1 maj




Godmorgon mina fina♥

Igår hade vi 1 maj. Många gav sig ut på traditionsenlig "majning". Det gjorde vi också i barndomen. Mycket uppskattat och något jag gärna för över till våra framtida barn :) Själva spenderade vi mesta delen utav dagen ute hos mina päron i Fillan. Firade pappsen som fyller år i dagarna. Min syster och E var där också såklart, kul att träffa dom igen! Magen växer allt på syrran :D Ska bli spännande att se vad det är för något där inne♥ Hihi!

På vägen hem passade jag och R på att ta en kik på pappas nya lastbil! Idag gör han officiellt sin första körning. Good Luck pappi! ;) Stannade även till på Coop och köpte lite kvällsgott, för att njuta lite extra utav sista lediga dagen. Och det kan man verligen säga att vi gjorde. Satt ute på terassen i kvällssolen och myste, innan vi drog oss innåt för att äta grillad kyckling. Sedan spelade vi några rundor bowling på Wii, men efter detta ville faktiskt våra trötta ögon sova.

Nu måste jag snart pysa iväg till arbetet. Men jag kan ge er 1 maj i lite bilder också. Igår var det en sån där helt underbar dag som jag nästan lipar över när jag tänker tillbaka på ;) Hahaha. Kändes verkligen som att sommaren är på g. Behöver verkligen denna energin!! Finns inget bättre än sol och kärlek för att läka själen. För dessutom är jag såååå fruktansvärt kär i min pojkvän♥ Bara så att ni vet alltså ;)



















Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin