Here we go again




Godmorgon fina ni!  Det är egentligen ingen skön känsla jag har i kroppen så God kan vi nästan skippa och bara köra på ett Morr'n... ;) Det blir en lååång dag idag. Ska strax iväg till jobbet och köra lunch som vanligt. Sen ikväll har vi premiär för á la carten. Det var längesen nu man jobbade såkallad långpanna. Men det är bara att bita ihop, det blir ju trots allt sköna pengar. Det som oroar mej dock är den här känslan som vuxit fram ännu mer tydligt nu än förut - känslan av att jag inte alls vill jobba kväll  Det känns lite halvjobbigt faktiskt. Med tanke på vilken bransch jag är i... Nåja, jag får lita på att allt löser sig till det bästa tillslut. Det brukar ju heta så














Flowers from you♥




Godkväll mina kära! Idag fick jag ett gulligt blomsterbud till jobbet  Har jag sagt förut att jag har världens bästa kille vid min sida? I love him!! Det gjorde min dag for sure. Speciellt eftersom jag känt mej lite rasslig idag och hängig. Tog en promenad hand i hand genom stan efter jobbet. Köpte en glass och njöt utav hösten. Nu är steken i ugnen strax klar och sen blir det Greys för hela slanten ikväll!









Djur är fantastiska!







Titta bara på den här sötnosen så förstår ni vad jag menar  
Kände mej lite nere imorses. Jag skyller på måndagsångest. Det är väl det bästa med måndagar... ja att man alltid kan skylla allt på måndag ;) Hur som haver, kände mej lite nere ja och låg i sängen och drog mej 10 min när hjärtat precis gått genom dörren. Då kommer Chino-älsklingen upphoppandes och myser sönder mej. Massor av pussar och så la han tassen på min hand, precis som att "allt ordnar sig mamma"♥ Mina underbara hjärtan! Skulle aldrig klara mej utan djur! Då fick jag en tår i ögat. Jag älskar min lilla familj så otroligt mycket!!

Nu är jag precis hemkommen från jobb. Var förbi polisen och kikade efter R's stulna cykel, men utan framgång såklart. Jag är fortfarande väldigt irriterad över det där. Men vad ska man göra åt saken? Gjuta cykeljäveln i betong medans man lämnar den...

Jag ska faktiskt tillbaka till arbetet om cirkus 2 timmar. Vi har meny- och vinprovning ikväll. Öppnar al á carte på onsdag, så det lär bli lite både och jobb för mej denna veckan. Jag vet inte ens om jag ska eller inte ska längta till helgen än. Men det visar sig.

Nu kommer min sambo hem strax och då ska vi hinna pussas och kramas innan jag måste bege mej. Känns som att vi går om varann jämt nuförtiden. Är det inte han som ska iväg på dubbeljobb så äre jag... men vet ni vad? Det börjar bli värt det. Nu är faktiskt flygbiljetterna inkasserade! Tjohooo - Thailand here we come!










Jomen så att...




... det blev ju faktiskt en fin sunday tillslut. Vi tog en kylig men härlig promenad när vi kom från kalaset. Nu sitter vi lite lagom frusna i soffan med varsin dator och nördar. Snart ska vi rulla köttbullar (ja va fan, skit i klockan ;) och vattnet i akvariet måste bytas innan vi hoppar i säng. Men det är lååångt kvar innan den här söndagskvällen tar slut. Vi skjuter på måndagsmorgonen så länge vi kan♥










Söndag♥ ?





Mina älskade underbara söndagar. Därför kändes det så fel att inte vakna med den där gosiga och mysiga känslan i kroppen som man bara har på söndagar. Idag känns det mest som att jag har ångest redan från start. För att det är måndag imorn. Och för att helgen redan är slut. Fan. Jag brukar aldrig känna så. Men det kan bero på mycket. Kanske för att halva helgen "försvann" eftersom hjärtat kom hem från jobbresan igår. Och kanske för att man helst av allt bara hade velat mysa runt hemma i lägenheten idag men istället har en del saker att göra. Det kan också bero på att vi nu i veckan ska öppna kvällstid på jobbet. Mycket nytt i skallen. Mycket nytt som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av än. Så ja, lite söndagsångest.

Men jag antar att man ibland måste tillåta sig själv att faktiskt känna så också.
Vi hörs när känslan har infunnit sig.



Sea World's älsklingar!


www.google.com







Raindrops are fallin on my head





Hej allesammans! Idag vaknade jag och dom lurviga upp till ett riktigt jäkla oväder! Det mullrade i kanterna när jag lämnde hemmet för de vanliga lördags-sysslorna (lämna in Lotto och handla lite gott). När jag sedan skulle ut till bilen igen, ja då stod regnet som spön i backen. Men jag hade allt hört inne på Hjertberg hur det blixtra och hade sig utomhus. Och sen när ovädret vänt och kom tillbaka så måste blixten slagit ner precis här alltså för det small till utav bara helvete exakt när blixten kom. Fast jag tycker inte det är läskigt. Nästan mysigt. Och otroligt häftigt!! Naturen är häftig.

Men sedan försvann den. Och lagom till halv fyra, då jag hämtade R♥ sken solen upp och då kände jag hur vädret verkligen speglade mitt humör ;) haha! Nu har vi precis haft vårt fredagsmys, fick ju skjuta på det en dag denna veckan. Läst Klick! och fikat och druckit massa kaffe! Mmmysigt!!! Ikväll ska vi ha fullt upp med att bara ta hand om varandra. Det blir fajitas och vin i soffan framför en bra film. Eller några Grey's avsnitt  











"Ta deen!"










Köpte världens gulligaste leksak till missarna igår på Arken. Två små ulliga bollar. Självklart är dom inte lika ulliga och gulliga nu längre. Dom är blöta och tussiga. Men dom blir alltid lika glada när dom får något nytt. Därför det ligger tusen möss på golvet och skräpar ;) Moschino brukar slänga sig på golvet brevid leksaken och sedan sparka på den samtidigt som han biter... eeh ja. Och Soul inspekterar alltid det nya först och sedan bär han runt det i munnen som ett litet byte eller så spelar fotboll över hela lägenheten. Dom är roliga dom små liven ♥












Från havets botten



(tidsinställt inlägg
eftersom det är lördag och jag säkert sover...)



Inför helgen passade jag på att testa mitt nya dust, mörkblått. Men det blev lite utav en chock sådär på morgonkvisten... för stark färg tyckte jag. Så i ren panik (tidsmässigt) strösslade jag på lite vitt skimmer oxå. Visst, det blev bättre. Men jag är inte helt nöjd med den här färgen. Vi får se vad som händer i framtiden. Jag har säkert en lösning på det ;)

Lack: Ofärgat
Dust: Mörkblått + vitt










You are the sun that makes me grow





Jag tog mej friheten ikväll att skriva en liten hälsning till min sambo...
Konstigt nog så äre typ bara jag som skriver små meddelanden och sätter i våran älsklings-hållare på dörren ;)





Men imorn kommer han äntligen hem! Och nu ska jag bädda ner mej i sängen med datorn och sätta på en bra film. Älskar att bli sådär jätte trött med ögonen fulla av grus. Avsminkad, tandborstad och klar. Bara att släcka lampan och fälla igen ögonlocken... oja.








Det är inte så långt hem




Gokväll alla fina
Ska jag skriva att jag jobbat? Nej det vet ni ju. Däremot cyklade jag i räserfart hem på stålhingsten och öppnade kattmatsburken. Sen kom min mor och hämtade upp mej. Vi skulle kolla in nya butikerna som öppnade idag. EM och Arken Zoo. Men det var väldigt mycket folk och mest bara rörigt. (Jag vet inte vad jag förväntade mej.) Passade på att handla en sväng innan mamma droppade mej hemma på gatan igen.

Sen funderade jag länge på vad jag skulle stoppa i kistan idag. Tacos? Nej. Skaldjur? Nej. Något annat gott? Nej. Jag gillar ju tacos och skaldjur är gott... men det är helt enkelt inte kul att laga mat till sig själv. Så jag kom på den lysande idén att tuta in i driven på donken såklart. Inte min ljusaste sida men fantasin har kapitulerat för längesen. Fast titta, jag tog faktiskt ingen TASTY! Så de så ;)











Good Night, Sleep Tight




No words needed. Jag saknar dej R
Men nu ska jag krypa ner under täcket och släcka lampan. Moschino ligger brevid och värmer mej. Jag är glad att jag har 8 mysiga tassar som trampar runt här inatt.







God Natt mina kära! Det är en dag imorgon oxå.








På tal om drömvinsten...



(tidsinställt inlägg
eftersom jag är i Fillan)



.... Jag glömde en väldigt viktig sak sist när vi snacka om drömmar att göra för vinsten!! (förutsatt att man faktiskt vinner ja, men det är väl därför den heter just drömvinsten.)

Jag skulle såklart GIFTA MEJ! Helst imorn. Hur kunde jag missa det på listan?! Tur att pojkvännen inte läser min blogg... vad jag vet iaf   Är hur sugen på bröllop som helst, men det blir en hacka att spara ihop först. Ett antal laxar som kommer slängas på bordet den dan, det kan jag lova er. Men åååh så skoj att välja ring, klänning, tårta, bukett, inbjudningskort... ja hela fadderullan! Det är det viktigaste dagen i våra liv! (Tills att vi får barn of course.) Och då får det kosta vad det vill. Vem vet, vi kanske har blivit miljonärer då?  

















I miss you ♥





Hej.... ja det är ett litet suckande hej. Det var inte roligt när hjärtat stängde dörren imorses. Nu är han i Stockholm och kommer hem på lördag. Så det blir bara jag och missarna i sängen i natt. Jag vet bara en endaste fördel med det. Att få ha täcket ifred. But that's it. Det är nästan löjligt att jag saknar honom sååå redan! Men nu ser jag fram emot helgen och hur mycket vi ska pussas då istället   

Om en stund ska jag gå en promenad med mamma och vovven. Min far är nämligen oxå i Sthlm just nu. Fast på ett annat ärende då ;) Sen stannar jag nog i Fillan en stund innan jag åker hem ikväll och myser i soffan med film, godis och en misse på var sida♥ Imorgon äre fredag. Får se vad jag gör med den.




Min tandborste är singel och ledsen för det tills på lördag... :(








Maui!





Igår gjorde jag ett kap. Jag köpte den här hallmöbeln på riktigt mycket REA. Jag har velat ha den länge men inte vetat vart den ska stå. Igår skulle jag dock bara ha den! 270 spänn på Jysk! Har kostat 900 pix förut... Och dessutom visade det sig att den passar alldeles utmärkt i hallen vid dörrn. Äntligen lite mer förvaring. Och nu känns hallen mer hemtrevlig oxå. Två flugor i en smäll! Jag är nöjd  

Fast som vi alla vet är det alltid nåt med Jysk. Det bara är så. Fattas saker, trasiga saker, saker som inte passar... ja igår kunde jag bocka av två. Nämligen följande:

 Fattas: beskrivning
 Trasigt: en hylla sprack

Men jag orkade fan inte med nåt trassel så jag körde ändå. Jag hade sparat lite tid med en beskrivning för det var inte helt lätt att montera ihop korgarna... men man är ju inte helt bakom flötet och tillslut fick jag ihop'et. Lite skills har man väl ärvt från farsan ändå   Och jag resonerade såhär: hyllan som sprack i ena kanten kommer nog hålla för en korgjävel ändå.











yesterme, yesteryou, yesterday





Hej på er fina läsare! Jag är väldigt glad och lättat över att det är onsdag idag. Mitten på veckan. Halvlek. Ett steg närmare helg  Ja jag vet, man kan inte längta efter helg hela livet. Då blir livet plötsligt väldigt kort. Men hela den här veckan känns så seg på nåt vis. Och idag har vi inga öppna altandörrar. Nähedå! Regnet har hängt i luften hela dan och jag är faktiskt förundrad över att det inte blivit några droppar än. Jag slängde ett öga på vädret igår på tv.n... brukar bli yr.no annars (bara ett klick bort på iphonen ;). Och det verkar ju ligga ett helt molntäcke över hela landet falukrov idag. Känns alltid lite bättre om man vet att fler har det jävligt än bara en själv liksom  Så jag önkar er alla där ute regn idag! Nä jag bara skoja. Nästan.

Igår var jag och hälsade på min pöjk på extrajobbet. Päronen släpade med mej igen. Men denna gången var jag faktiskt inte så hungrig så det blev "bara" en förrätt. Det visade sig inte vara så "bara" dock. Största förrätten jag vart med om. Men väldigt gott såklart  Och vi lirade runt i farsgubbens nya raggaråk dessutom! 













i mitt hem









Inredning jag älskar:

 stora härliga gröna växter
 mycket lampor
 fårskinnsfällar
 korgar att förvara saker i
 stenar med budskap
 plädar och kuddar (i soffan/sängen)
 lurviga mattor
 snittblommor

... bland mycket annat förstås! Finns inget underbarare än inredning! Jag skulle sååå gärna vilja arbeta med det! Men sånna jobb växer inte heller på träd. När vi väl har vunnit drömvinsten... då jäklar ;)










Lille-skrutt!





God eftermiddag i den härliga kvällsolen! Nu börjar det bli extremt tråkigt att träffa min sambo så korta stunder på dygnet. Men snart är det här dubbel-livet slut och då har han iaf kommit en riktigt bra bit på vägen mot sitt mål  Jag önskar att jag oxå kunde bidra men det är ju inte bara att gå ut och välja ett välbetalt extrajobb i den här stan... På torsdag åker han dessutom till Stockholm med jobbet, kommer hem lördag. Då kan vi snacka riktig läääängtan efter min lille skrutt!♥ Därför har vi sagt NO-NO till arbete denna helgen! Bara massa mys!!



Underbart väder idag! Jag älskar att ha altandörr'n på vid gavel och låta den friska luften ute fylla lägenheten! Det är avkoppling och ren terapi att sitta där på trappan och gassa i solens strålar!








Måndagen




Seg start på dagen. Fast det gick naturligtvis bra på jobbet. När man väl kom dit  Jag tyckte om måndagar förr. Då var jag alltid ledig. Nu är jag precis som alla andra... död åt dagen efter helg. Nej så farligt är det nog inte. Jag är kanske extra bitter eftersom det här bara är ännu en måndag med dubbeljobb för min sambo. Men jag fick ett sms nyss om att han kanske inte blir alltför sen iaf.

Det är en underbar sensommarkväll. Ja okej, sensommar/höst-kväll.... Solen skiner som bara den. Jag borde verkligen gå ut en promenad. Jag borde alltså. Att gå upp ur soffan, byta om från mjukisbyxor till något mer utomhus-lämpligt och börja traska, det är en annan femma det



Åh så söt man kan vara då!♥



 Ps. Fick nys om att det finns alldeles nyfödda valpar... tror ni det kliar i fingrarna eller? ;) Haha, fast det går ju inte i detta nu såklart. Men förhoppningsvis kanske vi kan få till ett besök innan valparna flyttar hemifrån. Har ändå pratat om att åka dit och hälsa på rasen!









God Morgon!





Alltså, jag vet att jag har sagt det förr men det tål att sägas igen. VARFÖR måste helgen gå så fort?! Måndag morgon... fy fan. Jag hatar när klockan ringer! Det var så underbart skönt och mysigt att gå och lägga sig igår. Låg och läste lite innan och var så trött att ögonen nästan åkte ihop det sista. Det är den bästa känslan när man släcker lampan och borrar in huvudet i kudden brevid den personen man älskar mest i hela världen♥

Jag undrar varför sängen är extra skön just dom mornarna när man ska gå till jobbet. Visst, det är skönt på helgen oxå men inte samma känsla. Då får man ju ligga kvar hur länge man vill


Nä hörrni, nu måste jag rusa till jobbet! Vi hörs i em!
Hoppas ni får en underbar start på veckan!!



www.google.com








Till havs!





Go'kväll mina kära! I sån där härlig söndags-anda har vi varit hemma hos päronen i Fillan och käkat middag. Vi hann även med en snabb kaffe. Såhär långt var vädret väldigt soligt och fint! Underbart! Efter en liten mellanlandning hemma hos missarna åkte vi sedan ut på en liten fisketur med T&J. Historien upprepade sig dock och det blev inget napp som fastnade ordentligt på kroken. Fan, man skulle ha en båt ni vet. Ligga och puttra vid vassen och lurpassa på gammelgäddan... det är kul det! Det här är... ja jag vet inte. Mysigt iaf  

Och nu fick jag ju äntligen smakat den där berömda pärondaim-glassen. Hyffsat god. Men originalet är bäst säger jag! Tyvärr mulnade det på och nu hänger regnet i luften. Nåja, då kan man iaf stanna inne med gott samvete resten av kvällen. Var ju som ni vet i Fillan igår och hämtade lite videoband. Så om en liten stund ska vi kolla på en gammal goding - En snut på hugget! De du syrran♥










Igårkväll ♥





Lördagskvällen bjöd på ett riktigt sensommar-väder! Därför passade jag på att låna med mej finis-Enza ut på en liten promenad. Bara hon & jag och en underbar natur!! Jag vill verkligen bo precis sådär som mitt childhood ligger. Vi ville inte gå hem nån utav oss. Men tyvärr hade jag tvätt och annat bös att ta hand om. Ja, målarburken (som var planen) var obrukbar så att säga igår. Så jag sprang ner i tvättstugan istället och slängde in lite mattor och skit. Sen tvättade jag alla golv och nu luktar det nystädat och gott överallt! I love it! Även badrummets alla tillbehör är skinande rena! Jag ignorerade dock disken. Nån måtta får det va!











För oss ♥





Han gör det för det här♥ För att vi 2 ska kunna åka tillbaka till paradiset i januari!
En bättre människa får man leta efter. Älskling - jag älskar dej!












Bryt ihop och kom igen





God eftermiddag! Uttrycket "det blir aldrig som man tänkt sig" verkar göra mej sällskap alltför ofta nuförtiden. Jag blev lämnad ensam vid tvåtiden iallafall. Där rök min underbara helg-känsla men jag förstår varför han gör det. Och jag älskar honom för det! Hoppas han inte blir alltför sen hem ikväll bara. För isåfall kan vi ju faktiskt äta revbenen ändå som vi köpte på stan förut... Lördagsmyset var planerat i minsta detalj.

Men nu ska jag sluta tycka synd om mej själv och göra lite nytta istället. Jag tror jag ska riva fram målarburken och förvandla vårt träfärgade vinställ (som vi vann på Liseberg) till vitt! Det blir ju andå aldrig gjort. Och sen kan jag lika gärna städa badrummet. Då är det rent och fint tills imorgon. Sen skadar det aldrig att ta ett svep med dammsugaren. Och disk, ja den försvinner ju aldrig trots att man diskar minst 7 gånger dagligen. Har bett min mor rota fram ett par gamla videoband oxå. Kan lika gärna svänga förbi fillan senare och hämta dom då.

Så, nu har jag att göra. Bara att börja bocka av listan...











Helg-sysselsättning....




(tidsinställt inlägg,
eftersom jag förmodligen är på stan...)







Att gå in skor är väl inte min starka sida. Har ungefär 3-4 par i garderoben som bara står för att jag inte orkat gå in dom och låtit dom bli sköna. Dom är sådär hårda och stela nu ni vet. Men dom är oxå jävligt snygga så jag har faktiskt lite ångest över det men va fan... det tar vi en annan dag  

Hur som helst så gjorde jag ett riktigt fynd i skoaffär'n igår! Jag var på jakt efter ett par jobb-skor och tänkte bara för säkerhetens skull slänga ett halvt öga på rean... så att man inte missar nåt. Och så hittade jag ett par snygga och praktiska (?) dojjor med 70% REA! Såld! Jag gav endast 114 spänn för dom! Ååh så nöjd jag är! Men som alltid så var det sista paret of course (kan ju inte förvänta sig annat på REA heller) och den "provade" skon är ju nu större än den andra oanvända. Så därför ser jag ut såhär i helgen. Måtte de gå fort att gå in den "nya"!!









Nu jävlar tar vi helg!!





Jädrans vilken HÄRLIG känsla! Nu tar vi helg! Har gått runt och luktat på den här fredagen hela dan. Det är en speciell känsla att skriva ut sig från jobbet, möta upp älsklingen, handla godheter till kvällen, läsa Klick! när man kommer hem och sedan korka upp vinet... nu sitter jag här med glaset i handen och njuter av att bara vara! Jag skiter ta mej fan i att det regnar till och med. Jag har inte tid att vara butter över det. Inte idag. Idag är jag bara GLAD! Och hoppfull inför framtiden! Den känslan tänker jag låta stanna kvar♥











:)














Utkast: Aug. 18, 2011





Gokväll kära ni! Jag känner att jag inte har så mycket nytt att dela med mej av. Jag jobbar. Och när jag kommer hem så fortsätter jag att jobba. Antingen med hemmasysslor, såsom städning, tvättning och diskning eller så jobbar jag med vårt framtidsprojekt. Jag längtar ärligt och mycket till helgen! Sovmorgon, tillsammans-tid, och söndagsstek!♥

Däremellan hinner jag fundera lite över varför livet aldrig kan vara helt bekymmersfritt. Är det verkligen så? Eller är det vi som skapar bekymmer för att vi inte vet hur ett alltid-rosa-moln-liv ser ut? Just idag betyder "bekymmer" att jag hatar att man inte kan klara sig på lunchtimmar i den här branschen. Inte för oss i servisen iaf. Jag kommer väl få ihop ca 130 timmar i månaden på lunchen. Alltså måste jag komplettera med kvällstid. Inte hela världen of course. Servicen kvällstid är ju egentligen mycket roligare men jag är liksom i en fas i livet då jag inte vill jobba kväll. Jag vill vara Svensson. Och jag vill verkligen ha våra helger!♥ Men vi får se. Man ska ju inte göra en höna av en fjäder... eller nåt.

(...just idag alltså. Imorn kan "bekymmer" lika gärna betyda nåt annat.)



Underbaringen när hon var ca 9 veckor  
Tänker på hundar hela dagarna... :) Jag vill så gärna. Sååå gärna!












Finally lite nytt!



(tidsinställt inlägg,
eftersom di äldre är här på mat... ja det blev så.)




Ja äntligen klickade jag hem 2 nya glitterburkar till mina naglar! Det tyckte jag ändå att jag var förtjänt av. Nu blev det rött och mörkblått! Det röda är efterlängtat, jag har fingrat (ja bildligt talat) på det många gånger men aldrig kommit till skott! Like it a lot! Det mörkblå bara föll mej i smaken helt plötsligt. Vi får se hur det ser ut på  










Ooo...nsdag!





Hejsan svejsan! Imorses tog jag sandaler på fossingarna och drog en tröja över armarna. Det var lite höstig och kyligt i luften men solen sken och värmde upp mej. Underbart tänkte jag! Sen skulle jag hem... och då regna de såklart! Underbart!, tänkte jag igen. Fast nu med en helt annan tolkning av samma ord. Jaja, vad är väl en bal på slottet? R skulle ha jobbat ikväll och jag skulle gått dit och käkat med mina päron. Men... ja det regnar. Så nu ska dom inte ha öppet. Jahaa. Flög en tanke om att kanske bjuda hem "di äldre" på lite burgare istället. Ja vi får se.

Det mullrar i kanterna. Och det ser ganska så mörkt ut på himlen.
Vilken underbar onsdag!  









Aaaooo!



(tidsinställt inlägg,
eftersom jag är på jobbet ni vet ;)




Jag tror att vi äntligen är överrens om rasen på våran framtida kärlek♥ Det är en vovve jag beundrat länge och läst mycket om, men aldrig riktigt vågat släppa in. Men nu har jag hittat en underbar sida med underbara vovvar och en underbar logik i uppfostran. Jag är kär! Om livet var fyllt av rosa moln så skulle vi åka raka vägen och hämta hem en imorn. Men vi får lugna oss lite. Ja lite alltså




Dessa underbara vovsingar är lånade --> 
HÄR <-- ifrån!
Det är en ras som kräver otroligt mycket kärlek (som alla djur!) och förståelse för att fungera i vårt samhälle. Jag tror den passar min personlighet perfekt. Det bara känns rätt! Dessutom finns Malamuten med på ett hörn i historien... oxå underbara som få!







Hell!




Fan.


Så, det sammanfattar nog det mesta.


Min första tanke var "far åt heeelvete, bloggjävel..." men sen kom jag på en sak. Det finns väl inget bättre ställe på jorden att spy galla än just här på min lilla kärleksfulla blogg, right? Så jag ändrade mej och nu sitter jag här. Ni kanske undrar vad som har hänt? Okej. Min sambos cykel blev stulen idag. Ja stulen. Som i S T U L E N. Någon stal den rakt utanför hans jobb. Mitt på blanka dan. Trots att den var fastlåst i cykelstället! Ååå jag blir så jävla less! Varför?! Helvete, jävla idioter som inte fattar vad ditt och mitt är. Man gör bara inte så. Det gör man INTE!!




www.google.com









A new wind is coming in




Godmorgon alla härliga där ute! Jag ska alldeles strax bege mej mot jobbet. Dag nr 2. Allt är som ni förstår lite rörigt såhär i början innan alla hittar sin plats och sina rutiner. Men vi ska nog få kläm på det  Börjar lite senare idag, vid 10 eftersom vi är 3 st nu i början. Det är kul att vara igång och jag trivs. Däremot har jag märkt att min själ inte är lätt att tillfredställa these days. Jag befinner mej i ett skede där jag inte riktigt vet vart jag hör hemma. Men tiden får utvisa... vi har ju egna planer på g



Ville bara önska er en trevlig dag egentligen!
Ta hand om varann!










First day went well




Första dagen med service avklarad! Det gick bra  Mycket nytt i huvudet dock. Kom hem lite efter fyra och somnade pladask brevid mysiga katterna i sängen, haha!

Känns som det vore en bra idé att ta en tur ut i friska luften. Sen kanske man är människa igen och kan ta tag i dagens resterande sysslor. Vi hörs!















Söndagsbestyr




Go'kväll bloggers! Tänk att en sån dag som söndag kan visa sig vara veckans bästa♥ Det spelar ingen roll att det är måndag imorn. Söndagar is the shit! Vi har vart i lilla Skara en sväng och kikat i djuraffären, köpte med oss Tasty hem  Mmm! Myst i soffan framför världens bästa Grey's. Gått en frisk promenad och dessutom klippte jag nyss av R's förfärligt långa hår! Jag tycker ju iofs att han är väldigt söt... nej förlåt, snygg med sådär gossigt rufsigt hår ;) Men det försöket gick inte hem

Imorgon äre dags! Då öppnar vi Mellbygatans för lunch!! Så välkomna alla Lidköpingsbor!
Nu blire mer Grey's!



Så jäkla fin!

www.google.com








14 augusti




God morgon!
Jag ville nog bara säga att jag är så jävla G L A D att det är söndag idag!! ♥





Ps. Tänk att något så enkelt kan vara så gott... 
Jag och sis slängde ihop en kräftsallad igår och smaskade i oss. Blandsallad - kräftstjärtar - salladsost - krutonger - parmesan - ceasardressing = Mums! Bara att kasta upp på tallriken!















23:11
Jag ändrade planen i sista sekund. En tur ut till syster och Hasse var precis vad jag behövde. Lugnt och skönt. Love you sis! Svängde förbi fillan på vägen hem eftersom jag ändå sagt att jag skulle komma idag. Jag är en sån person som tänker på alla andra hela tiden. Det kanske är en bra egenskap, jag vet inte.

Har inte varit hemma speciellt länge faktiskt. Det blev en mysig lördag trots allt. Fast det är inte klokt vad jag saknar min andra hälft när han är borta... jag som älskade att vara för mej själv förr.



Just nu:

Blir det sängen, godisskålen, the Hills och missarna. Som förövrigt cirkulerar kring "matskåpet" så fort man kommer hem. Jaha, trevligt att se er oxå igen... Snart är han den efterlängtade på väg hem♥









If I was a lot like the water




Ibland önskar jag att både livet och jag själv kunde vara lite mer som en porlande bäck påväg mot det "öppna havet". Vattnet tar alltid den lättaste vägen ner. Men livet funkar inte så.

Idag är det tomt i lägenheten igen. Bara jag och raggisarna. Därför styr jag snart bilen mot fillan en sväng och njuter av gräset under mina fötter. Jag vet ingenting idag. Jag vet bara att det är lördag.










Fredag 12 augusti 2011




Hej härliga fredag! Det känns att man börjat andas höst nu. Det en kyligare, friskare luft som dragit in. Ganska uppiggande faktiskt. Så länge solen gör oss sällskap så är jag nöjd! Jag började min dag kl 06.20. Man blir så förbannad när klockan ringer. Men jag snoozade såklart. Man får alltid snooza en gång. Sen stack jag till jobbet. Och gissa vad jag gjorde på jobbet? TVÄTTTADE FÖNSTER! Åååh, jag som tyckte jag fick nog igår. Tydligen inte ;) Handlade efter jobbet och när jag slängt i mej lite mat satte jag klorna i städgrejerna även hemma. Vi får besök ikväll av T&J och C&K (och lilla L såklart). Vi ska ha en liten mysig kräftskiva. Mums!

Men, först ut är förstås fredagsfika♥










I love you too




Ni vet ju hur jag var världens bästa i måndagskväll... well, igår kontra han med röda rosor. Och vem smälter inte då? Ja, jag menar det ;) Vi är ganska bra på att uppskatta varann tror jag. Det är den viktigaste biten i ett förhållande tycker jag. Ta aldrig varann för givet! I detta förhållandet säger vi "Jag älskar dej" hundra gånger dagligen... Men när man gör något lite speciellare för varann - ja då klappar hjärtat ett extra slag♥ Fortsätt att ta hand om varann kära ni. Kärlek rocks!



Blommornas språk:

En - Du är allt för mig
Två - Jag vill resa bort med dig
Tre - Jag vill träffa dig igen
Fyra - Jag högaktar och tackar dig
Fem - Jag vill göra allt för dig
Sex - Jag tror inte på dina löften
Sju - Jag älskar dig
Åtta - Jag är din till döden skiljer oss åt
Nio - Jag vill vara ensam med dig
Tio - Vill du gifta dig med mig?




Älskling, du gör redan allt för mej!








 


En bjässe till katt!




"minst 7 kg"... hmm ja. Smaka på det här -  8,5kg!! Herregud, trodde verkligen inte att Moschino vägde så mycket. Men han är ju våran stolthet. Vårt lejon♥ En ragdoll kan väga upp emot 9kg så det är väl inga konstigheter  "Lilla" Soul hade växt på sig han med, 5,7kg. Och han är ju inte färdig vuxen än.


När vi kom hem från veterinären fanns det ingen återvändo. Jag hatar verkligen att tvätta fönster. Men det gick hyffsat bra ändå och med mammas hjälp är nu alla 18 stycken (med dubbelt glas!) skinande rena och fina! Vi hade iaf tur med vädret...

Håller på att fixa mina naglar just nu. R jobbar. Känns lite tomt och ensamt idag. Får hoppas han inte blir alltför sen. vad ska man hitta på tro? Kanske myser ner mej i soffan med missarna och sätter på en bra film. Finns ju faktiskt både choklad och chips i skåpet... Det är jag fan värd!











Solguden





R är övertygad om att det hänger en förbannelse över honom, rent vädermässigt. Och det kan nog stämma. Måndag och tisdag bjöd på sol. Igår när han var ledig på eftermiddagen/kvällen så regnade det... Verkligen regnade! Och idag när han ska jobba igen - strålande sol! Haha! Det är väl typiskt. Hela juli (hans 4 veckor semester) var ju oxå ett enda träsk...

Nåja, idag ska mina missebarn vaccineras! Det är vad man brukar kalla "nödvändigt ont"... eller nåt. Oförskämt mycket pengar för ett litet stick i nacken, kan man ju tycka. Mamma ska hänga med som bärhjälp. Det är ganska tungt att kånka runt på över 10 kg själv  (vet inte exakt vad Soul väger men Moschino ligger på minst 7kg! = stora katter!) Kanske ska vi faktiskt tvätta fönstren efteråt. Det behövs. Minst sagt. Tur att man har en hjälpande mamma när man även har en hårt arbetande man♥











Vithajsafari





Jaha, och när ska man vinna drömvinsten då så att man kan göra alla underbara saker man drömmer om och vill uppleva minst en gång innan man hoppar i graven liksom? Det finns så mycket att uppleva för dom där jäkla pengarna! Så mycket jag vill!

Jag vill:

 åka till Sydafrika och dyka med vithajar!
 köpa en X5.a och en Q7.a... ;)
 dra till Karibiska öarna och lyxkryssa!
 bygga ett jävligt snyggt hus!
 involvera mej i någon späckhuggar-stiftelse
 ... och ja, resa jorden runt minst 4 gånger!! ;)


Viiiill verkligen få uppleva att möta the great white öga mot öga. Jag tycker att det är ett väldigt fint och graciöst djur. Människoätare, mördarhaj... nääee, det är VI människor som är i deras vatten. Deras hem. Vi vet att dom finns där ute. Det är vårt egna fel. Men ändå blire ett jävla rabalder när något händer, och hajen ska fan fångas in och dödas! Fy skäms på mänskligheten!! Vi borde fan utrota alla jävla idioter av vår egen sort först... Det är dagens sanning.











You set my soul on fire





Det finns inget finare än späckhuggare. Men det var ju inget nytt, eller hur  Och nu vet jag vart vårt nästa resmål går (förutom Thailand förhoppningsvis i januari!!) - Teneriffa! Där finns nämligen en park som heter Loro Parque och det finns hela 4 st SPÄCKISAR där!! Omfg! Hur har jag kunnat vara i de spanska trakterna så många gånger utan att ha vetat detta? Jag är väldigt tveksam till att ha dessa godingar i fångenskap men jag känner ändå att jag vill se det med egna ögon och kunna ta ställning då. Jag vet att jag kommer lipa den dagen jag äntligen får se en späckhuggare men det får det vara värt :) Och dessutom SKA jag bannemej till nord-Norge och se dom i det vilda oxå! Så det så!












Fix&Trix!












Köpte en ny almenacka på vägen hem efter jobbet. Alltid inför hösten... sitter väl i sen skoltiden I guess. Men det är skönt på nåt sätt efter sommaren att börja om på något nytt. Fanns tyvärr inte så mycket att hänga i just den här granen så jag köpte en ganska tråkig (men ack så gullig) med plastficka och pimpade upp den här hemma nyss. Ni vet dom där pysslarfingrarna jag pratade om...  Så nu är jag redo för en ny "termin". Passar ju extra bra med nytt jobb och allt!







You're on my mind





Och priset för kanske världens mest omtänksammaste flickvän går till.... tadaa - MEJ!  Nu längtar jag efter min man! Jag har iofs hållt mej sysselsatt. Jag har både städat köket grundligt och passat på att arbetat lite hemifrån. Det enda jag inte gjort är att ringa min vän M och det skäms jag för. Förlåt gumman, imorn - jag svär!! 

Det står 2 kalla i kylen och väntar. Och så choklad såklart! (Finnar eller inte finnar - doesn't matter, tonight is the night!) Dessutom satte pysslar-fingrarna igång så jag gjorde ett litet kärlekskort utav bara farten  Och just de ja, fjärde säsongen av Grey's Anatomy är nertankad och klar! Jamen gud, guldkväll♥













Hand i hand genom stan



(tidsinställt inlägg)










Jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut! Fan vad fort just den perioden går. Speciellt när hela juli i princip regnade bort. Jag blir ledsen i ögat på riktigt när jag tänker på det. Vart är den riktiga sommaren?! Vad hände med juni,juli,augusti...? Hoppas vi hinner bada några gånger till innan värmen försvinner. Sitta ute på terassen många kvällar till. Men att vi skulle hinna en sväng till kusten igen var väl bara önsketänkande...






Vecka 32




GodMorgon kära ni  Jag fattar inte varför alla lediga dagar bara susar förbi. Det är väl märkligt? Ännu märkligare är det att solen var framme och gottade sig både i lördags och idag. Men igår var det minsann spöregn på förmiddagen... knepigt. Dock klarnade det upp framåt em/kvällen och efter att T&J varit här på en mysig fikastund, tog jag och min kärlek en fin promenad genom stan hand i hand♥ Vi gav oss även på lite tennis. Har inte kunnat spela på länge för R har haft så ont i ryggen nämligen men nu gick det bra :)

Nu har vi en ny vecka med nya möjligheter. Jag ska till jobbet vid halv elva och stöka runt lite. Nu är det inte långt kvar tills vi kör igång med lunch! Dock har min älskling mycket jobb framför sig den här veckan. Och veckan efter det, och veckan efter det... Ja iaf augusti ut. Hela dagar och sena kvällar. Så jag kommer sakna honom jävligt mycket, men då är det ännu härligare när man väl träffas igen♥







Härlig söndagsfika igår på svärmors goda bullar, citronmuffins och kärnfria druvor (bästa!)♥ Precis i min stil. Att fika är en utav livets alla goda ting! Och vem älskar inte Mateus underbara serie? I love it!








Wedding Toast





Heeeej  Jag balla ur totalt igår och bröt mitt löfte om att vi skulle höras innan jobb. Men helt plötsligt kändes så fel att åka iväg och arbeta på en lördag! När alla andra är lediga... så jag gosade ner mej i sängen tillsammans med hjärtat innan det var dags att ge sig iväg kl 15.00. Jag var allt lite pirrig, trots allt nästan 1 år sedan jag jobbade med detta. Men det gick jätte bra och inget alls att vara nervig för såklart  Det var ett äldre gulligt par som gifte sig och hade festen uppe på Kinnekulle. Jätte fint ställe och vädret klarnade ju upp och blev underbart för en bröllopsdag!

Vaknade något seg idag men fick tillsut ett ryck och städade hela badrummet skinande rent. Nu är T&J på väg hit för en liten fikastund och sedan blir det bara massa mys resten av dagen/kvällen♥




foto: google.com












Bebismys





Hejsan på er darlings! Nu har vi vart hemma hos nyblivna föräldrarna C&K och myst med deras lilla L. Så liten och gudomligt söt! Sen tog vi vägen förbi affärn och handlade lite till vår stundande tacokväll! Mmm så gott det ska bli! Vrålhungrig som man är! Måste fan steka färsen nu annars kanske jag svälter ihjäl... nåja, ville bara ge er update samt informera er om att jag faktiskt ska jobba imorn!! Bröllop. Men vi hörs naturligtvis innan det. Hoppas ni har en underbar fredagkväll!



Vi köpte en jätte gosig liten jacka med "öronluva" till bebisen och den är sååå söt! Så söt att jag nästan dog lite när jag såg den. Kommer överösa vår framtida unge med sånt här...











Nu kommer regnet...





Hejsan Svejsan! Idag är det underbara fredag!!♥ Men då vill såklart inte solen visa sig. Nu fick det tydligen vara nog med sensommar-värme. Regnet hänger i luften. Det har redan skvätt lite, väntar på den stora skuren. Vi får se, jag kan väl iofs behöva en dag inomhus. När solen lyser vill man ju passa på att njuta av den :) Så nu ska jag försöka skriva klart drinklistan till nya jobbet och mejla chefen. Det blir en enkel variant såhär i början, men ändå med en twist...


Vi hade supermys hos syrran och E igår. Underbart väder och jätte god mat! Grillspett! Det har jag och R pratat om flera gånger under sommarn men aldrig fått tummen ur. Sen gosa jag såklart med sötisen Hasse! Som verkade trivas alldeles ypperligt i sitt nya hem!


 Här är sötnosen Hasse! En liten busunge!









Sommarnaglar i skir klädsel




Jag älskar naglar i härliga färger.
Jag älskar naglar med glitter.
Jag älskar naglar i fransk manikyr....

Jag bara älskar naglar helt enkelt!! Och jag älskar att exprimentera.
Det är lite kul när man får frågan: Vart har du gjort dina naglar? Jaa, hemma  



Lack: Mavala Rose
Dekoration: Blommiga stickers i rosa & vitt









4.e Augusti -11




Hejsan Svejsan! Hur mås det idag med mina vänner? Själv har jag lite på agendan idag. Ska strax fixa lunch åt mej och sambon som kommer hem snart. Därefter ska jag till jobbet en sväng och kika läget. Och i em/kväll ska vi hem till syster och E på grill och gos med nya missen!

Blev ingen bebistitt igår tyvärr men vi hade det mys ändå :) Tog en liten cykelsväng och hamnade inne på nya Krog&Kompani i stan, Smedens. Jaa, det blir så när man har en eftertraktad pojkvän  Alla rycker i honom. Dom har iaf inte öppnat än, var i full gång med renovering. Tydligen ska det vara klart imorn... men kommer säkert bli bra där inne. Behövs ju fler ställen i den här stan om man säger så. Och väldigt snart slår ju mitt nya jobb oxå upp portarna. Jag som trodde jag var färdig med krogbranschen... But I guess you never are.

See you later hunnies!



Hittade världens gulligaste bild på nätet ♥



www.google.com










Stampa med Leroy





Hahahah! Den här videon tillägnar jag dej
Mikaela (och såklart Matilda från Barskolan).
Var sjukt längesen jag såg den. Hade nästan glömt bort hur man servar  


Ps. För er som inte sett den förut så äre väldigt mycket ironi och parodi på
vissa människor där ute på krogen...










Soul, min älskling...





..... FÖRLÅT OSS!






Ja, jag sa ju att det var en händelserik dag i söndags. Men jag glömde en jävla viktig grej - Souls födelsedag!! Fy farao. Helt oförlåtligt! Vad dålig man känner sig. Och dessutom hade han sönder en blomkruka natten till måndag. Då fick han mycket skäll... Men va fan, jag skulle oxå vart ledsen, besviken och förbenad om mina egna föräldrar glömde bort min 2-årsdag! Stackars lilla pojk. Vi får kompensera honom sen när pappa kommit hem från jobbet.













Ready 4 a new era?





Hej Hopp Galopp! Min älskling har precis vart hemma på lunch. Har han vart alla dagar denna veckan. Det är mys att hinna träffas en stund och dagen verkar gå lite snabbare oxå  Vi har blivit bortskämda med fint väder i en hel vecka nu! Stort hurra på den! För en vecka sen åkte vi ju till kusten. Hallå vadå att tiden går sjukt fort!! Och än håller det i sig. Ska man lita på yr (vilket vi inte gör längre) så ska det dock bli lite sämre nu de kommande dagarna. Ja vi får se.

Det är ju soligt och härligt nu iaf :) Det borde man väl ta vara på? Jag borde nog gå ut istället för att sitta här... Ja. Vet inte riktigt vad vi har för planer i em. Vi är vääääldigt sugna på att träffa R's brorson men vi får se om dom orkar med besök  Imorgon ska vi iaf åka ut till min syster och hennes man och gosa med deras lille kissekatt som dom hämtade igår! Åh♥ Finns väl inget snuttigare än kattungar och valpar?


Jamen just det, mötet igår med nya jobbet gick jätte bra! Det var mest så att vi alla fick träffas. Käkade och drack lite på Harrys uteservering. Imorgon ska jag och dom andra 2 servitris-tjejerna till restaurangen och kika läget.










places where I wanna be





Kan man längta tillbaka mer? Troligt inte. Önskar mej tillbaka till Hunnebo♥ varje dag sen vi kom hem. Det var helt fantastiskt härligt att vara där. Som alla år. Jag vill sitta på Eat och äta sushi. Ta ett glas i kvällssolen på Kanten. Sitta på klipporna och njuta av utsikten. Kärlek, är var det är.

Och på tal om plaster man vill vara på. 1,5 år sen Thailand nu... börjar bli dags!  Jag försökte hitta billiga resor förut men jag är inte bra på sånt. Det får min kära sambo göra sen. Drömmen vore att jobba ihjäl sig under juletider och åka iväg efter nyår i januari/feb. Åh jag vill!

Och ännu mer på tal om... jobb. Nu sticker jag till Stadt på möte med mitt nya jobb!
See you later!











Don't waste my time









Ett bra ordspråk som jag tänker följa denna hösten
Jag har till och med smygstartat...
Varför ska man bry sig om människor som inte ger något tillbaka?
Livet är fullt av möjligheter. Det finns bara ett hinder - dej själv.











All good things come to an end




Go'dag! Försökte komma ur sängen lite tidigare imorses. Det gick sådär. Jag hatar att semestern är slut och jag hatar att vara ensam hemma och jag hatar att vi inte kan njuta av det fina vädret tillsammans! Ååååh! Why must all good things come to an end?

Det blev iaf frukost ute på terassen. Leverpastejmacka med saltgurka! Jag la in lite egen häromdan. I lördags tror jag nog att det var. Men jag är tveksam till att den är färdig redan så denna morgonen passade det perfekt att vi fått en burk utav svärmor oxå :) Mmm, jag älskar sånhär saltgurka!







Det blev mer bad igåreftermiddag  Man får passa på medans det är varmt och gött i vattnet. Dock var det riktigt kallt i vinden igår. Burr! Blev ett bad hemma oxå kan jag säga för att värma upp oss igen.







Nytt till akvariet!



(tidsinställt inlägg)



Jag tycker om snäckor. Och när vi var i Spanien förra hösten hittade jag en superfin som jag ville ha. Dock var den ganska dyr. När jag tillslut bestämde mej för att slå till hittade jag såklart inte den affären som hade snäckan. Typiskt. En ledsen Emelie fick åka hem. MEN!.... gissa vad? Nu iår hittade jag en snarlik på bryggan för 50 spänn. Och det var REA i den butiken, halva priset! Så jag gav 25 kronor. Jag måste erkänna att jag blivit grym på att fynda saker! Och helvete så nöjd man är efteråt da!





Nu ligger den i akvariet tillsammans med en hög andra snäckor.
Får se hur glad jag blir när det börjar växa alger på den... hmm.







Slöjstjärtarna!



(tidsinställt inlägg)



Här är Mats & Tobbe! Våra nya tillskott i familjen!  Det är inte helt lätt att ta kort på fiskar. Ja ni vet... så jag snodde den understa från nätet. Det är 2 svarta slöjstjärtar. En variant på guldfisk typ. Dom har jätte fin "kropp" och fenor men ögonen sitter en bit ut liksom... hahaha! Därav fulsöta! Men mest söta! Det tycker iaf jag :)

Mats hade blivit lite naggad inatt märkte jag förut. Det är då fan att dom aldrig kan låta bli varandras fenor! Men han verkar pigg och glad ändå. Vi får hoppas båda överlever och trivs!













Hund ♥





Nu vill jag så gärna ha en egen hund så ni fattar inte!! Jag är uppvuxen med hund och har ju Enza hos mamma och pappa men det är inte samma sak som att ha en alldeles egen som bara är min och R's! Åh♥

Det är dock ett väldigt ansvar at ha hund. Speciellt den typ av hund som vi funderar på. Och sen har vi ju tjurpellen Moschino som bestämt sig för att hata hundar no matter what. Det blir ett projekt, men det ska gå! Den dagen alltså... det kommer inte bli en hund nu-nu. Men snart. Hundar är verkligen människans bästa vän! Om du ger tusen så får du miljoners tillbaks!  











Semester = SLUT!





Hej hörrni!  Det är 1 augusti. Stekhett ute. Och varför var inte hela juli sånhär? Jahaa... Nu är semestern slut. Det var fan absurt när klockan ringde vid 07 och R gick till jobbet. Hur fort kan 4 veckor gå? Tydligen jätte fort. Imorgon ska jag på möte med mitt nya jobb... spännande! Nu hoppas jag att vi kommer igång fort! Nu får hela den här hemma-fru-leken vara slut! Sådeså.


Igår var det en händelserik dag!

 Vi fyndade en vhs (med inbyggd dvd) för 60 spänn!
 Vi åt en jävligt go kantarellsmörgås till lunch
 Vi köpte 2 nya fulsöta fiskar
 Vi badade för första gången iår
 och bebisen tittade äntligen ut!!


Jo minsann, igår fick R's bror och K en liten dotter som vi är såååå nyfikna på att få träffa!♥ Jag älskar bebisar, dom är världens sötaste! Jag skulle önska att mina egna barn var bebisar i minst 2-3 år. Sen kan dom börja växa... ;) Grattis iaf till C&K!!

Men vi började dagen med att fynda en vhs-spelare hos R's pappa på loppis. 60 spänn! Och då var det inbyggd dvd oxå! Helt stört billigt faktiskt. Och så fick vi med oss en påse kantareller hem. Det blev en väldigt god lunch!

Vi kände oss lite ledsna för att det var sista semesterdagen så vi åkte till Zoo och köpte 2 slöjstjärtar. Och då blev vi genast glada! För dom är nämligen väldigt fulsöta... hihi. Bild kommer sen. När dom var isläppta och klara tog vi cyklarna till båtgår'n och doppade oss i ett förvånansvärt varmt vatten! Hoho! Päronen och Enza var med. Så roligt att bada med vovvar! Åh♥