Hey! I said Jeeeeey!


Laddade nyss hem 2 nya avsnitt av OTH! Då vet ni vad jag ska göra ikväll ;) Innan ferre of course... Jätte skönt med innekväll igår men idag kryper de lite i fingrarna. Blir en sväng ut efter M slutat jobba.

Har precis käkat världens godaste pasta med fläskfilé i krämig sås på E4.an. MUMS, sa jag! Innan vi landade i sofforna här var vi och pratade med vår nya hyresvärd Brian! Den 19 maj flyttar vi till lägenheten som ligger helt perfekt mitt i smeten! Ska bli såååå skönt!

Kommer bli en Irish Cream-latte på Beachcluben sen som efterrätt. Njuta av solen och bara ha de gött! Fattar ni att jag har det skönt här? :) Hoppas J är på Oas idag oxå så jag kan gå förbi och få cash från i lördags. Och få ett riktigt svar på om jag ska jobba där eller ej :)

Jag känner att det är dags för en Knapp ikväll oxå. Blev inte en enda i söndags! SKAM! Vi drar alltid Knappar på E4.an och sen sparkar vi igång bygget med Summer Of ´69! Alternativt Broken. Sen äre bara Schmack, schmack, schmack som gäller :P Våra rundor ser alltid likadana ut. Värmer upp på GG (oftast), sticker till E4.an och Gjöken och röjer!! Sen åter till GG och kör tills stället brakar ihop för kvällen. Efter stängning går oftast dom flesta workers till Honey's eller Panama Jack för att varva ner och umgås.

GG's egna lilla Prinsessa ;)
image991
Vart trivs jag bäst? Bakom, framför eller rent av på bardisken? :)


Magalufs Pärla mår bra idag!
Over and Out!



HEMMAKVÄLL!


Sensation :) Det blir en lugn kväll hemma idag.

Har gått på sparlåga hela dagen faktiskt. Sov till halv 3, vilket behövdes. Sen har vi inte gjort många knop. Tog oss dock i kragen och storhandlade på Lidl. Och efter att ha blivit galet sugna på pannkakor sitter vi nu här, jag och M, mätta och belåtna. Bloggisch från E4.an såklart ;)

Live!
image988

Solong!


2 veckor!


Hola Senorita!
Idag har vi levt Magaluf-liv i 2 veckor! Typ iaf... tekniskt sett imorn men what the hell! Det borde firas. Fast den lugna kvällen då...? Imorn kanske ;)

Igår var jag och provjobbade med J från Oas på en bar i Palma. Det gick sweet och nu hoppas jag att Oas är nästa. Vilket det lutar åt. Jag känner att jag trivs bakom baren och det är nog det rätta jobbet för mej ändå. Festa med mina polare hinner jag ändå!

Ska hur som helst ner till Restaurangen idag igen... tjäna cash förhoppningsvis!
Annars lunkar dagarna på som vanligt. Dessa 2 veckor har gått så jäkla fort!!

Hoppas ni mår bra!
Pözz!


image985

image986

image987

Update Fredag 25 april!

Kackerlacka!


Fredag och klockan är 16.38. Dagarna går fruktansvärt fort här. Jag har ju mest chillat sen vi landade. Haft go semester. Men snart ska livet börja ta form här nere.


Ikväll jobbar jag och M på restaurangen. Jag börjar 19.00. Imorn klockan 16 kommer J från Oas och hämtar upp mej. Jag ska jobba med henne i Palma mellan 17-02. Det är en liknande bar som Oas typ. Det ska nog gå bra. Jag jobbar på Godfather på söndag igen. Med andra ord ska jag känna mej för lite i helgen om vilket jobb som passar me bästj. Känner nämligen lite ångest över detta. Bartenderjobb är skitkul men det finns massa fördelar med restaurangen. Förhoppningsvis blir det både dagtid och kvällstid isåfall. Och kvällstid är perfekt. Jobba mellan typ 18-01 eller lite senare under högsäsong. Då har du hela dagen på dej och kan ändå festa efter jobbet! ;)


Bartender på Oas:

+ Kul!!

+ Svensk bar ( Prestige att jobba på Skandinavisk bar, haha)


- Dumma tider

- Du missar fest


Servitris på Godfather:

+ Fett med drickspengar under högsäsong

+ Bra tider

+ Gratis käk efter varje pass du jobbat


- Inte så skoj jobb

- Tidiga mornar när de är dagtid


Som sagt, ångest. Men som min goda vän Simon skulle sagt: Det där är framtida Emelie's problem. Det behöver inte nutida Emelie bry sig om! ;)


Vi skulle ju egentligen haft en lugn kväll igår. Men en ny Barskolangrupp kräver ferre. Blev dock inte värsta röj för min del. Den lugna kvällen flyttades till idag. Tss... J Utgång sa vi. De är bara "Schmack, schmack, schmack!" Allt som gäller här :P


Dagens minus med Mallorca: Flygandes kackerlackor på Beachcluben!

Jag vill fan va ifred i soffan!


See ya!!



Magalufs Dimma!


Hej Vänner!

Här sitter jag på E4.an och chillar med benen i soffan. Laptopen i knät och funderar på att jag är hungrig!! Sliten idag :) Fet kväll igår... jag satt på GG's bardisk typ hela kvällen. Hahahah! Grupp 1 på Barskolan hade sin avslutning igår så det var massor röj! Jag liker ;)

Vet inte vad som är värt att nämna... Jag pratade norska typ hela kvällen och tjötade sönder folk :) Sen vad som händer efter stänging är en annan saga :P Oftast samlas alla på ett ställe som heter Honeys och sen käkar man skrov. Man somnar aldrig innan 7.00 på morgonen och sen är man död resten av dagen. Typ. Hahaha! Härliga underbara Magaluf :D

Blir säkert galet ikväll med. Ny grupp kommer ner!

Imorn ska jag jobba på restaurangen. Tjäna lite cash! Och på lördag åker jag till Palma och provjobbar förmodligen då. Restaurangjobb igen på söndag...

image982

image983

image984

Pözz på er!
Avundas mej nu ;)


Hola Senorita!


Oron börjar lägga sig. Fast jag har inget jobb kirrat. Klart det skapar ont i magen men jag måste ha inställningen att allt löser sig. Jag trodde att jag skulle få börja jobba på Godfather som servitris typ med en gång. Så därför skippade jag faktiskt bartenderjobbet på Revolution. Men nu visade det sig att läget är lugnt än sålänge på Godfather och dom vet inte när dom kommer behöva mej. Suck!

Men men. Nu ska jag provjobba på lördag i Palma på ett ställe med den här tjejen som äger Oas! Vilket ju är toppen! Wish me luck!

Något som är säkert iaf är att man kör galet här om kvällarna. Jag har kört galet ;) Sover och äter inte riktigt som man ska. Men jag överlever! Man måste älska livet, hänga på GG och E4.an och shotta knappar :P Hahahaha! Och sjunga så att halsen går av till Bryan Adams, Summer Of ´69.

Lägenheten får jag ge en chans. Vi har betalat hyra till den 19 maj och om pengarna är poff väck om vi flyttar nu. Typiskt! För annars hade vi en kanon på g idag. De är bara att gilla läget.
Vi har en schysst view iaf från balkongen :)
image980

image981

Solong Darlings!

Dåligt med tid...

Sorry vänner för så dålig update men nu händer det så mycket grejer.
Som vanligt bloggar jag live från E4.ans bar.

Vi har flyttat in i lägenheten nu men jag trivs inte :( Den ligger för långt bort från smeten här. Hoppas man kan få tag i en annan snart.

Jag har provjobbat på både Godfather som servitris och på Revolution som bartender. Nu har jag lite ångest om vilket ställe som är det rätta för mej ;) Bartender är skit kul men nu har jag kommit på att man missar att hänga på alla schyssta ställen om kvällarna om man jobbar 20.30 - 05.00 varje dag. Buuu!

Jag är lite ur gängorna faktiskt. Men ända sedan vi kom hit har det vart en berg och dalbana känslomässigt. Jag vet att allt blir vad man gör det till. Detta kommer fixa sig! Jag har ju både jobb (nästan säkert) och lägenhet liksom! Varför klaga? :)

Snart kommer en längre update!
Puss på er!




Man bara är det ;)


Populär helt enkelt ;)

image979

Stammis på GG. Hahaha!
Och mer lär det bli.... tihiiii!

Halv-lugn kväll igår. Men ikväll vill jag ha rågalet!

Annars då... tjaa, har vart på The Godfather idag mellan 12-14 och lärde mej jobbet lite snabbt. Tror jag kommer få det. Verkar så. Får se. Sweet personal och inget fel på jobbet alls men jag har ju kommit hit för att vara bartender så jag hoppas jag kirrar nåt snart! Ska iaf tillbaka imorn och köra lite mer på Godfather.

Imorn ska vi flytta in i våran lägenhet oxå!! Bilder kommer på den ska ni se. jag har vart lite dålig på bilder märker jag. Men jag har ju hela sommaren på mej att ösa fräscha pics över er ;)

Hopp på er! Måste kila strax!
Solong!



Fredag i Paradiset :)


Hola! Fredag idag. Man har ingen koll på dagarna här... Haha!
Skönt att somna relativt tidigt igår iaf. Kom väl hem från GG typ 01.00.

Jag trivs här och tycker vi har det bra men ändå går jag runt med en ständig oro i magen. Jobbigt. Än så länge har ju inget direkt ordnat sig så det är väl därför. Men idag ska vi kika på en liten lägenhet till bara oss 3 :) Känns som att det är det bästa alternativet i längden faktiskt. Och ikväll vid 18.00 kanske jag ska provjobba som servitris på ett ställe som heter The Godfather. Mikaela var den som fick tipset och jag hängde med. Då sa en tjej på restaurangen att dom söker 2! Jag vill ju egentligen ha bartenderjobb men det verkar lite tufft än sålänge. Hoppas senare!

Med min lilla oro följer oxå lite hemlängtan. Jag saknar alla som finns hemma!
Mitt bo till och börja med. Mamma o pappa och våran älsklings Enza!! ♥ Sen min underbara syster! Och mina fina vänner som betyder så mycket för mej!

image978

Nåja, jag älskar er alla!!

Jag hoppas klumpen i magen snart löser sig. Det tar ju alltid ett tag innan man vänjer sig vid nya ställen och ett nytt liv. För det är det verkligen här! :)




Update Onsdag och Torsdag 16-17 april

Skrivit torsdagkväll 22.49



Godingar! Sorry för en sån snabb update tidigare. Satt som sagt vid hotellets datorer och för 2 Euro fick jag inte ens 20 fjuttiga minuter på mej. Därför blir det "the usual" imorn... ta med laptopen till E4.an eller Gjöken.
Körde galet igår, onsdag, jag och tjejerna ;) Barskolan hade sin barrunda med första gruppen här och vi mötte upp dom på GG Beach Cluben. Sippade på en god Strawberry Daquiri medans dom höll på med sina tokigheter.


Efter detta gjorde vi något "onödigt"... haha! M och L ville söka jobb på Casinot en bit bort. Därför tog vi en taxi dit och gjorde entré. Det visade sig dock att ingen på plats kunde hjälpa till utan vi fick ett telefonnr. Så alltså, efter 5 min, max, där inne var det taxi raka vägen tillbaka som gällde ;) Vi hamnade på GG, E4.an... och sen sökte vi lite jobb på olika barer, som tyvärr inte gav utdelning just nu. Maybe om cirkus 2 veckor.


Tillbaka på GG och stannade till efter stängning. Jag och L (M hamnade visst nån annanstans) hängde med ut på efterfest. Tyvärr slutade det med en fulltankad L. Tur att jag tog mitt förnuft tillfånga och styrde oss hem mot Vista Sol där på slutet...


Kom innanför dörr'n vid 6.00-tiden, L däcka och jag var tvungen att duscha... hade nämligen lekt en rolig lek med S från Beach Cluben som gick ut på att kasta en shot på varann. Men nåt gick snett. Jag fick ett helt glas på mej, mina kläder och mitt hår istället :P Yuack!


Nu är det tänkt, så här vid elvatiden på torsdagkväll, att vi ska gå en sväng till Grabbarnas och säga hej. Chilla lite bara. Jag kommer somna som en stock ikväll. Sov inte många timmar. Idag hade jag nämligen träff med chefen för Oas här nere kl 12.00. Oas är en bar jag JÄTTE gärna vill ha jobb på!! Vi får se hur de går... ;)


God Natt från Magalufs lilla pärla ;)



To

Hej!!!

Jag har en minut pa mej att skriva. Sitter pa hotellet nu. Orkade inte ga ivag med min...
Vi letar fortfarande lagenhet och jobb. Ska kanske servera imorn dock :) Nervoooos!

Men jag aterkommer med roligare info snart!!
Haft lite galet saklart :)

Puss!

Dag 3!

Hej!
Onsdag idag. Mest chill men ändå inte... vi har vart och pratat med en snubbe här som har lägenheter. Imorn kl 14.00 ska han visa oss några. Hoppas det stämmer in på vad vi letar efter. Vore skönt att ha det ordnat.

Ikväll ska vi alltså jaga jobb. Lägga på charmen och visa upp sig helt enkelt.
Hoppas det går vägen!

Imorgon är planen att åka till IKEA som ligger på väg mot flygplatsen i Palma. Köpa lite nödvändiga saker. Och så måste jag köpa mej ett spanskt simkort. Blir ju ruinerad med mitt svenska här :)

Hoppas ni mår bra i Sverige!

Väntar på flyget på Arlanda.
image975

Uppe i luften.
image976

Skål för en fartfylld sommar!!
image977

Kyss!

Update: Mån & Tis 14-15/4

Hej Vänner!

Detta inlägget är skrivet 15 april, kl 23.05.


Jag höll mitt löfte. Det blev ostadigt i måndagskväll J

Började med ett kortspel hemma och det där kortspelet mobbade mej. Ett sånt där spel man hittar på när man förfestar ni vet, drick 6 klunkar, vattenfall o bla bla... haha!


Sen gav vi oss ut och hamnade på GG. Vi tog en gammal rackare... Golden! Men gissa vem som skakade den bakom baren? Jaaaaaaaaaaaag! Fick äran att beträda golvet bakom bardisken man nästan ramlade ner ifrån förra året ;)


Sen av någon rolig anledning blev jag kvar själv ute, då M och L kände för en hemmakväll. Jag placerade mej vid E4.ans bardisk och joinade ett glatt gäng. Drinkar och snack tills stängning. Sen iväg till GG igen. Där var jag oxå kvar tills efter stängning. Ut med bartendrarna på galet. Sen nattamat och när jag tillslut däckade i sängen var klockan 7.00... hoppsan.


Man kan alltså lugnt påstå att jag varit på förstadiet till död idag (tisdag). Jag drog mej ändå upp ur sängen vid halv elva och sen gick jag och brudarna ner till beachen. Steka sa jag :P M sitter här nu med looken av en kräfta... hahahaha! Brände sig visst lite. Jag och min solkräm kanske inte är så dumma ändå ;)


Efter beachen käkade vi pasta med stekta champinjoner, mums! Och kikade film i sängen. Sov ett par timmar, handlade och sen mer film. En lugn dag. Men imorn (onsdag) ska de tas tag ordentligt med jobb och lägenhet. Vi har ringt lite idag om boende men resultatet är endast spanska i andra luren och inget svar alls... hmm. Men nya tag imorn alltså.


Puss och adjöken på er!

image974


Emelie Bloggar Live Från Mallis!!

image969

HEEEEJ! Här sitter vi, på E4.ans bar och chillar :)
Resan till Mallorca gick smidigt som få och vi möttes av en värme som var varmt välkommen ;) Igår drog vi en snabb runda på barerna och ikväll blir det samma fast ostadigare! Haha!

Det är super härligt här men eftersom vi kom igår är inget klart än med varken jobb eller lägenhet. Det kommer snart förhoppningsvis!

Jag återkommer snart igen mina vänner!
Hoppas ni mår bra?? Jag ger er lite sköna bilder så länge... Pözz!

image970

image971

image972

image973

Hasta La Vista, Baby!

This is it. Ikväll flyger jag, M och L till Palma, Mallorca. Sen tar vi oss till Magaluf och där börjar äventyret!! Jag är nervös mina vänner. Men jag vet att vi kommer få otroligt kul. Vilken sommar vi har framför oss!

Strax ska vi bege oss mot Arlanda. M's syster kör oss. Där möter vi upp Linda och sen chillar vi tills planet går 19.55. Håll tummarna för oss nu!! Jag har med mej min snuff och kommer uppdatera så fort jag hittar ett trådlöst nätverk att koppla upp mej på. SEn blir det tokigheter hela somamren för er att läsa ;)

Vi hörs när vi hörs bloggers!
Keep in touch!

LoveLoveLoveLoveLoveLove

image968

Ps.
I like your comments men hinner inte svara! Send me moooore LOVE, please!



Resfeber!


Hej Sverige!
Okej, jag är oxå i Sverige... än så länge. Men imorn går planet mot Mallorca!!
Härligt!! Men visst har jag resfeber. Nästan bokstavligt talat tror jag. Känner mej måttligt varm och överhettad här i Stockholm hemma hos Mikaela.

Tågresan gick fint. Lite jobbigt att vinka av päronen och Bumbi men detta är ett steg i rätt riktning. Jag vet det. Klart det känns lite konstigt för oss nu när vi lämnar landet imööööra! Men vilken tid vi har framför oss! Vaa? Shit!

Hörs imorn hamsters!
Peace!

image908

Guuuuuuuuuuud!

Nu är jag klar!! Fiiiifan asså! Jag hade nästan en panikattack förut och jag kunde känna hur jag gick runt och var på vresigt humör. Ska de va såhär? Min sista dag hemma? Neej! Så därför skärpte jag mej. Käkade gott och skrattade framför tv.n med mamma och pappa :)

Nu är jag alltså klar med packningen. 3 väskor + min handväska. Jeeez.  Jag kommer dö som en packåsna :P Jag och mamma höll på att kissa på oss när jag provade att gå med allt. En stooor rullväska, en liten "rullväska", en ryggsäck och så min Friisväska på armen. Guuuuud! Nåja, nu är allt med iaf. Nästan allt jag ville. Längtar som ett as tills vi skaffat lägenhet där nere och kan packa upp allt!! Nu vill man inte röra väskorna eftersom man packat "sååå bra"! Hahahahaha!!

Kommer inte blogga något imorn innan avresa. Eller joo, om det sker ett mirakel och jag lär mej mobilblogga så kan ni få lite läsning! Annars hörs vi imornkväll i Stockholm!!

Keep in touch!
Pözz!

image967


Lägesrapport!


Jag lever fortfarande.. men de är knappt. Aldrig trode jag att det skylle bli sånna väldiga problem med packningen:/ Nåja... snart klar!!

Update kommer!!

En sista FredagsFika på länge!


Mycket som ska fixas idag. Allt som jag inte gjort än med andra ord.
Men FredagsFikan fick vi inte glömma av. Mysigt! "Firade" med en blåbärsbulle som efterrätt :)

Nu ska jag  åka fram till stan (igen) och handla lite stuff som saknas. Sen packar jag färdigt. Måla om naglarna ska göras och sen finns det säkert tusen saker till...

Saknar dej redan goding!!  ♥
image966

Ännu ett steg närmare...


Idag har jag packat, packat och mysfikat med en av Lidköpings goaste tjejer!!
Längesen vi snackade skit nu på Gallerix, där jag gjorde min praktik :) Te-drickande på rasterna och prat om idioter till killar i vår lilla stad... ahahaha!

Tyvärr hinner jag inte fika med den andra sötisen här. En
pärla jag är påväg att lära känna ;) Men vi tar igen allt i höst, right?

Så här sitter jag nu i min säng med mina nya mjukisbyxor och funderar. Jag har lagt ner packandet för idag. Jag behöver nåt kul. Scrubs. Eller filmen 27 Dresses. Scrubs älskar jag! Men det är stressande att ha en ny film liggandes på datorn som man intge hunnit se :P Något blir de iaf...

image965

God Natt!
Sista Fredags-Fikan imorn... :(  och så massa slut-fix!!!


Holy Crap!

image964

Jag erkänner. Trubbel. Jag får inte plats med allt jag vill få plats med.
Crap!! Ska jag redan behöva stryka saker från listan?

Stay tuned...


Nu jäklar!

image963

Väskan är tom... men vänta ni bara.
Nu sätter jag igång på allvar och snart är den överfull! Jag lovar ;)


You Know It ;)


Lyxhustrun var framme igen... Jag hittade inget schampo som passade mej. Hahahahah! Enda meningen med trippen liksom ;) Men jag vet ett som jag ska köpa av N på Preben istället!!

Dock fick en hel del andra saker följa med hem.
Och tro det eller ej, men nu har jag fått kläderna från Modeakuten!!

Modeakuten.se
178038-959  178038-961

Pilotsolisar från Glitter och Tubtopp från Gina
178038-962  178038-960

Visst är jag råcool i pilotmodellen? Hahaha!
Nu äre packningen som gäller... I know the drill!

Pözz!


Trollhättan!


Good Morning Bloggers and Blogg-Readers! ;)

Idag blir Trollhättan och Bellbox-besöket av!! Äntligen! Jag ska hämta upp F snart... måste bara fixa håret och traska ut med vovven. Jag vet att det kommer bli lite shopping... även fast jag inte ska ha med mej mer nu.

Nåja, nytt schampo och balsam är givet. Ska skaffa ett som skyddar mot solen strålar!
Vi höres när jag är hemma i Lidköping igen! Chibby!

image958




Snygg på Preben!


Nu har min hårfärg fräschats upp! Skönt!
Nu fattas bara en solbränd hy till det mörka håret ;)
Luktar underbart salongs gott... mmm! Plus att håret känns babymjukt!

Känner mej en aningens hungrig nu. Trots att jag fick allvarliga kräk-känslor efter den där pajen. Hmm, gott i början men jag brukar inte käka massa sånt längre och det märks. Blääääääääää!

Har inte kikat färdigt på filmen än heller. Hola bandola, jag är verkligen hopplös. Men om jag inte åker till Trollhättan imorn så SKA jag fixa klart resväskan.

Just de ja, fick äntligen köpt ett nytt läppglans från Nouba oxå!
image957

Peace!



Hopplös...


Ja, jag erkänner. Jag har inte packat nåt än.
Men jag HAR vart ute o gått med Enzis! Och det var kallt! Det blåser svin ute. Men nu har jag duschat, pluggat in "The Ex" i dvd.n och precis tagit ut hallon-pajen ur ugnen. Jag passar på att njuta av det ljuva livet...

image956

Mmmm, don't you just looove it? ;)



Got what I wished for!


Jajjemän! Solen lyste när jag vaknade!! Men för att hinna samla den mängd energi jag behöver, skulle tuppen väckt mej idag.

Nu äre typiskt nog mulet och det är bäst att jag och vovven rusar ut på promenad innan regnet börjar sippra ner från himlen. Men sen måste jag på allvar packa färdigt. Veta hur jag har det. Nu är allt ett blurr...

Mer på schemat?
Klockan 18 ikväll ska jag infinna mej på Preben och N är snäll och färgar mitt hår ;) Yiiihooo! Härligt att bli ompysslad på salong och slippa stå med huvudet i badkaret liksom :P

Take care!
image955


Träna eller inte träna, det är frågan.


Jag velar hit och dit. Egentligen borde jag bli klar med packningen. Men dans är ju kul. Och detta blir sista gången innan avresa. Träning it is!

Himlen sprack upp tillslut och nu har vi en fin kvällssol :)
Innan jag åkte in till stan för lunch med N, regnade det. Mysigt. Verkligen.

När jag drog upp persiennen imorses kunde jag lika gärna dragit täcket över huvudet igen. Imorgon skulle jag vilja vakna till strålande sol så att man vaknar på rätt sida och är fylld med energi. Energi som ska gå åt till att packa "klart", skriva en lista på sånt jag måste akut-handla och bestämma en gång för alla vilka skor som ska med och vilka som faktiskt får stanna hemma.

Men det tar vi imorn.
Efter träningen tänker jag kika färdigt på filmen "Step Up". Jag vet inte än om den klassas som bra... Jag är ungefär halvvägs.

Pysen!

image954

Konstigt prassel i huvudet...


Jag har säkert med mej på tok för många linnen nu. Men det skiter jag i.
Det roliga är att alla linnen man inte tycker om här hemma kommer att passa asbra nere i Spanien. Haha! Till exempel det här vita. Har jag ALDRIG använt. Men jag har packat ner de ändå. För i Magalufs dimma är det ju en 10-poängare. Håller du inte med mej? ;)

178038-953

Jag vet ärligt inte hur jag tänker ibland. Men nu får de bli såhär. Jag har inte planerat att tänka mycket alls i sommar ändå. Bara köra liksom. För en gång skull...

Peace!


Blev man klokare av det?

Nepp, ingenting faktiskt.

5 st bikinis ligger nu i kassen med sånt som måste med.
Jag sållade bort 1 med andra ord.

* Bandå - Check!
* Svart - Check!
* Rosa - Check!
* Prickig - Check!
* Brun Fjäril - Check!

Nu har jag gått igenom linnen, toppar, kjolar och klänningar.
Kvar är tröjor, byxor, underkläder och allt annat.

Men jag kräver en paus. Att planera för ett halvår framåt, varvat med att slinga sin mammas hår tar på krafterna. Jag vill ha söndags-kvälls-mys framför Erik och Mackan på tv och käka kycklingsallad, revbenspjäll med massa fetaost, sallad och tzatziki till :)

Puss så länge mina havrekorn!


Ibland får jag för mej att livet på land är för torrt! ;)
image951

Lost i Bikini-djungeln!

image948

3 nya redan i år... och 3 gamla som jag gillar skarpt. Nåja, 2 som jag gillar skarpt.

Hur gör man?

Känns lite väl hysteriskt att slänga ner 6 st bikinis i resväskan.
Men vem väljer man bort? Ja inte nån av dom nya iaf...

NYA:
image949

Allt från H&M. Gillar verkligen bandå-bikinin.
Men den svarta är basic och snygg! Den bruna med fjärilar är egentligen förra säsongens. Jag har allt spanat på den, älskar ju fjärilar :) Och nu på REA, 50 spänn per del... du skulle oxå ha halat fram plånboken ;)

LAST YEAR:
image950

Den rosa från Bik Bok skriker Magaluf! Var min följeslagare varje dag i 2 veckor. Den måste ju få uppleva beachen igen. Dom andra två, oxå H&M, är ostabila. Den prickiga är super sweet! Väldigt söt på. Men i ärlighetens namn har jag bara använt den guld-mönstrade EN gång!

Hur gör man?

Man provar och ber om att få återkomma...


Stay tuned!


Om en vecka...

image947

Alla säger att dom är avundsjuka på mej. Jag är nästan lite avis på mej själv faktiskt ;) För om en vecka åker jag och tjejerna ner till Mallorca!! Helt galet, med tanke på att det inte vart bestämt alls länge egentligen. Vi bara gör't ;) Ett klassiskt uttryck av min vän Mikaela... hahaha!

Jag ska fortsätta packa idag.
Later!



Köra Galet?

Lördagkväll. Min kära vän M vill köra galet. Idag med. Jag sitter här, osminkad och med gårdagens hår. Funderar. Vill jag? Eller vill jag inte? 22 års gräns på Stadt. Pinsamt om man inte kommer in.

   

Egentligen är jag rätt så risig. Trött efter fredagens bravader ;)
Men jag vet att jag borde börja "träna" inför sommaren... får se hur stabil levern är när man kommer hem! Hahahahah!


Det är bestämt nu att M ska fixa mej en lägesrapport när hon anländer till Gabriels. We'll take it from there...

   Yes Siirrr!

Choklad och Pepperoni!

image934

Fan-Mmmm dagen efter!
Kanske bara syrran som förstår de här? ;)


Delicious!

image928

Vilken kväll! Jag hade så jävla KUL! Känns gött att säga ;)
Det var nämligen längesen man hade en sån där toppen utgång. Även om man har trevligt och enjoy'ar sitt sällis under kvällen så kanske själva utgången inte bjuder på de allra bästa ibland.

Detta scenario slapp jag alltså igår! Only FUNSIS!!
Jag och N spårade fullständigt ur på dansgolvet och efter att M fått Black Jack'a kom även hennes freaky freak-sida fram i månljuset ;) Haahaaa! KUNG sa jag!

Nu lämnar vi allt det gamla här hemma i Sverige och tänker aldrig tillbaks på det som hänt. Eller vad som inte hänt i mitt fall...

image929

- Ska'ru ha?

Aaa nej, jag tål inte starksprit.

- Nää vem fan gör de?




Hej Mina Fina!

Stressad som vanligt... hahaha!
Inga kommentar-svar därmed ;)

Nu är jag off to PARTY!!! Invigning på de nya Delicious i stan!
Ska bli kukelikukelikuuuuul!! :P Tjooooo!


image927

Pözz!


Sömnprobs? Keep it together Emelie!


Är det för att jag sover så länge om mornarna nu?
Borde väl inte vara så svårt att lägga huvudet på kudden, blunda och drömma sig bort?

Nåja, att vakna och se en Bumbi nedanför sängen slår det mesta :)
image926
Hon är nästan mer sömntuta än jag nuförtiden ;)

Vet ni om att det är FREDAG idag? Jag har en SuperFredag på g :D

* Charterfeber nu.
* Promenad med lurven, möta mum.
* FredagsFika ;)
* Step-träning - äntligen igen!
* Och ferre ikväll med Gaylord!!!!!

Solong!




Naptime... ZzzzZzzz


Jag har konstaterat att jag spenderar alldeles för mycket tid framför datorn. Men specielt oroad, det är jag inte. Jag har ju köpt mej ett liv, och ynka 10 dar är de kvar... sen lever jag loppan!

Resväskan är nere... sen kom jag inte längre. Måste göra en plan. Men jag citerar min vän
Mikaela:

"Dagens plan är att jag inte har någon."

x)  Bertil, jag ramlar av stolen av skratt! Jag ska försöka ransonera och prioritera. För måste verkligen hela garderoben med? Jag klagar jämt på att jag inte har någe att ha på mej. Inga fina kläder. Men när man kör ett tanke-scenario i huvudet: Mallis, beachen, sol och palmer, ja då funkar allt. Den där fula tubtoppen tillexempel... röd och vitrandig... knappt använd här hemma. Men den måste ju med! Kommer passa BRASS där nere ;)

En plan vare. Imorgon ska jag rita upp en plan!
Chill!



Modig katt? Eller väluppfostrade hundar? ;)

image925


Bevare mej väl... Nytt CH idag jööö!


Mmmmmys!


Sånt här torsdagsmys är man värd! :)
image924

Satt ute och glassade på verandan med vovven. Vilket väder!
En lång promenad efter att jag smält pannkakorna lite oxå nu på kvällen. Helt underbart!

Jag längtar efter svensk sommar!! Men just de ja... jag ska ju åka ner till den riktiga solen! :D
Peace'ig torsdagskväll på er!



Planering!


Godagens! Idag ska jag släpa ner min resväska och börja tänka på packningen lite. Alla skor som ska med. Alla kläder. Gamla och nya kläder... massa annat. I år trängs laptopen i handbagaget oxå. 3 kg bara de... Nåja, de ska nog gå de här. Man får vara smart helt enkelt.

Made by Moi i lördags!
image923
Hallon-Caprinoska*

Annars ska jag nog inte göra möö idag. Hålla mej på hemmaplan. Njuta av vädret. Take care!


Sommartider!

Nu kan jag inte skylla på blogg.se :) Kände helt enkelt inte för att blogga någe mer igår. Men jag ska skärpa mej... Lovar!

Idag har jag vart på stan med M och N. Fika och sen lite shopping såklart ;) Jag verkar tro att jag är någon form av lyxhustru nuförtiden... Idag blev de skor och linnen + nya solisar och ett gäng hårnålar.

Sen hände en rolig sak när jag skulle åka hem. Stod bakom en bil och väntade på att få köra ut från parkeringen, när plötsligt kärringen framför som sitter vid ratten lägger i backen och pajar min bil!! FAAN!
Papper att fylla i och snack med polisen. Nu får päronen ta över. Verkar inte som att de kommer bli några bekymmer med ersättning o så.

Nåja, skulle tränat men blev så sen hem pga detta att aerobicen fick utgå. Kanske blir de en rask promenix med mor och vovve istället.

Härligt väder blev de tillslut på dagen. Och riktiga sommarkänslor gav solen igår faktiskt! Då fick jag spritt i kroppen och knåpade ihop en sån här :)

Ljuva Sommartider!


Härlig va? ;)

Vi ses!




Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Gud, vart har ni varit? Hahaha!
En konstig känsla det där att inte kunna blogga... men ändå skönt på nåe vis ;)

Men nu är vi här! Och vi kräver en rejäl update.
I helgen var jag som sagt i Skövde hos min syster. Vi vet redan att shoppingen went well. Jag kan även rapportera att utekvällen blev lyckad! Bilder kommer.

Först ska jag bara visa min härliga Friisväska:
image922

Pissbild, I know men orka ta och ta för att jag skulle få en bra :P

Vad har mer hänt?
Jag klippte mej igår! Fräscht. Och idag ska jag fika med N och vid klockan 15.00 ska jag vaccinera mej mot Hepatit A... burr! I hate sprutor!

Och så kommer gaylord hem!!! M styr Ali mot Lichan :)
Nu har jag lite bråttom här. Men räkna med att jag återkommer! Sweeeeeeeeeeet!