Here we go again



Gokväll alla kära! Och här är jag igen 
Ibland har man så fullt upp att man varken har tid eller lust att blogga om det. Bara leva det♥
I lördags klev jag hand i hand med min älskade på bussen till Skövde. Vi bowlade i Arenan och käkade en makalöst god Thai/Orientalisk buffé på ett ställe jag redan glömt namnet på. Matkoma är ett ord alla 4 fick känna på efter den måltiden ;) Sen tog vi några glas ute och fortsatte hemåt med fler trevligheter innan vi stupade i säng. En riktigt rolig och efterlängtat kväll som blev mer än lyckad!

Vi kom hem runt halv tre-tiden igår och det är fair-game att säga att vi mest låg i soffan dom resterande kvarlevorna från den söndagen. Käkade pizza och skrattade till Solsidan!

Imorgon åker jag mot Skövde igen. Denna gång på egen hand...
Nu ska äntligen vårt nya projekt dras igång på allvar!! Och det är spännande!!



Knytkalas


Hur sugen blir man inte när man ser ett sånt här litet knyte?! ;)
Gulligaste ungen på länge!

Så liten och hjälplös... önskar dom kunde vara så små
hela livet!! Multi-ultra-gull!♥


Helloo Friday!


Och jag vaknade faktiskt på bättre humör... Var framme på stan för att uträtta en del saker men det enda vettiga blev 2 algätare som jag inhandlade på Zoo. Jag och Älsklingen åkte istället fram ihop och handlade lite kvällsgott när han slutat för dagen. Fortfarande massa folk men då slapp jag ju ta mej igenom det ensam ;) Är det pga av löningen som folk i den här stan är som tokiga? Inte en parkering ledig...

Känns gött att det är helg iaf. Då har jag och R ledigt tillsammans och då mår man bra♥
Och imorgon ska vi åka till Skövde för att mysa ordentligt med min syter och hennes E. Bowling, käk och allmänt trevligt är kodorden.

Förövrigt laddade jag hem The Reef tidigare, då jag fick höra att det är en hajfilm! Älskar sånna filmer men kan meddela att den INTE är sevärd. Skummade igenom nyss och blev ärligt besviken. Sägs vara den läskigaste sen Hajen, men dom guppar mest omkring i havet och en efter en blir nerdragen under ytan och sen är den slut typ. Laim.

Anywho, nu ska jag kasta mej över tacosen. Måste vara färdigt till På Spåret! :D

in the darkness of despair






with tired souls we slept



Solen lyser ute idag, but on the inside it won't be sunny every day. Livet har sina up's and down's. Ibland kan det dock kännas som man hoppat cykeln i den där uppförsbacken och tagit en paus i gräset vid sidan av. Men nu är det dags att det händer nåt. Man måste fortsätta trampa. Hur jobbigt det än är. Förhoppningsvis vaknar jag med nya positiva tankar imorgon ;) Alla är på bra humör på fredagar.


Klickade hem lite nytt nagelgodis i hopp om ljusare tider förut:



...cause in the end, I'm all shimmery on the outside.


Så söt att man dör!



Jag är en dam i ärlighetens tecken.
Därför tänker jag erkänna att dagen inte vart speciellt effektiv än så länge.
Helvete vad sur man blir på sig själv när man väl inser detta... Kanske kan jag väga upp det hela genom att diska i räser fart och fixa middan samtidigt? Eller dammsuga och städa kattlådan på samma gång? Nåja, hur som helst... varje dag tänker jag på hur man ska hantera detta halvåret i framtiden? Jag HATAR mörkret! Funkar verkligen inte för mej. Är en sol och ljus-människa ända ner till tårna. Ett par tår man gärna skulle sätta ner i sanden vid medelhavet just nu. Ååååååååååååååååååh!




En herrans mycket helg


Hejsan Svejsan!
Back from the weekend. Hade som sagt lite sovmorgon i fredags, för att istället vara uppe med tuppen idag... Enda vettiga med att gå upp klockan 07 är att jag och Hjärtat går upp samtidigt - MYS!♥ Men där tar nog fördelarna slut. Hur som, efter lite ärenden i fredagsfm och ett möte om framtiden... ;) så hade vi en härligt slö och slappig kebab- och På Spåret-kväll! Och raka motsatsen på lördagen. Var i fixartagen och härjade från gardiner i lilla rummet till nya omtag kring matsalsstolarna... bild kanske kommer om jag får till nån bra. Kvällen ägnade vi i kompistecken. Tog några glas uppe på The View i stan... and I'm not impressed. Mikaela, om du fortfarande läser min blogg (?...klart du gör!) kan jag säga att det är gamla Gabriels som rustats upp äntligen och visst, inredningen är jätte snygg och fräsch men samma gamla anda trots allt. Och samma folk. Tyvärr.

Igår, ärade söndag, hade vi R's syster med familj hemma på lite middag. Mys!
Och jag ser att ryktet om att jag gillar fjärilar har spridit sig...  Fick denna fina! Tack!!




Och sedan under em/kvällen dog vi i soffan med bara massa puss och gos!!♥♥
Jag älskar min Älskling och jag är så kär, så kär!!

Honom ska jag förresten gå och möta upp nu, lunchrast.
Catch you later!

Ursäkta...



... men vi har HELG!
Snutta er så mycket det bara går så hörs vi imorgon!





21 januari 2011


Fan vad härligt det är att ligga i sängen och känna hur solens strålar lyser in genom persiennerna! Jag låg och drog mej ända till elva idag  Fredagsmys! Nu längtar jag bara till 15.45 då kärlekstrollet slutar jobba! (Liiiite tidigare på fredagar:)) Sen ska vi ha helg ihop och bara mysa!!!! Känns som att jag knappt träffat honom denna veckan :(

Men först hoppa in i duschen och göra sig till människa, sen fram på stan och uträtta lite ärenden, bland annat hämta våra stolsöverdrag från jysk! (ÄNTLIGEN!), köpa gardiner till "lilla rummet", ev köpa en ny algätare på Zoo, då våran mini vi köpte i Skövde för en vecka sen mysteriskt verkar ha försvunnit.... hmm, och tillslut möta R och handla lite kvällsgott ihop♥




Du är mitt allt!




Jag älskar min pojkvän,
för han får mej alltid att må bra!!!!

Äntligen lite soooool!!


Wiwiwihooooo!!
Vaknade upp till solens glada strålar! Det var inte igår inte!
Men jisses vad mycket lättare allt känns en dag full av lite ljus! :D Åh, kan inte bara våren komma nu?

My mother kommer snart och hämtar upp mej. Vi ska ta en promenix fram till stan sen och möta upp våra män som ska träna ihop i em. Det blir inte att man komer ut på promenader längre när man inte har hund... ännu en anledning till att skaffa en ;) Nåja, det blir liiite längre fram i tiden. Moschino måste nog gå i terapi först.



Very well, see you!

Ur ett annat perspektiv






en lång dusch senare .
. ett par steg ute bland civilisationen
och några rader planerade av framtiden .
... if I could reach the stars,
I would've give them all to you.







Believe



Kan ni fatta att ha detta som jobb? SOM JOBB!!?
Det är helt sjukt egentligen... Jag börjar fan lipa varje gång jag ser sånt här.
Om man fick önska sig vad som helst i livet... ♥



Oh Crappy Day



Idag är det en sån dag.
En sån då man hatar hela världen.

Jag är så jäkla trött på att vara
"lyxhustru" nu!! Det är jag ju
iofs varje dag men mer påtagligt just nu.
Det är fanimej inte kul att vara hemma
när alla andra jobbar! 

Jag tänker fortsätta ligga i soffan under
min filt och titta på OC.
Det är ändå försent för den här dagen...
men man får faktiskt ha sånna dagar oxå.






Amen



Mer eller Mindre



Goddag! Det skulle inte vara fel om man någonstans inne i själen kunde känna att våren är på gång. Jag hörde visserligen fågelkvitter imorses men när man tittar sig runt... inte mycket till vår inte. Nog håller snön på att försvinna men vid det här laget vet man ju om att det lika gärna kan vara 1m när man vaknar imorgon.


Gjorde ett tappert försök att piggna till igår på Friskis&Svettis iaf och det funka bra.
När jag kom hem väntade min underbaring med kyckligsallad och en varm famn! ♥ Numera jobbar han mellan 8-17, och efter jobbet sticker han iväg till Körskolan för att plugga teori (så duktigt!!!) och det blir långa dagar innan vi ses :( Är van att han kommer hem vid 15...

Dock har jag installerat ett gammalt löjligt spel på datorn i brist på annat - Zoo Tycoon.
Jag gissar på att det håller mej sysselsatt iaf några dagar till ;)

Mycket helg! ♥


Hejsan!
Har haft fullt upp i helgen. Och det har vart en riktigt bra helg
I fredags åkte jag och R tillsammans med mina föräldrar till Skövde och mysfikade hemma hos min syster. Sen gjorde vi lite andra ärenden, bland annat Djurmagazinet där vi hittade en röd kampfisk och en liten algis + lite inredning. Kommer updates om detta senare.

Och igår var vi i Lundsbrunn hela dan och SPA-ade oss!!  Min mamma fyller 50 år idag så det var hennes present från oss alla! Hur gött som helst! Massagebehandlingar och Örtbad och massa bubbelbadande och ångbastu! Mmmmmm!!! Man var hyffsat mör i kroppen när man kom hem. Men fan va gött de är! Senare på kvällen kom T&J för räkfrossa och filmmys! Lördagar kan inte bli mycket bättre än så! ♥

Här var vi igår och njöt!


Idag är man dock ganska säker på att det blir en lugn söndag. Med all rätt!
See You Later Alligator!

Mysigaste torsdagen på länge!



Hejsan Svejsan!
Vilken underbar torsdag  Älsklingen gjorde ju sin sista dag igår och börjar nytt på måndag, så vi har haft en super mysig ledig torsdag tillsammans. Och den är inte slut än! ;) Vi duschade i tropisk regn... typ... i nästan en timma i förmiddags. Hur härligt och tokigt som helst. Men ibland måste man fan unna sig  Sen gick vi fram på stan och fikade på Söder. Och R fick sin ring upp-putsad inne på Smycka, samtidigt som vi tjötade lite skit med söta M som jobbar där. Hans ring var väldigt repig och ful (jaa, faktiskt) efter allt slit i köket men nu äre slut på det... iaf för ett tag. Och sååå fin den blev!! Som ny!

Ikväll ska vi äta kräftor!!! Var ett tag sen för oss nu :) Mumsis!!
Dessutom väntar en väldigt trevlig och mysig helg!! Imorn blir det förmodligen en snabbis-tripp till Skövde, för att spana på mera fiskar och lite växter. Och på lördag ska vi fira min mamma som blir 50-åring på söndag, med en riktig må-bra-dag med välbefinnande!! *Åh längtar!!* Sedan på kvällen tror jag att T&J kommer hit för filmmys. (Eller vad bestämde pojkarna tillslut Tess??)


C o o l t !




Projekt Akvarium: Del 10 - Den vita Pärlan



  

"Det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den."
Ett ganska bra talesätt tycker jag.




Jag hade turen med mej idag när jag åkte till DjurMagazinet och köpte min älskade lilla Pärla. Ja den ska få heta så. För att den är just pärlemovit! Den svarta lilla ettriga saken är R's... :) Han får bestämma namn sen när han kommer hem! Han har för övrigt gjort sin sista dag idag på jobbet!! Underbart! Skulle jobbat imorgon oxå men varför ställa upp för några som beter sig som fittor, ärligt talat, tillbaka?? Jag fattar inte hur man kan bete sig så. Blir vansinnig när jag tänker på alla som ska leka chef där nere. Dom är inget annat än en hög LOSERS!!!! Det har dom visat gång på gång...

Nåja... Har vart med mamsen och Enzis i Skara idag. Vovven har en talgkörtel på ryggen som nu ska tas bort. Såg jävligt fräscht ut ;) Sen gjorde vi lite andra saker... som alltid  ♥ Några små inköp, ♥ fikade semla, ♥ kikade på lampor... ja ni vet.




Ibland är gudarna med oss! Den vita pärlan...

dsc06186 (MMS)

Ibland är gudarna med oss! Den vita pärlan är på plats =) Var där tidigare idag och köpte den plus en kompis, mer info sen. Är i skara med mamma o vovve.


Projekt Akvarium: Del 9 - Djup





Ett helt nytt akvarium!! Bra jobbat Emelie!
Okej, jag erkänner... jag håvade upp 3 barber iaf. Dom andra 2 fick stanna kvar bara för att dom var så snabba och algisen verkade rädd så han tyckte jag synd om :( Men sen kunde jag fixa i lugn och ro. Och bra blev de ju. Lite för få växter än. Och fiskar såklart men det är ju nåt man inte kan skynda på. Dock har jag tänkt hela dan på "den vita pärlan". Så be nu en bön till herren att den finns kvar imorn, så ska jag allt adoptera den!


Ååååååååå, kattjävel!!


Ibland alltså... ibland vill jag bara vrida nacken av honom!
Men i nästa sekund så är han hur söt som helst.



Projekt Akvarium: Del 8 - Nya rötter


Hej!

Igår var vi som sagt och köpte nya rötter till akvariet.
Nu har vi en hel hög som ska "sättas ihop" längst bak så att det blir lite mer djup.

Jag ska snart ta tag i projektet... Är lite nervös dock
Guldbarberna vi har än så länge är som små pirayor!! Vem vill stoppa ner händerna där?!
Inte jag! Funderar på att låta dom bo i en hink under tiden. Men det känns oxå krångligt. Hmm...



Resultatet kommer senare...
Och vi planerar att åka till Skövdes djurbutiker på fredag för att inhandla växter och fisk!


Vecka 2 på nya året!


♥ Hejsan Svejsan!
Det har vart en ovanligt bra start på veckanMin sambo och älskling är ledig idag!! På en måndag! Har att göra med att han ska byta jobb efter denna veckan! (Äntligen kan vi båda lämna Skrapan bakom oss!) Så vi startade dagen med lite kik på stan, en kopp kaffe hos svärföräldrarna och mera akvarie-köp på Zoo

Nu blev det 3 stora rötter, som ska ge en härlig atmosfär längst bak i hörnet. Kommer bli awesome! Dessutom hade dom den vitaste lilla pärlan man kan tänka sig! Ville köpa med honom hem men vi väntar lite till med fler fiskar... tills inredningen är helt klar.

Nu äre dags för lite hemma-göra, såsom disk (hata!) och städning av badrummet.
Resten av dagen så bara ägnas åt mys!!





A saturday kind of feeling


Gokväll mina kära!
Och vi har lördag idag. Det är skönt med helg. Mycket mystid med mitt hjärta.

Det är just vad vi gjort idag. En lång härlig frukost följt av lång härlig tid i duschen och lång härlig tid att fixa sig i ordning. Dessvärre hade jag en lång härlig tid med disken oxå... hmm. Nåja., vi ska snart iväg på parmiddag med T&J hem till R's bror i Stenhammar.

Så, vi hörs imorgon! Trevlig Helg!!

Ps: Jag har hittat mitt kall ang akvariet nu ;)
     Vet hur jag vill bygga upp det men det tar ju lite tid så tålamod...


2011-01-07




 Fredagsmys!


På-stan-mys med mamma. Vinterpromenad.
Fredagsfika. Bubbelbad. Fajitas. Filmkväll.



I'll catch you later.











Goodbye my lover


Goddagens Sverige!
Trettondagen och därmed "helg". R är iväg och spelar tennis med J.
Själv har jag precis sett avsnittet av OC där Marissa dör. Bara säsong 4 kvar...

Strax efter slog jag om till MTV, där visas James Blunt's Goodbye my lover med Mischa Barton i videon. Hmm, liten rysning ;)


Bild: google.se


Nu ska jag tappa upp ett varmt bubbelbad så att det är färdigt tills min snuffis kommer hem!
Bara älskar att krypa ner i ett mysigt bad med min älskade♥

Senare får vi besök av R's mamma och pappa och mormor + E!
Och kvällen blir nog lugn och fin med massa kramar och pussar i soffan!

Juni, juli, augusti... ♥


... för att vindarna är varmare då.
Det är inte bra för en vilsen själ att bara se mörker. Vi behöver sol! Vi behöver våren med sin energi. Det är så. För alla. Alternativt en solsemester. Men eftersom det står under highly unlikely i ordboken just nu så får vi snällt vänta på april. Är det inte officiellt vår då? Åh Gud....





Nyårsnaglar!


Bytte det frostigt snövita mot något mer färgsprakande...


Denna gången testade jag mitt rosa glitter dust and I love it!!
Måste skaffa mej ett bättre överlack dock så att det sitter kvar lite längre...


Årskrönika ★ 2010


/Påbörjat 2010-12-31, avslutat 2011-01-03


Och så var det sista året på dagen... hmm. Eeh, sista dagen på året *host host*... va fan fick jag det ifrån? hahahaha!  Sista dagen på året alltså. Lite snurrig såhär när jag ska sammanställa det gångna året. En tradition jag har här i bloggen. Då kan ni förstå att ordning- och pedantkärringen i mej fick hjärtfnurr förut när jag insåg att den måste uteblivit förra året??! Hur i snöskotta tänkte jag då, om man får fråga? Ett sånt viktigt år med egen lägenhet, egen bil, två katter och desutom en underbar pojkvän!! Nåja, en sak är ju säker... dom speciella datumena finns i hjärtat! Och några fina rader
här.

Och visst har man haft ett sjuhelsike bra år även 2010!
Ett väldigt händelserikt år känslomässigt. Får se om vi kan få ihop något bra här...

Året började iaf någorlunda annorlunda mot hur allt ser ut nu. Jag steg upp som Klubbchef... (och även Barchef fast det har jag ju i princip vart hela ti'n ;) ...och klubbarna gick hur bra som helst, precis som innan! Vi startade även upp Onsdagsklubben i Rymd och även den blev en succé!

Den 25 januari 2010 åkte jag och Älskling till underbara Thailand och hade 2 fantastiska veckor i Phuket och på Phi Phi Island! En helt oförglömligt härlig känsla att ligga på stränder tagna direkt ur filmen "The Beach" och bara njuta av livet! Snart igen så...



Nästa trip hade inte lika långresväg, men även den minnesvärd! Jag och bästa syster tog tåget till Göteborg och checkade in högst upp i Gothia Towers! Jag älskar sådan lyx med en älskling vid min sida♥ Kent spelade once again at Lisebergshallen och det var som förväntat - grymt!!! Dagen efter vaknade vi gött i vårt lyxrum och käkade VIP-frulle där självaste Magnus Uggla traskade in ;) Checkade ut och gjorde sen ett besök på Universeum!

23 mars tatuerade jag klart mina fjärilar på midjan.
Och på fredagen som följde, den 26.e åkte vi akut med Moschino till Skara då han blev inlagd över helgen :( Jag skulle jobbat Boogie Nights den kvällen men åkte istället hem och mös med min älskade. Som tur var fick vi tillbaka en kryare katt på söndagskvällen och vi vet än idag inte riktigt vad som hände :/

Väl in i april och på självaste Påskafton (3.e) ingick min äldsta vän äktenskap med sin bättre hälft! Det var ett annorlunda bröllop för våran del men ack så fint och härligt kärleksfullt♥

Hmm,  nu ska vi se vad mer som finns i arkivet... Jo, 20 april adressändrade äntligen mitt hjärta hem till våran lilla etta på Rådagatan så oficiellt blev vi sambos då. Men alla vet ju att vi egentligen var det från första stund... hihi ;)

Och 23 april firade vi det hela med en weekend i karlstad hos underbara T&J! Vi hade en super rolig helg med matlagning, bowling, shopping och fika i vårsolen. ♥

Sen hände det inte så mycket i maj, förutom att jag jobbade 211 timmar... så det säger väl sig självt. Men därefter kom juni!

Och vi börjar med en fantastisk Stockholms-resa med min underbara familj!! Den 3 juni åkte vi allihop, jag och R, min syster och pojkvän + min mamma och pappa. Vi låg på hotell och gick på en sån jäkla grym konsert med AC/DC!!!! Det var så mycket bättre än jag kunnat föreställa mej! Nu är jag frälst!

Men det kom en ännu finare dag efter detta. Nämligen våran 1-årsdag! Och även våran Förlovningsdag!! 9 juni blev jag ringmärkt för resten av mitt liv! Den finaste ringen och den finaste pojkvännen! Lycklig tjej!  Vi återvände till Stockholm och checkade in på ett fint hotell, relaxade på SPA, och bara njöt av varandra!

 

Resten av sommaren levde vi på Rosa Moln. Och fortsatte ha the time of our life. Midsommar i Karlsborg, semester i Kolmården och Hunnebo, Liseberg x2 och massa sol och njutning av livet. Så det var med tårar i ögonen man en bit in augusti sakta men säkert konstaterade att sommaren var över.

Och det var sannerligen nya vindar som drog in över hösten 2010.
Jag sa upp mej från Restaurang Strand & Rymd och den 28 augusti gjorde jag min allra sista dag. Det är med blandade känslor jag blickar tillbaka på mina två år. Jag och Älskling pratar ofta om hur allting var i början. Vilket härligt gäng vi alla var då. Hur roligt vi hade. Och hur mycket bättre allting var då. Sen började den ena efter den andra att droppa av. Och Skrapan började misskötas på ett sätt ni aldrig kan föreställa er ens. Tillslut vaknade man upp en dag och visste inte längre vem man själv var. Jag vaknade upp och insåg att jag levde ett liv jag egentligen inte ville vara en del av. Jag blev behandlad på ett sätt jag lovat mej själv att aldrig tolerera. Och inte fan tänkte jag stå och titta på när andra blev behandlade ännu värre än mej. That's not the person I wanna be. Så jag gjorde det enda rätta. Men jag ångrar ingenting. För Strand & Rymd gav mej mycket. Och framför allt så gav det mej Kärlek! Jag träffade min framtida man och det är jag evigt tacksam för ♥ Det är så jag vill minnas Skrapan. Så som det var först. Så som det är nu... jag finner inga ord ens. Förutom att jag skäms. Åt er.


Jag har haft mycket kul här... Ingen känner den baren som jag! ;)


Sen kom hösten på allvar. Och jag lämnade allt gammalt bakom mej.
Vi träffade vänner som aldrig förr och firade min systers 25-årsfest i Skövde! Underbart att äntligen kunna göra saker på helgerna tillsammans :) Dessutom åkte vi i samband med min födelsedag på en resa till L'loret de Mar i Spanien och samlade ny energi!

Som grädde på moset fick vi oxå en ny lägenhet! Den vi bor i nu. En efterlängtad trea på 93kvm och med en stor härlig terass som ska nyttjas till max i sommar!!

Resten av året har handlat om att hitta sig själv igen. Livet är en berg- och dalbana. But I'll get there. Varje årsskifte känns som en nystart. Och vad passar bättre nu när man är påväg mot alla möjligheter? :) Det är alltid en gåta att försöka lista ut vad det nya året ska erbjuda... but there's no way you can possibly know everything in life. That's what keeps it interesting!


          





Who knows where life will take you?
In the end, the journey is the destination.







2 januari 2011


Det är söndag och vi har sannerligen startat året med lugn och ro.
Det enda vi gjort idag är en snabb frisk promenad och en mysig fika hemma hos T&J. Men det är så det ska va, om du frågar mej. Lediga lata dagar med den man älskar! Perfekt!

Imorgon känns det som att allt nystartar...



Dom här underbaringarna fick jag av min syster på Nyårsafton!
Jag fullkomligt älskar liljor ♥ Och dessutom är dom skitsnygga på matsalsbordet!
 

Jag älskar vårt nya hem! Börjar komma bra iordning. Bara sovrummen som ska bli färdiga. En trip till IKEA planeras så snart plånboken tillåter ;) Det finns så mycket fint jag vill haaaaaa!! :D


GOTT NYTT ÅR!


Och nyårsdagen, alternativt första dagen på nya året har gått i sann "jag orkar verkligen inte göra nåt"-anda. Vi började iaf dagen med frukost från Amigo med min syrra och hennes kille som sovit över. Sen efter det gjorde inte jag och Älskling många knop. Soffa + film + choklad + pepperoni (jaaa, bästa kombon!!) och massa vatten.

Gårkvällen blev fantastisk!! Vi startade kvällen med bubbel och sedan käkade vi 3-rätters, drack gott vin, spelade spel, tjötade, skålade in nya året framme på torget tillsammans med fyrverkerierna och efterfestade med Mario Kart innan alla tillslut däckade tryggt och skönt hemma i sina sängar. En riktigt bra Nyårsafton 2010! Det tror jag alla som var här skriver under på!



Vi hörs imorn alla glada och fina!
Nytt år, nya möjligheter....