Valborgskvällen


Go'kväll tussilagos!
Det blir bättring snart på mina inlägg. Det lovar jag er. Tänkte hur som helst bara kika in en snabbis och lämna några rader.

Idag har vi bannemej vårstädat på terassen! Vi skurade iofs det mesta redan igårkväll men idag har vi rustat upp utemöblerna och ställt iordning allt. SKÖNT!! :) Får vänta lite till med att plantera nytt bara, kliar allt i fingrarna men än känns det lite tidigt.

Däremot tog vi en tur till Lidens på förmiddagen och köpte nya kryddor! Kommer upp bildbevis på samtliga punkter imorgon. Det är så mysigt att strosa runt på Lidens bland alla blommor och fina träd. Blir fruktansvärt sugen på egen trädgård!! Oja... :)

Ha nu en riktigt mysig Valborgskväll allihop. Nåja, det som är kvar av den. Har faktiskt inte tänkt ens på att det är Valborg idag... Hmm. Kan det bero på åldern tro? ;) Man är ju inte 18 längre så att säga, då man självklart hängde med polarna, gjorde årets obligatoriska första grillning, spenderade mesta delen av kvällen ute trots att man frös och givetvis hade alkohol innanför rocken... Jodå, nog för att jag har fina minnen från den tiden men jag skulle inte vilja byta soffhänget just nu med jordens bästa kille för någonting i världen! Länge leve MYSET! ;)


Jag idag, innan jag tog mej an allt folk på stan... Varför ska vi alltid ut och ränna samtidigt tro?


Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin