Happy New 2013!!!

Hej på er!! Och GOTT NYTT ÅR!
Hoppas ni hade ett fint slut på 2012 och en bra början på 2013? Det har vi haft!♥
 
Vi valde att fly staden denna nyårsafton. Ut till min syster på vischan ;) För Lykkes skull! Detta medförde att jag för första gången bröt traditionen med att gå fram till torget och kika på fyrverkerierna. Men så är det att vara hundägare och vi hade en jätte mysig och trevlig afton med massa god mat och skratt!
 
Lykke låg och sov i princip heeeela kvällen! Våran duktiga älskling!♥ Då får man ändå ett rejält bevis på att man lyckats med en lugn och harmonisk hund :) Han är ju ändå valp, kommer till ett nytt ställe (han har aldrig varit inomhus hos dom förut) och dessutom var vi där väldigt länge! Från tidig em till sent på natten! Känns bra i hjärtat. Tyvärr fick deras lilla kissemiss vara i ett annat rum för där brast det på duktighets-skalan... haha! Och naturligtvis mötte vi ängsliga och stirriga travhästar på våran promenad. Det var inte heller hans finaste sida som kom fram. Men äsch, det finns alltid saker att finslipa på ;)
 
Denna nyårsdag kommer bara att innehålla massa mys och goa saker! Imorgon tar ju "verkligenheten" vid på allvar när arbetet startar upp igen och julledigheten är över för denna gång. Känns allt annat än hawaii just nu men så fort man kommer in i rutinerna är vi back on track, så att säga ;)
 
God Fortsättning till er alla!
(Min traditionella årsresumé kommer självklart inom kort..!)
 
 
 
 
 

Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin