Updates

Underbart god Fajitas på Chili Loungen häromdan :)





Igår hade jag en riktigt BRA dag, om man ser utifrån hur mycket jag fick gjort.
Blev inget jobb på Godfather... tråkigt faktiskt. Någon annan hoppade in. Får se om jag får slita lite idag istället. Hur som helst, efter IKEA fixade vi iordning på alla saker. Mycket skönt! Sen drog jag käk här på E4.an. Handla lite. Trodde jag skulle jobba, men nej. Då gick jag ut och gick istället!! Äntligen! jag måste verkligen träna på något sätt här nere! Har gått upp några kilo och trivs inte längre med min kropp... not funny! Mitt ansikte är tjockt! BLÄ på det ;) Men nu ska jag fortsätta gå minsann!

Efter promenaden städade jag hemma i köket. Fint där oxå nu. Och så SKA de hållas!!! Nu behöver bara badrummet städas oxå. Kvällen avslutades med fest :P

Pirat-tema som sagt på BeachCluben.






Har tyvärr inga kort från själva BeachCluben.

Kul kväll igår. Även om jag är besviken på att Gulbrallan  gick hem "tidigt"...  Jajjemän, Emelie har hittat nytt span ;) Men vi ska nog ut och kika läget ikväll med. Vi har nämligen fått vårt första besök nu! Tom, som gick Barskolan med oss förra året har precis anländit.

Av någon anledning, som jag inte kan förstå nu, tyckte vi att det var en bra idé att käka såklart innan vi gick hem igår (läs: imorse!)... Värsta grilltallriken på Casablancas uteservering med:

* Grillspett
* Kycklingbröst
* Lamkotlett
* Något annat kött
* Korv
* Friterad potatis
* Coleslaw

och extra bearnaisesås!

Jaa, vad ska man säga? Stadig frukost helt enkelt ;) Klockan var runt halv sju på morgonen... GALET!




Take care, fågelungar!




IKEA!



Idag... äntligen! Vi har vart på IKEA i Palma och shoppat saker till lägenheten!! Massa lådor så att vi kan få ner våra kläder för en gång skull :) Nya lakan och handdukar. Badrumsmatta och lite saker till köket. Känns super bra!



Se så fint de blev vid min sovhörna ;)


Blev inget jobb igår. Jag hade ont i magen. Istället gick jag och Marica till Chili Lounge och käkade Fajitas! Och en supergod efterrätt med choklad och apelsin-philadelphia typ :D Supermumsigt!! Och mysigt!  Bilder kommer upp imorn tror jag. Efter detta la ´jag mej i sängen och kikade film faktiskt. Orkade inte utgång. Var jävligt skönt att sova kan jag tala om ;)

Ikväll blir det utgång dock. Pirates-tema på BeachCluben! Lite utklädnad och party party efter jobbet! Blir gôj ;) Egentligen hatar jag att klä ut mej men en sjal på huvudet och svarta krigs-streck i fejjan kan jag gå med på... hahah!

Hoppas ni har en jättefin fredag! Som vanligt håller jag inte ordning på vilken dag det är här :P Alltid lördag typ för oss... lite knasigt man lever. men du måste älska det!

Puss på er!



Ps: Fortsätter att visa hur bra horoskopet stömmer ibland asså ;)

Mitt horoskop på Facebook idag:
There is a more dynamic and outgoing quality to your life style now. Try to clear the emotional dust away by doing something you really enjoy. Head out with some of your friends tonight and light up the town. Try not to ruin someone else's good time with judgmental remarks.

Sooool i Paradiset!


Hej mina vänner!
Idag har jag äntligen kunnat ligga på stranden igen! Solat och fått liiiite färg iaf ;) Känns som att det går skitsegt på den fronten. Snöflinga fortfarande liksom... typ ;P Nää, men de har vart dåligt väder länge här nu och ibland när de är sol är man för trött för att orka pallra sig upp. Hihihi...

Jag har haft 3 lugna och kontrollerade kvällar ute på rad nu! Hurra på 3, okej?
1... 2... 3... HURRA!!!! Nu funderar jag dock på om jag ska ut eller inte ikväll? Dom andra vill... vill jag? Får se hur jag känner efter jobbet. Jobbar säkert mellan 20-23 eller 23.30 idag.

Tror inte jag har så mycket på hjärtat idag faktiskt. Eller ja... vi kan säga såhär, mitt hjärta behöver återhämta sig. Jag bröt regeln här nere. No Feelings.  Hur svårt skulle de va? Nu får jag skärpa mej. Jag förstör bara för mej själv. Jeeez, jag befinner mej i Paradiset. Det kryllar av mums :) Varför hooka up sig på en kille? Nej, nej, NEEEJ!

Favorit i repris...
None

Sweet!


Mitt facebook horoskop för idag:
Sympathy and understanding are emotional qualities that take on greater importance now. You should try to deal with issues today without becoming emotionally involved. Avoid becoming too attached to anything or anyone. Your ideas will be met with a nod and your efforts will be rewarded with a handshake.



28 maj!


Mulet idag med. Jag är måttligt trött på vädret här i Magaluf nu! Sooooola sa jag! Speciellt när alla ni där hemma talar om hur härligt sommarväder det är i Sverige! Fuskigt! Hahahah!

En lagomkväll igår oxå :P Var ute med minibossen på Godfathers... mohahahaha!
Vi ska tydligen ut ikväll med... många kvällar på rad nu igen. Men man får passa på att köööööööra! ;)











Förövrigt tycker jag ibland att horoskopet på facebook stämmer läskigt bra :P Det är nästan varje dag nu som vissa delar alltid stämmer. Hahahah! Lite roligt... Sen kan man ju tro vad man vill om sånt här ;)

Mitt horoskop för idag på Facebook:
There is a need for change, a desire to break with outmoded patterns from the past. You have had so much on your mind lately that you have forgotten what is important to you. Redefine your priorities and devote more time to family affairs. If others don't want to be directly involved in what you're doing then leave them behind.


Pözzen!



Vad jag saknar nuuuu!




Idag saknar jag Sverige. Inte så att jag vill åka hem direkt. Bara att jag verkligen saknar allt. Familjen, Vännerna, den underbara hårbollen på kortet!! Och självklart den svenska sommaren som tydligen är på väldigt god väg...

Att bara åka ut med båten, lägga sig på en klippa och njuta av solen medans vågorna slår lite lätt mot berget. Att gå barfota i gräset hemma på gården. Eller bara gå Helde-rundan  en sen eftermiddag med Bumbi :)
Shiiieeeet, nu blev de nästan lite jobbigt här. Fan va jag längtar efter allt det där!! Jag vill krama alla hemma som betyder så mycket för mej! Gosa med vovven och ligga i sängen framför gamla OC-avsnitt.

Nåja, jag kan drömma om allt det där. Hemma och här är två skilda världar för mej.
Jag har det jätte gott här och igår lyckades vi med den här bra'iga utekvällen! Lagom av allt! ;) Vi kör en repris idag...

Solong!



Lägesrapport


Min Jobbsituation:

Jobbar på Godfather's men inte så många timmar. Klarar mej inte på det i sommar. Visserligen lovad jobb på Oas i början av juli men det vågar jag inte lita på! Har pratat med Chili-chefen. Typiskt nog hade han redan anställt 4 pers i helgen! Crap! Men jag ska ändå prata med honom idag igen. Dom skulle se över läget igårkväll nämligen. kanske behöver dom mer folk. *Hoppas* Sen ska jag fortfarande prata med GG-bossen och höra om de finns nåt. Vad som helst. Jag kan till och med torka spyor hela sommaren... *Urk!*

Min Partysituation:

Ikväll ska vi ut. Men idag ska jag ha en sån där rolig och bra utgång! Inga minnesluckor och ingen råfylla som gör att du vaknar upp helt förvirrad. Jag har tydligen skådats tillsammans med 2 engelsmän klockan 7.30 på morgonen.Detta likes ikke av moi! Jag har inga som helst  minnen av detta. Jag repeterar. INGA som helst minnen. Skumt!
Jag saknar mina lagom fina utekvällar här ;) Där man har kul, dansar och faktiskt inte beter sig som en råtta.

Det är inte ovanligt att komma hem såhär efter en blöt kväll på Beachen!


Det ska frossas på kladdkaka här strax på E4.an. Sen i eftermiddag innan jobb ska vi gå ut och käka. Fira lite extra idag :) Jag jobbar förmodligen 19-stängning... slutar kanske halv ett, ett. Sen hem och fixa håret, byta om och dra ut i vimlet. Vi hörs mina trogna läsare! Vi hörs!

Pöss!


Hej Hej, Hallå!


Näää, vi tar om det där. Så pigg är jag verkligen inte!! Kan nog erkänna att jag är liiiite bakis idag. Skulle behöva sova lite till och med. Ovanligt? Nej.

Utgång igår. Ovanligt? Nej :) Men kul hade vi. Tills Casablanca iaf... sen äre lite dimmigt. Vet inte hur många shots man fick i sig uppe på det stället. Vill nog inte veta. Det kan bara gå utför när man gör sådär... Haha! Men hem kom jag. Dock utan min svarta kofta. Öööö, känns som att jag snart har en egen hitte-låda på BeachCluben :P Hoppas tröjan finns kvar. Ska gå ner sen och höra. Och försöka styra upp jobb. När man vill prata med folk hittar man dom ingenstans. Men annars är dom runt varje hörn minsann. Funny.

Ska jobba ikväll igen på Godfather. Lite cash iaf. Även om det inte är mycket.
Annars finns det nog inte så mycket att säga just idag. Det regnar. Jag har bestämt att denna dagen är piss!

Puss o Kram!


Det var en gång i Magaluf...


Nu regnar det igen! Kan jag få skrika ut hur less jag är på detta?? I Magaluf regnar de inte. Vid Medelhavet regnar det INTE! Gaaaah! Dagarna blir hopplösa här när det regnar. Vad ska man göra?

Nåja, ikväll ska jag jobba på Godfather  igen, Hjälpa till lite. Ska försöka få tag i en annan person jag vill prata med om jobb oxå. + en den där svenska restaurangen, CHILI... ska verkligen prata med chefen där oxå.

Måste. Styra. Upp. Jobb. Nu.

Igår skulle vi ju ut... Barskolans avslutning. Hmm. What can I say? Trötta och somande framför en film istället. Men ikväll är jag verkligen taggad för att kolla läget. Nu kööör vi! En ny grupp att välkomna! Och Beach-tema på BeachCluben! Smidigt eller hur? ;)

Här kommer lite kort från Palma-shoppingen oxå! Enjoy!!

image1022

image1023

image1024

image1026

image1025

Chibby!




Tröttis!


Ögonen åker ihop. Jag blundar. Snart sitter jag här och sover. Borde sovit lite mer idag men istället... upp och hoppa. Nu köööör vi! Mottot här nere ni vet ;)

Helkul kväll ute igår. Jag och Marica körde lite förferre hemma. På med nya klänningen (ok, jag provade flera olika outfits under kvällens gång men tillslut blev de nytillskottet), sen ut och körde galet.

Idag klockan 17 bänkar vi oss på Barskolan. Avslutningsdag för grupp 3. Drinktävling och galen fest på kvällen. Jag har ju inget annat val än att festa med dom... right? ;)

Önskar jag aldrig hade slarvat bort kameran! Vill lägga in partypics till er :(
Men förhoppningsvis får jag lite bilder av Mikaela snart.

Ha de gott där ute! Pözz!

image1016

Porto Pi


God eftermiddag bloggers!
Här sitter jag. I E4.an soffa. Inte käkat någon Dagens faktiskt. Istället har jag och tjejerna vart i Palma och shoppat. På ett shopping centrum som heter Porto Pi. Jag unnade mej en ny klänning på Zara. Annars höll jag allt i pengarna. Känns inte alls bra att inte ha ett jobb. Måste ha inkommande cash ju :P Men jag ska väl ta mej i kragen och prata med en restaurang sen här. Åh, de känns så drygt att behöva söka jobb igen! Fan!

Men allt i livet kan ju inte vara lätt, har vi ju tyvärr konstaterat...

Efter en snabb sväng hemma styrde vi kosingen mot BeachCluben. Latte för Mika och Smoothie för mej. Vattenmelon idag. Gottish!

image1019

Livet kan inte bli mer chill än såhär :)

image1018

image1020

image1021

Mikaelas kamera innehåller kort från dagens shopping. Kommer förhoppningsvis upp imorn!

Well well gott folk. Det blir en kväll ut idag. Var faktiskt hemma igår med så nu har jag skippat party och fylla 2 dagar i rad! Ganska skönt faktiskt! Men nu vill jag ut och träffa folk. Inte dyng. Bara ut och ha kul!

See ya. Wouldn't wanna be ya!


En ny dag mina vänner!


Lite bättre idag. Men fortfarande slö och lite halvt borta ;)
Tänkte jag skulle ge mej ut och söka jobb men energin är ju inte på topp. Men ingen kommer ju göra det jobbet åt mej...

Äntligen har jag stekt på stranden igen iaf! Super skönt men varmt. Skulle behöva massor av mer färg på kroppen. Pinsamt att fortfarande vara såhär blek :/ Men jag har inte "haft tid" till solning. och sen har de ju regnat några dagar faktsikt :P

image1017

Tog en rejäl hemmakväll igår. Film och sova! Men det blir nog en liten sväng ut ikväll. Iaf bara för att kolla läget så att säga...

Hur är allt hemma då? Har ni fortfarande härligt försommar-väder?
Take Care sweeties! Pöss!




This was not suppose to happen!


Jag ska vara ärlig. Jag mår skit. Har legat i sängen hela dagen, tills jag dog av hunger vid halv sex och pallrade mej hit till E4.an och drog en Dagens :) Feber tror jag och sen är det många känslor i kroppen nu.

Jag har väl nämnt att allt kan hända i agaluf? Jooo men serru, det är sant. Nu är jag arbetslös igen :( Känns verkligen skit tråkigt!! Trodde allt var kirrat och klart med Oas och det kändes perfekt! Men så igår sa Jeanine att hon fått ett erbjudande som gjorde att hon var tvungen att pendla och då lämna baren ibland. Därför vill hon ha en mer erfaren person som kan ha ansvar. Hon har dock lovat mej jobb i juli men det vågar jag ju inte lita på nu :/ Hon vill alltså att jag ska ta ett annat jobb nu, känna på pulsen och träffa turister och sen komma och jobba på Oas när de är som mest att göra. Hmm... allt är förvirrat! Känner mej verkligen lurad och besviken. Men sånt är livet. Fullt av överraskningar. Och varje motgång du tar dej igenom gör dej oxå starkare.

Hem ska jag INTE ;) Jag hittar säkert ett annat jobb. Känns bara så drygt att söka igen. Och dt är ju bartender jag vill vara! Men en brittisk bar kan kvitta... fulla engelsmän är en plåga! Jag kräks på dom! Och som jag sa... mottot är alltid "I med spriten, ut med skiten!" Not my kinda style.

Well well, nu ska jag gå hem och fortsätta dega. Imorgon är det en ny dag. Man får lov att vara lite depp innan man tar nya tag. Ikke sant? :) Puss på er vänner!!

image1015

Flytt!


Jihooo! Nu slipper vi hyresvärdskärringen!
Äntligen flyttat till nya lägenheten. Kommer nog bli bra det här. Måste bara orka fixa iordning allt nu. Plocka upp allt o få undan väskorna o bla bla. Åka till IKEA oxå och införskaffa sig nödvändiga saker. Små saker som gör att man känner sig hemma.

Jobbade igår. Väldigt lugn kväll. Och jag skulle gå hem efter jobbet. Hah! Trodde du och jag. Men Marica kom förbi innan stängning och kalasade till det. Sen drog vi till Beachcluben och stekte på dansgolvet. Inte många timmars sömn inatt så vi fick lov att kliva ur sängen kl 11 för att hinna packa klart och städa.

Ledig ikväll... blir väl en kik ut :P Men först en powernap som heter duga.
Tyvärr verkar ingen ha sett röken av min kamera :( Jag MÅSTE ha en kamera. Så... bränna pengar sa jag.

Den här gör min kropp till någon annans ;) Måste börja träna här nere for God sake!
image1014

Blipp!



Sliriga Emelie borde stanna hemma!

Hahahah!
Jag hade massa fina kort från Oas att visa er idag... men... något hände.

Jag och Rasmus drog sjuttioelva shots på Casablanca igår. Hmm, sen slirade jag ordentligt och fipplade bort min digitalkamera. FAAAAAAN! Fan Fan Fan! Hoppas någon vänlig själ hittade den på Beachcluben igår och att jag kan få tilbaka den snarast! Orka lägga pengar på en ny kamera här nere. DRIIIIIIITT!

Så förlåt vänner,  jag känner inte för att blogga mer idag!
Köss





Oas Öppningen!


Heeeeeeeeeeeeej!
Jävlar va kul jag hade igår! Jag har hittat min plats här i magaluf och du kan fethajja att det är BAKOM baren på Oas :) Allt gick fint och jag ser fram emot morgondagens jobb. Jag är nämligen ledig ikväll. Och det passar ju ypperligt då det är Kinky Pinky tema på Beachcluben! Hmm, what the fuck ska man ha på sig tro?

Glada premiär gäster!
image1012

Mina kollegor! Therese och Sara
image1013

Inte så mycket folk igår. Säsongen har inte riktigt kommit igång än. Men jag skakade en Dadda där och en Emelie's special där ;) Roligt att jobba i en bar där kvaliteten är viktigare än mottot "I med spriten, ut med skiten!" liksom... ;)

Nåja, hem och sova en sväng nu. Sen KÖÖÖÖÖÖÖÖR vi! ;P
Pussssss!



Oas!


Gott folk! Ikveld åpner vi Oas! ;)

image1008

Jag gjorde visst lite reklam igår :) Men vad gör man inte för jobbet? Heheheh!
Slirade lite igår, men det var jag värd. Höll ändå det hela på en normal nivå... skulle behövt sova några fler timmar bara. Lite grusig i ögonen just nu och ikväll jobbar jag från 19-05! Powernap i soffan kanske?

Hade möte i baren igår vid 22. Pimplade cider och öl. Vid tolv-snåret drog jag med T hem en sväng och drack vin. Sen ner och möta M på jobbet. Vidare till TreO, sen GG, Viking och Beachcluben. Mycket skoj kväll! En riktigt BRA dag igår överhuvudtaget skulle jag vilja säga :P

image1010

image1011

Nämen... allvarligt. Jag ska nog powernap'a lite. Jag må vara i gott skick ikväll! Okej, knarka facebook först. (Nej, vi har inga liv som vanligt :D Hahahah) Kössssssar från eder Magaluf Pärla



Hyresvärdskärringen - Du kan ta dej i arslet!


Nu har hon vart på oss igen!! Vi tajmade henne precis när vi gick ut från huset förut... och hon talade glatt om att hon vart inne i VÅR lägenhet igår. Nu äre tydligen (enligt henne) grisigare än förra gången. Men det är inte sant. Klart de är liiite stökigt när man bor 4 pers i en etta men orka klaga, vi flyttar ju på måndag!! Vi är iaf tvungna att städa, plocka bort alla skor (?) och diska (vilket vi redan gjort för helvete!) innan klockan 14.30 imorn. Annars kastar hon ut oss. KÄRRING! Hon kan ta sig nånstans. Ska bli sååå skönt att slippa henne kan jag lova!

Hur som haver. Ferre igår. En ROLIG kväll! Som alltid iofs ;) Men igår öste jag på dansgolvet igen. Jag är kung på dansgolvet. Beachens dansgolv... GG's dansgolv.

Jag och Rasmus började kvällen på TreO. Liten Shandy med sugrör :P Sen blev vi bjudna på "Champagne". Mysiga killar på TreO må jag säga :) Efteråt blev de såklart en sväng till E4.an. Sen GG, mötte upp M and M på Viking och avslut på Beachcluben.

Mera stek ikväll. Sista chilldagen nu nämligen! Vi öppnar Oas imöra!! HURRA! Ska bli så kul :) Wish me luck! Marica är ledig ikväll så nu öser vi en förfest. Sen ut i dimman igen ;) Ni vet säkert vart vki kommer gå! Heehehe!

TreO
image1006

Rasmus och dom söta norska jänterna :)
image1007

Nu köööööööör vi!


Magaluffa!


Inget stek på stranden idag. Gjorde något annorlunda istället... tog vårt pick o pack och traskade in på E4.an. Här käkade vi lite god mat och nu nördar vi oss i soffan med datorerna :D Inget som känns igen va? Hahahaha!

image1005

Igår blev det någon form av både lugn och lite galen kväll. Dom vanliga ställena. Shandy på TreO. Lite stek på E4.an. Viking-visit och sen Beachcluben. Jag beslutade mej dock för attg å hem INNAN stängning igår :P Tog sällis med pojkarna som bor på vägen och sen fixade jag mej en kebab. Gottish!

Men ikväll äre ferre på riktigt. Kan vara inne på mina sista chilldagar nu. Möte ikväll med Oas-gänget. Hoppas vi kan öppna senast fredag!

Ha en GLAD dag :)
Puss!


Steka!


Jiiihooo :) Solen is back! Jag passade på att steka 2 timmar på stranden tidigare. Sen softade dagen på som vanligt... duschade och nu har jag suttit på E4.an sen halv sex. Käkade fisk med potatis och remouladsås! Behöver jag säga att det var himmelskt gott med fisk? Man äter dåligt av de annars här kan jag tala om.

image1004

Mikaela blev råfull igår. Det ska hon INTE bli idag. För Emelie orkar inte ta hand om henne mer ;) Hahahaha! Vi ska faktiskt gå ut och TA DE LUGNT ikväll! :) Håll tummarna för oss! Hoho!

Nu har jag suttit här och gjort massa annat så nu orkar jag inte ens blogga... Mmmm SOPA! Men jag ger er något saftigt imorn istället. Aight? Puss o Kram!!



Årets Bäst Sagda... Än så länge!


" I Magaluf ligger vi i hemlighet!"

Hahahaha, aaa just de! Jag har nog aldrig varit med om mer snack förut! Alla vet allt om alla och det pratas öppet ska ni veta... ibland tror folk saker som inte är sanna oxå. Men sen äre heller ingen som orkar bry sig.

Emelie har spårat några gånger här nere. Och säger sen att det INTE ska hända igen. Men vem försöker hon lura? Klart det kommer hända igen. Hon är ju i Magaluf ;) I lördags vare kalas. Öppning av Viking och Mikaela och Marica tyckte de var en bra idé att jag drog en absint shot. Mjooo, sen är allt en liten dimma. Jag var uppe på varenda bardisk här nere typ och gjorde Body Shots.... hahaha! Blev nedsprutad med grädde på Viking och Tequilan rann ur naveln. Galet sa jag! Men av bilderna att dömma hade jag hur kul som helst. Dock tänker jag inte lägga upp några sånna sliriga bilder här. Nån måtta finns det. *Kling*

image1001

image1002

image1003

Jag hängde såklart på Beachcluben till stänging. Blir tillsagd som vanligt att jag måste gå hem. Vinglar ut och träffar på Simon som säger att vi ska gå och käka. Hoppla! Jag är på! Drar till haket och käkar ostburgare med pommes som jag dränker i aioli. Gottish! Någon gång efter 7.00 är jag påväg hem... drar upp mobilen och gör bort mej. Sen låser jag upp dörren och möts av en tom lägenhet. Emelie är den enda som gick hem ensam. Vilka roomies man har va :P Däckar i sängen precis som jag är. Fräschade upp mej lite senare under dagen men det är faktiskt helt sant att jag inte gjorde nåt igår. Inte en jota. NADA! Låg i sängen hela dagen. Skönt!

Men ikväll rullar allt på som vanligt igen....
Jag citerar Rasmus " Man kan alltid busa lite mer här nere..." Hahaha!

Puss på er mina änglar!



Halleluja! Det är torrt ute!


Håper regnet är borta för gott nu!! Det spöregnade verkligen hela dagen igår. Men vi styrade upp lite fest ändå. Jag var sjukt taggad först. Men sen hände nåt. Som vanligt... alltid händer det nåt här ;) Jag tappade stinget och plaskade hem innan stängning av Beachen för en gång skull :P Och jag lovar, det var en sjö i mina dojjor när jag kom innanför  dörr'n. Yuuuack! Min kofta fick agera paraflax... Genialiskt! Aaa just de!

Behöver jag ens nämna vad som är på g ikväll? Ny Barskolegrupp och öppning av Viking - Köra galet!!

Annars lunkar livet på som vanligt. För omväxling skull sitter vi på E4.an nu och steker med våra snuffar :) Hahah! Ska snart beställa lite käk... ska bara smälta kalkonsmörgåsen från TreO :P
Hoppas Hockeyn visas här sen vid halv fem!! Missa VM är ju kefft :(

Bästa maten på E4.an! ÄLSKA!!
image1000

Myspys Lördag på er!!
Love!!



En pissig dag.


Pfft. Det regnar i Magaluf!

Vilket har gjort den här dagen rätt seg än så länge. ÖKEN! Hade en helt nykter kväll igår! Drack juice på E4.an :) Ett under att dom inte spetsade den i smyg... hahaha! Det är inget ovanligt här. Mikaela skulle beställa en Redbull men det gick inte in hos grabbarna. Så där satt hon iaf sen med sin VODKA Redbull :P

Funderar på en lugn kväll idag med. Vi får se. Isåfall tänker jag inte ens gå utanför dörrn. Men det är möjligt att det blir utgång. Hoppas regnet ger sig. Imorn blir det mega ferre iaf! Ny Barskolegrupp och öppning av Den Glade Viking! Längtar!! ;)

Har tyvärr inget kul alls att bjuda på idag. Hoppas ni mår bra?
Puss o Kram!

Linda kör en Body Shot sista kvällen!!
image999

Hoppla!


Hemmakvällen har på någe vis uteblivit. Ferre med galen inställning och vrickade slut ;) Hahaha! Men idag tänker jag sooooova! För jag behövs inte på restaurangen och ännu har vi inte öppnat Oas. Så ledig och SOVA sa jag!

Jag spårade totalt i måndags. En sån full kastrull ska vi inte se igen :P *KLING* Hade därför en lugnare kväll i tisdags. Inte hemmakväll men lugnare... ja lugnare helt enkelt.

Men igår vare avslutning för grupp 2 på Barskolan. Drinktävling och sen köra galet! Jätte kul kväll ;) En hypnotisör (eller va de heter) på Beachcluben och vare sig jag tror på det eller ej så vare skoj att se på! Hahah! "You're funny!" :) Blev ett antal glas av min egna drink... som alla btw verkar gilla skarpt ;) Tjooo!

Jag och M kom väl hem som vanligt vid 7-tiden på möra. Tänkte sova ut men nehepp, då blir man väckt att hyresvärden som ska kolla fönstren eller nåt. Sen passade hon på att klaga samtidigt på vårt stök och krävde at vi städade :/ Sagt och gjort. Nu ska vi verkligen hålla det SNYGGT! Speciellt nu när Linda åkt hem och vi får 2 nya roomies. Jag längtar dock tills alla vi 4 nu kan flytta till den andra lägenheten!!

Nää vet ni vad? Nu äre dags för lite chill på Beachcluben. En kaffe :)
Take Care Sweethearts! Jag saknar mina hjärtan i Sverige!! Puss!

image998

Hyresvärdkärringen, det här är inte Emelie & Mikaela.
Det här är några andra. Fuck You! Puuuuss & Kram!





Hello! This is Emelie speaking...


Jag känner lukten av dålig update. Nåja, förlåt.

Öppningen av GG Nightclub i fredags var spårad ;) Riktigt skoj! Än så länge har inte så många hittat hit till vår party ö men i sommar kommer de steka! Alltså inte överdrivet mycket folk än på stället men jag känner en ny favorit... Jag som jobbar till 5 om mornarna sen på Oas kan glida in efter stängning och ta en bärs ;) (Dom stänger 6.00) Ja, jag skrev bärs... jag har börjat gilla de nu! Hahahaha! Fast Shandy är godare...

Detaljer sa ni. Okej. Premiären började med att jag och Linda gled ner till Beachcluben vid 22-tiden. Drack en JÄVLIGT god jordgubbs Mojito och pimplade snittar. Mikaela joinade oss efter work och när tiden kom och kändes redo smet vi in och checkade läget på nattklubben. Inte så mycket folk som sagt så vi hoppade över till Gjöken och dom andra "vanliga" ställena. Tror vi var på GG vid stängning och sen åter till Beachcluben. Mycket drinkar och fulltankade jag... hoho jaja, ööööm, tror klockan var nån gång efter 7.00 när jag och M däckade i sängen med kläder, smink och ja, allt man inte ska ha under naptime :) Men roligt sa jag!

image994

image995

Vi har kört galet i 2 dagar till efter detta. Trots att vi i princip bestämt lugn hemmakväll varje dag. Bra jobbat! Men man måste passa på. Sommarn är snart slut ju ;) Näää, men när jag börjar på Oas blir de ju inte så mycket ferre ihop. Precious time nu alltså.

Ledig dag idag för oss. Har solat, käkat köttbullar med mos, brunsås och lingon här på E4.an. Gottisch! Var förbi Oas innan oxå och skrev ner lite drinkar. Strax dags för chill på Beachcluben. En jordgubbs smoothie skulle sitta perfekt i kistan! :)

Avslutar dagens med en livebild ;)
image996

image997

Peace!


And She Scored ;)


Ibland ska man gå händelserna i förväg och tro på sig själv. Plötsligt händer det du vet :P I got what I wanted. Typ. Mer än jag ville på ett sätt. Jag fick respekt. Nu äre bara "Keep going Emelie, keep going" som gäller...

Ikväll ska vi köra galet. Som vanligt! Men extra knas just idag. Stor premiär för nattklubben på GG Beachclub! Helt syyyykt sa jag! ;) Köra galet!

image993

Efter en latte, alternativt smoothie, på Beachcluben snart tror jag att jag måste ta en seriös powernap hemma. Har knappt sovit en blund i natt om jag ska vara ärlig. Hoppsan Kerstin ;) Mina ögon är sådär snyggt röda och min kropp är full av energi. NOT! Men vi ska ändå köra galet! Jag tog mej friheten att inte jobba på restaurangen ikväll.

He'på're!



Arrrrriba!!


Nu jäklar mina vänner!! Nu är det klart med jobb! OAS! Bartender på en svensk bar. Kan inte bli bättre egentligen! Ända sedan vi bestämde oss för att åka ner hit så hade jag siktet inställt på Oas. Tänk att jag fixade det ;) Upp till bevis för mej nu när vi öppnar den 9 maj. Hoho!

Kan säga såhär oxå. Det har gått hur fint som helst med "No Feelings"-regeln här. Men jag måste erkänna att jag tofflat ett par dagar nu. En viss someone är svår att hålla känslorna borta från. Speciellt nu när jag fått information som fårvånar mej. Få personer förvånar mej faktiskt. So what can I say? I'm trying to hang in there...

Och nu händer det grejer. Vi är framme vid "To night is the night!" Men nu ska vi inte gå händelser i förväg. Vi tar kvällen som den kommer. Jag är ju i Magaluf trots allt :) Men planen är jobb 20-23 sen ut och köra galet. Som vanligt ;)

image992

Jag fixar :P