In the name of love

Hej mina kära!
Det är helt underbart vad skönt det är att jobba dag! Och kunna komma hem och ha en eftermiddag och kväll tillsammans med min bättre hälft! :) Ååååh!! Fredagkväll igår dessutom... Hemmagjord kebab och "Oss topeder emellan" på SVT1. Som gjort för mys!

Ikväll är det dock jobb som står i dörren. Vi har bröllop på STRAND.
Det är många som gifter sig nu. Och det är många som skaffar barn. Jag vill oxå gifta mej! :) Men vi får nog lugna ner oss lite iaf.... Det är en helt sjuk skön känsla man har i kroppen när man vet att man vill dela resten av sitt liv tillsammans med någon! Hoppas ni alla får en trevlig och kärleksfull lördag!
Vi hörs imorn!


FredagsLyx!

God Morgon Beautifuls!
Ja, jag var ju uppe redan kl 07.00 idag :D
Endast hemma på snabbis rast. Måste ge mina kinkiga missar lite krubb i kistan ;)
Passar på att kolla mejl, posten och annat vuxet. Sånt som man helst slipper när man kommer hem från jobbet! För tro det eller ej, men vi är lediga ikväll!! En fredag! Rena rama Rudolf!!

Och jo, jag tog tag i livet igår. Vi käka Fajitas och började kolla på "Farsan".
Observera började... Jamen de är så när man blir äldre ni vet. Då somnar man i soffan ;)

Nej, nu kallar jobbet. Om man får önska sig nåt så önskar iaf jag mej en LUGN lunch!!!
Later!


Näääeee....

Jag ångra mej!
Inte så att jag har lust att blogga.
Nej. Men man har 2 val i livet.

Antingen så kan man sova sig igenom det...Eller så kan man ta tag i det...
Även om det regnar!!
I think not

Just när jag hade bestämt mej.
Just igår när jag fick tillbaka glöden.
Just igår när allt kändes så bra!

Just därför ska det tydligen regna idag!!!

Ja... och då har jag helt plötsligt ingen lust att blogga igen.
But worry not! Jag återkommer.

Back in Business!

Jaha, då var allt som vanligt igen. Känns inte ens att man vart borta.
Men vad är en bal på slottet?

Ikväll jobbar Älskis och jag är den som är ledig. Herrgud vilka ombytta roller! Och jag gillar't INTE! Vad i all sin dar ska man hitta på när man är SJÄLV? Jag tog iaf en fika med min syster. Sen har jag bara suttit här. Men det får ni inte säga för Älskis blir galen på mej när jag sitter så länge framför datorn. Det är säkert!

Kanske ska jag förbereda kvällsmaten tills han kommer hem. Isåfall blire Fajitas. I annat fall så blire donken. Och isåfall blire McFeast. Men jag vet som sagt inte. Eftersom han inte vet hur man SVARAR PÅ SMS!!!!??!  ;)

Nu kommer han säkert ringa när jag står i duschen istället. Fast att jag skrev att jag skulle in i duschen. Men han tror säkert att jag är klar. Eftersom det var ett tag sen jag skrev. Fast jag har ju inte börjat duscha än eftersom jag väntat på att han ska svara...

Jag älskar'n!


Rainy Day WomanDet har regnat precis hela dan. Inte ett enda uppehåll.
Och så är det sista semesterdan. Det kan inte va helt okej?
Det känns fruktansvärt. Faktiskt. Men även om det känns fruktansvärt så måste jag gå till jobbet imorn. Faktiskt. Ja ja, blaha blaha... Vi har mycket annat att se fram emot. (Varför ska man tänka på att det är 1 år kvar tills nästa semester? ETT ÅR!) Till exempel så ligger min heta pojkvän och letar efter utlandsresor i detta nu. Och vi planerar att hitta något större boende inom en snar framtid...

Nä hörrni, nu har datorn gjort sitt.
Kvällsmat och Wii står på schemat... Äta bör man, annars dör man!

Kolmården + Hunnebo bilder!

Sista semester veckan...

Hejsan Svejsan Svenska Jordgubbar!!
Nu är jag och mitt Hjärta inne på våran sista semester vecka. Det känns trist. Men vi har oxå haft världens bästa SEMESTER!! Kolmården, Liseberg, Hunnebostrand... :) Life!!


(bilder kommer här, uppladdningen cp.ar......)


Denna veckan blir ganska lugn. Vilket är helt i sin ordning.
Vi har fart och flängt så nu njuter vi av ledigheten. Dock ska jag till Ullared imorn med min mamma och syster. Jag vet inte ens varför jag gick med på det. Ångest redan nu.. ;) På kvällen blir det lite festligheter.

Puss&Kram


Semester semester Semester!

Hejsan Svejsan! :)

Semester-tider... HÄRLIGT!!!! Vi hade super mysigt i Kolmården!
Har inte lagt in några bilder i datorn ännu, därför ingen update. Var på Liseberg i lördags och imorgon drar vi mot kusten några dagar. Våra misse-barn får följa med. Vi ska bo i stuga alla 4 :) Myspys!!Vilken underbar dag!! Jag älskar djur!

dsc05486 (MMS)

Vilken underbar dag!! Jag älskar djur!


Hej! Jag och min älskling är på semester! ...

dsc05440 (MMS)

Hej! Jag och min älskling är på semester! Befinner oss g Kolmården... Tropicariumet avklarat. Imorn blir det både park o safari =) Hej Svejs!


:)

En dag kvar innan semester!!!!

Och jag har livslust igen (läs: blogglust igen)!!
Sweet! Efter idag väntar 3 fucking jobbfria veckor och det går inte att beskriva den känslan! Välkdigt gött och väldigt behövligt att komma bort, bort, BORT från jobbet!!!

Jag lovar att bättra mej med bloggningen då.

... och här ser ni en del av mina 2000 rosa tops jag kapade hem i söndags på Hemkompaniet för endast 30 spänn!! Det är helt sjukt! Och jag var helt sjukt nöjd! Älskling blev till och med förbannad, så nöjd var jag! ;)


See You!