En Uke!

Gott Folk!
Vad finns det att saga? Jag ber om ursakt... ja, jag ar kass pa updates nufortiden. Men min ork och energi ar bortblast. Jag ar sliten. Darfor har jag och Mikaela om exakt en vecka landat i Stockholm igen och dagen efter ska vi styra Ali (M´s bil alltsa) mot Lischan. Det kanns bade och. Ska bli skont att komma hem men guuuuud vad jag kommer sakna det har. Och alla manniskor har... vissa speciella mer an andra.

Vad hander da?
Jo nu har vi flyttat till en ny lagenhet. Den ska vi bo i tills vi aker hem. Hela grejen att vi var tvungna att lamna den andra redan igar ar skadad men what to do about liksom?
Den nya ligger lite langre bort men den ar finare och fraschare!

Idag har jag fri dag! Ska ju oxa sluta jobbet denna vecka! Och sen chilla nagra dar innan Sverige tar over. Har vart pa beachen med Mika, degat framfor film och ikvall ska vi ut och kaka + supa skallen av oss for ovanlighetens skull :P

Love-lifet ar still liiiite weird men den storiga kompisen is right... This is Magaluf. We should just enjoy it!
Nagon har "lovat" ett nattbad idag... vi far se hur de blir med det. What´s the point of getting to attached anyway? Hmm...

Naja, dags att styra upp sig infor kvallen.
Tack for alla kommentarer! Hinner icke svara pa dom nu men till mina vanner: Jag saknar er med!!! Och vi ses ju snart :) Till er andra - PUSS O KRAM!


Och det har härliga ska man lämna?
Vad gööööör jag?? :)





Hola Amigos!

Sitter pa internetcafe igen... jag pendlar mellan det och parken nere vid lagenheten, hahah!
Det ar fortfarande super harligt att ha syrran har pa besok. Lag pa stranden igar och myste ihop...

Jag har ett bestamt datum hem nu. Iborjan av augusti. Mer kan jag inte saga. Min van Mikaela vill att de ska vara en hemlighet... och bloggar ar ju offentliga :P

Tror jag kommer jobba ca en vecka till. Tjana pengar och sa... sen glider vi lite och sen ser ni mej hemma i Sverige!! Kanns konstigt att snart lamna det har. Allt och alla... men nu ar jag trott pa bade det ena och det andra. Lite lugn och ro hemma tack. det ar vad jag behover.

Jag ar lite besviken pa att bade jag och Mikaela brot reglerna har nere... ;)
Vi sa ju No Feelings. Och well, feelings or not... karlekstrubbel far du uppenbarligen overallt. Oavsett om du befiner dej i lilla trygga Lidkoping eller far ivag pa aventyr i galna Magaluf.

For att latta lite pa forvirringen for er kan jag saga att saker och ting tydligen blivit komplicerade nu mellan mej och min DJ ni vet... Halften ar mitt fel men varfor maste killar alltid ha puckade vanner? Och varfor lyssnar dom mer pa sina puckade vanner an sig sjalva? Naja, vi skulle "prata om det" idag... men killen ar ledig idag! Smart tankt...

Men livet ar fullt av erfarenheter... och det finns ju inga daliga sanna!
Take care sweeties! Puss och Kram!

Jag och Marica med varsin klassisk pose ;) Hahahahahah!

G'day mate!

Då vare dags  för en blogg igen då. Sitter på balkongen och förbereder. Sen går jag ner till parken, kopplar upp mej och postar inlägget.

Det är galenskap som vanligt här. Haha... morgondopp med Underbaraste personalen här nere, frukost med workers på Papis  innan man ens gått och lagt sig. Tequilashottar över hela bardisken, en som sitter i trappen och sover och så vidare.... Men vad vet jag? Det kanske är normalt att dricka sista ölen på ett café när klockan är 08.00? ;) Att vandra hem när solen är påväg upp.


Hur som helst, min syster med pojkvän är här på besök och det är jätte skönt att få träffa dom igen. Vi har trängt ihop oss i lilla lägenheten men de funkar fint. Jag hade min lediga dag igår och självklart kördes det galet :P Iaf för oss som är veteraner these days ;)


Idag är jag fruktansvärt trött. Tänker käka lite tonfisksallad efter internetandet och sen invänta jobb. Borde gå hem och sova direkt idag när jag slutat. Hoppas de blir så... man vet ju aldrig vad som kan hända är i Magaluf. Planerna ändras snabbt...


Over and Out!

jag och marica drar en Turbo-Combo :P


Syrran pa besök!

Jag lever och jag hde en galen kväll igar... hahaha!
Update kommer. De strular med bokningen hem nu sa jag sitter tajt till för blogg tyvärr.

Min syster är här nu!!



Idag...

...planerar vi hemresan pa allvar!
Hoppas biljetten kan bli bokad :D



Iiiiih!

3 dagar...


... sen kommer äntligen min syster och E hit! Underbart att få träffa dom igen!

I can't wait ♥


Vad händer i mitt liv? Jag vet knappt själv. Dagarna rusar förbi. Har varit här i exakt 3 månader idag, på datumet. Ibland känns de omöjligt att lämna det här. Men bara ibland. Jag ser fram emot att komma hem och landa. Komma tillbaka till vardagen, som jag vet att jag kommer klaga över iofs. Sakna Magaluf redan första dagen hemma och att efter en vecka på hemmaplan få damp .

Men vet du vad? Det är totally worth it. Bara att få komma hem, lägga sig på gräset och ha busfröt Enza runt sig är värt guld. Jag längtar efter att köra bil. Laga riktig mat och sova i min säng! Framför allt saknar jag mitt egna space. Jag vill ha mina grejer ifred! Ett städat hem och lugn och ro.


Hur som helst, livet på jobbet känns lättare. En ny tjej från Polen har börjat och vi fann varann direkt :D. Hon är verkligen mycket roligare än den andra sura bitchen som bara ska bossa och bestämma. Och sen har jag ju Mr DJ oxå ;) Fast mer än så får ni inte veta... det är hemligt. ;) Hahahaah!


En viss någon  här nere frågade mej häromdan om jag var lycklig. Det var förstås taget helt ur luften. På hans numera kaxiga vis... Och vet ni vad? Så länge jag har mina vänner, min familj och mina framtids drömmar så är jag lycklig. Sen fattas naturligtvis vissa delar. Livet är inte fulländat. Kommer det någonsin att bli det? Går inte allting ut på att hela tiden sträva efter bättre saker? Nya saker? Att sätta nya mål och nå dem? Nya drömmar och förverkliga dem?


Bara några tankar sådär... här bortifran Magaluf på Mallorca.




Make a wish and place it in your heart. Anything you want. Everything you want.

Do you have it? Good. Now believe it could be true.


You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile, the next wish come true.

But if you believe that it's right around the corner and you open your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it... you just might get the thing you're wishing for.


The world is full of magic, you just have to believe in it.

So make your wish.

Do you have it? Good.

Now believe in it. With all of your heart.



Livebild :)

Tröttis!

Hej!
Internetcafe idag. Ar sa trott pa att min dator strular sa ni anar inte... Gaaaah!
Naja, annu en harlig dag i Magaluf. Vill man verkligen aka hem? Svar ja, men saknaden efter alla fuck ups och livet har kommer bli stor. Vi far se nar hemresan blir. Augusti nagongang iaf, som sagt.

Sen vill vi aka tillbaka och tajma alla bartomningar. Och vem glommer bort Reunion 08?? Oh my, de finns mycket att se fram emot nar man ar tillbaka hemma oxa ;)

Hander nog inte sa mycket idag. Har kakat Dagens pa E4.an, internetar nu och drar nog en film innan jobbet. Lite sova kanske? Mina ogon ar trotta efter en slirig dag pa jobbet igar :P

Hoppas ni mar bra och njuter av livet! De gor jag :)
Pussen!


Hallå och Godag!


En aningens bakis idag faktiskt, de kan jag jag erkänna ;)

Ledig igår... myspys dag med Mikaela. Ute och käkade Fajitas på Chili Loungen på kvällen.

Ferre efteråt såklart ;) Önskar jag hade fler lediga dagar i veckan.


Ber förresten om ursäkt för kass uppdatering. Jag har inte haft energi helt enkelt. Men hur som helst lutar de åt att vi åker hem den 3 augusti redan. Känns både bra och dåligt. Man kommer sakna detta livet super mycket men hemlängtan är ju kolossal (eller hur stavas de egentligen?) Speciellt nu när Ralle har sina föräldrar här på ön. Han har myst på deras hotell under sina 2 lediga dagar nu. Men om 1 vecka kommer min syster med pojkvän hit!! Längtar!!


Det enda jag inte vet än är hur jag ska göra med jobbet. När jag ska sluta alltså. Vi vill ha lite glid-tid här nere innan vi drar hem. Bara njuta av Magaluf ;) Men samtidigt är ju pengar bra. Jag vill spara dom på kontot så gott jag kan. Har ju redan gått åt en hel del cash för mej här som hade otur med jobb. Tjejerna funderar på att säga upp sig från Godfather redan den 21.e och jag känner ju inte för att jobba när dom ligger hemma och koser sig då ;) Men vi får se.




Nåja, dags att styra sig lite innan klockan slår åtta.

Hoppas allt är bra hemma i Sverige. Snart ses vi igen :D!

Puss o Kram!!


Ps. DJ.n på jobbet: Check! ;)


2 sidor av allting...

Godagens!
Idag har vi en ganska skön känsla i kroppen. Allt känns mycket lättare när man har en plan. Och planen är ju hemresa i början av augusti. Fast de går upp och ner... vet att jag kommer sakna allt massor här. Men oj O'boy vad jag längtar tills jag kan göra allt hemma igen. Fortfarande njuta lite (förhoppningsvis) av den svenska sommaren oxå. Åka till Liseberg och Smögen :) Ååååh!

Men ni vet ju att jag älskar Magaluf oxå!
Här blir man ner-shottad på Underbar fast man hade en nykter kväll. Man ligger på stranden och steker, badar i det härliga medelhavet, käkar fajitas i solnedgången på Chili Lounge. Man sitter på balkongen med favorittidningen i handen. Tar en Irish-latte eller snarare en smoothie nuförtiden på BeachCluben. Jaaa, man lever ett fasligt fint liv.

Det finns 2 sidor av allting...

Jag har förresten en hottie på jobbet ;) DJ.n gör att jag till och med längtar efter att gå dit ikväll alltså. Hahaha! Lite flirt hit och dit, vem vet vad som händer... jag tror att bollen ligger hos mej :P

Nåja, vi har blivit rätt lugna med utgång på sistone. Inte så kul längre, trött efter jobbet. Vill helst bara gå förbi Subway, dra en Chicken Teriyaki på Honey Oat Bread med ost, sallad, tomat, saltgurka och ostsås. Mmmmm! Sen bums i säng och försöka få lite sömn... klockan är ju typ 05 innan jag somnar iaf eftersom jag slutar 04. Well well...

Nepp, på tal om sova... kanske en liten stund innan jobbet?
Vi hörs gullungar! PUSS!!!



Hej!

Jag lever... men när internet strular på E4.an så känns de knas att få ihop tid till blogg.
Håll ut!

Öhm, jag funderar mycket på Magaluf. De är väl de som händer just nu.
Take care!

Dax för planering!

Min dator vägrar samarbeta med E4.an helt enkelt. Men de är ganska skönt att mysa lite här på BeachCluben oxå. Men detta kräve rlite planering enligt mej... blogga hemma i lägenheten och sen bara publicera det här. Spara tid :)

Man hinner nämligen inte så mycket på dagarna. Man sover, går till stranden, duschar o fixar, käkar och sen ska man jobba. Det är till och med så att man hellre går hem och sover efter jobbet än fortsätter ut i dimman faktiskt. Jag som slutar 04 hinner aldrig vara med mina vänner ändå. Dom är ute på äventyr när jag kommer ut eller så vill dom gå hem... SOPOR! ;)

Nåja, jag och Mikaela kom på en plan:
Jobba juli ut, glida 1-2 veckor här nere, åka hem och sen komma tillbaka på Bartömningarna!!

PAX!

Puss o Kram på er!!