I didn't mean for this to rhyme ;)


The nails are done and my makeup is gone.
But my stomach is unhappy and that is a bit crappy...


Snilleblixt: Jag ska alltså styra upp det hela med käk. Känner för en stor tekaka och en skål fil med något mumsigt i. Skulle vara gott med stekt ägg, men vem orkar ställa sig med det nu? Nä, saken är biff. Det får bli leverpastej och gurka! Eller vänta... makrill i tomatsås är ju en annan klassiker. Dessutom är det nyttigt med fisk  :)

Room Service VS Bonde Söker Fru
Grey's Anatomy VS Heroes

Tufft. But you know the drill... jag spelar in! Frukost i soffan imorgonbitti med Heroes. Cosy! Och Bonde har blivit lite som en söndags aktivitet här i familjen. Vi fikar och kikar... mysigt! Nepp, nu skriker faktiskt magen! På återseende! Pössilöss!!


image559

I am Sweet Butterfly after all...




Ego Boost


image558


Hahaha, ja lite grann. Hittade denna bilden på... öööhm, tror de var Facebook!
Kaxig and I love it!  ;)

Inte lika fin dag idag som igår, solen skyltar med sin frånvaro. Men jag och Bumbi ska ändå ta oss ut på en promenad senare. Och i eftermiddag är det aerobic som vanligt på schemat.

Hur reder sig dagen? Något speciellt planerat?


Great!


Tjohoo! Dansen went great. Jag slapp vara själv  :)  Och det var hela 24 stycken som passerat in före mej! Grrreat! Men jag tror iaf att jag tänker testa måndag nästa vecka istället. Blir bättre rytm på det hela så att säga. Träning varannan dag, mån - ons - fre. Great.

Jahapp, kanske skulle försöka lägga sig tidigt ikväll för en gång skull? Enza vaknade och kröp upp till mej i sängen redan vid tjugo över sju imorses! Way to earlie for me!  ;)  Väldigt mysigt med Bumbi sängen men hon får jöö inte vara där, tyvärr! Så hon åkte ner igen.


image558

Den här bilden är sjukt söt. Lille vovve ser ut som gosedjur. Enza kan ibland ha ute tungan sådär. Otroligt sött, man måste pussa på henne. Det lilla charmtrollet  :)

God Natt Bloggen! Vi syns imörn!


Bumble and Bumble


Har jag velat ha huuuuur länge som helst nu! Men ska man behöva shippa ända från USA eller? I don't want that! Jag vill köpa svenska sak... hahahhaa!

image559

Snart träning. Det kommer säkert inte vara en jävel på passet idag bara för att jag åker så tidigt. Jag kommer passera in som nr 1. Det är ju aldrig fel iofs, to be number one alltså  ;)  *blink*
Läste förresten på Friskis sida idag att dom haft danspasset igår oxå tydligen bara för att efterfrågan var så stor. Hum hum, synd att jag inte visste detta igår då. Måndagar skulle passa mej mycket bättre! Men nu vet jag!

Tv-kväll efteråt. Ugly Housewives. Mohahahahaa, försökte vara lite fyndig där och mixa Betty med dom desperata. Vare kul?  :)  Hihihihi! Nu måste jag fixa mej lite. Puss och Kram!


Förändring?


Hmm, var ju ett tag sen nu jag skrev att mina toppar kändes oerhört torra o trista. Men whopsi-daisy, nu känns dom bra igen! Vi kan kalla det för dålig hårdag. Behövdes alltså ingen klippning. Men snart borde jag väl ta mej till frisören ändå. Sugen på lugg i något format. Men jag vet inte... ångrar mej alltid efteråt. Och nu är den dessutom så lång att allt går att få med bakåt i en tofs, skönt!

Hur som helst, det är alltid skönt med en uppfräschning av håret.
Det är roligare att styla det då  :)

Reese Witherspoon är oförskämt fräsch på ELLE's omslag!
Och den andra bilden, tagen på Röda Mattan, är lika snygg den! Frågan är vilket som är snyggast - Kort lugg eller en längre variant?

178038-556  178038-557

Nåja, snart dags att börja med maten. Idag är vi sugna på köttfärssås!
Ikväll tänker jag inte åka hem med snopen min från F&S... alltså, åker hemifrån tidigare!! Puss hej så länge!



You gotta love the hair!

image553
En del människor kan man
inte sluta titta på.
Dom är helt enkelt så vackra
att ögonen vägrar blinka.

Som Mischa Barton i just
detta ögonblicket.

Hennes hår är fantastiskt fint.
(Even though it's fake!)
Jag älskar färgen, längden, frisyren...



Gorgeous





It's kind of funny how surprising things can get!


Vilken bloggtorka jag har just nu... känner att jag vill blogga men har varken något kul eller vettigt att skriva. Det brukar ju gå upp och ner. Ibland har man genialiska perioder. Skriver inlägg som andra finner hilarious. Uppförsbacken kan bero på mitt erkorrehjul. Det händer helt enkelt inget intressant i mitt liv just nu. Trots att jag gravt ogillande mitt förra jobb så kunde det åtminstone hända en o annan fillifjong på vägen... som mina skojsiga arbetskamrater, och då syftar jag på dom med vingar som höll mej sällis på uteserveringen när jag torkade bord. Eller att jag fick punka på cykeln like a hundred times!

It's kind of funny how surprising things can get. Helt plötsligt känns det som att jag saknar det där miffo-stället något... själva jobbet var ju okej. Men vissa faktorer gjorde det omöjligt att stanna kvar. I was heading for INSANE!

Och inte nu när jag tagit steget ska jag väl falla tillbaka i träsket? I think that someone has a bigger plan for me. Men endast jag can make it happen.

image552

E m s a n


Spegel, spegel i vattnet där...


Ny vecka! Ny måndag... allt rullar på som vanligt.
Inga större planeringar av dagen tror jag. Har haft Roswell-maraton i soffan sen frukost. Bara 2 avsnitt kvar. Åker in till stan strax och handlar lite. Sen laga mat, kyckling-wok-gryta! Det är så hiiiimla gott säger jag! Men först ska jag blåsa håret. Vill ju inte gå in på Hjertberg likt en riskaka  ;)

Senare ska jag minsann försöka lägga upp min video här. Men jag tvivlar på att det går. Later!

image551

Kväll....


Dåligt med update idag... och igår... och dagen före det. Förlåt. Men det blir så när man har andra saker att göra. Och tur är väl det. Att man har andra saker att göra  :)

En hel dag med syrran! Jätte mysigt! Vi har kollat på gamla roliga klipp och det var mycket skratt!! Hahahaaa! Härligt. Skrattade sådär jätte mycket så jag nästan fick kramp i kinderna ni vet!

Just nu sitter jag och försöker fixa ihop en liten video med Magaluf bilder. Lite tjatigt för er kanske men jag saknar ju Maggan så himla mycket! Tur att Reunion väntar runt hörnet  ;)

Me at TreO in... tádá - MAGALUF såklart!!
image550

PöSsSsS!


Kronan!


Vi tar kvällen i bilder... långt ifrån alla bilder, men detta är vad jag orkar bjuda på just nu. Är konstigt nog väldigt trött och degig såhär dagen efter... brukar man bli det eller?  ;)

  Skål Natta!!

  Emelie vad gör du?

  Mmmmm!

  Mmmm igen!

  Nya linnet.


Nu är min syster här hos oss. Alltid mysigt att träffa henne!
Middagen består strax av mammas goda kyckling! Sen blir det tv-titt. Vi ska kika på gamla inspelningar från för... hahahah! Tänk tiden då man var liten  ;) 

Kramiz!

Stora grejjer på gång...


Jupp, jupp. För gissa vad som händer ikväll? Jooo, Emelie ska till Kronan!!
Det var år och dar sen... men nu är jag verkligen up for it. FEST! Yay! Var inne i stan i förmiddags och tjackade ett nytt linne oxå som jag ska inviga ikväll. Bild kommer! Och det finns många Xider Bright i mitt skafferi  ;)

Besökte Gina som premiär-öppnade i Lidköping igår. Men huga vad mycket folk det var där inne då!! Orkade varken prova kläder eller ställa mej i kö för att köpa dom där fina örhängena.

Nu är det kaffetime här!
Njut av denna bilden jag tog i torsdags påväg mot M-lund.

image544

Hemma men med ont i magen... Buhu!

Back home... ligger i sängen o väntar på Idol-resultatet. Är både trött och har ont i magen. Ingen bra prognos för en sen fredagskväll alltså. Vill helst krypa under täcket. Men det var ju inte sånna shitty things som inlägget skulle handla om. Det har vart jätte mysigt att träffa min fina kompis!! Se hur hon har det på skolan o så...

178038-542  178038-543

Jag fotade ett par riktigt fina kort! Men dom kräver full uppmärksamhet. Jag bjuder därför på dom imorgon. Hoppas kvällen är fin! Puss hej!


PS!
I need some help. Vilken version av Photoshop ska man ha? Vad är det senaste? Tacksam för tips!!  :)


"Man kan se ända till Mariannelund!"


Det är så typiskt. Jag hade för en gång skull god tid på mej. Kände mej alltså ganska stolt. Men när jag sätter mej framför datorn krånglar internet uppkopplingen! Aaaah! Så nu blir det en snabb update iaf för om 5 min måste jag åka hemifrån. Ska åka buss till Skövde först och sen ta tåg mot Nässjö. Där blir det byte mot Mariannelund. Jag har ingen biljett, ska tydligen köpa något Smålands-kort på tåget.

Hur som helst. Nu finns det ingen tid i världen till att svara på kommentarerna i förra inlägget! FÖRLÅT MEJ!!  :)  Men jag kommer iaf hem imorn, fredag, och då kommer ni höra av mej igen. Ha de så bra nu allihopa!!
Pözz!

Jag och Matilda goofar utanför hotellet i Magaluf!  ;)
image541

Onsdagkväll = Tvkväll!


Back from träningen. Min mage wants fooooood! Mamma o jag tänkte samma sak... stekta ägg på mackan! Vilken tur, färdigt när jag kom hem! Slapp steka dom själv... hihihi!! Till detta ska jag dricka en stor kopp te. Love it!

Först ut är Bonde söker fru. (Spelar in Room Service.)
Sen äre ju Grey's. (Spelar in Heroes.)

Varför måste alla program gå samtidigt? Tur att det finns repriser och att man kan spela in! Puss och Kram på er! Vi hörs imorn innan jag drar!


Ja, jag har snott dom  :)  Hahahahaa!
image540

Hej!


Skönt med promenaden. Förutom att Enza verkade ha väldigt bråttom på hemvägen... jobbigt med hundar som ska dra så in i .... känns som att armen ska slitas loss jööh. Hon brukar vara väldigt redig i kopplet annars.
image539
Älskar den här lilla söta parveln i Nemo  :)  Respekt. Hahaha!
Om en timma åker jag in och tränar. Får se vad som sker efter detta. Ikväll är det iaf både Grey's och Heroes!! Heroes spelar jag in som vanligt och tittar på i soffan imorn vid frukost. Mysigt!  Imorgon ska jag oxå åka till F i Mariannelund och hälsa på. Blir väl en blogg innan såklart men ingen update medans jag är borta. Stannar i Skövde på vägen hem under fredagen. Träffa syster!!

Ha de gott allihop! PöSsSs


Not expected!


Otur igår. Big Time!! När jag kom till F&S var dansen redan FULL! Substitute a C and a K for the L's and you know how I felt  ;) Så jäkla trist. Hade ju ställt in mej på att träna! Det blev fotbad hemma istället och så slapp jag ju missa början på Ugly Betty... enda meningen jag ser med det hela. Nästa gång ska jag vara där en halvtimma innan! And for the record, jag har BOKAT min plats på aerobicen i eftermiddag.

Jag ska strax göra min hund glad! Gå ut på prommis! Känns som en kall vinterdag ute. Får packa på mej ordentliga kläder. Vad ska ni göra idag?

image537

Later!


Now that you see it, do you believe it?


Vi hade tur idag!! Bumbi o jag  ;)

178038-531  178038-531

Hej Hästen!

178038-533  178038-532

Mysigt att rulla sig i smuts!  :)

image536
 

Jag ska vinna skivan!!


That's right! Våra Master-Gaylords lottar just nu ut 10 ex av heta Summer Mix. Helt enkelt en mix med alla sköna låtar som spelades i flairsalen under vår Mallorca-vistelse! YAY!

image530

En söt Gaylord? Jag tycker det!

Idag är jag blessed with sunshine! Det piggar på humöret enormt. Men nu måste jag vattna blommorna i fönstret igen, dom är "krutorra"  ;)  Blir såklart en prommis med Bumbi oxå. Och ikväll är det dansträning! Missade ju både den och aerobicen förra veckan eftersom jag var i sthlm. Redan en vecka sen jag var där... Good Lord!

Middag idag: LAX!

med klyftpotatis, god sås och en härlig sallad till! Såsen snodde jag ihop sist vi käkade lax och den blev gôôr go!!  ;)  Vi kan kalla såsen för... Öööm, Erkan in the hood. Knasigt jag vet, men det ska vara dill i och dill kan se ut som barr, och barr finnes ju på granar, som ser trevligt ut i ett villaområde - alltså in the hood. Och just de, Erkan... det kallas jag. Men bara när jag jag är lite galen. Då är jag Erkan. Annars är jag Ems, eller Emsan. F kallar mej även Mums. Och när jag var mindre och hade en kris bara för att alla hade smeknamn utom jag... kallade jag mej själv för Mellie. Kärt barn har många namn...

Recept på Erkan in the hood:

* Laktosfri lätt creme fraiche      (underbar konsistens)
* Dill                                                         (helst färsk men fryst går an)
* En citron

Häll fraichen i en skål. Blanda i önskad mängd dill.
Riv citronen och låt skalet falla i skålen. Pressa sedan i lite citronsaft oxå.
Blanda och smaka av. Färdig!!



Hej mitt Vinterland. Nu är du här...


image528

Nej, det är du förstås inte. Vi får nog ingen snö iår.

Men igår hade jag jätte längtan efter julmys. Medans jag scrappade lyssnade jag på förra årets julskiva... mina egna godingar alltså! Om jag blundar och drömmer mej bort för ett ögonblick, kan jag känna hur det luktar från clementinerna. Jag kan se hur det lyser från granen och jag ser Noblesse och Aladdin på bordet  :)  Det är uppesittarkväll med Bingo Lotto och vi har skinkan i ugnen. Mmmmm JUL - kan du komma nu?

* Band Aid - Do They Know It's Christmas
* The Drifters - White Christmas
* Angie Aparo - Silent Night

* Jessica Simpson - Oh Holy Night
* Brenda Lee - Rockin' Around The Christmastree
* Chris Rea - Driving Home For Christmas
* Bon Jovi - I Wish Everyday Could Be Like Christmas


Julmusik av världsklass. Världsklass sa jag!

Kiss and Good Nighty!


Citronlööööv <3


Åh vad gillar min kameramobil!  :)
Den här bilden är super läcker, don't you think?

image527

Kan meddela, just for fun, att det var hur gott som helst med skumbad! Låg där med inpackning i håret och njöt! Jag höll på att somna. Försöker nu få hem lite gamla bra filmer på datorn men det funkar inget bra. Och mitt tålamod är sådär... hahahahaa! Försöker med en del nya oxå för den delen. Knocked Up (eller På Smällen if you like) har jag iaf rott i hamn. Men Shrek 3 krånglar och vissa filmer vill inte ens påbörjas. KNAS!

Känner för lite höstmys. längesen jag såg på Roswell  känns det som. Mest av allt skulle jag vilja se på OTH men jag väntar snällt på boxen... Heroes vill jag med se men det är inget kul att gå händelserna i förväg. På onsdag...

Vad gör ni gott folk? Bra start på veckan? Puss o Kram!


Pållen, var är duuu?

178038-524  178038-525

Åh, kaksmula! Jag hade lovat Enza att vi skulle hälsa på havremopederna idag. Men vad händer när vi kommer fram? Hagen är tom! Du kanske vet vad som händer när man lovat en unge något som man inte kan hålla?... Well well, med lite mat i magen somnade hon bums efter den händelserika prommisen. (Händelserik för henne förstås. Hon far ju upp och ner i diket och ska lukta på allt, jaga långa grässtrån som vajar av vinden och stoppa varenda kotte i munnen!) Jag tänker passa på att ta ett skönt skummigt bad nu! Det var fan inte igår  :)

Jag tog härliga kort på mina citronlöv oxå! Hehe... dom får du se senare!
So long!

image526

God Morgon!


Allt är lite suddigt idag. Skulle helst lägga mej under täcket igen och somna om. Sova minst 5 timmar till och vakna upp utvilad med strålande solsken utanför fönstret. Det är vad jag skulle vilja ja...

Men det är inte sol utanför fönstret. Och att lägga sig i sängen med täcket över huvudet finns det ingen tid till. Ändå vet jag just nu inte riktigt vart jag ska göra av dagen.

Anyway, på torsdag ska jag åka till F i Mariannelund och hälsa på! Mysigt!! Och sen har både hon och T lov! Härligt att få hem sina kompisar igen, även om bara för 1 vecka. Utgång? Lunch? Fika?  :)

Tittar ut genom fönstret ändå, letar sol. Allt min blick möts av är gult. Det är löven på träden som fortfarande är kvar. En del är lite gröna, nästan som lime. Men dom flesta gula. Ser lite grann ut som citroner. En del är mogna, en del omogna... för att falla. Det är ganska fint alltihop. Jag kanske tar kort sen.

image523

E m s a n


God Natt!

image521

Bumbi slumrar nedanför min säng... Vad fort tiden går. Hon är riktigt stor nu mot vad hon var här. Och pälsen är mörkare. Den svarta randen på ryggen har dragit sig nedåt. "Längesen" jag tog kort på henne nu. Måste åtgärdas imöra.

image522

GOD NATT SÖTA SMÅ LIV!


Jag lyssnar och lyssnar...


Allt måste sitta som kaffe o kaka den 23.e november!

image519

Jaha ja gott folk. Nu är det dags för lite egen-tid. Dyka in i Scrapbook-albumet! Den första låten jag ska lyssna på under tiden är Apologize med Timb and what's-their-names. I like that shit.


Men stopp!
Innan du går hittade jag ett till roligt klipp med Svensk Näringsliv  :)

"... but then when they get the kille, they ballar ur fullständigt and hasar runt hemma i lägenheten with urtvättade BikBok-braller and don't look like this." 


Full Like A Kastrull!




Jag känner mej tvingad att skratta åt Henrik Schyffert!
Hans svengelska är det bästa jag hört!
Inget annat språk går rakt in i hjärtat på mej  :)

Ibland är jag rätt söt faktiskt...

178038-516  178038-517 

Lite sol idag hade inte suttit fel. But you can't win 'em all, can you?
Hur som helst, jag tror denna söndagen blir en "fixar-söndag".

* Naglar som ska snyggas till
* Fotbad is needed
* Scrappa
* och sånt där annat som jag brukar fixa på just söndagar!

Hoppas ni har det gott! Pözz!


Det här var inte min överraskning...


... Det här är ett MIRAKEL!!




Jag blir god damnit tårögd när jag hör låten. Pensa! Mitt och syrrans kära Pensacola! Åh jag RYSER!! Seriöst, mina hår på armarna står upp!  :)

Någon mer som tittade på serien när den gick?

Om jag inte trodde på higher power förut gör jag det definitivt nu. Hur många gånger har jag sökt efter Pensa på YouTube utan resultat? Jag har sökt på ALLT! Och aldrig fått upp rätt videoklipp... förrän nu. Jag gjorde ett sista försök, men innan jag tittade på resultaten, växlade jag till en annan sida jag hade uppe. När jag klickade upp Youtube igen var miraklet framför ögonen på mej.  TACK!   :)


(Överraskningen: Jag tänkte jag skulle lagt upp Mysteriet på Greveholm här men hittar inget klipp med introlåten...)


Bästa "uppfinningen" Ever!!

Har ni egentligen förstått där ute hur bra internet är? Måste vara en utav dom bästa uppfinningarna ever alltså!
Imorses vid frukost när jag satt i soffan och zappade efter något bra att se på, blev jag plötsligt minnes-krank och började tänka på alla gamla serier vi tittade på som små.

Listan kan göras lång men denna serien ploppade upp i huvudet först.
Jag vet att syrran min kommer garva nu! ;)




Och här kommer en annan goding:



Hahahahahahaah! Tack gode gud för internet!!!
Jag har en till överraskning senare :) Enjoy your saturday!


Jag fyndade!!

Här kommer klänningarna som vanligt  :) Rösta!
Idag tycker jag allt var hemskt! Den enda coola är Hilary Duff's... (nr 5) Och Diane's kunde vart snygg (nr 3) om klänningen haft antingen halterneck eller axel"band". Nu ser det bara knäppt ut, med både och liksom.

image515

Jag fyndade skorna! Verkar vara en supersko! Ska inviga dom senare på Steppen. Enda träningen jag hunnit med i veckan. Ska bli skönt med en riktig genomkörare  ;)

Bumbi fick en liten promenad i stan oxå. Men Hilfie! vad mycket glas det låg på gatorna... What the fuck! Ska man inte kunna gå med sina vovvar i stan eller? Fy skäms på alla som kastar sönder flaskor och fy skäms på er som ska hålla rent och snyggt! Mitt hjärta satt i halsgropen under hela promenaden.

Ps: Något fel med mina små hjärtan som alltid prytt rubriken! Det blir bara trams utav alltihopa. Tråkigt!

F

I looove fridays!

image498

Planerar en trip in till stan strax. Intersport annonserar i NLT om aerobic-dojjor för endast 350 spänn!! Kostar närmare tusenlappen i vanliga fall. Om det är en bra sko slår jag till!

Igår var jag inne på Bolaget och handlade själv för första gången!! Wiihoooo! Köpte på mej massa Xider Bright. Det är väl så dom där goda heter? Med rabarb och granatäpple  :) Så himla goooooda iaf! Spring till bolaget nu och köp medans dom finns! Hehehehe!

Tittade oxå på första avsnittet av Heroes igår. (Mycket första här...) Missade ju detta när det gick på tv. Fastän jag är totally stuck on that show så var det great att se piloten, sista pusselbiten liksom. Har man inte sett Heroes har man missat nåt... den är stor, serien alltså. Det är en sån där djup serie som man förundras över. Man filurar mycket. Det är tänkvärda ord i början och det är tänkvärda ord i slutet. Precis som i Greys, och som i älskade OTH.

Titta in hos mej senare och rösta på dagens klänningar!
Later!


I'll tell ya a story...


Okej... pust! Har haft fullt upp idag. Men nu lovar jag att berätta lite om Sthlm :)

Åkte alltså i måndags. Kom fram vid fem-tiden ungefär och Mikaela mötte mej på stationen, tillsammans med M som numera är en kompis från Magaluf. (Vi träffade han och S där nere.) Jag och Mika åkte hem till hennes pappa i Jordbro och käkade mat. Gooood kycklingpasta! Senare på kvällen kände vi oss redo för att gå ut och ta en drink. M hakade på. Vi gick till några trevliga pubar och umgicks. It was nice! Förutom att jag hade ont i fötterna, men det är en annan historia som vi kommer till sen.
När jag och Mika var back home mumsade vi i oss lite nattamat och efter det tittade vi på gamla fest-inspelningar!  ;) Sen var det pang boom ner med ögonlocken.

     

Vakande sent på tisdagen... halv ett, *harkel*. Man kan väl säga att vi var rätt sega. Efter frukost i magen styrde Mikaela sin Ali mot Haninge. Ali är hennes bil. Lilla söta Ali. Vi tittade lite i affärer men ingen av oss var direkt sugen på shopping. Efter att jag sökt igenom BikBok utan resultat var mitt shoppinghumör i bott. Då bestämde jag att vi skulle fika och det var mums! Iaf i början... sen blev den stora gula lite för mycket för magen  :)

     

På kvällen var det dags att tömma barskåpet och briljera med våra kunskaper!                                                 
                                                         Shot sa jag!!

       

Vi skakade cocktails och skiktade shots! Det är vi grymma på!  ;) Hahaha!

     

     

     

Var meningen att vi skulle ut jööh men that didn't happen... vi hitta inget ställe direkt. Fast vi hade kul ändå. Satt uppe till småtimmarna och spelade Texas med Mikas pappa!

På onsdagen, igår, var det dags att fara hem igen. Åkte först ut till Mårtensdal för att leta upp Barkonsult. Men något gick snett... Öööhm, what happens in Mårtensdal, stays in Mårtensdal. (I feel Grästorp on this!) Gick lite i affärer inne i centrum, (hela TRE BikBok!!) men mina fötter vägrade samarbeta. Jag hade nämligen varit väldigt naiv och bara tagit med mej ett par skor upp. High Heels! Fy fasen vad ont jag hade!! Har aldrig fått ont i dom skorna förut men nu var det riktig jäkla pain!! Mitt knä sa ifrån oxå på slutet... jag sitter verkligen här nu med nåt träningsvärks-aktigt i fotledarna. Gaaaah!

     

Well, det var lite utav Stockholm för den här gången. Vem vet vad som händer näst? Allt som är planerat är iaf REUNION 16 november! Och jag behöver väl inte nämna hur mycket jag längtar??  ;) Puss hej!


Stockholm-Pics

Det kommer mera... men först måste jag nu ta mej in på möte hos AF - URK!!!

image476

       

Back from sthlm!

God kväll kära vänner. Sitter nu återigen hemma i min egna lilla säng. Det har varit jäte mysigt att umgås med min peep dessa dagar men tiden går ju så fort!

Idag blev det en liten runda på stan men hör här - Jag shoppade ingenting. I.N.G.E.N.T.I.N.G.! Helt otroligt. Men jag lovar att det är sant.

Det blir en tråkig blogg såhär på kvällen. Jag är trött. Men tänkte iaf tala om att jag lever och att resan hem gick bra. Fast jag slumrade allt till på tåget... :) Imorgon dyker det upp bilder!! Puss och God Natt!

On my way home...
178038-475  178038-474 

♥ Part two...


Halloj!!
Dålig update hos mej när jag inte är hemma utan ute på äventyr... men så äre juh. And you are ok with it right?  ;) Idag har jag och Mikaela vart ute i Haninge och sett oss omkring. Stora Stockholm city tar vi imorn innan jag ska styra mitt lilla arsle hemåt igen. Typiskt att jag har möte hos AF på torsdag. Annars kunde jag stannat en dag till här jöööh!

Hur som helst. Ikväll ska vi bartendra och länsa barskåpet  :) Nyss dragit i oss en B52! Närmast blir det dusch och fix. Vi vet inte än om det blir lugna hak eller skaka rumpa. Svårare än man tror att hitta öppna lämpliga ställen en tisdagskväll i huvudstaden. Stockholmsbor - tips är välkomna!!  :)

Tror faktiskt inte att jag kommer hinna blogga något mer innan jag är hemma imornkväll. Då lovar jag att bloggen blir som vanligt igen. Hoppas ni har det bra! Puss o Kram!




Öööö... COOLT!!


♥ Mitt i natta ;)


Hej Hopp Galopp!
Klockan är 01.25 och vi, jag och Mika har precis käkat lite natta-mat. Vart inne och kikat läget i ett lugnt Stockholm. Drack lite goda drinkar och hade allmänt trevligt. Med oss som sällskap hade vi Magaluf-kompisen Mattias. En utav de 2 turisterna ;)

Det har varit en lång dag! Jag är sjukt trött nu och vill lägga mej i sängen och blunda. Imorgon ska vi åka till mitt kära BikBok!! Och så mera party på kvällen! Ha de så gott! Puss på er!

image391
Sakna sa jag!


♥ Off to the Big City!


Heeeej på er!
Varför ska de vara såhär idag? Regn. That totally blows my choice of clothes! Gaaaah, tjock vinterjacka på! Med stoooor luva att gömma håret i.

Snart läge att starta bilen och åka mot stan. Droppar My Lady (bilen alltså) hos mamma på jobbet och stegar mot torget, kånkandes på tung väska, för att hoppa på bussen mot Skövde.

Jaa, inte så mycket mer att tillägga. Förmodligen blir det en update ikväll. Ska fixa lite baguetter nu att ha med på resan. Gott när det börjar kurra i magen  :)  Måste bara vänta på att nagellacket ska torka. Och så svara på comments of course!! Oj, vad tiden springer iväg!

Pözz!

image472

Snyggt fångat, right?  ;)

image473

♥ Inlägg all over again!

Knas skit!! Bloggen strular som en liten gris. Hade egentligen redan skrivit kvällens sista inlägg men när jag skulle publicera så fastna allt på hold... haha. Ingen fara tänkte jag, inlägget brukar ju sparas i utkast. Men neeehäää då. Inte idag. Därför får jag nu skriva mitt inlägg all over again! Det gick ungefär såhär...

Här är min data-bakgrundsbild som ni alla tyckte var väldigt fin!

New York från sin bästa sida?
image471
I can't tell. Never been there - but it is my greatest wish!

Imorgon blir det tajt med tid. Men jag lovar att jag ska försöka hinna med en blogg innan avresa. Om jag visste att det funka skulle jag blogga från mobilen när jag sitter på bussen mot Skövde. Men det gör det ju aldrig. Funkar alltså. Hur som helst, jag och Mikaela kommer nog få Monkey Business i både kropp o knopp på kvällarna  ;) It's kind of our thing... Så håll utkik efter en massa galet här i bloggen från oss! Hihihi!

Är på ett sånt där gosigt humör just nu. Mysa ner sig i sängen, sätta på en high school-film och vältra sig i romantikens hetta  ;) Cinderella Story kanske? För Chad Michael Murray's förföriska charm :) Eller Mean Girls, för gullig tjej möter gullig pojke?

På tal om Chad... Nu kan man BOKA One Tree Hill Säsong 4!! YAY! Det spritter i hela kroppen på mej! Vilket fantastiskt liv jag kommer få igen när boxen trillar ner i brevlådan  ;) Eller är det så att reality försvinner när man tittar på favorit-serien? Måste se ett avsnitt till! Bara ett till! Sen kan jag sova... för att sedan titta på nästa avsnitt till frukost följande dag. Herregud. Puss o God Natt!


♥ Du o jag, älskling!

Vad skulle jag göra utan min kompo?  :)
Såhär ser det oftast ut när jag bloggar... i min mysiga säng med min mysiga vän. Vi trivs ihop!!

image469

Update: Tågbiljett bokad! 13.29 imorgon går tåget från Skövde mot Stockholm. Därför ska jag nu packa lite skit som måste med. Nödvändiga saker. Och skor. Men jag gör det snabbt. Mina naglar måste nämligen fräschas upp och dessutom vill jag scrappa!! Så det ska jag göra direkt nu efter packningen. Sätta på lite skön musik och bara... försvinna ner i skapandet. Det är rofyllt att pyssla. Egentligen hade jag tänkt träna idag. Men vet ni vad? DET SKITER JAG I!!!!

Hoppas eran Söndag vart söt! Tråkigt väder här men jag tycker nog dagen vart inomhus-mysig! Satt i soffan och mös förut med familjen. Fikade och tittade på Bonde Söker Fru, samtidigt som jag slö-läste Söndagsbilagan. Oxå rofyllt. Jag behöver ro. Ro i kroppen.

Puss och Kram!


♥ Gaylords for life!


Status:  Planerar
Orsak:  Heading for Sthlm 2morrow
Doing what?:  Emelie-Mikaela-Quality-Time


Sagt av min bästa potatis ever:

Gaylords have to stick together.
We ride together, we die together.
Gaylords for life!  ;)


image331

♥ Hej Nya Kompisar!

Var på Zoo tidigare idag och köpte nya kompisar. 2 svarta scalarer som är pytte små! Jätte söta!! Welcome to the pack  ;)

178038-467  178038-468

Annars höll jag faktiskt i pengarna idag! Bara 2 vantar oxå... nödvändigt, eftersom man inte vill frysa ihäl under vinterhalvåret. Känner ett sug efter min scrapbook nu. Undra om man hinner någon sida innan vi ska äta räkor här hemma  :) Mumsigt värre! Har laddat upp med morötter, gurka och blomkål oxå som ska dippas framför en bra film! En härligt lugn lördagskväll alltså! (Tar partajjet i Stockholm istället!!)

Puss med en Sexy Little Mint från Victoria's Secret!



OBS!
Johanna tipsade mej om denna länken...
Gå in och klicka för fulla muggar! Här är det gratis att hjälpa världen!

http://www.noblesse.se/html/body_klicka_och_ge.html



♥ En Kalas! :)

Förlåt Mikaela, men Kalas är vad jag gjorde igår. Invigde nya Frozen-glasen och nya blendern. Resultatet ser du nedan! En riktigt smarrig drink med hallon. Blev inte perfekt såklart, mycket lättare att jobba i en bar där du har allt tillgängligt, of course...

image466

Lördag vänner! Vad ska ni hitta på?
Pözz!

♥ Not a singel Bartender could've resist!


Blev lite shoppat på Hem Companiet! Massa stuff att rota bland. Hittade denna underbara skapelse! Det är ett mega stort cocktailglas! Jätte snyggt! Not a singel bartender could've resist  ;)  Det skulle bli flera liter Golden's i det där glaset kan jag lova! Hahahaha! Mums!

178038-465  178038-465

Köpte Frozen-glas oxå! Och present till Tess! Men det kan jag naturligtvis inte visa bild på här  :) Men jag kan säga såhär, jag skulle själv vilja ha den presenten! Passar perfekt nu i höstmyset.

Om en liten stund ska jag åka till stan och träna step! Bli super svett alltså  :)
Efter det kolla HEROES!! Nu är det finally nerladdat och klart! Wiiihooooo! Vill se nuuuu! Myskväll i tv-soffan idag. Idol och Marabou-choklad! Längta sa jag!!  ;)

Fortsätt rösta på dom gula klänningarna i förra inlägget! Njut av dagen! Vi har sooooool nu! YES! Pussis


♥ Good Morning Beautiful!

Fredagen är här!! Och det var längesen jag bloggade såhär tidigit att rubriken är värdig sitt namn!  :) Dagens första inlägg brukar komma lite senare annars. Men så blir det när man är med valp! Heheheee!

Vi kör Veckans Vilken Stil nu på en gång! Så kan ni rösta under dagen på vilken heting som lyser starkast.
Tänkte för mej själv att det inte alls var längesen vi hade gula solar här i bloggen but when I looked it up... well, då var det visst v. 27 vi såg dom senast! Jeeeez vad tiden knåpar på. Inte klokt!

Mandy Moore's klänning är väl söt? (Nr 2)
image464

Det blir nog ingen SuperFredag idag. Känner inte att det ligger i luften. Men hur som helst så har jag lite grejjer att utreda. Jag och Bumbi styr kosingen in mot stan om en stund. Ska handla lite och dessutom kanske spana i nya affären som öppnar idag här i Lich. Hem Compagniet eller hur det nu stavas.

Later!


♥ Kanske, kanske...

Tror att situationen vi hade med Heroes earlier reder sig. Kanske.
If the answer is yes, så ska jag gotta ner mej i sängen strax och kika på det innan naptime. Om inte, well då gottar jag ner mej i sängen och tittar på Roswell istället. Mobbade jag är färdig med både säsong 1 o 2 nu. Har alltså gett mej in i 3.an once again. Man kan aldrig titta på en dvd-box för många gånger. Det är mitt motto!  :)

Kvällens lilla fråga:
Hur många där ute vet egentligen vad Roswell är? Tror kanske att många inte alls har en aning om vilken serie jag babblar om over and over i bloggen. So tell me!? Annars ger jag er en update imöra!

image462

God Natt!


♥ More To Life?


En del låtar stämmer sjukt bra! Texten är synkad med situationen helt enkelt.
Nu ska jag steka pannkakor! Smaskigt! I hate the rain, by the way!
  How is your day working out for ya?  ;)



I've got it all, but I feel so deprived.
I go up, I come down, and I'm emptier inside.
Tell me what is this thing that I feel like I'm missing
and why can't I let it go?

Chorus:
There's gotta be more to life
than chasing down every temporary high
to satisfy me.
Cuz the more that I'm
trippin' up thinking there must be more to life.
Well it's life, but I'm sure.
There's gotta be more...
than wanting more.

I've got the time and I'm wasting it slowly
Here in this moment, I'm halfway out the door.
On to the next thing, I'm searching
for something that's missing.

Chorus:
There's gotta be more to life
than chasing down every temporary high
to satisfy me.
Cuz the more that I'm
trippin' up thinking there must be more to life.
Well it's life, but I'm sure.

There's gotta be more...
I'm wanting more.
I'm always waiting on something other than this.
Why am I feelin' like there's something I missed?

Chorus:
There's gotta be more to life
than chasing down every temporary high
to satisfy me.
Cuz the more that I'm
trippin' up thinking there must be more to life.
Well it's life, but I'm sure.
There's gotta be more...
than wanting more.

Chorus:
There's gotta be more to life
than chasing down every temporary high
to satisfy me.
Cuz the more that I'm
trippin' up thinking there must be more to life.
Well it's life, but I'm sure...

♥ *Piiiiiiiiiiiip*

Jag ska inte svära... I'll be polite!  ;)
Trots att jag är på världens muppigaste humör just nu.

Satte Heroes på inspelning i natt. Tittade juh på Greys igår. Ställer in dvd och box fullständigt korrekt... men glömmer en liten simpel sket-sak! Nämligen att ha på rätt kanal när jag stänger av boxern!! Förbannat! Tittade på femman senast och glömde växla till fyran. Shiiiiiieet! Då kvittar det om min timerinställning var äckligt korrekt. Bara blank svart ruta i en hel timme... Dayyum!!

Min uppgift nu är alltså att försöka få tag i den här avsnittet på någotsätt. *Tips välkomna!* Till råga på all skit så går nu Heroes endast på onsdagar. Så inget ikväll alltså! Gaaaah!

image461

♥ You gotta see it to believe it!


Hahahaha, hittade detta gamla kortet (and a bunch of others) på pappas dator förut! Hihi! The girls are reday for Stadt... eller vad säger ni tjejer?  ;)

Back in the days...
image460
Det var tider det!

Vad har jag gjort idag då sen sist?
Jo jag och Bumbi gick ju på prommis. Vi hälsade på hästarna! Attans att jag inte hade med mej mobilen ut för när Bumbi och häst möts - well, you gotta see it to believe it!  :) Ska försöka fixa ett bildbevis imöra te er! Hehee!

Efter promenaden och min lila mat tog jag tag i något jag borde gjort för längesen. Jag knåpade ihop ett litet brev som jag ska posta till varenda BikBok store i GBG och Sthlm! I promise! Och nu kom den kreativa Emelie ,som vi alla känner, fram... Jag fixade till en riktigt snygg liten sak. Blir som ett brev man kan öppna, om ni fattar vad jag menar mitt i allt ludd?  :)  Idén fick jag faktiskt från... och håll i er nu!... Jobbklubben!!! HAHAHAHAAAA!! Asgarv åt mej själv, men det är sant!

Amen det var väl tur ändå att det fanns nån nytta med skiten!  ;)



♥ Tillbaka Till Samtiden


Är det såhär skivan ser ut alltså?

image459

Tjaa, Kent är ju kända för sina annorlunda skivomslag. Stor häst, don't you think? Och lång svans. Snyggaste Kent-skivan ever måste vara Vapen och Ammunition. I just love white tigers!

Jag längtar grymt tills me and sis ska se Kent i Göteborg!! Den 23.e november bär det av. Ligga på hotell och gotta oss! Mmmmmys!! Det är helgen efter Reunion... hoho vad kuliga event jag har på g!  ;)

Lite grått, lite dystert ute idag. Men vovve kräver prommis ändå. Vi ska strax ut och gå lite. Sen ska jag äta!! Åh jag är sååå hungrig! Idag tänker jag mumsa i mej pasta med grillad kyckling och ostsås!!

Mera blogg sen! Kramiz!


♥ Envy!


I absolutely adore her!!

image458

Vänner! Bilden är fixad av
Paulina Mikaéla! Så sno den helst inte bara sådär...
I asked her first  ;) Ok? Puss och God Natt på er!


♥ Koncentration... Jag spanar!


image456

Och nu är det äntligen gjort! Jajjemän, jag var inne i stan förut och fixade lite. Betalade Reunion-bokningen! Har dock inte fått pengarna från de andra än men snart ska de väl fixa sig.  På något sätt blev jag helt plötsligt in charged över betalningen. Känns alltid sådär att lägga ut... men det ordnar sig! Det är alltid lite strul innan man kan koppla av. Nu väntar jag på bekräftelsen bara...

178038-456  178038-457
Lidköpings snyggaste töser  :) Hähää! Jag är kär i min... vovve trodde du nu att jag skulle säga, right? Hahaha, men näää allt ljus på min nya halsduk!! Den är lovely och den är min!  ;)


Jag är förstås helt galen i lurven oxå!! Puss hej!


♥ Min Höstpromenad igår!


image443

Terapi för själen när tankarna far runt och huvudet vill explodera!

178038-444  178038-445
178038-450  178038-452
178038-446  178038-451
178038-453  178038-454
178038-449  178038-448


OBS!
  Privata bilder! Kopiera ej tack!  ;)
Gäller alla mina privata bilder i bloggen!


♥ Utmanad!


...av
MRS P, så här kommer mitt svar!


image442

Lite saker jag inte kan va utan i min sminkväska:

* Isadoras ögonskuggor (mest naturfärger)
* Ögonfransböjaren
* Victoria's Secret läppglans (TACK syster!!)
* ACO's läppcerat (jag döööör utan det, lovar. Panikattack.)
* Isadoras puder som mattar ner oönskad konstig blank yta i pannan ;)
* Min underbara själsfrände - DKNY Be Delicious!
* L'Oreal Telescopic mascara
* L'Oreal brun kajalpenna


♥ Whaaaaat? This was not suppose to happend!

image441

Jag skulle bara kolla om vatten var borta jööh!!


♥ Sista Mupp-Möte?


Good Morning!

Härligt med en solig måndag. Det piggar på humöret enormt! Snart ska jag faktiskt bege mej ut i det sköna vädret oxå. Jag och Enza ska ta en promenix innan jag åker till AF. Kan det vara så att det det sista mötet idag nu?  :D Jag vet inte, kanske hörde fel. Det borde vara på onsdag oxå. Skulle ju vara 6 gånger.

Hur som helst. Hoppas den härliga solen håller i sig. Jag planerar en rask promenad ikväll. Längesen jag var ute med min mp3 nu och kopplade av lite. Later!

image440

♥ Jag vet inte...

... vad jag ska skriva som rubrik.
Här kommer iaf en bild på min nya skjorta jag köpte igår. Jätte fin är den! Passar perfekt med mina leggins.

178038-435 

Kalas slut. Ja det var ett tag sen nu såklart... vi har haft lite eget kvällsmys här med left overs  :) Nya maten var god! Men kycklinpaj är alltid favoriten! Sista slicen av Daimtårtan tänker jag moffa nu framför tv.n. Kanske en till film? Jag chillade nämligen i soffan framför John Tucker Must Die förut. Gillar den... gillar alla high school filmer i princip! Hahaha! Jag önskar att jag hade bott i USA under min gymnasietid. Jag skulle älska det där livet med Bonfire's, Pep Rally and be the head-cheerleader  ;)

Well Well. Titta så fina saker jag fick idag:

   

Kalas bra!!!!!!! Puss och God Natt!


♥ Do you speak Daim?;)

Heellluuuu på er!
Idag vankas det kalas här hos mej. Fira min 20 årsdag lite extra. Ska strax duscha och måla naglarna. Självklart ska jag ha på mej mitt nya garderobsförvärv. Nu fattas bara lite sol oxå. Gillar inte att vakna till en grå och dyster himmel. Men jag kan nog ana lite ljus där bakom molnen  :)

Idag bjuds det på kycklingpaj + ny maträtt i form av någon slags tacotårta. Typ... och så Daimtårta till efterrätt! Mums! I love it!! Kan aldrig äta för mycket utav denna...

  image434 

How's it going over at your place?  Något kul på g? Hur brukar du spendera dina söndagar? Som ett skönt avslut på veckan eller som en stressig och ångestfylld dag inför den nya..? Puss och Kram!


♥ Tidernas Bästa Film?

Har precis avnjutut Grease tillsammans med mamma och pappa. Kult. Klassiker. Kalla Grease vad du vill. Jag vågar iaf påstå att den här filmen är en av tidernas bästa! Hujedamej, slutet gives me chills!  :)

image430


I solve my problems and I see the light.
We got a lovin' thing.
We gotta feed it right.
There ain't no danger we can go too far.
We start believin' now that we can be who we are.

Grease is the word.

They think our love is just a growin' pain.
Why don't they understand
it's just a crying shame?
Their lips are lying.
Only real is real.
We can stop the fight right now.
We got to be what we feel.

Grease is the word.
(Is the word, is the word that you've heard)

It's got grove.
It's got meaning.
Grease is the time,
is the place,
is the motion.
Grease is the way we are feeling.

We take the pressure and we throw away.
Conventionality belongs to yesterday.
There is a chance that we can make it so far.
We start believing now
that we can be who we are.

Grease is the word.
(Is the word, is the word that you've heard)

It's got grove.
It's got meaning.
Grease is the time,
is the place,
is the motion.
Grease is the way we are feeling.

This is a life of illusion,
wrapped up in troubles,
laced in confusion.
What are we doing here?

We take the pressure and we throw away.
Conventionality belongs to yesterday.
There is a chance that we can make it so far.
We start believing now
that we can be who we are.

Grease is the word.
(Is the word, is the word that you've heard)

It's got grove.
It's got meaning.
Grease is the time,
is the place,
is the motion.
Grease is the way we are feeling.



  

Lite har hänt under åren, huh?  ;)  Sov gott så hörs vi imorn!! Puss o Kram!


♥ There's something about you...

... saturday. Något mysigt som bara lördagskvällar kan bjuda på. Ah! Nu har jag det! It's saturday night fever!  :)

* Älska ljus! *
image429

Var inte meningen alls att jag skulle köpa något på stan idag. Herregud, vi skulle ju bara handla lite mat och så. Men så ville mamma in på Rydéns... och där hittade jag en superfin skjorta, modell längre. Jag hade mina leggins på och skjortan satt som smäck. Halleluja-moment! Jag var tvungen att köpa. I normala fall skulle jag hängt tillbaka den när jag såg prislappen, 799:-, eller for god's sake... det skulle jag inte alls gjort. Men jag BORDE gjort det! Jag måste hålla i pengarna jööh! Visar nog en bild imorn.

Ikväll ska vi mysa med kycklingsallad och allt som hör till, soltorkade tomater, fetaost och brie! Mmmmums!! Sen har jag en Marabou-chokladis som lördagsgodis :) Men först har jag lite grejs att göra. Vad har ni för er där ute denna lördagskväll? Puss och Kram, Hallon och Banan*

♥ I dimman...


I den rosa dimman??


image428

Nope, not so much. Idag när jag steg upp ur sängen och drog upp persiennen möttes mina gröna av en förfärlig dimma! Uff... så mycket dimma att dropparna hänger i luften. Bokstavligt talat alltså. Det är jätte surt ute och snart ska jag och mamma åka fram på stan och handla lite stoff till kalaset imorn. Jag kan redan nu föreställa mej hur mitt hår kommer se ut när vi kliver ut genom dörren. *Brrr, hemska tanke!*

Appropå hår, jag hade inte tänkt klippa mej än på ett tag men nu känns mina toppar otroligt risiga! Och hur kul är det liksom? Jag antar att Mallorca slet på håret fast jag så noga skyddade det! Eller vad säger du Mika?  ;)  Jag hatar att klippa mej!! Vill ha kvar min längd!

Hade en jätte mysig kväll igår med T på Harrys!  God mat! Kycklingfilé med potatisgratäng och bearnaisesås, mums!! Och så efterrätt såklart  :) Chokladen var riktigt najs! Fick dessutom ett jätte fint serveringsfat (eller vad kallar man det?) av T i födelsedagspresent! Tack Vän!!

Over and Out, for now...

♥ Myspys!


Hej igen!!


Nu ska jag strax åka till stan och möta Tess utanför Harrys! Ska bli mysigt att käka gott ute  ;) En perfekt SuperFredag har jag haft ska ni veta! Hoppas ni oxå haft det gott idag mina vänner!!

178038-426  178038-427

Svarar på kommentarer senare ikväll eller imorn. Är väldigt stressad nu, som vanligt när jag ska göra nåt! Hahahaha! Men jag ville hinna blogga iaf innan jag far. Visst är mina rosor fiiiina? Hihi! Puss på er!


♥ Oh, it's on!

Jajjemänsan! SuperFredagen funkar fine. Klänningen fanns kvar, rätt färg och rätt storlek. Men något med provningen gick snett. Jag... eh... äsch, den var lite trång helt enkelt!! Absolut ingen stretch. En lite större S hade vart perfekt! M var för stor. TYPISKT!! Den var såååå söt!

image417

Här kommer lite scraping som jag gjort (som
Anna önskade!).
Ibland kör jag en stilren design/layout och ibland lite mer "mosbricka"  ;)
Beror på vilket tillfälle fotona är ifrån...

      
     

Nu har jag dessutom köpt ett nytt fint album med vita sidor istället för svarta.
Kul med lite förnyelse!

Resterande timmar av SuperFredag då?
Just nu försöker jag styra upp betalningen av Reunion. Börjar bli bråttom! ... Hahah, lustigt, Mika ringde nyss! Jag som precis hade tänkt ringa henne efter bloggen!  ;) Jag har en bokhylla full med skräp och naglar som behöver fixas. + att det såklart är Step oxå innan jag och Tess intar bord på Harrys halv åtta ikväll. Har ni oxå en super fredag? :)


OH NOOOO!! Stor Svart Fisk - död!
När jag gick förbi akvariet nyss upptäckte jag att våran ståtliga scalare kolavippat! Buhu, den var min favorit!

♥ SuperFredag!


Good Morning Sunshines!!

Sunshine är dock allt annat än vad vädret bjuder på idag... men jag har precis bestämt att göra denna fredagen till en SuperFredag ändå!  ;)  För det första, det är ju Fredag!! Härliga fredag, Fredagsfika och mys. För det andra, ikväll ska jag och Tess gå ut och äta en bit mat på Harrys. Det blir mera mys. Och för det tredje ska jag nu åka in till stan och prova den där klänningen som jag inte kan sluta tänka på!! Hoppas min storlek fortfarande finns kvar i brunt!

178038-415  178038-414
178038-415  178038-416

Höres sedan Friends!


♥ Save The Cheerleader, Save The World!


God kväll!!

Håret är mörkare nu... I went darker. Mörkare än jag hade tänkt och mera slingor än jag nog ville ha egentligen. Men jag är nöjd! Om hårkvaliteten tillåter gör jag kanske lite ljusa slingor om nån månad igen. Eller vad vet jag? Om några veckor vill jag säkert bli sådär JÄTTE mörk igen!  ;) Man vänjer ju sig så snabbt vid en ny färg. Och jag älskar att förändra!

   

Alldeles nu är det dags för ett nytt avsnitt av Heroes! Tyckte inte riktigt om serien i början. Nu är jag hooked! Save the cheerleader, save the world. Hum Hum, jag fattade inte riktigt vad dom menade med den sloganen för Heroes först. Förrän nu...

Jag har själv varit cheerleader, och skrikit Go Team, Go! - Vem ska rädda mej?


♥ Hjältar och Kanelbullar!

Huga! Har just sett gårdagens avsnitt av Heroes... Ruggigt! Den där Sylar, who is that punk? Han borde förbjudas!! Hur som helst, snart dags att åka in till stan en sväng och få håret gjort. Funderar på hur jag vill ha det. Hittade denna bilden på nätet... Tror hon heter Ashley Tisdale (men vem är hon?), och hennes hår är underbart!! Jag vill dock ha en mörkare nyans på slingorna. Vad tycker ni? Visst är hon snygg i sitt svall?

image409

Kanelbullens dag oxå har jag uppmärksammat.
Och så drömde jag inatt IGEN om en viss someone. This is just crazy!
Pözziz!


♥ Tjosan!

Uppe med tuppen? Själv sitter jag fortfarande här med morgonrocken och myser. Närmast ska jag ta en dusch. Mmmm skönt! Efter det, när håret torkat of course, ska jag och Enza ta en prommis. Hon förtjänar något extra roligt idag tror jag... så vi ska nog kika in Cykelvägen  ;)  Där kommer det finnas massor att stanna o lukta på! Hoho!

178038-407  178038-408

Dessa fina rosor fick jag av min morbror igår! Jätte söta!
Och tjejen inne på Systrarna Knopp sa att dom var helt nya. Alltså en ny sort!
Höres senare innan mitt frisörbesök!! :)

♥ Födelsedag slut...


TACK
för alla gratulationer! Det värmer gott i hjärtat och smörjer egot lite extra  ;) Hähä! Har fått fina presenter av mamma och pappa. Och så en peng att handla lite eget för. Tänker dock invänta helgens kalas innan jag beger mej ut så att jag inte går och köper något jag önskat mej...
            image406

Imorgon ska jag ge mej själv lite special treatment  (hatar det uttrycket sen Magaluf.. uuuäää, Mika du vet!) ... Jag ska nämligen iväg till frisören och färga slingor i svallet! Oh jää! Mörka ska det bli. Skönt med en uppfräschning!

Gäääääääääääsp. jag är trött friends. Man blir helt slut av uppmärksamhet  ;)  *Fniss* Vi hörs imorn. Sov gott!!


♥ Grattis Emelie!

image405

Nu är jag äntligen 20 år!! Yiiiihoooo!
Började dagen med personligt samtal hos AF... hahahahaah, fy fan va mobbat att behöva gå dit på sin födelsedag :P  Men det gick bra och när jag kom hem unnade jag mej en riktigt god frukost! Tunnbrödsrullar med philadelphia, sallad, tomat, kalkon och brieost!! MUMS, kan jag i allra högsta grad lova!  :)

Har även smaskat i mej en blåbärsbulle. Efter träningen halv fem ska jag dessutom äta något gott med mamma och pappa. Riktig mys-pys dag alltså! Det förtjänar jag! Hihihi! Puss och Kram Sweeties! ♥

♥ Natti Natti ♥

Vad fort en dag går... nu är det kvällen igen.
Men imorgon är det stora grejer på gång - Min Födelsedag! Glöm inte kika in imorn och gratta mej  ;) Hihi!

Pözz och God Natt!
image404

♥ Höst Mina Vänner, Höst!

Fin höstdag med syster och Enza i ank-parken.

178038-409 178038-412
178038-411 178038-408

Ikväll joinar Tess mej på dansen!  :) Kuligt! Tyvärr måste jag åka dieselbil idag eftersom mamma är påväg till Skara för valpkurs med Bumbi. Uff, jag som hatar den bilen!! Dessutom måste jag tanka innan...

Imorn is the big day! The big Two O... fyller alltså 20. Gött!!
Tur har jag oxå för imorn äre ensamsamtal som gäller hos AF. Jag roffade åt mej en tidig tid. Jag är ju ändå uppe så det är lika  bra att få det gjort! Nu måste jag leta upp 2 jobb som jag ska spontansöka... Enough said.

Pözz and vindpust!


♥ SyskonKärlek


Hejj!
Syster är här på besök. Just nu busar hon och Bumbi på golvet.
Då passar jag på att blogga och svarar på kommentarer  ;) Snart ska vi åka in till stan med Enza. Men först blir det nog lite äggmackor. Kurrar lite i magen faktiskt.

Ha nu en fin dag allesammans. Vi hörs ikväll!
Karamell!!

image403

♥ Inte en dag försent!

Glädjetjut... nja, inte så värst mycket. Men vi fick sluta hela en timma och en kvart tidigare idag än vi skulle hos AF  :) Det är väl värt en applåd tycker jag! Skönt, åkte hem till Bumbi igen och gosade lite innan jag snodde ihop köttfärssås o spagetti till familyn. Yummie!

Äntligen ligger bilderna från grupp
11 och 12 uppe på Barskolans sida. Inte en dag försent, hörrni!  ;) Appropå Barschool, drömde inatt IGEN om Magaluf. Inte klokt. Inte bra. Jag längtar tillbaks!!

image394

Sjukt läcker bild!!

Vet ni vad som börjar igen på TV4 ikväll? Hitta Hem  :) Super gullig serie alltså! Det ska jag titta på och samtidigt mysa i soffan. Jag är lite frusen och börjar bli trött. Det är weird att man blir så påverkad av ljuset. Ja menar, hade de fortfarande vart sommar och sol nu hade jag knappast sett fram emot en kväll med filt och tekopp. Mysigt iofs men Sommar måste vara bättre för själen!

Imorgon kommer min sis hit. Det blir mysigt! Jag och Bumbi får sällis ;)
Pözziz!

♥ Tråkig första dag på veckan!

Idag känns allt inte så kul... det mesta känns tråkigt alltså. Beror nog på att vädret är så grått. Och att jag om två timmar måste åka till AF på möte. Booooring!!

Jag tror inte det finns något mer vettigt att säga just nu.
Jag ber om ursäkt, men vi hörs sen!


Gosigt!
image390

            I Loooove You!