och det verkar som att alla uppskattade festen! 70/80 tals tema och DJ Thomas stod bakom spelaren hela kvällen lång! Dagen började med småfix ute i lokalen, sen kom Jönköpingsborna :) Vi fixade till oss, korkade upp och begav oss ut mot festligheterna. När mat och hela fadderallan var ordnat gled gästerna in en efter en. Vi åt, gjorde musicquiz, käka tårta och dansade till AC/DC så det stod härliga till! ;) Riktigt lyckat och KUL!!!!

Däremot en riktigt slö dag igår... Startade med frulle på Rhodos. Aldrig har kebab smakat bättre klockan tolv på förmiddan  Vinkade av T&C ett par timmar senare. Sen begav vi oss ut för att städa ihop och kasta ut det sista skräpet från kvällen innan. Halv fem var vi äntligen hemma igen och praktiskt taget dog i sängen/soffan. Rotade igenom alla fina presenter min pöjk fick och vigde kvällen åt filmmys!

Nu har vi precis påbörjat en ny vecka. Jag vet inte om den innefattar så mycket kul, men saker som måste bli gjorda äre iaf gott om. Sååå.... vi hörs hörrni! Over n' out!

The Knives

... ääh jag kan inte hålla mej längre ;)
Här är en av de två knivarna min darling fick i present av mej! Jag kan ju inget om sånt som min älsklings kock kan men jag gick helt enkelt på utseénde ;) Och det verkade falla honom väldigt i smaken  



Vi har strosat på stan, tagit en fika och bara njutit av dagen. Härlig vinterkänsla i luften och denna dagen kunde inte vara mysigare!  Nu ska vi snart träffa vännerna och käka en bit mat! Sen Idol och ett glas rött!

Grattis till min snygga 25-åring!!! :)




Idag fyller min Älskling 25 år!! Det ska vi fira ordentligt denna helgen! Ikväll blir det middag med fina vänner och imorgon väntar en brakfest med vänner och familj! Vad jag gav honom får ni se senare... hihi ;) För nu ska vi fortsätta ha en super mysig dag! Jag har redan skämt bort honom med lyxfrukost och tydligen en för dyr present... :P

Men de tycker inte jag. Han är VÄRD MER!


Den stora vita


Bland det vackraste jag vet.
Oceans. Se den...


It's time for HELG på Rådagatan!


Veckans blommor: Rosa!!


Hejsan Svejsan!
Nu har helgen officiellt börjat hos oss!  Min man har slutat jobbet och imorgon har han tagit ledigt för maximalt hemmamys på hans födelsedag!! Åååh, jag vet inte vem som längtar mest... jag eller han. Men otroligt spänd är jag iaf på att äntligen få ge min PRESENT...!!!



Nu ska vi bara ha en super mysig torsdagkväll... precis som alltid!
See you later, alligator!

I have a dream...



Åååå vad jag älskar mysiga, höstiga tv-mys-kvällar hemma i soffan med tända ljus!!
Ikväll är den bästa tv-kvällen på hela veckan! Förutom fredagar då det är Idol såklart ;)
Det blir också kräftor och kanske ett glas vin??  Vanligt hederligt mys hemma på Rådagatan med andra ord...

Imorgon äre tänkt att de kanske blir en runda på stan med mamma.
Det verkar som att alla har panik över det stundande 70/80 tals temat på lördag och så här i efterhand är jag kanske beredd att hålla med och undra: Varför??! Men det är bara att suck it up... för tema, de blire! Och hur svårt kan de egentligen va att hitta ett par chockrosa benvärmare imorn på stan?


Jag har Com Hem-katten!!



VS


bild: google.se


OMG!
Jag visste att det var nåt lurt... Dom har för fan snott min katt!





Charm up your life!

Hejsan ni som läser min väldigt intressanta blogg.... hmm.
I söndags sa jag till R:

- Titta vilket härligt väder det är!
Det har det varit i flera dagar nu, jätte många dagar!

Hur tror du vädret var igår? Hur tror du vädret är idag? Jag kan säga att det ser ljusare ut idag än vad det gjorde igår iaf. Men om jag ändå kunde lära mej att hålla käft ibland alltså... Nu måste jag ju säga:

- Titta vilket hemskt väder det är!
Det har det varit i flera dagar nu, jätte många dagar!

Så att det kan bli fint väder igen menar jag.



vi slåss om disken



måste.skaffa.diskmaskin.i.nya.lägenheten


Det var nästan värt att dö istället för att diska klart ett tag...


Dom 2 snyggaste killarna i världen!!



... och dom är MINA!!!
Min pojke fyller år på fredag. Och är med i den lokala tidningen idag på grund av detta. En av våra gullegrisar fick vara med oxå ;) Jätte fina bilder och en jätte fin artikel (om än fel info i vissa fall) om min fina R!!

Jaha, annars då? Inte mycket. Ett hav av disk väntar på mej och det står en stor tvättpåse med rent i hallen som måste plockas upp. Sen har jag hört att katthår försvinner om man dammsuger och att badrumemt skiner om man städar det. Tjolahoppsan!

All by myseeeelf!

... men inte så jätte länge till nu. R jobbar idag med. Jag hatar när han måste jobba lördagar! Lika mycket som han hatade när jag var dömd till livstid i den där baren. Jag kan tänka på det ibland. Hur annorlunda allt är nu mot då. Hur förstört det där stället är nu mot då. Det är inte konstigt att jag gav bort min skybar. Men synd. Det är synd att det bara går utför... men det är inte mina problem längre! Faktum är att denna lördagen egentligen inte bjuder på problem alls. Så fort hjärtat kommer hem har vi HELG! Och det ska firas med en mysig tacokväll!




Ljuvliga Fredagskänsla


Hej på er där ute i långa landet falukorv!
Här är det fredag!  Det är nog den bästa känslan nuförtiden. Jaaa, nuförtiden. När jag inte behöver jobba After Work, inte stå och stampa tills klockan blir natt och inte behöver längta hem till min kille eller längta efter att oxå kunna umgås med mina vänner på helgerna. DET KÄNNS GÖTT! Tro mej :)

Istället lever jag lyxhustru och myser med mina barn (läs: missar) på dagarna och håller hemmet rent och fräscht. Jag lagar mat åt min hårt arbetande man och funderar en hel del över livets viktigaste frågor. Men samtidigt har jag något på g i mitt huvud och det är rörande hur min kille stöttar mej till att hitta det perfekta jobbet och inte bara söka vad som helst med risk för att må kackerlacka igen liksom. Utom honom vore jag totally lost!

Jaha mina vänner, hade tänkt mej en runda på stan snabbt men vafan, klockan har sprungit iväg... igen! Jag har iaf rusat ner i tvättstugan och fyllt två maskiner. Nästa stopp blir att käka någonting. (Äta bör man, annars dör man... har jag hört.) Sen ska jag hämta R och fiska upp kräftor på vägen hem. Later!!

piri piri


Jösses! Vilken givande dag jag haft :) Mycket spännande morgonmöte. Det pirrar riktigt i kroppen ;) Och dom säger att livet är en berg- och dalbana. Så kanske, kanske är jag på väg upp i Balder just nu... vi får se.

Har ett besök nu. Och senare kommer mer besök i form av svärföräldrarna. Och ännu senare blir det en öl eller två i stan varvat med tjöt mellan himmel och jord.

Imorgon äre fredag! Jag tror att vi hörs då!

cause you're amazing just the way you are

Min kärleksvalp kom hem med blommor och choklad igår
Jag började nästan grina. Sååå gulli-snuffi-plutti är han :) Jag hade längtat efter honom hela dagen igår. Kanske ännu mer än jag brukar göra. För vi är ett sånt där jobbigt par ni vet, som saknar varandra så fort den ena stängt dörrn. Som jämt pussas o kramas. Som alltid är tillsammans. Som inte funkar utan varann... Men jag är gärna jobbig i andras ögon, för isåfall är dom inte lika kära i mina ;)




HOLA!!

Back from Spain!
Och vi har haft det super mysigt med poolhäng, solkysst hud, god mat och mycket drinkar ;)
Helt klart en vecka med ny energi och man borde vara redo att ta tag i livet... hmm. Can't say I am. Nu när jag sitter här framför datorn igen känns det som man aldrig vart borta. Luften har gått från höst till vinter i rekordfart och att gå utanför dörren utan vantar och halsduk känns som ett potentiellt tänkbart självmord. Men kära vänner... jag ÄR redo för vinter. Jag är redo för jul! Jag vill ha stjärnor i fönstren, ljusstakar på borden, röda blommor i hela lägenheten, julgran och julmusik. Jag vill ha snöflingor i håret och på julaftonsmorgon vill jag vakna i den gosigatse famnen och titta in i dom finaste ögonen på jorden och bara ha den där underbara mysiga känslan i kroppen som man bara kan ha just den dan

Kanske är det så att jag får vänta lite med det. Men jag har en känsla av att tiden travar på ändå. Nästa helg fyller min UNDERBARING ÅR! Och sen är nästan oktober slut. Då är det bara november månad kvar innan december kommer med både flytt  och ovanstående! Hur härligt är inte de då? :)





Ses om en vecka!!



Nu ska jag bara sola, bada, ha skoj, mysa med min älskade,
 äta gott och MÅ GOTT!
Vi syns om en vecka gott folk! Kramis


3 oktober


när löven faller, faller även jag



Hejsan Svejsan!!
Det är oktober månad och hösten är här på allvar.
Jag har sett löven falla, bli gula och fula. Jag har sett människor i halsduk och vantar. Frustat oktoberluft i mina lungor och funderat över att hösten är ovanligt välkommen. Det känns skönt. Oktober bjuder på födelsedagar, solsemester och en hel del annat som inte står skrivit nånstans yet...

Idag har jag vart en vanlig Lidköpingsbo och gått på stan med mamma  Handlade lite inför min dag imorn, strosade i affärer, valde en födelsedagspresent ;) och även hunnit vara den underbara flickvän jag är :) Spontanbesökte min blivande man på jobbet och överraskade med en chokladig påse och en älskling-jag-älskar-dej-så-in-i-helvete-mycket-lapp. Nu ska vi frossa i oss havskräftor och räkor och senare kommer R's bror med flickvän hit för lite socialt umgänge.