Home Sweet Home



Kikar in och säger hej
Vi är äntligen hemma efter en lång dag. Lämnade stugan i Sälen runt 10.00 imorses och landade hemma i soffan vid fyra, halv fem-tiden. Vi kraschade i soffan med detsamma och ville helst inte röra oss ur fläcken på hela kvällen. Men dessvärre måste vi ju äta. Därför var vi illa tvingade att knalla iväg till ICA för en stund sedan och handla lite räkor. Det ska bli fruktansvärt gott nu! Så vi hörs imorn mina finisar!








Hej från Lindvallen!


Hej mina vänner!
Här kommer en liten update från Sälen! Vi kom fram igårkväll och checkade in i våran underbart goa stuga ;) Jätte stor och lyxig! Efteråt gick vi ut och käkade en bit mat på Nord.

När vi kom tillbaka till stugan var det dags att värma upp bastun. Sen blev det några kalla och lite chill innan vi stupa i säng.

Idag har vi varit på Experium och hängt i deras spa som heter Norrsken. Vi blev där i 4 timmar och bara myste runt. Kommer lite mer info hemma om just detta. Take Care sweeties!


Sälen!



Hej gullisar! Nu sticker jag upp till Sälen med jobbet! Jag har aldrig stått i backen på ett par skidor i hela mitt liv! Great! Men jag litar på att solen gör oss sällskap och att jag kan sitta i backen och "afterski.a" istället ;) Dessutom ska jag äntligen besöka Experium!! Ser verkligen fram emot deras SPA! Uppdaterar bloggen när tillfälle ges och som alltid kan ni följa mej på Twitter under tiden.

Have a great day bunnies!♥
Puss och hej från mej!








Pre-Påsk i bildbomb



Jag är inte så mycket för det här med att låta högtiderna stanna kvar när dom väl är avklarade. Därför tog jag tillfället i akt att vara ute i god tid detta år. Så att vi kan njuta som bara den innan menar jag ;) När jag tänker efter så är jag inte mycket för att pynta högtiderna speciellt mycket överhuvudtaget. Men då tänker jag främst på sånna här prydnadssaker som ger mej nippran. Kycklingar hit och tomtenissar dit. Well, you know how it goes. Men påskriset, fjädrarna och julgranen (vid den högtiden alltså) är självklara saker i mitt hem! Här kommer några bilder efter att jag påsk'at lägenheten lite granna.

























Prickig start på dagen



Här sitter jag. På favoritplatsen. Med favoritkoppen.
Bästa starten på dagen, enligt moi.

Idag försöker jag vara produktiv. Försöker skriver jag därför att klockan redan är 11.16 och jag har massor saker kvar på to do-listan. Men vad vore livet utan lilla tidsoptimist-Emelie? ;) Första tvättmaskinen är faktiskt klar om cirkus en kvart. Jag ska strax gå ut på terassen och plantera vårfint där ute. Har en hel del papper att plocka ordning på och dessutom ska det bäddas rent i sängen. Men jag hinner. Det gör jag...












Ny dag, nya tag! (eller?)



Go'dag!

Idag när jag vaknade orkade jag verkligen inte gå upp ur sängen. Alltså det är sant. Jag låg kvar tills tio över elva  Skämselkudde. Nästan iaf. Men jag var ovanligt trött just idag och dessutom är jag så himla less på att vara ensam hemma. Har saknat R helt sjukt nu när han varit borta så mycket♥ Men den här veckan ska vi vara tillsammans desto mera... :) Berättar om veckans planer senare.

Som tur är kom min mamma och räddade mej oväntat vid 13-tiden. Hon undrade om jag ville ta en tur till Lidens och handla blommor. Kunde inte kommit lägligare! Så imorgon ska det planteras och göras påskfint! Nu är det dags att sticka till jobbet. Later dudes!








Godnatt bloggen♥



Som ni säkert märkt håller jag just nu (och sedan en tid tillbaka) på med ett tappert försök till att fräscha upp designen på bloggen. För det mesta skriker jag rakt ut. Men jag är för stolt för att be någon annan om hjälp. Jag ÄR duktig på sånt här egentligen. Men fan, jag får aldrig det här jefla Photoshop att funka på min dator!! Dessutom orkar jag aldrig sätta mej in i kodmallarna ordentligt. Bara det ytliga liksom.... Jaja, det här får duga tills nästa gång jag börjar trassla. Försöker få header-bilden att hamna i mitten liksom men gåååår ju iiiiinte!! Det går inte! Har provat allt. Helvete, jag blir vansinnig bara jag skriver om det här ;) Hahaha. God natt!!


I brist på annat får ni en bild från tidigare idag.
Ibland är det sannerligen tur att man kan gömma sig bakom solglasögonen...








Ute på landet


Hej beautifuls! Tidigt imorses lämnade min sambo boet för en lång resa mot Uppsala tillsammans med sin familj. Vårat bandylag Villa har nämligen spelat final mot Sandviken! Tyvärr har jag fått rapporterat att det blev 6-5 till Sandviken. Men väl kämpat mot slutet Villa!

När R åkt satte jag igång med det roligaste... nämligen att röja upp i akvariet. Eeh, usch!! men välbehövligt. Massa växter har jag tagit bort och dessutom "möblerat" om lite. Nu ska jag bara försöka få upp allt bös som ligger på botten. Hmm.

Tog en paus ifrån allting förut och stack iväg ut på landet till min syrra och E. Där blev jag bjuden på mat och våfflor till fika! Vi satt länge ute i den goa värmande solen och njöt. Lyssnade på naturen och dess fågelkvitter. Lovely! På vägen hem handlade jag lite. Som vanligt. Nu ska jag passa på att städa undan all "skit" som bara ligger här hemma så att vi imorgon är redo för en ny vecka! 












you're smile shine a little light, alright


Hej mina små videungar. Ännu en dag utav pure freedom! Och underbart väder idag likaså. Vi tog en fin promenad bort mot Framnäs-området och handlade lite. Hälsade på R's mor i fiskaffärn som vanligt ;) och dessutom var vi inne i djurbutiken en snabbis och köpte lite lavasten. Imorgon har jag bestämt att domedagen är här. Jag ska en ordentlig uppstädning på växter och annat i akvariet. Usch. Har ångest redan nu, haha.

Vi har naturligtvis även suttit ute på våran härliga terass och lapat sol. Tråkigt att behöva gå in nu men ändå skönt at the same time... Känner av att det blir lite för mycket på en gång för lilla huvudet. Det är dock inte klokt vad solen gör med oss människor. Life is good!♥

Ikväll är vi dessutom bortbjudna till T&J på middagsmys.
Lovely day!








Såld på citron!



Förutom mina naglar denna veckan, är jag även helt insnöad på den här tvålen. Har den i bodylotion också. Lotionen heter något med "whipped" och det stämmer verkligen. Jätte fluffig och go att smörja in sig med. Body Shop har massvis med härligt doftande produkter.

Och tror ni jag kunde motstå tulpanerna nedan inne på ICA tidigare idag? Nope. Men det var ändå dags att byta dom gamla. Så helt befogat anser jag ;)












Premiär på terassen!














Åh vilken underbar start på helgen! Jag mötte upp mitt hjärta på jobbet vid tolv-tiden. Handlade tillsammans, införskaffade rosévin och öppnade altandörr'n när vi kom hem. Helt fucking UNDERBART väder ute idag! Galet varmt för att vara 23 mars! Wihoo! Vi fredagsfikade som vanligt. (Självklart!) Och efter detta satte vi oss ute på terassen och njöt utav solen med varsitt vinglas i handen. Vilken energi man får! Bäste-terapin! Hade inte kunnat önska mej en bättre fredag helt enkelt. Nu har vi dragit oss in och solen är påväg ner. Ska bli mysigt att landa i soffan också. Fajitas står på menyn och sedan blir det en bra film. Hoppas ni har en trevlig kväll darlings!


HELG banne mej!


God morgon alla skönheter! Nu är det banne mej helg! Jag checkade ut en timme tidigare än beräknat igår. Mitt i allt började nämligen telefonlinjen krångla så ingen utav mina små arbetare kunde ringa samtal. Så kan det bli ibland. Förmodligen någon smart jävel som klippt en kabel eller nåt ;)

Dessutom lurade jag fram mina päron till stan då jag trodde jag hade akut olje-brist i bilen... oops! Visade sig att oil service-lampan inte betyder att oljan är slut. Utan att man ska byta den. Hihi.

Hur som haver, fredagmorgon. You know the drill. Ledig, nybryggt kaffe, Vampire Diaries, ärenden, älskade han kommer hem♥ och senare blir det fredagsfika, massa mys, vinglas och soffhäng i varandras armar.








Snart helg!!


Hejsan svejsan gullisar! Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag arbetar. Men vet ni vad? Om 4 timmar checkar jag ut och tar helg! Det ska bli helt lovely! Imorgon tänker jag ställa klockan tidigt, för att kunna njuta som allra mest. Först ska jag piggna till i duschen, sedan ska jag ringa några viktiga samtal (som aldrig blir av), fixa en lyxig frukost, avnjuta den i soffan framför senaste TVD-avsnittet, städa hemmet, handla... och när allt detta är avklarat kommer ÄNTLIGEN min bättre hälft hem från Skåne! LoveLoveLoveLove!!♥


Tummen upp för helg!






Well of course...



.... I had nothing particular to do. Så jag bytte färg på naglarna helt enkelt och nu är dom härligt citrongula istället för röda. På bilderna är tipparna precis nyglittrade. Nu när jag lagt 2 lager toplack ter sig färgen mer neon. Eller inte neon, men mer lysande (?). En fin färgklick som sticker ut. I like it. I'm happy.










Citron!


(tidsinställt pga arbete)

För ett par veckor sedan beställde jag ett nytt paket från Yournailerystore. Det visade sig ganska snart att detta paket skulle komma bort på posten... men tillslut dök det upp och lyckan var total! (Dessutom var Yournailerystore väldigt hjälpsamma och skulle skickat nytt annars, tack!)

Den här gången fyllde jag på skåpet med två favoriter i repris! Grönt och ljust turkost. Dessutom klickade jag hem en ny goding, nämligen citrongult! Åh ska bli riktigt spännande att se detta glitter på naglarna. Har jag inget speciellt för mej imorgon kanske jag provar. Håll utkik ;)










"om du var himlen skulle jag ha vingar"



Ska man verkligen blogga på dagar som denna? När motivationen luktar blöt hund och man egentligen bara vill krypa under täcket igen? Jag vet inte. Men samtidigt kliver mitt samvete in och räddar upp situationen.

Så nu sitter jag här.

Vad jag har gjort? Mitt i all självömkan och saknad har jag legat i soffan och catchat upp vad flickorna i The Hills hade för sig under sista säsongen. Ja ja ja, jag vet. Den serien är inte bra egentligen men man vill ju se hur allting slutar, right? Dock råder det inga som helst tvivel om att ordet "manus" ligger nära till hands. Man kan ju undra hur mycket utav intrigerna som faktiskt har hänt...


Hahaha kolla, min tulpan-bild blev helt plötsligt ett liten konstverk istället.
Faktiskt inte så illa. Trots allt.








Tulips!


(tidsinställt pga arbete)

Sanslöst vackra tulpaner jag fick tag på i helgen då! Jag har aldrig sett en blomma med så vacker fin turkos färg innuti! Har ni? Försökte fånga det någorlunda på bild men ja... idag får jag väl göra som alla andra och klaga på iphonekameran ;) Men sista bilden visar lite rättvisa iaf. Love them! Tyvärr är inte kvallen jätte bra så dom hänger nog inte med mer än ett par dagar till.










when you're not around


Hej ni  Känner mej lite "låg" och inspon är lika med noll idag.

Äsch va fan. Hur kul äre att börja ett inlägg så? Fast iofs är det sant. Ibland kan man bara inte förklara det liksom. Känns om att det enda jag gör just nu är att vänta på våran älskade vår och SOMMAR! Men jag ska väl ändå leva livet fram tills dess? Skärpning fröken E NU!

Jag tror vet att mitt humör idag beror på att han♥ ska åka bort imorgon, igen och ligga ute i två dagar innan vi ses, igen. Får ändå lov att säga att tiden gick förvånansvärt fort förra veckan och dessutom är belöningen total på fredag, när han äntligen kommer hem! Men visst känns vägen dit lång...


Time for work.








RAGDOLL




Köpte lite nya tidningar i helgen. Jag älskar verkligen att sitta i soffan, sippa på kaffe och läsa. MYS! Den här tidningen har jag dock aldrig köpt förut men blev inspirerad då det var en underbar tussig Ragdoll på framsidan.

Det stämmer verkligen att en Ragdoll är speciell. Dom beter sig mer som en hund än katt. Ska alltid vara med när man grejar. Följer en överallt i hemmet. Ligger på rygg och sover. Lealös. Väldigt social.  Jag skulle inte kunna tänka mej en annan ras!








Mina underbara killar!
Moschino är en blåmaskad Bicolor och Soul är en brunmaskad mitted♥









Baby, I can see your halo



Hejsan Svejsan! Idag steg jag upp direkt ur sängen vid kvart i nio och ställde mej vid spisen för att laga mat. Normalt? Nej förmodligen inte men idag börjar jag jobba lite tidigare och ville stöka undan alla "måsten" så fort jag kan. Det är så skönt att sjunka ner i soffan med kaffekoppen och njuta lite innan jag beger mej.

Jag spenderade hela söndagen (från det att vi kom hem vid två-tiden) tillsammans med mitt hjärta och bara myste deluxe! Det behövdes verkligen! Finns inget jag älskar mer än att umgås med just honom♥ Ni vet vad dom säger, borta bra men hemma bäst. Det är absolut så. Tyvärr känner jag mej aldrig redo för den nya veckan. Hur go och underbar helg jag än har haft. But I guess it's just life...

I brist på inspo bjuder jag på lite bilder från helgen.
See you later!
 







Borta bra, men hemma BÄST!♥






Godnatt mina fjärilar


..... eller godmorgon?! ;)

Ska precis slå igen ögonen efter en trevlig och rolig lördag i Jönköping. Vi är här och hälsar på R's gamle vän T och hans flicka C.

Kom fram i jkpg vid två-snåret. Gick husesyn och sedan drog vi ut på äventyr. Bland annat så åkte vi bort mot A6. Där lunchade vi på mumsig grillbuffe och shoppade även lite på Ikea (igen, två gånger på en vecka... jag vet).

Väl hemma i huset igen lagade kockarna mat. Jätte god torsk med musslor! Mmmm! Sen bastade vi :) och nu på kvällskvisten har vi spelat biljard!

Imorgon (idag) styr vi bilen hemåt igen. Hörs darlings!


Nytänk: Princess-tårta



Kikade igenom ICA-tidningen Buffé som hastigast och fastnade för denna princesstårta! Kreativt och nytänkade. I like! Blev otroligt sugen på att testa själv... jag menar, hur svårt kan det va? ;) Förmodligen jävligt, och du kommer få panik efter 5 min Emelie. Skärp dej. Men erkänn, roligare än den traditionella?









Bilderna och texten
kommer från ICA Buffé-tidningen!






Utkast: Mars 16, 2012



Hej Lördag! Nu ger vi oss ut på äventyr. Vi ska hälsa på vänner och återkommer imorgon.
Vem vet, jag kanske säger hej under tiden ;) Ha det gott och take care sweeties!








friday, march 16th, tjugohundratolv



Johodå, TVD levererade. Men det är svårt att bärga sig tills nästa vecka! Vill.se.fortsättningen.nu! Mötte upp min darlingo vid jobbet runt halv ett. Jag fick köra Q.5:an tillbaka till Europcar :D Big Happyface på den! Alltså, man är king på vägarna i den där. Och så jäkla skön att köra! Lite rädd blir man dock, (stor, fin, dyr bil...) Men det gick ju faktiskt finfint att backa in på parkeringen  Efteråt tog vi en mysig lunch/fika på stan. Sen handlade vi godsaker inför kvällen och gjorde även ett pittstopp på glasbanken. Det är högst troligt att jag sitter med vinglaset i handen just nu ;)

Imorgon ska vi ut på äventyr igen. Men det tar vi imorgon. Ha nu en super-mysse fredagskväll! Det tänker jag ha, tillsammans med mannen i mitt liv








God morgon du underbara fredag!



Gooooood morgon! Jösses som jag vaknade gott idag! Helt underbar känsla! Finns många anledningar till detta lyckorus i min lilla kropp, (kanske inte berättar alla här riktigt än). Först ut på listan blir mysfrykost i soffan framför nya TVD-avsnittet! Åh vad jag har längtat! Bäst att det levererar nu annars så jäklar... ;) Sen ska jag fixa lite här hemma så att det är snyggt tills min älskling kommer hem från Nyköping! Just nu sitter han och glider i den snygga Q5.an på vägarna. Inte alls avis. Nej. När han når Lidköping ska jag möta upp honom och handla lite inför den stundande helgen tillsammans! Resten av dagen blir ett enda mysmoln. Jag hade hoppats på sol idag men jaha...


Älskar den här bilden på vackra Nina Dobrev och hetingen Ian Somerhalder från TVD ;) Den ser så äkta ut! Man kan nästan ana att dom är rätt glada i varann på riktigt också... eller vad tror ni? (Bilden tillhör EW, men är redigerad av mej.)







Färdig-jobbat för den här veckan!



Gokväll mina raringar! Så kom den där efterlängtade torsdagskvällen tillslut! Nu har jag tagit helg!! Det känns för jäkla bra om jag ska vara ärlig. Vilket jag såklart är.

Idag adresserade jag kuvert med mäss-inbjudningar, för brinnande livet. Men jag gillar att pyssla med sånt. Tiden rusade iväg också. Be careful what you wish for... På vägen hem hade jag inget annat val än att ta "svängen förbi" donken. Nu ligger jag här och vill aldrig äta nuggets mer i hela mitt liv!! Typ. Fast det är ju såklart inte sant and we all know it. Men seriöst. Varför åt jag alla tio bitar?!








Dagen innan helg...



..... och jag vill faktiskt bara att den här dagen ska rusa förbi. Imorgon är det nämligen fredag, helg och min älskade R kommer hem igen! Fullpott med andra ord♥

Idag har jag gått en prommis med mamma och vovve igen. Förutom det, är statusen såhär: Håller på att tvättar, ska nu diska och även slänga i mej något att äta innan det är dags för jobb.








Trött tjej...



..... som längtar efter dej♥

Mjo, att komma hem till en ödslig lägenhet är inget jag rekommenderar. Mina gulliga missar håller mej förstås varm om natten. Men det finns inget jag älskar så mycket i den här världen som sällskapet från min älskling. Han är den roligaste, snällaste, omtänksammaste, underbaraste, varmaste och mysigaste killen på denna jord. Det lovar jag er. Så nu ska ska jag stänga av tv.n, bädda ner mej under täcket, sova länge imorgon och hoppas att torsdagen rusar förbi, så att fästmannen kan komma hem igen.










Brudorkidé


(tidsinställt inlägg pga arbete)


Tack mamma Fick en jättefin orkidé av henne tidigare idag och den passar perfekt på köksbordet! Jag älskar orkidéer... när dom blommar! Men som ni vet, lyckades jag ju få en tillslut att blomma om så nu jädrar ska vi hålla denna vid liv också ;) Kolla, det kan vara den finaste jag sett faktiskt. Massa knopp och dessutom är blommorna så fint fördelade på stänglarna. Love it!












Coffee-break in the sunny sun



Hej alla glada och fina där ute! Jag startade dagen i Q5.an igen så humöret är på topp!  (Kan ju inte bli bättre än så menar jag.) Fast iofs så ljög jag lite nu. Inte om bilen, utan om humöret. Det är nämligen såhär att Q5.an har ett pris. Och det är min man. Just nu är han på väg mot Jönköping och imorgon åker han vidare till Nyköping på jobb. Vilket betyder att jag och katterna måste sova ensamma i den stora sängen ända tills på fredag! Buhu. Jag tycker inte om'et, men vad ska jag göra åt saken? Bita i det sura äpplet, I guess.

Jo, även om jag gärna skulle sitta kvar här och bitcha om hur mycket jag hatar ensamheten, så måste jag faktiskt ta mej i kragen nu och åka mot jobbet. Have a great day hunnies!


Ps. Finns det något härligare än kaffe i solskenet? (Förutom att dricka kaffet utomhus...) Tror inte det. Dessutom i min fina Sea World-mugg :) Åh, varför tog den stunden slut så fort? Kan man inte bara pausa allting?!









Good morning sunny Tuesday!


Godmorgon härliga ni!  Idag vaknade jag upp till strålande väder, igen! Börjar nästan bli bortskämd med sol. (Är det ens möjligt?!) Skön känsla i kroppen att måndagen passerat. Måndagar är djävulens påfund ;) Den här dagen tänker jag starta i min älskade soffa med kaffe, smörgås och avsnittet jag missade både i tisdags och i söndags av Desperate Housewives. Något mer har jag inte planerat än sålänge. Carpe Diem, gott folk! Vem vet, vi kanske hörs lite senare helt enkelt.

Denna lilla underbara lilja pryder nu våran "köksö", "bardisk"... (kalla den va du vill), efter att vi fått den i lördags utav V&R. Älskar att vi går mot påsk! Jag planterade ut flera stycken i fjol, kanske läge att ta en titt i rabatten?









Tre från Soul



Bara för att han är så söt♥
Tänk att ett litet djur kan förgylla en människas liv sååå mycket!












Vecka elva



Hejsan svejsan! Måndag. Betyder att jag börjar arbeta om 30 min. Det är vårigt och soligt utomhus, men tror ni jag har tagit vara på detta? Nej. Förutom det vanliga (städa, diska och laga mat) har jag mest tagit det lugnt här hemma. Jag tycker det känns bäst att starta veckan så ;) Dessutom är jag alltid extra dålig på att vara ensam hemma just på måndagar. Saknar alltid mitt hjärta så otroligt under veckorna när vi knappt hinner ses. Desto mysigare på helgen, but still...


Jag älskar verkligen tulpaner! En utav vårens bästa! Dessa fina fick jag i fredags av min underbara sambo! han kan konsten att vara the best♥ Härligare gärg på tulpaner får man leta efter!









Söndagskväll


Gokväll! Ligger skönt nerbäddad i min fluffiga säng och njuter av känslan att vi haft en underbart fin helg!

Den här gången känns det faktiskt som att helgen varat lite längre än den brukar. Men det är fortfarande tråkigt att det redan är måndag imorn...

I förmiddags hann vi med hela två stycken fikor :) En hos R's mormor & E och den andra hos C&K. Mysigt och trevligt! Så sällan man hinner ses känns det som. När vi kom hem var det äntligen dags att se Greys Anatomy! Jobbade ju i onsdags. Och efteråt blev vi sugna på käk, så vi drog helt enkelt med T&J till Rhodos! Söndagsmiddag ;) haha! Trevlig dag i trevligt väder!

Nu är det snart dags att knoppa in. Imorgon startar en ny arbetsvecka!


Euphoria!



Hej fina ni! Igår tog vi bilen ut på vägarna och styrde kosan mot Göteborg! Vi gjorde först ett besök på IKEA och shoppade lite fina saker. Målet med resan var dock att hälsa på min gamla fina vän F och hennes man J. Vi fikade massa gott och blev även bjudna på mat innan det var dags att åka hemåt igen.

På kvällen kom T&J och V&R hem till oss för mello-final. Vi lyckades heja fram Loreen till 1.a platsen och det var det enda rätta tycker jag! Riktigt bra scen-framträdande och låten är grym!! Love it och ser fram emot Eurovision i maj!

Idag ska vi bara ha en sån där underbar söndag. Hälsa på folk, mysa i soffan, få gjort allt som inte hinns på veckorna och passa på att njuta av vädret! Vi hörs senare helt enkelt♥











On the road!


God morgon kära läsare!
Idag befinner vi oss på vägarna och ger oss ut på ett litet äventyr!

Hoppas ni får en underbar lördag!


Lovely fridayafternoon



Nu är allt i sin ordning. Fredag vid det här laget innebär att F-fikan är avklarad, mannen ölar i duschen, tacosen väntar på tillagning och jag slänger in ett blogginlägg under tiden. Lovely

Det enda som skrämmer mej att det inte finns någonting vettigt att kolla på ikväll. Och då menar jag verkligen I.N.G.E.N.T.I.N.G! Jaha. Tur att det finns en del bra filmer som ligger och väntar då. Måste bara välja ut en. Förslag? Dessutom är lördagen spikad och klar. Men mer om det imorgon ;)












Utkast: Mars 9, 2012





Bästa känslan är när man på torsdagkväll checkar ut och inser att helgen precis har börjat! Idag vaknade jag naturligtvis upp till en underbar fredag och har fram tills nu suttit i soffan och såsat med frukost, tidning och Vampire Diaries-avsnitt. Längtar verkligen tills nästa vecka då det äntligen ska komma nytt!

Nu ska jag strax ta bilen ut till Fillan och hälsa på en snabbis. Min syster kommer med♥ Lilla gamla familjen ;) Måste vart väldigt längesen vi bara var vi 4 runt bordet. Haha. På hemvägen ska jag handla upp förrådet inför fredagskvällen och bara njuta utav min sambos sällskap! Vi hörs senare darlings!






:) :) :)



Så, vad tycker ni om våran nya bil då?






Nä, bara skoja tyvärr. Men R hade lite fina arbetsförmåner idag och bjöd på ett åk. Så himla fin bil!! Jag dör lite grann inombords. Super go att köra och ja, dösnygg helt enkelt. Detta är lite ironiskt faktiskt eftersom jag skrev om drömbilen igår, ni vet. Detta är nämligen R's dröm och min är X6.an... haha. Kul att han får en AudiQ5.a idag då när han ska på jobb i Örebro ;) Vi får se om det blir en ny BMW eller istället Audi i framtiden.

OBS! Bilen tillhör Europcar/Toveks i Lidköping!








Surprisingly Not



Jamen så kom snön igen då. Jag har dock hört att det ska bli väldigt fint väder i helgen. Runt +8 grader på lördag :D Vilket betyder att solen totally kommer kicka snön's ass! Yääää!

Det var en fin dag igår. Intressant och roligt att vara med på Fastighetsmässan. Och dessutom är alltid ett avbrott i vardagsarbetet välkommet ;) Var dock inte hemma förrän vid halv elva-snåret igår. Stupade i säng mer eller mindre. Såklart började snöstormen redan innan vi påbörjat hemfärden. Men jag rattade en safe Audi A4 hem igår. Riktig härlig bil att köra och man blir såååå sugen på att byta upp sig. Av någon konstig anledning är dom tyvärr inte gratis... så vi får nog vänta ett tag.

Om cirkus 2 timmar är jag off to work igen. Men ikväll är jag på min vanliga plats igen. Skönt det också :) Och vet ni? Imorgon börjar min helg!♥ Älskar lediga fredagar!











Drömbilen?

(tidsinställt inlägg
pga arbete)


Oh ja. Tveklöst. Det finns liksom inga fel med den. Så jävla snygg!
Vi var vid Hjertbergs när den här felfria pricken backade upp och parkerade framför näsan på oss. Engelsk-reggad. Tråkigt att åka så långt i denna bil ;) Vi kände oss lite små där och då. I våran egna BMW, 316 -98... hmm. Jag säger bara en sak, och kom ihåg detta... Våran bildröm ska slå in. Jag har bara inte planerat in det i almenackan än ;)









Fastighetsmässa


Hejje!! Fruktansvärt dåligt av mej att inte lämna några rader igår. Jag vet. Men sanningen? Jag hade kollosal bloggtorka. Jomen det kan bli så ibland. Livet rullar på. Det händer inte så mycket nytt på veckodagarna. Men idag ska jag faktiskt kasta om tillvaron lite ;) Ikväll kommer jag nämligen befinna mej på jobb i Trollhättan och Fastighetsmässa. Det ska bli roligt och intressant! Åker redan om en timma.

Dessutom har det varit en ovanligt bra morgon och förmiddag! Jag och R hade nämligen sovmorgon ihop♥ Det betyder att vi satt i soffan med frukosten uppdukad framför oss, Nymo på tv.n och varsin del av tidningen i handen. När hjärtat trippade iväg mot work så skuttade jag in i duschen och nu har jag både hunnit städa hemmet, göra mej iordning och ätit lunch! Som jag förövrigt lagade också såklart ;) Sometimes I'm so crafty that I surprise myself. Take care sweeties!











Hej!











Veckans lilaglittriga naglar











Monday all over



Hej kära ni! Tycker inte ni också att helgen bara försvinner i ett nafs? Känslan från i fredagsem när vi var på väg hem från Kvänum, sitter fortfarande i. Skrattet från Phuket-filmen likaså. Men nu äre redan måndag igen. Vad hände där? Hmm...

Pga vad jag tycker om måndagar har jag inte gjort så mycket vettigt faktiskt. Det skulle väl vara prommisen med mor och vovve tidigare idag efter frukosten. Om en halvtimma ska jag åka mot jobbet. Nu har vi en ny vecka att sätta tänderna idag. Och dessutom har min position på jobbet drastiskt och hastigt uppgraderats till kvällschef. Men det känns bara roligt och framförallt en utmaning jag ser fram emot. Hej Svejs, sålänge.







no matter what, no matter where, it's always home if love is there



Hejsan svejsan! Idag har vi varit ute på "vischan" hos mina päron. Pappa har lokaliserat felet med bilen och det var en lättnads suck när det visade sig vara ett fäste kring avgasarröret (?) som lossnat. Tillfälligt fixat med en klämma. Jag och ♥ tog med oss Bumbi på en promenad i det fina vädret. Hon var helt full av bus! Fick allt springa av sig hemma på gården sen. Och dessutom fälltider... usch. Hår överallt! Efter en fika med mor och far, åkte vi vidare hemåt. Stannade för att handla lite på vägen hem.

Så nu ska jag snart ge mej på att laga kalops för första gången  Jag är lite pedandisk av mej gällande att maten måste smaka precis som mammas... ;) Vi får se hur det går. Jag har ju självfallet en fantastisk kock här hemma, men jag är av typen "vill och kan själv", haha.










just you and me, baby



Pga allmän hängighet och för mycket planerat dom senaste helgerna, tänker vi bara satsa på egenmys hemma i soffan ikväll. Det ska bli otroligt skönt! Vi var framme på stan tidigare idag och köpte massa goda skaldjur hos R's mamma! Jag antar att vi kommer kolla på mellon. Fast den här Andra Chansen känns fruktansvärt mycket SKRÄP! Finns ett fåtal bra låtar iår som jag verkligen kommer heja på i finalen nästa vecka.

Trevlig lördagskväll mina fina!
Vi hörs imorn! (eller på Twitter ikväll ;)









Welcome Back!


Thank you!


Och hon gör entré i solsken dessutom! Jag kunde inte önskat mej en mer underbar lördag än såhär. (Jo iofs... men det kommer ;) Vaknade upp till sol och satte på kaffebryggaren. Myste med lite fina tidningar i soffan samtidigt som vi åt frukost. Helgmys♥ Strosade fram på stan hand i hand och nu har vi precis fikat.


Förresten...

Jag tog en välbehövd paus. Har vart ganska mycket i huvudet denna vecka. Men jag vaknade glatt upp till en trevlig fredag igår och var taggad för dagen. Gick upp tidigt på morgonen för att undvika stress. Sminkade mej, satte på kaffe och fixade frukost åt både mej och hjärtat. Jag låg väldigt bra till i tid och såg fram emot en lugn frukoststund med tidningen uppslagen framför mej. Precis då, när jag slagit ner rumpan upptäcker vi att ena katten bajsat ner sig och inte nog med det, hela mattan blir nedsmetad! (Ursäkta min ärlighet, men såhär äre att ha djur.) GREAT!! Oj vad mitt braiga humör dippade där. Bara att kasta in mattan på toaletten och stoppa ner kattskrället i badkaret. Han skrek hela tiden. Jag tror det var både skam och badandet som gjorde det. Där rök den lugna morgonstunden...

Dessutom råkade fällen i sovrummet bli nersmutsad i veckan och när jag skulle torka bort det tyckte jag att spraya Vanish på var en brilliant idé. Det var det inte. När jag skulle torka bort detta så blev hela fällen skummig. Jaha, då fick jag duscha den istället. Och efter detta har Soul fått total dille på fällen och ska bära iväg den från sovrummet! Jag fattar inte vad det är?! Han har aldrig rört någon matta/fäll förut. Nu hittar man den i hallen eller köket så fort man vänt ryggen till en sekund...

Suck. Ibland tror jag att jag bor mitt i en cirkus alltså.

Men hur som helst, kom tillsut iväg till Lumber&Karle där jag spenderade dagen med jobbet. Tyvärr kände jag mej väldigt hängig men kämpade igenom dagen ändå. Vi hade kvartalsmöte och avslutade dagen med rolig bowling! Jag vann till och med en trisslott för min prestation ;) Här kände jag att dagen kanske höll på att bli bättre och turen vända... Men, på vägen hem började våran bil skramla på något konstigt vis. Mycket skrammel. Hallå?! Vad är det här?? Jag orkar inte mer!! Det lät verkligen INTE bra. Kan ha vart den längsta resan nånsin mellan Kvänum och Lidköping. Nåja, väl hemma fredagsfikade vi såklart. Vi hade även bestämt att gå på bio med mina päron. Vi såg En gång i Phuket och jag kan varmt rekommendera den! Efteråt tog vi en pizza och när vi kom hem stupade vi i säng. Typ.

Jo just det ja, pappa kollade snabbt på bilen och han tror att det är en lös plåt under bara. *Snälla, snälla, snälla låt det vara så!* Förhoppningsvis lätt fixat.












vänta på bättre tider




Hej gulliga ni
Idag känner jag inte för att blogga, utav flera olika skäl.

Därför vill jag bara önska er en fin dag i det underbara vårvädret! Och så blickar vi mot morgondagen istället och en härlig helg som väntar! Jag, som brukar vara ledig fredagar, ska faktiskt jobba imorn. Men vi spenderar dagen tillsammans på Lumber&Karle. Så det känns helt okej ändå ;)