LördagsMys!

 
 
Det är lördag. Det är sol (just nu). Det är HÖST! Och det är Lykke-time som gäller.
 
Jag njuter utav en helg där min sambo är hemma och  myser med mig!♥
Och ikväll blir det trevligheter med friends!
 
 

Thought this friday would never come!

 
 
Gokväll! FREDAGKVÄLL!!! Fattar ni?! Trodde aldrig att denna dag skulle komma! Jag har jobbat, vi har fredagsfikat, gått prommis och busat med vovvar, helg-städat hemmet och nu ska vi strax mysa ner oss i soffan med revben! Perfekt fredag helt enkelt!!
 
Fast den startade fan inte så alltså... ni som följer min twitter vet ;) Men kan väl säga att alla djuren bestämde sig för att bete sig som idioter preciiiiiis när jag skulle cykla till jobbet. Och i samma veva (alltså preciiiiis när jag skulle cykla då) så öpnnade himlen sig och det började spöregna!! Då bestämde jag mig för att gå istället, för alla vet ju hur jobbigt det är att cykla i regn. Det  blir man ju ännu blötare av liksom. Och efter ungefär 5 minuters gång inser jag att min högra sko tydligen läcker in vatten helt plötsligt... JAHA?! Så hela sock-helvetet var genomdränkt när jag äntligen kom fram till jobbet. Kuuuuuuk  Nej, inte alls kul faktiskt.
 
 
♥Dagen i bilder: (den bra'iga delen...)
 
 

My Favourite♥

 
 
 

2012-09-27

 
 
Torsdag. Snart helg. Imorgon...
Längtar. Mycket.
 
I need a drink!
 
 

Live, laugh, love it

 
Hej Beautifuls!
När jag skjutsade älskling till jobbet imorses var det faktiskt solsken! Trodde att jag skulle slippa stå ute i regnet idag medan vovvarna busar... men icke da. Nu har nämligen solen över gått i mulna moln och dropparna hänger i luften. Just my luck ;) Haha!
 
Kan inte påstå att jag känner mig piggare idag. Men ni vet, man kommer inget vart med klaga. Längtar istället tills ikväll då jag får komma hem och krama min fina R♥ Och titta på Bonde Söker Fru!! För det är väl ikväll eller? Har gårdagens avsnitt av X-Factor kvar med... knappt så vi orkade kolla på ett avsnitt igår  Helt slut båda två. Det är den här veckan som gör det, I know it. Men redan onsdag och vi går mot slutet ;)
 
Have a nice day!
 
 

Hängig deluxe


Mmmm just det. Kände mig sliten i förmiddags... Den här dagen kan gå till världshistorien i att vara trött/hängig/sleten/och allmänt dammig på jobbet. + lite huvudvärk mitt i allt.

Jag tror seriöst att jag kommer stensomna hemma i soffan sen ;) Fast det vill jag ju inte. Har 2 avsnitt av X-Factor att kolla in! Alternativt hade ju vart att sova liiiite längre imorn. Meeen, det kan jag naturligtvis inte eftersom jag "måste" gå ut med vovvar hit och dit osv.

This is just how life treats you sometimes. Suck a duck, I don't give a fuck.


Ute är det iaf höstligt :)


Sliten

 
God morgon!
 
. . . . eller ja, jag önskar det var god morgon. Men faktum är att jag steg upp i ottan (som vanligt these days) för att släppa ut Enzis på grönbete ;) Myste en stund med henne hemma på barndomsgolvet♥ Trots att jag nästan somande där var det bara att åka hem igen sen till mina gullungar. Lagade mat, diskade, ätit frukost... nu måste jag göra mig iordning för jobb och ägna mig åt Lykke.
 
Känner mig lite sliten. Men snart är denna vecka över ;) Det är alltid mys att ta hand om Enza of course, men detta året när man även har en egen hund så tar det lite extra på krafterna av allt åkande och pysslande.
 
 
 

Is it friday yet..?

 

Gokväll kära ni!

Söndagkväll till och med. Och det känns verkligen inte så. Den här helgen har vart ett skämt. Om man ser till själva "helg-känslan" då. Annars har den väl haft sina moments trots allt. Men det suger lite grann på klarspråk att det är måndag imorgon redan.

 

Min fina R♥ är äntligen på väg hem!! Att vara totally alone en hel helg är inte att rekommendera. Trust me. Mina dagar skulle kunna stavas H.U.N.D. För det är vad jag gjort. Ägnat mej åt hundar. Min egen, of course. Men också päronens gullegris Enza ni vet. Det är inte helt lätt att få ihop allt, tidsmässigt och så. But I'll do my best och det är ju bara en vecka. Lykke och Enza går som bekant fint ihop, men jag särar på dom en hel del ändå. Enza är på väg in i löp och lille Lykke... ja han har lyft på benet för första gången nu. Alltså könsmognad på g och det MÄRKS!! Väldig skillnad på hans annars så lugna sätt... Maj gad. TÅLAMOD känns väldigt nära till hands den kommande tiden ;) Jo, så det är ingen bra kombo dem emellan just nu ;P Hihihi!

 

Förresten, tips till er där ute: Blanda inte kön på era djur, oavsett sort. Jag vet inte hur många gånger jag kallat Enza för gubben nu och Lykke för gumman... hahaha! Tur att alla förutom jag är grabbar i vårat hushåll. Än så länge iaf ;)

 

 

Moments

 
 
 

Not an ordinary saturday

 
 
Nej det kan man ju inte säga. För här sitter jag själv hemma i soffan och saknar redan min älsklings-kille såhäääääääääääär mycket!♥
 
Dags att förklara. Den här helgen är R på jobb. Det är ju högst ovanligt att vi jobbar helg numera (you know how I feel about that shit) men detta är ett undantag. Och dessutom sitter päronen på flyget mot Espana så ja... här står jag med 2 vovvar, 2 katter, tom lägenhet och ett stort hus. Japp.
 
. . . . .
 
Men okej. Nu daskar vi upp oss!! Om en stund tar jag med mig Lykke till Fillan och busar med Enza. Sedan åker jag hem igen (ni vet ju vid det här laget att detblir mycket flängande), slänger mig  i soffan samtidigt som jag banne mig tänker käka nåt gott och kika på en riktig tjejfilm! :) Därefter spenderas kvällen med vovvarna i Fillan men tvärtemot tidigare år så sover jag hemma i egna sägen. Hörs senare darlings!
 
 
This girl loved to be by herself.
But that was before she met her soulmate♥
 
 
You complete me.
 
 
 
 

iPrincess

 
Pimpade min iPhone lite grann... Kronan är sååå mig! Hahaha ;) Don't you think? Det nya skalet är också väldigt fint. Även fast jag gillade det vita. Omväxling förnöjer. Som en brukar säga ;) Hur som haver, I love it!♥ Min telefon är en utav mina bästa vänner.
 
Trevlig Helg!
Vi hörs imorgon. Då ska jag uppdatera er mer :)
 
 
 

This Friday can never end...!

 
Gomorron Darlings!
Nu sticker jag ut med vargen på morgonprommis och sedan jobbar jag några timmar innan helgen tar vid!
 
Denna fredagen får aaaaldrig ta slut! Bara så ni vet ;)
 
 
 

October 11th...

 

... är det äntligen dags!!

 

Guuuud vad jag längtar!! Finns tydligen en sneak-peak video på YouTube men jag är strakt emot sånt ;) Hahah! Så jag har inte tjuvat några glimtar än. Har jag väntat så här länge kan jag vänta lite till.

 

Nu äre dags för Elena att leva vampyr-liv. Eller? ;)

 

 


 

 


God Morgon!

 
 
Onsdag. Onsdag, onsdag, ONSDAG!
Vilken dag det än är i veckan så känns det alltid som är det bara är den dagen. Alltså. det är alltid måndag, alltid fredag... alltid onsdag! Tiden går så fort nu för tiden. Hinner inte med.
 
Ska alldeles strax ta med mig Lykke hem till mamma och Enza på lite frukostfika :) Det ska bli mysigt! Men jag kan ocskå passa på att erkänna att jag egentligen bara velat ligga under täcket hela denna dagen! Usch vad motigt det var att gå upp ;)
 
 
 

2012-09-17

  
 
 Varför är det alltid sååå tråkigt med måndag?! Jo det ska jag tala om. Det är för att man haft en underbar helg som precis tagit slut. Lediga dagar tillsammans med min lilla söta familj är det jag värderar mest, över allt annat. Då mår jag som bäst♥
 
Måndag betyder ju iofs också ny vecka, nya möjligheter. Ny dag, nya tag... ja gud, ni vet allt det där. Fast jag är inte bra på att se fram emot veckan. Jag är mer bra på att sakna helgen. Speciellt denna. ÄNTLIGEN en helg där inget fanns inplanerat. Och även om helgen alltid går fort så känner jag mig nöjd med denna.
 
Ser dock inte fram emot den som kommer... men det tar vi senare i veckan. Nu äre dags att diska, byta om, ta med Lykke till spåret, och sedan jobba!
 
 

 

Datenight!

 
 
Söndagsmyser här hemma hörrni♥
 
Därför tänker jag endast bjuda er på lite pics från vår mysiga datenight igår!
Hörs imorgon friends!
 






 
 
 

Saturday Night Fever

 
Hej på er! Det är nog bästa myskänslan att vakna upp till lördag :) Right? Frukost tillsammans i soffan♥, NyMo, ärenden på stan, lunchfika och favorittidningen. Love it!
 
Ikväll ska jag på date med min boyfriend :) Hihi! Vi ska gå ut och käka och mysa till det lite extra! Måste man verkligen se till att göra ibland och det var sjuuuukt längesen vi gick ut bara jag och han♥
 
Nu ska vi ut i det gröna med våran gulle-varg! Köra slut på honom så han sover ordentligt ikväll ;) Älskar att låta honom springa fritt på gräset. Det är nog det bästa han vet. Vi tog en spontantrip igårkväll till och med faktiskt. Lät att rusa av sig sin energi. Det kändes som dagens goda gärning ;) Lycklig vovve!
 
 
Kände mej lite som Per Moberg igår alltså. Vin + Matlagning = Bra kombo ;) Dessutom blev resultatet inte så pjåkigt. Men denna kycklingpaj är ju beprövad många gånger i barndomshemmet... så helt bakom flötet var man ju inte ;)
 


 
 

FREDAGSFIKA!!



Såklart :) Och jäklar vad nöjd man är efter en ordentlig städ av hemmet! Nu kan jag fan ta helg med gott samvete!

Nya blommor på köksbordet, utslagen hund, sambo med sin öl i duschen, fredagsfikan avklarad... Jag är redo för ett glas vin! ;)


Fredagsmorgon!

 
 
Snart heeeelg!! Och denna gången är vi så redo! Redo att inte göra nånting :) Bara mysa runt i hemmets lugna vrå och kanske hinna andas lite för en gång skull?
 
Alldeles strax ska jag ut med vovven. Sedan bege mig mot jobbet. Tänk att jag igår faktiskt hoppades att det skulle bli dåligt väder idag..? Hahaha, got my wish! ;) Knäppt jag vet, men då kan man verkligen bara stanna inne hela em/kvällen med gott samvete och gosa i soffan!
 
Efter jobbet ska jag ta tag i det här boendet och göra en ordentlig städ.
Vi hörs senare darlings! TREVLIG HELG!!
 
 

 

Good-feeling thursday

 

Godmorgon mina fina Det känns otroligt bra med fredag imorgon. Denna torsdagen kommer gå fort. Känner på mig det. Hade en bra dag igår med roliga och lovande framtidsplaner... :) Håller verkligen tummarna! Och nej, tänker inte säga mer än så nu

 

Valpkursen igår gick bra! Vi hade skogsaktivering och Lykke fick prova på ett mini-spår, vilket han tyckte var jätte roligt såklart! Jag skippade gemensamma prommisen och det kändes bra. Fortsätter med detta.

 

Idag var både jag och sambon sömntutor. Fick bokstavligt talat sparka upp honom ur sängen ;) Ett under att han gick ut med vovven. Jag har försökt få det till "varannan morgon" här... Lättare sagt än gjort. Hahaha, jag leder morgon-prommisen ganska överlägset om man säger så ;) På helgen är han dessutom helt död så det tar längre tid att väcka honom än att gå ut med Lykke liksom...

 

 

Förresten, längtar verkligen till vinterlandskap utanför fönstren!! Får väl s eom känslan håller i sig när vi väl är där... ;) Hihi!

 

 


Valpkurs!

 
 
Go'förmiddag på er! (Eller ja, vad det nu kan tänkas vara när just DU läser detta ;)
Idag är det redan onsdag igen! Galet, men så äre.
 
Valpkurs ikväll igen. Och jag lovade ju er en update om detta! Det har nu gått 2 gånger på själva kursen, (första kvällen var endast info utan vovvar) och första gången blev jag verkligen tagen på sängen av hur duktig Lykke var. Alltså, han är ju alltid duktig men trodde det skulle bli lite mer flams med massa andra valpar omkring oss. Väldigt skönt och roligt!
 
Meeeen... med denna inställning inför nästa kurstillfälle var jag lite mer "slö" med honom. Och dessutom inte fullt motiverad pga en del andra saker. Kände sådär ni vet att jag inte riktigt ville åka dit. Detta medförde en total omvändning. Han var fortfarande duktig i det stora hela men mycket mer intresserad av alla andra vovvar. Dessutom är nästan alla andra valpar av rasen "liten" så min Lykke blir ju automatiskt den "bösigaste" utav alla liksom. Lagom kul ;)
 
Vi får se hur det går idag. Nu är jag förberedd på hans intresse och kan förhoppningsvis dämpa det i tid. Och så har man ju fickan full av korv, köttbullar och leverpastej ni vet :P Hihihi!
 
Det är dock ganska mycket jag inte gillar med kursen. Vill inte hänga ut allt här men det känns inte jätte uppstyrt och inte alls så givande som jag trodde. Visst är det en valpkurs och man kan absolut inte förvänta sig eller kräva mycket utav valpar men ändå... Det jag gillar allra minst är att vi altid börjar kvällen med en gemensam prommis i skogen för att rasta hundarna. Detta är HELT TOKIGT! Då alla vovvar drar massor i kopplet och blir förbytta för att dom vill hälsa på varann. Jag har alltid rastat Lykke innan jag kommer så denna promenad är helt meningslös för mig och Lykke. Kände sist att detta satte ribban för hela kvällen liksom om ni förstår? Därför tänker jag ikväll avstå denna promenad och så får Lykke helt enkelt sitta och vänta lugnt och fint istället :)
 
 
Här kommer en hög med blandade bilder på min skönhet!
 





 
 

Mer GLADIOLUS åt folket!

 
Får inte nog av dessa blommor!
Helt sjukt. Denna färgen är super läcker men föredrar nog ändå helt vita i köket.
 



 
 

11 september

 
 
Igårkväll kan jag ha upplevt den segaste måndagen på länge. Inte tråkigt-lång utan bara vääääldigt seg. Klockan ville aldrig slå nio ;) Men tillslut kom jag hem och då sjönk jag ner brevid bästa han♥ i soffan och kikade tv. Först X-Factor och sen Ensam Mamma Söker. Där vi förövrigt skämdes ögonen ur oss över Cecilias handlingar... jösses. Man kan väl för fanken inte ligga i ett öppet tält mitt på blanka dan och hångla upp en snubbe med de övriga killarna runt omkring? Respektlöst och PINSAMT! Hahaha!
 
Om en liten stund ska jag styra bilen mot Fillan. Skönt att låta virvelvinden busa med Enza. Han är fortfarande en väldigt lugn och go valp men ibland spritter såklart hela kroppen av lek och när inte missarna ställer upp så kan det bli lite cirkus här hemma ;) Hihi!
 
Imorn äre förresten dags för valpkurs igen. Ska se till att slänga upp ett inlägg om detta som lovat. Jag har blandade känslor om vad jag tycker ang kursen men imorn är det ju bara tredje gången med Lykke så får väl ge det en chans till ;) Jag vill ju att hans intresse för andra hundar ska minska men efter förra gången kan det ha blivit tvärtom... hmmm ja vi får se.
 
 
Hahahahahahahaha!! Men gud alltså, känns inte som att han vart såhär liten!! Galet vad fort tiden går, och vad fort han växer :/ Hihihi!

 

Mat- och sovplats!

 
 
Lite mer bilder som skulle postats innan Lykke kom hem till oss. Hahahaa! Snacka om att inte haft tid? ;) Jaja, bättre sent än aldrig.
 
Vi hade ju iaf självklart förberett för lillens ankomst och dessa snygga matskålar står numera på köksgolvet. Spanade in dom först på DjurMagazinet men ärligt talat så var dom svindyra! Usch! Så jag letade upp dom på nätet och gjorde ett fynd istället :) Jag gillar dom skarpt! Och dessutom matchar dom katternas skålar.
 
Filten är köpt på Skara Hästsport (Hund&Katt) och den var så gossig att den bara inte gick att motstå! Den är placerad i sovrummet nu och sovs gärna på under natten ;) Så mysigt så!♥
 


 

Mondays suck!

 
God morgon! Eller god förmiddag? Det spelat ingen roll faktiskt. Jag tycker ändå den här måndagen kom alldeles för snabbt! Som vanligt... Helgen har dock vart ûbermysig!♥ Kalas i lördags hos syrran. Vilket betydde L-gos! Hihi! Och igår var vi hemma hos M&A på (massa) fika. När vi kom hem blev det filmmys och gottigt käk! Precis som man förtjänar en söndag :)
 
 
Blast from the past... Eftersom jag verkligen längatr efter snödränkta träd just nu! Hopas det blir massvis med snö i år :)
 

 

Bortglömda Lykke-bilder ;)

 
 
Hahahaha, hade glömt bort dessa bilder på lill-Lykke när han ränner runt i skogen  Visst är han tokigt söt? Hihihi! Men jösses vad han växt! Eller hur?!
 


 

Ny inredningspryl

 

Jomen nån gång ska man ju ha användning för ett kakfat... väl? ;)
Har iaf alltid velat ha ett och detta passar ju perfekt in i vårt kök! Win-win helt enkelt!
 
 
Ps. Kan inte med ord beskriva huuuur mycket jag läääängtar tills jag får mitt alldeles egna nybyggda kök att inreda! Åååååååh!! Vill jag ha ett ljust fräscht vitt? Eller ett mörkare murrigare kök med mer myskänsla? :)
 


 

S.Ö.N.D.A.G.E.N

 
 
. . . . . som aldrig får ta slut. Nä denna söndagen ska tas vara på!
 
Vi har precis avnjutit en extra god frulle i soffan framför NyMo. Älskar helg-frukost! Igår var vi ute på "går'n" hos min fina syster som fyllt år. Lite kalas och lite gos med myspojken L♥ På kvällskvisten bestämde vi att det enda rätta (efter flera dagar ifrån varann) var en ordentlig myskväll hemma i soffan. Och så fick det bli, med hemmagjord kycklingsallad och tv-tittande.
 
Strax ska vi ut en svängis med voffsen :) Sen raka vägen hem till peepsen M&A. Äntligen checka in deras lya i stan! Skamligt att vi inte sett denna än ;) Resten av söndagen är oskriven men som sagt, den ska tas vara påååå!!
 
 
Veckans blommor är självfallet GLADIOLUS igen. Tänker njuta utav dessa underbara blommor så länge det bara går på säsongen!

 

Hundtröjan!

 
 
Här kommer bild på min nya vovve-tröja :)
 
Själva tröjan kommer från Bobergs (tror jag det heter) och trycket har Vänerprint gjort. Jag själv har pillat ihop trycket men det är ursprungligen vår uppfödares logga! Väldigt nöjd!! Och äntligen kan jag mysa runt i den igen! Tror tröjan låg och skräpade på Vänerprint i drygt tre veckor... hmm. Visserligen sa hon att de hade mycket att göra, but still. Hoppas det är god kvalle på detta nu. Kommer nog fan inte våga tvätta den, haha!
 
 
Lite nördigt, jag vet  Men jag äääälskar att vara nördig gällande min familj

 

Where's that "TGIF"-feeling?!

 
Meeeeen gud vilken fredag. Jag tror att möjligtvis allt som går att gå fel har visat sig göra det för mig idag. Åtminstone sen jag klev ut från jobbet vid lunchtid.
 
Tänker inte ens börja förklara, men när jag för drygt en timma sen ställde in vattenkoppen i skafferiet för att micra denna varm... ja då var brytet nära ;) KÄNNS SÅ SKÖNT att min man är på väg hem och inte har jätte långt kvar tror jag. Bör väl parkera på går'n vid nio.I really do hope so iaf!
 
Dagens solskenshistoria måste väl vara att våra "hund"tröjor som jag lämnat in för tryck ÄNTLIGEN blev klara tillslut och dessutom mycket snygga! Visar dessa imorgon :) Nu ska jag sno ihop lite fajitas och invänta min snygging. När han kommer hem, och slänger sig i soffan brevid mig... då kan jag lova er att vi inte kommer röra oss ur fläcken. Jag är verkligen HELT SLUT! Kanske till och med sover i  soffan i natt ;)
 
 
Såhär trött var Lykke på jobbet igårkväll. Vissa har det bra på arbetet ;)

 

The day has come


God morgon hörrni! Dagen D är här... Imorses lämnade sambon boet och for mot en större stad. Imorgon mot en ny och på fredag ännu en. Men sedan kommer han hem igen!! Längtar verkligen så mycket tid nu. Kan man spola fram tiden?

. . . . .

Nähe. Men om det hade gått så hade jag tveklöst gjort det. Nu sitter jag istället i soffan och har precis ätit frukost framför VD-repris. Som vanligt ;) Dags att röja upp hemmet, sminka sig, gå ut med vovven och sedan jobba.

Ikväll är det förresten dags för valpkurs igen. Spännande :)


 
 

 
 
 

2012-09-04

 
Hej finingar!
Extremt oredo för resten av veckan. Imorgon åker min älskling iväg på mässa igen :( Och denna gången kommer han inte hem igen förrän sent på fredagkväll. Lite bittert men det går ju alltid bra ändå ;) Bara det att jag saknar honom såååå. Jag saknar honom redan, och han åker ju först imorn. Hahah! Men vi ses så lite som det är under veckorna nu och helgen bara rusar förbi. Little stressed over life, I guess... Idag är det dock tisdag och jag ska snart bege mig iväg med vovven, innan jobbet kallar.
 
 
Finns det någon bättre start på dagen, egentligen? ;) Alltid lika skönt när man väl är igång. Lite motigt innan dock, det erkänner jag. Tyvärr är vädret idag inte i närheten av lika fint som igår.
 




 

Och där är helgen officiellt slut.


Sucks of course. Eftersom ledig tid tillsammans med mina godingar är det BÄSTA jag vet!

Sitter i soffan och såg precis slutet av underbara filmen "Marley and Me". Gråten i halsen. Hunden är vetkligen människans bästa vän! Kan inte tänka mig att den där jobbiga dagen ska komma i framtiden. Mycket långt i framtiden hoppas jag såklart! En utav dom absolut jobbigaste dagarna i mitt liv var sommaren 2006 när våran fina Fanny fick somna in. Usch, att ta ett sådant beslut kräver ett osjälviskt hjärta. Man vill ju så gärna ha dom kvar hos sig. När stunden var inne för F tittade hon in i mina ögon och sa att allting var okej. Jag kommer aldrig glömma det ögonblicket vi delade där och då. Det var ju jag som skulle lugna henne! Men där låg hon, tittade med sina fina bruna ögon och sa att det var okej. Allting kommer att bli bra. Fina fina älskade hund!

Lykke är våran ögonsten och ja... som sagt, må den dagen dröja lääääänge!!


Annars då? Jo igår var vi på mysig och trevlig kräftskiva i Fillan hos R's morbror. Och idag inledde vi dagen med en tur till grannstaden. Köpte äntligen en ny lampa till sovrummet, (barnen hade ju sönder den förra...) Hittade en lovely vit sak inne på Chilli! Älskar den affären! Skulle kunna gå bananas där inne på två röda ;)

Har även hunnit med kalas, klippa sambon och självklart myst i massa! Är inte på något sätt redo för måndag imorgon. But you know what they say: Ny dag, nya tag! ;)


Söndagsfika


I annan stad med min älskade!
Och så lite minishopping på det.

Åh vad jag älskar helg!!


FlowerPower

 

Unnar mig alltid (nåja nästan iaf) nya färska snittblommor till hemmet på fredagen. Härlig vardagslyx som jag älskar! Hur fint är det inte att vakna upp på lördagsmorgonen till underbara Gladioler på köksbordet och ljuvliga liljor i vardagsrummet? LOVE LOVE LOVE!♥

Rekommenderar er verkligen att lägga en liten slant på detta, det gör underverk för hemmet! Dessutom lägger min sambo pengar på snus, så detta är min last... ;) hahaha!