Djur är fantastiska!







Titta bara på den här sötnosen så förstår ni vad jag menar  
Kände mej lite nere imorses. Jag skyller på måndagsångest. Det är väl det bästa med måndagar... ja att man alltid kan skylla allt på måndag ;) Hur som haver, kände mej lite nere ja och låg i sängen och drog mej 10 min när hjärtat precis gått genom dörren. Då kommer Chino-älsklingen upphoppandes och myser sönder mej. Massor av pussar och så la han tassen på min hand, precis som att "allt ordnar sig mamma"♥ Mina underbara hjärtan! Skulle aldrig klara mej utan djur! Då fick jag en tår i ögat. Jag älskar min lilla familj så otroligt mycket!!

Nu är jag precis hemkommen från jobb. Var förbi polisen och kikade efter R's stulna cykel, men utan framgång såklart. Jag är fortfarande väldigt irriterad över det där. Men vad ska man göra åt saken? Gjuta cykeljäveln i betong medans man lämnar den...

Jag ska faktiskt tillbaka till arbetet om cirkus 2 timmar. Vi har meny- och vinprovning ikväll. Öppnar al á carte på onsdag, så det lär bli lite både och jobb för mej denna veckan. Jag vet inte ens om jag ska eller inte ska längta till helgen än. Men det visar sig.

Nu kommer min sambo hem strax och då ska vi hinna pussas och kramas innan jag måste bege mej. Känns som att vi går om varann jämt nuförtiden. Är det inte han som ska iväg på dubbeljobb så äre jag... men vet ni vad? Det börjar bli värt det. Nu är faktiskt flygbiljetterna inkasserade! Tjohooo - Thailand here we come!










Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin