Valborgskvällen


Go'kväll tussilagos!
Det blir bättring snart på mina inlägg. Det lovar jag er. Tänkte hur som helst bara kika in en snabbis och lämna några rader.

Idag har vi bannemej vårstädat på terassen! Vi skurade iofs det mesta redan igårkväll men idag har vi rustat upp utemöblerna och ställt iordning allt. SKÖNT!! :) Får vänta lite till med att plantera nytt bara, kliar allt i fingrarna men än känns det lite tidigt.

Däremot tog vi en tur till Lidens på förmiddagen och köpte nya kryddor! Kommer upp bildbevis på samtliga punkter imorgon. Det är så mysigt att strosa runt på Lidens bland alla blommor och fina träd. Blir fruktansvärt sugen på egen trädgård!! Oja... :)

Ha nu en riktigt mysig Valborgskväll allihop. Nåja, det som är kvar av den. Har faktiskt inte tänkt ens på att det är Valborg idag... Hmm. Kan det bero på åldern tro? ;) Man är ju inte 18 längre så att säga, då man självklart hängde med polarna, gjorde årets obligatoriska första grillning, spenderade mesta delen av kvällen ute trots att man frös och givetvis hade alkohol innanför rocken... Jodå, nog för att jag har fina minnen från den tiden men jag skulle inte vilja byta soffhänget just nu med jordens bästa kille för någonting i världen! Länge leve MYSET! ;)


Jag idag, innan jag tog mej an allt folk på stan... Varför ska vi alltid ut och ränna samtidigt tro?


I'm still here...


Hej mina trogna gullisar! Förlåt för otroligt dåligt bloggande i dagarna men ibland behöver man ta en paus från allt och reflektera över saker och ting. Det är lite sånna tider just nu. But worry not, jag är snart tillbaka på banan ;)

Idag har världen bjudit på oförskämt fint väder... Eller va fan, sanningen är att det ta mej tusan var på tiden!! April har inte varit bra direkt. Nu kanske faktiskt maj kan låta oss få en bra start på sommaren :) *hoppas hoppas* Vi har njutit av det fina vädret i form av att fira R's "morfar" med god mat, 6-kamp och tårta. Trevligt! Nu ligger vi dock utslagna i soffan... Fast planen är att vi äntligen ska gå ut och röja upp efter vintern på terassen! Ja, så får det bli!


I'm still here, somewhere...


TGIF and TVD


Go'eftermiddag mina finisar!
Blogg-inspon är inte på topp i dagarna.

Enough Said.

Nu har vi iaf tagit långledigt! Arbetet kallar först på onsdag igen nästa vecka. Vilket känns oooootroligt gött! För att tala klarspråk.

Har precis tagit mej en välförtjänt stund i soffan framför Vampire. Inte riktigt samma feeling som mina lediga fredagar bjussat på tidigare men det duger ;) Nu måste jag dock hoppa ur mjukisarna och sätta på mej något mer "respektabelt"... Ikväll ska vi nämligen träffa vännerna för en AW på Harrys! Sedan blir det bowling! Ska bli roligt att kasta (?!) några klot mot käglorna. Ha nu en riktigt fin fredagkväll allihopa! :)

XoXo



Lurvisarna












pink clouds and all that



Gokväll sweeties! Blogga sa jag. Dammsuga, diska, handla och gå på promenad sa verkligheten. Först när jag kom hem från jobbet dog jag lite grann i soffan. Gammalt älskat avsnitt utav OTH på femman gjorde att jag slog mej ner med kaffekopp & kaka och myste för mej själv en stund. Sedan fick jag ryck och dammsög upp alla irri-hår! (=irriterande katthår) Diskade upp allt skräp i hoa och rätt som det var kom min mor och plockade upp mej. Tog oss en regnig men frisk prommis i spåret tillsammans med älskade Enza-bus!  Saknar våra promenader♥ Men snart kommer vi ju vara fyrtal istället för triss på våra rundor. Jag slipper vara singel och håller Lykke i handen :) Längtar! Hihi!

Något mer jag längtar efter är min kära fina älskade sambo, som befinner sig på jobb i Malmö. Saknar honom galet mycket och det var faktiskt inget kul alls att säga hej då imorses. Som tur är ska han icke vidare imorgon utan kommer straight home to me♥ Det är alltid lite extra mys-VM när någon utav oss varit borta. Då om nångång inser man hur mycket den andra personen verkligen betyder för en. Jag är, trots hela 3 år på nacken nu, fortfarande helt förbaskat mycket förälskad i min R! Rosa moln och allt det där ;) Åh vad jag saknar honom nu. Meeeen... jag får göra det bästa av situationen. Sängen + bra film + choklad + mina katter = helt ok onsdagskväll ändå tycker jag.



Jag och mitt hjärta♥


Puss och kram
Rosa moln





On my lunchbreak!


Hej hopp galopp! Här sitter jag ute i solen på lunchrasten och andas frisk luft! Hur underbart som helst!

Ca 2 timmar kvar av arbetsdagen och sen ska jag hem till en "tom" lägenhet. Idag åkte min älskling till Malmö på mässa. Vårens sista dock. Hatar när han sticker iväg över natt...

Vi hörs senare darlings! Idag kommer jag inte ha annat att göra än blogga ;)


You're like your own sun


Go'eftermidda söta ni! Jisses, vad trött jag var igår! Och likaså idag! Tar på krafterna tydligen att byta arbetstider ;)

Just denna vecka tackar jag den som är skyldig till blogg-appen. Att sätta sig framför datorn när man kommer hem efter arbetsdagen känns högst oaktuellt. Får nog utav både data och tele mellan 8-15! Haha! Som tur är har solen visat sig idag, lyser än - kors i taket! Vi tog en pigg promenad till affär'n förut. Eller ja, den skulle iaf få oss pigg var tanken ;) Nu sitter vi i soffan och myser med kaffekoppen. Hade nästan glömt hur härligt det är!


ZzzZZZzzz


Ni vet dom där dagarna när man har en hel lista med to-do's efter jobbet. Det ska diskas, dammsugas, laga mat... Allt medans sambon är och tränar. Jo visst. Idag hade vi en sån dag. Men det blev verkligen inget gjort. För någon utav oss ;)

Jag till exempel kände redan på cykeln hem att gäspningarna aldrig ville ta slut. Dessutom skippade R gymmet och skulle satsa på löpning utomhus istället. Men då öppnade sig himlen helt plötsligt och efter noga övervägande beslutade vi att man helt enkelt får ha sånna här "inte göra nått"-dagar ibland och bara skita i allt. Haha, ja det får man.

Därför har vi ikväll käkat revben till kvällis, trots att "perfekta" middagen var planerad och allt ;) Disken kan jag faktiskt diska imorn istället, dammsuga likaså. Vi har bara legat i sängen och pratat om livets alla ting, myst i soffan framför Morgan och Ola-Conny, mumsat godis trots veckoförbudet och sedan somnat sådär busigt utan att ens ha borstat tänderna eller sminkat av... Hmm. Det är dock gjort nu kan jag lova och det är dags att knoppa in på riktigt.

Sov sött alla fina!
Cause tomorrow might be good for something...


Godmorgon nya vecka!


Ja godmorgon bloggen! Idag är jag uppe med tuppen. Dags att byta arbetstider en månad framöver. Nu ska jag boka besök åt företag istället för att arbeta med mässorna kvällstid. Wish me luck :)

Detta betyder att jag och hjärtat helt plötsligt har eftermiddagar och kvällar tillsammans igen! Har nästan glömt bort hur skönt det är... Eller? ;) Har ni tänkt på hur otroligt anpassningsbar människan är egentligen? Att man vänjer sig så fort vid en situation och när rutinerna bryts kastas magkänslan om... hmm.

Vi hörs i em mina darlings!
Later!


Årjäng och lilla Lykke!



Hej fina ni♥

Den här helgen är stört fullbokad. Igår var vi först framme på stan och fikade med vännerna T&J. Sedan kom R's stora syster på besök (mera fika). Och efter detta kom mina päron över på en kopp kaffe... Vid 18 tiden promenerade vi hem till svärisarna och blev bjudna på jätte god middag! Man kan säga att vi stupade i säng när vi väl kom hem igen. Och idag ska vi hem till min morbror på fika! Hahah ;)

Men det har sannerligen varit en fin helg iaf. Dock känns det i kroppen att man sovit lite och varit ute på mycket resande fot. Först Stena Danica i torsdags och sedan Årjäng i fredags. Och imorgon är det dags för mejat sätta tänderna i nya projekt på jobbet... puh ;)

LYKKE:

I fredags var vi alltså i Årjäng och bestämde oss för att den där "lilla" hanen som utmärkte sig från första stund, ska bli våran nya familjemedlem! Det föddes 9 friska valpar, varav 3 hanar och dessa 3 var aktuella för oss. Vi har fått bilder varje vecka på hur dom växer och utvecklas och pga att vi inte vetat hur dom just blir till färger osv har det tagit lång tid att bestämma sig för en utav dom. Men vi har båda i smyg haft ett gott öga till "han med mask" (alltså vitt i ansiktet). Alla valpar bär på någotvis färgen röd. Detta är en vääääldigt ovanlig färg på vargar och att alla ik ullen skulle bli röda var egentligen helt osannolikt! Därför är vår uppfödare extremt stolt över just denna kullen. Vilket såklart känns extra kul :) Ju mer vi kikat på denna ovanliga färg, desto mer har vi förälskat oss i den. Och nu är vi fast! Det är dock vädligt tidigt att säga hur just Lykke kommer att utvecklas. Dom ändrar sig ända till 1,5 års ålder! Men just nu tycker jag själv han drar åt både rött och grått. Det vackraste är naturligvtis hans vita punkter över ögonen och det övriga vita i ansiktet! Vi är väldigt stolta över våran guldklimp!





















Säg hej till Lykke!




Våran nya familjemedlem!!♥♥




Förlåt förlåt förlåt för mitt usla bloggande men det har gått i ett dom senaste dagarna. Var meningen att jag skulle gett er en ordemtligt update om gårdagen men vi har haft fullt upp heeeela dagen!! Nu ska vi iväg till svärisarna på middag! Vill inte stressa igenom allting utan nu bestämmer vi att jag återkomme rimorgon med ALL INFO! Okej?! Bra :)

Detta är iaf Lykke! Vi längtar väldigt mycket tills han får komma hem naturligtvis! American Wolfdog är en mycket speciell hundras som kräver en speciell omvårdnad, och det känns såååå bra i hjärtat! Detta är helt rätt för oss! Men ha nu en underbar lördag så hörs vi imorn! Puss och Kram!







Almost there...



Kommer ni ihåg den --> 
här <-- dagen i novemeber förra året? Inte trodde jag att vi 5 månader senare skulle sitta i bilen påväg tillbaka för att hälsa på våran alldeles egna Wolfdog-valp!! :)

För ca 5 veckor sedan föddes 9 st små liv i dom värmländska skogarna och det har varit en otroligt rolig resa att få följa deras utveckling från dag 1! Jag har dock delat sparsamt med information om detta, främst pga att vi inte vetat om våran framtida bebis fanns bland dessa gullungar. Det ska stämma med färger osv. Men den historien kan vi ta senare...

Hur som helst, idag ska vi gossa med massa valpar och jag kan garantera att det kommer upp bilder när vi är hemma igen! Trevlig fredag på er!





Äventyrsfredag!




Godmorgon mina fina!
Jag är helt slut efter dagen igår ombord på Stena Line.

Lovar att återkomma med mer info. Just nu vill jag bara önska er en trevlig fredag! Jag själv ska sjunka ner i soffan strax och kolla på.... VAMPIRE DIARIES!! :D Åh vad jag har längtat! Med kaffe såklart och lyxig frukostmacka! Mmm! Sen är det dags att sätta sig i bilen och ge sig ut på vägarna. Men vart berättar jag lite senare... Kommer upp ett tidsinställt runt tolv-tiden, då vi är framme! Det kommer bli en fantastisk helg!








Stena Danica!


Godmorgon bloggen!
Sitter i en härlig Q7.a på väg mot Göteborg och mäss-arbete ombord på Stena Danica!

Hoppas ni får en trevlig torsdag allihopa! Vi hörs imorgon... The big day! ;)


Godnatt Bloggen!


Hej fina ni! Ikväll ligger jag och hjärtat nerbäddade tidigt. Imorgon väntar en låååång dag med jobb ombord på Stena Danica! :) Jag blev tillfrågad om att åka med och arbeta mässa. Självklart vill jag det :D Ska bli roligt! Mindre kul kommer det dock att vara 04.00 imornbitti då klockan ringer! Vi åker från staden 05...

Därför säger jag godnatt nu och stänger mina gröna. På fredag kommer jag avslöja vart och varför vi ska ut på äventyr! Det är ta mej fan inte klokt vad jag längtar dit!! Vi hörs och ses gull!


Utkast: April 18, 2012





Ibland när man har bråttom
måste man stanna upp och vänta på sin själ.




Oceans
www.google.com








I am the master of my fate.



Wow, idag är vädret helt fenomenalt! Sol och snöblandat regn på samma gång. Och igår haglade det! Härliga underliga april det ;) Nåja, spelar väl inte så stor roll för moi som ändå ska iväg och arbeta snart. Jag håller tummarna för strålande solsken till helgen istället. (Och då menar jag ENBART sol...)

Om vi nu ska prata helg så längtar jag galet mycket dit!! På torsdagkväll checkar nämligen både jag och hjärtat ut för helg och på fredag ska vi ut på äventyr! LängtarLängtarLängtar!!♥ That's what keeps me going.

Nämen, jag tror det var allt jag hade att bjuda på idag.
Ha en lovely tisdag!


I am the master of my fate.

bild: google.com






Varning: Mer tulpantjat



Men jag kan bara inte låta bli att visa er lite mer bilder på mina fantastiska tulpaner!

Jag älskar verkligen dessa! Jag har haft många fina den sista tiden men dessa är definitivt topp 3! Det är mycket som spelar in; färg, kvalité och form. Önskar jag kunde frysa dom precis i detta skede och spara dom där på bordet forever! Har precis kapat stjälkarna och bytt vattnet, förhoppningsvis får detta dom att stå iaf ett par dagar till. Det enda negativa med tulpnaer är att dom vissnar så fort.













Helgens Härligaste



Hej alla underbara som tycker om att läsa mina härliga rader
Idag när jag vaknade och tittade ut genom köksfönstret möttes jag av riktiga sommarfeelings! Strålande sol och klarblå himmel! Åh vad jag längtar efter juni, juli och augusti! Kommer ihåg den där känslan när man var mindre och hade bestämt en dag man skulle ut med båten, man vågade knappt dra upp persiennerna på morgonen ifall att det skulle vara molnigt! Sen insåg man att solen faktiskt lös, inte ett moln fanns i sikte och man hade en underbar dag ute på klipporna. Åh♥ Det är kärlek det.

Nu har vi ju ingen båt. Och historiken säger att de flesta sommardagarna regnar bort... Men det sista som överger människan är hoppet och jag önskar mej den bästa sommaren på lääääänge!!



Nu är det dock dags för mej att styra inför jobb. Jag börjar 13 idag och kör till 21. Ska gå till ICA och handla lite nödvändigheter innan jag lämnar boet, så det är väl lika bra att ta tag i livet. Under tiden bjuder jag på några utav helgens härligaste stunder:


Att sitta i soffan, dricka litervis med kaffe, bläddra i favorittidningarna
och bara njuta utav sällskapet & den lediga tiden tillsammans♥




Pojkvännens lycka på mässan när han fick stå vid
Mackmyras monter och dricka favoritwhiskyn.





Kräftor, himmelska ostar och ett glas vitt =
Vinnande koncept every time!





Att käka mat från pizzerian dagen efter en blöt kväll... detta kan ha vart helgen bästa!
Mmmmmm! Dessutom i soffan framför bra film♥





Älskar helgens alla mysiga stunder och att jag har massor av tid för min lilla familj!
(Ps. Han har inte skadat sin lilla nos, bara ludd från leksaken ;)





Finns det något godare än färska hallon?
Mitt absoluta favoritbär!





Dessutom tillsammans med vaniljglass och vit choklad.
Oslagbart till fikastunden!









Söndag för hela slanten!


Åh, idag har vi haft århundradets segaste dag ;) Vi gick ut igår och tog några glas. Hade riktigt trevligt! Var först på Raceroom och mötte upp en vän till R och M. Sedan begav vi oss allihop helt otippat till Skrapan, (gamla jobbet). Jeez, har inte varit där på lääänge. Flashbacks kan man minst säga. Har hänt väldigt mycket på det där stället. Många fina minnen ;)

Idag däremot har vi alltså mest tagit det hawaii. Gick en prommis i fm, innan regnet kom. Köpte med oss hederlig bakismat hem. Kebaben från Amigo gjorde den här dagen, det kan jag lova er. Vi ligger fortfarande utslagna i matkoma. Det finns dock mycket kvar att ta vara på utav den här söndagen!



Smakfullt!



Hejsan mina fina!  Har ni också en förträffligt bra lördag? Vi startade dagen med vår tradionella promenad bort mot ICA för att köpa nybakta frallor och gott pålägg. Sen lämnade vi in våran Lottorad, även det tradition. Någon gång ska man ju vinna den där drömvinsten menar jag.... Eftermiddagen däremot har vi spendrat inomhus i en arena. Galet nu när det varit så fint väder idag, jag vet! Men vi kunde helt enkelt inte låta bli att besöka årets Smakfullt-mässa här i staden! Vi har provat goda viner, öl och ost i massor! Köpte även med oss ett par smarriga hem som vi ska njuta nu tillsammans med kräftor! Bästa!! Efter denna sköna stund är det tänkt att vi ska hem till M och umgås lite. Kanske tar oss en sväng ner på stan. Den som lever får se... Ha nu en riktigt lovely lördagskväll!


Jag bara ÄLSKAR tulpaner!! Dessa skönheter hittade jag igår på Hemköp och färgen är verkligen underbart härlig! Som rosa fluffig sockervadd♥ Jag kommer fortsätta njuta utav tulpanerna så långt in på våren jag bara kan. Finns inget finare för ett fräscht hem än färska krispiga snittblommor!









Hej...



... från han som alltid vill och SKA vara med överallt ;)
Trevlig lördag på er!












Trevlig Helg!



Ville bara önska er en underbar helg!

Själv myser jag mest omkring här hemma och njuter utav fredagskänslan! Tacosen ligger gott i magen och vinet är uppkorkat sedan lääänge ;) Life treats you well sometimes♥









TGIF



Oj vad den här fredagen rusat förbi! Men det gör inte så mycket, har fått mycket vettigt gjort! Bland annat städade jag lägenheten skinande ren i förmiddags. Hu, vilket träningspass ;) Känns såååå skönt när detta är gjort och man kan ta helg på riktigt utan att behöva bry sig om dammiga hörn och katthår överallt.

Dessutom är min älskade man hemma igen!♥ Så nu ska vi steka köttfärs till tacosen och placera oss i soffan framför TVD. Det vet inte R om iofs men det får han faktiskt finna sig i ;)


Idag kunde jag äntligen klä mej lite vårigt igen!







G'night Sweethearts!



HEEEEELG!! Nu har jag checkat ut för den här veckan och tagit helg! Hyffsad känsla. Är dock fortfarande sur över Vampire Diaries och funderar på hur jag ska lösa det. Men nu ska jag släppa alla tankar, krypa ner under mitt gosiga täcke och njuta utav att vakna upp till en ledig fredag imorgon. Min sista faktiskt på ett tag framöver. Eller ja, tekniskt sett så är min sista nästa vecka. Men vi ska faktiskt ut på äventyr den dagen... vart får ni dock inte reda på än. Hihi!


Godnatt mina pärlor♥










Every day won't be sunny.



Hej fina ni!  Sista dagen innan helg! Nu kör vi! Snart är faktiskt mitt såkallade "kvällsjobb" över och tar lite sommarledigt. Detta beror på att mässorna vi jobbar med inte läggs under sommarmånaderna, då alla har semester. Men jag kommer istället flytta upp på dagtidsjobb, ett litet tag framöver... Sen får vi se hur vi lägger upp hösten men jag är säker på att allting löser sig till det bästa. (Jag kommer alltså arbeta kvar på samma företag men vet inte riktigt mina tider och så än.)

Bra att solen väljer att visa sig lagom tills arbetet kallar. Haha, just my luck eller? Äsch, bara den lyser så är jag nöjd :) Allting blir roligare med solens närvaro. Till och med att arbeta ;) Det enda som fattas är mitt ♥, och han kommer hem imorgon. Ska bli underbart med ledig tid tillsammans igen. Dock har jag självklart längtat och sett fram emot min lediga fredag med mysfrukost och TVD... men vad händer? Jo tydligen är det uppehåll fortfarande i USA och det finns inget nytt avsnitt att tanka hem. Åååååååh! Raseriutbrott. Nåja, vad är väl en bal på slottet? ;)




The important thing is not to be bitter over life's disappointments.
Learn to let go of the past, and recognize that every day won't be sunny.








The shrimps are alive!



Trodde faktiskt att alla våra räkor i akvariet hade gett upp. Men titta! Efter att jag gjorde en rensning bland både växter och annat så började alla 4 krypa fram. Tyvärr har min vita scalare, Pärlan ni vet, gått över till fisk-himlen och det sörjer jag verkligen. Usch! Finaste fisken som fanns! Nu har vi bara 2 scalarer men dom verkar trivas hur bra som helst :) Dessutom är det bara en guppy kvar nu och det kanske verkar hemskt men jag är sååå glad över det. Ångrar verkligen att vi köpte 3 st trots att jag alltid hatat dom ;) hahaha! Får se vad vi kan tänkas ersätta dom med.

Det är verkligen fint och rogivande med ett akvarium. Det enda som grämer mej lite är dagen då vi flyttar... hujedamej vilket jobb. Men det blir ett senare problem ;)











In half without you



Jag är verkligen en vädermänniska. Men det vet ni nog vid det här laget. Därför påverkas mitt humör mer än jag vill utav detta tråkiga, gråa, regninga... ja dystra väder helt enkelt. Nu menar jag absolut inte att jag går omkring och är sur. Nej nej, men jag blir orkeslös och vill inte göra något vettigt. Behöver soooool!! Därför kan jag erkänna att den här förmiddagen känns ganska ovärd. Haha.

Dessutom är jag lite bummed över att det återigen är dags för min sambo att ligga ute på vägarna nu i 2 dagar. Hatar att sova utan honom! Tur att jag har mina missar som väntar på mej ikväll när jag kommer hem. Annars hade lägenheten varit tommast utav tomhet. Om det finns något som alltid får mej på bra humör så är det min sambos närvaro och energi! Jag är helt enkelt halv utan honom♥

Hoppas ni alla får en trevlig dag med mycket kärlek!







Recept: Pennegryta

 







Sötaste påskäggen?



Har ni sett något sötare? :) ICA sålde dessa Kinderägg nu i påsk och jag kan bara inte låta bli att falla för det ;) Därför fick R's systerson ett gulligt litet paket när vi firade honom i lördags.
Jag älskar sånna här små överraskningar!











Slut på ledighet and back to reality


Hejsan Svejsan! Idag speglar vädret mitt humör ganska bra. Det känns inte alls kul att påskledigheten redan är slut! Herregud, jag har ju varit ledig sen i torsdags!! Vart tog dom dagarna vägen?! Men vilken mysig påsk vi haft♥ Jag ÄLSKAR att få vara tillsammans med min lilla familj 24/7.

Vad jag har gjort idag: Duschat, tittat på när dom sågat ner "våran" gran vid terassen, diskat, bäddat sängen, lagat mat i min nya lila keramikform, gjort mej iordning för jobb... kul. Får hoppas att både väder och inspon blir bättre under morgondagen.


Den här rätten är verkligen supergod och dessutom hur enkel att laga som helst!
Håll utkik om ni vill ha recept! ;)












Annandag Påsk



Hej Beautifuls! Den här sista lediga dagen kunde allt bjudit på lite vackrare väder tycker jag. Snöblandat regn. Halleluja! Vi har/har haft mycket planerat denna dagen och nu får vi se vilket som faktiskt blir av. Både vädret och lite annat ändrar planerna fort ibland. Det enda jag vet säkert är att den här dagen inte får ta slut!! Varför ska alltid långledigheten gå så fort?!


Köpte mej ett iphone-skal på Gekås. Aldrig haft skal utan bara bumpers. Måste erkänna att jag gillar det skarpt! Möjligtvis ger en bumper bättre skydd? Skalet känns lite för hårt i vissa lägen. Till exempel tror jag att bumpern ger bättre skydd vid eventuellt fall... Nu ska man ju inte ha iphonen i golvet oavsett men det finns en djävul bland oss vid namn Soul. Enough said. Hur som haver, detta skalet goes dynamite med min vita skönhet.










Guldkväll!


Hej på er!!
Jösses vad dålig jag har vart på det här med bloggning den här helgen. Men vet ni? Ibland måste man faktiskt ta sig tid att bara vara ledig också ;)

Sitter just nu och spelar BingoLotto! Haha lite pensionärsvarning? Men sanningen är den att vi egentligen blev hembjudna till T&J för en trevlig bingokväll men sedan blev T dålig så vi fick helt enkelt ställa in. Men vi har det så mysigt så :) Me and my love.

Vi hade en väldigt trevlig och fin Påskaftonskväll igår! Firade med R's släkt och när vi kom hem vid halv elva-tiden blev vi sugna på lite "efterluva" så det slutade med att vi spelade bowling på Wii till klockan 02.., oops! Hihi!

Idag vaknade vi av förklarliga själ ganska trötta och därför har det inte blivit många knop gjorda. Trots att vi hade en del planerat från början... Hmm. Men vi har iaf varit ute i Fillan och fått bytt däck! Finally. Så nu får det banne mej inte komma mera snö!!


GLAD PÅSK!




Hej hörrni! Och Glad Påsk på er!
Igår spenderade jag hela dagen med min mor och syster på vägarna och i ett kaosartat varuhus... Shit. Vi trodde att det skulle vara lugnt på Gekås en dag som igår. Men jag antar att det tråkiga vädret gjorde sitt. Tillslut kom vi iaf ut helskinnade och med många påsar utav fina saker. Jag är helnöjd som alltid men också några tusenlappar fattigare. Äsch. Det är ju bara påskledigt en gång om året ;)

Den här dagen började vi med att kika på ett hus som vi eventuellt kan få hyra. Det är ett 2-familjshus som ligger väldigt fint till vid vattnet, precis vid Lidan. Det var väl kanske inte tiptopp på alla plan så vi får se. Men kul iaf att äntligen kunna börja leta runt. Finns fruktansvärt dåligt med hus att hyra tycker jag :/






Fyra nyanser av Soul.



Eftersom han är jordens gulligaste katt.
Han kan sannerligen konsten att njuta av livet och charma sig igenom det♥














Moschino



Moschino ville verkligen inte att jag skulle bädda sängen idag. Han låg kvar lääääänge i sängen efter att jag stigit upp. Hahaha. Latmask. Men vi får väl erkänna att det ser väldigt gosigt ut att ligga där och snusa?♥ Och inte har man hjärta att köra bort dom. Vad är väl en bäddad säng en ledig torsdag..? ;)










Friday kinda feeling!



Good afternoon mina underbaringar! Det är fredag... nej torsdag. Men det känns som fredag! Fast tekniskt sett borde det vara lördag idag isåfall, eftersom det är som söndag imorn. Fast lördag är det ju sannerligen inte, eftersom större delen av Sverige säkert har arbetat idag. Hmm. Jag blir alltid förvirrad såhär i påsktider. Man vet liksom inte vilken dag som är vilken helt enkelt. Skit samma. LEDIGA är vi iaf!! :)

Nu är vinet uppkorkat och revbenen skall skäras upp! Osten är framtagen så att den ska bli sådär härligt krämig och go! Mmm! Som upplagt för massa mys! Lovely! Det enda som verkligen får en att fatta att det faktiskt är torsdag och inget annan är tv-tablån. Bara skrutt. Men vi hittar säkert på något, som alltid. TREVLIG HELG!






Igår var min sambo världens gulligaste (är han iofs varje dag men ändå...) och hade köpt både mitt favoritgodis och KRÄFTOR!! Mmmm vilken vardagslyx! Jag älskar verkligen kräftor. Och ni som läste bloggen för ett par år sedan vet att just kräftor är lite utav min och R's grej♥









Skärtorsdag!


Hej fina ni♥ Idag är det redan skärtorsdag! Och jag är ledig som ni vet :) Härligt och underbart såklart! Bästa stunden på dagen är avklarad, kaffe i soffan framför Vampire Diaries. Haha, det är konstigt med mej och serier. Jag älskar att titta på dom men på något vis känns det ibland som ens eget liv försvinner under tiden... Sen när man "vaknar upp" igen undrar man varför inte jag har en egen vampyr eller varg som kryddar vardagslivet lite extra ;)

Iofs kommer jag få min egna varg... anledningen till att jag inte uppdaterat er det senaste om våra vovve-planer är för att allting är så himla osäkert än. Men håll ut ;) Jag kan dock avslöja att det finns 3 st små hanar och att vi får välja vilken utav dom vill :D Men det är just det som är problemet, vi vet inte om lilla ***** finns där bland dom. JÄTTE jobbigt kan jag meddela. Tänker på dom här söta valparna hela tiden, hela dagarna. Haha. Gud. Men som sagt, kommer mer info!


Som den perfekta flickvän jag är... ;) ordnade jag en liten överraskning till min pojkvän som han fick när han kom till jobbet imorses. Tyckte han förtjänade något som gör att dagen går lite fortare♥














Experium/Lindvallen/Sälen


Tänkte berätta lite om Experium för er som är intresserade :)
Jag var mest ute efter deras SPA, som heter Norrsken Spa & Sauna. Men det finns även en äventyrsdel med rutschkanor, strömmar, vågor och hela baletten. Man kan till och med prova att surfa!

Norrsken Spa & Sauna: Har hört väldigt mycket gott om detta SPA och kan erkänna att jag först blev lite besviken. Dels för att det är ganska litet och dels för att det inte finns någon riktig bubbelpool. Såhär i efterhand förstår jag att anledningen till det senaste, mottot är lugn och ro. En bubbelpool kan ju föra en del oväsen.

Det som finns är en varm källa, isvak, 3 olika bastuar, kneipp (ska förklara), äventyrsduschar, caledarium (tror jag att det hette) och ett relaxrum med utsikt över fjället. Kneippen är en liten "bassäng" med knähögt vatten. Den ena delen är iskall och den andra varm. Man går runt i denna och får på så vis fart på blodcirkulationen i benen. Rätt så skönt faktiskt men just att gå från varmt till kallt fick mina ben att krampa lite. Jag hoppade i allra högsta grad isvaken. Visst, jag tror säkert det är uppiggande men lite för chockartat för min del ;) Däremot provade vi alla bastuar och den varma källan spenderade vi många stunder i. Äventyrsduscharna bjöd på både isregn (!) och tropiskt regn. Jag var inte jätte sugen på isregnet men kände iaf med handen och det var verkligen iskallt! Burr! Däremot stod jag länge i det tropiska regnet och njöt.

Caledariumet är ett slags ljus- och ljudrum. Alla delar du kunde röra vid utstrålade behaglig värme och ur högtalarna kom lugnande fågelkvitter. När jag först gick in i rummet ville jag mest gå ut igen. Förstod inte grejen men bestämde mej för att ge det en chans ändå. Slog mej ner på marmor-bänken och slöt ögonen. Shit! Det var sååå skönt!! Avslappnande och rofyllt. Slumrade till och med en stund ;) Så tji fick min första tanke.

Eftersom vi spenderade ca 4 timmar på Norrsken kan jag varmt rekommendera det vidare. Men eftersom jag är en sucker för bubblor får detta SPA.t ändå inte fullpott. Ett alternativ tycker jag själv kunde varit att ha bubbelpoolen i ett separat rum. Dom erbjuder även behandlingar!

Finns tyvärr inte mycket bilder att hitta på nätet från Norrsken men här kommer en liten där ni åtminstone kan ana hur miljön var uppbyggd. Mycket fint! Jag hade av naturliga själ inte med mej kamera in ;) Ni som är intresserade kan surfa in på Experiums hemsida
här! 















Det här dagens rubrik




Go'middag allesammans!

Idag hade jag faktiskt planerat åka lite tidigare till jobbet, just pga att jag har ganska mycket att göra. Men jag bestämde mej i sista sekund för att köra en sista maskin tvätt istället. Jag kommer att hinna mitt arbete ändå men ibland kan det ju vara skönt att slippa stressa den sista timmen, som jag är väldigt bra på att göra annars ;)

Det känns förövrigt extremt bra att detta är veckans sista arbetsdag :D Ikväll när checkar ut kommer jag ha ett stort leende på läpparna! Jag har till och med sparat förra veckans Vampire Diaries avsnitt tills imorgon, så lyckan kommer att vara total!

Tråkigt nog verkar det bli skitväder rent ut sagt på fredag så vi får se om Ullared blir av eller om vi skjuter på det ett par dagar. Är ju långlediga! Däremot kan jag avslöja att min mor alltid är extra extra extra försiktig när det gäller väder och vind, vilket iofs är BRA men om vi verkligen ska ställa in resan tycker iaf jag att det bör vara snökaos på riktigt. Den som lever får se.












I'm looking like power cause I know how to hide


Hej hopp lovelies! Det är ett schizofrent väder vi fått. Jag menar, här innför fönstren ser det väldigt vårigt och härligt ut. Och ja, solen den är varm och go. Men vinden är ruskigt kall! Usch vad det blåser! När jag promenerade bort mot ICA tidigare hade jag vantar och halsduk samtidgt som jag lyssnade till måsarnas skrik. Det hörde liksom inte ihop på någe vis.

Men jag är glad bara solen lyser! Det enda jag vill göra ändå idag (ja tills arbetet kallar) är att vara inne och dansa till Darins fantastiska låt Nobody Knows på högsta volym. Favoriten just nu, helt klart!


I'm inlove with you







Påskveckan!



Hej och hå! Inne på ny vecka. Det är inte klokt vad fort tiden går these days. Känns som det var igår vi satte oss i bilen och åkte mot Sälen. Skönt att vakna upp till solsken iaf. Dock måste jag säga att det är förvånansvärt kallt ute idag. Tog en förmiddagspromenad och behövde vantar för att inte frysa mina små fingrar. Tycker jag väl inte ska behövas i april inte... hmm.

En mycket positiv sak med denna vecka är PÅSKEN! Jag jobbar endast mån-ons och sen blir det låååångledigt! Lovely! På fredag ska jag dessutom åka till Ullared med min mor och syster. Looking forward to it!











Uppmärksamhet:













Proffsfotografen


Jag tycker ändå att min pojkvän borde få något slags pris för sin insats som fotograf i helgen. Titta bara på dom här fullpott'iga bilderna han tog på mej i fredags när vi bowlade. Det var precis what I had in mind när jag bad honom fota lite... ;)









Sökes: proffsfotograf
Arbetstider: när jag vill bli fotad
Lön: att få hänga med mej
Krav: att inte fota suddigt





Sö(m)ndag



Hej fina ni♥ Jag är fortfarande slö och funktionslös sedan hemkomsten från Sälen igår. Hade jag fått välja själv så hade jag och hjärtat bara legat i soffan och myst heeeela dagen! Men... om ett par timmar ska vi på kalas. Jag får helt enkelt ta mej i kragen. Ser fram emot kvällen. Jag älskar söndagskvällarna. Så.himla.mysiga.trots.att.det.är.måndag.imorgon. Jo faktiskt.