Årskrönika 2011




Varje år skriver jag en årskrönika. En summering av det gångna året. Det är en fin återblick att ha i arkivet och alltid lika kul att läsa igenom inför det stundade nyåret
Det är dock alltid lika svårt att börja. Men så fort dom första raderna är skrivna brukar det flyta på :)


Så här kommer min 2011-årsresumé:

Året började ganska stillsamt. Så som januari alltid brukar va. Det var lite skillnad på vinter då, mot nu. Vi gjorde en fin trip till Lundsbrunns Kurort med min familj och firade mammas 50-årsdag. I februari hoppade jag på en Starta Eget-kurs i Skövde. Jag kände dock aldrig att den kursen riktigt passade mig, men såhär i efterhand var det såklart nyttiga erfarenheter och jag lärde mig att stå på mig och tro på mig själv. Trots att det finns kritiska ögon där ute.

Sen kom mars. Och vi började ana våren! Varvade bröllopsbestyr inför syrrans wedding med fina soliga och varma stunder ute på terassen. Känslan att sitta där ute i vårsolen och njuta är obeskrivlig! Åååh vad jag längtar efter vår och sommar nu! Spädde på det hela med ett härligt besök i Jönköping under tidiga april. Vi hälsade på en utav R's bästa vänner T och hans tjej C. Där satt vi och mös på uteserveringar, åt god mat och gick tipspromenad (!)...
Under aprilmånad började jag även arbeta på Friskis&Svettis. Meningen var under begränsad tid, för att framför allt hjälpa till med byte av datasystem. Dessvärre verkar det finnas ett överskott av dåliga chefer i den här stan, så jag stod mest i receptionen istället och alla vet ju att det inte direkt kryllar av folk på gymmen när vårsolen kikar fram. Men, det var en erfarenhet rikare. Och dessutom en lyx att kunna träna på arbetstid ;)

I maj hände det en del roliga grejer! Först ut var möhippan för min syster! Jag hade planerat en fin dag för henne med saker jag vet att hon gillar. Istället för massa strunt och pinsamheter. Vi spa.ade, spelade bowling och käkade god mat bland annat. Sen kom äntligen min efterlängtade iPhone. Jag är nog den som är mest förvånad över att jag gav vika tillsist... var väldigt anti det hela men nu kan jag bara konstatera att min telefon äger en del av mitt liv ;) Vi målade om utemöbler, grillade, planterade fina blommor och njöt av försommaren. Men majs höjdpunkt var såklart 21 maj! Min systers bröllop! Och jäklar vad kul vi hade! Blir en dag vi sent glömmer. Nu längtar jag mer än nånsin efter ett eget bröllop


Sommaren 2011:

Trots att vädret var ren katastrof nästan hela tiden faktiskt så lyckades vi pricka in en underbar semester på våra favoritställen. Vi mådde gott! Liseberg med syrran och E. Kolmården med T&C. Hunnebo med min familj. Det var galet fantastiskt i Hunnebostrand detta året! Har så många fina minnen därifrån. Älskar den platsen! Tur att jag hittat en kille som oxå har history där ;)

När augusti kom var det dags att kliva in på ett nytt arbete. Dessvärre hade den där känslan i magen rätt. Finns inte så mycket att säga. Men nu är jag trött på alla svin som finns i restaurangbranschen.

"Jag har insett att det enda sättet för att undvika att bli trampad på är att vara elak själv. Okej kanske inte elak men att vara den snälla tjejen som kör den ödmjuka vägen verkar inte funka. Trust me, I know. Dock tänker jag aldrig vika mej för den egoistiska sidan och bli någon jag inte är. Men kanske är det inte så fel att visa once in a while att man faktiskt inte tänker ta vilken skit som helst."

Men det hände mycket roligt under hösten också! :) I september började vi planera våran Thailandsresa! (Åker om bara 3 veckor!!), vi hade kräftskivor, fikade in i det sista ute på terassen, var hundvakt åt Enza och myste till Idol! I oktober fyllde både jag och hjärtat år! Och dessutom gjorde vi den första resan till vargarna... Dock visade det sig att denna inte var något att ha. Mycket tråkigt men vi fann något bättre ändå♥ För i november tog vi bilen till Årjäng istället och i dom värmländska skogarna finns det guld :) November bjöd även på Ladies Night tillsammans med syrran och mamma. Och så döptes lilla söta L!

December öppnade upp bra med Idol i Skandinavium! Och dagen efter blev jag medbjuden på julbord tillsammans med R's jobb. Trevlig helg! Men sen väntade vi mest på något som aldrig kom - SNÖ! I brist på detta gick jag på hundkurs. Och promenerade i motionsspåren. Mycket mys med mor och Bumbi Vi gjorde allt vi kunde för att hitta julstämningen men den infann sig aldrig. Därför känns det konstigt att nu både julafton och nyårsafton är över.


2012 ska bli ett bra år! Jag kommer ihåg när jag satt exakt såhär för 4 år sedan och bestämde att 2008 skulle bli mitt år. Och jävlar vad mycket MITT det blev! Därför ska jag anamma samma känsla som då och se till att dom här orden blir sanna! Det viktigaste är dock inte att ha massa mål att uppnå. Utan bara njuta av livet istället och fokusera på att må bra. Det finns en mening med allt i livet. Det dåliga med 2011 har iaf lärt mig vad jag inte ska satsa på under här året. Livet är fyllt utav möjligheter. Det enda hindret är DU!








Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin