Cancelled

Jag är ett vandrande nervvrak.
Fick ett mysigt sms sent igårkväll om att vårt flyg blivit inställt. INSTÄLLT!!
Inte flyttat utan inställt.

Jag har suttit i telefon och pratat engelska sen kl 08.00 imorses.
Efter många om och men, och för att göra en historia kort så har jag finally lyckats boka om både flyplan och hotell utan extra kostnad.

Nu åker vi på måndag istället.


Och nu ska jag sjunka ner i ett varmt skumbad och bli människa igen.
Det här är typ det värsta jag vart med om i hela mitt liv. Okej, det värsta sen jag sa upp mej från mitt jobb iaf. Har ni äckliga spanjacker tänkt på hur mycket ni ställer till med när den spanska transporten strejkar? HAR NI TÄNKT PÅ DET??!!

Imorses hade jag lust att dräpa nån.
Alternativt hämta paddeln i garaget och ha sönder någonting.




Men nu är jag lugn. *andas in och släpper ut*

Packar och myser inför morgondagen!


Dan före sol, fett och spårar...?

Hallelåja. Tisdag. Dagen före vi åker till ett varmare land. Till Spanien för att vara exakt. Det känns... bra. Men det kunde känts bättre. Det är strejk i landet imorn. 29 sep. Only. WHY GOD WHY??????? Detta innebär att vi inte får ha med oss bagage. Jag upprepar. Vi får INTE ha med oss bagage. Endast kabinväska på max 10 kg. Och nej, det här är inget skämt. Vi får se hur det går.



... jag måste tänka över det här lite.
Vi hörs.


26 september med den jag älskar





 Mysfrukost

Tvättstugan

 Långpromenad

Skumbad

 Hallonpaj + kaffe

Vovven och Fillan

... och jävligt mycket Kärlek!






mulen lördag med mulen emelie

God Morgon!
Det är katastrofalt dåligt väder ute idag! Det är så dåligt att man skäms! En annan grej som oxå är katastrofalt dålig är att min älskling måste jobba en lördag. EN LÖRDAG!! Suck a duck. Jag behöver nog inte säga hur uttråkad och ensam jag är just nu? Right....



Men förhoppningsvis slutar han vid två-snåret och sen kanske vi ska ut till Fillan och spela gölf (som de heter) med min syrra o hennes boyfriend. Om inte vädret blir dåligare. Jag tror inte det är möjligt iofs.


Nu äre slut på veckan... det är fredagsmys!!



Precis kommit hem efter en lunch på stan med sis!  Hos pojken såklart... jag går endast dit för hans skull. Tog ett kik  inne på Iittala oxå. Det var dumt. Nu vill jag ha massor av glas, lyktor och skålar!!! Fast jag har lovat hela vårt hushåll att inte spendera onödiga pengar på onödiga saker den här månaden. Oh well. Vad är en bal på slottet? Sitter med ett glas rosé i handen... What? Det är fredag for fuck sake!! ;) Mannen ligger i badet med en kall öl och njuter.
Livsnjutare kan ingen ta ifrån oss att vi är



Havskräftor inhandlat, vinflaskan ligger på kylning... myset är riggat och klart med andra ord! Det är en bra dag idag! Jag kan inte tänka mej ett bättre liv än det jag har  (vardagslivet alltså ;)

Pratade även med AB Bostäder om vår nya lägenhet och vi kommer få allt omtapetserat vid inflytt!!!! HURRA!! Och golvet ska ju bytas. Pris ska diskuteras ;) Men det schackrutiga klinker-golvet ska ut! Ut, ut, UT! Så äre bara. Jag längtar så grymt!! :D


Push

God Förmiddag där ute i långa landet falukorv!
Jag har väl haft fullt upp fast ändå inte. Men det blir mycket åkande mellan lägenhet och hus. Och Livet har en tendens att inte alltid falla mej i smaken. Fröken Ericsson har fått nog av "ledigheten". Men det hjälper tydligen inte att få nog. Som tur är väntar en solsemester runt hörnet, maybe that can take a few things of my mind?

Dock har jag en underbar man, en trygg famn som säger att allt ordnar sig.
Jag är glad att han valt att vara den största delen av mitt liv  


° 
♥   °   ♥   °   ♥   °

Life is funny sometimes.
It can push pretty hard.

But if you look close enough,
you find hope.

In the words of children,
in the bars of a song...
and in the eyes of someone you love.

And if you're lucky.
I mean if you're the luckiest person on this entire planet,
the person you love decides to love you back.
°  ♥   °   ♥   °   ♥   °


def my cup of afternoon tea

Nämen det gick bra. Faktiskt väldigt bra.
Jag fick en jätte snäll och söt "kvinna i sina bästa år" som handledare på AF.
Var beredd på sök de här o sök de där, jooo du måste faktiskt flytta till haparanda om det finns ett ledigt potatis-skalar-jobb där. Men det gick över förväntan. Hon förstod till och med varför jag sagt upp mej. Jätte trevligt! Okej, jätte trevligt var nog att ta i. Men nu kan jag somna utan ångest ikväll iaf.

Efteråt gick jag och Älskling  en runda på stan. Fikade. Kikade i affärer och drömde om framtiden. Var på Jysk och EM och kollade bland annat matsalsbord till nya lägenheten! Wiiiihoooooo!!! LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ!!!

I em tillbringar vi vår tid i Fillan. Nu har hundvaktsveckan börjat... päronen sitter på ett flyg till viva España i detta nu! Och om en vecka är det våran tur!! Hur härligt ä inte dä då?? ;)


möte med AF klockan elva


det känns ungefär såhär...


eller NOT!!


och helgen är inte slut än...

Gokväll Sverige!
Det är val idag. (Nähee?? ;)  Så vi gjorde vår röst hörd tidigare. Nu får vi se hur de går.

Men nu skiter vi i det! Jag hatar politik. Egentligen. Fast jag gillar politik lite. För R's skull. Jag tycker så synd om honom dom gånger han verkar tro att han är förlovad med Miss Universum. (Du då Emelie, vilket parti tycker du? Jaaa, de skulle ju va trevligt med fred på jorden...?) Typ. Men vissa saker här i livet ÄR svåra att begripa sig på.

Nåja, vi har haft en underbar helg. Vare sig det är Moderaterna eller Sossarnas förtjänst.
En lugn och fin fredag med idol-mys såklart! ♥ Vaknade till en fin lördag likaså. Maskerad-Fest ute på landet och vi dansade och hade kul :) Mådde oförskämt bra imorses, det hade jag inga invändningar emot. Tagit det hyffsat hawaii hela dan faktiskt. Lite hundvakt, lite pizza, lite Eclipse... lite söndag helt enkelt.



~ jag kan bara vara den jag är ~

  Hej gott folk! Det är fredag idag och snart påbörjar jag och min ängel en lång och fin helg ihop! Han är ledig måndag oxå!! :) Det var en skitdag igår. Men det är en bra dag idag. Man får ha skitdagar ibland. Det har min mamma sagt. Life is a rollercoaster. You just gotta ride it. Var det nån som sa... Men när mörkret föll och när det enda rätta var att befinna sig i hans famn, då mådde jag bra. Som alltid  Det är konstigt hur en annan människa kan ha så stor inverkan på en själv. En viss person.



                                  en.av.de.vackraste.



  Som "lyxhustru" är fredagar lite som lördagsgodis.
Man vaknar med en härlig känsla i kroppen. Sätter på kaffekokaren. Springer ner till ICA-affären med håret i en slarvig tofs och handlar nybakta frallor, ost och Aftonbladets Klick! Sen myser man en lång och härlig stund i soffan och längtar lite extra efter sin snygga heta man ;)

Sen kommer mamma på besök, tjötar lite skit och leker med "barna". Man pratar om den kommande veckan som hundvakt och blickar framåt mot den efterlängtade flytten i vinter :D

Resten av fredagen ska jag:

 göra mej till människa framför spegeln
 slå in pöjkens 25-års present och gömma den väl!
 handla kräftor tills ikväll
 möta älskling efter jobbet!
 träffa T&J
 se Idol och käka kräftorna :D

Mmmm! Super-mys-fredag! Och den bästa känslan är att veta att man kommer vakna till en underbar dag imorgon oxå. Jaa, livet är fasligt fint iaf. Gäller bara att fokusera på det som är bra i ens liv och låta det som är dåligt förvandlas till bra i sin egna lilla takt. Jag kan bara vara den jag är


"I'd never given much thought to how I would die."

Vi är fyra i min familj. Det är jag, min man och våra två barn. Jag, R och våra katter. Moschino och Soul. Eller råttan(ibland vesslan) och Ziggy, som vi oxå kallar dom. Vi är fyra. Men endast jag är vaken...

En sötnöt ligger på tröskeln till hallen och knökar. Di andre... ja de ligger här i soffan och gossar.
Vi skulle se Twilight ikväll. Efter att vi fått ryck och åkt till donken och köpt Tasty :P (ja ja, jag vet.) Och jag visste redan där hur de skulle sluta. Med älskling i knät och ner-dreglade byxor... ;) Trött kille. Men det är bara han som får göra sånt. Han är extra söt då.



"But dying in the place of someone I love, seems like a good way to go."




Jag fikade med en av stans mest beundransvärda pärlor idag.
Det var längesen men uppskattat :)

Och i tisdags var jag på Preben hos vänninan och gjorde mej i fin i håret.
Det är lyx att ha en vän som är frisör.


planering






Hand i hand med den man älskar


Vilket underbart höstväder! Som gjort för promenad, hand i hand med den man älskar


surrounded by flowers

Hej mina kära!
Vilken uuuuunderbar helg jag har haft!! I fredags var det inte trökigt att leva direkt.. ;) Hade först en mysig förmiddag i Skövde med min fina syster!  Vi käkade scampi och sushi och sen råkade jag shoppa med mej lite saker hem... Oops! Sen kom äntligen älsklingen hem och vi bara mööös hela eftermiddan och kvällen. Käkade havskräftor och räkor, drack gott vin och njöt av varandra!

Lördag: Igår fick vi besök från Jönköping. R's bästa vän och hans flickvän. Vi fikade och visade staden från sin bästa sida ;) Hemma lagade min älskade kock gös och världens goaste hollandaise! Vi drack vin (igen) och spelade Wii. Senare kom mera fina vänner och joinade oss! Det blev bowling och en sväng ute i vimlet.

Denna söndagen har man inte gjort många knop inte. Vi började iofs faktiskt dagen med frukost (kl 11-ish...) hemma hos R's päron. Tydligen någon gammal tradition när vännen är på besök :) Men sen när vännerna åkt hem igen har vi legat på sparlåga. Var ute i Fillan dock och lämnade en blomma åt mina päron som firar 10-årig bröllopsdag idag! Grattis till dom!  Och så har vi bakis-käkat BIG TASTY som är tillbaks! Hösten är räddad! ;)



En alldeles underbar helg alltså!!
Och fa-an för att det är måndag imorn igen! Dags att ta tag i livet på allvar...
Peace!

Fredagslyx-morgon-mys!



Äntligen helg! Och den börjar med systerligt mys i Skövde.
Ska snart bege mej... Eftermiddagen och kvällen spenderas självklart tillsammans med min sambo och idag blir det havskräftor och vin i soffan framför tv.n med hans armar kring mina  

Vi startade våran fredag med en extra lyxig morgon. Kaffe i sängen och nyhetsmorgon följt av ett varmt och gosigt bad, innan min kärlek var tvungen att sticka till jobbet. De är tur att jag har en hårt arbetande och omtänksam man! Jag ÄLSKAR honom! Men det vet ni alla vid det här laget... ;)

Vi ska flytta förresten!!! I december, en stoooor trea med härlig terass!
Känns förjävla bra, om jag ska vara helt ärlig! See You later, Alligator!

vi är varandras ♥


It's a bitter sweet symphony

 Undra vad man ska göra när man vaknar på fel sida? När man inte är glad men heller inte ledsen. När det känns som att de är grått ute men inser att solen faktiskt lyser, lite. När man vet att man måste göra vissa saker men inte i vilken ände man ska börja... När man inte vill något hellre än att ens bäste vän och själsfränd ska komma hem så man kan krypa in i hans trygga famn och glömma vad verkligheten heter för en sekund. Vad ska man göra då?

Det är mörkt. Zero. Zipp. I know nothing.
Förhoppningsvis vaknar jag med bättre utsikter imorgon.


Take it or leave it. I'm leaving!


Billiga Veckan?

              

Helluuusan snusan!
Måndag och ny vecka. Ny dag, nya tag...
Hade en super trevlig helg med min syster i Skövde! Vi firade hennes 25-års dag med äventyrsbad på Arena, varvat med härlig relax och tysk bastu. Hur gött som helst!! Sen käkade vi mat och hällde i oss spriiiit! (Vadå? Jag har väl aldrig sagt att denna bloggen är barnvänlig? ;P) Men det var ganska städat ändå måste jag erkänna och vi nanade kudden vid ett-snåret tror jag bestämt. Söndagen följde med kalas. Sen åkte två trötta Lichöpingsbor hem och slöade i soffan med mysig film, hamburgare och godis :) Älskar söndagar!!

Idag är det lika tråkigt att vara ensam precis som alla dagar förra veckan.
Men jag gjorde iaf lite ärenden på fm. Var uppe hos AB Bostäder och redde ut lite saker... (jo visst serru, vi har nåt på g men inget säkert än), sen åkte jag förbi Just Nu och hörde mej för, samt sprang upp till AF och lämnade in en lappjävel med jobbcoacher som man tydligen måste ha i dagens samhälle. Jaha, kände mej otroligt produktiv när jag var på väg tillbaka till bilen och hade en självgott flin på läpparna eftersom jag tyckte att jag fått många saker gjort, samtidigt tog jag en stor djup suck (för att luften kändes så härligt höstig och frisk) och fick en ostliknande hönsfoder doft ner i lungorna...

...Åh vad det är härligt att bo Lidköping, tänkte jag tyst för mej själv... :)

Mot Skövde...

... för äventyrsbad, relax och FEST!!!



Dessutom är jag uppe med tuppen och fixar frukost åt
den bästa och sötaste killen som ligger och sover...
Jaaa, tänk vilken underbar flickvän jag är ;)



I know I ain't much of a blogger right now.

 Hej.
Dåligt med uppdatering idag... och igår... och dagen före det. Ja jag vet. Jag borde skämmas! Men ibland så har livet faktiskt andra planer för en. Som i måndags, när jag gick upp till AMS och kände hur ångesten började krypa nerifrån magen och uppför halsen tills den satt i munnen och ville komma ut som en... *** Eller som i tisdags, när jag gick fram på stan och köpte en ny tvålpump till badrummet och hade ett leende på läpparna fast en skamsen tanke i huvudet eftersom jag nästan lovat älsklingen att inte köpa den. Eller som igår, när vi var på kräftkalas med hjärtats släkt, då vi åt nykokta härliga signalkräftor som inte smakade något... Jaa, just då hade jag andra saker att göra än att blogga.

Sen kan det oxå bero på att jag är arbetslös och inte finner någon mening med livet längre.
Det är totalt hopplöst att gå hemma ensam på dagarna. Det är ju ingen skön såkallad ledighet. Det är en ångestfylld ledighet. Men det är en självvald ledighet. Och DET, det känns bra! För det finns inte en sekund, inte ens en nanosekund då jag ångrar mitt beslut.

Det enda jag ångrar är att jag lät min älskade gå dit imorses.
Han har nämligen inte kommit hem än... och gissa varför? Jo det ska jag berätta, för att någon igår tog emot en beställning när alla lunchansvariga gått hem som gällde 50 pers bokade idag kl 14.00... och dom har INTE KOMMIT ÄN! Finns det något telefonnr att ringa? Nej. Finns det någon annan användbar information som kan vara bra att ha när man försöker få tag i några som är EN och EN HALV TIMMA FÖRSENADE?? Nej. Nej, de gör det inte.

Alltså, inte en sekund ångrar jag mitt beslut.
Om ni ursäktar så ska jag bara gå och hänga mej själv just nu!





Amen hallå!? JA TACK!!!