I ♥ white iphone



(tidsinställt inlägg)


Äntligen, äntligen har den vita bumpern till min iphone kommit!!
Jag har ju levt farligt i en månad typ utan något skydd at all! Men nu är den på och jag skulle inte vilja säga att telefonen blivit fulare direkt. Nästan tvärtom faktiskt. Och ni måste ju hålla med om att vita iphones is the shit ;) Var lite osäker först om jag gjort rätt val men sen när jag fick hem den och nu när jag haft den ett tag så vet jag att jag inte ångrar mej ett dugg! Sååå snygg!♥











Update: BBQ going on




Hej igen sunshines! Livet är värt att blogga om när solen lyser
Jag grillar... jaa mej själv alltså. Men var tvungen att ta ett break helt enkelt. Det är stekhett så man får inte glömma att vända på köttet ibland. Det är bäst att ta vara på dagarna medans dom är här. Sååå himla tråkigt bara att min sambo inte börjat semestern än. Jag hade gärna gått till stranden idag men hur kul äre själv liksom?  Åh det hade vart så mys och gött! Men men... jag får väl nöja mej med min terass och kattera som sällskap ;) Och hoppas att juli bjuder på många stranddagar ändå! Nää, nu äre dags att steka på igen! Later! 







GODKÄND!





Sådärja, nu håller bilen 1 år till da  Gick igenom besiktningen! Förutom att jag inte hade nån triangel... hmm mm.... men som tur är lös min charm igenom och jag fick ingen ombesiktning på det  Thank you very much!


Golfen igår... ja det gick bättre än förväntat faktiskt och det var lite kul. Lite. Hahaha. Det var skönt iaf att gå där ute och solen höll oss minst sagt varm o go. Och ikväll återuppstår tradionsenliga Hjulafton i Lidköping! Det ska vi gå fram och kika lite på. Jag har i princip alltid jobbat de övriga åren. På Rådhuscafét. Enough said om vad jag egentligen tycker om Hjulafton med andra ord... lot's of people!

Nu ska jag faktiskt till mitt nya jobb och reka lite. En bar ska byggas.
Och än så länge håller vädret... om än lite vita fluffiga moln som samas på himlen men det kan vi väl leva med? Ja jag tror det. Så vi hörs lite senare hörrni!



bild: google.se








På en cykeltur genom stan




Vi tog en spontan cykeltur genom stan igårkväll och jag råkade visst bli kär... :)
Dom är så jäkla snygga! Vill ha♥ Den enda bilen jag kan tänka mej förutom bmw ;)

Jamen ni ser ju själva..!







Sommardag numero två




Good Morning Sweden! Ok inte godmorgon. Jag har varit vaken sen sju! Tog en earlie tvättid idag. Kändes som en bra idé igår, men mindre bra imorses när klockan ringde. I wonder why... men nu känns det helt ok igen  Skönt att komma upp i tid när det är sånt här strålande väder!! Ååååh jag vill aldrig att det ska ta slut! Men tyvärr ser det värre ut till helgen. Såklart. Fy fan... nä nu pratar vi inte om det!

Min sambo är på g hem för lunch. Sen efter det ska jag åka ut en sväng till mamma och fika. Passa på för jag ska ändå hämta ett par saker där. Och i em ska jag och T faktiskt följa med grabbarna ut och spela golf... hahaha, trodde jag aaaaaldrig att jag skulle men ibland får man ställa upp för laget helt enkelt ;) Så ha en riktigt skön dag hörrni! Det ska jag ha!








Idyll ♥











Thru the old hoods









Startade dagen med täcket ute på altanen. Klarblå himmel och allt. Sen blev det disigt men just nu orkar solen stråla igenom iaf. Skönt. Jag ska försöka jobba på den så kallade brännan idag. Obefintlig just nu. I em blir det träning, på ett eller annat sätt. Vi har sagt att vi inte går upp till gymmet om vädret fortsätter såhär. Isåfall får de bli en runda i spåret kanske. Men vem vet these days, de kan lika gärna mulna på senare... Därför sticker jag ut nu och passar på att ha sommar medans det går!





Söndagens mysigaste stund





Man får lov att dricka vin när som helst på sommaren. Så det så.
Vi pausade lite igår mellan fix&trix i Fillan och golf på campingen. Ibland behöver man helt enkelt fylla på batterierna...  Jag hoppas av hela mitt hjärta att juli-månad blir en enda stor sol! Stekheta dagar och ljumna kvällar som vi kan fylla med sol och bad, grill och gemenskap och så SEMESTER på annan ort!







Bara massa ♥





Jaa, jag behövde ju inte oroa mej för våran sol igår. När jag la huvudet på kudden igår kunde jag inget annat än konstatera att vi haft en underbar söndag med sommar och semesterkänslor sprittandes i kroppen! I Fillan grejade som sagt papsen med bilen lite grann, sen lagade jag mat åt "grabbarna" och medans dom kikade på Formel 1-loppet så tog jag och Bumban en promenad i dom gamla trakterna. Grön och fin natur med åkrar och hästgagar ut med sidorna. Frisk luft. Frihet! Nu vet jag bara ännu mer vad jag och min kära pojkvän redan vetat länge... det är så vi vill bo!♥






Eftermiddagen spenderade vi tillsammans med våra trogna vapendragare T&J
Det blev en runda minifolf på campingen i stan. Och när vi kom hem tändes grillen och sen slängde vi på några härliga tzatsiki-korvar! Mmm! När det blev kyligt i vinden kröp vi upp i soffan istället och spelade Wii. Man kan aldrig varva Mario för många gånger  Nu räknar vi dagarna tills semestern börjar på allvar. See you later hunnies!






Midsummer-Nails! :)




Lack: Ofärgat
Dust: Grönt
Extra: Blommiga "stickers"




Körde på grönt glitter till Midsommar! Kändes lite blommigt och somrigt
Tyvärr blir ju aldrig bilderna rättvisa... Både suddigt och missvisande i färg.
Men vem vet, jag kanske lyckas fånga en bättre bild som kommer upp senare...







Midsommar 2011




Hej mina vänner! Jag skulle inte vilja skylla på bakfylla igår... det är faktiskt sant. Men nog var man lite sliten i kroppen efter Midsommaraftonen. Vi klev nog ur sängen vid halv ett typ  Det enda vettiga vi gjorde igår var när vi mötte upp T&J ocg E&H vid Roma och drog en kebab... som frukost... 16-ish. Hahaha, gud. Efteråt kom R's bror C och flickvän K hem på en kopp kaffe ute på terassen. Vi hade tur och fick lite sol på oss igår nämligen. Mycket trevligt!

Denna dagen har oxå börjat jävligt bra! Om jag får säga det själv. SOOOOOOOOOOOOOOL!! Den bästa känslan på länge infann sig när vi kunde sitta på täcket ute på terassen imorses och käka frukost  Men jag vet inte vart
dagen kommer att ta vägen. Börjar komma in lite stackmoln. Vi får se. Ingen idé att oroa sig för det nu. Bara njuta utav sommar och semester-känslan! Om en liten stund ska vi ut till Fillan. Min far ska se över bilen inför kommande besiktning.



Men jag skulle ju oxå berätta för er om Midsommar såklart  Det enda negativa med den dagen var det gråa utanför fönstret. Men hur vore livet med en jäkla massa klagande? Vi fokuserar på hur trevligt och roligt vi hade istället! T&J gjorde ett mycket bra jobb som värdpar!♥ Vi åt en härlig grill-middag med snaps och visor därtill. Jätte god kladdig efterrätt och så jordubbar o glass! Mmmm! Vi tjejer band kransar och killarna en midsommarstång. Sen lekte vi lekar och spelade kubb innan kvällen avslutades med mys kring soffbordet. En väldigt trevlig midsommar!
 







En midsommarnatts dröm








Hej mina kära läsare! Nu sticker vi iväg och firar Midsommar med ett skönt gäng!
Jag hoppas ni får en trevlig kväll och önskar er alla en Glad Midsommar! ♥





Absolut dagen före midsommar




Go'dagens mina kära! Mina planer idag var att städa lägenheten skinade ren... men ibland grusas dian planer. Så nu är istället dagens GP (game plan) att åka ut till Fillan. Igen. Mammas hår blev randigt och fläckigt igår. Inte jätte snyggt ;) Tror det beror på att vi satte en blekning direkt på hennes hår, utan att färga först som vi brukar. Så idag blir det dubbeldos... först färg, sen blek.

Men först måste jag till glasbanken! Måste handla upp ett förråd inför morgondagens Midsommarafton!
Ikväll äre typ fredag så vi tänker slå på stort och äta tacos!  Avverkade faktiskt ännu ett pass på gymmet igår så idag kan vi frossa med gott samvete! (Det gjorde vi iofs igår och alla andra dagar oxå...) Vi hörs hörrni! Peace and love♥








Malm is the shit!




Här är en liten bild på sängen vi köpte i söndags!!  Känns riktigt skönt att det börjar ta sig nu i sovrummet! Tog bara ett halvår liksom...  Dock hade jag siktet inställt på vitlaserad ek men det verkar vara omöjligt att fåp tag på. Iaf på blocket. Så nu blev det ekfanér och vi är nöjda med det! Vi fick med sängborden på köpet och jag vill ju ha ståendes vid sidan av egentligen så jakten fortsätter. Lite spännande det med...










No air





Vad är det här? Va?!


Alltså, 22 juni och man ska fan inte behöva ha jacka på sig för att inte frysa när man går ut! Nu har det varit skitväder hur länge som helst! Inte okej. Jag är så *''#!?/%#* trött på att vakna, dra upp persiennerna och mötas av igenmulen himmel, grått, grått, grått och sen börjar det smattra på fönstren... Fortsätter det såhär så drar jag fan med mej pojkvännen och kör säsong igen ;) Haha, nä skämt o sido men vi behöver verkligen en ordentlig sommar för fan! Alltså på riktigt! Det här duger inte någonstans på kartan!



Längtar hit mer än nånsin just nu!!


Om en stund ska jag ta tag i livet. Då ska jag ut på ett mission på stan. Sen ska jag hjälpa mamma att färga hennes hår lite ljusare igen. Jag är oxå sugen på att fräscha upp mitt hår. Men jag får nog spara ihop en slant först... känner inte mej manad att slänga ut ett par tusen på det just nu ;) Men jag har ett presentkort på klippning at utnyttja snart iaf som jag fick av min bästa sis♥

See you later!




Tillbaka i (på) nätet




Hörrni, ibland behöver man bara hämta andan en kort stund.
Och det har jag gjort nu.

Det enda som fortfarande ligger och gnager är min oro över sommaren. Ska det verkligen vara regn och mulet varje dag nu? Ska de det?! Jag är en ordentlig väder-människa och min livsgnista bygger på solens energi. Om inte Sverige skärper sig snart så kapitulerar jag och emigrerar. 



Vi hade iaf en trevlig helg, regnet till trots. Lördagskvällen spenderade vi hemma hos svärisarna med god mat och trevligt sällis♥ Och i söndags köpte vi äntligen en sängstomme!! Kan ni fatta? ;) Hahah! Har letat som en galning på blocket efter en malm ni vet, dock utan resultat men nu fann vi en som vi är helnöjda med. Och till ett riktigt bra pris oxå :D

Och igår... ja vad gjorde jag igår? Jo jag var riktigt hurtig och följde med mamma och vovsing ut på en långpromenad! Tog oss upp till Råda. Vi och fästingarna... bläsch! Vi klarade oss precis från regnet iaf och det var skönt att komma ut i "skogen". När R slutat jobbet åkte vi dessutom till gymmet så nu har jag minsann fått min träning den här veckan ;)

Nä, nu ska jag fixa och dona lite i hemmet. Ikväll ska vi på ett möte igen... spännande!
Take care sweeties!









Mjölkchoklad Cookies



Jamen visst serru, klart dom var goda  Men inte sådär as-super-duper-goda-så-man-smäller-av-och-måste-ha-igen - goda liksom. Fast jag åt såklart 3 stycken på raken ändå igår. Men vem äter en kaka? En? Då kan man ju lika gärna låta bli överhuvudtaget. Den sista ska jag ta til kaffet om en liten stund.. ;) tillsammans med dom goda frallorna och skagenrörorna vi köpte framme på stan förut! Mmmmm lördagsmys!!

Ja, och vi var o kolla på balen igår! Tyvärr blåste det ganska mycket och var mulet men dom var så fina ändå så. Efteråt skulle T&J käka nåt gott och jag och R ville ta oss ett glas så vi började leta ställen eftersom tydligen hela stan skulle käka ute igår... Till slut hitta vi ett sista ledigt bord på Troja.

Ikväll ska vi hem till svärisarna på middag! Kommer bli trevligt!
Så vi hörs hörrni och ha nu en alldeles underbar lördag!



bild: google.se







Bästa sättet att bli kvitt en frestelse...




... är att falla för den!




Orsak: Fredagsfikan
Förväntningar: Höga
Resultat: Återkommer

Jag har hållt i dessa kakor sjuttioelva gånger tror jag. Men jag har tyckt att dom är riktigt jävla dyra för ett par kakjävlar, om jag ska va helt ärlig alltså... Idag kunde jag dock inte hålla mej utan naffsade åt mej en förpackning och snart får vi reda på om det verkligen är en Emelie-kaka?

Men först ska jag räserdiska upp allt i diskhon!
Och ladda kaffebryggaren!








F för fredag (och lite för fika oxå)




God morgon världen! Och idag lyckades jag överraska mej själv faktiskt när jag oväntat ligger bra till i tid. Jag väntar på att min syster ska hämta upp mej och sen ska vi bruncha på stan. Jag klev upp före R idag... halv sju-ish. Fick tjata några gånger minsann innan han steg upp, jag har faktiskt varit hans väckarklocka hela veckan - fast jag har semester! ;) Nåja, när vi ätit frukost gjorde jag det gruvligaste misstaget och gick o la mej igen. Men bara för att vila ögonen lite! Och nu tror ni att jag somna men de gjorde jag inte. Jag ville bara verklgien inte gå upp igen och in i duschen. Burr! Hatar när det regnar ute, de borde vara lag på att ligga i sängen hela dagen då! Men jag hann... och här sitter jag nu och rullar tummarna. Det är högst ovanligt för er som känner mej

Jag hoppas att ni får en mysig fredag! I em/kväll äre tänkt att vi ska fram och kika på balen med T&J. Hoppas att det spricker upp och att vi kan få lite solsken på oss. Det tycker jag studenterna är värda! Efteråt blir det något gott att äta♥ Men innan dess, när R slutat jobbet ska vi förstås fredagsfika och läsa Klick! Love it!



bild: google.se


this loveaffair












Flying high




Hej godingar!  Har haft fullt upp med allt och ingenting.
Igår var det studenttider och jag hade en kusin att fira! Förmiddagen gick åt till paketinslagning och städ av hemmet... jamen det fatta ni väl? Att jag inte skulle hinna beta av ens 2 saker på min lista sist  Kl 16:00 vare utspring vid skolan i vanlig "Vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra"-anda. Efteråt tog jag, R, syrran och E en kopp kaffe ute på terassen innan det var dags att bege sig mot Vinninga för lite firande av studenten.

Runt tio-snåret kom vi hem igen och då fanns det bara en sak på schemat: Soffan + Johan Falk. Ja, vi har laddat hem alla nu eftersom min källa hade fel i måndags om TV4... Vi såg National Target igår och när eftertexterna rulla så vare visst någon här som absolut helt och bestämt ville se en till. Jag, som har erfarenhet av sånt här sa ju förstås att det inte var en brilliant idé. Men han gav sig inte och visst tänkte jag...  Jag kan väl säga så mycket som att vi har halva den filmen kvar att se klart idag  Tur att man känner varandra♥ Haha!







I'm forever yours




På våran förlovningsdag skickade jag mitt allra första blomsterbud  
Jag är en tjej som älskar att ge... hellre det än att få! Därför gick mitt första bud till R såklart♥ Jag ville sända till hans arbete och det skulle vara en blomma som han kunde ha kvar där sen. Jag litar alltid på Gloriosa i stan och visst passar denna lilla en kille perfekt? Ett rött hjärta var ju tvunget såklart eftersom det var kärlekens dag. Tror han blev ganska så glad  Nu väntar jag själv på att mitt allra första blomsterbud... ;)





(this housewife needs a break)




Ännu en dag med ärenden på stan. Och när jag kom hem satte jag på första maskinen tvätt. Måste slå in kusinens studentpresent inför imorn oxå. Var på Gallerix och köpte nya snören. Jag älskar att pyssla med sånt♥

Vädret pendlar friskt idag mellan sol och moln. Det blåser så jag känner mej inte manad att ens ta ut dynorna idag. Det enda som känns riktigt lockande just nu är att lägga sig i soffan en stund och försvinna in i The Hills. Den serien är ju faktiskt inte bra egentligen men jag gillar att titta på den ändå. Kanske för att den på ett sätt speglade mitt liv för ett par, tre år sen... Hur som helst så passar jag alltid på när R inte är hemma. Han hatar The Hills. Och jag tror han hatar att jag kollar på det...  Hahaha!

Jag har iaf lovat mej själv att ta tag i lägenheten innan min underbara sambo kommer hem. Röja upp bland nytvättade handdukar, dammsuga upp alla katthårstussar, städa badrummet och bädda rent i sängen. Kan va så att jag inte hinner bli klar med allt och samtidigt laga mat men det är tanken som räknas ;)



Om bara den där huvudvärken kunde försvinna....




Just nu har jag snöat in på Glee's version av Journeys Faithfully
Hennes röst är amasing.








Tvmys med Josh och Ben!




En utav alla anledningar till varför jag är så himla kär i R är för att vi är lika galna och sponatana bägge två... Igårkväll blev vi nämligen väldigt sugna på Pearl Harbor men tyvärr fanns inte den dvd.n i våran hylla. Därför hoppade vi på stålhingstarna och drog järnet till ICA kl tjugo i tio på kvällen...  Dom stänger tio så de var lite brådis men 18 minuter senare låg vi hemma i soffan igen och myste tillsammans med både Josh Hartnett och Ben Affleck ♥ Aaah vilken film. Och aaah, vilken team jag och min man är!





Holiday!




Hej hopp galopp! Första dan på min såkallade   s e m e s t e r    nu då...  Känns ganska bra måste jag ändå erkänna. Har vart på stan och gjort ärenden hela förmiddagen dock. Var bland annat på gymmet och lämna in mina grejer och bjöd på fika. Det var ganska tomt på folk där uppe men nu är ju oxå vädret bättre igen...

Sen sprang jag in till söta M på Guld&Silver för att byta berlocken jag fick av R på våran förlovningsdag. Tyvärr hade jag redan den som dom tillsammans valt ut  Haha, men det göööör inget för nu fick jag äntligen mitt röda hjärta och samtidigt en chans att krama om henne♥



I em ska vi på möte ang vårat hemliga projekt :) Och sen spår jag en lång och mysig kväll i varandras armar. Jag har hört att TV4 ska börja köra Falk-filmerna med start idag. Bra skit det där så missa inte!

Take care sweeties!






Söndagsbanan



Gokväll! Det har inte blivit många rader denna helgen men det gör inget, visst? Igår kände jag mej lite ur gängorna och den tänkta femkampen för att fira J's examen fick utebli för våran del. Tråkigt men ibland så måste man lyssna på kroppen. Dock så åkte vi ner till Sjökanten för att vara med på middagen och det var trevligt  När vi kom hem hade vi ett Twilight-maraton med New Moon och Eclipse! Älskar dom filmerna!

Idag var vi riktiga söndagsbananer. Låg i sängen heeela förmiddagen och bara myste! Sen kom päronen förbi på en snabbis-kaffe och sen var det vi som åkte till svärisarna på mera kaffe. Gjorde även ett stopp i Stenhammar hos R's bror. Nu ligger vi i soffan med varsin mojito (sommar-alkolister? javisst! ;) Snart åker räkorna och osten fram på bordet. Solsidan är på... Mickan har precis brytit ihop över Schutterman-rean och Freddan målar över ungens vattkoppar med färg  "Vi måste göra såhär förstår du, mamma ska på rea idag..." Hahaha! Loooove it! Ha en trevlig söndagkväll hörrni!








En kärleksfull dag ♥








Hej mina kycklingungar! Idag hade vi båda tagit ledigt för att fira våran förlovningsdag ♥
Vi har nyss kommit hem från Skövde där vi badat och relaxat och bastat och jaa... haft de gott helt enkelt  Tyvärr kunde dagen startat bättre då vi inte had een blekaste aning om att ungarna i Skövde tog studenten just idag! Och självklart stod alla flak och MÄNNISKOR nere på parkeringen vid Arenan.... Fy faaan säger jag bara. Och det är milt uttryckt hur vi kände. Vi stod fast mitt i gatan med bilen en bra stund innan vi tillsist flydde in på en förbjuden gata och gömde oss till folkmassan började skingra sig.

Men sen... ja sen hade vi det mysigt allt ;) Och nu gör vi oss redo för att snart gå till Cafét och äta en romantisk middag ♥ Vi hörs hörrni! Kramis







♥ 2 år tillsammans! ♥








Idag firar vi 2 år tillsammans och 1 år som förlovade!! ♥
Helt otroligt vad lycklig jag är ihop med Han som är mannen i mitt liv! ♥
Jag älskar Honom så jäääävla mycket! Och bara vet att det är VI resten utav våra liv ♥

Puss på min Älskling och våran dag!!
R är den finaste människan jag någonsin träffat och han är den snällaste, sötaste och underbaraste mot mej! Jag har gått på några nitlotter i mina unga dar och lovade mej själv tillsist att hitta en kille som verkligen brydde sig om mej... och visst, det tog sin tid men nu är jag bara så himla glad! Han är verkligen den där pojkvännen som vi alla vill ha. Men tyvärr så är han bara min, min, MIN!♥ ;)












Time for a new era... again.



Gokväll kära ni♥ Idag har jag insett att ännu ett nytt kapitel är på väg. Från och med fredag har jag nämligen semester, innan nästa äventyr tar vid. Vad det nya äventyret är vill jag inte avslöja här än men det handlar självklart om ett arbete! Såklart är vårat eget företag fortfarande aktuellt men man måste ju ha något att göra tills dess. Det är ju en bit kvar om man säger så... Jag är inte den som sitter på arslet medans vattnet kokar upp.

Så imorgon är min sista dag på gymmet. Och ärligt talat så känns det skönt. Jag har insett att det enda sättet för att undvika att bli trampad på är att vara elak själv. Okej kanske inte elak men att vara den snälla tjejen som kör den ödmjuka vägen verkar inte funka. Trust me, I know. Dock tänker jag aldrig vika mej för den egoistiska sidan och bli någon jag inte är. Men kanske är det inte så fel att visa once in a while att man faktiskt inte tänker ta vilken skit som helst.





Imorgon äre oxå en annan dag... Våran 1-års dag som förlovade!
Och därför har vi tagit ledig på fredag för att fira och mysa riktigt ordentligt! ♥





Tisdagstankar




God middag mina kära bloggläsare!  Jag är hemma på lunch. Sen lunch. Jag hade ett viktigt mejl att skicka så därför fick det bli hemvistelse idag. Känns tämligen onödigt ibland att åka hem, tiden går ju så snabbt när man har rast... men på samma gång så äre riktigt förbannat skönt att åka hem oxå  Dock är jag djävulskt mätt just nu och motivationen till att styra cykeln tillbaka är lika med noll.


Det blev ingen korg med fika på en filt i det gröna igår. Men däremot en trevlig fika ute på terassen tillsammans med mina päron. Det duger oxå. Speciellt eftersom jag och hjärtat hade en super-duper mysig em/kväll sen efteråt! ♥ Idag ska vi ev träna efter jobb.... om vi orkar. Fast det kommer vi ju inte orka. Så lika bra att bara bestämma sig ändå. No matter what!

Nä nu måste jag tillbaka, vi hörs bunnies!





Välkommen



God förmiddag på er ute i vårt långa land falukorv! Idag är det våran dag! Sveriges Nationaldag. Jag sitter vid köksbordet med min kaffekopp och funderar över vad denna sista lediga dag har att erbjuda? För tillfället är min sambo ute på en golfrunda. Och själv ska jag strax gå ner med första lasset tvätt. Men jag känner att något mysigt måste göras sen... kanske packa fika-korgen och bege sig ut i någon park? Vi gör alltför sällan sådana saker. Det är ju bara att hoppa på stålhingstarna och dra iväg någonstans! ;) Får nog ha överläggning när R kommer hem.

Igår tänkte vi exakt samma sak som våra söta vänner T&J. Nämligen att det hade vart hur mys som helst med en fisketur på spiken. Så där och då var saken biff. Vi packade med oss fika och rotade fram alla spön, sen styrde vi pärlan ut mot Kållandsö. Tyvärr ingen fiskelycka men vi hade kul ändå ♥







Life treats you well




Hej mina gullefjun!
När man inte hinner blogga eller faktiskt ens bryr sig om det så har man ett strålande bevis på att livet leker och behandlar en väl ♥ Men vore helgen utan en update för er?

Jag masade mej som sagt iväg till jobbet i fredagsmorse, inte jätte kul när världens gulligaste ligger kvar i sovrummet och myser... Jag var beredd på en vanlig och ganska trög fm uppe i receptionen. Men när jag klivit upp för trapporna fick jag reda på att jag behövdes ute på torget istället (Vårmarknaden i stan). Vädret kunde inte blivit bättre så det var en riktigt fin dag att spendera utomhus! Jag hann att se Jessica Andersson uppträda innan det var dags för mej att sticka hem på lunch. Där hemma väntade min prins med en super god ceasarsallad ♥ Han är världens bästa!




Kvällen spenderade vi på Bakgår'n med kompisen M och R's bror C och flickvän K. Där provade vi deras Tapas-Afterwork. Mysigt med småplock och det var väldigt gott. Dock kan tigerräkorna vart liiiite för starka för min smak... ;) Efteråt åkte vi allihop hem till R's päron en sväng och umgicks! Mycket trevligt!






Igår började vi dagen med ett besök på Djur&Natur (Svenska Foder), där vi fått nys på vårmarkanden i fredags om att man skulle kunna fynda kattmat och kattsand. Det gjorde vi oxå  och desutom hade dom burar med kaniner och höns...

På kvällen hade vi hemma hela Robins familj, med deras familjer och firade Morsdag lite försent. Vi grillade massa gott och drack lite gott, så vi hade minst sagt trevligt även denna kväll!




Min mynta-odling!




(tidsinställt)



Är helt fantastiskt nöjd över mina mynta-plantor och citronmelissen som sitter i mitten. Hoppas att dom förökar sig med rask takt. Ni vet ju att det ska drickas jävligt mycket mojitos i sommar...  Det är hur kul som helst att äntligen kunna odla saker och plantera blommor ute! Älskar våran terass ♥ Måste ha stans bästa lägenhet!! ;)


Kristi himmel nåt... äh vi säger ledig dag!




Det är såååå skönt att vara ledig idag!!  Det enda som kunde vart bättre är att även jag hade vart ledig imorn. Precis som min sambo och alla våra vänner tydligen. Men jag är inte bitter.... Det är jag faktiskt inte. Jag slutar ju vid tre imorn och på måndag är det dessutom Nationaldagen så det blir långledigt iaf! ♥

T&J var här på förmiddagen. Pojkarna spelade tennis på planen precis utanför vår terass och vi tjejer tog en promenad. Sen kastade jag in en rabarberpaj i ugnen och så satt vi ute i blåsten (men oxå solen) och fikade. Hur mys som helst att bara göra sånna spontansaker.


Efteråt åkte jag och hjärtat in till stan en sväng för att uträtta ärenden. Skulle köpt jord och lite annan skit på Läcköblommor men det stängde mitt framför näsan på oss :(

Som tur var gick det bättre på leta-dynor-fronten... vi har nämligen köpt äntligen!!!  Tyvärr är det ju inte billigt med dynor nuförtiden så en 500-ring fattigare är man, men lite lyckligare oxå.




Vi svängde även in på Zoo och köpte 2 nya räkor som får ansluta sig till flocken.
Dessutom köpte vi 4 Guppys och det trodde jag aaaaldrig att vi skulle göra för dom har alltid varit min hatfisk! Usch, så små och stirriga och bara allmänt jobbiga. Men jaa, vad kan jag säga? Dom hade fått in jätte fina hanar med super snygga stjärtfenor så vi kunde inte motstå helt enkelt ;) Hahaha!


TREVLIG HELG!