You've gotta find your moments...




Jamen då är vi i hamn vänner. H.E.L.G! Jag fick till och med sluta lite tidigare idag  Helt fucking precis vad jag själv hade in mind ;) Jag åkte såklart och handlade så slipper vi det sen. Har riggat terassen, kaffet ligger redo i bryggen och ölen på kylning. Så nu fattas bara min man♥ och han slutar ju om bara en liten stund! Sen ska vi fredagsfika så det heter duga, innan själva kvällen tar vid



Hoppas ni får en fantastisk helg. Det ska vi ha 
See you later bunnies!


 

Freeeeedaaaag i mitt ♥




.... snart HELG!! Jag slutar cirkus tre idag!
Sen äre ta mej fan bara ledighet och inget annat som gäller!




bild: google.se




This feeling inside




Hej mina sockertoppar  Hur har ni det?
Själv ligger jag ute på terassen och njuter av värmen som verkar vara på väg tillbaka. Lovely! Min kära andra halva drog ut en sväng med sin polare M, gissar på att dom dricker bärs och tjötar en jävla massa skit ;) Det enda som är säkert är att jag ska gosa ihjäl han när han kommer hem!! För jag är sååå jäkla kär! ♥ Så nu vet ni det :)

Jag och barna däremot har precis insett att vi har en gäst under brädorna... hmm. En svart/vit sak som Moschi absolut inte tyckte om  Han fräste åt den andra missen på andra sidan staketet och lät hyffsat sur. Soul å andra sidan är inte lika hetlevrad som Loschi (jaa, vi har ett hekto smeknamn på'n ;) utan smög mest längst med kanten. Då hade gästen iofs gömt sig. Men Soulisen behöver inte vara rädd, storebror plockar alla som inte är välkomna i hemmet  Det har vi sett förr (stackars Bumbi). Jag har misstänkt länge att det är en katt som stryker hos oss. Peppar, peppar har den inte vart uppe på terassen vad jag vet. Gillar inte andras lös-springande djur!

Nåja, dags att dra sig in. Börjar bli kyligt. Jag tror banne mej att jag ska kika på ett par avsnitt av The Hills. Ni vet, när katten är borta dansar mössen på bordet... :) Imorn äre FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!





Lovely Lamp



(tidsinställt)



Har ju glömt att visa er nyaste inrednings-touchen på vår lägenhet: Äntligen har jag fått min lampa över köksbordet! Och den är såå fin, så fin! Funderar på om jag ska köpa glasprismor och blinga den lite, men jag har inte bestämt mej än. Har letat överallt efter enprisvärd som här. Den jag egentligen vill ha kostar 1500:- och i lagens namn känns det helt enkelt a bit too much  Och då ramla den här ner från himlen för "endast" en tredjedel priset, alltså en 500-hundring. And I like it a lot!♥

 


The Richard Juhlin Champagne Club




Just de ja... både jag och Älskling vann ju i Triplus vintävling på mässan i Arenan!  Vi vann medlemskap i The Richard Juhlin Champagne Club... tydligen väldigt VIP'igt ;) Haha, Jag kan vara ärlig och säga att det var min älskling som kunde de flesta svaren :) Han är en pärla!




Kom på det nu eftersom vi fick hem våra memership på posten idag.
Det har förresten varit en intensiv onsdag, så inte konstigt att man gäspat sig igenom kvällen hittills. Direkt efter jobbet var vi nämligen på möte angående företaget och 2 timmar senare föll planerna för lagad mat hemma. I klartext så svängde vi alltså förbi donken på vägen hem och nu ligger vi i matkoma. Typiskt, men inte förvånande ;) Nu zappas det för fullt mellan Greys och boyfriend'ens fotbollsmatch. Bra Onsdag♥



Hej på er solstrålar! Slänger in ett mms-i...

dsc06729 (MMS)

Hej på er solstrålar! Slänger in ett mms-inlägg såhär på lunchrasten, eftersom jag redan nu vet att jag inte kommer prioritera datorn när jag kliver in i hemmets trygga vrå. Det är en ny vecka på gymmet, som ni säkert förstår =) Började med lite inventering precis innan lunch, så det är vad jag kommer pyssla med resten av dagen skulle jag tro. Annars är det faktiskt väldigt lugnt här uppe på dagarna och ibland känns det kanske inte helt ok eller ens befogat att stå och trampa bort tiden =\ Nåja, jag kan åtminstone drömma mej tillbaka till våran underbara påskledighet. Efter fikan igår hamnade vi i stan och tog en glass med T&J, mys! Sen avsluta vi dagen med grillad lax på terassen, vinmys framför "Om en pojke" och sen skulle vi kika på NittiLeaks ni vet, men då somna jag givetvis i min karls gosiga famn istället... Ett bra val enligt mej =) Men nu ska jag slänga i mej lite mat hörrni! Ta hand om er där ute!


En sista dag i solen!




Hej tussisar! Nu har vi tyvärr kommit fram till domedagen. Sista dagen på ledigheten. Ja, Annandag Påsk alltså. Fy fan. Det har varit grymt gött iaf med långledigt tillsammans och vi kan ju trösta oss med att även denna vecka blir en kortis eftersom vi har ledigt idag. Denna dagen ska vi allt ta vara på.

Det är tillexempel svårt att slå en frukost på terassen. Så det gjorde vi bra  Sen kom min mamma över med ett set trädgårdsmöbler som vi ska ha i andra hörnan av terassen. Dom behöver dock rustas upp lite. Därför är planen att vitlasera dom. Alternativt måla heltäckande vitt. 4 stycken fluffiga dynor ska även köpas in. Sen är saken biff. Enligt planen iaf ;)

I em åker vi ut till Örslösa på en fika hos R's storasyster med familj. Och kvällen... ja den som lever får se. Det enda jag vet är att den här dagen INTE får ta slut. Inte förrän man absolut måste stänga dom gröna... take care sweeties!


The greatest thing you'll ever learn, is to love and be loved in return.




En påskig dag





Hej mina kära läsare!  Hoppas ni hade en lika fin påskafton som jag? Firade min morfars 75-års dag på eftermiddan och på kvällen hade vi hemma trevligt sällis. Hela helgen har bjudit på fantastiskt väder! Och igår var det högsommar på våran terass kan jag lova. Ruggigt varmt och misstänker att det är lika skönt där nu. Därför blir det här bara en snabbis för att önska er en härlig påskdag! Jag ska ut och sola som sagt, och min man är ute i Fillan och spelar golf. När han kommer hem blir det en fika med svärisarna och i em/kväll lär vi bara njuta av varandra! See you later hunnie-bunnies!



Glad Påsk mina vänner!!




Heeeej sunshines! Så kom äntligen långhelgen!   Känns fantastiskt bra!! Men det är inte för inte man blir lite förvirrad sånna här dar. Eller ni kanske har bättre koll än jag? Jag menar, igår var det fredag för alla fast det på riktigt var torsdag. Och idag känns det som lördag, fast det egentligen är söndag. Men på riktigt är det ju fredag... och imorn borde det alltså kännas som att det är söndag fast det är lördag igen. Och sen kommer den riktiga söndagen. Men dagen efter äre söndag igen, fast ändå måndag... Ja ni fattar.

Det bästa ur all den här röran är att vi startat påsken ruskigt bra! Hade en mysig em och kväll igår och idag har vi ÄNTLIGEN KÖPT UTEMÖBLER!! En hörnsoffa i konstrotting med tillhörande bord! Och den är så himla snygg! Vi sitter här nu med varsitt glas vin och bara njuter. Ikväll inviger vi nya grillen och slänger på en flintastek. Imorgon väntar kalas hos morföräldrarna på dagen och påskaftonskvällen går i vännernas tecken! Njut av livet mina bunnies! It's pretty good, you just gotta let it in♥




Hej mina vänner!!




Sorry för tvärvändning av updates. Men det har bara blivit jobb och kärlek de senaste dagarna. Det blir inte riktigt som man tänkt sig ibland. Men alla väntar väl på bättre tider? Enough said. (Än så länge...)

I måndags var det riktig sommarvärme! Synd då att man stod inne hela dagen och svettades ;) Men jag och hjärtat grillade som sagt och hade det underbart mys♥ Klotgrillen som R stack iväg och köpte, såg vi i ÖB's reklam blad för endast 129:- Svinbilligt väl?? Ja det kändes så iaf. Jag vet inte vad dom brukar kosta...  Har inte hunnit (orkat) sätta ihop hela än men hoppas det är bra skit.

Över PÅSK tar vi båda lite ledig iaf och det ska bli jävligt skööööönt!! Slutar efter lunch på torsdag och börjar på tisdag igen. Ta hand om er så hörs vi snaaaaart!!




Hej mina fågelungar! Första dagen på gymme...

dsc06696 (MMS)

Hej mina fågelungar! Första dagen på gymmet idag och jag kan säga såhär att det finns ingenstans jag hellre vill vara än i min pojkväns armar ikväll! Dock är det missarna som värmer mej just nu. Kikar på En unge i minuten och sånna program är han inte helt förtjust i... Hihi! Fast inte helt fel med en gosboll tätt intill sig heller. Vädret har varit helt underbart idag. Typ vindstilla på terassen och stekheta solstrålar. Men det är ju såklart. Alltid när man inte kan nyttja det ; ) Fast det var riktigt skönt när vi kom hem efter fem oxå. Vi grillade och lyxade till denna måndagen lite extra. Dessutom har vi köpt en klotgrill nu!! Den ska invigas i påsk! Vi hörs när vi hörs bunnies! Simma lugnt.


En söndag efter lördag




Hej på er solstrålar!!  Sitter vid köksbordet och tittar ut genom fönstret... ska det bli soligt och varmt eller tar molnen och blåsten över? Vi får sannerligen hoppas på det första alternativet! Min sambo är ute i "Fillan" tillsammans med J och slår bollar. Alltså årets golf-premiär. Tydligen väääääldigt efterlängtat ;) Boys boys boys.... Men jag tycker bara det är roligt att han har ett eget intresse och hobby :)

Gårkvällen var jätte mys som vanligt♥ Räkor + ost + cider (hann inte till systemet för att köpa vin) + trevligt sällis + Kopps =  Det blev till och med ett glas ute på terassen först precis som jag önska! Härligt!





Ska strax ta tag i gårdagens disk. Och förbereda maten. Hmm... väldigt housewives-aktigt av mej. Men å andra sidan har jag ju levt lyxhustru-liv läääänge nu ;) I em ska vi hem till svärisarna på en fika och förhoppningsvis hinna med lite mys i solen oxå innan det är dags för en ny era imornbitti!


Vinlycka!





Hejsan Svejsan Sverige!  Idag har jag och min man vart i arenan på hushållsmässa tillsammans med våra trogna patrioter T&J :) Fanns inte super mycket att kika på om jag ska vara ärlig men vi provsmakade många fina viner och en hel del ost! Alltid skojsigt. Dessutom fyndade vi kattsand och man kan inte vara annat än nöjd efter sånna kap. Det är ju bara en utav vardagens tråkiga och dyra måsten-köp.

Det blir mer häng med T&J ikväll. Dom kommer över vid halv sju och då ska det njutas räkor och ost! Mmmm! Förhoppningsvis, om blåsten kan lugna ner sig ett par hekto, så knäcker vi en cider på terassen i kvällssolen innan maten dukas upp. Det kallar jag en lördagkväll ♥







Jamen det är ju fredag...








Första planteringen!












Var bara ute efter nåt litet att plantera så att det blir lite mer hemtrevligt ute på terassen. Så drog iväg till Lidens igår eftermiddag och fick med mej 10 jätte fina blåa penséer och 2 minipåskliljor hem för endast 55 spänn! Hahaa, perfekt! Blev en liten kruka som jag ställde på trappan och en stor som står inne på terassen. Inte världens klass på blommorna men som sagt, 55 kr. Fick även besök av mina 3 nya vänner.... ankan som syns på lilla bilden :) Dom är så himla söta!♥ R tror att jag fått moderskänslor för dom nu men det är inte sant. Lite kanske. Men vad gör man? ;)



Ha nu en supermysig fredagkväll!!


The end it's not near, it's here.




Jaaaa veckan är slut och det är dags att inta helgen!!  Sista tvätten ligger i maskinen, jag ska blåsa håret efter en varm och go dusch, R är snart påväg hem och då ska den vanliga fredagshandlingen bockas av. Sen ska vi sitta vid köksbordet med tända ljus och dricka kaffe och äta bullar och läsa Aftonbladet, jag ska läsa Klick! och bara mysa i massor! Mmmmm!! Självklart hade jag hellre sett att det gick o sitta ute men det är då fan vad solen ska va envis just nu. Bara massa fula och gråa moln i vägen. Men näpp, håret kommer inte blåsa sig självt... see you!



Jag och mamma tvättade min bil igår  Det är faktiskt första gången jag tvättar den själv... hahaha! Men hallå, vad har ni själva era pappr till?! ;) Jag råkar dessutom veta att han tycker det är roligt att fixa lite med den




Hej på er! Det har varit fullt upp idag. Ä...

dsc06668 (MMS)

Hej på er! Det har varit fullt upp idag. Ägnade kvällssolen åt att plantera på terassen. Resultat och andra updates tar vi imorn! Tjing!


Nya naglar i grönt!





Lack: ofärgat
Dust: Ljugrönt

Åter till riktigt glitter denna veckan! Även om jag faktiskt blev nöjd tillslut med den rosaröda nyansen. Denna färgen är oxå ny och den håller vad den lovar! Ganska diskret men ändå glammig. I love it!  Har kört transparent eller ofärgat lack det senaste och ska väl inte säga att det är finare men glittret gör sig bättre då. Beroende på vilken färg man har förstås. Vet inte om jag skulle vilja ha hela nageln i grönt ärligt talat. Men färger som utmärker sig känns mer okej när det gäler glitter på något sätt ;)





Onsdag och uppdatering




Hej på er! Och vart fan tog solen vägen?! Måste.bli.bra.väder.imorgon!! Gårdagen gick bra hörrni :) Även om alla punkter på schemat inte gick i hamn. Ringde butiken i Lidköping (nr 1) men chefen satt i möte hela dan. Typiskt. Då kunde jag stryka butik nr 2 (Skövde) för jag måste veta svaret från Lischan först liksom ;) Mötet med gymmet gick däremot super och jag ska infinna mej där klockan 8.00 på måndagmorgon om inget oförutsett sker, (alltså om jag skulle få ett besked av butiken/butikerna som innebär att det knappt är idé att dra igång nåt med gymmet)! Spännande! Så himla trevligt gäng  Eftersom dessa planer gick i hamn så behövde jag ju inte gå på informationen om en ny starta eget-kurs, så den hoppade vi helt enkelt. Dessutom behöver jag inte en till kurs faktiskt för vi ligger jävligt bra till ändå ;) Ååååh jag vill bara att allt med vårt hemliga företag ska vara klart!!! Det är en lång och inte alltför lätt väg dit men vi ska nå fram som sagt!



Så idag då? Jo jag har ringt butik nr 1 igen... like a hundred times. Men chefer är inte lätta att få tag i alltså. Tillslut lovade en i personalen att hon skulle be honom ringa mej så fort han kan. Och det hoppas jag han gör idag eller absolut senast imorn! Det är sååå dumt när allt kommer på en gång. För så är det ju, allt eller inget på en och samma gång. Nu ska jag iaf gå och möta min ÄLSKLING som finns där i vått och torrt♥ Utan honom vore jag lost! Ikväll har han lovat att laga ceasarsallad till våra favoritprogram på bästa tv-kvällen!! Can't wait!


Kommer ni ihåg den här?




       


Jaa, tredje gången gillt för att jag ska fatta att vi har rasist-fiskar i akvariet ja. Den här sötisen klarade sig ovanligt länge dock men gick sitt öde till mötes för ett par veckor sedan. Nu har vi inte köpt en ny. Har våra 4 andra, ljusa, scalarer som verkar trivas super fint nu när dom mobbat ut en till mörkhyad. Fy fan alltså.



Här är iaf det senaste tillskottet, som dock kom till när "No Name" här uppe fortfarande fanns i livet. Han heter Silver och är super fiiiiin♥ Dåligt kort pga att det är sjukt svårt att ta bilder på adhd-fiskar. Och dessutom hade jag precis gjort om i akvariet så det var grumligt och bösigt. Blä. Men den skimrar verkligen i sliver på kroppen, som kan anas på bilden. Så fin! 




Ny dag - nya tag!




God Morgon Darlings! Kan ni fatta vilken måndag jag fick igår?  För jag kan knappt det. Är glad att R övertalade mej att vi kan äta kycklingen idag istället. Går inte att beskriva känslan av första grillningen - då äre ta mej fan sommar nästan! ;) Dock blev det ju engångs eftersom vi inte köpt en riktig än. Men det kommer, I promise! Vädret var riktigt najs igår och solen värmde gott på mej och mamma när vi fikade uppe på Henrys uteservering. Blev ganska mycket tjöt om allt och ingenting  Önskar att jag och min kära syster bodde i samma stad så vi oxå kunde göra sånt oftare!!♥

Idag har jag ett annat späckat schema. Jag startade dagen med en dusch, så först ut blir det fantastiskt roliga - att blåsa håret! Yay.... Sen ska jag ringa ett par samtal ang framtiden (läs: sommaren). Har kontakt med med en affär som finns både i Lidköping och Skövde och det ser lovande ut! *Hoppas Hoppas*. Kl 11.00 ska jag upp till ett utav staden gym faktiskt för en intervju :) Känns roligt! Och kl 13.00 är det information om en ny Starta Eget-kurs. Men jag vet inte om den är så aktuell. Beror på vad man kommer att läsa. Vi får se vad dagen erbjuder helt enkelt. När vi hörs igen har jag förhoppningsvis svar på det. Later!



Kvällsmys!!



Jahaa, här hade man kycklingen i ugnen när mannen kom hem men sen låg vi på terassen och "mös" och kunde bara inte hålla oss.... så ikväll gör vi GRILLPREMIÄR!  R sprang över till ICA och köpte potatissallad och karré som han marinerar i detta nu. Och här ligger jag och latar mej så länge ;) Fy faan vad livet é braaa!! Önskar varje dag var såhär. Får hoppas det blir en låååång och varm sommar i år. Det är dags nu.




Tävlingar!




Nu tänkte jag passa på att vara med i 2 st blogg-tävlingar!  Och samtidigt tipsa er om detsamma. Jag gillar inte att delta i tävlingar egentligen men dom här 2 är lite för bra för att ignorera helt enkelt.



  
Klicka för att komma till tävlingen!

Finner vi hos Tyra som tillsammans med Telia lottar ut 2 st Galaxy-mobiler!
Om jag vinner skulle jag ge telefonen till min pojkvän som har levt med sin
halv-trasiga skrothög jätte länge nu bara för att det alltid dyker upp något annat
som pengarna måste gå till istället. Han förtjänar verkligen en ny då hans
nuvarande fuckar upp färgerna så vi kan aldrig mms.a till varandra längre.



 Klicka här för att komma till tävlingen!

Den här tävlingen håller Linda Blom i som genom sitt egna företag FORMELI 
lottar ut en valfri tavla! Jag beställde min "Personliga Minnen"-tavla av henne
till Alla ♥ Dag, som jag gav till min pojkvän och den är jag jätte nöjd med!




LYCKA TILL!

Heeeeeejje!!




Nu, kära vänner, är jag tillbaka! Hann aldrig uppdatera er innan vi åkte mot Jönköping i lördags. Jag pysslade runt i hemmet medan pojkvännen åkte och handlade lite fikagott. Sen bar det alltså iväg. Vi hade tur med vädret och fick en solig och härlig resa ner (upp?, nej ner måste det väl bli?). Vi hälsade som sagt på R's gamla kompis och hans flickvän. Där blev vi bjuda på supergod mat och hängde på uteserveringar vid vattnet, spelade spel och bastade! Helt underbart! På söndagen åt vi en härlig frukost och gick sedan en tipspromenad (jaa det är sant! ) i den gassande solen. När vi kom hem på eftermiddan var vi sådär lagom trötta och sega efter en natt på bortaplan. Därför fanns det inget annat att göra än att bara lata oss ute på terassen tillsammans med gullebarna som vi saknat sååå♥ (våra bebisar!) Sen varvade vi kvällen med Wii - jävligt mycket gos - kebabtallrik och Hundtricket.


Studion's uteservering vid vattnet var inte tröökig, så att säga. Men bartendern skrattade vi alla högt åt! Haha, vilket skämt! Dryg och överlägsen, jävla Göteborgs-dialekt och sådär klämkäck på samma gång. Nä fy fan, sånna människor hör inte hemma i restaurangbranschen! Har tyvärr sett alldeles för många sånna. Dom finns närmare än du tror...



Det gick hästar vid tipspromenaden och den ena var sååå fin!! Nästan som en Nordsvensk
fast inte lika ruffig liksom... Så tussig var den! Älskar hästar♥



I vanliga fall är ju måndagar lite utav ett hatobjekt för mej. Men denna har börjat ovanligt bra. Nästan så att jag inte tror på det själv faktiskt. Det ena ärendet ledde till att jag ska på en form utav intervju imorn kan man väl säga :) Vi får se lite vart det bär. Nu ska jag strax iväg igen för att möta upp min mor för en liten fika på ett utav stadens alla cafén. Först ska jag dock springa in på hemköp som annonserade om 5kg potatis för endast 15 spänn! Det är jävligt billigt, och passar perfekt i tiden då min pojkvän precis bestämt sig för att faktiskt gilla potatis igen  See you later hunnies!


En perfekt fredagskväll!




Det sprack upp igen!!  Och det var ingen dålig sol som kom fram! Klockan var över fem när jag och hjärtat kom hem och öppnade altandörrn, och då var solen fortfarande jätte varm och gosig! Det finns inget bättre än att sitta där ute tillsammans med honom♥ med kaffekoppen i handen och katterna njutandes brevid en. Det finns inga ord för hur mycket jag längtar tills vi har köpt utemöbler och kan börja bjuda hem vännerna på ett antal glas vin där ute! Wonderful!

Nu sitter jag här med mitt vinglas och har det gött medan Älsklingen fixar scampi till kvällsgott! Ska passa på att byta vatten i akvariet oxå så det är gjort innan avresan imorn! Take care sweeties!!








Fredagens Drinktips!







Det är FREDAG idag!! :)




Hej på er gullefjun! Vaknade till en strålande fredag och det finns nog ingen bättre känsla  Dock drog ett molntäcke över staden nyss och tråkade till det hela en aning. Får hoppas att det spricker upp igen! Vad är en fredag utan solsken??

Ska försöka hinna göra om naglarna innan R slutar jobbet och vi tar helg. Ska handla lite när han kommer hem och även göra ett stopp på systemet. Ikväll blir det lugnt hemmamys med scampi och någon bra film♥ Vi ska upp relativt tidigt imorn så vi kan komma iväg till Jönköping!

Just de ja, bion igår var supermysig! :) Det slutade dock med att vi såg Lingon-filmen istället för Hopp och den var som väntat både rolig och meningsfull. Det var längesen vi var på bio nu och gissar på att nästa gång blir nästa 4.e Twilight-filmen har premiär

Ha nu en superduperfredag! Det ska jag ha♥


Hell yeah!!





Äntligen låg det där kuvertet i brevlådan och kan bara konstatera såhär i efterhand att det var roligt att öppna :) Ingen restskatt utan istället 3000 tillbaka!! Så jäkla gött! Nu slipper man oroa sig över det ;) Bara och vänta på att R ska komma hem och slita upp sitt oxå... den karln har haft tur hela livet och alltid fått massa tillbaka. Men sen är han oxå världens mest skrockfullaste person så fick han veta att jag precis skrev det skulle han ha ihjäl mej ;) Hahaha!





Idag har jag haft en busy day. Vart på stan och försökt få uträttat lite ärenden. Det gick inge bra. Sen åkte jag och mamma till Guldvingen för att fylla på TBE-vaccinet. Nu står maten på spisen, R på väg hem och ikväll ska vi gå på bio med R's systerson! Någon som heter "Hopp"... vet inte så mycket mer men det blir mys! Han fyller år i helgen och har kalas men vi är ju i Jönköping så tänkte fira honom idag istället! See you later bunnies!


Videung på bordet




Mission acomplished! Hittade massa fina grenar nere hos päronen igår som fick följa med hem och ner i glasvasen på köksbordet. Super fint och lite omväxling från de vanliga rosorna och liljorna som jag annars föredrar! Hoppas dom står sig ett tag bara, har redan poppat ut massa dunbollar på kvistarna!



Nytt dust = Nya naglar




Som sagt så blev jag inte helnöjd med resultatet av det nya glittret i färgen rosaröd. Det har en mer puder-aktig konsistens och är helt enkelt inte lika glittrigt som de andra. Det blev alldeles för stor kontrast mellan det cerisa och nageln så idag glittrade jag på lite utav den tidigare rosa färgen. Resultatet blev bättre men vi får se hur jag gör i fortsättningen med den där burken...

Lack: ofärgat
Dust 1: Rosarött (puder)
Dust 2: Mellanrosa (glitter)



Frukost på stan!




Hejsan svejsan! Startade den här onsdagen med frukost på stan 9.30. Träffade underbara Mia som jag lärde känna under min tid på Gallerix! Hon är en sån härlig människa och tiden bara flög iväg. Vi hade ganska mycket att catcha up då det var typ ett och ett halvt år sen nu vi sågs! Hahaa! Vi hade lätt kunnat sitta ett par timmar till tror jag om det inte var så att jag skulle träffat R på lunchrasten för lite ärenden.

Nu är jag dock hemma igen och det dags för mej att äta lite lunch och passa på att läsa NLT. I em ska både jag och mamma följa med grabbarna (R och pappa) till gymmet för att pumpa lite ;) Hahaha, det lär bara bli löpbandet och cykling för vår del. Medans det manliga hormonet lyfter tyngder och har träningsvärk imorgon. Ikväll är det världens bästa TV-kväll igen! Och såklart har vi tänkt utnyttja erbjudandena från Sibylla på vägen hem från gymmet...



Häromdan: Mmmmm löjrom!! Ja, om ni ser något där under all dill?  Jag älskar dill!
Och till detta hade vi smörstekt toast! Lyxig kvällsmat huh?


. . . . . . .




Hej Hopp! Jag känner verkligen inte att det finns något att bjuda på idag. Det är regnigt och mulet och allmänt trist. Usch och fy helt enkelt! Dessutom har jag precis glittrat mina naglar med det nya rosaröda och jätte besviken! Det är fin färg och så men mera som puder i konsistensen... inte alls som jag vill ha ju! Fuck! Hinner inte göra något åt det nu iaf...

Men jag kan berätta att vi strax sticker ut till Fillan för att byta däck. Vi styr kosan mot Jönköping och hälsar på Robins gamla vän T och hans tjej C i helgen nämligen och vill inte köra bilen på dom slitna satarna. Detta är deras sista säsong så nästa vinter blir ju rolig... Hoppas inte alla 4 måste bytas. Vet att 2 av dom är mer illa ute. Däck är ju inte svinbilligt precis.

Ja karlarna fixar detta och jag och mamma tjötar skit sålänge ;) Ska passa på att gå ut och se om det finns videung än. Super fint att ha på bordet i en stor glas vas. Tips! ;)

See you later då hunnies!

I just can't get enough!




Hoho, ni är förmodligen super trötta på allt mitt tjöt om späckhuggare vid det här laget ;) Men gissa vad?... Det SKITER jag i!  Jag kan sitta i timmar och youtub'a klipp från Sea World. Och jag skojar inte när jag säger att jag nästan lipar ibland. Bandet mellan människa och djur är så jädra fint!♥ Jag ÄLSKAR späckhuggare!! Världens finaste djur! Och världens bästa jobb... tveklöst ;) Kan ni fatta själva hur otroligt snälla och intelligenta dessa underbaringar är som låter oss människor vara en sån stor del av deras liv?


The Making of Believe      








and we're back to monday again




Det enda som är bra med måndagar är att man haft en jävligt bra helg!

Ser tyvärr inga andra fördelar. Dock kan man alltid förgylla starten på veckan och ett utmärkt exempel på sådant är när min man kommer hem på lunchrasten och vi kan äta tillsammans♥ Detta hör naturligtvis inte till vanligheterna, but I wish. Mysigt att få pussas lite iaf :) Nackdelen är att jag längtar ännu mer efter honom nu bara för det. Men han slutar ju snart för dagen. Nu blev det massa babbel om kärlek istället

Nä, har faktiskt inget mer på blogg-agendan idag. Det är ju måndag after all.


Söndag 3 april




Hello Bloggers out there! Gårkvällen spenderade vi hemma hos T&J  Blev bjuda på mumsig mat och kollade på Ace Ventura 2. Alltid lika mys att träffa dessa två :)

R's moster från Tranås har precis varit här på fika och tjötat lite skit. Och snart ska vi iväg på kalas för att fira R's lillasyster. Ikväll har vi bestämt att bryta traditionen med pizza och istället lyxa till det med löjrom! Mums!! Vi hörs hörrni!



Den här veckan är det stora och fina gula rosor som pryder köksbordet.
Älskar snittblommor! De förgyller hela hemmet♥



"We love you dark continent. Good Night!"


You should be ashamed of yourself








Ja det tror fan det att det är för späckhuggarens bästa! Eller skulle ni själva må bra om ni var instängda i en bassäng när ni egentligen vill röra er på flera kilometers, (kanske mils) hav och dessutom inte få vara med dina kompisar och ha kul helt plötsligt längre? Jävla tröga människor alltså som inte fattar att det INTE ÄR DJURENS FEL när det händer olyckor. Det är människan som varit egoistisk och plockat ur dessa valar ur deras hemmiljö och placerat dom i ett badkar. Det är människan som har bestämt att dom ska uppträda så att vi kan tjäna pengar på dom. Gud förbjude att djuren någon gång skulle protestera och försöka få oss att förstå hur de mår.

Självklart är det fruktansvärt tragiskt att tränaren dog men det är bara så jävla typiskt oss människor att skylla på späckhuggaren! Det har fastställts att tränaren fastnade med sitt hår i samband med att Tilikum dök och drogs med ner. När hon lyckades komma upp till ytan följde han efter och "bet tag" i henne så att hon drogs ner igen. Vittnen har sagt att det verkligen inte såg ut som att Tilikum ville skada henne utan som att dom lekte och tränade. Vem som helst fattar väl (eller borde göra iaf) att späckhuggaren blev förvirrad när tränaren helt plötsligt följde med ner i vattnet när hon inte skulle göra det. Han kanske försökte att hjälpa henne? Nä, undra när vi människor ska börja ta konsekvenserna för våra handlingar. Fy skäms!


Tilikum och hans älskade tränare. Bild: google.com


Bara för att...



... fredagskvällarna är det bästa som finns!! Sa jag fika och kaffe? Tjaa, jag knäckte en cider istället  Nu står kräftorna på bordet och och vinet är uppkorkat! Nu är det fredakväll! Dags att hoppa i mjukisbyxorna och joina den snuffigaste människan på jorden, där han sitter och väntar på sin nördiga blogg-flickvän i soffan!


Bullar!!




Fick en infall och bakade 2 olika sorters bullar igår eftermiddag  Man får passa på när lusten kommer sig smygandes. Det är alltid lite extra jobbigt att ta sig i kragen att baka just bullar. Då måste ett bakbord fram och degen ska jäsa hit och det ska knådas dit. Mycket lättare att sno ihop en muffins-smet och klicka ut i formar. Hur som helst, tänkte prova nåt nytt... Så den ena satsen blev med hasselnötskräm i och den andra med torkade bär & vit choklad. Såhär i efterhand kan jag konstatera att vanliga hederliga kanelbullar ändå är godast. De blev lite väl söta men annars helt ok!



Jag rekommenderar er som funderar på att använda bär ibullarna att blanda dessa direkt i degspat, alltså innan ni tagit i mjöl och börjar arbeta med själva degen. Jag gjorde misstaget att inte ha i bären med en gång utan la dom "på" efter att jag kavlat ut och blaha blaha ni vet... inte bra. Inte bra. Så nu vet ni det! Tjolahopp!


H E J F R E D A G !




Jag inledde denna dag med att stiga upp i ottan och kliva rakt in i duschen.
Det är ett helvete innan man krypit ur täcket men så fort man vaknat till så inser man att det faktiskt är ganska trevligt att äta frukost ihop med den man älskar och samtidigt läsa varsin del av den lokala tidningen. Hade ett möte i stan vid 11.00 men nu tänker jag fan bara ha helg och inte tänka på något annat!  Hjärtat kommer hem om mindre än en timma och då ska vi som vanligt åka och handla lite. Måste ha Aftonbladet med Klick så vi kan fika lite och bara mysa i massor vid köksbordet! Jaa, jag vet vi börjar bli pensionärer  

Blir en lugn hemmakväll med kräftor och supergoda ostar vi köpte på Rörstrands marknad igår, framför Så ska det låta. Synd att inte På spåret går längre men det får duga. Älsklingen fnyser åt Erik Segerstedt, men det får han fan bara ta efter att jag stod ut med Marie Serneholt under Melodifestivalen ;) Imorgon är vi hembjudna till underbara T&J! Och på söndag är det kalas för R's lillasyster. Så nu tar bi helg hörrni, helg!!