♥ The Day Of Strawberry! ♥

Tonight is the night =)

Solen skiner och det är en underbar dag! Jag tror jag vet vad jag ska ha på mej... ligger annars bra i tid för en gång skull! Vi hade en kris för någon timma sen men den har löst sig nu. Lösningen gjorde att vi kommer åka härifrån vid halv sju, vilket innebär att jag har massa tid över! Känns weird... sist jag hade god tid på mej glömde jag mitt leg. Det får inte hända nu.

Tror på massa folk och massa kul ikväll! Update såklart imorn...

Har en bra vecka framför mej! Semester nu!!
Måndaxklubben på måndag, bio med sis någon dag och nu blev det bestämt att vi ska titta på valparna på torsdag! Känns skönt att se ljuset igen, har haft en liten depp-period faktiskt. Inget allvarligt men tråkigt. Framtiden är oviss och det skapar oro men egentligen en otrolig frihetskänsla. Nu känns dock allt bra igen =)

Beställde min älskade OTH-box nr 3 igår, ännu en hitvarning på nästa vecka!!
Yeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Nu ska jag väl fortsätta med fixet, annars kommer det här med bra tidsplanering att rinna ut i sanden!

♥ Pözz Pözz ♥

Say Good Night And Go...

Ganska trött. Lyckad kväll med tjejerna! Käkade gott på Madonna och tjattrade...
Nu knyter jag mej, måste ladda inför imorgon... jobba några timmar först.
Ska jag kanske äta frukost på jobbet och sova lite extra imornbitti? Tror det blir så...

Brände nyss en skiva. Kallar den "The Strawberry Day", fyndigt va? =) Hihi!
Rent grammatiskt (gramatiskt?) rätt så borde jag väl döpt den till The Day Of Strawberry eller liknande, men vem bryr sig om grammatik? Inte jag iaf...
Jag och min högstadieklass hade 7 olika svenskalärare på ett år. Enough said.

We love you dark continent - Good Night!

Emigrera!

Toalettpappret tog slut... det stod en ny rulle precis på golvet vid mina fötter. Great! Tills jag tog upp rullen och ser en spindel med enormt långa ben under mitt finger - Skön känsla borta!! Jag kastade bort rullen och skrek! Spindlar är något jag inte gillar. Får rysattacker. Vet inte varför. Dom har ju aldrig gjort mej något... eller? Kanske hade jag ett otrevligt moment med en spindel i mitt förra liv? Jag vet inte. Jag vet bara att den här spindeln klarade sig oskadd och traskade in i ett hörn i badrummet. Där sitter den säkert nu och väntar på nästa offer.

Emigrera, dumma spindel! Vad ska du med så långa ben till?

Ledig idag, mycket skönt! Jobbar imorgon oxå men sen har jag faktiskt, trot eller ej, semester! Men det är inga 4-5 veckor vi pratar om här inte. Nej, men jag är nöjd ändå!
Skönt som sagt med lediga fredagar, fast jag sov lite oroligt. Knäppt! Vaknade hela tiden efter att mamma och pappa åkt till jobbet. Som alltid somnade jag till ordentligt vid tio någongång... det är ju då man vill gå upp så att inte dagen flyter bort alltför snabbt! Jag drog mej en halvtimma iaf, det måste ju kännas att man har sovmorgon =)

Ikväll ska jag träffa Natta och Tess över en bit delicious food! Förhoppningsvis Mika oxå. Men inte Frida. Hon åker till Göteborg idag. Därför var jag över hos henne igår och tjattrade som bara vi kan, hihi! Vi lyssnade på gamla kassettband vi spelat in från unga dar =) och läste en dagbok vi hade ihop om - - - - - - ! Oh my God! Love makes you do crazy things. Say things... det är allt jag kan säga!

Nu kom mum and dad hem med Fredagsfikat och Klick! Ska vi tjuvkika på Veckans Stil? Okej da!

image154

Lila... najs. Men inte säskilt fina klänningar.

Imorgon är det Jorgubbensdag!! Nu har väntan tagit slut... tiden går fort! Vad ska jag ha på mej? Ville haft något nytt och kanske hade det blivit GBG-shopping för min och tjejernas del idag = BikBok! Men jag kanske skulle träffa Frida och lite sånt där så GBG fick vänta... Tar det snart ändå!! Hola Bandola på Kronan imorn!

Nu kurrar det i magen! Hej Svejs!

Frukost!

Good Morning Beautiful!

Nyss käkat frukost. Åker snart till jobbet.
Känner inte alls för heldag idag. URK!!
Inget regn än, men det kommer väl.
Orkar inte torka borden ute, fast det var ett tag sedan...
Saknar mina nya arbetskompisar du vet =)

Regn och sol samma dag är MARDRÖMMEN när man
har kökspass på jobbet. Då har man först torkat alla borden,
sen regnar det helt plötsligt, och sen tittar solen fram... och alla
jobbiga kunder vill sitta ute. Ut och torka igen! Hate it!!

Om det börjar regna idag kan det lika gärna regna hela dan.
Iaf tills vi stänger... nåja, tills 13.00 går bra. Då tar jag över
affären istället. Hihi!

Ha en BRA dag! Pözz!

Sovmorgons-Onsdag!

Sovmorgon! Mmmm sköööönt!
Har precis tagit en dusch och vad passar bättre än en blogg på det?

Egentligen gillar jag mina tidiga onsdagar bättre men det är allt skönt att kunna vakna i lugn och ro, äta frukost i soffan med NLT och relaxa =)

Om exakt 4 veckor, enligt mitt schema, sitter jag just (kl 11.00)  i en stol på salong Axelsson och ska klippa mej. Bäst att hinna med allt sådant innan Mallis tänkte jag. Har börjat fundera lite nu på vad jag ska ha med mej... väldigt krångligt det här att jag inte vet hur länge jag blir borta.

Vet faktiskt inte än om jag är helt nöjd med håret. Färgen på längderna är inte great, men så är det ju när man haft mörkt hår och går mot ljust... vet oxå att det alltid blir bättre när slingorna smälter ihop med övriga håret. Just nu ser det bara sååå himla nygjort ut! (inte så konstigt...)
Och så är håret väldigt torrt, nackdel med blekning. Och elactiskt när det är blött = vara väldigt försiktig. But that's not a problem, jag är sjukt fixerad vid mitt hår och tar alltid hand om det bra =)
Får "dåligt samvete" när jag plattar det tillexempel eller använder annan mycket hög värme. Och panikventilerar om håret går av eller förstörs på något ställe. Händer dock inte ofta *peppar peppar ta i trä*
Fast nu när jag kammade håret efter dusch lossnade en liten hårtrassel-tuss!! Tror att denna lilla tuss (som säkert bara bestod av ca 5 hårstrån ändå) uppstod redan i måndags på salongen och borde släppt där och då. Blir alltid lite slit på håret när man fixar, tråkigt!

Well well, nog om mitt hårtjat. Kan go on and on om detta i evigheter =)
Nu måste jag ut i REGNET och hämta posten.
Måla om naglarna och sen titta på My name is Earl. Hmmm, hinner säkert inget mer innan det är dags att åka till jobbet. Tacka vet jag bil nu när det är blött väder!!

  Have a good one!
image68


Allsång i regnet...

Himlen, kan du stänga dej nu?

Allsång på Skansen har nyss börjat... men inte regnar det i Stockholm inte. Nej, solen lyser!! Helt otroligt, dom har alltid sån tur i det programmet! Kul för dom. Här pissar det. Det har tokregnat hela dagen och nu blir jag trött på det!!

SLUTA!!!

Jag tror inte Tor hör mina rop... Tor förresten, mohahahahaha. (Mikaela fattar och Natta borde veta) Tor har många innebörder för mej nuförtiden, Vädergud, bröd och "minderårig" hottie =)

Tänkte på en sak, Aftonbladet har börjat använda ordet Hilfe i sina artiklar flitigt. Ofta i sammahang där man blir förskräckt typ... Hilfe! Men hur uttalas det? Hillfi? Hillf?

Försöker få tag i Frida men ingen svarar hemma hos dom jööh! Det finns bara en sak att göra - jag kör min egna allsång. Allsång i regnet.


Ljushuvud

Hej På Er!

Nu är jag ljushårig igen!! Blev ganska så blont idag faktïskt. Men fint... lite ovant. Passar nog bäst i mörkt men det är alltid kul att vara sommarfräsch i håret denna årstiden.

Har vart och steppat på Friskis oxå. Alltid svettigt och tufft men det är roligt. Sista gången nästa vecka =(

Jag har nog inget mer att säga just nu. God Kväll!

image153

Jag vill sola...

men solen retas!

Vädret är omväxlande idag. Mer än någonsin!! Solen lyser ibland och då vill jag ut och sola! Men när jag plockar fram bikinin och ska ut så gömmer sig solen bakom molnen. Det såg ut att bli regn förut till och med... Dumma sol! Ser ju ut som en selleri fast juni snart är slut... nääääee, hör ni hur det låter? Juni är snart SLUT! Jag får lite panik nästan. Det är så mycket jag vill hinna med innan Spanien. Och framför allt vill jag åka och känna att jag haft en underbar sommar här i Sverige först! Men en sommar utan sol är som kärlek utan kyssar - iskallt!

Nu är det ju iofs inte iskallt ute även om solen håller sig borta men det är fan ingen riktig sommar! Jag vill bli brun och jag vill åka ut med båten. Jag vill ligga vid stranden och käka glass. Kanske irra bort sig vid Svalnäs... =) Jag vill åka till Liseberg med Frida!! Det sista lär dock inte hända iår eftersom Frida är upptagen varje dag som jag är ledig! Buhu!!

Nu ska jag bädda sängen. Kan man få sola lite sen eller?

18.24

Gud, tiden går så fort. Nu är det kvällen redan... jag har iaf fixat naglarna, vart och handlat lite och tagit en snabb joggingrunda. Mitt humör idag har varit kasst. Jag vet inte ens varför. Men ibland har man sånna dagar och då vill man bara vara för sig själv och leka grottmänniska. Känns lite bättre nu, solen lyser och det är skönt!! Skulle inte vart fel med några avsnitt av min favoritserie idag. Men gissa vad? Box nr 3 är tillfälligt slut hos CDON.com... KORV!!

image149

Hoppas den kommer in snart så jag hinner titta innan Spanien. Fast iofs så kan jag dra alla avsnitt av en säsong lätt på en helg... höhö! Har man börjat kolla är man fast! =) Så ingen panik alltså.

image150
♥ Kärlek


Imorn ska jag till Headlites och göra mera slingor i håret! Jippi kai-jeey!
Hoppas jag kan bli lite ljusare denna gången...
Ha en fin kväll! Det ska jag ha! Kraaam Emelie

Vad blir det av dagen?

Igår klarnade det upp fint på eftermiddagen och jag tog en skön promenix ute i naturen tillsammans med päronen. Mer motion än så blir det inte "dagen efter" för min del... Senare käkade vi kräftor och räkor, mums! Har nog aldrig ätit kräftor så tidigt på året =)

Så vad blir det av dagen? Söndag, hmmm jag brukar inte vara direkt aktiv när vi går in på slutspurten av veckan. Men jag hoppas på sol. Lite halvt om halvt just nu. Inget regn iaf... *Puh*

Ibland är det lite jobbigt när man inte vet vart man ska göra av dagen. Man vill hinna göra sånt som aldrig hinns med men samtidigt inte ha en massa måsten när man äntligen är ledig! Närmast ska jag iaf ta tag i mina naglar... dom har blivit lite undanskyffade i ett par dagar.

Later!

Midsommar-picsen!

 Skål! (Födelsedagsbarnet i mitten)
 Tess!
 Simon och... ? (Pinsamt, borde veta hans namn)
 Jocke Hjärta Tess
 Me
 Barnförbjudet (inkluderat Mer-flaskan =)
 Botten upp!

Midsummer(ing)

Det blev en lyckad kväll igår trots att regnet försökte risa! Måste dock erkänna att jag inte alls kände för att fira Midsommar då jag vaknade till spöregn och grå himmel. Kände mej ur form på många sätt och vis. Men självklart skulle jag inte vara en mupp och hoppa denna svenska tradition. Så jag piggade upp mej med en dusch och så Fredagsfika efter det (of course)... det var riktigt roligt att sminka sig till och med för jag hade köpt ny mascara precis innan, Telescopic från L'oreal. Jätte bra!!! Och på väg mot kassan fick jag med mej en very nice ögonskugga, färg brun och gul... oväntat, men den gula nyansen är läcker! Skimrar fint!

Festen hölls i Vinninga och det var mycket trevligt. Vi käkade gott och drack bubbel =) När mörkret och kylan kröp fram letade vi oss innåt och fann det roliga och underhållande spelet SingStar på övervåningen! God, I totally rock! Hahahahaa!! Blev många fina dueller... *fniss*

Tillsist på denna summering, jag har ÄNTLIGEN tagit mej i kragen  och lagt in bilderna. Var busenkelt!

image141

Hawaii

Jeeey! Arbetsdagarna slut för denna vecka! 4 sköna lediga dagar framför mej och vi startar med Midsommar! Tjolahopp! Nu ska jag bara ta det hawaii, njuta liksom =) Men... jag tror säkert jag kommer stressa lite imorn innan Tess o Jocke + hans polare hämtar upp mej. Det vore inte jag om jag inte var stressad inför en festlig kväll, hahahaa!

Jag har ingen lust att springa i affärer imorn men eftersom jag ska ha en blomma i håret och inte har någon blomma måste jag göra ett underverk. En av stickare in på Ålle, trodde ju H&M var givet men icke då! Typical! Och på min rast idag var planen att tjacka en ny outfit. Jag kan tala om att planen inte gick i mål. Jag hade en allvarligt dålig dag idag rent utseende-mässigt. Håret skrek bad hairday och inga kläder satt snyggt! Hatar sånna dagar!

Well, slöar i soffan just nu och tittar halvt om halvt på Kanal 5's långfilm A guy thing. Jag är lite trött men det känns bortkastat att lägga sig såhär tidigt när man är ledig följande morgon!
Imorgon blir det gott om sånt här...

image100

Vi hörs pals!

something 2 think about


Angels can't be made.

You have to find them.


Each is unique!

Mina Nya Arbetspolare

Jag har fått nya arbetskamrater. Jag tycker om att umgås med dom på mornarna, undviker dom helst senare under dagen. Det brister lite i kommunikationen, vi pratar inte samma språk. Ibland när jag är på humör berättar jag om mitt liv men jag får ingen direkt respons tillbaka. Vissa dagar får jag dock en snabb revy av deras liv oxå... jag försöker förstå vad det är han säger, min lilla vän, men än så länge kan jag inte tyda mer än piiiip.

Jag skulle heller inte överväga att rekommendera mina nya kompisar till någon annan arbetsplats. Dom gör inte så mycket nytta, sitter mest och tittar på när jag får göra skitjobbet... Fast igår ville en av dom hjälpa. Det gick sådär. Grunderna är ju det första man lär sig på ett nytt arbete, så nej pippifågeln - smutsvattnet stannar i hinken!

Ciao!

39 Dagar

Enligt min gamla polare Mikaela är det 39 dagar kvar till Mallis! Shit, 39 dagar... det pirrar lätt i kroppen nu. Snart står man där bakom disken och blandar drinkar =) Yeehaaa!!

Har inte hänt så mycket idag. Jobbat.
Händer det något imorn? Jaoo, kneg först... om solen lyser med sin frånvaro blir det fika-tajm med Tess. Blir nog ett pass på Friskis på eftermiddan, kanske grillar med familyn på kvällen. Beror på vädret.

Gjorde faktiskt någon nytta på min rast - ansökte om nytt pass! För det kom jag på så lämpligt att jag nog måste ha tills den 28 juli... Hon i luckan frågade om min längd fortfarande stämmer, 155 cm.... *lång tystnad* Nej det tror jag inte, blev mitt svar. Det är över tio år sedan jag tog mitt första pass. 10 år har alltså gått, you do the mathe! Kortet blev weird, inte så ballt med andra ord. Men min namnteckning blev fin. Hela paketet är klart om en vecka.

Vad jag vill ha: Ny outfit till Midsommar!
Vad jag inte vill ha: Regn på Midsommar!

Good Night!


Blöt i ögat

Läste i min favorit kvällstidning Aftonbladet förut om det här med hund- och kattpäls... Jag blir lika upprörd varje gång!! Hur f*n kan det finnas människor på det här jordklotet som inte hyser några som helst känslor för andra levande ting? Hur kan man flå små oskyldiga lurvtussar medans deras hjärtan fortfarande slår? Jag vill hyvla dessa avskum i en flisare!! Vet att det gick en dokumentär på tv om detta för något år sedan men den kunde jag inte titta på, blir blöt i ögat av att bara prata om det! Hund- och kattpäls... djurpäls över huvudtaget, varför ska man använda sig utav det? Det är faktiskt riktigt gross!

Om jag fattat det hela rätt så ska ett förslag om förbud mot denna handel tas upp imorn,  EU tillåter alltså detta fortfarande! USA har klippt banden men vi står kvar... om förslaget går igenom (finns det några skäl till ett nej?!) så kommer förbudet börja gälla den 31 december 2008... 2008!! - What the hell? Vad är det som tar så lång tid? Godkänn och sätt planen i verk!

Känner mej lite som Summer nu i sista säsongen av OC. Men när man hör om sådant här så vill min själ RÄDDA och kämpa för människans bästa vän!

Peace Out!


RÄDDA MEJ OCH MINA KOMPISAR!

image140

May Angels Lead You In

Varför blir aldrig de lediga dagarna som man tänkt sig?
Idag skulle jag hinna göra många saker men ändå inte stressa.
Jag har inte gjort så mycket men ändå är klockan 16.00!

Om en timma ska jag åka iväg och träna, idag har vi en gästledare på steppasset.
Det skulle visst vara lite mer aerobic-inspirerat idag - KUL!!

Har tänkt på en sak. Ibland hör man en låt i en film eller serie som man bara förälskar sig i för att den är så underbar i just det ögonblicket. Utan den låten skulle scenen inte alls ha stor inverkat på en...
När man sedan införskaffat sig låten och verkligen diggar den så hör man den helt plötsligt i en annan film eller serie. I mitt fall handlar det om Jimmy Eat World's låt May Angels Lead You In. Denna låten hörde jag första gången i min favoritserie, One Tree Hill. Och nu igår när jag tittade på filmen The Butterfly Effect var den med där i oxå! Tror faktiskt att jag hört den i Cinderella Story med...

Det finns flera sådana här historier men nu måste jag kolla till maten i ugnen!!
Later!

Jobbig vecka slut

Gosh, skönt att jobbarhelgen är gjord! Ledig imorgon! Ska göra riktig nytta + njuta mycket av min sovmorgon =)

Midsummer coming up - smider planer här och nu med Mikaela. Fest med dom bästa och sen vidare till mitt neighbour-hood (stavas det så?)... Vinninga alltså (så inte riktigt här). Hmm, weird. Har festat med dessa personer förut och det är lika konstigt varje gång.

Ni kanske undrar varför jag aldrig bjuder på pics längre? Jo det ska jag berätta. Jag är en seg råtta och har inte orkat ta tag i varken bluetooth eller kortöverföring via min nya dator än. Inte för att jag tror på någotvis alltså att det är jobbigt eller krångligt, men ändå...

Är det någon bra film ikväll? Jag vill mysa i sängen med chips och bara ha det gott!
Men först sista avsnittet av hundkoll =) Mysigt program. På tal om vovvar, våran lilla har fått ett namn, Enza! Vi vet naturligtvis inte ännu vem av sötnosar det blir men en sak är säker - vi ska inte ha Bulldozern! En sån vilding har vi redan haft... två gånger är en gång för mycket! =) Hahahahaa!

Trevlig kväll på er!
image81

Alla Var Där!

Äntligen hemma från jobbet! Vet du vad jag just kom på? Denna veckan som vi trasslar oss igenom nu... (alltså vecka nr 4 på mitt rullande schema) är den trökigaste av dom alla!  Men denna veckan kommer jag aldrig mer att jobba!!! För om en månad har jag semester och om två månader är jag i Spanien!! Eller så har jag vart i Spanien... Vi vet ju inte hur framtiden ser ut =)

Studentbal i Lidköping igår! Jag och mina bästa tjejer, Tess och Frida  dansade och hade jätte kul på Stadt. Det var jäkligt trångt bara och eftersom vi befinner oss i Lidköping så var alla där... Men jag är milt sagt less på ALLA! Explaination? Well...
1. Även om Humlan i mina ögon fortfarande skulle vara söt (vilket han definitivt inte är med sånt hår!) så är han ändå off limit. Och vad har hänt sedan studenten? Jag såg minsann ingen dryg, snobbig och mr jag är bäst i honom förra året!
2. Varför kan jag inte släppa taget om "dom där"? Vad är det som är så speciellt? Och varför skapar den lilla oreda bland mina välsorterade känslor??
3. Vill jag verkligen go down there again med Kungen?

Jag är less på en hel del andra oxå men dom är inte ens värda att nämna här! Dom tillhör det förflutna.
Nathalie var hur som helst totally gorgeous!! Passade perfekt i sin röda klänning!
Hoppas det känns bra nu gumman när skolan är över! Jag hade en vemodig känsla dagen efter...

Just nu är det mulet här och regnet kommer säkert när som helst. Jag känner mej lite snigel idag och ska strax läsa färdigt Klick! Spelade in Psych igår oxå... kör en slapparkväll i soffan! Vilken klänning diggar ni förresten mest denna veckan?

image139

Ha det gott vänner!
Bättre bloggning efter denna veckan... jobbar hela dagen imorn med! Jag kräks!
Pözz!


Kvällsrapport

Good Evening Fellas!

Sitter i min säng och myser.
Min vanliga replik såhär en torsdagskväll lyder: Aah, skönt att det är fredag imorgon!
But my oasis is totally violeted! Det är nämligen min jobbarhelg.
Fredagsfikan utgår... Buhu! I vanliga fall skulle jag haft sovmorgon som plåster på såren, men nej nej... Det är skolavslutning i Lidköping och då måste Emelie hoppa in på Terrassen på förmiddagen - Urk!! Emma är dock en ängel som kan stänga afären istället för mej! Jippi! Jag kan segla hem klockan 16.00!

Imorn är det oxå bal. Vi ska fram och titta! Senare under kvällen joinar vi nog
prinsarna och prinsessorna inne på Stadt =)
Jag minns min bal...

John Blund är här, dags att stänga ner.
God Natt!

image138
                   * Ögongodis! *

Blåsig Torsdag

Hej Alla Fina!

Det blev en lång dag igår och ingen blogg orkades med.
Sitter här och nu istället och ska dikta ihop något fint som ni kan
läsa när jag är på jobbet. Sån där lång dag idag... öken!

Studenterna hade en riktig otur med vädret igår.
Eller iallafall otur då man som minst vill ha det...
Det var solsken hela dagen fram tills ungefär tjugo, kvart i fyra.
Då föll de första dropparna och när utspringet var i full gång öppnade himlen sig
ordentligt. Jag fick parera bland alla människor med paraply och hela fadderullan!
Hittade tillslut alla utom en att hänga krafs på... men den förlorade ska jag jobba med
i helgen så då får hon sin blomma =)

Regnet upphörde lagom tills allt var över framme på stan.

Endast 3 minuter kvar tills jag måste cykla iväg.
Det blåser mycket idag. Burr! Jag vill lägga mej under täcket igen!

Later!

Farligt Möte

image134  Hej Hopp!

Dagen är snart slut, dags att sova. Jag har full rulle imorn på menyn.
Jobba 7.00 - 12.30, hem, duscha + fixa mej, fram på studenten, leta rätt på folk som ska grattas. Senare hem till kusinen på firande... äta, äta, äta - kommer bli en lång dag?
Hoppas vi är hemma till What about Brian som börjar imorn klockan 21.00 - Missa inte!!

Sovmorgon idag. Det var skönt. Tog en joggingrunda efter frukost. Gick mycket bra, nya skorna är underbara!! Fick dock farligt möte x 2 under färden... Första hindret orsakades av en liten katt. Jag ville inte skrämma kissen men det slutade med att den skrämde mej!
Jag lockade på den och berättade med lugn röst att jag inte var farlig. Han tittade misstänktsamt och var beredd på flykt in i skogen. Sakta närmade vi oss varann och med sina stora ögon höll han mej under absolut uppsikt. Själva passerandet gick fort. Men mina skarpa falk-pupiller registrerade ett halsband på knytet... Jag hävdar dock att den här katten var mer vild än tam. Vände mej om några gånger för att försäkra mej om att den inte följde efter och tänkte attackera bakifrån. Det verkade inte så...

Skärrad över händelsen gav mej spring i benen. Joggade på i raskt tempo.
Tills nästa tvärstopp. Något stort svart satt på grusvägen. Mamma Mia! Gick lite närmre och kunde urskilja vingar på eländet. En fågel. Men ingen vanlig fågel. Såg ut som en örn, rörde sig som en gam... Den tänkte heller inte flytta på sig. Jag gjorde ett taffligt försök att jaga bort den, men antagligen kunde den här fågeln se min aura.
Jag såg ingen annan utväg än att  ramma hindret som blockerade vägen. Då gav han upp. Puh!

Ove!

Yeeehaaaaa!!

Gissa vad jag gör?
Sitter vid köksbordet och bloggar från laptopen! Med mitt trådlösa nätverk!!
Det tog oss bara cirka 3 timmar... men tillslut lyckades vi! Och jag är inte bitter!!

Dock ser mitt fönster på bloggen inte lika bra ut här, hmmm... jag vet inte hur ni ser det?
Min text som ska vara under toppbilden är väck... Damn it!
Men det får jag titta på imorn. Är bara GLAD att allt verkar funka som det ska!

God natt vänner!!

Tillökning!

Glömde ju nämna igår att vi väntar smått på Lindängen!
Den lilla parveln är bara ett par dagar gammal än men om 8 veckor blir det liv i luckan!
Synd att jag är på Mallis när sötisen får komma hem! Men jag behöver ju inte oroa mej
för att inte ha någon sysselsättning i höst om det inte skulle gå vägen med jobb och flytt!

image137

Nu måste jag hoppa in i duschen. Ska träffa Natta sen!
Synd att jag brände mej igår, känns lite bättre idag iofs men jag ska nog undvika solen!
Hade vart gott och ligga vid stranden annars!
Vad ska ni göra idag?

Puss och Kram!

Sjönära!

Smärta:  Brännskador på rygg
Njutning:  Mörk choklad med pistage
Tur:  Ledig imorn!
Otur:  Laptopen ej friendly med internet ännu

O'boy... Gud, så härligt det är att slappa ute på sjön! Lapa sol och bara inte göra nånting!
Tyvärr så sitter jag här nu med en krispig rygg. Kände inte hur mycket solen måste stekt min hud. BÄVER! Hatar att bränna mej, händer dock sällan. Jag hade otur idag. Men får man be om lite tur istället så kanske resultatet av helvetet ändå blir pepparkaka till slut. Jag hoppas det.

Har lite fina naturbilder i kameran som jag ville visat. Hade planerat att blogga från min nya kompis... That didn't happen! Jag förstår inte varför allt detta krångel? Va e problemet?!
Fattas tydligen en fil i drivrutinen eftersom jag har Vista... och den filen går inte att ladda hem just nu! Go figure!
Men vi ska prova igen, annars får jag väl vänta ytterligare en dag. Jag kan det här med att vänta. Jag är en mästare på att vänta. Jag gör inget annat än väntar. Fan!! Det skulle ju vara slut på det här med väntan! NY ERA! HALLÅ?!

Well well, mera blogg imorn! Förmodligen sitter jag på exakt samma plats som nu.
Jag kommer nog aldrig kunna surfa från min nya dator. (Jag kör mej negativ inställning från och med nu... då kanske det blir positivt? Minus + minus kan faktiskt vara lika med plus!)

We love you dark continent.
Good Night!


image135

Jag är ej upphovsman till denna bild.
Önskar dock att min ö oxå kunde haft palmer.

Why?

Ja det kan man fråga sig. Alltid problem när man ska fixa iordning någonting!
Har köpt routern. Fan, 500 pix fattigare... utöver datorn som gick på 10 papp =/  Nåja, jag investerar mina pengar väl iallafall... Och jag har en känsla av att det kommer vara värt det när jag väl fått ordning på allt som sagt!

Min Dag:

Jobbat 6.00-14.00. Lugn dag, helt avslaget på uteserveringen. Inte alls konstigt.
Hem och åt, softade lite. Åkte till OnOff. Kom hem, pillade med datorn...
Hann inte med så mycket, orsak stavas KRÅNGEL!
Klockan fem var jag och Tess hembjudna till Frida på lite "kalas". Det bjöds på jätte god varm smörgåstårta och så självklart jordgubbar med glass till efterrätt!! MUMS!!
Vi satt ute och njöt och bara pratade. Tog en promenix innan vi åkte hem.
Nu har jag slöat i soffan framför OC med rabarberpaj... oxå MUMS!!


Mera fix med datorn på tur.
Imorgon tar vi båten ut till en ö och solar och mår gott!!
Vi hörs vänner!


Vaaawooom!

Shit så hett det varit idag! Svettigt på jobbet! Och jag hade svårt att andas under Fredagsfikan... men nu i eftermiddags kunde jag faktiskt sola lite =) Jippi!

Hann med det jag skulle efter jobbet. Köpte både present till Fubbiz och en ny kepa till mej själv! Yeah, så nu kan jag skydda mitt hår och hårbotten under joggingturen =) Sweet!
Imorgon ska jag jobba igen... öken! Du vet ju vad jag tycker om helgjobb, men de ä ba å bit ihop!

Jag är lycklig nu - HAR MIN LAPTOP på köksbordet!! Yeeeehaaaa! Lyckan höll dock på att rinna ut i avloppet när jag märkte att shift-knappen var lös!!!!!!!!!! Kan man aldrig få en helt perfekt grej va?? Jag lovar dej, det är alltid något fel på ALLT vi köper i den här familjen... mamma köpte nya utemöbler på Jysk till exempel (oxå idag) och vi fick åka och byta bordet för att benen krångla! Unbelievable! Men hey, vi har otur med sånt men tur med annat! Ska inte klaga!

Well well, jag ska ta med mej datorn ut i solen nu och lära mej hur den fungerar! Just det ja, tangenten... pappa tryckte fast den. Jag hoppas den håller.
Ha en fiiiiiin kväll!!!

Good Morning Sunshines!

Det är så bra gjort av mej när jag hinner med en blogg på morgonkvisten!
10 minuter kvar tills resan mot jobbet kallar.
Du kan förresten aldrig gissa vad som hände igår... punktering på cykeln!!
Vad är det här? Det kan inte vara sant!!
Men förmodligen var det fel på detta däcket redan från början. Det var bara att hoppa in i bilen istället. Men idag är hojjen checkad och klar!

Efter jobbet, klockan 13.00, hämtar mamma upp mej. Vi köper Fredagsgott och tar även vägen över Gunnarssons för att hämta ut min dator! Wiieeee! (Mikaela, jag vet att du älskar det uttycket! Mohahahaha)
Om allt går som det ska kanske du får en blogg senare från min nya älskling =)

Puss och Kram!

22.22

Dom säger att man får önska sig något då...

God Natt!


Aloha!

Vädret idag - lika fantastiskt som igår! Super gött med en otrolig sommarhetta!
Dagen igår turned out pretty good actually. Kunde sluta redan klockan 19.00! Och det tackade jag inte nej till!
Massor av folk ett tag, sålde glass i massor! Passade oxå på att ta mej en själv. Magnums nya Colombia, eller vad den nu heter. Ganska god måste jag säga, dock inte lika smaskens som jag hoppats på! Valde mellan den och Strawberry White... kan konstatera nu att jag valde fel. Eller ja, det är ju vad jag tror iaf... Är väldigt förtjust i vit choklad och har fått nytändning på jordgubbar, och då känns den glassen som ett vinnande koncept. Logiskt.

Runt tio-snåret idag kom Frida förbi... så kul att träffa min underbara livstida kamrat! Vi gick en promenad och pratade om allt möjligt. Jag saknar allt roligt vi hittade på när vi var mindre. Och så Lea och Räva förstås =) Hahahahaha! Om mindre än en timma ska jag sitta på cykeln på väg mot jobbet. Därför känner jag starkt nu att jag vill sätta mej ute i solen och njuta med färska jordgubbar! Mmmm!!
Tror du att jag får det så här härligt den 28 juli? Nåja, Mallis är ju inte Hawaii men närapå! Solong!

image132


Ingen dator idag... vart är du min lilla vän? Jag hoppas jag kan hämta dej imorgon!

Heeeeeeeeeeeeeej!

Here I am!
I förmiddags kunde jag inte komma in på bloggen! Blev lite halvt putt då faktiskt. Hade ju planerat att blogga till er!
Gick bara bra att jobba idag, lugna gatan fast att vädret var så otroligt härligt! De flesta tog väl vara på solen på ett annat sätt än på våran uteservering...

På tal om vädret: Fy Faaan alltså!! Det är inte lämpligt att svära idag men jag har inget annat säga... Men det är i positiv bemärkelse! Vädret har varit helt suveränt idag och det känns som rena rama sommaren! Man ville ju nästan ner i plurret  =) Jäklar vad skönt! Allt blir så lätt när solen ger en ny energi! Innan jag trampade iväg på cykeln i förmiddags satt jag ute och njöt medans jag mumsade i mej kasslergryta! Mmmm! Ska strax ut igen och ta vara på solen som är kvar.. vi har grillat gott kött och nu åker godiset + nötterna fram!
Det är jag värd...
Skam åt arbete imorgon!! Men nu behöver jag iallafall inte jobba från 7.00 på möra. Jag börjar 8.00, så en timme till i sängen! GÖTT! Och vet ni vad... Jag kommer tjäna över 2000 spänn på morgondagens timmar! HELL YA!

En till nyhet innan det är pang boom ner med locket... Har äntligen bestämt mej för en dator! Och beställt!!! Den är redan skickad! Men jag får nog vänta tills torsdag då med att hämta ut... =) I'm so excited!
Ha en fin kväll!! Och glöm inte fira vårat underbara land imorgon! Ta en glass! Gå inte och fika... Hahahahaa! =) Puss o Kram!

Good Feelings!

Ännu en underbar dag med sol och värme! Man vill inget hellre än att slänga sig på gräset och njuta!
Men än är vi inte där... jag gissar på att gräset är kallt och fuktigt!
Ska iaf gå ut och gå strax. Måste gå in nya skorna. Premiär i lördags, kändes ganska bra.
Hade dock träningsvärk i vaderna efter en lång fredag i high heels. Min bedömning av smärta halkade därmed på sne och jag gör ett nytt försök idag.

Vet inte varför mitt söndagsinlägg igår inte publicerades. Ni kunde väl inte heller läsa det?
Finns nu iaf längre ner... och jag har även lagt upp bild på mej och sis från lördagen.
Men nu däremot ska du få smaka på min sommarvy:

image126

Jag älskar när våra lindar har slagit ut! Det är super mysigt!!

image127

Just denna bilden ger mej en känsla av skolavslutning.
Jag vet inte varför men jag får speciella minnen från avslutningar då man gick i låg och mellanstadiet.
På den tiden var det riktiga avslutningar i kyrkan och varje klass sjöng en egen sång.
Man plockade en bukett med blommor och gav till fröken... helst liljekonvalj.
Sa hej då och Glad Sommar till kompisarna och hade ett lååååångt och skönt sommarlov framför sig!
Den tiden saknar jag nu...
Jag saknar att springa runt på gräsmattan och leka att man var en häst. Saknar att leka att löven från träden var pengar, att grönsakslandet var en mataffär och att ha med sig alla gosedjuren i bilen på semestern! Likaså milkshake, godis och ett nyinspelat kassettband (fast det var naturligtvis helt onödigt med ett nytt eftersom låtarna var samma år efter år...) Åh vad fort tiden går!

Skulle kunna sitta här i timmar och bara minnas allt skoj! Och hur lätt livet lekte när man var barn...
Men nu måste jag göra annat. Ha en bra dag allesammans!
Visst är min orkidé jag fick av mamma helt underbar?

 

Sweet Kisses!

Lördagens Pics!

Crazy och dålig kvalité men gnäll inte för här är vi! =)

image124


image125

Sweet Sweet Sunday

Hejsan på er!

Sicket väder vi fått!! Underbart!
Ordentlig sovmorgon idag, tror jag gick upp klockan 13.00  =)
Blir så efter en sen utekväll med mycket dans och freak tillsammans med syrran!
Vi hade skit kul! Lagom med folk inne på Kosmo, även om vi hellre shakat inne på Bogrens...

Har inte vart hemma så länge. Åkte direkt från Skövde till mormor och morfar och mumsade jordgubbstårta!
Härligt att sitta ute och gassa i solen, nu är jag dock riktigt gäspig och känner att sängen får sällskap tidigt ikväll. Skönt att komma upp i tid imorn oxå så man hinner känna på dagen lite innan det är dags för arbete.
Jag hoppas det blir en lugn dag trots att det imorn redan är dags för Karneval i Lidköping!
Det är en rolig tid för studenterna... I miss!

SOLEN ska lysa hela veckan enligt Aftonbladet. Jag jobbar eftermiddag hela veckan typ... och på nationaldagen kan ni glömma en blogg! Från 7.00 - 20.30 ska jag slita... bövelen! I'm only doing it for money! Jag kommer tjäna en slant... hihi!

Partypics från gårkvällen langas upp imorn. Ingen ork nu.
Ska checka upp en internetbutik närmast och kanske trycka på beställningsknappen!
Klockan 20.00 är det Hundkoll. Trycker i mej ett par skivor Bosses =) Mumma!

Good Afternoon!

image122

Sommartider, Hej Hej Sommartider!

Åh så skönt väder idag! Holloahoppsan! GLAD!
Vi slapp regnet på oss igår oxå! Fantastiskt! Liseberg gav oss något extra... Stenmarck är en fröjd att titta på och han sjunger som en gud! Riktigt najs var det... =)

image117

                                
    

Det enda som inte var najs igår var tidsbrist. Damn it! Jag hann gå in i två affärer typ.
BikBok, of course, och lite annat i räserfart! Köpte mysiga bralls + ett linne på Bik och fick även med mej hem ett par adorable flip-flops från Din Sko! Jag kunde inte motstå dessa cuties när det var sånna här über söta fjärilar på!
Jag är ju galen i fjärilar! As you should know by now... =)

image120 

Oj oj vad tiden går idag då... Måste duscha!! Ska åka till Skövde och partajsa med Sis!
Happy Happy! Vi hörs imorn!! PUSS

And of we go...

Det regnar! Förvånad jag är...
Nu kommer håret totalt att frissa ut! Crap!

Fredagsfika innan vi ger oss ut i det blå (?)
Väntar på att mamma ska komma hem med nybakat gott bröd! Mmmm!

Veckans Vilken Stil:

image116

Hmm, fastnade inte direkt för någon av klänningarna men visst är det trevligare
att se Tara Reid såhär än vad vi är vana vid? =)
Måste jag välja blir det Tyras klänning. Jessicas ser ut som en latex-trikå - BLÄ!

Det första vi ska göra nere i Gbg är att kika på mamman till den väntade kullen... Kanske blir det en liten valp till sensommaren! Maybe I'm home then, maybe I'm not. Kul iaf, även fast min nya älskling kommer bli en RAGDOLL!
Rapporterar imorn om mina inköp och dagen!
Kramelikram!