Off 2 Work


Hope you have a great saturday!
See you later, alligator!

Lördag 28 feb

Hej Hunis!
Snart slut på helg. Sista arbetsdagen innan min helg börjar iofs... Vi hade massor att göra på jobbet igår hela tiden! Jag och V kom liksom aldrig ikapp i baren. Men det var kul! Tiden rusade förbi. Och vi hade hur mycket barmat som helst. Ka-tsching! ;)

Jag är lite sliten idag dock. Eller så är det bara den vanliga tröttheten som smyger sig på. Det är soligt och fint ute iaf och det piggar alltid på humöret. Som vanligt börjar jag tidigare idag... redan 14.30 faktiskt. Vi hörs innan jag åker!

Jag älskar mitt jobb :)

Fredagsmys

Kaffe . OC . Fredagsfika . Handla .
    Dusch . The Hills . Work .


Väntar på systerligt besök. Kanske, kanske inte? Får se om jag hinner åka till jobbet innan sis med boyfriend kommer förbi en sväng. Anyhoo, det är fredag for sure. Jag har hunnit handla lite, karatefort faktiskt. Med håret i slarvig knut, mjukisbyxor och skinnjacka ;) Najs kombo huh? Tog en välbehövlig och uppiggande dusch när jag kom hem. Fikade med mamma och pappa, läste senaste skvallret i Klick! och nu är det väl läge att styra upp sig inför jobbet. Hoppas det kommer lika mycket folk på Afterworken i em som förra fredagen. See you later hunis!!

Puss!


The early dayz

Good Morning Sunshines!
Soligt och fint ute! *peppar peppar* (igår när jag skrev det försvann solen... suck)

Det härliga vädret får mej att tänka på livet ett år tillbaka. Då man tog ett kliv ut i världen och in bubblan. Jag och M pratade om de igår. Alla känslor man hade i kroppen. Good and bad. Första veckan i Magaluf, vi bodde på hotell Vista Sol. Letade lägenhet och jobb. Blev stammisar på folktomma GG och E4:an... :) Really good times!


Trots att jag saknar det varje dag, ser jag framemot en SVENSK sommar med allt där till.
Åka ut med båten, barfota på gräsmattan, sena grillkvällar, Liseberg, Måndaxklubben... :) You know how it goes!

But just in case...



What? A girl can dream, can't she?

Och jag letar vidare såklart... Det går sådär. Fan om man hade liiiite mera mynt i fickan. Damn va jag skulle brassa då! But hey, de är inte mitt fel att jag föddes i Vågens tecken. Vi bara gillar vackra ting... de är så.
Men den som väntar på något gott...

Aaaaaaw va snygg den är!!!

www.blocket.se

Jag drömmer om lite allt möjligt just nu.
But time to wake up! Eller tvärtom... Halv ett, suck. Måste sova. FREDAGS MYS IMORN! :)  Puss!


Is i magen?

... or just keeping your hands off the menu? ;)
Äh, screw that! I'm so OVER all the drama.

Ny dag, nya tag.
Sol ute! Inte en sekund försent för den att kika fram. Stay!
Har börjat kika på The Hills, saknar alla från LB men Lauren är ju Lauren. I find her life... hmm, how do u say? Interesting. Jag låtsas att det är jag som sitter i den nercabbade bmw.n och njuter av LA's värmade sol :)
 
Brilliant!


Pözz darlings!

Totally into OC

Jag tittar alldeles för mycket just nu.
Jag säger som min goda vän F: "Det känns som mitt liv kommer tillbaka när jag tittar på det, eller kanske de förvinner? Vad vet jag?"  Lite knäpp blir man nog ;) Men ändå är livet i Newport en inspiration. Och även om säsong 3 inte är den bästa, är Marissas hår to die for! Den färgen vill jag ha igen!!



Ha en bra dag!
I'm goin to work... still in my scruffy Ford-car :(


Someone salted my game...

Darn!

Men om killen tänkte sälja bilen till mej trots att 2 pers redan var på väg för att kolla på den, varapå den ena i princip bestämt att ville ha den... jaaa, då borde jag väl fattat att han skulle göra the same thing to me.
Ingen bil alltså.

Im officially out on the market again... What? That came out wrong ;)


Fika-mys, bilförhandling, semla och kunglig förlovning...

.. det är inte konstigt att jag har ont i huvudet.

Har precis sett klart säsong 2 av mitt precious Orange County. Och i samma veva konstaterade jag att jag spenderar alldeles för mycket tid framför tv och dator just nu. But yet here we are... ;)

Träffade
pärlan L på vårt stammisfik över en islatte. Pratade livets funderingar, framtidsvisioner, kärlek och vuxenliv. Men kom fram till att naaaaa, we're still young, free n single... well, I am single. But we're both young and free :P

Köpte med mej semlor hem.
Det är ju trots allt fettisdagen idag :D

"Hörde" att Vickan äntligen ska gänga sig. Och nu sitter Tilde de Paula med följe i tv-rutan och diskuterar det. Hmmm. Undra vad dom possibly have to say om min förlovning, när den dagen kommer.

Och ang. bilen... Jag väntar på samtal från nuvarande ägaren.
När vi pratade i förmiddags var den min. Men man vet ju aldrig. Jag har noterat en sak oxå som jag vill ha settled innan jag skriver på några papper. Den som lever får se.

Yeah, my head is spinning.
Later!


She's beautiful tho :)


Well, how 'bout that ;)

I think I landed the car... also meaning:
Jag tror jag precis har köpt den här bilen :D

Det är lite galet, considering I haven't seen it IRL yet. Men jag tror hårt på att våga chansa för att vinna. Yeah, big believer. Hmm, well we haven't sealed the deal än så att säga. But it's so on...!



Eeeeh.... ja.

OMG igen!

Tack vare Kenza laddade jag ner Googles Picasa 3.
Nu kan jag äntligen låta fanatsin flöda. Ett substitut till Photoshop som aldrig vill funka.

KOLLA! Jag vet inte ens hur detta hände. Jag bara tryckte hit och lite dit så hade alla mina bilder jag har sparade samlats i ett enda stort collage. Coolt!



Jag måste verkligen sova nu så jag kan VAKNA
och sätta tänderna i både bil och Picasa!

Totally vibrating on a high frequency right now ;) So high!





Oh my GOOOOOOD!


I mean, OH MY GOD! I found the perfect car, then I lost the perfect car... Then I found the perfect car again!! This cannot be anything else than fate! It's fate man! I'm telling you, that car is mine!


"Håller på å röjjer upp lite här..."

Nej, det har inte hänt så mycket sen sist faktiskt. Jag har inte ens målat klart naglarna. Men jag har lagat mat, och jag har pratat med M i telefon flera gånger. Hmm, det enda riktiga "ta tag i dagen" jag gjort är nog det här...


Klick

Now I'm really in the mood 4 sum ice cream and OC!
Jag vet, ni tror probably att jag inte har nåt liv... och de kanske är sant ibland, vad vet jag? Låt mej leva i Newport Beach ett tag till. Reality will show off soon enough.


Måndag 23 feb

13:49... Va säger ni? Dags att ta tag i dagen? ;) Frågan är vad som menas med just "ta tag i"? Jag är ledig och har inget speciellt för mej. Kanske blir en mysig fika av i em. Kanske tar vi den imorn... jag ska måla naglarna, as usually. Men först ska jag käka nånting. En seeeen frukost. Eller vi kan kalla det lätt lunch. I normally don't do frukost längre. Det blir en kaffe typ. Hörs senare helt enkelt! xx

And the Oscar goes toooo....

Tjena mittbena!
Ingen vidare koll på mej idag. Toodeliho. Vad har jag gjort?
Well, jag var ju över at the Vennman residence. Mumsade muffins,. drack latte och tjötade om livets alla funderingar med bästa F ♥ Kom hem, watched Greys Anatomy och sen hamnade jag på jobbet och hade biomys med grabbarna :)

Jag är förstås sugen på att vända på dygnet nu i och med Oscars galan som går av stapeln inatt. Men jag orkar inte. Det är något speciellt med just Röda Mattan. Troligtvis kollar jag på nåt sammandrag imorgon istället.



Keep in touch!
(Whatever that means in Scottish...)




"Can't fight fate"

Good morning little birds!
Nu är det söndag igen och jag är ledig! Mina söndagar brukar va mysiga. Förra veckan hälsade jag på syster i Skövde och idag är det min vän F who's next out. Hon är hemma i Lidköping and I'm goin over there.


Waching the "Rainy day women"


Seth: I need you to give me one last shot.
Summer:You had your shot. Remember when we were dating and you sailed away?
Seth:Yeah, that's what I want to talk to you about.
Summer:You have no right to do this to me. Not now, okay? I'm hanging up.
Seth:Okay, just tell me this. When you're with him, is it like what we had?
Summer:You know what, I can't remember that far back. And clearly Cohen, what we had wasn't as awesome as what you had with Ryan, otherwise you wouldn't have left. So right now, I'm leaving you.



Lördag 21 feb


Yes, en bild säger mer än tusen ord.
Skulle inte ens kunna ge er tusen ord om jag ville. Mina lördagar är inte för världen. Vaknar sent, käkar lite och sen åker jag till jobbet igen ^^ Haha, men imorn äre HELG! Hoppas ni har en fin lördag! Det ska jag ha. Det är ganska mysigt nu i melodifestival-tiderna ändå... städar alltid lite uppe i baren på lördagar. Och på radion har vi P3 där dom intervjuar kvällens artister :) Snyggingarna i E.M.D är ju tydligen med idag! Puss o Kram



Guldkväll! :D

Hej mitt i natten! Eller god morgon för er som är uppe tidigare än jag...
Har precis kommit hem från en riktig guldkväll på jobbet. Jätte kul!  Massa folk på Afterworken! Och mycket folk nu på kvälls slutet. Fantastisk stämning i Sky och idag vare en sån där kväll då man bara inser hur sjukt najs jobb man egentligen har ;) Jag trivdes ordentligt. Det gör jag ju alltid iofs men idag syndes de nog extra mycket :)
 

Fantastic! ;)
I'll see you 2morrow....



Great idea, Summer Roberts!

What a day!
Jobbade till 01 både igår och i onsdags natt. Sov några få timmar natt, var nämligen uppe med tuppen och åkte till Skara med mamma och vovve imorses. Bumbi har haft lite problem med tassen och nu har klon opererats bort :(  Snuffis då! Men hon är lika glad som vanligt förstås. Lite groggy förtillfället skulle jag tro... päronen hämtar henne sen.

Efter detta käkade jag frukost i soffan och somnade sen framför OC.
Det var ju skönt och behövligt, men jag var lika pigg som två hekto gröt när jag vakna igen. Well, dusch och make up, fixat hår... nu är jag påväg till jobbet. Jag borde va påväg iaf. Sen som vanligt... eller jag skulle inte välja att kalla det sen egentligen. Börjar först 16, men planen är att alltid va på plats 15.30 för att få lite mat i magen. Dock tvivlar jag på att det finns fläskfilé och bea kvar till mej nu ;)

 

"Maybe I should stop chasing boys and focus more on myself"

Det va inte jag som sa det. Det var Summer.



Happy Friday hunis!!
I love you! ♥




Todays Em (me backwards?)

   

Jag har gjort de lite till en grej nu...
So why stop? I know u luv the pics! ;)

You can't hide in that snow

Vet ni vad? Det här hade vart perfekt för ett par månader sen. S.N.Ö. Nu känns det mest kallt och onödigt. Jag sitter ju med solglajjorna på och bläddrar i H&M.s sommarkatalog... typ. Men det är ju trots allt inte ens Mars än, kanske läge att tagga ner lite? ;)

Det är lite roligt hur många hemligheter som kommer fram i snö dock. Här "ute" där jag bor springer det en hel del djur. Väldigt mycket djur tydligen. Spår överallt...  och inte fullt så mysiga spår :/  Var ute nyss på den vanliga rundan med Enza och hittade blod i snön!! Yuack!! Det var som det droppat liksom, ganska mycket! Men bara just där... så de kändes inte som en djurslakt direkt. Mycket knepigt.

Nåja, njuterska som jag är ;) ... nu ska jag koka kaffe och äta lite digestivekex med ost framför OC. Snart, snart, snart är den här Linday-eran över! Thank God! See you later alligator! Och i sann Emelie-anda bjuder jag på några rader...

 

Romeo save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real,
Don't be afraid
We'll make it out of this mess
It's a love story baby just say yes, oh,

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town I said:

Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don't know what to think
He knealt to the ground and pulled out a ring



But I guess reality never is like that?


Det är ju för fan svinkallt ute!!

Var tvungen att värma mej med hårfönen förut.
Nu skulle ett varmt bad sitta fint. Men tick tack, tick tack... Nu ska jag till jobbet.



Kom förbi och håll mej sällskap vettja ;)
Huggie


Onsdag 18 feb



Hej!
Onsdag... halva veckan har gått för dom flesta. Tiden rusar förbi som vanligt. Och idag står inte mycket på schemat. Telefondejten - check! Nu ska jag måla naglarna. Sen bus-promenad med vovvis och lite mys framför tv.n innan det är time 4 work.

Preben och jobbet

Gokväll!
Min To Do-list utökades något. Nu är jag fräsch i håret... igen. Natta klämde in mej kl halv fyra på Preben. Och strax är jag påväg till jobbet för lite chill med gänget. Bara vart hemma snabbt och käkat nu. Busy to have a day off ;)

Later!

Min vovve blir inte lika bra på kort som jag ;)

Tisdag 17 feb



Good Morning Sunshines!
Ledig så även idag. Passar bra att luncha med N då och catcha up lite. Tänkte passa på att springa in på H&M oxå och leta efter ett par nya snygga svarta byxor att jobba i. Sen måste jag handla. Tänkte prova något nytt och förhoppningsvis gott till middag!

Hämtade ju förresten ut ett H&M-paket igår. Hela den här beställning vi gjorde från början har spårat ur. Jag har redan fått 3 paket. Skickat tillbaka och bytt. Lagt till nytt. Och fortfarande fattas det saker som nu ska komma i början av mars! Helt messed up. Och skorna jag längtat efter passande inte ens! FUCK! Nu måste jag byta dom oxå. Killen i telefonen sa att dom va små. Fast jag lyssnade inte direkt just då, jag har ju ändå nästan alltid st 36 på sånna skor. Men wow!, han hade verkligen rätt. Fuck igen! Jag fick typ inte ens i tårna.

See ya later!



Goin on chapter 5


Yes sir!
Klarade chapter 4 och nu är jag inne på number five!! Som tar vid där vi slutade sist, men nu måste jag sova och hämta energi för att orka lista ut vart man ska ta vägen här näst... ;)
Natti!


Farligt att gå ut i blött hår?

Jag fortsätter med mitt OC-maraton som pågår... Nu är jag klar med säsong 1 och skuttar in på nr 2. Det helt klart jobbigaste i den här säsongen är Lindsay och Kirstens drinking problem. Jag är så allergisk mot that Lindsay-girl. Nu kommer ju oxå Trey in i bilden. Och Alex slätar av några stycken i serien... Should be interesting.

Men innan dess ska jag in till stan och handla glass.
Hämta ut ett H&M-paket oxå. Och mamma kom med förslaget att gå en runda med Bumbi på stan. Men först har hon tvingat mej att jag blåsa håret. Det är tydligen INTE bra att vandra ut med icke torrt hår i den här kylan. Kommer ihåg hur hon alltid tjatade om det efter vi vart på badhuset när vi var små ;)

Later!


Summereth, Sethummer... ;)




Emelie-Dag!

My new beauty
 

Nyss inkommen från en bitande kyla utomhus.
I think I deserve a warm bubblebath now :)  Ibland har jag speciella Emelie-dagar. Och det har jag idag. Då tar jag hand om mej själv lite extra. Bubbelbad, manikyr, hårinpackning... och Ben & Jerry glass :)

Alla ovanstående saker ingår i vardagen egentligen men det känns lite lyxigt att hinna med allt på en o samma dag. Oftast är manikyren bara en jobbig sak som måste göras :P Och hårinpackning använder jag ju ofta i duschen ändå. Hmm... bubbelbad däremot kan väl ses som något extra. Hoppas ni har det lika skönt dom jag!

See ya!


Lay all your love on me



Såg förresten på Mamma Mia - The movie ikväll.
Mysig film. Jag blev helt tagen av det här klippet... KÄRLEK!
Jag önskar mej en grek som kan sjunga ;)

Huni! I've found the perfect song for us


Maybe I was stupid for telling you goodbye

Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight

I know that I've got issues

But you're pretty messed up too

Anyway, I found out I'm nothing without you


 

Nej, jag har inte hittat på raderna själv.
But I might as well have...

Den sista  linen kan du dock stryka. Cause I'm doin just fine!
Nu äre nighty night! Wake up smiley like always :)


Kaktus

Hej Hopp Galopp!
Hemma igen. Några blommor rikare och med smaskig paj i magen. Dock köpte jag ingen kaktus på Plantagen, som på bilden... men jag kom på att kaktusar är ganska roliga ting. Och dom passar bra på bild.



Däremot blev jag kär i alla orkidéer som fanns! Jag fann en hjärtevän som fick följa med hem. Den otroligt vackra skapelsen kommer upp på bild sen. Vilken fin söndag! Och kvällen ska avslutas med pizzeria-mat!! Jag är sugen på kebabtallrik. Alltid :)

/ Your one and only - Sweetnose!



Jag behövde inte hata världen...

... vilket är skönt. Måste erkännas att det hade känts jobbigt att behöva hata den här världen när jag älskar så mycket i den.

Det är sol ute! Inte lika strålande som igår dock.
Och som planerat ska vi snart åka till Skövde och hälsa på i syrrans bo.  Men innan vi drar iväg här funderar jag lite på en ny mobiltelefon. Denna kunde kanske va nåt? Gillar den med lila touch! Tyvärr har Ericssons senaste telefoner strulat en del. Och den här skönheten kostar pengar. Jag funderar nog lite till...


Sony Ericsson W902



Have a great day you guys!
Huggie!!


Svart & Vitt - Gott VS Ont...

Jeeeezes! Jag ska tala om för er vad det absolut värsta är med att jobba natt den här tiden på året. Det är nämligen när man slutat och ska åka hem. Köra bil hem. Först sitter dörren fast. Då måste man rycka. Hårt. Men inte så hårt att handtaget går sönder. Sen måste man skrapa rutorna, och har man glömt vantarna hemma blir det ett extra fult ord... kanske två. Det är ingen vanlig is man ska skrapa. Nej, den sitter som Berget's hand mot Ruschkinoff-flaskan. Därför orkar du inte skrapa ordentligt. Ibland orkar du inte ens skrapa sido-rutorna. Det ångrar man sen, när man inte ser ifall de kommer nån i korsningen. När du sen startar bilen och ska iväg innfinner sig en imma på framrutan. Och det hjälper inte att fläkten är på max. Tro mej. Men att stanna och vänta ut imman känns högst oaktuellt. Detta resulterar i att man kör lite i blindo. Farligt? I know. But a girl's gotta do, what a girl's gotta do. Jag satt bokstavligt talat med huvudet i ratten hela vägen hem, bara för att kunna se lite av vägen iaf.

Och även om du lyckas ta dej hem helskinnad, finns det mycket kvar som kan gå snett. Jag tror att min "fredag den 13.e" va idag istället... eller va sägs om:

* hade sönder x antal saker
* hällde vin på bordet istället för i glaset
* snubblade nästan i trappan... puh!
* stod strandad själv i baren med en beställning på 6 Irish Coffe-helveten, typ 10 pers som ville beställa och ett  gäng som skulle betala sin nota...

dessutom gick påsen med jobbarkläderna sönder precis när jag gick ur bilen, så allt trillade ut i snön.

Men sen finns det underbara stunder oxå... :)
Så här härligt hade jag det tills mörkret föll över staden.







Nu ska jag fan sova sönder sängen!
Ledig dag imorn och jag svär, om jag vaknar upp till en grå och mulen dag så tänker jag hata världen! Peace mina fina!




Stuck on your heart

 

Later!


14 ♥ Feb

It's a beeeeautiful daaaay!
Jag älskar att vakna upp med solen utanför. BÄSTA!



Hamnade framför MTV i soffan när jag gått upp. Det roligaste jag vart me om hände då x)  Ett program som hette The X-Effect började. Det handlade om ett par som gjort slut och nu skulle träffas igen med sina nya respektive. Grejen är att alla trodde dom skulle umgås alla 4 ihop. Men istället åkte paret som va ihop från början iväg ensamma på en romantisk weekend. Suck tänkte de andra 2 såklart. MEN, here's the twist ;).... dom 2 fick OXÅ åka till samma hotell. För att spionera på dom andra!! Hahahah. Så där satt de gamla exen och hade mysigt ihop lyckligt ovetandes om att deras nya partners hörde och såg nästan allt. Helt sinnes! Hur fan ställer man upp på nåt sånt eller? I slutet var ex-paret såklart tvugna att välja partner... tjejen valde sitt ex. Medan killen stannade hos sin nuvarande nya brud. Snopet... Och igen, VEM utsätter sig för nåt sånt? Amerika alltså.

Nog för att de känns som man lever i ett eget Big Brother ibland...
Very well, börjar jobba 15.00 idag. Jag hoppas det är lika fint väder imorgon. Då ska vi till Skövdeland. Kiss Kiss!


Och just de ja, det är Alla ♥ Dag idag... :)
Va snälla mot varann!

I do luuuuv my hair!

 

Fredags-pimpad. Time 2 work. Soon.
Inte riktigt än. Kikade på Semester Svenskar imorses. Det är ju så man blir lite lätt sugen på att åka till Thailand alltså. Bara lite... :P  Min morbror är där just nu. Precis där, i Semester Svenskar... lyxigt hotell. Men jag skulle nog få spel på Fritidsresor. Känns som det är så "försvenskat" allting. Det är ju den nya kulturen man vill ha! Kan inte förstå folk som ligger vid hotell-poolen hela dagarna. But hey, that's just me...

Anyhoo, jobb alltså. I think it's gonna be a good day :)
Catch you on the flipside!



"Cohen, can't believe that you do that Cohen" ;)



Good Morning Sunshines!
Fast de är ju inte morgon längre... vart vaken läääänge ;)
Har blivit riktigt duktig på de här.
Sitter i sängen med blött hår. Det måste blåsas. Suck. Det är ganska tråkigt.

Sen blire FredagsFika. U know it  :)
Semle-lyx som efterrätt!! Mmmm!

Later!

Bara för att det ibland känns som "time 2 move on..."


Sometimes the time just slips away

And your left with yesterday

Left with the memories 

I'll always think of you and smile

And be happy for the time

I had you with me

Though we go our separate ways

I won't forget so don't forget

The memories we made





Jävla fuck Facebook!!

... alternativt: Jävla fuck dator!

Av någon konstig anledning hänger sig min dator när jag är inne på Face nuförtiden. Så då måste jag stänga ner den sidan och öppna en ny och logga in på nytt och fortsätta där jag avslutade. Otroligt irriterade och tidskrävande!

Fortfarande snölandskap ute och som vanligt har vovven fått en skogspromenad. Efter det hade jag världens snällaste mamma :) Hon är ledig denna veckan och idag tyckte hon vi skulle mysa ordentligt. Därför hade hon köpt grillad kyckling, mina favorit frallor och min absoluta favorit ost! ("Bonnmoran") Sådär satt vi i soffan och myste framför OC med kaffe i handen. Det var nog mest jag som kollade på OC iofs.



Torsdag... alltså helg imorn! Alla Hjärtans Dag på lördag.
I år jobbar jag på denna hemska dag ;) GREAT! Då kanske jag slipper slira på Martini, dansa på borden inne på Stadt eller få  veta att killen jag gillar, som inte hade tid för ett förhållande, "råkade" bli ihop med en annan.

I'll see you when I see you.


Wednesday kind of look


Piggelin igen  :)  and goin 2 work earlie...




You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start, from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to buy my time
I used to beat around the bush
I'd rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late




Good Morning!

Jag vaknade faktiskt av ett vårigt fågelkvitter vid niotiden!
Men när jag drog upp persiennen var det full snöstorm goin on :/

Mysigt iofs. Skogspromenader med vovven är som bäst med ett vitt täcke under fötterna. Men alla vet ju att jag längtar förbaskat massor till VÅREN! Och jag kan inte riktigt se våren genom snökaoset utanför mitt fönster.

Nu måste håret blåsas och sen tränger jag coffee!
Over and out!



Do u think u can change u'r mind?



For now I'll have to wait

But baby if you change your mind

Don't be too late

'Cause I just can't go on

It's already been too long

But you can make me whole again





Tisdag med stan och långpromenad

Hej alla glada!
Vaknade utvilad och go klockan 10. Då var mamma redan uppe och i full sjå med att baka. Inte mej emot som då fick rykande färskt bröd till frukost ♥ Lite kaffe på det och förra veckans avsnitt av Semester Svenskar... Mysmorgon!

Sen gjorde vi lite ärenden på stan. Äntligen hittade mamma några sänglampor hon faktiskt tyckte om. Och så hjälpte Fluff oss att köpa en ny mobiltelefon på Elgiganten ;)  Nu äre bara jag kvar... Fast jag sparar ju mina pengar tills den rätta bilen dyker upp :)

Snöig långpromenad och efterlängtad lax till middag.
Nu blir det snart mörkt ute och då känns det som att dagen redan är över. Tänkte jag skulle åkt in till jobbet lite ikväll o umgåtts... men man är ju fan skadad som hänger där ÄVEN när man är ledig :P Vi får se. Nu ska jag iaf gå vidare i Kings Quest. Chapter 3 nu :D

Puss och Kram!!



Göteborg i mitt ♥

Heeeeej!
You alright darlins?

Jag är efter många om och men hemma ifrån Gbg nu.
Jag stod och titta på avgående och ankommande tåg-tavlan i två timmar. TVÅ TIMMAR! Shit. Alla tåg som passerar Partille stod still. Tydligen hade en olycka skett. Alla blev försenade. Jag hörde nåt om att någon skulle hoppat... tragiskt.
Så där stod jag helt själv. Strandad inne på Centralen. Men det är inget lite choklad i fickan och senaste numret av Glamour inte kan fixa ;)

Jag och Fridolina har haft en mysig tillvaro tillsammans. Vi körde roadtrip upp med J's bil igår. Gjorde quick-stop i Vårgårda och turen tog slut på Marklandsgatan. Där dumpade vi några kilon och sen tog vi spårvagnen in mot stan. F skulle städa lite på sitt jobb på Avenyn. Vi handlade på vägen hem och resultatet blev gooooa varma mackor. Sen tittade vi på Dirty Dancing, käkade godis och jag slingade F's hår. I sann Emelie-Frida-anda! :) De har blivit en tradition nu.



Vi tjötade oss till sömns och vaknade pigga o glada.
Efter frukost blev det buss med sightseeing in till Nordstan. Jag hade planerat att shoppa massor men det är ju oftast då man kommer hem med tomma händer :(
 
Nåja, nu fick jag med mej en påse hem iaf. En kofta från Gina. De var förresten oxå en rolig historia... Jag glömde kolla vad den kosta och hade inte alls tänkt slänga ut 300 spänn för lite grått, visserligen mjukt o mysigt, men ändå... tyg. Jaja, det var bara att betala och se glad ut. Den är ju faktiskt jätte söt på. *blink blink* Jag spenderade bara pengar på mat efter det. Jag ville ha skor. Men det blev inga skor. Jag ville ha nåt nytt från Bik Bok. Men det blev inget från Bik Bok. Nya hårprodukter? Nej. Inte ens det.



Nu är jag skapligt redo för sängen.
Ett nytt avsnitt av OTH och vakna upp till en ledig dag imorn.
Japp, ni läste rätt. Jag har blivit ledig imorn. Mysdag med mamsen I think!

PUSS och KRAM!!
Love u all!



Göteborg, here I come!

En god natts sömn. Och nu mår jag lite bättre.
Egentligen vill nog kroppen helst ligga hemma och sova... men det är ju Göteborg in a minute!

 

Jag pyste från jobbet vid halv elva igår. Då hade min febervarma kropp fått nog. Dessutom var det skumt nog otroligt lugnt på jobbet. Alla var verkligen hemma och tittade på Melodifestivalen. Fast som alltid så trillade de in folk när jag gått hem. Men jag hoppas dom klarade sig ändå...?

F kommer snart och hämtar upp mej. Sen blir jag kvar i Gbg tills imorn.
Jag har försökt komma på hur mobilbloggandet går till. Jag har ju provat ett antal gånger men det funkar bara inte. Om någon eldsjäl där ute vet hur man gör så välkomnar jag ett tips eller två!!



Om inget mirakel sker så hörs vi med andra ord imornkväll när jag landat i Lidköping igen. LoveLoveLoveLove!


S...lö(r)dag

Gomorgon!
Gomiddag!
Godag!

Ja jag vet inte vad man säger vid den här tiden på dan.
Den här helgen har jag åkt på nåt sjukdomstillstånd iaf. Hängig igår och hängig idag. Men kanske blir kvällen inte så lång idag. Vi får se. Hur som helst måste jag va pigg o kry imorgon när jag och F ska till gbg.

Och jag antar att ni alla andra lediga fuckers ska se på Melodifestivalen? ;)
Lidköpings darlings Scotts är ju med! HEJA HEJA! Annars är väl egentligen inte Schlagern nåt att ha längre? Massa delfinaler hit och dit och konstiga låtar överlag. De är inte va de en gång var.

Simma lugnt!



Det var det här gänget jag jobbar med ;)

... lyckades övertala mej att dricka alkohol igår. Damn ;)
Lite minifest after work alltså. Skulle sovit på M's soffa men den planen gick i diket direkt. Alla hamnade i en enda stor hög någon annanstans. Och sen sov jag underbart gott hela natten lång. Eeeeh, NOT!

Hämtade bilen klockan 09 på jobbet imorses.
Vinkade av M som nu är påväg mot huvudstaden igen.
Svängde in på Maggan och köpte nybakat bröd med tillbehör till mej och mamsen.
Sen hade jag en riktigt fin FredagsFrukost :)

Nu har jag sovit ett par timmar. Duschat. Och ska göra mej iordning.
But I feel funny :/ Gjorde jag redan igår egenligen. Sick? But I suck it up. I always do...



Fuck!



It's kind of snowy outside!

 

Varför in the name of love ska all snö komma efter jul o nyår?
I början av de nya året. Nu vil vi ju ha våååår!

Suckelish. Jag vaknade fruktansvärt trött oxå. Jobbigt.
Well, M is still in town. Fikapaus maybe innan work. Hur som helst kommer hon nog förbi jobbet ikväll :)
Later!


Härr är någon som iaf älskar snön...

Oh red wine!

Home!
Vilken mysis dag det blev :)

Harrys först. Eller först H&M igen. Jag tjacka en skinnjacka! Min debut. Never been a big fan. Vill fortfarande ha en mörkbrun. Men denna svarta var för snygg to be denied. Sen Harrys alltså. Beställde in lax. Smuskans gött asså! Sen körde vi oss till Skybaren. Pressade ner en dessert i magen och sänkte ett par glas tillsammans med R. Dock tog kvällen slut vid 22, då the private taxi skulle ta tåget hem.

Bion uteblev. Well, an other time babe.
Nu är jag inte alls sugen på att sova. Men jag tror jag ska göra det ändå. Jag är fortfarande ganska tankespridd. It's not easy being 20-somethin... I'll tell you that! ;)

nighty night sugar!


Hyresvärdskärringen, det här inte Emelie & Mikaela...

... det här är någon annan. Fuck u. Puss & Kram


Spending some time...

Tjo Tjo!
Första delen av quality-time klar. Mysig fika på Söder såklart :)
Och lite shopping på H&M.


Nu återstår kvällen. Vi tänkte bio. Men den enda aktuella filmen egentligen är Benjamin Button och den är nästan 3 timmar lång :/  Jahaaa. Kanske blir det restaurangbesök istället och sen lounge @ Skybar.



A little sumthin I'd like 2 call: Emelie-Mikaela quality time!



Yay! Ma babe is back in town!
Jag säger som Seth: Vi ska ha lite Emelie-Mikaela quality time :D

♥ Fika fika fika.
♥ Skvaller och massa masande ;)
♥ Bio?
♥ Stop by my work for a drink

Jag saknar att bo i samma stad som den här bruden!
Vi hörs sen snuffisar!

The sky is falling!

 

Oj  vad fort tiden gick! Nu slösade jag två timmar framför dagorn igen.
Men denna gången spelade jag faktiskt spel :P Haha. Har kommit en bra bit på Kings Quest nu!

Fast nu ska vovven få gå ut och sen ska jag åka till jobbet.
Trevlig tisdagskväll på er!

Me gusta así, si


Hihihi!

Hej och goddag!
Gissa när jag gick upp idag?? TIO ÖVER NIO! Fan va skönt!
Hunnit med massor och än är klockan inte ens 13.00.

. . . . .

Okej, nu hon är över 13. Men de är bara för jag har stått framför spegeln och cp.at mej :P
Försöker riiiiiiiiiinga Mika men hon gör en Emelie och svarar inte i telefonen. Bu! Kan ha läst på hennes blogg att hon skulle sola o tönta sig innan hon börjar jobba ;) So that can be it. Men jag måste berätta en SAK! NU! :)

A piece of me...

I miss my Emelie-time!

Det händer nåt när man blir äldre.
You're missing out. Förr kunde jag sitta timmar i min egna lilla värld och pyssla. Skriva dagbok, klippa o klistra, och det senaste scrappa! Jag saknar det! Det är ju hur kul som helst att fixa med favoritbilderna :) Avslappnande, rogivande och man får inte ont i ögonen som här framför datorn...


Det var evigheter sen nu.
Alla kort ligger mest i en enda röra på hårddisken. Jag har inte framkallat kort sen jag vet inte när. Nu tas tiden upp av annat. Dags att skärpa till sig. Toughen up! I'm takin back my ME-time!!


Please Remember


Goodbye, there's just no sadder word to say

And it's sad to walk away

With just the memories

Who's to know what might have been

We'll leave behind a life and time

We'll never know again


Monday Off!

Det fina med lediga dagar är att man har all tid i världen att göra spontana grejer. Saker man VILL göra :)
Min enda plan idag var att se filmen Holiday. Och det ska jag. Men nu har en hel lista med annat oxå dykt upp:

♥ Promenix
♥ Ringa H&M
♥ Gallerix med mamma
♥ Fika med L
♥ Fixa middan
♥ Holiday

Promenix avklarad.
Nu: Ringa H&M.



It's a Halleluja moment!

Ibland måste man våga chansa för att vinna.
Det kan handla om stora saker. Det kan handla om små.

Båda två, i mitt fall faktiskt.
Number one är att jag äntligen lyckades få bort den FULA kanten som vart runt min profilbild i evigheter! :D Jag trixade bort lite formler i kodmallen och vips, väck som en skrämd groda!

Dock avslöjar jag inget om number twosie, allt jag kan säga är att jag är lyckligt lottad som har en vän som M.
Hon muntrar alltid (nåja NÄSTAN always ;) upp mej, trots att vi ibland båda två vet att det hon säger inte är sant :) Och sms.et förut om att vi ska styra upp en plan för mej och * gav mej ett fånigt leende på läpparna. That's a true friend! Och babe, jag är övertygad om att the end's not even close med dej och *. Okej?



Jag har hoppat en gång förut.
I can do it again...



Hej hopp... galopp!



Pretty najs day!

Vaknade till liv vid 12-tiden idag, efter ett hårt working-pass igår.
Shit vad vi hade att göra! Idag mötte jag upp Natta på Rhodos och fick äntligen i mej min älskade kebabtallrik :P Mmmmmmmmmmmmmmmm! Satt hemma hos henne och sncka lite skit innan jag drog hem igen. U know... girls can talk 4 hrs bout their favourite subject - Boys! ;)

Hahahaha, insåg just hur dumt det lät att skriva Rhodos. För oss i Lich är det självklart att det är restaurangen vi snackar om. Men hur ballt hade det inte vart att faktsikt bara åka till Rhodos för att umgås ett par timmar? Drömmer mej bort* Sätta sig på playan, korka upp ett gott vin och känna hur solen exploderar i kroppen :) Aaah.

*Slår upp ögonen igen*... hmm, va e klockan? Kolmörkt utanför fönstret!
Jaha.