Projekt Akvarium: Del 12 - Uppdatering!






Var längesen jag uppdaterad er nu. Och det har allt hänt lite nytt.
Framför allt har jag satsat mycket på att växtrna ska må bra och växa på sig. Köpte nytt gödningsmedel för några veckor sen, PMDD. 4 påsar som man själv blandar ut med vatten och sedan göder med 1 gång/vecka. Snokade även reda på fakta inne på Zoopet och kom fram till att jag skulle köpa reflektorer till lysrören. Det är en aluminium-skiva typ som man clipsar på lysröret, och på så sätt reflekteras allt ljus ner i akvariet istället för att hälften går upp i taket. Verkar oxå vara en bra investering än så länge ;)


Vi har även utökat flocken med en till Scalare. Nu har vi 4 st och förhoppningsvis parar dom ihop sig på ett bra sätt. Den nya är lite gulaktig med randiga fenor typ, samma storlek som Pärlan. Plätten heter han, eftersom han är lika tunn och har samma färg ;) Pärlan och Plätten fann varann på direkten!  Sen har jag oxå tagit med en bild på våran Rö'skägg, kampfisken! Han är ju svår att få på bild. Och riktigt som finast är dom ju egentligen när dom antingen vill kriga med en annan hane eller vill impa på en tjej ;) Då bröstar dom upp sig och fenorna fälls ut i sin fulla flärd.





I sällskapets tecken


Hallå Bloggers! Det är då fan vad fort en helg går! Men även om den rusar förbi så är det banne mej det bästa beslutet jag tagit - att just HA HELG! Jag har parerat mellan näsdukar och vinglas den här helgen. Förbannade snuva till att inte vilja ge sig!! Sitter fortfarande i, helt igenbommad. Inte riktigt sjuk, men inte riktigt frisk. Men som jag sa, för att kapitulera krävs det mer. 

I fredags mötte vi upp Madridborna och även J-Banan med hans nya flickvän för några kalla på Cafét. Jätte trevligt att träffa dom igen och tjöta lite skit ;) Jag och Älskling vandrade dock hem hand i hand vid midnatt, då resten av gänget begav sig mot Stadt.

Vaknade utvilade och på gott humör dagen efter och klev bokstavligt talat direkt ur sängen och mot Idrottens Hus, där R's systerson spelade fotboll. Någon turnering... Bästa Ettan? Kollade en match halv elva och en vid fyra. Där emellan passade vi på att handla och även springa på T&J :) När kvällen kom begav vi oss till M&M,som bjudit över oss på mat och dryck! Super trevligt! Så underbara att umgås med♥ 
  
 
Den här Rieslingen (Spätlese) från Moselland kan jag varmt rekommendera!
Riktigt fruktig och frisk i smaken utan för mycket syra. Mycket Emelie-vänligt!♥


Uppesittarmys framför Oscarsgalan! Ja, jag...

dsc06432 (MMS)

Uppesittarmys framför Oscarsgalan! Ja, jag och missarna är ju vakna iaf... =) Alltid lika kul att se alla kändisar på Röda Mattan. Får se hur länge dom gröna orkar vara öppna innan vi stänger ner och hörs imorn! Natti natti på er! Eller mer troligtvis... God morgon!


Hej på er! Snuvan och den obotliga dåsighe...

dsc06405 (MMS)

Hej på er! Snuvan och den obotliga dåsigheten som den kommer med vägrar ge sig. Men för att kapitulera krävs det mer. Idag klev vi rakt ur sängen till Idrottens Hus för att kika på R's systerson som spelade fotboll. Nu står jag framför spegeln och fixar sista touchen på håret innan vi beger oss mot kiropraktorerna, som bjudit över oss på både mat och alkoholhaltiga drycker! Talk2yaLater!


Familjemys♥



Godmorgon Sverige!
Jag steg upp halv sju imorses... halv sju! Men så fort man bara kommit upp ur sängen så inser man att det är en ganska bra idé att gå upp i tid faktiskt  Frukost och NLT-läsning med hjärtat innan han stack till jobbet. Sen dess har jag arbetat med framtiden ;) och nu är det snart dags för min mor att hämta upp mej. Vi ska till Skövde en snabbis och fika med min syster. Hederligt mor och dotter/syskon mys!  Tyvärr har jag känt mej lite halvdåsig sen igårkväll...  och idag slåss en rinnande näsa mot lite på-början-till-ont-i-halsen och nysattacker. Jag som aldrig blir sjuk annars! Fan va vek jag blivit...

När vi är påväg mot Skövde kanske jag skulle klura ut nån lämplig måltid tills ikväll. Vi äter tacos varannan fredag typ så något annat får de fan bli idag alltså  Skaldjur? Ja kanske. Det var ju faktiskt planen förra helgen men då blev det revben istället. Kunde inte motstå den underbara lukten inne på Hemköp :D Stans GODASTE revben, helt klart!! Senare ikväll ska vi ta några kalla med Madrid-borna som är hemma igen!! Take care sweeties!




Möten




GodMorgon! Allt och inget händer i mitt liv nu på en och samma gång känns det som. Jag och R var på ett möte igårkväll och siade om framtiden. Vi har något sjukt häftigt på gång om allt vill sig väl ;) Och i em ska jag på ännu ett möte, relaterat till kursen jag går i Skövde. Där emellan ska jag arbeta lite just med framtiden, och hinna med diverse sysslor i hemmet. Städa och förbereda maten. Tänk att det redan är torsdag idag igen! Och imorgon fredag och helg♥ Veckorna bara springer förbi...


Anything is possible, if you just Believe♥

bild: google.com


En sol som kysser min hud




Hej  Har vart ganska duktig på det här med att komma ur sängen i tid ett bra tag nu. Och dessutom har man haft lyxen att vakna med solens strålar i fejjan. Underbart♥ Däremot är det ganska torrt på energifronten. Jag går mest och drömmer mej bort på dagarna. Till sommaren. Man känner hur solen värmer en genom fönstret och vårkänslorna tar fart. Men när man slår upp ögonen och tittar ut är det vitt på altanen... Suck. Jaja, det är ju inte mars ens än. Men sena sommarkvällar är då fan oslagbara. Och extra otålig är man väl just i dessa tider då vi har en sommar med altan framför oss!! Ända sedan jag flyttade hemifrån har jag saknat just det. Att kunna sola när man vill! Inte behöva dela en liten gräsplätt med flera andra i samma hus... Det kommer bli många härliga vin och bärskvällar på den där altanen, det kan jag säga :D Mest av allt saknar man ju lite grönt såklart men man får ta små steg ;) Gräsmattan kommer i takt med hus  och andra vuxen grejer.


...i somras, Hunnebostrand♥, trots att det regnade en del var det sååå mysigt!
Både min mamma & pappa + min syster och hennes fästman var där samtidigt.





Till min syster ♥



Väldigt dålig kvalle but still in my heart!
Den här serien, pepperoni och min syster är väldigt mycket lika med KÄRLEK!! Åh! ♥




För att jag älskar dej



Lade till en liten pärla på headern♥
Och upptäckte samtidigt att alla Sea World-klipp tagits bort av användaren?! Va faan? Nu går dom som jag laddade upp inte att se på ju. Jädra skit. Ska se om det finns några andra med samma kvalle.





GodMorgon kära tisdag!



Vad bjuder du på idag?
För att vakna: Te i soffan med ett avsnitt av OTH såklart
Nu: Jobba med mitt "arbete".
Klockan 12.00: Möta upp älskling och göra en sista fejd med Senäte.
Sen: Mera arbete + hemmapyssel.



Det var allt för nu.


Inspiration: Hår och Skor!




Gillar verkligen inte henne i vanliga fall men på Grammyn 2011 var J.Lo jätte snygg enligt mej! Perfekt hår (även om det är fejk)! Färgen och längden är precis i min smak!! Och skorna... skorna!! Christian Louboutin of course Fast klänningen känns ju alldeles för mycket disco  En enkel liten svart hade passat mycket bättre





Nytt perspektiv på livet




GodMorgon Världen! Måndagar är alltid en seg start på veckan. Vare sig man arbetar eller inte. Jag har som alltid saker att göra, men på något sätt verkar jag ha svårt att hitta en ände att börja i. 13.39 är min klocka. Jag var uppe 10.03. Ändå sitter jag här med mitt arbete (ja vi kan kalla det så) och har inte kommit en gnutta framåt. Det är inte det att jag inte vill, jag gillar vart vi är på väg... men vägen dit är sååå lång! Vissa dagar känns allt kanon och fan va bra det här kommer bli! Och nästa känner man bara att nu skiter jag fan i det här!



iBLAND önskar jag mej ett nytt perspektiv på livet.
Världen är så stor. Den är så stor att vi inte ens fattar det. Jag är säkert inte ensam om att ibland få känslan av att man borde försöka göra skillnad i världen? Det finns så mycket kvar att upptäcka! Det finns så mycket jag vill. Jag vill åka till en annan del av världen där jag studera och möta min största dröm -  späckhuggare i det fria! Jag vill se en stor och graciös vithaj i ögat. Jag vill resa Jorden Runt med min älskling! Jag vill bli rik och unna mej all lyx. Jag vill skänka pengar till en organisation som behöver det. Förstår ni vart jag vill komma? Ibland känns det bara som att man behöver ett nytt perspektiv på allting för att uppskatta det lilla men ack så älskade livet jag lever här i Lidköping.






S♥nday!




Man kan sannerligen inte klaga på vädret denna helg! Underbara sol♥
Älskar att vakna och bara veta att solen lyser utanför persiennerna. Att dessutom rulla över på andra sidan och kunna väcka sin älskling med kyssar är lyx!!

Gårkvällen blev mys med lite tacopaj och Melodifestivalen (som suger btw!) och ett roligt frågespel som heter "På 5 sek" tror jag :) Idag ska vi iväg till Örslösa på kalas. Ganska snart faktiskt. Och när kvällen kommer laddar vi för Solsidan och Wallander!


Här kommer en bild på vad som skulle varit Veckans Naglar. men som istället bara blev Lördagens Naglar... tydligen målade jag med ett gammalt nagellack som jag tror var orsaken till att det aldrig torkade ordentligt. Så det glittriga skrapades bort med en gång! ROLIGT!! Not.... Ganska så jävla förbannad blev jag då. Men nu är dom franska istället ;)



Bordet är dukat och pajen i ugnen och snar...

dsc06388 (MMS)

Bordet är dukat och pajen i ugnen och snart kommer sällskapet! Hoppas ni oxå får en mysig lördagkväll!


Sea World Believe - part 3 & 4



Godmorgon Sverige! Underbart härligt frostigt ute och solsken!!!!! Fast det frostiga hade jag lätt bytt ut iofs mot knoppar på träden och lite grönt i trädgårdarna. Jag och R har vart en snabbis i stan och handlat lite. Nu håller jag på att göra mina naglar fina. Jag sa ju att glitter-dustet är det bästa köp jag gjort... ja det är sant, men det är ett helvete att få bort det från naglarna när man ska byta färg ;) Sitter som bärget!!

Hur som helst, här kommer 3.e delen av Believe och jag postar den 4.e och sista direkt efter. Dessa underbara djur♥ man kan knappast få en bättre start på dagen. Ikväll kommer T&J hit på lite mat! :)







Sea World Believe - part 2






Sea World Believe - part 1



Här kommer första delen utav Sea World's Believe - Behind the scenes!
Jag har suttit och kollat på alla 4 och det är helt sjukt... helt sjukt att dom jobbar med detta! Jag är såååå AVUNDSJUK!! Åh vad jag önskar att jag oxå bodde i USA och kunde få uppleva detta :) Späckhuggare är det absolut finaste djuret som finns i hela världen!! ♥




Mattan på plats!



Äntligen är mattan under köksbordet på plats! Den har jag längtat efter kan jag säga  Återigen har jag frågat mej själv vad jag egentligen var hög på när jag bestämde mej för svart ;) Men jag får helt enkelt lära mej att ta fram dammsugaren oftare. Och det är ju en triumf i sig  Det blev iaf jätte snyggt med det svarta till det ljusa golvet! Och naturligtvis så äääälskar katterna att ligga där under nu...


På bilderna ser ni även rosetterna jag sydde ihop själv och knöt runt stolarna när överdragen kommit på. Jag är fortfarande ledsen över att Soul river på klädseln så vi tvingas ha överdrag men detta piffar upp lite iaf :)





Fredag hela veckan



... ja tack!! Det är en alldeles speciell mysig känsla i kroppen när fredagen äntligen anländer. Och sen följer 2 härligt lediga dagar med R då vi bara har varann och inget annat att tänka på!♥

Jag steg upp i tid idag (kl 09.00), och är påväg ut genom dörren. Lite ärenden på stan, för att komma hem i tid och utträtta ännu mer. Känns som att solen vill bryta sig igenom de ljusgråa molnen... Det vore skönt om den gjorde det snart. Ikväll blir det kräftkalas hemma hos oss  var alldeles för längesedan vi åt de nu!! Och som vanligt korkar vi upp ett glas vin för att fira in helgen♥ Friday, I'm in lööööv!




Inspiration!



Just de ja, jag och mamma var ju på Lidens Blommor i förra veckan och då såg jag något jätte coolt som jag vill härmapa  Dom hade nämligen planterat 3-4 st "köttätande" växter i en rundskål! Det såg super häftigt ut! Alltid nåt spännande över sådana växter fast man innerst inne vet att dom inte ens kan döda en blomfluga liksom  Jag hade en sån där fiskskål när jag var mindre... har bett mamma kolla om hon kan hitta den för jag tror inte jag fick med mej den i flytten iaf. (Kan ju vara vart som helst tyvärr) Jag tycker dock att det verkar vara skitsvårt att hålla dom vid liv... men man måste ju prova ;)



Amazing




Do not look back and grieve over the past,
for it is gone.

And do not be troubled about the future,
for it has yet to come.

Live in the present,
and make it so beautiful that it will be worth remembering.




En vacker dag ska jag dyka med dessa otroliga djur... både R och mamma tycker jag är totalt dum i huvudet men nu äre så bara. I bur of course, I'm too young to die  Men söker ni på "Free diving with great whites" eller liknande så vet ni att det andra alternativet är en möjlighet iaf....


Kaffe + Dator = Arbete



Godmorgon... eller jag menar goddag!
Jag är segstartad nuförtiden. Men mina ensamma dagar är ju långa som dom är. Därför kan man gott unna sig lite sovmorgon och en mysig stund framför tv.n innan man tar tag i dagen. Har faktiskt en del som skall göras... som vanligt iofs. Det är iaf dags att hälla upp en stor kopp kaffe och sätta fart med lite arbete framför datorn.



Eller så tar jag en uppfriskande dusch först för att piggna till? Hmm, mamma kommer ju förbi efter jobbet oxå och lämnar den stora mattan som äntligen kommit från Jotex!!!! Och så ska det dammsugas, diskas, städas i kattlådan och ja ni vet... massa saker som vanligt helt enkelt ;)

See You Later!



Fy katten...!



... vad snygg han är!!! ♥
S*Cassus Moschino. och han är bara MIN! (Nåja, R's oxå...)



Ska förstoras upp och förevigas minsann!
Måste bara försöka få en bra bild på lillen oxå... men han är ju aldrig still!!!


My ♥ belongs 2 u



Hej bloggen. Kurs i Skövde igår... ja ni vet hur det funkar these days. Lärorikt? Absolut. Men dessvärre satt jag och frös precis hela dan! Övertygad om att det var ovanligt kallt i rummet lät jag mej huttras, men väl hemma i lugnets trygga vrå dök plötsligt febern över mej och jag sov nog minst 12 timmar i natt. Säkert inget jag själv skulle vilja kalla sjuk, men ihärdigt nog för att inte få mej att lämna soffan idag. One Tree Hill, säsong 3 i all ära... men just nu vill jag bara ha en varm famn som håller om mej♥
 

Överraskningen till R var den här Minnas-tavlan jag beställde från
http://formeli.se.
Såå, en liten present till mej själv oxå kan man väl säga ;)

Våra speciella datum:
♥ 24 jan 2009 - våran första kyss
♥ 9 juni 2009 - blev vi officiellt ett par
♥ 9 aug och 24 okt 2009 - hämtade våra missar
♥ 25 jan 2010 - Thailand första gången ihop
♥ 9 juni 2010 - FÖRLOVNING!
♥ 3 dec 2010 - Flyttade till vår nya gemensamma lägenhet

Jag är jätte nöjd med den!!! Återstår bara att hitta den perfekta platsen, någonstans där inte det lilla satyget Soul kan putta ner den... ;)


Från mej till dej ♥




Beställde en sak via internet till min snygging... något som oxå gynnar mej
Man får ju inte vara dum ;)  Det är en minnesvärd sak som jag hoppas att han uppskattar. Den damp ner i brevlådan idag så jag hade lite brådis till Gallerix tidigare för att rama in... Jag är nöjd iaf och det är ju huvudsaken, hehehe  Visar den i veckan för er. Imorgon är jag ju på kurs i Skövde igen. Känns inte som det är något annat än tisdag nu förtiden.



Nya mattor till köket!



Hahahah, vad har jag gett mej in på??  Hämtade ut ett paket från Jotex nyss... där i låg mina runda rya-mattor till köket. Och dom är svarta. Jag upprepar, SVARTA! Vi som har 2 luddiga ljusa katter. Ja jag har ju sannerligen skaffat mej en ny vardagsrutin, (dammsuga, dammsuga, dammsuga....) Men snyggt blev det och nu vängtar jag bara på den stora som ska ligga under köksbordet. Även den en svart rya... 



Veckans Naglar:



....är  TURKOSA!  and I love them!! Att köpa glitter-dust är nog det bästa jag gjort :)
Som alltid syns färgen lite dåligt på bilderna, därför ser dom nästan blå ut på ena...

Lack: Isadora - Colibri
Dust: Turkost







Alla ♥ Dag

Jag och R visade våran kärlek till varandra genom den lokala tidningen idag. Och visst, han ska få en liten present när han kommer hem + ett kort såklart. Och dessutom har han lovat att laga maten ikväll... Men även om jag tycker att Alla ♥ Dag är en speciell dag under året så är den inte fylld av mer kärlek idag än de andra dagarna. Röda rosor, choklad, vackra ord och uppskattande kort/presenter är vardag för oss. Man måste hålla liv i kärleken och hur skulle man inte kunna det när man är upp över öronen kär?! ♥♥




Förövrigt har vi haft en underbar helg!! Bröllopsplanering, tacos, vin och På Spåret-mys i fredags. En härlig sovmorgon i lördags följt av tv-frukost, en sväng på stan, fika hos svärföräldrarna på eftermiddagen och räkfrossa hemma i lugnets vrå på kvällen. Dessutom bjöd vi mina päron på middag igår, som ett sent tack för all hjälp med flytten.


Det är lördag det!



Sovmorgon med sin gosis brevid sig ♥ En bra start på dagen säger jag.
Efter mysfrukost framför tv.n tog vi en solig och härlig promenad till affären för att handla. Och när vi kom hem igen gjorde jag en stek till middag... väldigt housewife-aktigt men det är precis så jag gillar det ;) Vi har även hunnit med en trevlig fika hos svärföräldrarna :D

Resten av kvällen:  drinkar + AC/DC + Älsklingen + räkor = LÖRDAG!!♥


 

A wedding plan



Hej underbara FREDAG!! Äntligen är du här
Det var tyst här igår... jag hade en mysig på stan-dag med mamma på fm och det är konstigt hur en sådan dag kan gå fram just mysig till total katastrof och mardröm!! För att inte säga för mycket så ligger vi i fejd med vår förra hyresvärd, Senäte i Lidköping, sen vi flyttade. Det är en mardröms person som jobbar på uthyrningen som verkar ha bestämt sig för att hata oss. Det är såååå jobbigt, men hoppas det löser sig. Jag och min älskling har iaf bestämt oss för att slöppa detta nu och bara ha helg!! Nya fighting-tag på måndag... ;)

Jag ska faktiskt snart åka till station och hämta min syster som kommer från Skövde.
Idag ska vi snacka massa BRÖLLOP!!!! Och på tal om bröllop så var jag med min mor tidigare inne på en guldsmed, där hon förstorat sina ringar. Och jag passade naturligtvis på att både kika och till och med prova en vigselring  En sådan som jag funderat på länge nu.... ååååh! Man blir såååååå sugen!!!!! Jag vill bli R's fru nu, idag!!! Men vi måste spara massa pengar först... så vi kan få vårt drömbröllop♥



Ikväll står det tacosmys på menyn och vi värmer såklart upp med ett glas vin under tiden vi lagar den! Jag bara älskar HELG!!! Take care sweeties!

♥ Onsdagsmys



God eftermiddag!
Kom hem igårkväll efter kurs i Skövde och möttes av spya i hallen... hmm. Yes! Visade sig att lill-missen mådde lite dåligt igår, även spytt under dagen när mamma vart här och gett dom mat, så vi ägnade resten av kvällen åt att bara ta hand om honom♥ Ville inte äta och var allmänt "liten" bara... Nu äter han dock som han ska igen och kanske var det bara lite magsjuka?? Man blir så orolig när ens "barn" inte är sig själva.

Idag har jag och missarna iaf haft en riktigt slappardag i soffan och bara myst framför flera avsnitt av One Tree Hill och ätit choklad :) Det behövs ibland vill jag säga. Men nu äre dags att ta tag i hemmet, innan jag möter min älskling efter jobb och körskola.

Ikväll har vi ett nytt avsnitt av Glee att titta på!! :D Och så blir det mysmiddag med löjromstoast till förrätt. Ja, vi har ju ändå alltid varit bäst på det här med vardagslyx ;)


Härligt med soooool!! Det tycker vi alla


Hej mina bloggare! Nu är jag på kurs i Skö...

money (MMS)

Hej mina bloggare! Nu är jag på kurs i Skövde igen hela dagen... Blir inte mycket till liv här från mej då. Idag pratas det mycket ekonomi. Vi hörs snart!


Veckans Naglar:



..... går i lila! Och det syns ganska dåligt på bilden men dom är jäkligt fräscha IRL, så att säga ;) Älskar mina nya glitter dust-burkar! Nästa gång ska jag prova den turkosa!!




Projekt Akvarium: Del 11 - Bebis scalare!



Här kommer en bild på våra nya bebis-scalarer!! Rambo 2.0 och Ebola.... hmmm. Ja nu ska ju den randiga inte heta Ebola men tills jag kommer på nått bättre (ja hur svårt kan de va?) så insisterar min pojkvän på att det får bli så... (han blev säkert tappad i golvet som liten :P)


Hur som helst, så plutti-snutti-söta är dom! Men självklart är pärlan fortfarande the queen of bee i tanken. Köpte även en eldstjärt men han är svår att få på bild. Likaså Kampfisken (alias Röö'skägg) som vi köpte i Skövde för ca 2-3 veckor sen.

så underbart som det ska va


SÖNDAG!!! Ärliga och härliga söndag
Vi hade jätte trevligt hemma hos T&J igår! Och det var trevligt att vakna idag oxå ;) Fast hur trevligt man än mår på söndagar så finns det inget bättre än vanlig hederlig bakismiddag på Läckögrillen! Även det tillsammans med T&J... Kan väl inte påstå att vi gjort så mycket mer än så.´

Här kommer en mumsig bild på musslorna från i fredags!
Tror att dom bara är kokta tillsammans med vitlök, scharlottenlök, persilja, grädde och en skvätt vitt vin! Super enkelt och smaskigt!!


Och om ni undrar varför jag älskar R så äre för att han är den enda i världen som går till en pizzeria endast för att köpa pepperoni till mej!! ♥ Me love you always and forever ever..ever...and ever!!!! :)


It takes a fool to remain sain


Hejsan svejsan!
Fullt upp-lördag. Jag och R åkte till Skara idag för att handla lite ny fisk.
Och det gav minst sagt bra utdelning... dock får dom nya små liven presentera sig själva i ett senare inlägg. Lite bråttom nu, ska hem till T&J strax. Sitter iaf med fördrinken i handen och nymålade naglar. Jag är då fan alltid ute i sista sekund med allting! Tur att M är här och underhåller R ;) 

Gjorde ett pittstop hemma hos mor och far på vägen förut och hämtade lite saker som tillhör mej.
Bland annat ett antal gamla jeans som jag ev ska sälja på Tradera om dom inte passar. Har hört att folk köper vad som helst nuförtiden så why don't give it a shot?

Trevlig Helg!!


Denna juvel hittade jag på City Gross för endast 79:-!! 2-stänglad till och med :D
Riktigt kap! ;)

Nu ska vi ha en härlig fredagkväll! Vinet ...

dsc06268 (MMS)

Nu ska vi ha en härlig fredagkväll! Vinet är uppkorkat och musslorna luktar jävligt gött!! De är tur att lilla jag fångade en snyggis-kock =) Trevlig helg hörni!


För att vi längtar nu




Cause we'll never be wrong together


God dag härliga FREDAG!!
Det är en underbar känsla i kroppen när helgen stundar! Extra mys-känslor i kroppen, alltid en liten fredagsfika men Aftonbladet och Klick! Tid att träffa sina vänner och det bästa av allt är att jag får ha R♥ runt mej 24 timmar om dygnet!

Ikväll ska min älsklingskock laga lite olika härligheter utav musslor! Jag har någon form av hatkärlek till musslor men tvekar inte på att det blir något supergott ;) Så idag kör vi på mysbiten. Och imorgon kommer vännerna in i bilden. Då ska vi på fest hos T&J Gissar på att söndagen alltså blir sådär härligt slapp som bara söndagar kan va!



Ps. Har kollat ca halva andra säsongen av Glee nu och både jag och min pojkvän är besvikna :( Vart är alla bra sånger och gåshud-framträdanden som i säsong 1?!



Men jag som är en serienörd, (alltid vart och kommer alltid vara ) har fått in R på Heroes nu istället... riktigt nöjd med den prestationen eftersom det är något jag jobbat på länge och just Hereos är en kanon serie!



plötsligt händer det




Helt jävla otroligt!


Jag är fan fly förbannad just nu!
Var ute med min kisse på terassen nyss för att njuta av det fina vädret nu när all snö äntligen smält bort oxå. Men det visade sig att det fanns en liten present istället... för gissa vad som försvinner i snö men kommer fram i tö... 4 högar av hundbajs... HUNDBAJS!!

Jag anser att man är helt jävla dum i huvudet om man lämnar över en hyreslägenhet så..!!!!!

Dom som bodde här innan oss har alltså låtit sina hundar skita ute på altan.
Helt jävla otroligt att man kan mä att göra så när man bor i hyreslägenhet! men jag är ju inte förvånad egentligen med tanke på hur illa allt annat var här när vi flytta in så....




Och för att visa vad vi tycker om sånna människor har jag suttit ihop ett litet collage :)


Samtliga bilder kommer från
www.google.com
Thank you very much!







it's always home, if love is there.



När solen ligger på.
Med bra musik i stereon och när helgen stundar...
Då är dagarna bra♥





Just de ja... glömde säga att Rambo, eller Roger som jag personligen tyckte passa bättre, avled natten mellan söndag och måndag :( Det känns tungt. Inte minst för min pojkvän, eftersom Rambo faktiskt var hans. Nu är Pärlan (eller Pirko, som R renamed him efter min Roger-attack på Rambo) ensam hövding i hajtanken. Måste köpa minst en ny scalare så hon får sällis snarast.




I'm doin the best I can



Idag sitter jag framför datorn och jobbar med ideér för framtiden. Den här kursen jag går, den håller på hela februari. Ska lämna in vad jag åstadkommit so far imorn via mejl. Sen till Skövde igen på tisdag. Det är mycket att tänka på, men oxå mycket roligt när man vet vad som komma skall...
Tänkte ta en paus  snart för att gå vidare på ett annat projekt... få ordning i våra garderober!
Visst, hyffsad koll bland kläderna. Men i dom andra har jag mest slängt in allt jag inte vet vart vi ska göra av i hopp om att de ska försvinna eller nåt. Highly unlikely.

Idag är det iaf väldigt fint väder ute. Bortsett från att det blåser storm! Närapå iaf ;)
Bästa scenariot vore om det både smälte bort och torkade upp på samma gång.

Handla, laga mat, diska, dammsuga... jaa, så äre.

Mitt i veckan






HejHejHejHejHej!
Igår var jag på en kurs i Skövde. Lite info om starta eget... ;) Spännande!
Var helt slut på bussen hem till Lidköping igen. Och när kvällen kom, framför Bröllopsfotografen, var det min tur att somna gott i armarna på den jag älskar mest i hela världen!

Startade dagen med ett telefonmöte och sen passade jag på att ta med mej datorn in i badrummet och lyssnade på lite skön musik medan jag gled ner i ett varmt bad♥


Hej! Jag är på kurs i Skövde hela dagen. O...

handshake (MMS)

Hej! Jag är på kurs i Skövde hela dagen. Och när jag kommer hem ska jag bara pussas och kramas med min man! Så vi hörs när vi hörs! Later!