Första Advent!


Hej kära ni!  Blir en snabb update här bara eftersom
jag vill säga HEJ och önska er en glad första advent!

Idag har vi vart ute på äventyr hela dagen. Tillsammans med mor (skulle vart far oxå med han valde F1-loppet ;) åkte vi först till Skövde och handlade massa delar till bilhelvetet som måste bytas. Med det förde med sig något gptt oxå... köpte nämligen en julgran!! :) Längtar tills vi kan pynta den! Det får bära eller brista med lilla apkvastet till katt... ;) Sen hoppade vi in på DjurMagazinet och ni kan nog inte fatta vilken glad tjej som gick ut därifrån! Vi hittade nämligen det fantastiska erbjudandet som vi letat efter!!  Torrfoder 10 kg + Kattsand + Blötmat = 299 spänn!! Och min kära mor köpte en likadan uppsättning så vi fick VÄLDIGT mycket bra för nästan inga pengar alls! HURRA för Kattens Dag! (Iaf i Skövde, Lidköping kan fara åt... fanders ;)

Sen åkte vi vidare mot Skara och kikade i diverse affärer. Och så kollade vi på tomteparaden i spöregn... ja, det var precis lika kul som det låter :P Jomen lite mysigt faktiskt. Synd bara att det inte var med lika många djur som dom hade förr.

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och tina upp kroppen, som nästan frös till is i regnet. Sen ska vi äta dillkött, kolla på Greys Anatomy, tända första ljuset och sätta upp granen! God Jul vänner :)












Do your thing:
Postat av: T

Skönt att ni fick tag i erbjudandet, o dubbelt upp också! :D

2011-11-27 @ 19:11:42
Postat av: Svar:

Haha ja :D trodde verkligen de var kört så riktigt kul att Skövde hade i sin zooaffär! Nu klarar vi oss ett tag... :)

2011-11-27 @ 21:54:15

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin