Life treats you well




Hej mina gullefjun!
När man inte hinner blogga eller faktiskt ens bryr sig om det så har man ett strålande bevis på att livet leker och behandlar en väl ♥ Men vore helgen utan en update för er?

Jag masade mej som sagt iväg till jobbet i fredagsmorse, inte jätte kul när världens gulligaste ligger kvar i sovrummet och myser... Jag var beredd på en vanlig och ganska trög fm uppe i receptionen. Men när jag klivit upp för trapporna fick jag reda på att jag behövdes ute på torget istället (Vårmarknaden i stan). Vädret kunde inte blivit bättre så det var en riktigt fin dag att spendera utomhus! Jag hann att se Jessica Andersson uppträda innan det var dags för mej att sticka hem på lunch. Där hemma väntade min prins med en super god ceasarsallad ♥ Han är världens bästa!




Kvällen spenderade vi på Bakgår'n med kompisen M och R's bror C och flickvän K. Där provade vi deras Tapas-Afterwork. Mysigt med småplock och det var väldigt gott. Dock kan tigerräkorna vart liiiite för starka för min smak... ;) Efteråt åkte vi allihop hem till R's päron en sväng och umgicks! Mycket trevligt!






Igår började vi dagen med ett besök på Djur&Natur (Svenska Foder), där vi fått nys på vårmarkanden i fredags om att man skulle kunna fynda kattmat och kattsand. Det gjorde vi oxå  och desutom hade dom burar med kaniner och höns...

På kvällen hade vi hemma hela Robins familj, med deras familjer och firade Morsdag lite försent. Vi grillade massa gott och drack lite gott, så vi hade minst sagt trevligt även denna kväll!




Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin