Just wanted to say...
That it was appropriate.Do your thing:
Postat av: Pernilla

Sv: Ja precis, VGW selen underlättar jättemycket i hundmötet enligt mig. Skonar oss också i längden. Jag tror nog att du skulle kunna få ett koppelspänne på ryggen av denna tjejen så du kan koppla in där också. Då funkar den exakt som Hurttas. :)

Postat av: PSHUNDAR

sv: Vi kommer göra ett utförligt inlägg om det när vi provat det ett tag, skulle vi skriva det nu skulle det bli en kopia av Evas egna metoder vilket inte känns rätt. Vi vill göra en egen version, baserat på hennes såklart :)

2013-12-05 @ 17:33:18
URL: http://pshundar.se
Postat av: P.S Hundar

sv: Det stämmer. Det är ingen vanlig hund, och det ska absolut inte tros vara en vanlig hund heller, därav våra inlägg. Familjen Andersson kan inte bara gå och skaffa sig en cool varg, det skulle bli kaos. Eller någon med tävlingsambitioner. Eller någon som bara tycker rasen är häftig, det är så mycket mer ansvar med en hund med 28% varg i. Det går inte att förklara, vi har inte lyckats iallafall, ändå har vi träffat MÅNGA Vlcaks nu.
Vi har inte ändrats, dock något som fattas hemma, vi saknar instinkterna, som är så förebannat jobbiga emellanåt, men så otroligt häftiga på många andra sätt.
Nu har vi även hundgårdsmöjlighet. Vilket uppenbarligen inte var ett måste, men det är nästan ett måste för nästa. Det blir en lyckligare varghund om dom får vara ute.
Vi har absolut ingenting emot Zukis uppfödare, Zukis syster Zilja är en otroligt bra och fin hund. Något vekare än Zuki, men det har också med miljöträning att göra. Hennes kennel har bra hundar. Men vi ser det inte som något konstigt om vi skulle importera heller, alla CSV-ägare i Norden är nybörjare, vi här uppe kan inte alls så mycket som dom som har haft rasen godkänd i flera år.

2013-12-26 @ 17:07:05
URL: http://pshundar.se
Postat av: P.S Hundar

sv: Ja det är verkligen olika, men samma typ av hund absolut. Vore roligt att träffa dom samtidigt, raserna alltså.
Ja våra inlägg har inte varit för att skrämma någon utan det är helt sanningsenligt. Tror man skulle behöva bo ett par dagar eller till och med veckor med en varghund för att veta om man vill eller inte vill ge sig in på det.
Vi har många vänner och bekanta som alltid drömt om en varghund, en av dom passade Zukis bror och vill inte ha en varghund längre.

Ja förhoppningsvis dröjer det inte jättelänge, men vi har lite andra planer emellan. Men efter att ha planerat livet, som du säger, efter en sådan en gång.. Det är väl nån fascination med det, vet inte... ;)

2013-12-27 @ 18:35:01
URL: http://pshundar.se

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin