Is it friday yet..?

 

Gokväll kära ni!

Söndagkväll till och med. Och det känns verkligen inte så. Den här helgen har vart ett skämt. Om man ser till själva "helg-känslan" då. Annars har den väl haft sina moments trots allt. Men det suger lite grann på klarspråk att det är måndag imorgon redan.

 

Min fina R♥ är äntligen på väg hem!! Att vara totally alone en hel helg är inte att rekommendera. Trust me. Mina dagar skulle kunna stavas H.U.N.D. För det är vad jag gjort. Ägnat mej åt hundar. Min egen, of course. Men också päronens gullegris Enza ni vet. Det är inte helt lätt att få ihop allt, tidsmässigt och så. But I'll do my best och det är ju bara en vecka. Lykke och Enza går som bekant fint ihop, men jag särar på dom en hel del ändå. Enza är på väg in i löp och lille Lykke... ja han har lyft på benet för första gången nu. Alltså könsmognad på g och det MÄRKS!! Väldig skillnad på hans annars så lugna sätt... Maj gad. TÅLAMOD känns väldigt nära till hands den kommande tiden ;) Jo, så det är ingen bra kombo dem emellan just nu ;P Hihihi!

 

Förresten, tips till er där ute: Blanda inte kön på era djur, oavsett sort. Jag vet inte hur många gånger jag kallat Enza för gubben nu och Lykke för gumman... hahaha! Tur att alla förutom jag är grabbar i vårat hushåll. Än så länge iaf ;)

 

 

Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin