Malm



Hej Hopp Galopp! Mer inredning!! Känner att det blir mycket av den varan nu. Men sen är det ju min stora passion också och eftersom det här är min blogg så skiter jag i om det inte är vad ni vill läsa om 

Jag har ju länge funderat på det här med serien Malm från IKEA. Men valmöjligheterna är inte direkt begränsade... hmm. Kanske blir en sängstomme istället för huvudgaveln, ni vet med inbyggda sängbord. Ja den här nedan. (Även om det blir den kan jag inte bestämma färg!!) Jag har hela tiden tänkt den svart/bruna för den passar bäst in med vår övriga inredning som går i mörkt. MEN! Nu har jag fått upp ögonen för den vitlaserade eken. Då blir det både ljust och fint i sovrummet.
 





Aa jag vet inte. Hmm. Kikar en hel del på blocket oxå. Det är fan dyrt att köpa säng.
Men det finns dåligt med de i vitlaserat. Så vi får se hur det här slutar. En sak är klar, och det är att jag VILL ÅKA DIT NU!! Har fått nog av att allt ligger i högar i hörn och under sängen ;)


Do your thing:
Postat av: Mikaela

Slå två eller tre flugor i en smäll! Gör en spontanresa till mig i helgen! Besök mig, var med på vår middag på söndag och sen vettu har jag gångavstånd till det största ikea-varuhuset i VÄRLDEN! Det du! ;) BOKAT!?

2011-03-09 @ 23:00:24

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin