2007, vad sa du?


Jag är en hemskt dålig bloggerska just nu, can you forgive me??
Jag har suttit med min lilla årskrönika och försökt hitta ljusglimtarna... inte så jätte lätt måste jag säga. Kanske kommer 2008 bli ett fantastiskt år? I sure do hope so! 2008 är MITT år!

Men först: 2007, vad sa du?

Tydligen började året med lite sjukdom och annat tjafs som inte är glatt att nämna. Årets första roadtrip däremot gick av stapeln den 2 feb, destination Karlstad och Tess & Jockes nya lägenhet! Kommer ihåg att jag och N hade en mysig resa dit och att själva helgen blev trevlig med mycket minnen. En utgång på Arena med massa glas på golvet och sedan på lördagen åkte jag och N hem igen. Vi stannade på olika MIO-butiker  där jag rusade in och förgäves letade efter mina älskade Lotus-lyktor :)

10 feb joinade vi den årliga maskeraden på Kronan. Jag minns att jag letade överallt efter en lämplig outfit. Tillslut förvandlades jag till en fjäril, kind of funny huh? ;)

Jag skrev och klarade mitt teoriprov den 15 feb! HURRA! Var ärligt nervös för den där dagen...

Jag har refererat den 21 feb som min otursdag. Kanske beror det på att det började snöa helt makalöst när jag cyklade hem från jobbet? Eller att jag lyckades klämma min arm mellan två backar Coca Cola? Jag repeterar, MELLAN två backar. Pricken över i.et var nog att påsen med alla inhandlade Willy:s  varor gick sönder och la sig i en hög på golvet.

Lördagen 24 feb, Kronan igen. Erik Segerstedt förtrollade mej :)

En annan dag jag var väldigt nervös över i samband med körkorts-hysterin, var halkkörningen. Men den gick bara finfint och allt var över på en kick, typ... den 29 mars!

Jag hade en otroligt skoj kväll med sis lördagen den 31 mars! Då rockade vi golvet på XL och hängde med Björn Rosenström ;)

7 april blev jag och N dränkta i shots på Kronan. Jag säger bara lilla Baren vid stängning! Hahahah!

Stoooor dag! 17 april tog jag mitt körkort!!! HALLELUJA! En underbart fin dag måste jag säga!

Den 20 maj 2007 gick OC i graven i dom svenska hemmen. Sorgligt att säga Hej Då till en sådan kollosalt bra serie. Men det var minst sagt dags.
 

26 maj - Grand finale på Kronan. Mikaela was home!! Men ni vet hur det är med kvällar man längtat och suktat efter... Man bygger upp och bygger upp inför the big night och när den verkligen kommer irrar man istället omkring mitt i dimman och letar efter minnen att ta med sig hem. Glömmer bort reality...

Jag velade och velade men bestämde mej tillslut och den 8 juni satt jag med min nya laptop i knät. Den spinner fortfarande som en katt och jag måste säga att detta är en av mina greatest investeringar!

Dagen efter var jag och T hemma hos F (9 juni) på lite kalas. Vi blev bjudna på en jätte god matträtt som jag fortfarande tjatar efter receptet på!  :)

Midsommar 2007, 22 juni... Vinninga-partaj. Av alla ställen  ;) Men det blev en jätte kul kväll! Mysigt!

20, 21 och 22 juli - Göteborg-weekend!
På fredagen var jag och päronen och hälsade på Enza med sina valp-kompisar. Dagen efter åkte jag och T med gäng till gbg igen. Gessle uppträdde och det var bara sådär jätte mysigt som de kan va :)
Jag stannade kvar i gbg den natten och sov över hos F. På söndagen hade vi en E&F-dag! ♥


27 juli... vad ska jag säga? Jag och Mikaela satte oss på tåget mot Sthlm och hade the time of our lives! Äventyret började tidigt morgonen den 28 juli. Rågalet och crazyness i 2 veckor. Första rapporten hörde ni från mej den 2 aug och det kom även en till dagen innan hemresan, 10 aug. 

11 augusti landade vi återigen i Sveriges kalla famn och det hände verkligen ingenting. Enza fanns på hemmaplan och hon lyste upp min tillvaro. Jag var fruktansvärt sliten från Magaluf och gnällde mest om tillbaka längtan. Min förkylning gav sig inte i första taget. Utrotade den tillslut med antibiotika men hostan hängde med onormalt länge!

Facebook'ade mej själv i början av september. Den 2.a närmare bestämt!

Och jag införskaffade mej en ny lover den 13 sep. Än så länge är jag nöjd med min nya mobil :D

Födelsedagar brukar inträffa ungefär samma tid på året. Så jag blev alltså 20 år den 3 oktober!!

Under hösten gjorde jag en hel del resor:

15 okt - Hälsade på Gaylord i Sthlm.
25 okt - Besökte F i Mariannelund.

16 november - REUNION-kryssning!!
Underbar helg som jag aldrig kommer glömma!

23 nov - KENT i Göteborg med sis.
Oxå helt magisk helg!! Lyxade oss på hotell och mådde gott!

Sen gjorde lite andra saker just for me :)

1 dec tog jag med mej N på en trip till Göteborg (igen). Vi hade en helkul dag hos The Studio som plåtade oss. Oförglömligt... in more ways than one  ;) Hahah!

Och så har vi förstås 11 december. Då jag och M fick snilleblixt och tatuerade oss!


2007 bjöd på det mesta. Jag får väl säga att jag är nöjd.
Men ändå funderar jag på några saker som aldrig reddes ut...

Vad hände med den där mystiska och snygga ost-killenHjertbergs?
Och han som dök upp på uteserveringen på jobbet under sommaren?
Den unga läraren eller hur var det? 2 charmiga prinsar som flög into the blue...
Jag kan heller inte förklara varför jag utsattes för punka på cykeln lika a hundred times!

Men jag antar att 2007 måste lämna en del frågor obesvarade. Det är väl de 2008 ska ge oss svar på? 2008 ska oxå uppfylla mina önskningar och ge mej otroliga minnen. Ge mej och mina kompisar vad vi förtjänar och se till att min familj mår bra. GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!! ♥

E m s a n

image736


I sista sekund!

Ska strax åka in till stan snabbt med mamma men när jag komme rhem lovar jag att jag ska påbörja min sammanfattning av året! Har inte funnits tid till detta helt enkelt  :)

In the meantime: Här är mitt horoskop i Veckans Klick!

Kärlek Du har tur i kärlek så det gnistrar om det, allra mest runt nyåret men hela veckan präglas av en direkt orättvis vind i seglen. Har du en rival får denna något att gråta över.

Ekonomi Du oroar dig mycket för ekonomin. Det är egentligen bara på nyårsafton som du kopplar av helt och hållet.

Glamour En härligt glittrig vecka avslutar 2007 och påbörjar 2008. Du njuter av glamour och flärd i alla former.


Sounds pretty great to me  ;)
Hej Svejs!


Heart-Breaking...


Nyss hemkommen i princip från F's resident  :)  Hade spel-time med F och T vilket var skoj! Känner mej dock väldigt trött och förmodligen blir det OTH i sängen nu närmast! Trötheten beror väl på min usla natt. Somnade inte förrän efter 2 och vaknade stup i kvarten...

På tal om OTH, kikar på det varje dag nu :) Som alltid... haha. Nu är jag halvvägs in i säsong 2 igen, och igår tittad jag på avsnittet när Haley lämnar Nathan och åker på turné. Fasen vad heart-breaking det var!! Höll på att börja lipa. Tur att dom finner varann igen!

image735

Kärlek!



Löööv Ma Gal's!


Träffade T och F för en mysig hook-up-fika vid tre-tiden! Super mysigt! Satt och tjötade om allt som bara tjejer kan i nästan 3 timmar! Stack in på Preben och snackade med N oxå innan hon slutade. Sen hem och käka kebabsallad. Efter det kom F hit igen och vi kikade på Cinderella Story :) I could watch that movie 4-ever!

Tyvärr fanns inte min ram på Gallerix än... kommer nog in på onsdag nästa vecka. Så jag får vänta ytterligare med inramningen av lilla Bumbi som jag förstorade!

Imorgon ska jag träffa T och F igen. Denna gången hemma hos F.
Men nu ska jag nog soooova.

Love you guys! ♥
image734

Glitterish!


Missade Vilken Stil förra veckan... men inte idag!
Nyårs-pimpad och allt. Vilken glitter stass gillar du bäst?

image733

Idag har jag planer med girlsen. Fika och sådant mys!
Dags att fixa iordning sig! Ha en bra FREDAG!



Bästa bilden hittills, right? ;)

image732

I like it very much!

Hoppas ni har många goda stunder nu i julmyset!
Jag har inte så mycket att säga er nu. I'm taking baby steps...

Pözzen!


Mellandags-Hysteri!


Gjorde ett taffligt försök på stan idag men alla har ju mellandags-rea-hysteri! GALET! Jag hoppade iaf in på Smycka och beställde ett halsband jag suktat efter, och som tomten måste glömt kvar i säcken :) Och så åkte jag till GT-Studion, där G konstaterade att min tattoo var hur fin o läkt  som helst! Yippie! No more kladdig salva!

image724

Fortsätter med mitt OTH-maraton nu. Kanske hugger jag oxå in på OC säsong 4 som jag fick i julklapp  :) Länge leve alla dvd-boxar!!
Puss och Hej på er!



Little Wednesday Night...

Har legat i min säng hela dagen och blegat på OTH. Förutom några korta pauser... Reserverade för mat, fika och facebook, i princip. Ibland har man dessa laima dagar och det är lika bra att acceptera. No energy to fight it.

Fast nu får jag röra på arslet härifrån. Lite onsdagkvälls mys med familjen.
Bilder från Juldagen i Lich finner du här! Jag finns på ett kort där nånstans...


Mina egna pics från gårdagen!
image727
Älskar min nya Volumaster!  :)  Här syns oxå mina tjocka bruna slingor väl!!

       

Pözzen!



Juliga Hälsningar


Jaaa gott folk. Varken hinner eller har lust att blogga så här i juletider. Det som är relevant just nu (eller inte, vad vet jag) är ändå sånt som jag inte vill lägga ut offentligt. Privatliv kallas det  ;)  Kärlek och sånt.
Tar energi, när det inte är rosa moln... så att säga.

image725

In the mean time, här har du några gulliga trynen!
Pözz!



Juldagen!

image723

Hoppas ni hade en underbar dag igår!
Och en ikväll blir det väl fullträff för alla?  :)

Min dag består av middag hos farmor snart. Senare galej! Ses ute i vimlet??
Pözzen!


GOD JUL!

image722


God Jul mina vänner, God Jul!
Hoppas ni har en underbar dag med massa kärlek! Det har jag  :)

Varma Kramar!




I fell asleep and dreamt a litte something on the Irish hills...

image720

Läcker, right? Använde mina bartender-skills igår och servade pappa med Irish Coffee. Diggar inte direkt det rosa sugröret... men man får ta vad man har i den egna hemmabaren  ;)

Ikväll blir det massa julmys! God mat och uppesittarkväll  :)

Eftersom jag lovat att färga mammas hår och även slinga, spelar jag just nu in One Tree Hill! Lägger mej i soffan sen och njuter, kan behövas då jag vart helt åt helvete idag... vet inte vad det är med mej. Lite småfebrig, ont i magen och ingen aptit... men jag SKA vara frisk tills imorn!!

Pözz!!

Absolutely Oh My Gooooood!

image719

Bilden är inte manipulerad. Den är alltså inte fejk.
Vi har snöööööööööööööööööööööööööö!!!!!



Det här är helt wacko!



Bloggen verkar krångla så jag nöjer mej såhär.
Update 2morrow! Good Nighty!



Huh...


När man minst anar det...

image718

Jag är glad att jag gick ut igår!
Tror bara att mina kompisar fattar detta med bilden men det är luuuugnt. Så de ska va ;) What are friends for? Känner mej helt nöjd med min utekväll! Hehehehe...


Puss o Kram!


Fikis!


Mysig fikastund med F. Inte vart hemma så länge... Vi käkade glass mitt i vintern  ;)  Om vädret trotsar mej kan jag minsann trotsa tillbaka! Dock är jag osams med mej själv just nu. Jag la ju fram F's julklapp bara för att jag INTE skulle glömma den. Guuuuuuuuuud, 20 år och redan senil.

image717

Ikväll blir det en mjuk (?) utgång. Eftersom förfesten hamnar på Gabriels i stan känner jag på mej att det kommer bli dyrt! Hujedamej.


Pözz!


My New Wonderful Year!


Varje år, när vi närmar oss nyårsafton, brukar jag få ett infall då jag sammanfattar året som gått och minns de värdefullaste ögonblicken. Detta kommer även att hända i år. Men inte nu. Nu ska jag bjuda på en annan rolig sak. Ett årshoroskop! Jag älskar när dom finns i tidningarna. Cosmo svek mej i år men Glamour gör jobbet, so here we go:


♥ VÅGEN ♥

Du har ett stort behov av att ständigt ha någon, som ger stöd och hjälper till att fatta beslut, vid din sida. Det viktiga för dig är att det råder harmoni och balans i dina förhållanden till andra. 2008 blir ett gynnsamt år för bättre balans mellan relationer och din egen personliga utveckling. Satsa på att bli självständigare.

Under våren kan problem uppstå i karriären, och det finns risk för konflikt med någon i högre ställning. Undvik konfrontation, lägg istället din energi på familjen och ditt boende. Planera mer tid för dina nära och kära, gör om hemma. Lämna gammalt bakom dej, läk gamla sår och omvärdera dina livsmål. Funderar du på att investera i en ny bostad är det i år du ska slå till.

Singelkvinnan: Tidigare besvikelser kan hindra dig från att vilja träffa någon, men din romantiska läggning och dröm om det perfekta förhållandet är starkare och gör dig återigen öppen för flirt. Mån- och solförmörkelsen i januari och augusti höjer temperaturen rejält, men hjälper samtidigt till att skapa ett mer realistiskt förhållningssätt till romantik.



Okej, hoppade lite saker i horoskopet, som sambokvinnan och passionsdagar o så. Inte intressant  :P  Men annars tycker jag många saker passar in och stämmer otroligt bra! Eller vad säger du Mikaela? Du som känner singelkvinnan Emelie  ;)  Hahahaha!


Hot Stuff!


Imorses såg jag första avsnittet av Stridspiloterna.
Gosh! Varför alla piloter hot stuff?  :P
Fick mej oxå att tänka på hur mycket jag saknar min älsklings serie Pensacola!! Vill ha på dvd men de verkar vara omöjligt jöööh!


Favorit i repris!


Blev en bra Torsdags-Fika trots att Klick! inte var med mej. Glamour höll ställningarna! Later!



Mini-Fredag!

Ja det känns som att det är det idag :)  Ska snart åka och köpa lite gott färskt bröd och annat till en fika... TORSDAGS-Fika! Men jag kommer sakna Klick!-bilagan så det får nog bli någon annan blaska att bläddra i medans jag sippar kaffe. Vecko Revyn kanske? För att vara sådär härligt tonårig och suga in massa onödigt tjafs man egentligne störs sig på. Eller Glamour, fast den är ju nästan en kopia på min favorit - Cosmo! Men Elle da? Känns väldigt vuxet  ;)  Hmm, vi får se vad som tilltalar mej i hyllan.

Hoppas ni har en bra dag!

image714

Dags för pepparkakorna!

Varför tar allting som man tänkt göra mycket längre tid än man planerade?
Jag vet inte. Du vet inte. Ingen vet. Men så är det.

Jag och mamma fick gjort allt på stan iaf! Och när vi kom hem gick vi lång prommis med Bumbi  :)  Sen lagade vi mat och nu är det dags för pepparkakorna! På med julskivan och fram med degen! Här ska ätas!  :D

image713
Bilden kommer härifrån



Hur gör man?

image712

Det är tydligen svårt att ta kort på sig själv  :P

Tänkte jag skulle visa hur bra min tattoo läkt men allt blev ganska blurrigt.
Hur som helst, det blir en mysdag idag... Om cirkus en timma ska jag möta upp mamma på stan och fixa lite saker. Sen åker vi hem och bakar pepparkakor  :)  Man kan behöva lite lugn o ro i julruschen!

Hej Svejs!


Crap!

image711

ApelsinTryffel!


Mmmmmums! Mitt julgodis blev delikat! Apelsintryfflar.

     
image710

Om du är snäll kan du få smaka :)



Snart...

dags för julgodis-fix!


Lägesrapport kommer.



This I do rememeber!


Vännen. Kommer du ihåg Magaluf?
Kommer du ihåg flairingen på stranden?
Hur jävla varmt det var i sanden?

Kommer du ihåg backen upp till hotellet?
Hur man fick skynda förbi containerna som lukta apa?

Kommer du ihåg frukost på balkongen?
Solningen på morgonen?
Hur man hoppades att slippa Amigo?  ;)

Hur varmt det var på madrasserna utanför skolan?
Hur svalt det var att komma in i klassrummet?

Kommer du ihåg festerna på balkongen?
Sling Shoten?

Shopen med baguetterna?

Hur blöt man alltid blev i flairsalen?
En lärare som står vid dörren och showar lite, sjunger "open your eyes".
Tjatar lite om sexy moves.  ;)

Ravioli... Åå, saknar som FAN!

image706

Kunde inte sagt det bättre själv. Och ja
vännen, jag kommer ihåg. Vill ha NU!




Lyckat!


Min trip till stan gav utdelning! Tjohoo! Jag hoppas verkligen mina digitala kort kommer komma innan helgen oxå så jag får den julklappen klar! Känns som att det hela kommer bli rätt bra faktiskt  :)

Damn, va sugen jag blev på julens alla goda ting! Ännu har vi inte öppnat Aladdin-asken! Har du någon speciell favorit?  :D

image705

Good Day Mate!


Måndag igen då. Only one week to go :D
Fast julmyset börjar ju redan på fredag!
Tänker försöka få tag i de sista klapparna idag på stan. Annars händer det nog inte så mycket i min kalender. Har du något kul på g kanske?

image704

Jag kan inte bestääämma mej!

image701

Varannan vecka?

image703

Gillar båda hårfärgerna jätte mycket!

Varför ska de slita så på håret att gå från mörk till blond?
Fördelar med ett mörkt hår är att det ser glansigare ut. Dessutom fräschare (då man inte ser alla småhår sticka ut!). Men med det ljusa håret kan du fixa mer. Bli personlig, vilket jag älskar! Som mina 3 mörka slingor mitt i allt. Skulle ju inte synas särskilt bra i en svart/brun kalufs, right? Tycker den där guldiga tonen är gorgeous!

Puss o God Natt!



*Suck*


Så söta!

image700

Jag tar tillbaka det jag skrev förra söndagen. Chase är otroligt söööt! Han och Brooke passar skit bra ihop :P  Underbart program som vanligt. Saknar deras lilla värld redan  :)

Jag har faktiskt vart ganska risig idag. Som man förtjänar då... haha!  Baksidan med roliga blöta utekvällar! Maaaaaat! Later!



Yesterday


FUN! Love to hang out with ma sis :)
Hon är super het i sin nya lugg!! Jag är oxå sugen  :P  Hähä!
I know you can't see it, men shoten har 3 skikt och den är perfekt!
Döpt: E.E's   B53, Hahahahah!

     
 

Jag behöver endast en sak idag... LUGN & RO! Sen kommer allt bli bra igen  ;)  Over and Out!


Fest!


Hej Hopp Galopp!
Om en stund är jag off to Skövde och ska festa med syster o gäng!

image694

Vart framme på stan och fick lite mer julklappar uträttade. Passade oxå på att göra ett besök inne på Glasbanken  :)  Mumset åker med to da PARTY!

Have a great lördag everybody!
Pözz!!




Wrapping Gifts and Scrubs!

178038-690  178038-691

Så gosigt! Älskar att slå in paket! Det är guld att ge bort en perfekt gåva. Även fast vägen dit kan vara lång ibland  ;) Om mina sista planer ror i hamn kommer årets klappar bli fantastico! Men då måste dom verkligen ros i hamn tidigt på veckan!! Ingen jäkla eka med gummi-åror här inte, näää vi  pratar en fet Princess som annars skulle smekt Smögens klippor.

Nämen titta...
178038-692  178038-693
...  lilla granen är på plats!


Fick på Scrubs på TV3 tidigare under kvällen. Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar den serien!! Makalöst braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Juliga Pussar och snart God Natt!



Freitag!


Jag kan inte tyska längre men vi låtsas att det heter så  :P

Vilken disig dag! Dimma och grå himmel. Vilken tur att jag mest vart inne idag då. Enligt min plan är det strax dags att pynta min lilla gran... jag har fortfarande inte röjt undan så att den får plats men det löser sig. Den SKA fram  ;)  Nästa punkt på pappret blir att slå in julklappar. Mysigt tycker jag! Sätta på julmusik och pyssla lite.

Tror inte jag kommer att träna idag, hur mycket jag än vill! Det är sista steppen innan jul :( Men jag känner inte för att böka runt nu med tatueringen.

Såå, har vi några fina klänningar denna fredagseftermiddag? Njaa, alla har någon form av kedja and I'm not into that stuff... men annars är Paris blåsa snygg! What to do you think?
image689

Glögg- Pözz!



I'm Löööving it!


Här kommer finally 2 bilder på min tatuering. Kavlité o allt suger... I know. Och såhär är det: På bild nr 1 har jag precis smörjt den med salva... därav så blek o suddig ;)  På bild nr 2 är den ny duschad och irriterad... Men det här får duga för bövelen! Sooo, what do you think?

image687

image688

Klös!


Utmanad!


Blev utmanad av
Sabine och här kommer svaren!

8 fakta om mej själv!

1. Jag har en del ovanor, kan man väl kalla dom ;) Till exempel "måste" jag bläddra igenom alla sidor i en dagstidning (typ Aftonbladet) även om jag vet att jag inte vill läsa det som står.

2. Jag gillar dom små chipsen i påsen. Finns det bara stora krossar jag dom i mindre bitar. Krafset i botten är mums!

3. En kort period i livet var jag cheerleader.

4. På morgonen spolar jag alltid en skvätt vatten ur kranen innan jag fyller min temugg. Jag vet att det egentligen inte borde spela nån roll men jag vill ha "rent" vatten...

5. Jag har massor av favoritserier på tv och ibland kan man tro att jag inte har ett eget liv. Älskar dvd-boxar!

6. När jag och min lilla bästis F gick på lekis funderade vi på att rymma och gjorde upp en stensäker plan. Det slutade dock med att vi bara "råkade" kasta ut bollar genom fönstren och F var den som fick kråla sig ut och hämta dom... asg!

7. Jag älskar späckhuggare och tycker om fjärilar!

8. Jag är alltid sen när jag ska iväg på nåt! :P



Hahaha, okej... jag utmanar alla som känner att dom vill bli utmanade!
Take care!



Hmmm... Kanske?


Hola!

. . . . .

Ja man kan ju drömma.

Tyvärr befinner jag mej inte i paradiset utan sitter här vid köksbordet och tittar ut genom ett kallt fönster. Det är väl det enda som är positivt nu... med kylan kanske de oxå kommer snööööö!!? Annars får man lov att säga att vädret är katastrof! Va är de här liksom? Julafton is just around the corner. JAG VILL HA EN VIT JUL!!!

Det blev inte så många kort utlagda här från min dag hos The Studio.
Så varsegooooo  :)

image686

Synd att mitt hår skulle bråka just på denna bilden :P
Puss Hej!


Julbak!! En annan form av Mozart!


Idag infann sig den rätta känslan för julbak. Det blev Mozart Kulor! Och dom är sååååå smarriga! När jag insåg att all smält choklad inte skulle gå åt, hällde jag i vispgrädde, resten av nougaten och ganska mycket krossade hasselnötter. Lät allt smälta ihop till en sörja och klickade ut i formar. Hmmm... vet inte alls om dom blev goda än men shit the same!  :) Går säkert att äta iaf... hahahaha!

   

   

 
Mozart Kula:

* Mandelmassa
* Nougat
* Mörk Choklad

Smält chokladen (lättast över vattenbad). Skär nougaten i små tärningar. Ta en lagom stor bit av mandelmassan och rulla till en boll. Tryck till i mitten av bollen och lägg dit en nougatbit. "Täck över" med mandelmassan och rulla till boll igen. Pensla varje boll med choklad och sikta kakao över!

Har ni bakat något julgodis än? Det är super mysigt att dona i köket med favorit julskivan på högsta volym! ;) Kramen!



She let the man brand her! ;)


Kan du tänka dej? Jag har blivit märkt för livet!!
M och jag fick en snilleblixt igår och bokade tid för tatuering! Snälla G på GT-Studion knödde in oss idag klockan 18.00 och nu sitter jag här med min vargtass på höften... :) Hade jag kommit ihåg förut skulle jag givetvis tagit en bild. Det kommer... jag lovar!!

Haft en full rulle-dag med M. Därav dålig update. Men jag har fått mycket gjort! En effektiv dag! Pussen!!




Lite iaf...


Go'kväll!
Trevligt att träffa M idag! Super mysig fika  :)  Och det blev iaf 2 inhandlade julklappar... mer imorn! Något som inte var planerat i budgeten råkade jag få med mej hem ändå. Värst vad många tidiga julklappar jag får av mej själv i år  ;)

     

image675


Man kan ju fråga sig varför de skulle bli så dålig kvalité på korten helt plötsligt :/
Nepp, nu ska jag åka och träna! Pussen!



Meeting M for coffee!


God Morgon!
Min söta peep M är back in hometown Lidköping  nu! Det ska vi fira med en lång och mysig fika idag. Och så lite shopping... nåja, julklapps-shopping för min del! Inte en enda klapp har jag inhandlat. Men nu har jag iaf några idéer som jag tror kan gå hem.

Vad har du på schemat idag? Skola? Jobb? Ingenting?
Vad naivt av mej att tro att det grå och trista vädret skulle blåst bort. Tur att jag lever på hoppet. Det kan hända mycket på 2 veckor...


 Beauty!

image673

Ler



Mmmys att se på One Tree Hill igen! Absolutely love that show! :) Jag satt o log hela tiden... Hahaha! Och visst är Chase söt men i mitt hjärta äre ändå Brooke och Lucas! Jag hoppas på dom igen!

Mysigt äre oxå att ha syrran här. Även om jag nu sitter här och bloggar. Hohoho, nu kom hon och joinade mej ;) Vi ska strax äta lite gott här.

Pözz!

Look around you, the signs are all over...


It's a beautiful sunday! Right? Hoppas bara dagen lever upp till sitt engelska namn - SUNday  :)  Ibland leder ödet oss på rätt väg. Ibland åt helvete fel håll... (I totally know what I'm talking about!) Idag handlade det dock inte om vilken väg som är rätt eller fel. Det handlade bara om ett litet tecken som väckte hopp om att julen kanske är på väg ändå... Jag tror knappast att det var slumpen som gjorde att jag förvirrat tittade ut genom fönstret och möttes av en tjock och ståtlig Domherre! Den första i år!

image672

Men precis som på bilden, saknas något... Det är vitt och fluffigt och mycket kopplat till julen. S.N.Ö tror jag att det heter  ;) Och jag vill ha det nu!

Det finns mycket som lutar åt en bra söndag idag.
Min syster kommer på besök! Fun! Och så har jag ställt mobilen på alarm 17.30... ifall jag på nåt konstigt och helt sinnes sjukt sätt skulle glömma bort att ONE TREE HILL börjar då!!!! Hoppas du oxå har förutsättningar för en great SUNday!  :) Vad du nu ska hitta på? Hugs!



Jag och min Bling Bling-flaska!


Vem har sagt att det ska vara lätt att ladda upp nya bilder och sedan få dom perfectly framkallade rätt ner i brevlådan? Gaaaaaaaaah! Jag håller fortfarande på o pysslar. Ingenting funkar! Jag vill helst ladda upp mina bilder på ElGigantens hemsida, dels för att dom är billigast just nu och dels för att dom levererat förut. Men sjutton, det bli fel vid uppladdningen! Nu skiter jag i det här och käkar mat istället. Kvällsmys med familjen.

image671

Have a good one!



Chill!


Hej och Hej!
Trots mitt besök på stan idag känner jag att dagen kommer bli chill. Jag ska fixa lite saker, nödvändiga saker och roliga rogivande saker. Jag sitter just nu och pillar med det nödvändiga... kort som ska framkallas. Jag har bilder överallt i datorn, olika mappar och dubbletter som trängs. Mina digitala kort, mina kort från mobilen och kort som jag tagit emot frånm andra... Puh! Innan man får ordning på allt, shiiieeeet. Men det ska nog bli bra tillslut!

image670

Min mobil är ganska bra  :)
Jag älskar att trixa till korten... hihihi! Puss o Kram!



She's The One

image668

Alla Sveriges bloggar handlar nog just i
denna stund om Idol's stora vinnare - Marie!
Så jag kände att det var läge med ett sista inlägg innan
John Blund kommer o säger God Natt  :)
Jag tycker båda var värdiga vinnare!
Amanda lär ju knappast bli placerad i ett mörkt hörn...

Natti Natti!




Inför kvällen...


Eftersom det är Idol-final o allt ikväll tänkte jag nappa på Klick!'s Amanda-Stil: Vilken outfit görs sig bäst på henne enligt dej?

image667

Om en timma ungefär tänker jag åka in till stan och träna. Äntligen Step igen!! Hoppas jag hänger med... har vart borta många gånger nu! Hoho, men det blir säkert piece a cake :)

Puss o Kram!


Julens Röda Härligheter!


Det var en givande dag på stan igår. Allthough, givande betyder minus på kontot. Men man får räkna med detta inför jul. Lite tidiga klappar till mej själv:

Vanilla Fling! Ny bodylotion    Xider X-mas! Mmmmmm!
i winter-limited-edition!                       Har saknat dej buddy!
178038-665  178038-666

Du kan aldrig gissa vad jag ska göra nu?... Ringa A-kassan! Hahahahahaa, det har jag aldrig gjort förut. Dom ska få ytterligare ris av mej... det är dom värda  ;)

Hoppas ni får en trevlig fredag!
Later!



One Tree Hill!

Börjar på söööööndag igen!! Tjoohoooooooooooooooooooo!
Gud så glad jag är! Har verkligen saknat mina älsklingar! ♥

image664

Det bästa ♥




Halleluja-Moment!


En trist och regnig dag kan faktiskt förvandlas och spricka upp i solsken!
Och tur är väl det... jag ska åka in till stan strax och bocka av ärenden på min lista. Och så ska jag kika på lite julklappsönskningar. Jag brukar vara ett geni på att önska mej saker men iår har jag inte hängt med alls i svängarna. Jag har oxå tänkt att hinna med en lång-prommis med vovven men vågar jag gå den där biten i skogen nu'rå?  :)

Innan jag sticker måste jag lägga ut ett Halleluja-moment!
Jag ryser verkligen när människan sjunger denna underbara låt! Även om du inte gillar eller tittar på Idol så äre värt att glutta på... tro mej!



Hej så länge!


Glögg o'hoj!


Hemma från min work out. Puh! Det var lite varmare än vanligt men annars gick det bra. Innan jag gav mej iväg myste jag till det glögg och pepparkaka. Riktigt advents-gos :) Vi har köpt hem hjortronsglögg och den är faktiskt väl godkänd! Gillar den bättre än vanlig eftersom den inte är lika stark. Dock är den både söt och sur på samma gång. Tyvärr var mina apelsin pepparkakor slut, men det gick alldeles extra utmärkt att smula i sig dom andra oxå!

178038-662  178038-663

När jag satt där med mitt mys och bläddrade i H&M-katalogen kände jag ett sug efter att baka julgodis myself. Lite Lussekatter skulle sitta fint i frysen, Mozartkulor och mina nya Tryfflar jag hittade på förra året ;) Dom var ett misslycklat projekt egentligen men blev en succé!!

Hoppas ni har en trevlig kväll! Min mage skriker efter äggmacka... got to go!


Zero


En sån där tråkig dag igen... Uff! Bara regn och grått ute. Motivationen till att vakna överhuvudtaget idag är zero. Men blir livet lättare av att sitta här o klaga? Didn't think so. Så i eftermiddag ska jag åka och träna. Är lite täppt  i näsan fortfarande men jag tar det lugnt. Jag har svårt att inse att jag är krasslig när man bara har täppt näsa och lite ont i halsen. Allt känns något mini sen min dunder förkylning nere i Spanien. Hahaha!

Förhoppningsvis återkommer jag med något roligare.

Emelie skärp dej, det finns inga älgar här...


Tog den långa rundan med vovven och gick då den lilla biten i skogen. Tanken på älgarna som härjar i vårt område skakade jag av mej. Spänn av, det finns inga älgar på den här korta sträckan. Ha! Jag är alltid lite stingslig när jag promenerar i ödsliga terränger... Och blir lättad när jag ser ljuset och slutet på skogsvägen. Men lyckan skulle bli kortvarig denna soliga snölösa vinterdag.

Åååånej, en lös häst? Nej, ingen häst... En älg! Okej, backa lugnt och sansat så kommer allt att gå bra. Om du skäller nu Enza så skickar jag dej på posten upp till Norrland när vi kommer hem! Älgen glodde på oss. Och vi glodde på den. Det var liksom Sudden Death. Vem skulle springa först? Nooo freaking way in hell att jag skulle passera den där långbenta figuren på så nära håll. Inte med en irriterande hårboll vid benen... Jag backade alltså upp i skogen, tog fram telefonen och ringde pappa. Hahahaha, var tvungen att fråga om dom brukar vara argsinta :) Enza satt som ett ljus och tyckte det hela var väldigt intressant. Men älgar brukar tydligen vara fredliga djur. Dom brukar gå iväg... men inte denna då såklart! Jag försökte säga åt den att gå hem men jag tror inte mitt budskap gick fram. Tillslut tog den några stapplande steg inåt i skogen och jag kunde gå förbi. Hela tiden med blicken spända i varandra...

Egentligen tycker en bonnatös som jag att naturliv är trevligt och jag har sett många älgar i mina dar. Situationen kändes löjlig så fort vi var i säkert förvar. Men jag kan lova dej att du är ganska liten när du möter en stor moose med killer-legs ensam i skogen :)


Tyvärr kunde jag inte föreviga ögonblicket... Men den såg ut ungefär såhär:
image661
Gå hem, sa jag!  ;)


Puss o Kram!



... otherwise, what the hell are we trying to save?


Up Yours!


Skruttan. Det är kallt ute, men så länge vi har sol och inte regn är jag nöjd! Nu kanske det kan komma lite snö oxå... som faktiskt stanar kvar!

Jag är trööööött på A-Kassan. Men det vet nog hela Sverige redan... nu har jag fått besked via min sida på internet att jag får ersättning från och med 16 november. Jaaa just det, 16 NOVEMBER!! Dom är ju inte kloka! Jag har vart inskriven från 14 augusti och dom där jäkla 45 dagarna borde gått för hur längesen som helst! Jag vill skrika i örat på dom at tdom kan fara o flyga!! Dom har sina jäkla ursäkter hela tiden och förklaringar som man inte fattar nåt av. Gaaaaah! Up Yours!



Sven Vågar Ej Ro I Grannens Eka...


Det fick man lära sig på lågstadiet... och det sitter än! Trallalalalala!

Trevligt på kalaset faktiskt. Men nu känner jag inte för något annat än mysig kväll i sängen med en bra high school film :) Probset är att jag redan sett alla jag har typ tusen gånger. Och det är segt att få tag i nya, om man säger så...

image660

Mitt ordförråd är slut... jag säger God Natt!
Sleep tight!



3 December


Mmmm, redan inne i december... den juliga månaden. Och så regnar det ute! Gaaaah!! Vart är julen nu liksom? Jag kan inte se den iallafall. Och min lilla julgran jag brukar ha får inte längre plats. Vart ska jag ha den? Jag måste styra upp detta. Och så måste jag duscha. Jag har frivilligt gått med på att joina ett kalas i eftermiddag. Tillfällig sinnesförvirring. Men man brukar ju få goda saker att äta  :)  Trevligt.

image659

Take Care You All!
Sweet!



Söndagsångest?


Nej varför ska jag ha det... jag är ju ledig imorn, och dagen efter det, och dagen efter dagen imorn... hahaha! Men ändå, det är inte kul när helgen är över. Och mina lediga dagar är faktiskt inte så roliga.

Söndagskvällarna är iaf mysiga  :)  Jag ska nog bädda ner mej i sängen och kika film. Men vilken? Har ju både POC 3 och Spideman 3 på datorn. Fast jag gillar min dvd-spelare mer... jobbigt att glo på dataskärmen.

image658

Another model-pic  :)

Jag fick förresten inte min lussebulle idag! Himla skit... dom var slut överallt. Så jag roffade åt mej en vetelängd på Hjertberg med saffran. Den var svin god! Så mitt brutala vredesutbrott inne på gamla jobbet kanske var liiiite onödigt... Men man måste faktiskt våga visa sina känslor i det här samhället!  ;)

See Ya!

The Studio!


Hej och Hallå alla Emelie-fans!  ;)

Igår gick det inte att komma in på bloggen... men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Hehehe! Jag hade en underbar dag med N i Göteborg igår. Det var skit kul att bli plåtad hos The Studio och att försöka sålla bort typ 40 - 50 kort gick inte så jag köpte med mej 20 st hem, fick 2 på köpet  :) Schysst! Jag tänker inte säga vad bilderna kostade för det är helt sinnes dyrt. Jag vill inte påminna mej själv om det ens... hahahaha!

image657

Jag lägger upp fler bilder efter hand. Känns lite weird att exponera sig själv på det här viset men jag lägger juh upp massa andra kort här i vanliga fall så... äsch, I hope you like'em!  :)

Njuuuuuut av första advent! Jag ska åka och köpa lussebullar efter maten!
Tjing!