♥ My Very Own Spiritstick:)

Jaaa vad ska man säga? Emelie's bokhylla är nog inte gjord för att städas... *hrrrm* Jag har inte haft... eh... tid idag helt enkelt. Och nu ska göra nåt som var år och dar sen!!

Nämligen SCRAPPA!!

Jag älskar att pyssla med mina scrapbooks men jag har inte haft några nya kort på sistone. Och dessutom tar det tiiiiiid. Men nu har jag fått mina nya pics jööh, måste bara sortera dom små liven. Lika bra att sätta igång!

Schillevippen!

image386
Mera kort från Fredagen  ;) Ser ut som jag stryper Tess but that was not my intention! Ett band uppträder bakom oss... killen som sjunger är HET. Men jag tror inte det syns på kortet... att han är het alltså.


image387
Here we are! (Tycker ni förresten inte att tapeten är jäkligt lik min bakgrund här? Snygg anyhow, skulle jag vilja ha!)


image388
Tess, va sjutton gör ni här? Och vart var jag?? Hmmm, killen som står i bakgrunden vid dj.n ser oxå het ut! Right? Återigen, vart var JAG?! 


♥ Såhär snygga är vi...

image385

... när vi är ute och sjukar oss på Stadt  ;)  Hahahaaa, vi förlöjligar alla ankungar som alltid ska porra sig vid stången uppe på scenen. 

Söndag igen då. Humm... om jag skulle ta och försöka städa bokhyllan idag, en gång för alla! Okej, städa och städa... jag ska plocka bort alla papper o de ni vet som ligger och skräpar.

Inatt drömde jag förresten en förbjuden dröm. En sån där dröm som inte är bra för mej. Inte nu när jag är påväg att gå vidare. But who am I kidding? Gå vidare? Nedräkningen till Reunion har ju just börjat!! Hähähähähähääää!!

Vart ska ni göra av söndagen vänner? Göra nytta eller ligga på latsidan och vila?
Pözz!

♥ Mmmmmm Marabou, Ho!

;)  Hihihihihihihi, det lilla ho.et på slutet är PopRock's påhitt *flin*
Ni fattar inget va? Hähä!! Jag och F hade ett eget band i mini-skol-åldern och vi var såååå BRA! Vårt största och trognaste fan var V och sen dealade vi oxå ihop ett kontrakt med N så att hon blev våran manager! Det var tider det...

image384

Hur som helst, detta är min bakismat idag! Gott-gotti-gott-gott!
Antingen ska jag titta på ett avsnitt av Roswell nu eller så ska jag läsa Aftonbladet och Härligt Hemma.  :) Något speciellt ansträngade finns det inte rum för en dag som denna... Puss på're*

♥ Dagen efter...


Uff...

Dagen efter, jag säger då det. Fast ändå är jag en lyckostar som fötts med begåvningen att inte få en fet baksmälla. Man känner ju såklart av att kvällen blev blöt  :) men det kan faktiskt vara lite mysigt att bara vara en degklump oxå ibland... Höhöhö!

image376

     

image378

Snyggt fångat, eller hur huh? Tess i fokus  :)

Lite mammas egna köttbullar med sås och potatis kommer sitta fint nu! Mmmmmums! Hoppas ni alla har en skön lördag! Regn här... men som sagt, jag ska ju inte vara alltför aktiv ändå. Hahaha!


♥ Change of plans...


PARTY IKVÄLL!!


image375

Ha de gott ute i vimlet mina gräshoppor!!
Vi hörs imorn när jag vaknat  :)  Pussis!!

♥ Veckans...

... Vilken Stil!

Hayden är sååå söt!! Gillar hennes hår! Tycker här att klänning nr 2 är finastt!
Men den blå ligger tätt efter... bild nr 4 får diss! Ser ut som ett tält jöö!
image374

Vad händer hos er denna fredags eftermiddag?
Jag ska in till stan strax och titta på lite stuff jag önskar mej... bland annat ett par örhängen. Kommer nämligen inte ihåg vilka det var... Efter detta är det återigen dags för Step! Förra gången var det tufft! *Puh*

Puss och Kram!!

♥ Jag har klippt navelsträngen!

image373

Nope, du har inte fel på synen.
Nope, this is no hallucination. And...
Nope, det var ingen galning som gjorde de under natten.

Jag kände bara att det var dags.


Återkommer senare med Veckans Stil!  :) FredagsFika snart nu ni vet!
Men först ska jag fixa lite med Facebook! Ha de gott!

♥ Fika och ett skratt på Dagens...


Hej Beautiful!!

Sen blogg idag... what can I say? I've been busy.
Jag har träffat min peep Mikaela och mys-fikat. Mellan all Magaluf-goja snaskade vi varsin Brownie med grädde och jordgubbar!! Sweetness! Dumma jag är såååå dålig på att ta kort vid sånna här tillfällen. Däremot har jag inga problem med att fota mej själv... så  jag har alltså inga kort på varken Brownie eller Peep att share'a! Stupid ,huh?

Men här kommer iaf kort på min nya jacka som var inne på hal is. Nu kan jag dock inte fatta vad jag tvekade på... den är S.N.Y.G.G.! Bilderna ser ut som klassiska Dagens, jag vet. Och jag har aldrig lagt in Dagens förut...not my thing :) Ändå blev väl picsen helt okej? Eller vad tycker ni?? Hahahahaa!! Har även på mej mina nya skinnstövlar!


 
        


Min andra peep, Tess, mötte oss oxå efter fikan. Trevligt att träffa henne. Saknar alla när dom är på olika platser runt om i landet. Hum hum, jooo just de... köpte en jätte mysig tröja/kofta på H&M idag... Men den visar jag inte nu. Ska vara snäll och följa med mor min att handla om 2 minutes. Ha de gott alla!! (Kommentarer svarar jag alltså på senare ikväll, jag har inte glömt er och jag ignorerar aldrig en comment! :)

PÖZZ PÖZZ!


♥ Oh Yeah!!!!

image367

Äntligen bokat!! Yeeeej! Nu ska vi bara betala! Fan va skönt det känns!! Jag längtar som en gnu. Yeeehaaaaaaaaaaa!!! :)



Okej, såhär är det. Det gick fint på AF idag med men jag tycker ändå att det hela är sump. Känns som att allt är så utdraget. Kunde lätt vart 2 timmar istället för 3. Men för att det inte bara ska bli gnäll kan jag säga såhär: Lite nytta har det väl gjort ändå... lite, vi pratar pyttelite!

Förändringar i aerobic-passet idag... bland annat spagetti-ben. Hahahaha! Det såg apkul ut när vi skulle röra oss i sidled och mojsa med benen :) Efter träningen hade det börjar regna, såklart... Men det var nice att komma in i värmen och sätta sig med en stor kopp te, crunchy och en Bosses råglimpa! Yummie! Älskar när man är sådär vrålhungrig efter ett träningspass!!

image368

Snart Idol och sen Grey's Anatomy! Härlig kväll!

Ledsen Mika för att jag inte hittade min Magaluf-spontanitet idag... Du vet att jag älskar att parta med dej ;) Vi SKA göra Stockholm ihop!!

Pözz!

♥ Onsdag med ett schema!

Dags för mera JobbKlubb hos AF idag =/ Boring!! Direkt efteråt är det aerobic på schemat. Åker alltså hemifrån 12.30 och är åter hemma lite efter 17.30... lång dag  för mej som numera är van att softa hemma. Hahahahaa!

Om 1 vecka fyller jag 20 år!! Hade vart kul om man kunde önskat sig något speciellt som man verkligen ville ha, men jag kommer inte på nåt. Knäppt.

Nu ska jag och Enza ge oss ut i solen. Ha en fiiin dag!! Puss o Kram!


♥ And everywhere I am...

Spinner vidare på mitt tidigare inlägg angående hur man påverkas av musik.
Filmmusik. Lipar jag en skvätt när jag ser en sorglig film är det nästan alltid musiken som får mina tårkanaler att vidgas :) En melodi eller sång. Något som får känslorna att svalla över. "Stora" filmer som Pearl Harbor, Titanic och Armageddon har lysande exempel på musik som får mej att rysa. Och grina... hahaaa! Antingen gråter man under filmens gång eller så stortjuter man när eftertexterna rullar.

Tror banne mej jag blev sugen på Pearl nu. Kanske drar den i helgen ;)
Hur som helst, back to reality. Om 20 minuter, en halvtimma åker jag in till stan och danstränar!! Fort en vecka går...
Tror faktiskt att jag ska titta på Idol ikväll sen och vänta med Kyle XY tills reprisen. Vill ju se girlsen sjunga!


... there you'll be.

♥ Sound Of Music

Jag har upptäckt en sak. Inte nyss men ändå ganska nyligen.
Musiken i Roswell skiljer sig från boxen och i  avsnitten som visades på TV4 för 100 år sen. How weird is that?? Och vad är från början originalmusiken? För mej finns naturligtvis inga alternativ. När Michael hånglar upp Maria in the eraser-room.. ;) Ja då spelas "Got you were I want you"  och när Maria frågar Isabel - So, do you need a ride?... ja då är det "Made to last" som gör hela scenen. Tråkigt med andra ord att boxen inte bjuder till på samma sätt. Som tur är var jag ett riktigt Roswell-freak i samband med att TV4 körde säsong 1 och 2 i repris någon gång runt 2003 skulle jag tro. Jag snokade upp låtarnas namn helt enkelt och gjorde mitt egna soundtrack!
 
image366

Hur som helst, vad jag jag egentligen vill säga idag är att musik verkligen påverkar oss. Utan musik skulle livet genast bli dystert. Vad vore powerwalken utan lite Matchbox 20 i lurarna? Vad vore en kalaskväll med tjejerna utan Gyllene Tider på högsta volym? Titanic utan My heart will go on? Och Bananas utan Now you're gone. Ja du fattar...

Hur kan städa bli så mycket roligare med favoritlåtarna som sällis? Inte vet jag. Men visst är du precis som jag och sätter på en skiva full med partymusik medans du sminkar dej för en utekväll? Hahahahaa... jag skulle aldrig vilja vara utan MUSIK!!

♥ Roll over Bethoven!

Hihihihii... lite på bushumör såhär på kvällskvisten jag! ;)
Titta här vilka söta saker jag hittade på Youtube. Av ren slump.

Zoey in the tub
 

Asgarv!! Det sista hysteriska rivandet är väldigt Enza =) Imorses till exempel
försökte hon gräva hål igenom mattan. Ganska kul att skratta åt nu men inte lika
när du ligger i sängen och inte vill något hellre än att fortsätta sova kan jag tala om!!

Det andra klippet tog jag med bara för att lille voven är söt som socker och ett
"Naaaaw" med barnslig röst automatiskt lägger sig på läpparna =)


Ti learns to roll over



Jag läste i annan blogg tidigare att Uggsen är på tapeten igen. Nu kommer jag juh inte ihåg vems blogg det var... typiskt mej, men jag hoppas det är sant!! Dom är jö så goa! Varma och supermysiga! Jag hade ett par  i beige, måste vara för typ 2 år sen nu. Eller vare 3? Näää, så längesen kan det väl inte va? Anyhow, jag kallade alltid mina för "ankfötter" =) Heheheheee... man vaggade ju liksom fram i dom. Synd bara att sulan typ var ren gummi. Rätt som det var fick man en sten in i foten. Lagom "HöHö..." Och dessutom gick jag på något jäkla vänster i dom, på sne... Resultatet blev att dom nöttes på ena sidan. Åt samma håll. Såg ju ut som att man stod lutat åt ena hållet =)

Tillsist kan jag bara säga Wiiiooo!!
Jag är inte längre ensam om att Tv-serie-nörda! Yeeej!! Mikaela has totally
Lost it! Hahahahahaaa! ;)

Puss och God Natt Vänner!!
Det är en dag imorn oxå!

Jaha, joo vad ska en säg? Det gick väl bra på AF men det var låååång tråkigt och min mage kurrade hela tiden den sista timman =/
Nu har den dock fått både mat (lax... mums!!), kaffe, mörk choklad och en halv mandelkubb. Så man kan väl säga att jag är mätt och belåten!

Kvällen bjuder på ganska lugna puckar. Jag ska alldeles strax ta en snabb promenad. Kanske surfar runt på nätet lite till sen =) eller kika Roswell! Klockan 20.00 bänkar jag mej iaf framför Idol - nu börjar ju det roliga! Och så trycker jag säkert i mej en skål Crunchy! Hahahahaa!

Nepp, nu laddar jag mp3.n med skön musik och ger mej ut. Orkar egentligen inte gå idag känns det som men va fanken, det handlar om max en halvtimma och när man kommer hem känns det GÖTT!!!

Puss på're!

♥ Bit ihop eller Bryt ihop?

Idag är det grått ute. Molnen kväver solens strålar som nyss försökte leta sig fram. Känner att jag skulle behöva minst 4 timmar till med god sömn... men de ä ba o bit ihop. Mellan klockan 13 - 16 idag ska jag befinna mej hos Arbetsförmedlingen och gå nån jäkla Jobbklubb, eller vad du nu kallade det. Hemskt!! 3 lååånga timmar!
Återigen, det är bara att bita ihop!

Härligt!
image365

♥ Tack gode gud för topsen!

Har du försökt att måla naglarna samtidigt som du skrattar?
Det går inte så bra...

Enza låg i duschen och larvade sig. Tack gode för topsen som räddade mitt kladd! ;)

Sov Sött!
Hörs imöööra, då jag kommer beklaga mej mycket över mitt besök hos Arb.förm.


♥ Bra'ig Söndag!! =)

Oh ja! Denna söndagen kan jag inte klaga på.
Visst är det konstigt? Ibland står Söndag för ångest och bara allmänt tråkig dag, medans en annan Söndag kan stå för härligt slapp dag med mys och annat gott man förtjänar såhär i slutet på veckan.

Jag och mamma tog en rask promenad till kiosken men den var STÄNGD! *Argh!!* Men vi fick ju motionen som jag var ute efter... Så tyvärr blev det en biltur till Statoil ändå, för tidning... det ska jag ha!
Jag påbörjade naglarna tidigare. Korallnyansen fattas men den ska på strax! Bokhyllan är dock lika stök som den var innan. Men jag har en lysande ursäkt för detta: Jag har nämligen träffat min goding Frida istället! Underbart när hon kommer hem från pluggandet och man hinner ses! =)
Och just de ja... solen höll i sig!!!

Snart dags för lite kvällsmat här. Hoppas din söndag vart lika bra och meningsfull som min!? Kraaaaam!

Men fisk i en skål är lycklig, det blir mycket värre sen.
En dag när familj är hungrig... "Man hamnar på tallriken" O nej! ;)
 
image364

♥ Shadows

Söndag. Vad kommer det bli för sorts söndag?
Well, vi har bra utgångsläge - SOL!

Den bra'iga söndagen ser ut såhär:

* Fortsatt solsken och må-bra-känsla
* Jag får myror i fingrarna och tar tag i bokhyllan
* Slår 2 flugor i en smäll när jag promenixar till kiosken och köper tidning
* Fixar naglarna med nya lacket

Den bittra söndagen ser ut såhär:

* Solsken övergår i regn
* Jag skjuter upp bokhylle-städandet
* Tar bilen till närmaste affär och köper tidning
* "Hinner" inte med naglarna idag

Jag tror dock och känner på mej att det goda vinner över det onda.
Visserligen lite moln på himlen, men om jag skyndar mej och tar tag i allt nu på en gång, kan jag lugnt sjunka ner i soffan senare med en bra film och yoghurt glass... ifall det skulle bli regn alltså =)


Solens sätt att säga: Jag är här!! Shadows.
image363

♥ It can't be... can it?

Här kommer dagens inköp... Har hört att Läsö's produkter med salt är bra mot hudproblem och att man ska kunna ha gelen i hårbotten. Jag har nämligen det roliga fenomenet "Kliande hårbotten". Borsten ska förhoppningsvis bota min skräck att borsta igenom håret ordentligt. (Känns som att jag sliter sönder längderna) Nagellacket ska testas strax, senare eller imorn. Beror på vilket humör jag är på när bloggandet avslutats. Och tillsist korten... ska köpa mej ett nytt album och scrappa ihop något snyggt utav Mallorca-picsen!

image362

På tal om picsen. När jag laddade upp skiten på internet (och det är möjligt att jag sagt detta tidigare) så var det tydligen för många... jaha, jag kan väl inte hjälpa att jag råkat samla på mej sisådär 500 st =/ Oops! Därför delades beställningen upp i 2 omgångar och självklart trodde jag detta fixade sig automatiskt. Men snuvad på den lyxen blev jag minsann. Fick bekräftelse på hälften av korten bara och dessutom hoppade uppladdningen huller och buller... Ska jag behöva sitta framför datorn och sortera ALLA kort för att kunna ladda upp resten, var min tanke.

Men nu verkar det iaf som att alla korten kommit ändå. I'm totally confused men tackar och bugar förstås =)

Har förresten tagit en rad ganska coola bilder nyss med min mobil som kommer dyka upp hädanefter, med start i nästa blogg! Håll utkik! Ikväll mumsar jag och familyn kräftor! Hoppas din lördag är lika gos som min!! Puss Hej!

♥ Penga-ströare?


Hej Hopp Galopp!
Nyss hemkommen från en runda på stan. Man kan tro att jag strör pengar omkring mej... känns sannerligen så. Hittar alltid något att köpa. Men idag var alla inköp nödvändiga!

* Korallfärgat nagellack
* Ny (dyr) fin hårborste
* Mina digitala kort
* Gel från Läsö (oxå dyyyr)

Hujedamej!

Självklart handlade jag och mamma för en förmögenhet ine på Hjertberg oxå men what the hell... man måste ju ha mat på bordet. Ikväll är jag trött på smågodis. Istället fyller jag skålen med cashewnötter och går lös på glasspaketet. Stod länge och höll i Ben&Jerry men hittade ingen smak jag fastnade för. Skulle velat ha nåt riktigt chokladigt. Någon som kan rekommendera en smak från himlen? ;)  Blev istället min GB-favorit Yoghurt med Skogsbär!

Dessertglass - GB Yoghurtglass

Vet inte än vad eftermiddagen bjuder på. Men jag återkommer!
Kramelikram!!

♥ Sinnes!!

Våran silver-pärla krånglar... as usual. Det är ALLTID något fel på någon av våra bilar... vilket jag säkert mumlat om här förut?! Så precis innan jag skulle bege mej ut i regnet för ta skydd i bilen säger mamma dom hemska 5 lilla orden "Du får ta dieseln då". Suck. Jag hatar den bilen!!

Till råga på allt var jag super stressad oxå eftersom jag missbedömt tiden något. Tjugo över fyra sitter jag fortfarande framför datorn, osminkad och har inte fixat varken skor eller vatten! PANIK! var ordet. Har nog aldrig kladdat mascara så fort på fransarna som i detta ögonblick. (Jag vet vad du tänker, varför sminkar du dej när du bara ska träna? Men hallå, jag har provat den nakna stilen och låt mej säga: If there's any time you're gonna meet a cute guy at the gym... now it's the time!, så smink på alltså!)

Hur som helst, rusar ut till bilen. Låser upp och sätter ner rumpan. Det tar hundra år att starta eländet till att börja med. Måste "klucka" den eller va fan det heter en himla många gånger för att ens kunna starta. Sen när man ska iväg är den knäpp på koppling och gas... sambandet verkar inte existera. (Hade en liten incident på tisdagskvällen efter dansen, jag bannade bilen för att jag fick 2 motorstopp på raken när jag skulle iväg... med bilar väntandes i bakom! Det visade sig dock att jag försökt komma iväg på 3.an och inte 1.an. Men det bevisar bara ännu en störd grej med skrutten -  Det går ju inte att växla normalt!

När jag äntligen är ute på vägen bland civilisationen kommer nästa problem. Varje gång du ska blinka, höger eller vänster, så glappar helljuset. Alltså måste folk tro jag är galen som håller på att blinka på och av med ljusen! Jag kan inte ens börja förklara hur många gånger jag svor under min färd till Friskis idag. Sinnes!!

hemresan gick naturligtvis inte smidigare. Vi skildes med ett "för helvete!"



Skrutt-hög sa jag!!


♥ F stands for a lot of things but in particular... Friday!!


F
REDAG allesammans, Fredag!!
Och äntligen lite snygga klänningar till Fredagsfikan! ;) Rosa Bubbelgum!!

Victorias klänning skulle nog dock vara fräschare på någon annans kropp... eller vad vet jag, ni kanske tycker att hennes boobs fit perfectly in that dress? ;)

image361


Men herreguud! Idag vet jag någon som tar priset i pain-in-the-ass-kategorin!
Bumbi är inte så mycket Bumbi överhuvudtaget faktiskt idag. Men nu äntligen sussar hon gott! Tur att valpar växer och blir större. Och jaa just de, igår tappade hon sin första tand!! Tihi... thank God!!

I eftermiddag blir det Step igen! Var faktiskt riktigt sköj förra veckan!
Men först lite fika alltså. The folks will be home in any second!
Pözz!


PS:
Update... läs Schulmans inlägg om Modebloggar! Så kul!!
Klicka Här!

♥ Regnig och tråkig eftermiddag.

Jaaa... så är det. Inte gjort speciellt mycket. Bäst att hålla sig inomhus en dag som denna. Verkar inte vara någon lycko-torsdag jag har att göra med. (Inte bara med tanke på Gina!)
Låt mej förklara: Skulle in till stan vid halv tre-tiden tänkte jag. Handla lite saker till middan o så. Men när jag stoppat in Enza i bilen och vrider om nyckeln händer något konstigt, bilen startar inte. Det är ju en förutsättning annars för att bollen ska nå mål. Hum Hum, så gick det med det.

Idol-hysteri pågår just nu i landet. Du är säkert en av oss som sitter bänkad framför tv.n och gottar dej i alla som inte kan sjunga... Eftersom jag inte har så mycket att göra började jag snoka runt på YouTube efter gamla auditions och skit. Detta är vad jag hitta och fastnade för:



Sibel är riktigt grym på att sjunga!
Hur häftigt som helst att höra dessa två röster tillsammans!
Tänk om man hade en pipa som hennes =)

Enjoy your evening fellas, jag dyker upp imorn igen. Fredag, äntligen Fredag och Helg! Det ska vi njuta av! Pözz och lingonrafs *

♥ Suck a duck!

Berg och dalbana var det...

Idag har tåget fastnat i uppförsbacken. En rejäl uppförsbacke. Jag ser inte slutet ens. Kommer det att komma något nedför? Okej, riktigt så farligt är det kanske inte men idag fick jag negativt besked från "den där" butiken, som jag ju var på intervju hos. Eftersom mina chanser är blåsta kan jag väl meddela att det är Gina Tricot som ska öppna här i Lich 26.e oktober.

Piss. Jag är besviken! Mest för att 6-7 st andra miffon i den här stan fick jobben och inte jag! BLÄ!! Men oxå för att jag verkligen kan se mej själv som en Gina-tjej, (även om hjärtat säger BikBok). Well, at least everything happens for  reason. Sometimes we just need a little help, finding this reason...

Jag funderar på 2 saker just nu:

1. Lägga mej i sängen, sätta på soundtracket till Titanic och lipa en skvätt.
     eller...
2. Sätta på Coyote Ugly i dvd-spelaren, äta choklad och tycka synd om mej själv.

Hmmm... vad tycker du?


Ljusglimten i tillvaron!!
image360


♥ Bakom, Bakom!

Japp, det ska tydligen Warra Warra betyda! Men jag fattar ändå ingenting av låten. Jag vet inte ens om det är sant... Bra är den hur som helst och lite Magaluf-pirr i magen skadar ju ingen ;)

Aerobicen var sköj och nyttig as usual. Typiskt att det skulle börja spöregna precis innan jag åkte hemifrån bara. Well Well, när jag kom hem svepte jag in mej i morgonrocken och gjorde något behövligt - Fotbadade! Nu är mina fossingar nöjda som lamm. Fattas bara lite färg på naglarna... inget  jag tänker lägga energy på idag.

Närmast väntar tv-mys i soffan! Kollar Idol först för att sedan direkt efter zappa över till 5.an och GREY's Anatomy!! *Längta Längta* Den serien är verkligen... djup. Typ. Må bra känsla innfinner sig.

Nääee det är en dag imorn oxå. På återseende!

image359


♥ Enza - Penza (cola)... Skratt! ;)

 image358

Min nya mobbe tar riktigt fina kort, right? =)

Ny dag, nya tag!! Jag känner mej på mycket bättre humör idag! Livet är allt en berg och dalbana... rutiner blir till en vana. Hmm. Hur som helst, idag har jag vart inne på Guldvingen och tagit ett prov för att se så min infektion eller viruset är puts väck! Jag hoppas på det and it sure feels that way!

Har nyss fått i mej lite käk. I eftermiddag, kl 16.30 för att vara exakt, står Aerobics på schemat! Men först ut är Enza på tur. Nu när hon sovit och ätit mat  är hon busig och vill gå ut.

Hörs senare Vänner!!

♥ Dansträning!

Eftermiddag. Känner mej lika hängig idag som igår... effekten av tv-slötittandet i sängen I guess =/ Men om ca en timma far jag mot stan och dansar! Det blir jag pigg och GLAD av! Och så sköööönt att komma hem sen jöh. Sjunka ner i soffan framför Kyle XY och käka lite. Man brukar alltid vara hungrig efter träning! En skål Crunchy + filmjölk vettu... Heheeeheee! Ikväll är det oxå säsongstart för Desperata Hemmafruar!  Tjooohoooo! Vilken kväll! =)

Arbetsförmedlingen tar min energi, min gnista! Idag fick jag en kallelse där jag blivit bokad till en fucking grupp som ska träffas måndag och onsdag mellan 13 - 16 i TRE veckor framöver! Hallå? Va faaaan! Ursäkta men for fuck sake... vad ska vi prata om i tre timmar två dagar i veckan? I don't get it. Jag orkar inte!!!

Nästa gång jag skriver hoppas vi på en roligare Emelie.
Jag behöver motivation!


image357
Tjaaa, om kossor kan flyga...



♥ Livet i ett ekorrehjul...

Jag har kommit på att det inte händer så mycket i mitt liv just nu.
Jag går upp ungefär samma tid varje morgon. (Idag fick jag sova till niiiio!!)
Jag går ut med Enza och äter sedan frukost.
Jag brukar bädda alla sängar som finns i huset typ...
Jag sätter på datorn eller softar i soffan medans Enza sover. (Man får passa på!)
Jag plockar i o ur diskmaskinen och dammsuger om det behövs.
Som pricken över i har jag alltid maten färdig när päronen kommer hem från jobbet.

Vilken pingla jag är! I andras ögon kallas det husmor! Eller hemmafru. Men jag är 20 år!! Och dessutom ogift!
Livet i ett ekorrehjul... Men faktum är att dagarna bara svischar förbi. En schäfervalp suger musten ur en. Men lilla Bumbi är mycket lugnare nu än i början... Puh! Fast tänderna blir vassare o vassare! Förhoppningsvis tappar hon dom snart =)

Catch you on the flipside!

♥ Carpe Diem på dej!


Blev otroligt sleepy efter maten. Försökte pigga upp mej med en kopp kaffe men hamnade i sängen och segade ur totalt framför Roswell. Det här går inte för sig, tänkte jag som knuffade mej ur sängen och ut på en rask promenad. Det hjälpte inte så mycket. Ingen drivande kraft i benen. Jag fick släpa dom idag. J.O.B.B.I.G.T.!

Hum Hum, but this I can tell you: ringde Mr Magaluf i förmiddags (igen) och fick äntligen besked om att Reunion är inom kirrning nu! Aaaaaaah! Gud, lättnad!! Jag längtar krösa-maja-mycket efter denna kryssning! Men Mikaela är värst - Hon har redan börjat slipa på outfiten ;)

Gaylord, inte såhär  
   eller såhär    ...vad vet jag? Det är feeel!

Wear something that sweaps the boys of their feet. This is our NIGHT! =)
Och nää jag vet inte vems ungen är. Googlade på skidglasögon (??)

Strax mys i soffan med en skål Crunchy! Jag har inte tröttnat än! Heheeeeh!
Det är måndag men Carpe Diem på dej! Man lever bara en gång!! Pözz!!

♥ I've got stuff to do...

Så det blir en snabb update här innan jag rusar in i stormen.
Blåsigt ute men soligt och fint! Troligtvis kyligt men jag tycker det är rätt skönt att hösten är påväg! =)

Sitter här vid datorn och "jobbar". Bumbi ligger under bordet  och värmer mina fötter! Burrr om hon skulle resa på sig...  Jag ska få ordning på ansökningarna idag. Och därmed pleasea Arb.förm... Och denna veckan hoppas jag även på besked från den där klädbutiken ;)

Ska oxå försöka mej på att installera två program på datorn.
1. Nero
2. och någon skiva som var med mobilen. (För att kunna föra över musik snabbt.)

Wish Me Luck!

image356

Härlig bild, visst? Påminner mej om tidig skolmorgon, en sommardag.

♥ Puff

Hej och Hå... nu är jag typ klar med städningen. Jag har ju of course inte slitit från morgon till kväll utan fixat lite stuff undan för undan. Men nöjd är jag allt. Nu är det rent och fräscht. Fast papprena i bokhyllan ligger kvar... äsch, det är en dag imorn oxå!

Nu ska vi käka lite kvällsmat här. Tror det blir leverpastejmackor med saltgurka!! Mums för magen!! Har nog oxå lite rester kvar från kycklingpajen igår... bra kombo, right? =)

Annars sysslar jag inte med så mycket. Ska söka lite jobb är de tänkt, men allt ska ju vara så förbannat KRÅNGLIGT!! Jag orkar inte idag. Mitt huvud värker och ögonen är grusiga av dataskärmen... jag behöver semester!

Mikaela - Vad sägs om en vecka på Mallis? ;)

Pözz och klem på er!

♥ Nytto-Dag!


Ja, eftersom jag inte kunde kalla mej effektiv igår, blir det krafttag mot dammet idag. Damm under sängen, damm i hörnen, damm i fönstret och damm i bokhyllan. Gaaaah, jag kommer nog ta allt utom bokhyllan idag. Golven är redan tvättade och sängen är bytt. Puh! Men det värsta av allt är nog ändå alla papper och all småskit som ligger överallt nu. Jag måste verkligen plocka iordning på't men vart i hela fridens namn ska jag lägga det då?

Med lite mat i magen hoppas jag kunna lösa problemet.
Later Dudes!


♥ Äpplepaj!

Hejsan Hoppsan!
Idag hade jag planerat att vara effektiv. Städa rummet, byta lakan i sängen, tvätta golv... ja du vet. Men så hände de nåt. Jag följde med mamma till stan i förmiddags. Tog med oss lilla Enza som tyckte torget var skit spännande =) Klockan tickade på och när vi kom hem var det dags för käk.

Nu känns det inget kul alls att sätta igång med sysslorna. Dessutom står det en äpplepaj i ugnen! Mumsigt! Nya Cosmo är inhandlad och jag ska sätta mej ute på altanen (i blåsten) och njuta av allt med en kopp kaffe!

Gissa vad som sker ikväll? Det är Kronan-premiär. Men någonstans på vägen, mellan avslutningen i våras (läs Jordgubbens Dag i somras) och denna premiär nu på höstkanten, hände något... And I'll tell you what - Magaluf happend. Jag antar att motivationen inte innfunnit sig än. Men som tur är så kände sig Natta inte heller så sugen på party ikväll. Vi kommer ha våran premiär vid ett annat tillfälle, helt enkelt!

Världens Bumbi'gaste Bjööööörn!
Finast på jorden!


image355


PS: Mikaela, jag behöver ha tag i dej!!! Vart håller du hus?
       Call me! Or answer my textmessengers... we talked about this ;)


♥ Friday Night Lights


Gokväll!

Ännu en fredag till ända.
En trevlig sådan. Alltid mysigt att träffa sis! (I love u, you know =)
Step'ade idag!! Ny koreografi och denna var skoj men tuff! Jag svettas aldrig lika mycket på de andra träningarna som på steppen! Så är det bara! Men då känner man ju verkligen att kroppen fått jobba, vilket är gött!

Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Degat... och haft det skönt helt enkelt.
Imorn kan det bli partaj. Eller så blir det inte partaj. Vi får se vad dagen bjuder på.

Veckans Stil i Klick!
Tycker Hayden (nr1) är sååå söt!  Är hennes klänning till och med den finaste?

image354

Näee friends, jag är tom på ord. Hade inte tänkt att blogga mer idag egentligen överhuvudtaget men insåg i samma sekund hur tråkigt det skulle blivit. Så ni fick några rader innan jag nu kryper till kojs! ;)


Detta skulle sitta fint:

image346

Friday night... lights off!


PS: Har ni kollat klippet nedan? Gör det annars!! Hihi!


♥ Skrattattack!

Oh my fucking God! Lyssnade ni på Adam och Gry imorse på Mix Megapol? Precis innan klockan slog 10.00 hörde jag att dom haft besök av Pablo Francisco som tydligen är en jätte känd komiker i USA (?)... själv har jag aldrig hört killens namn förut men shiiiieet va jag garva åt karln på radio!! Hahahahahaaaa!

Han gjorde någon parodi på Grey's Anatomy tror jag och sen med massa olika röster! Jag skrattade så där jätte gott, ett sånt där härligt skratt som bara gör susen för själen!

Efter detta bestämde jag mej naturligtvis för att leta upp ett klipp på YouTube så att ni oxå kan få er en skrattattack! Detta är från Jay Leno, alltså inte samma som i radion men minst lika kul!! SKRATTA NU =)





FredagsFika på ingång. Idag joinar syster och hennes boy oss! Mysigt =)
Aaaaaahhh, what the fuck... en fästing kröp på min arm nyss!!! Gross! En röding oxå = hona! Uuuuääää, nu känns det som att det kryper på hela kroppen!

Att gosa med trollet har alltså sina nackdelar.. well, så länge jag är TBE-vaccad tänker jag fortsätta krama Bumbi! Så det så! Puss och Bulle-Kram!!

♥ Goodbye My Lover, Goodbye My Friend...

... You have been the one.
You have been the one for me.

Men nu är jag kääääär i en annan!!


Nya Kärleken!!
Ser tyvärr lite sleten ut på kortet, don't know why... Men den är sketa snygg! Kolla in min dunboll! Mmmm myspys!

image350


Gamla ex-kexet!
Eftersom F tappat sitt smycke (våra komposmycken från Lisse) så får mitt gå i graven med mobben! Dom hör ihop helt enkelt. Vore skam att skilja dom åt!

image351



   Imorgon ska jag även starta upp min gamla följeslagare (k700i),
och slänga över lite teman och mojs... Ericsson sins emellan! =) Hahahaaaa!
 
Good Night and Sleep Tight!


♥ The Cutie!

image349

Min söta lilla Bumbi!     I ♥ U

Wiiihiiiieee jag ska snart åka och hämta min mobil! Men posten är väl helst knas i detta land?! Det är JAG som beställt telefonen, det var MITT namn jag reggade på El-Gigantens hemsida och det borde alltså stå EMELIE på avin... men posten har addresserat till min mamma! Helt upp och ner.

Har oxå ringt Magaluf-Rolle igen... allt med Reunion verkar krångla!! I'm fed up! Han svarade inte men jag drog iväg ett mess. Kirrar vi inga biljetter innan helgen kommer jag få ett nervöst sammanbrott!!!

Hmm, let's see... vad har vi mer? Jo jag vill passa på att tacka Arbetsförmedlingen för att dom är så himla snälla mot mej. Fick, förstår du, ett brev ifrån dom idag innehållandes ett bartenderjobb som dom skrivit ut från sin fula sida och postat till mej. Med en halvdan bläckpenna har någon mupp kluttrat ner på pappret: "Hör av dig när du sökt jobbet!" Jävla miffon!! Jag kan sköta det här SJÄLV!!!!!!!!

Och vadå höra av mej? "Hallå, ja det är Emelie här, nu har jag sökt jobbet... får jag välja ett klistermärke ur lådan nu, Snälla?!"

Vi hörs senare, jag är alldeles för upprörd för att komponera ihop meningar nu!
Hej Då!

♥ 12 September!

Alltså päronens bröllopsdag! Det ska nu firas med kinamat!! Jag är super hungrig efter träningen, så detta kommer klirra fint i kistan kan jag lova =)

Den vanliga aerobic-läraren var sjuk idag så vi hade tjejen som brukar leda Aerobic 2 på söndagar istället. Kul med lite variation! Och nu fick jag ju en försmak oxå på det passet, som jag vart lite sugen på! Perfekt!

Ikväll mina vänner, rullar sista avsnittet av What about Brian!! Förfärligt! Ren dynga faktiskt... jag har ju hunnit förälska mej i denna underbara myspys-serie och dessutom är självaste Brian rent av snygg numera! Han har rufs-hår... och alla som känner mej vet att håret på en kille är det första jag lägger märke till!! ;) Så killar, skaffa rufs! Hehehe!

Appropå sista avsnitt, jeeeezes... igår gick Gilmore Girls i graven!! 7 säsonger. Känns lite weird. Var min älsklings serie i början av gymnasiet. Men tiden var kommen. Gilmore har tappat sin gnista det sista tycker jag (som förstås fortsatt kolla ändå... här sviks det inte!) Härligt att Lorelai och Luke hjärtade varann igen tillslut!! Men tummen ner för att Rory och Logan gick skilda världar. (Fniss på dom 2 orden!) Fast iofs, jag höll ju på Rory och Jess 'til the end! ♥

Hej hopp i topp, nu är maten här, till soffan i galopp!!
Pözziz!

image348

♥ Multi-mysiga gänget - jag kommer sakna er!! Love ♥

♥ It's kind of funny...

... how things just appear to be so right sometimes!!

Detta är Vågens horoskop för idag på Facebook:

Libra Emelie,
(Travel may have unforeseen risks or could sap your energy.) You are the most important person in your life right now and you should treat yourself as such. Spend some money on that special item. Money may not buy your happiness, but it will certainly make you feel better.


Hahahaha... parantesen kan ni strunta i för det tyckte jag inte var viktigt i sammanhanget, men det andra var ju lite kul! =) Har ju precis muntrat upp mej själv med en ny mobil. Imorn får jag hämta den! (Posten som är sååå seg med avin!)

Nu ska jag duscha! Later!!

♥ Alldeles snart TRÄNING!

Känns ju mupp egentligen att åka till Friskis när det är såhär fint väder ute!! Men dansen är rolig och dessutom är det super skönt när man kommer hem och sjunker ner i soffan med en skål Crunchy + filmjölk =)

Bumbi och jag hade en mysig stund inne i staden. Vi hälsade på mamma på jobbet först och sen lunkade vi runt i den lummiga delen av Framnäs-området. Idag har den lilla knotten varit helt underbar!! Så mysig o go! Missförstå mej inte, det är hon jämt!, men idag slapp jag hennes trots-ålder-tjafs... Det vill säga bitas, skälla och agera som om hennes öron är immuna mot ordet NEJ! Kan vara lite jobbigt annars så där =) Hahahaaa!

Nu ska jag unna mej några minuter i solen. Lägga sig i soffan ute på altanen och blunda! Mmmmm, NJUTA!!!!!!

Pussen*

♥ Världen håller andan!

Bumbi sover a la "ihopkurad som en räv"...  Jag ligger halvdöd i soffan och glor på tv.
Hoppas himlen spricker upp. Vilket som så ska vi åka in till stan sen och vandra runt lite. Förhoppningsvis har jag mer att berätta då!

Kom just på... 11 september idag - Världen håller andan!


Denna stilen körs flitigt annars under nap-time =)
image347

Pözz!

♥ Mobil på inkallning!

Jag gjorde ett val... Tänka sig. Emelie tog sig i kragen för första gången sen hemkomsten, typ... Well, va faan. Det är ju bara en mobil. Hur som haver, det blev en W660i!! Åkte in till OnOff tidigare och kikade. Har bara vart hos El-Giganten förut. Här hade dom båda färgerna så jag stod en bra stund och velade. Men tillslut fick jag nog och drog lott... Nääää det gjorde jag förstås inte =) Jag gjorde ett val. Åkte hem och klickade hem den på internet istället. Förhoppningsvis kommer den nu i dagarna då! Tjoooohooooo!! Säger inte vilken färg - Surprise, surprise!!

Det är fortfarande grått ute. Jag är ingen aktiv person idag. Planerar min kväll såhär:

Nu:
Måla sista touchen på naglarna, eftersom jag inte hann igår... (jag är sämst, jag vet)
Sen:
Sätta i sista skivan av Roswell och titta på extramaterialet, medans lacket torkar!
Sen nr 2:
Börja glutta på säsong 1? (fel ordning but who pays attention?)
Sen nr 3:
Förflytta mej från säng till soffa, läsa Aftonbladet och mumsa Crunchy.

Senare: Antagligen göra ett svep till på internet, checka läget här med er, logga in på Face, magaluf och så lite annan allmän skit som numera hör till vardagen. Knarkar säkert ett till avsnitt av Roswell oxå innan ögonen faller ihop och jag somnar med tv.n på... bara för att vakna med ett ryck 20 minuter senare! *Usch, hemska tanke!*

image345

Pözz Sweeties!


♥ En frusen sega råttan...

...Brrrrr!! Idag vill jag bara lägga mej under täcket igen och sova bort dagen.
Det regnar ute och är allmänt trist.

Funderar på att åka in till stan sen och kika på mobiltelefoner... igen!
Herregud, jag kan aldrig bestämma mej. Men jag har vridit o vänt på allt i huvet och nu ligger bottennappet i topp helt plötsligt. Ja det är sant, jag är såld på Ericsson's W660i... igen! Hahahahaa. Men det uppstår alltid problem när det finns flera färger att välja på. Svart? Röd? Gaaaaah!!!



Jag gillar verkligen mönstret i bak på den röda, det är sååå JAG! Men jag kan ju inte köpa den färgen bara för det... Svart är basic och funkar i alla lägen. Vill inte ha en telefon jag tröttnar på efter en månad liksom =P

Svårt. Vill ha en ny nuuuuuuu jöööh!

Återkommer...

♥ Back home with my computer!

Mysigt kalas hos sis. Blev bjudna på massa gott!!
Hoppas du blev nöjd med väskan, cutie? =)

Jag tror inte jag har nånting vettigt att säga... Ska äta lite här nu och senare kolla på filmen. Skratta lite åt Bridget's tokiga klumpighet! Här kommer en Magaluf-pic, har saknat det där knäppa stället massor idag!! :D

image344

At the lovely beach!


♥ Kalas i Skövde!

Sitter här nyduschad... varför gör jag det? When I have a bunch of stuff som ska fixas innan vi åker till Skövde på kalas. (Kalas har förövrigt blivit ett ord tillhörande Magaluf... vem vill inte ha en Kalas inne på Gjökeredet liksom?)

Ni som känner mej nu vet att jag inte hann göra alla dom där 3 sakerna igår. Så en blev bortprioterad. Den måste jag ta tag i nu... strax iaf, precis efter att jag blåst håret och sminkat mej. Och efter att vi ätit... hmmm, jag måste visst slå in presenterna oxå ser jag här. Shiiiit, hur ska jag hinna? (Så typiskt mej!)

Fint väder!! Solen gassar! Därför ska jag inviga mina nya stövlar idag! Har dock inte bestämt än om jag ska ha kjol eller jeans. Men jeans känns nog bäst ändå...

Vad ska ni hitta på idag vänner?
Jag kommer som sagt befinna mej i Skövde. Men jag bjuder på mer blogg ikväll. Tror jag såg någonstans i tv-tidningen att Bridget Jones 2 ska gå på TV3... den har jag bara sett på bio och minns nog att den var ganska bra... eller? Har alltså tänkt o se den ikväll jag =)

Puss o Kram
Choklad Banan!


♥ Taadaaa!!

image343

Impulsköp och ett kap dessutom!! Värsta snygga, skinnimmitation och snygga klackar! Väldigt lika dom jag o sis hitta på d.n.a i Skövde, fast dessa är snyggare på! 400 spänn =) Jag är jävligt nööööjd! Hahahahaa!

Solen växlar fram och tillbaka och dessutom är det lite kyligt ute så det blev ingen utefika men vi köpte förstås tidningarna iaf. Kan meddela att bullarna (alias Kanelrosor) var super goda!

På listan innan kvällen:
* Ringa Frida
* Måla naglarna
* Powerwalka

Räkfrossa ikväll framför filmen Cocktail. Jag ska drömma mej tillbaka och flaira tillsammans med Tom Cruise! Så det så... =) Pözz!
Vad bjuder eran kväll på??

♥ LördagsGodis!


Helluuuuu  Beautiful!
Idag har vi lite mulet väder här i Lich. Trööööökigt! Hade sett fram emot en stol i solen med kaffe i ena handen och Aftonbladet's Härligt Hemma i den andra. Förhoppningsvis klarnar det upp... Hur som helst, ska in till stan en snabbis. Efter detta ska vi fika och igår smugglade jag ner dom där kanel och vaniljbullarna som
Karin rekommenderade i korgen... Kommer inte ihåg namnet. Men jag hoppas dom ät ätliga =)

Blink for now...

image342


♥ Återkomsten!


Hej igen!!

Nyss inkommen från en powerwalk i det gröna. Härligt, härligt!
Skönt "avslut" på kvällen... nu blir det mys för hela slanten! Ska bland annat äta grillad örtmarinerad kycklingfilé med en god sallad till! Yummie!!

Har varit inne i stan oxå med mor och shoppat lite stuff. Köpte bland annat Hårkontroll, som tydligen ska vara bra! Jag har inga problem med varken hår eller naglar..., naglarna växer så fort ändå! Men känner att lite extra mums för håret inte gör skada. Jag är lite väl tänd på det här med att ta hand om mitt hår, ni vet ;)

Reunion inte kirrat än tyvärr, men jag har pratat med snubben och vi ska styra upp det hela i mitten på nästa vecka! Wooohooooo, Barskolan - snart ses vi!! (Faktiskt inte så jätte långt kvar jööh!)

Peace Out Fellas!
Have a great friday night!

  Något att ha?



♥ FREDAG Vänner, Fredag!


Åh så sköööönt! Fredag idaaaaaag!! Jag längtar efter Fredagsfikan =)
Är lite stressad nu för Bumbi vill ut.... men återkommer sen!!
Då är förhoppningsvis Reunion kirrad oxå ;)

Under tiden: Vilken är snyggast??

image335

♥ Hundtricket...

... jag har provat. Det funka sådär.

image332

Var som sagt inne i stan tidigare idag med gullet. Vi promenerade runt lite och Enza ville hälsa på allt o alla. Extra spännande var det när löven blåste runt på marken - dom kan man ju jaga! Jippi!!
This is my luck: Tyckte det kändes löjligt att sminka sig o sådär bara för en trip till stan. Så jag struntade i det och satte mej i bilen, med nyvaket morgonrufs-hår dessutom. (Orkade inte borsta så noga...) Parkerade bilen och sen började mitt och Bumbi's äventyr mot torget. Traskade vidare mot den lilla "parken" nere vid Lidan och o'boy blev vi impade av fontänen med RIKTIGT vatten... =)       (Se bilden ovan)

När vi utforskat klart för dagen och bestämmer oss tillsammans för att återvända till bilen, möter vi en söt kille på torget som Bumbi MÅSTE hälsa på... Där står jag med håret på sne och ler medans han gullar med lurven och säger att hon måste vara det sötaste han sett! Kände mej lika fräsch som en mosad brun banan i det ögonblicket! Hahahaa ;)

Inte träffa vi några hundar att hälsa på heller...

image333

Blir Idol-koll ikväll igen. Men ibland blir jag bara så himla trött på mej själv... Igår började nya serien Heroes och jag ville förstås titta, men inte sviker jag myset What about Brian samma tid fast på kanal5! Tänker att Heroes säkert går i repris. MEN DUMMA DUMMA Emelie att inte titta noga i tidningen! Nu gick reprisen redan inatt jööööh!! Fasen, kunde ju spelat in! Nu missade jag alltså första viktiga avsnittet! Well, hoppas jag hänger med ikväll ändå.
Ni har väl förresten inte missat att Milo från Gilmore är med i Heroes!? *Snyggo*


Som en sista sak för kvällen vill jag bara tipsa om denna underbara choklad!!
Himmelsk! Ja, strax efter Pistage och Hallon förstås!!

image334

Mörka chokladpussar med päronbitar!!


♥ Fina lilla dagen

Hej Alla Filurer!
Idag har jag vart ute i solen och busat med Enza typ hela dagen känns det som, puh!
Hon fick världens frispel förut och for runt som om hon hade eld i baken... jag kunde inte hålla mej för skratt. Ibland är hon bara så rolig =) Som tur är blev hon onormalt trött av detta beteende och slängde sig själv i en hög på golvet direkt när vi kom in igen. Nästa gång hon vaknar ska vi åka in till stan och strosa runt lite.

Därför har ju nu när hon sussar passat på att förbereda maten så att jag ska hinna ha den färdig när mams o paps dyker upp. Skalat potatis och skärt lök (eller skurit kanske? Vad vet jag? =) När vi kommer hem från stadsbesöket kommer hon vara trött igen o somna, då kan jag steka kycklingen och fixa klart middagen! Hehe! Man får planera lite som du ser när man är med valp ;)

Annars då? Jo, jag såg musikvideon till Pussycat's "I don't need a man" under frukosten. Funderade lite och kom fram till att dom är ganska många brudar i den där gruppen. Och numera är dom väl en till? Jag fatta inte riktigt det där... ska hon den nya som vann tävlingen vara med på riktigt nu i gruppen? För gott? Hon hade ju barn o allt... ensamstående? Well, hur hon isåfall ska klara det där livet är upp till henne! =) Hur som helst så diggar jag Dollsen! Nicole är juuu superfin oxå!! Speciellt i den här videon (Buttons)!! Vilket hår! Alla töser'a har ju iofs långt fint hår men...  =P





Hoppas ni mår braaaaa!
Pözz Pözzz!

♥ Crunchy!

Halloppsan Allihopa!!
Aerobicen gick fina fisken och idag hängde jag med mer än förra gången! Yeeehaaaa!

Ikväll ska jag titta på Idol! Hihi, ser fram emot alla puckon som inte kan sjunga! Hahahahaa! En del är ju så pinsamma så att man själv sitter i soffan o skäms, tittar bort med huvudet o tänker: Lilla vän! Rädda dej själv!! Eftersom jag nu det sista totalt snöat in på Willy's egna Crunchy med yoghurt så ska jag fylla en stor skål med detta underverk och njuta! Jag äter det varje dag, ibland både morgon och kväll =) Vet att jag kommer tröttna men lika bra att köra full gas nu då medans I love it!! Am I right, or what?


Congrats till min Sockerblomma som fyller 22 bast idag!!!
Grattis syrran =) You deserve a hug... den har vi innestående tills söndag!


Innan jag sticker för kvällen tänkte jag bara citera detta från min vän
Mikaela. Hon har bytt ut lite ord i låten Now you're gone (Eng. version med DJ Alex av Boten Anna) och det är så KLOCKRENT!!


Now it's gone, I realize my love for it is strong
And I miss it here, now it's gone
I keep waiting here at home 
With the pictures hanging on the wall

Is this the way it's meant to be?
Only dreaming that they're missing me...
I'm waiting here at home
I'll go crazy, now it's gone

There's an empty place in my heart
With out my Magaluf it will break apart
It won't heal, it never fades away "

I will think about it every day
Puss hej, Du Magaluf-tjej!  (Hahahahaa, ännu ett Mika-påhitt!)

♥ Onsdag

Hade fruktansvärt svårt med rubriken idag... därför blev det Onsdag, passande tycker jag. Blåsigt ute men ändå skönt väder, när solen är framme. Det känns härligt!

Endast ett avsnitt kvar av Roswell nu. Så du kan gissa vad jag gjorde igår?! Beställde säsong 1 på cdon.com såklart ;) Kostade bara 299:- nu mot det förra hiskeliga priset 599:-, halva pröjset alltså! SWEET!
Nu väntar jag bara på säsong 4 av One Tree Hill och OC. Och så är det juh Scrubs förstås. Hmmm, slutsats: Skönt att man fyller år snart!! Hahahahaha! =)

(Update: Medans jag publicerade detta såg jag att man nu kan boka OC säsong 4!!)

I eftermiddag åker jag iväg på aerobics. Kanske skulle ta och käka lite...
Catch You On The Flipside!

image331

Nyblivna Bartenders!!

♥ Ropen skalla; Blogg åt alla!

Nu är vi här igen. Emelie kan inte slita sig från internet!
DATANÖRD!

Vart på Friskis och dansat. Imorn blir det aerobics igen.
Hoppas dagen bjuder på sooool, lättare att sysselsätta en valp då =)
Och så blir man gladare!! Idag har jag vart grå... usch! Trööök!
Men nu är det naptime!

Ropen skalla; Blogg åt alla!


Svar till min lilla syster! =)

Hmm, det är högst meningen att du ska kunna se bild o kalender...
Krånglat idag bara eller sen jag ändra storlek på pics? Pözz!


image330
Härligt med feeeest på balkongen!
Hahahahahaa, det kan bara bli såhär i Magaluf! ;)


♥ Gossip Girl


Någon som hört och kommer ihåg när nya Josh Schwartz-serien Gossip Girl
kommer till Sweden? Kan ju tala om att Emelie kommer att sitta bänkad framför
tv.n då =P Love my shows, you know!



Snart ska jag iväg och köra ett svettigt danspass! Efter detta är det Kyle XY och Gilmore. På 4.an börjar ju oxå Idol, skulle vilja se uttagningarna iofs... men det krockar med ovanstående. Brukar dom inte köra ett maraton av Idol-repriser på typ söndags förmiddagar?

Later!

♥ Juletider??

Idag kom den... den årliga Emelie-längtar-efter-jul-mys! Slår aldrig fel, får alltid konstiga dragningar till julmusik och längtan efter snö nångång i september varje år. Nåja, lite tidigt just detta året kanske.
Jag tänker dock hejda mej. Jag lovar, jag ska inte sätta Jingle Bells och andra marodörer på högsta volym, inte ge mej ut i skogen och hugga ner första bästa gran, inte täcka gräsmattan med bomull och inte heller ropa Ho Ho till alla småglin på stan. Jag lovar...

Även fast det är lockande.

Oh my God!
Hittade denna bild på
nätet, jag tror jag dööööör! MYSIGT!!

image326


Men haaallå?! Vad är det här? Regnet öser ner utanför fönstret. Snart har hela den här dagen förvandlats till en dyngesur damm, med små gula ankor i. Vad händer när Bumbi vaknar? I och för sig verkar det som att hon gått i ide. Hon har sovit sen klockan nio ungefär och vaknar endast till ibland för att vända på sig eller bara blinka fram ett Hej, till mej =) Vänta, vad är det jag hör? Jooo det är hon, hon snarkar!! Hahahaa, min söta lurv!

Känner mej som en degklump. Ikväll blir det nytta dock. Danspass på Friskis! Kul att röra på sig lite =)
Over and Out!

♥ Jag knarkar Facebook!

Emelie, nu ikväll ska du lägga dej tidigt... Hör du vad jag säger?!
Geez, ta't lugnt. Ingen anledning att höja rösten.

Att bara sova X antal timmar i natt tog ut sin rätt. Höll jöh på att somna i soffan förut framför "Mannen som talar med hundar" (Ja, jag suger in advice...) Ihopkurad med filt och huvudet lätt lutat mot soffan kände jag att ögonlocken gjorde vågen. Jag planerar att krypa ner under täcket nu och somna framför tv.n.

Det är bara det att jag har ett liv nu, igen... Jag spenderar hela min lediga tid (alltså nästan hela dan) framför ansiktsboken. Yep, that's right - Jag knarkar Facebook helt enkelt.

Bums i säng!
God Natt!

♥ Värdelösa Drömmar?

Har du funderat på varför man ibland drömmer vissa saker?
Den största grunden till våra drömmar är väl våra tankar under dagen antar jag. Men ibland drömmar man helt obegripliga saker. Och ibland drömmer man om personer man inte trodde man kom ihåg... Liksom, "Va, hur kom du in i min dröm?" Well well, ganska ofta drömmer jag underbara drömmar! Och när man vaknar ifrån dom känns det värdelöst att ens drömt dom från början!

Värdelösa Drömmar - har du dom?


♥ TACK!

Tack Anna som hjälpte mej att klura ut större-profilbild-s problemet!! Underbart!
Vet inte om min bild får stanna kvar än men jag tycker den är rätt söt på nåt sätt...
ett flummigt jag =) Får vara tills jag hittar ett bättre helt enkelt.

Har suttit hela kvällen med Facebook nu, hahahaha! Skulle lagt mej o sovit tidigt tänkte jag. Ja, det var planen... Men Karin har rätt, det är beroendeframkallade för tusan! ;)

Jag förtjänar en eloge, naglarna är nymålade och fina, kappan är provad och klar... tror jag behåller den! Vet inte vad jag annars tänkt mej. Kanske inte hittar något bättre. Och dessutom, varför ska man slösa hela sitt liv på att försöka hitta bättre saker?  Jag har ju trots allt min goa gos-vinterjacka kvar. Den håller måttet och man fryser ALDRIG! Vad mer begär jag? Dyker något mer upp ser jag det som en bonus =)

God Natt Vänner! I like u  all!
Pözz!

♥ Är du nöjd nu?



I natt drömde jag om en av de 3 mobiltelefonerna. W580i... var det ett tecken?
Isåfall, ett tecken på vad? Är det den jag ska ha? Är det den jag ska sålla bort?
What does this mean? I'm totally confused.

Men herregud. Klockan är snart halv sju. Jag hade 2 saker som jag verkligen skulle göra idag, fixa naglarna och prova kappan med halsduk och annat bös. Enough said...

Kära läsare, hur får man större profilbild? Jag förlitar mej på att någon därute kan hjälpa mej! =)

♥ Alla har DET!

Jag känner pressen. Ett täcke av ångest ligger i rummet. Nu måste jag skaffa det. Ja menar, alla är ju redan medlemmar. Alla utom jag...

Facebook.

Hört talas om det?

För tillfället är Enza inne i en jag-ska-minsann-inte-alls-göra-som-du-säger-period. Jag kan fatta om många inte förstår hur jobbigt det är. Man måste liksom ha varit där själv... =) En schäfervalp är inte bara Bumbibjörn, tyvärr!
Förhoppningsvis blir denna full-i-fan-hysteri inte långvarig. Och hon är ju trots allt fortfarande väldigt söt när hon sover. Hahaha!

image321

♥ 1 September

Det slog mej just att vi nu gått in i september.
CRAZY! Det var ju nyss midsommar for fuck sake!
Det var till och med nyss mellandagarna, då jag och Mikaela bokade Barskolan!

Barskolan... God, I miss that!
Idag har grupp 11 (grupp elva redan, insane!!) haft ledig dag, gissar jag på.
Nu ikväll festar dom som små grisar. Drar shots på Den Glade Viking, dansar brallorna av varann på Bananas och Warra Warra'r inne på GG.

It's hard to believe it belongs to the past... It ended too fast!!

image320

God Natt!
Sov Sött!
Dröm Om Alla Småkryp Du Mött!


♥ Hej Du Tråkiga Eftermiddag!

Bra känsla borta. Nu är solen gone. Hum Hum...
Det blev en tur in till stan iallafall. Det gav utdelning. Jag ville in på JC för att checka en tröja men kom ut med en höst/vinter-jacka istället. Kavajstuk på den, väldigt snygg. Men jag måste prova den lite mer hemma nu med halsduk och diverse kläder. Tycker den var ganska dyr, 899:- så jag vill vara helt nöjd liksom!

Myspys med kycklingsallad ikväll! Ska bli gott gotti gott gott! =)

Så, nu när jag är tom på ord kanske ni vill ha lite Mallorca-pics då?
Vi kör lite trevligheter från våran balkong som intro tycker jag:

image317

image319

image316


Sweet Evening!

♥ Hej Du Fina Förmiddag!

Härligt med sol! Det har vi haft ganska många dagar nu... *peppar peppar*. Det hade ju iofs vart roligare med denna sol under sommaren, när man faktiskt kunde njuta av den i form av bikini på kroppen. Nu ligger det en kylig luft över landskapet och man måste nästan använda vantar!

Jag har lust att ta mej in till stan senare. Annars är dagen öppen.
Insåg nyss att jag har en del kort kvar från Magaluf att visa er =)
Det måste vi fixa nu i dagarna... men först kommer tre crazy pics från Bogrens!

   

Gillar verkligen inte min mobilkamera =/  Men jag är jööh som sagt på jakt efter en ny... Kan verkligen inte bestämma mej bara. Vad vill jag ha?
Pözz så länge!