Back on track

 
 
Hej fina ni♥ Har varit på kusten några dagar och passade samtidigt på att ta lite semester från bloggen. Kan behövas ibland så att inspon kommer tillbaka. Men är den trots detta, back on track? Jag vet inte. Vi får se. Lovar er inlägg ändå (om än tråkiga...).
 
Vi har iaf haft det bästa av BÄSTA väder man kan tänka sig! Så skönt avslut på den här annars regniga och dystra semestern. Vi har grillat, käkat räkor, fått salta stänk på oss från havet, solat, druckit kaffe, promenerat... njutit utav västkusten helt enkelt! Efter vi checkat ut i förmiddags stannade vi en stund nere i Hunnebo och käkade sushi på Eat! Så förbaskat gott! Och så förbaskat otippat att jag skriver en sån sak... men joo, har faktiskt börjat gilla sushi rätt rejält nu! ;) Lykke var helt fantastiskt duktig som låg och vilade medans vi åt. Man kan inte kräva av en valp att dom ska vara i stillhet vid sådana tillfällen men som sagt, han var underbar, (som vanligt iofs).
 
Nu är vi rätt sega efter våra heta dagar på kusten. Ikväll blir det därför lugnt hemmamys med revben och något glas vin ute på terran. Sen drar vi oss innåt och kikar på en film. Skönt att vara borta från tv, dator och allt ett par dagar men nu äre nog ;) Nån måtta får det allt vara, säger jag.
 
Har såklart fler bilder att visa er, men det orkar jag inte pyssla med nu. Slänger upp en hög imorn förmiddag! Ha nu en underbar fredagkväll alla! Peace.
 
 
 

Do your thing:
Postat av: sara

vad härligt det ser ut!! typiskt att vi inte hann med den där valpträffen denna veckan. eller hur har ni det på söndag? min sambo (som väldigt gärna också vill kika) skulle eventuellt åka iväg på något men man kan ju spåna lite. han ändrar sig ganska frekvent innan något blir av, haha... :)


Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin