Fredag den trettonde

 
 
Go'eftermidda beautifuls!
Fredag och allt. Den 13.e... men sånt bryr vi oss inte om. Idag har vi haft besök av R's mormor och E. Dom ville hälsa på Lykke såklart och vi satt ute på terassen och fikade i skapligt väder ändå. Eller va fan, det var ganska blåsigt och kyligt faktiskt. Har man blivit skadad utav denna sommar och tror att vädret är fint bara för att det inte regnar? Kan va så.
 
Fredagsfikat precis, den traditionen dör SJÄLVKLART INTE bara för att det är semester. Vad tror ni? ;) Nu är mannen i duschen för vi ska alldeles strax iväg med Lykke en sväng. Blir nog prommis i spåret och även lite "springa fritt" på gräset vid kullen. Då är han nöjd och glad när vi kommer hem igen. Perfekt eftersom vi ska ut och äta en bit mat med vännerna T&J sen. Förhoppningsvis sover han ju hela tiden, som vi tror att han gjort dom andra gångerna vi lämnat honom ensam en längre stund. Ha nu en underbar fredag alla goa söta!
 
 
Åh, vi fick denna underbara sommarbukett utav M&E. Lovely! Älskar ju att ha "färska" blommor i mitt hem och färgerna på dessa kunde inte passat bättre i vardagsrummet :)
 
 
 
 

Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin