Ljuvliga Fredagskänsla


Hej på er där ute i långa landet falukorv!
Här är det fredag!  Det är nog den bästa känslan nuförtiden. Jaaa, nuförtiden. När jag inte behöver jobba After Work, inte stå och stampa tills klockan blir natt och inte behöver längta hem till min kille eller längta efter att oxå kunna umgås med mina vänner på helgerna. DET KÄNNS GÖTT! Tro mej :)

Istället lever jag lyxhustru och myser med mina barn (läs: missar) på dagarna och håller hemmet rent och fräscht. Jag lagar mat åt min hårt arbetande man och funderar en hel del över livets viktigaste frågor. Men samtidigt har jag något på g i mitt huvud och det är rörande hur min kille stöttar mej till att hitta det perfekta jobbet och inte bara söka vad som helst med risk för att må kackerlacka igen liksom. Utom honom vore jag totally lost!

Jaha mina vänner, hade tänkt mej en runda på stan snabbt men vafan, klockan har sprungit iväg... igen! Jag har iaf rusat ner i tvättstugan och fyllt två maskiner. Nästa stopp blir att käka någonting. (Äta bör man, annars dör man... har jag hört.) Sen ska jag hämta R och fiska upp kräftor på vägen hem. Later!!

Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin