Soul 3 år!

 
 
 
 
Grattis till våran lille gosse som fyller hela 3 år idag!
Givetvis höll vi på att glömma bort att gratta honom iår med... fruktansvärt, jag vet. What can I say? Som tur är påminde ett sms mej. Hur som haver, nu ska han grattas♥
 
 
 
 

En helt vanlig tisdag

 
 
Som inte bjuder på sådär mycket faktiskt. Jag tvättar. Känns aldrig som att korgen blir tom. Suck. Det tråkigaste att tvätta måste vara underkläder. Ett jäkla sjå och sortera sen. Fast å andra sidan så måste man ju hänga upp alla kläder på tork. Inte heller på rolighets-listan direkt. Dessutom hatar jag att ha kläder hängades i hemmet. Därför torktumlar jag allt som går. Men inte kläder då... tyävrr.
 
Nåja.
 
Jag och Lykke kikade på OS förut. Den enda grenen som intresserar oss ;) Så synd då att Sverige blev utan medalj i Fälttävlan. Nåja, någon som vet när det vankas mer hästar?
 
 

Flower Power

 
 
Jag kan bara inte motstå fina blommor! Gör hemmet en bamsetjänst! För tillfället pryder dessa lila underbara blommor fönstren i vardagsrummet. Ni vet ju sedan innan att "temat" där inne är just lila och även lite rosa. Jag har hittat den perfekta mattan jag vill ha nu... men det tar vi en annan gång ;)
 
 
 

Snipp, snapp, snut...

 
 
..... så var semestern slut. För denna gång. Jag påpekade ett antal gånger under våra veckor att tiden verkligen sprang iväg. Den gled oss ur händerna helt enkelt. Jag vet inte hur många dagar vi vaknade till mulet och regn. 70-80% minst av alla dagar alltså. What a waste. Och nu när man sitter här, med sambon på jobbet och jag själv nästa vecka på riktigt (ska jobba lite denna vecka ändå) så känns det som vanligt ganska bittert. Hahaa. Men det är ju faktiskt bara att fortsätta se positivt på saker och ting. Hur kul hade livet annars blivit? Nej, nu är det dags att bli bäst på det här med Carpe Diem igen! Ta vara på livets alla stunder och inte bara längta efter helg hela tiden. Hela detta året har gått galet fort. Dags att dra i handbromsen en smula...
 
 
Jag skulle vilja summera semestern 2012 såhär:
 
 
 
Men jag har helt klart dom finaste minnena med mig från Hunnebo♥ Som vi dessutom prickade in hela två gånger iår. Kusten bjöd på oförskämt soliga och varma dagar. Oh, how I wanna go back...
 
 

This Saturday

 
 
Gokvällis! Här sitter jag i soffan och räknar in Sommarkrysset. Min sambo är på 30-års ferre och jag... VA FAAAAAAN!! Men åh, fick precis reda på att Agneta Sjödin leder Sommarkrysset istället för Gry!!! AGNETA SJÖDIN!! Helvete, nu kan man ju inte se på det då....
 
Ah nu kom jag av mig bara för det.
 
Jag är iaf hemma med Lykkis ikväll då vi redan varit borta från honom idag när vi firade lilla söta L på hennes (snart) 1-års dag! Det blir härligt soffmys och häng med mina grabbar alltså. Har köpt mig en god sallad som jag strax ska hugga in på, egentligen framför Sommarkrysset dårå men jag vet ärligt inte om jag klarar av Sjödin. Äckligt!
 
Dessutom är det kvavt! Och det har det varit sen igår. Trodde åskan förut skulle rensa luften. Verkar inte så. Förvisso skönt att det är varmt men nu är det bara klibbigt, fuktigt och... äckligt. (Mitt nya favoritord.) Lykke satt och filosoferade tidigare över den mörka himlen. När det väl bröt ut blev han lite överraskad men jag gjorde ingen notis om det och sen somande han om. Skönt. Vill inte att han ska bli rädd för smällar.
 
 
 
Alltså, hjälp vad dålig hon är.
(Äckligt...)
 
 
 

Hunnebostrand

 
 
Smultronstället numero 1!
Jag är väldigt förälskad i detta ställe♥
 
Och ja, hur var det nu? En bild säger mer än tusen ord... ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back on track

 
 
Hej fina ni♥ Har varit på kusten några dagar och passade samtidigt på att ta lite semester från bloggen. Kan behövas ibland så att inspon kommer tillbaka. Men är den trots detta, back on track? Jag vet inte. Vi får se. Lovar er inlägg ändå (om än tråkiga...).
 
Vi har iaf haft det bästa av BÄSTA väder man kan tänka sig! Så skönt avslut på den här annars regniga och dystra semestern. Vi har grillat, käkat räkor, fått salta stänk på oss från havet, solat, druckit kaffe, promenerat... njutit utav västkusten helt enkelt! Efter vi checkat ut i förmiddags stannade vi en stund nere i Hunnebo och käkade sushi på Eat! Så förbaskat gott! Och så förbaskat otippat att jag skriver en sån sak... men joo, har faktiskt börjat gilla sushi rätt rejält nu! ;) Lykke var helt fantastiskt duktig som låg och vilade medans vi åt. Man kan inte kräva av en valp att dom ska vara i stillhet vid sådana tillfällen men som sagt, han var underbar, (som vanligt iofs).
 
Nu är vi rätt sega efter våra heta dagar på kusten. Ikväll blir det därför lugnt hemmamys med revben och något glas vin ute på terran. Sen drar vi oss innåt och kikar på en film. Skönt att vara borta från tv, dator och allt ett par dagar men nu äre nog ;) Nån måtta får det allt vara, säger jag.
 
Har såklart fler bilder att visa er, men det orkar jag inte pyssla med nu. Slänger upp en hög imorn förmiddag! Ha nu en underbar fredagkväll alla! Peace.
 
 
 

Keep moving

 
 
 
 

Taking in the last of this semester

 
 
Hejsan raringarna♥ Sitter i soffan med kaffekopp och Toffifee-asken. Än är det semester hörrni ;) Och dessutom ska vi passa på att besöka kusten en gång till. Vädergudarna har lovat bättre väder och det väljer vi att lita på.
 
. . . . . .
 
Alltså förlåt, men det blir inte roligare än så... har faktiskt inget vettigt att säga.
Later dudes!
 
 
 

These Butterflies

 
 
 
 

På grönbetet

 
 
Här kommer några fruktansvärt dåliga bilder på mig och min varg från igår då vi var med honom på gräskullen. Där brukar vi träna "lös" nämligen genom att ha en lång lina på honom. Inkallning och grejer ni vet. Funkar förövrigt väldigt bra. Så vitt Lykke vet så är han ju lös eftersom han aldrig märker av linan... Dom gånger han lämnar vår sida och ger sig iväg för långt bort, kallar vi på honom och då blir det fart vill jag lova! :)
 
Det är tråkigt att det knappt finns några ställen i stan att ha sin hund lös på. I skogen däremot får han såklart alltid vara lös på riktigt. Vi har ännu inte träffat på någon annan i skogen och det återstår att se vad som händer då. Vi tränar mycket på "stanna" och det funkar jätte bra hemma. Men, som alla hundägare vet så är det inte alls säkert att alla kommandon funkar lika bra utanför tomten, så att säga.... ;)
 
Dock måste jag berömma våran fina älskling för att han är sååå duktig vid bara 4 månaders ålder! Bådar väldigt gott för framtiden!
 
 
 
 
 
 

Chocolate Dreams

 
 
Gokväll raringar Söndag ni vet.
Och en vecka kvar på smerren, (semestern) vart fan tog den vägen rå? Helt sjukt och nääääe... vi kan inte fortsätta prata om det nu för då blir jag både ledsen och arg. Skitväder alltså.
 
På tal om det, (skitvädret) vi var och badade Lykke idag igen. Denna gången följde Enza med och nu kom han allt i vattnet mer än 2 sekunder ;) Inte helt bekväm med situationen men ändå helt ok. Tror han kommer tycka det är jätte kul at bada sen när han gjort det några gånger.
 
Vi har även vart hos svärisarna och fikat under dagen. Och på vägen hem kom vi fram till att kräftor är det som gäller ikväll! Mums! Hoppas att dom snart är upptinade och klara :)
 
 
Jo just de ja, igårkväll var mina päron hemma hos oss på grill. Mys att äntligen kunna sitta ute i solen utan att frysa! Vi krånglade inte till det så värst utan bjöd på hamburgare med goda tillbehör och en lyxig men enkel efterrätt! (Som JAG fixade, och inte kocken... bara så ni vet ;)
 
 
 
 

S.O.M.M.A.R.

 
 
Åh detta är underbart!! Äntligen vaknade vi upp till en RIKTIG sommardag på semestern! Varmt, strålande sol, klarblå himmel... Njuter utav bara den nu kan jag lova! Var dock tvungen att ta en paus från solandet, det blir lätt för varmt. OBS! Jag klagar inte! ;)
 
Ikväll blir det lite grillmys hemma hos oss.
Vi hörs darlingos!♥
 
 
 
 

We heart you

 
 
Visst är det knäppt att man kan få sådana känslor för ett djur? Och efter så kort tid. Jag ÄLSKAR verkligen Lykke av hela mitt hjärta. Han är något alldeles speciellt, våran varg. Att leva med en Wolfdog är en upplevelse varje dag :) Ska bli intressant att se han fortsätta växa och bli den ståtliga herre vi redan nu ser i honom.
 
Lykke♥ För det är det han är. Över 20 kg (redan) ren och skär lycka!
 
 
 
 
 

2012-07-20

 
 
Hejsan svejsan! Fredag hörrni♥ Skön känsla även på semestern ;) Imorses steg jag verkligen upp i ottan och körde bil på tok för tidigt. Burr. Skjutsade nämligen min sambo till pappsens lastbil och idag har dom två vart ute på vägarna ihop och lossat gods. Hihi.
 
När han kommer hem ska vi naturligtvis fredagsfika. Sedan får vi se vart dagen tar oss. Det är inte helt fel att ligga hemma och slappa också ;)
 
 
Idag har jag på mig mina nya citrongula jeans and I löööve them!
 
 
 

Shop til you drop

 
 
Hej fina ni! Semesterdagarna bara springer förbi och jag försöker verkligen att inte gripas av panik. Fan, det är ju alltid såhär. Det vet man ju. Trött man blir bara för det pissiga vädret gör ju allting värre!!
 
Därför fördrev vi denna dagen med ännu en shoppingtrip. Denna gång till Överby (köpcentrum) och nu hittade jag ÄNTLIGEN ett par ljusgula jeans på Gina! Dom är typ snyggare än dom mintgröna. Eller jag vet inte. Gjorde lite andra fynd också. Bra med rea. Tyvärr är det typ aldrig rea i zoobutiker. Undra varför? ;) Där köpte vi iaf mera Vom till vargen och även två prakt botior till karet. Dom ska äta snäckaor sägs det och jag hoppas det stämmer. Dessutom såg vi en piraya och nu har jag fått för mig att jag vill ha det istället... ;)
 
Nu ska pojken iväg på grabbkväll och jag sticker hem til päronen med vargen en sväng.
See you later sweethearts!
 
 
Kom hem och hittade katten på Mateusfatet... hmm, prydligt
 
 
 

2012-07-19

 
 
 
 
 

Sommardagarna

 

Gokväll darlingos!♥ Myskvällen är igång så jag ville bara ge er en liten update om mitt liv (eftersom jag vet att ni får abstinens annars ;) Och såhär är det, idag introducerade vi termen "bada" för Lykke, Det tyckte han var lite konstigt och kände inte alls för att hoppa i plurret och plaska. Däremot stod han gärna på stranden och grävde en massa (ja han var rätt snygg när vi kom hem...) och skällde på oss som gick omkring i vattnet och lockade på honom förgäves. Hmm. Nästa gång tar vi med oss Enza så får hon helt enkelt visa honom vart skåpet ska stå ;) För om det är nån som kan konsten att bada, så äre Enza.

 

Ja och så igår, då var vi först hemma hos C&K på fika ute i solen tillsammans med diverse andra. Det var mysigt och synd att tiden alltid ska gå så fort. Vi skulle nämligen iväg hem till T&J också och kolla in nya huset! Verkligen supermys och fint hus! :) Läääängtar så tills den dagen vi själva blir husägare. På tal om det, F&J var även med igår och lägligt nog så är ju J ett sånt där snille som ritar just hus. Kan kanske få till nåt bra där... ;) Hihi!

 

Nää, nu blir det filmtajm med mannen i mitt liv. Vi hörs sweeties!

 

En finfin ceasar som min ljuvliga kock trixade ihop såhär på kvällskvisten.

Jorå, han kan om han vill ;)

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 

Pastellfärg!

 
 
Hahaha, jag är ju sååååå efter jämt ;) Men nu har jag äntligen hoppat på trenden med pastellfärg på byxor! Var i grannstaden och shoppade lite igår och hittade dessa på Gina-rean. Love them! Var väldigt osäker först, har iofs spanat på dom länge :P Men aldrig vågat... ni vet - fint på andra, men på mig?? ;)
 
Nu är jag dock frälst, ska se om jag hittar ett par gula också sen här i stan.
 
 
 
 
 

Chill(y)

 
 
God förmiddag lovely you!
Ska det vara sol? Ska det vara moln? Idag kan vädret inte bestämma sig. Ovanligt. Dock liiite varmare vindar idag än igår. Vi satt ute igårkväll och tänkte njuta utav kvällssolen... jovisst. Höll på att förfrysa händerna och övriga kroppen också för den delen. Men hey, det var ju sol iaf och nuförtiden får man vara glad för det lilla.
 
Vi tog verkligen vara på dagen igår. Shopping - med tillhörande donkishlunch ute på gräset i solen, promenix i spåret, fika hos R's syster och vinmys på terassen (trots istiden). Bra dag. Och vi har saker på agen´dan idag med. Lika bra att sätta fart :)
 
 
 
 
 
 

KENT, 14 juli 2012

 
 
Hej på er!
Kom hem sent igårnatt. Jag och sis hade en mysig, om än annorlunda kväll med Kent ;) Kanske inte optimalt att åka med en gravid på konsert av denna kaliber men det gick väldigt bra ändå. Hihi. Tyvärr höjde dom ljudet avsevärt efter ett par, tre låtar så vi drog oss lite längre bort efter en stund. Det bökades en del i syrrans mage och man vet ju inte om bebisen tycker det är obehagligt. Vi fick oss dock ett gott skratt på vårt "andra ställe" genom att studera berusade människor, så vi led inte direkt av platsbytet ;) Dessutom har jag sett Kent ett antal ggr nu så att få den perfekta bilden är liksom inte prio ett. Min älskade "Mannen i den vita hatten" kom på slutet som beräknat. Love that song! En lyckad kväll tycker jag♥
 
Väldigt fint förövrigt på Trädgårdsföreningen i Göteborg!
 
 
 
 
 
 

Hola!


JAAAAAAA!!!

 
 
ÄNTLIGEN västeråsgurka in the stores! Hittade mina inne på Coop i förmiddags. Har redan lagt in och kan inte bärga mig tills jag får smaska på saltgurka igen. Ta mig tusan det bästa jag vet!
 
 
 
 

Fredag den trettonde

 
 
Go'eftermidda beautifuls!
Fredag och allt. Den 13.e... men sånt bryr vi oss inte om. Idag har vi haft besök av R's mormor och E. Dom ville hälsa på Lykke såklart och vi satt ute på terassen och fikade i skapligt väder ändå. Eller va fan, det var ganska blåsigt och kyligt faktiskt. Har man blivit skadad utav denna sommar och tror att vädret är fint bara för att det inte regnar? Kan va så.
 
Fredagsfikat precis, den traditionen dör SJÄLVKLART INTE bara för att det är semester. Vad tror ni? ;) Nu är mannen i duschen för vi ska alldeles strax iväg med Lykke en sväng. Blir nog prommis i spåret och även lite "springa fritt" på gräset vid kullen. Då är han nöjd och glad när vi kommer hem igen. Perfekt eftersom vi ska ut och äta en bit mat med vännerna T&J sen. Förhoppningsvis sover han ju hela tiden, som vi tror att han gjort dom andra gångerna vi lämnat honom ensam en längre stund. Ha nu en underbar fredag alla goa söta!
 
 
Åh, vi fick denna underbara sommarbukett utav M&E. Lovely! Älskar ju att ha "färska" blommor i mitt hem och färgerna på dessa kunde inte passat bättre i vardagsrummet :)
 
 
 
 

Drömkåken

 
 
Jag.Vill.Ha.Ett.Hus.NU!!
Vi funderar mycket kring detta.
 
 
 
 

Thursday night

 
 
Gokväll darlingos! Först och främst vill jag bara säga att jag är arg igen. På blogg-appen... vafan! Det är alltid nåt som fuckar upp. Först kunde man inte publicera inlägget om man lagt till en bild och nu blir hela skiten en enda stor gröt, FAST att jag gör mellanrum och nya rader och blaha blaha... WHAT IS THE PROBLEM?! Nu har jag redigerat (och alla andra gånger också) i efterhand här på datorn iaf. Smidigt.
 
Nåja små blå, nu blir det filmmys med chips, dipp och hela fadderullan. R har spelat tennis med sin morbror och vi har precis käkat lite kvällis efter det. (Kvällis = kvällsmat) Jag själv passade på att åka och handla lite roliga saker på Hjertbergs. (Roliga saker = saker man vill ha, och inte måste ha.) T.ex. nya blommor :) Ja, tyvärr dog mina fina gerberer i fönstren ändå. Fuck. Jag säger inte att min mamma står till svars... men, det var faktiskt när vi var bortresta som hon fuckade upp den ena. Mhm ;) Och sen orkade jag liksom inte bry mej om den andra.
 
 
 
Har hänt en del med blommandet,
trots regniga dagar och utebliven sol:
 
 
 
 
 

Carpe Diem

 

Hej sötisar!

Jag kan meddela att dagarna går jäkligt fort när man har semester...

 

Japp.

 

So what's new? Jo jag kan verkligen rekommendera Verksta'n i Lidköping! Vi fick ju en 2.a på bilen ni vet för den där jäkla Airbag-lampan (nya regler från feb i år) och var tvungna att lämna in den på felsök. Detta gjorde vi i måndags på Verksta'n alltså och på ett par, tre timmar så hade dom fixat lampan och ombesiktat den åt oss!! Fatta vilken service :) Kom "billigt" undan också.

 

I tisdags gjorde vi en utflykt till Spiken och strosade runt lite. Köpte glass och njöt av solen som kikade fram ett par timmar iaf ;) Och igår var vi hembjudna till min syster och E för grillkväll. Visade sig vara 3-rätters dessutom :) Väldigt mysigt! Lykke låg på gräset och njöt. Samt fann hönsen väldigt intressanta såklart :P

 


Terassen står i blom!

 
 
 
 
 
 
 

2012-07-09

 
 
 
 
 
 
 

Vilket avslut!

 

Söndagar is the shit!

(även under semester-dagar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skinny Love

 
 
 
- cause it's a beautiful song.

Eureka!!

Äntligen går det att blogga från appen igen! Wohoo! Har iaf inte jag kunnat på läääänge. Sånt gör mig arg. Och jag vill inte vara arg. Nu slipper jag vara arg :)

Söndag idag. Fast man håller knappast ordning på dagarna när det är semester. Tror det blir en sån där Hawaii-dag. Längtar verkligen efter att se en riktigt svinigt bra film! Något tips till ikväll? Någon?

 

Fångad mitt i maten igår:


Wedding Gifts

 
 
Gokväll mysisar! Kom för en stund sedan hem från grillpartaj ute hos R's storasyster. De gifte sig för ca 2 veckor sen och nu firade vi det hela. Jag åkte hem lite tidigare pga av vår valpis. Han var superduktig idag, ensam hela 3 timmar :D Tror han legat i sängenoch gosat ;) Hmm... nåja.
 
Nu blir det Emelie-Lykke-Chino-Soul-myskväll tills "pappa" i huset kommer hem. Tänker sätta mej till rätta i soffan med choklad och köra Vampire Diaries-marathon. Saknar den serien och vill se fortsättningen på spännande slutet NUUUUU!! Ryktet säger till hösten..?
 
 
Wedding gifts: Självklart knåpade jag ihop eget kort som vanligt ;) Körde rosa tema på allt. Lite bröllops-aktigt sådär♥
 
 
 
 
 

Back from Kusten!

 
 
Hej mina vänner♥
 
Vi tog lite "time off" och drog iväg till underbara Hunnebostrand i ett par nätter. Åkte i onsdags och kom hem igår. Finns inget härligare place on earth att spendera en fin sommarkväll. Älskar verkligen västkusten!
 
Och vi hade tur med vädret, snacka om att välja rätt dagar att åka.
Låter bilderna tala för sig själva.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt älskade

 
 
 
 
 
 

Humle & Dumle♥

 
Mina fina underbara pojkar!
 
Inte var dag man fångar båda dessa skönheter på en och samma bild. Är väldigt stolt över mina raggisar! Finaste och underbaraste kattrasen. Love you to death, boys!
 
 
 
 
 
 

Fresh i vardagsrummet!

 
Jag gillar blommor. Ja det vet ni väl? ;) Har därför röjt upp lite bland gamla tråkiga växter i fönstren och ersatt dom med nya fräscha sommarfärger! Gerberan är dessutom en speciell favorit.
 
Jag hoppas dom står sig lääänge!
 
 
 
 
 
 
 

Juli och semester-upptagen!

 
Gokväll fina ni♥ Det blir tyvärr sämre uppdatering såhär i semestertider. Jag bannar blogg.se-appen varje dag för att det NU IGEN inte går att blogga via den. Uselt. Känns på någe vis mycket "meckigare" att sätta på datorn och greja. Hmm...
 
Hänt sen sist:
Igår (måndags) var vi ute på lite semester-saker-jakt. Tält, campingstolar, kylklampar... osv. Så nu är vi redo för lite vacation på riktigt. Finnemang!
 
Idag:
Blev en hyffsat fin dag faktiskt. Dra på trissor ;) Vi spenderade hela förmiddagen ute på terassen och på täcket. Lata härliga dagar♥ Handlade en sväng på em och på kvällskvisten tog jag en fin promenad med min gamla vän F. Mys att gå i solen och tjöta om livet. Vi passade även på att gosa med Lykke en sväng och lagom tills R kom hem med donken-påsen begav hon sig hemåt igen. Kan ni fatta att BIG TASTY är tillbaka?! Helt galet BRA!!!! Den är fan sjukligt god.
 
Nu:
Dags att kissa L en sista gång, och sedan krypa till kojs. Älskar svala sommarnätter då hela sängen är sådär kall och go när man sveper in sig i täcket :) Lovely!
 
 
Och vet ni,
om bloggen gapar tomt, kom ihåg - jag har...
 
 
 
 
 

Juli och semester-upptagen!