Back to the 80's!


Originalbilden lånad av Sandra ;)


Hejsan Svejsan!!
Vilken fantastisk helg  Lördagen blev jätte lyckad och det verkar som att alla uppskattade festen! 70/80 tals tema och DJ Thomas stod bakom spelaren hela kvällen lång! Dagen började med småfix ute i lokalen, sen kom Jönköpingsborna :) Vi fixade till oss, korkade upp och begav oss ut mot festligheterna. När mat och hela fadderallan var ordnat gled gästerna in en efter en. Vi åt, gjorde musicquiz, käka tårta och dansade till AC/DC så det stod härliga till! ;) Riktigt lyckat och KUL!!!!

Däremot en riktigt slö dag igår... Startade med frulle på Rhodos. Aldrig har kebab smakat bättre klockan tolv på förmiddan  Vinkade av T&C ett par timmar senare. Sen begav vi oss ut för att städa ihop och kasta ut det sista skräpet från kvällen innan. Halv fem var vi äntligen hemma igen och praktiskt taget dog i sängen/soffan. Rotade igenom alla fina presenter min pöjk fick och vigde kvällen åt filmmys!

Nu har vi precis påbörjat en ny vecka. Jag vet inte om den innefattar så mycket kul, men saker som måste bli gjorda äre iaf gott om. Sååå.... vi hörs hörrni! Over n' out!

Do your thing:
Postat av: Sabine

mmh kebab.. :D


Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin