Hemmakväll





Fullmys ikväll! Ingen hundkurs idag nämligen. Det är istället på lördag, (en utav två ni vet). Så ikväll kör vi hela fadderullan med tv-night! Ganska skönt faktiskt. Även om jag tycker om kursen. På lördag ska vi egentligen ha 2 sammankomster i 1. Därför den dagen är tänkt att bli så lång. DOCK blev jag igår medbjuden på min sambos julbord med jobbet :) Vilket är väldigt snällt och jag fick tydligen inte säga nej ;) Så jag och mamma kommer vara med cirka halva hundkurs-dagen. Sedan sticker vi hem och jag ska försöka julpiffa mej. Jag och R har aldrig ätit julbord ihop förut. Vi har istället alltid arbetat. Så det känns faktiskt kul! Roligt att träffa lite andra människor oxå. Men nää, nu kan vi inte sitta här och snacka både hundar och julbord längre. Dags för Bonde Söker Fru!!


Hittade en gammal bild i datorn på mej och Enza♥
Säkert 4 år sedan tror jag. Men visst är vi gulliga?

 

Long time, No see..?







Lack: Transparent (som vanligt)
Dust: Gammalrosa/Roströd


Ja nu var det länge sen jag hade glitter på fingertopparna. Kände att det var dags. Mina naglar har dessutom fått tillbaka sin längd :D Jag gillar verkligen den här färgen. Tror jag köpte den som gammalrosa men den ser mer roströd ut enligt mej. Anywho, I like it a lot!♥

Tyvärr har jag redan lyckats skrapa det längst ut...
men det brukar alltid gå att fixa till i efterhand ;)



X-mas feeling in my windows




Go'eftermidda på er där ute!
Idag har det varit ännu en sån dag då förmiddan bara sprungit iväg. Jag startade dagen med en lång skogspromenad tillsammans med mamma och vovven♥ Självfallet började det regna under tiden... knasväder! Men vi hade mysigt på vår promenix ändå. Efteråt åkte vi till Lidens en sväng och kikade på julblommor. Jag fick med mej allt jag var ute efter. Except grönmossa, men det ska jag istället kika på i mataffärn senare.

Hittade dom här underbart söta rosa mini-julstjärnorna :) Så söta! Men jag ville faktiskt inte köpa för jag tycker inte dom är vidare juliga..? Kanske kan jag tänka mej att pynta hemmet med denna färg efter nyår. Om dom finns kvar då vill säga ;) Istället blev det 2 stycken stora maffiga creme-färgade till köket. Och så köpte jag en liten korg som jag nu planterat 3 minisar i. Den pryder fönstret ovanför diskbänklen så fint :) Med mej hem fick oxå en lila hyacint + en röd/vit amaryllis följa med.







B*day




R är på jobb i Stockholm idag. Och när han kommer hem ville chefen bjuda han och arbetskollegan på bandy. Så jag sitter ensam högst upp i slottet hela denna dan! Därför bestämde jag mej för att faktiskt hoppa på inbjudan till lillkusinens födelsedag. Jag ska frivilligt gå på barnkalas. Jo. Men det var lääängesen jag var hemma hos min moster nu så det ska bli mysigt och trevligt att träffa lite folk. Jag byter alltså veckans simning mot gräddig tårta. Och det känns väl bra? ;)

Kolla in den här urgulliga lilla presentpåsen som jag haft undanstoppad hur länge som helst. Nu kommer den äntligen till användning! Innuti befinner sig ett par söta örhängen, eftersom hon nyss tagit hål i öronen. Jag tror det kan bli bra :)




Jag vill vara med!


(tidsinställt)




Finns nog ingen mer nyfiken katt eller mer sällskapssjuk för den delen heller. Mitt lilla troll♥ Om han inte ligger i sin fåtölj här inne så ligger han i skrivbordet. Eller så sitter han på golvet med sina tassar i mitt knä... haha! Men jag klagar inte. Bara massa mys med sällis :)

Vad vore livet utan djur?




words can't bring me down




Ja nu är den uppe! Och peppar peppar så har det gått bra hittills med kattskrällena  Soul skulle naturligtvis vara med och packa upp den. Och när alla 3 delar låg på golvet tog han sig en tugga... as predicted. Men då var jag snabb med vattensprutan och fick in en fullträff! Hahah, sen la han sig i soffan och var inte ett dugg intresserad. VICTORY!! ;) Jag hann dock inte med ljusen och det är ju ingen brådska heller. På fredag ska vi till IKEA och då ska det shoppas julgranskulor, glitter och förhoppningsvis en matta att ha under.

Var hos kiropraktorn i förmiddags och fick hjälp med mina hemska axlar. R skulle vara snäll i lördags och ge mej lite massage... trycka lite och sådär ni vet. Ja, i söndags vaknade jag med något som kan liknas med träningsvärk från helvetet! Ända ut i armen. Men nu känns det bättre. Ska dit på torsdag igen. Tur att man har vänner ;)

Nu ska jag fortsätta arbeta med företaget. Snart dags för en lunchpaus iofs och samtidigt titta på ett VD avsnitt. Bara några episodes kvar av säsong 1! :)



Husmors-dag




Godmorgon finisar! (okej, inte godmorgon på riktigt.) Idag tänker jag ha en behövlig husmors-dag! Förutom de vanliga sysslorna som: dammsuga, diska, laga mat... tänker jag oxå bädda rent i sängen, städa badrummet, röja undan och sätta upp granen (fall jag fixar det själv vill säga). Granen skulle vi ju pysslat ihop igår egentligen men det blev visst inte av  Istället hamna vi tillslut framför filmen Love Actually. Den har man ju sett hundra gånger men alltid lika mysig och just nu slukar jag alla jul-filmer jag kommer över♥







Första Advent!


Hej kära ni!  Blir en snabb update här bara eftersom
jag vill säga HEJ och önska er en glad första advent!

Idag har vi vart ute på äventyr hela dagen. Tillsammans med mor (skulle vart far oxå med han valde F1-loppet ;) åkte vi först till Skövde och handlade massa delar till bilhelvetet som måste bytas. Med det förde med sig något gptt oxå... köpte nämligen en julgran!! :) Längtar tills vi kan pynta den! Det får bära eller brista med lilla apkvastet till katt... ;) Sen hoppade vi in på DjurMagazinet och ni kan nog inte fatta vilken glad tjej som gick ut därifrån! Vi hittade nämligen det fantastiska erbjudandet som vi letat efter!!  Torrfoder 10 kg + Kattsand + Blötmat = 299 spänn!! Och min kära mor köpte en likadan uppsättning så vi fick VÄLDIGT mycket bra för nästan inga pengar alls! HURRA för Kattens Dag! (Iaf i Skövde, Lidköping kan fara åt... fanders ;)

Sen åkte vi vidare mot Skara och kikade i diverse affärer. Och så kollade vi på tomteparaden i spöregn... ja, det var precis lika kul som det låter :P Jomen lite mysigt faktiskt. Synd bara att det inte var med lika många djur som dom hade förr.

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och tina upp kroppen, som nästan frös till is i regnet. Sen ska vi äta dillkött, kolla på Greys Anatomy, tända första ljuset och sätta upp granen! God Jul vänner :)












Resultat: Kattens Dag nr 1


(tidsinställt
eftersom vi frossar skaldjur just nu...)



Alltså, vad är det här?! Jag är sjukt besviken på Kattens Dag. Inte ett enda bra erbjudande! Vart är det stora säcken torrfoder vi skulle fynda? Alla kattsands-lådor vi skulle fått med oss hem? Eller alla gratisprylar dom borde dela ut en dag som denna? SKÄMS! Nu får vi hoppas att Zoo-butiken i Skara har nått bra att erbjuda under morgondagen.

Nåja, grabbarna fick såklart en liten present iaf. Ett nytt exemplar av deras favoritleksak. Den gamla är en riktigt snygg historia. Luddig, utdragna ben och dessutom fattas en fot. Tyvärr var lilla bläckis aningens finare innan Moschino fick tag i han och utdelade en gratis tvätt...








Nu är jag här!




Gokvällens raringar! Jag har inte kännt för att blogga under dagen... och så äre med det.
Men nu är jag här!! Och  vi kom faktiskt nyss in från en kvällspromenad tillsammans med mor och Enza. Hur mysigt är inte det? Spontant och härligt. Dock regnade det. (Kom ihåg att tacka gud för luvan.) Nu ska vi strax duka fram kvällens läckerheter och slå på Så myckt bättre. Vi ska lyxa med både HAVSKRÄFTOR och vitlökskokta musslor. Stora versaler på havsisarna eftersom vi inte ätit det på jag vet inte när! Jag skojar fan inte när jag säger att det dreglas redan nu... Mmmm!! Roligast av allt är att jag inte ens gillade havskräftor speciellt mycket innan jag och R blev tillsammans.


Och så vare det här med bilder på mej själv. Det jag vill lyfta fram i dagens är den fina mysiga tröjan jag har på mej. Fick den av min boyfriend i torsdags! Hur gulligt som helst! Jag vill verkligen INTE att han ska slösa pengar på mej men han tyckte jag var värd den. Jag kan tala om för er att han är värd tusen gånger mer! Dessutom har han helt själv tittat ut den, uppskattat storlek, valt färg... och allt blev perfekt! Honey, I love you!♥





Pälsklingar!!











Puss mina pälsklingar!♥
Idag är det eran dag!

Ja ni har väl inte missat att det är Kattens Dag denna helgen?!
Jag och R är redo att göra stan. Och denna dag är vi på jakt.
Vi tänker slå till på varenda fynd vi hittar. Nåja, fräsmt stora billiga mat-
säckar vi är ute efter, (IAMS). Hoppas djurbutikerna är fyllda med
spännande erbjudanden! Och självklart ska dom få varsin present oxå!

Grattis alla söta missar där ute!
(Och även alla gullisar som är i himlen...♥)






Uppe!



Gokväll hunnies! Nu sitter stjärnorna uppe. Iaf i kök och vardagsrum... jag tänker leta efter en ny till sovrummet på söndag. Känner att jag nog vill ha en ståendes där på fot ändå. Jag har även diskat och min boyfriend har lovat att laga maten.
Nu kan man äntligen ta helg  Och som ni vet så förtjänar man alltid ett glas rött såhär i helgstarten. Lite tråkigt att Idol krockar med På Spåret ikväll... gillas inte. Vi får helt enkelt se reprisen utav Spåret, eller rent av kolla direkt efter Idol på Svtplay. Imorgon äre Kattens Dag och då ska vi ut på jakt! Förra året fyndade vi både det ena och det andra hur billigt som helst!




Trevlig fredagskväll!


inför kvällen:




Nästa vecka är det vi som sitter i studion och kollar live på Idol!! Wihoo! Ska bli så kul att äntligen få uppleva detta! :) Ikväll är utmaningen tydligen kärlek... jag behöver väl inte nämna vem jag tycker borde åka såhär på förhand? ;) Meeeen, innerst vet jag väl att jag kommer få se henne nästa vecka så ingen idé att ens hoppas på utröstning. Haha, taskigt det känns att skriva så men hon är helt enkelt tråkig!





ROBIN:
ANHÖRIG - You raise me up (Josh Groban)
FANSEN - Let me entertain you (Robbie Williams)
 

★AMANDA F:
ANHÖRIG - True Colors – Cyndi Lauper
FANSEN - Fire – Bruce Springsteen


★MOLLY:
ANHÖRIG - If I Ain’t Got You – Alicia Keys
FANSEN - Titanium (feat. Sia) – David Guetta


★MOA:

ANHÖRIG - Carry you home (James Blunt)
FANSEN - Sinead O'Connor (Nothing compares 2 U)




It's on!




Hello and I'm back on track! Jahadå. I'm not the kind of girl who gives up! Men alla vet ju att det måste gå ner för att kunna gå upp. Jag lusläste forum igårnatt igen... (Va? Besatt? Nämen jag tar det här på största allvar.) Och nu hitta jag nåt väldigt intressant igår på en tråd. Vi ska inte gå in på det nu. Jag måste fortsätta gräva lite först  Jag är riktigt bra på att "gå till botten" med allt, så länge det är något som intresserar mej eller som jag brinner för.

Men vet ni, nu ska vi fokusera på att det är helg och att må bra! Det kommer bli en supermysig helg♥ I already know it! Var framme på stan en snabbis förut och köpte lite gottigt inför kvällen. Det blir ryggbiff, stekt potatis, rödvinsås och kryddsmör! Mmmmmmm!! Var riktigt längesen vi åt en smaskig köttbete ;) Och naturligtvis blir det fredagsfika när mannen i huset oxå checkat ut och intagit helg. Fram tills dess ska jag släppa alla worries och ägna mej åt saker jag tycker om just nu. Nämligen hänga upp stjärnorna i fönstren och titta på VD. See you later! 




Jag har bakat!










Afraid of the unknown



Igårkväll när jag kom hem var det kaos. Kaos i min kropp. Kaos i huvudet. Jag har sovit oroligt och det känns fortfarande som att jag verkligen skulle behöva en paus från allt elände. Det är jobbigt när man känner att hela livet är upp och ner. Och det är ännu jobbigare eftersom hela mitt liv egentligen är långt ifrån allt detta. Men en viss bit är och då blossar det oftast upp och tar över allting. Jag är stressad över framtiden, (framtiden tills det att vårt egna kan dras igång förstås) och jag är helt sinnesförvirrad över allt som har med hund att göra, tack vare kursens tarvliga avslut igår. Jag vet att det finns fördomar. Jag är beredd på det. Men jag var inte beredd på att kursens ledare, som verkar väldigt kunnig och som tycker om vargar väldigt mycket, skulle uttrycka sig på det sättet inför hela gruppen och på så vis späda på alla fördomar folk redan har! Usch! Jag var så tankespridd när jag åkte hem, glömde av att jag skulle hämta upp R, fick bryt när jag innanför dörrn hemma insåg det och lät allt detta dela mej på mitten. Jag låg uppe till klockan 02.00 och googlade allt jag kunde hitta. But it has already been done. Jag har redan läst allt som går att läsa. Och framför allt har jag egna erfarenheter. Jag vet vad jag vill. Vad vi båda vill framför allt. Ska en enda åsikt få förstöra allt det?





Humanity




Godeftermiddag allesammans! Jag har lärt mej något idag - Go easy on yourself. Man är bara människa. Och idag blev dagen mer effektiv. Visst, jag har slösat lite tid framför VD idag igen... men nu har jag ju kommit en bra bit på vägen och måste se klart. Det händer nya saker hela tiden. Spännande och förutsägbara. Det sparas inte direkt på människoliven. Men jag gillar historien.

Alldeles strax kommer min älskling hem från work. Då ska han få sig en bit mat :) Sen sticker jag iväg till Fillan för att åka vidare på hundkurs med mamma. Ska bli roligt! En kväll i veckan får jag ägna mej åt det jag tycker mest om i hela världen - hundar! Och då känns dagen då vi blir med vovvis liiiite närmare på något sätt♥ När jag kommer hem ikväll ska vi såklart kika på sista Bonde söker fru-avsnittet!! Eller är det sista? ja dom ska ju välja iaf :D Åh! Så vi hörs när vi hörs! Take Care sweeties!


Adventsförberedelser




Jamen... jag vill ju inte vara sämre än alla andra bloggare där ute såhär kommer lite bilder från mitt adventspyssel tidigare idag. Det är viktigt med förberedelser, har jag hört. Jag är inte mycket utav planerash annars ;) Kommer väl rycka fram alla stjärnor i sista sekund på fredag så att dom ska lysa fint på kvällskvisten och bringa mysfaktor hög. Det första ljuset i staken tänder vi på söndag. Då ska vi förresten åka till Skara och titta på julskyltningen. Ska bli mysigt! Det gjorde vi alltid när vi var små♥ Skara's tomteparad är nämligen mycket roligare än Lidköpings just för att dom har mer djur i sin! Gull! Till helgen är det även kattens dag!

Ja okej, här kommer det: Enkelt vanligt hederligt med mossa och svamp.
Tycker faktiskt att det är finast så. Iallafall iår :)







Häftigt!


(tidsinställt)


Så coolt! Hittade ett annat klipp på youtube förut, (har man väl börjar klicka runt så...). Detta är dock något helt annat. Ett häftigt möte. Tänk att det finns en helt annan värld där under ytan som vi inte är delaktiga i. Men vi försöker att förstå mer. Jag tycker att det är okej, så länge det är på djurens villkor. Vi måste lära oss att respektera och förstå att det är VI som är på DERAS mark och då gäller deras regler. Det är deras hem. Jag kan inte förstå att människan blivit så egoistisk och känslokall i vissa delar av världen.

Tänk att få vara med om ett sånt här möte down there...





Save the sharks!




Jag gillar hajar. Speciellt the Great White. Så via en sida kom jag in på en blogg, och via bloggen såg jag detta klippet med Gordon Ramsey. Det handlar om den hemska hajfens-industrin. Man blir så jäkla förbannad!! Fan, folk i dessa länder har noll medkänsla för djur. Jag HATAR sånna människor. I really do! Det är en del hemska scener men det här är på riktigt. Det här är verkligheten. Och jag tycker att man borde vara medveten om den! Älskar istället Ramsey för att han försöker göra skillnad och stoppa detta vansinne!!

Usch, jag skulle kunna skriva en hel uppsats om hur mycket detta upprör mej.
Men jag tror att klippet talar för sig självt.




All this things...



Ett virrvarr för er, men måsten för mej. Ja jag har iaf betat av en del saker... and the day is still young! Men jag kommer nog inte få så mycket mer gjort förutom simningen och några fler avsnitt utav Vampire Dairies. Det är lika bra att bestämma sig kvällen innan för att morgondagen ska bli effektiv. Rita upp ett schema att följa och sen är det slutsnackat liksom. Annars är det så himla lätt att falla för dom "roligare" sakerna och sopa resten under mattan. At least for now. Jag har väl nämnt tidigare att jag är dålig på att vara ensam nuförtiden. Jag vet inte vad som hände. I was the perfect loner. Jag uppskattar egentid när man väljer den själv. Vi är ett team, jag och han♥ 


 

we met, we talked, and it was epic



Vad kan jag säga kära vänner? I don't do mondays. Det är en äckeldag. Det bara är det. Fast snart kommer R hem från jobbet och då kan myset börja♥ Jag ska strax fixa lite mat. Det blir Pasta E4:an idag. (Det räcker med att Mikaela förstår...) Tidigare kände jag för att dra med mej honom ut på en stadspromenad. Men nu har mörket lagt sig och det känns inge vidare längre. Tänker mej mer ett varmt bubbelbad, tända ljus och sen sista Ensam mamma söker-programmet på TV3!


Jag gjorde förövrigt något dumt idag. Jag vet ju om det! Usch...
Okej, jag ska ta det från början. I fredags (förmiddag tror jag det var) såg jag utav misstag ett gammalt avsnitt utav den här vampyrserien som alla snackar om. The Vampire Dairies. Jag har aldrig sett det tidigare så jag visste inte vilka personerna var eller vart i serien dom var. But I was hooked. Så efter att ha funderat hela helgen laddade jag imorses ner första säsongen. Dumt. Nu har jag kollat 4 avsnitt på raken, (med avbrott för att springa ner i tvättstugan) och längtar redan tills imorn när jag kan fortsätta! Hahaha, varför gör jag såhär?! Behöver ju inte följa fler serier. R kommer bli galen på mej  Det roliga är att avsnitt 4, som jag avslutade med idag, är just det avsnittet som jag råkade se halva av i fredags... VD är inte lika ylle som Twilight, det får man lov att säga. Men kärlekshistorien är lika sweet än så länge. Dom gör tilloch med narr av Twilight i serien... haha, det var lite kul ändå. Men vi får se vart det slutar, jag tycker fortfarande bättre om våran lilla Edward och Bella såklart ;)



www.google.com




Breaking Dawn



Godmorgon alla fågelungar!  Filmen igår var jätte bra! Puh, lättnad ;) Men oxå väldigt spännande så man satt på nålar hela tiden... därför längtar jag väldigt mycket tills dvd.n kommer så att man kan kolla en gång till, i lugn och ro :) Och ja, tills nästa film kommer oxå såklart. Sista. Men det känns knappt värt att skriva för det lär väl dröja minst ett år..? Åååååh!!

Nåja, måndag. Ny vecka, nya möjligheter. Vi har vart på morgonmöte. Uppe med tuppen redan kl 06.00. Jag lämnade ♥ på jobbet vid åtta och nu är jag nerkrypen i sängen igen. Tänker stanna här en liten stund iaf tills det är dags att ta tag i dagen och sysslorna. Jag har två hårklumpar brevid mej som håller mej varm. Men idag är det en sån där dag då jag bara längtar extremt mycket tills hjärtat kommer hem och håller om mej igen.



Lidköpings nya konstverk utanför bion.






Tonight is the night!




www.google.com




Nu är det dags att promenera bort mot biosalongen.
Åh jag ser verkligen fram emot att se filmen nu!
Man har ju bara gått och väntat ett år liksom...
Hoppas verkligen den är så bra som alla säger. Finns en risk
att förväntningarna är för höga... men det återstår att se.




NovemberSöndag



Hej på er underbaringar!  Söndag! Ibland så hatar jag vädret när det är såhär. Och ibland bestämmer jag mej för att ignorera vädret och ha en bra dag iallafall. Det tänker jag göra idag. För det kan vara hur grått och mesigt som helst ute, det är ändå en underbar söndag idag!

Kl 14.00 ska vi hem till svärisarna på middag. Lite försenat farsdag-firande. Mys. Det är svårt att veta vad fäder vill ha i present så vi får se vad vi hittar på, men det brukar alltid bli bra tillslut.

Och ni har väl inte glömt att vi äntligen ska få se hur det går för vampyrerna ikväll?! Åh jag längtar! Det är så mysigt att gå på bio. Kommer bli en bra söndag idag!






Utkast: Nov. 19, 2011




Fick lite inspo som vanligt när jag bläddrade i helgens nr utav Leva&Bo. Första advent närmar sig med stormsteg (nästa helg!!) och jag är egentligen sugen på att ha stjärnor på fot i köksfönstren. Men än sålänge har jag inte hittat några som jag tycker är värda att slänga ut pengar på. Har ju ändå fina hängande som var nya förra året liksom. Nån måtta får det väl va? (Tycker en del iaf...) Nåja, alltid kul o kika och drömma  

Förresten, iår SKA vi ju ha stor gran för första året! Och hur smart är inte lösningen nedan med att sätta den i korg? Både snyggt och smart. Speciellt om man har en vildkatt som vi här hemma. Då kommer han ju inte åt granen på samma sätt som om den stått direkt på golvet. Hmm, tål definitivt att tänkas på. Fast känner jag honom rätt så ligger kattfan i korgen sen ändå...






Nåja, nu lämnar vi julen för en sekund och ägnar oss åt lördagen!
Mamma och pappa svängde förbi en stund förut och lämnade av ett gammalt dataskrivbord. Där har det legat och skräpat i deras garage, helt i onödan! För det passade ju skitbra hos oss i "det förlorade rummet" ni vet. Nu har vi äntligen någonstans att göra av datorer och skrivare. Dessutom har jag en annan plan för hur rummet ska bli top notch... nåja, nu kanske jag överdrev en smula. Men okej, så bra som det kan bli då.

Nu måste jag tjolahoppa iväg här för vi ska nämligen frossa i räkor och krabbklor!! Mmm! + ost, kex och vitlöksbaguett såklart :) Så mycket bättre på tv.n och sen en bra film på det. Lördagkväll♥



Saturday morning





Jaha, och så kollade jag än en gång färdigt på en film i min ensamhet... Det börjar ju alltid så bra, "Älskling jag är inte trött, vi kollar på en film". Mmm... jooo visst. Men nu fick jag ju iaf ha Edward och lille Jacob för mej själv  Eclipse blev det igårkväll. Så nu är vi (ja jag iaf) fullt redo för Breaking Dawn imorn! Kollade upp det här med att gå idag istället men det var rätt kört faktiskt. Tur att vi redan bokat.

Och fan, nu åkte ju Amanada P igår. Damn! Jag hade velat se henne på Skandinavium! Visst, hon väljer rätt knepiga låtar ibland men hon är bra mycket roligare att titta på att Moa... ååååh! Trött blir jag på er, svenska folket!
Nåja, nu glömmer vi gårdagen och blickar framåt mot denna underbara lördag
See you later hunnies!






Life as we know it



Hej mina vänner! Nu sitter vi nersjunka i soffan och mår allmänt gott♥ Fredagkvällar in my heart! Om bara en liten stund börjar Idol och nu är dom inte många kvar... 2 till ska ut innan vi själva sitter i Göteborg och kollar LIVE! Känns helt sjukt att detta faktiskt ska bli av nu! Längtar väldigt mycket!

Imorgon är det lördag och vi har ingenting planerat. Ganska skönt faktiskt. Fast om inget annat dyker upp heller så kanske man lika gärna kan gå på bio imorn? Hmm.. får suga på den karran ett tag och överlägga med sambon. Är ju helt galet sugen på att se den där filmen nu!! Alla säger att den är jätte bra och förväntningarna stiger... Vi får se. Klart är iaf att det kommer bli av den här helgen! Ha nu en underbar fredagkväll alla fina så hörs vi! 


Påväg ut till Örslösa tidigare idag...







As it should be










Inrednings-inspo!


(tidsinställt)


Jag älskar inredning! Men det visste ni ju... och därmed älskar jag även när det dimper ner sånna här reklamtidningar från t.ex. Mio och EM. Finns ofta mycket som jag själv blir inspirerad av. Som det här vardagsrummet nedan från Mio♥ Jag har massor av urklipp som jag sparar i min lilla rosa bok som tips och råd inför den dagen då vi flyttar till HUS! Alltså bygga eget hus... just nu letar vi ju faktiskt efter ett litet mysigt att hyra :)







Inför kvällen:




Nu är det fredagsmys hörrni!! Åååh I love it! Steg upp i tid faktiskt och började dagen med en varm dusch. Nu ska jag blåsa håret (aningens sent eftersom jag suttit här och pillat ihop Idol-bilden... nu är håret typ torrt, dammit!) och sen käka lite frukost medans jag bläddrar igenom tidningen. R slutar vid tolv idag och det är bara ren och skär lyx tycker jag! Ska bli så skönt! När han kommer hem blir det FF (fredagsfika) med nybakta frallor, god ost och massa kaffe! Sedan åker vi ut till Örslösa för att fira T i efterskott. Och vet ni vad? (Såklart ni gör!..) Ikväll äre ju IDOL!! Lika bra att ladda upp redan nu, eller vad säger ni? :) Förlåt, men nu är det faktiskt Moa's tur att åka ut!!




Kvällens låtar:


AMANDA P:
Since U Been Gone – Kelly Clarkson
No One – Alicia Keyes

★MOA:
Go Your Own Way – Fleetwood Mac
Fields Of Gold – Sting

★ROBIN:
Bohemian Rapsody – Queen
Pride – U2

★AMANDA F:
Piece Of My Heart – Janis Joplin
(I Can’t Get No) Satisfaction – The Rolling Stones

★MOLLY:
Mama Knows Best – Jessie J
Listen – Beyoné







Take a little time to hold yourself



Gokväll Darlingos! Sitter nersjunken i soffan här hemma tillsammans med kissarna. Det är allt tur jag har dom. Blir så ensamt när sambon jobbar sent. Jag tänkte överraska honom med lite tapas ikväll när han äntligen kliver in genom dörren. Och samtidigt fira hans nya tjänst på jobbet :)

Fick både pannkakor och ärtsoppa ute i Fillan hos föräldrarna förut. Mumsigt! Vi köpte även lite gott fika, dom nya "dammsugarna" i vinterskrud (med pepparkaksmak). Jag var dock på tok för mätt för att kunna uppskatta dom men jag tror att dom var goda... det kändes så ;) Tog ett kik inne på Arken Zoo innan mamma skjutsade hem mej igen. Såg att dom annonsërade ut en klösmatta. Men sen när man såg den i verkligheten så vet jag inte om den passar... vi får se. Soul älskar annars att ligga ner och klösa på mattorna, så idén är ju bra.

Nu funderar jag på att sätta på en bra film och krypa ner i soffan tills det att min man kommer hem♥ Imorgon är det fredag och det tycker vi väldigt mycket om!! Take care sweeties! Love you all!






Hej mina vänner! Idag är jag ensam hemma h...

img_2541 (MMS)

Hej mina vänner! Idag är jag ensam hemma heeeela långa dagen. Så mamma tog med mej ut på en promenad med vovven. Nu har vi vart och handlat lite och jag har blivit beordrad att följa med hem o äta pannkakor :) Inte mej emot... Hihi! Hörs senare bunnies! Peace out!


Dags för kurstillfälle nr 2




Nu sticker jag iväg till bruksklubben på kurs i Hundspråk!
Ikväll ska det bland annat handla om vargens ursprung och varför varghatet är så stort i vissa länder. Mycket intressant tycker jag och ser fram emot det! Det finns väldigt mycket fördomar i vårt avlånga land och man får redan nu förklara sig varför man valt att skaffa sig en varghund. Vilket jag hatar! Varför måste människor döma innan dom vet fakta? I Årjäng träffade vi dom gulligaste och snällaste vovvarna du kan tänka dej♥ Som vilken hund som helst. Dock lite speciellare än alla andra






See you later dudes!








Tussebiten!




Ett skepp kommer lastat med ihoprullad ulltuss  
Han är bara för söt min lilla gullegris! Trots att han kan vara hur jäkla störig och irriterande som helst så går det inte att tycka illa om denna lilla hårboll. Han är min bebis! Riktig mamma-gris om ni frågar mannen i huset ;) Hahah! Och en mästare på sovställningar...





BURR!



Fysatan vad kallt det är ute idag! Ruggigt och rått! Jag mötte upp ♥ förut på lunchrasten och tog cykeln. Genomfrusen nu! R ska på arbetsrelaterad mässa både idag och imorn, kommer hem sent ikväll så jag passade på att hålla han sällis lite och dessutom pumpade vi mina cykeldäck. Det har jag dragit ut på...

Handlade lite på vägen hem och nu sitter jag här med tekoppen för att tina upp. Planen är nog att jag ska laga lite mat, som kan bli flera matlådor. Och ikväll sticker jag och mamma iväg på kurstillfälle nr 2! (Men mer om det sen.) Hmm få se nu.... jo just de ja, fick precis tummen ur och bokade biljetterna till Breaking Dawn! Söndag blir det! Perfekt avslut på helgen. Mysigt att gå på bio tycker jag och dessutom är vi ju väldigt spända på att se hur det går för våra vampyr-älsklingar ;)





PS. Sorry för dålig uppdatering igår på bloggen, vet att ni blir galna utan mina inlägg  Men jag var lite pissed igår på em ang våran bil som tydligen behöver rustas upp lite här och där... Sen blev jag glad igen när jag och R åkte och simmade för det är så mysigt på nåt vis. Köpte självklart med oss mat från donken hem  Nackdelen med att simma är att man blir så himla slö efteråt. Relaxed. Det är ju skönt på ett vis. Började kolla på nya programmet Kär och Galen... något utav det dåligaste jag nånsin sett typ! Pinsamt! Och vem fan vill gifta sig i en tv-studio?! Nää, jag somnade. Men vaknade lagom till Desperate Housewives - phew! Såhär långt var kvällen mysig och jag var glad. Sen avslutade jag det hela med att hälla ut ett glas juice i, under och mellan sängen. Bra Emelie.



Snart är det jul...




..... här i vårt hus♥ Och jag kan tala om att det var riktigt mys att öppna glöggflaskan igårkväll och fika på pepparkakor. Dessutom var denna smaken med chili och choklad en utav dom bästa glöggerna jag druckit. Så tummen upp! Även om det gott kunde smakat liiite mer choklad iofs ;)






Efter fikan skjutsade T&J oss till affären och vi handlade lite "bra att ha"-saker. När vi kom hem var det dags för Ensam mamma söker på tv.n. Bara 1 avsnitt kvar nu! Och efter det satte vi oss ner för att räkna lite på det sista inför mötet som jag är hemkommen från nu! Och vad mycket siffror... det kan jag tala om för er. Men det ser bra ut :D Och vi är taggade till tusen!

Hörs senare hunnies!
Dags att ta tag i dagens sysslor.





Nashi Argan




Tänkte tipsa er om några himmelska droppar för håret. Denna oljan fick jag utav min syster i födelsedagspresent och jag älskar den! Det är ingen mirakelkur som fixar dina kluvna hårtoppar, får sånna finns inte! Men den håller ihop så gott en olja kan tills du tar saxen i egna händer ;) Den är väldigt dryg och det räcker med ett par, tre droppar till mitt långa hår. Jag fördelar oljan i vått hår och blåser det sedan som vanligt med mina övriga produkter. Håret blir väldigt mjukt och följsamt. Och dessutom doftar det ljuvligt!

Finns att köpa hos utvalda frisörsalonger, bland annat hos Carpe Momento i Lidköping!






Like a foreign flame in the dark



Så var det måndag igen mina underbara läsare...
Helgen bara springer iväg. Och det är inget skämt att man redan nu längtar efter fredag igen. Men om man bara ska gå och längta efter helg hela tiden kommer livet ta slut ganska så fort tror jag. Det gäller att ta vara på varje dag och hitta Carpe Diem. Jag och min kärlek har alltid varit bra på att lyxa till vardagarna. Men det går upp och ner såklart. Som för alla par ;) Och för att mysa till det lite extra denna gråa tråkiga måndag så har vi bjudut hem T&J på lite lussefika ikväll. Ja jag vet, det är lite tidigt men man ska väl njuta så länge man bara kan? Julen är alltid som mysigast innan själva julafton och nyår. Sen efteråt vill man bara kasta ut skiten och ha VÅR!  

Så ikväll blir det glögg och pepparkakor!♥


Ps. Igår började vi om på Twilight-sagan. (Ja det blev inte Walk the line...) Vi ska ju gå på Breaking Dawn part 1 till helgen, så en uppfräschning utav den gamla historien är aldrig fel. Dessutom är dom ju så jävla bra!

Visste ni förresten att vargarna i filmen hämtat inspiration från den stora snygga Mackenzie-vargen? Nämnde ju i ett tidigare inlägg att våran framtida vovve härstammar därifrån. Och då menar jag inte härstammar som i alla hundar utan mer som i att det är 50%...  Längtar så till den dagen då vi blir med varg!





Söndagskväll med ultragos



Gokväll alla fina♥ Ville bara kika till er och hoppas att ni har haft och fortfarande har en lika mysig söndag som vi har här hemma på våran gata :) Pappa var här förut och vi fikade upp äpplepajen jag förberett. När pappsen lämnat oss ville R bli klippt... inte så mycket mer att göra än att behaga killen  Det är ju trots allt hans dag. Det blev ganska kort, för han tjatar o gnatar varje dag om att han stör sig på längden. Jag föredrar när det är lite "längre", sådär busig snyggt ni vet ;) Så jag kommer jubla när det väl växer ut igen. Haha, som tur är går det ju fort på killar!

Vi har inte riktigt enats om vilken film som kommer avsluta denna mysiga söndag. Favoriten Walk the line börjar om en timma på 3.an, (tror det var trean iaf). Kanske den, kanske inte. Vi får se. En sak som är säker är att vi kommer ta med oss täcket till soffan och inte röra oss ur fläcken
 





Hemklickat!






Min syster fick mej att älska dom här stövlarna! För jag är helt kär!
Och vet ni vad? Nu är dom ÄNTLIGEN på väg hem till mej!! Dom har varit slutsålda länge och det tror jag dom är nu igen faktiskt. Jag hade tur som kikade in precis i rättan stund. Dessutom hade jag lite premier att casha in... 50% rabatt, Fri frakt och en liten förvaringsbox på köpet! Helt sjukt vilket klipp jag gjorde! N.Ö.J.D!

Läste på min vän M's blogg att hon nyligen FÅTT ett par skor av sin boyfriend... hmm, det var ju väldigt gulligt tycker jag. Själv får jag helt enkelt nöja mej med att jag iaf fick LOV att köpa dom här  Alltid nåt iaf.



13 november




Hej ljuvliga SÖNDAG!  Det enda som inte är ljuvligt och som faktiskt skulle kunna göra dagen lite bättre är vädret. Vi fick en solig förmiddag denna veckan. En sketen dag sken solen. FANtastiskt! Jag går i dvala på obestämd tid.

Idag är det alla mäns dag! Farsdag, Hussesdag... Vi firar inte speciellt mycket men tänkte ändå bjuda farsgubben på en fika lite senare. Efter reprisen av Grey's Anatomy närmare bestämt. Och dessutom fick husse i huset en skål med ostbågar förut. He's favourite :) Om en liten stund ska vi rulla köttbullar. Gottigt! Jag tror inte det händer så mycket mer revolutionerande idag hos oss. Söndagar är till för att ta det lugnt!♥











Ladies Night!!



Vilken underbar kväll det blev igår! Ladies Night 2011! Jag hade väl inga direkta förväntningar förutom att jag tyckte det skulle bli kul! Och det blev det verkligen! Showen var jätte bra, dom var både roliga & sjöng bra, och dessutom fina att titta på ;) Jag har aldrig brytt mej speciellt mycket om Brolle förut men han bräckte fan Stenmarck alltså! Charmig kille, hoho jaja  Stämningen i arenan var hög. Man kan ju tycka att vissa tanter var lite too much, men annars taggat! Jag är riktigt nöjd och det var väldigt roligt att uppleva detta tillsammans med mamma och syrran♥

Gör vi lätt om nästa år, tack!



Jamen visst serru, träffade Anders Timell sådär ute på golvet igår bara ;) Haha, han smög omkring längst bak vid borden i mörkret... han är rätt rolig den där pricken


Nåja, Ladies Night och snygga killar i all ära men ikväll ska det faktiskt bli riktigt skönt att bara gosa ner sig i soffan tillsammans med min alldeles egna hunk! Den bästa utav dom bästaste dessutom!!  Nu ska musslorna kokas, räkorna läggas upp, osten fram och brödet gräddas klart i ugnen. Och vinglaset ska fyllas på...♥ Det är underbart med helg!



Utkast: Nov. 12, 2011





Heeeeej!! Vet ni hur skönt det är att ligga här i soffan och bara päsa eller?! Behöver lite vila nu efter gårkvällen och dagens dop. Proppat magen full med godsaker  Lilla L skötte sig fint tycker jag under dopet och hon fick många fina presenter. Vi köpte en tavla från
FORMELI! Fick själva bilden igår så jag var lite nervös att vi inte skulle hinna men jag rusade i sista sekund till Gallerix och investerade i en ram jag tyckte passa bra. Det blev väldigt fint tillsammans!

Nu har vi precis sett Idol på playen och gud så glad jag är över att Amanda P fick stanna! Dock tycker jag synd om André. Moa är såååå mycket tråkigare än honom! Dock verkar ju Moa va väldigt duktig på att skriva låtar... kanske det som är hennes grej? Hon passar iaf INTE framför kameran!

Resten av denna lördagen kommer vi bara att ägna åt mys! Köpte med oss lite gottigheter hem förut, bland annat räkor och ett nät med blåmusslor!! Mmmm I love it!! Dom ska kokas i massa vitlök! Dessutom visar TV4 den här filmen "Dumpa Honom" och den har jag velat se länge! Perfekt! Ha nu en fortsatt skön kväll!






PS: Det kommer bilder från Ladies Night senare...





Anders Timell skålar in kvällen! Ha nu en ...

img_7007 (MMS)

Anders Timell skålar in kvällen! Ha nu en bra kväll allihop!


Ladies Night




Nu sticker jag, syrran och mamma
mot Arenan och tusentals skrikande tjejer...
+ snygga män på scenen

Trevlig Helg mina fina så hörs vi imorn efter dop
och allt. Take care bunnies!








11.11.11



. . . . rubriken på allas bloggar idag.


Hejsan Svejsan alla goingar!
Skönt att kunna starta denna fredag med en lång, varm dusch och sedan sätta sig i soffan och äta frukost samtidigt som man läser tidningen. Mmm. Om några timmar dyker min syster upp och ytterligare lite senare kommer mamma. Vi ska nämligen på LADIES NIGHT ikväll!! Tjohoo! Äntligen är dagen här! Det var en evighet sen vi bokade biljetterna. Minst ett halvår. Så det ska bli riktigt skoj! Grabbarna ska ha en liten sammankomst här i lägenheten och dricka öl. Imorgon är det även dags för lilla L's dop! Kl 12 ska vi vara i kyrkan så det blir ändå en lugn kväll idag som ni förstår ;) Och på söndag äre Farsdag. Tror inte det blir nåt vidare firande, men ändå. Jag trodde även att Breaking Dawn skulle ha premiär nu i helgen men där hade jag fel! På onsdag tydligen, 16 november. Jävligt passande nog vann R biobiljetter på jobbet idag så dom ska vi nyttja nästa helg kan jag meddela!


Nej hörrni, har en del som ska uträttas här!
Vi hörs senare sweeties!




Hundspråk, kväll nr 1



Igår började kursen som heter Hundspråk! Jag och mamma åkte tillsammans (såklart) ut mot Götene och in i mörkret... vischan ;) Men tillslut hitta vi rätt till Brukshundsklubben. "Gubben" som håller i kursen heter Björn Pettersson och är lite som en svensk Cesar Millan tycker jag. Verkar väldigt kunnig och kursen känns verkligen bra såhär långt. Det enda som är lite tråkigt är att den är fördelad på 2 lördagar oxå... och då blir det lååånga dagar. Men jag och mamma har ju iaf varann ;)

Nackdelen med sånna här kurser är att man bara vill ha sin HUND nu!!♥ Jag längtar efter *****! (Ja vi har redan bestämt namn  sen får man ju se om det verkligen passar på just den lilla individen.) Det är lite knäppt egentligen, som jag och R sa: Vi har beställt honom men han är inte producerad ;) Hahah!







Listen to your mother




Dagens lilla bit av mej. Tycker om att göra några fina lockar i håret med plattången. Piffar upp vardagen lite ;) Blir mycket finare än med locktång. Fast det beror iofs på vilket resultat man är ute efter. En stor locktång kan oxå leverera. Ett tips är att alltid vrida plattången bort från ansiktet. Då lägger sig lockarna utåt och ger ett mer Hollywood-svall :) Till fest brukar jag locka hela håret medans man kanske nöjer sig med några lockar runt ansiktet en vanlig torsdag liksom



Guldkorn i min ipod just nu:

♥ Takida - You learn
♥ David Guetta ft. Usher - Without you
♥ James Morrison - I won't let you go
♥ Coldplay - Paradise

Okej jag har ingen ipod. Men det känns så 90-tal med mp3 liksom...  Fast jag vet inte ens vad jag säger, det fanns väl inte mp3 på det årtalet? Ha jag vet inte. Jag har fortfarande en sån iaf. Känns som alla utom jag har en sån där jävla nano i fickan. Nej iPhone får fan räcka. Det var ett stort steg för mej ;) 

Takidas nya låt fick faktiskt mamma in mej på igår. Jag hade inte tänkt så mycket på den låten förut men den är riktigt bra. Power. Härlig på nåt sätt. I love it och känslan man får när man lyssnar på You Learn. Och Guettas Without you började jag digga när Amanda P sjöng den i Idol.  Musik is life! It makes you feel alive!





It's in your hands





Hej alla morgonpigga! Nu ska ni inte tro att jag är det bara för att jag råkar sitta vid bloggen såhär dags. Men faktum är att jag skjutsade älskis till jobbet imorses och sedan lämnade in bilen på Meca för ny hjulinställning. Hoppas på bättre luck denna gång. Sen blev det en liten prommis tillbaka hem och det var skönt minsann. Fast sedan kröp jag förstås ner i sängen igen ;) Så det här jag befinner mej just nu. Ska snart gå upp iofs och göra mej till människa. Har lite småsaker på agendan idag. Några ärenden på stan, fortsätta städa i det förlorade rummet och senare ska jag färga mammas hår!

Vi hörs under dagen bunnies! See you later!





Utkast: Nov. 9, 2011




Hej hörrni! Idag gick min önskan i uppfyllelse! Vaknade till strålande solsken och det känns som att vädret är underbart utomhus. Jag ska lukta lite på det snart faktiskt, på väg mot ICA för att handla hem lite stuff till dagens middag.

Förövrigt kan jag tala om att det var hur skönt som helst att simma igår! Jävligt nöjd med att vi faktiskt tog oss dit. Det kan ju trots allt vara lite motigt i sånna lägen ;) Men man känner sig underbart skön i kroppen efteråt! Får nog bli standard på tisdagar framöver. Ikväll däremot börjar hundkursen!! Jag och mamma ska gå tillsammans och jag ser fram emot det jätte mycket! Kursen börjar 18.30 och håller på till 21.00. Tur att Bonde går att se på playen..! Greys kanske vi tar igen på söndag helt enkelt.



Finns väl inget som är så piggt som när solen strålar rakt in genom fönstret?





För att jag ÄLSKAR dej♥






Jag är en person som älskar att överraska folk. Att ge är bättre än att få. Det är ju roligare att slå in julklapparna än att öppna... tycker inte ni oxå det? :) Så idag tyckte jag att min älskling förtjänar lite extra uppskattning! En gul/orange och fin, även lite höstig gerbera fick jag tag på inne på Gloriosa. Frågan är om killar blir lika glada över blommor som vi tjejer? Nja, kanske inte blomman i sig men själva gesten vet jag att han uppskattar. Men visst, klart han hade blivit gladare om jag köpt en klase öl istället (och kylt i en vas... haha - hmm, ny idé för framtiden kanske? :P) Fast på det här viset slår jag ju 2 flugor i en smäll. Glad kille och snyggt hem ;)



 


Kattiga nyheter!



Har äntligen köpt nya matskålar till våra fyrfotade vänner♥ Tycker jag allt att dom var värda :) Nu blev det en matbar från Dog it, köpte via zoowebben. Finns flera fina färger men tyckte vitt passa bäst in hos oss.

Egentligen sägs det ju att katter inte vill dricka vid samma plats som dom äter. Har tydligen med deras ursprung från vilda kattdjur att göra som aldrig äter sitt byte vid vattenhålet... jaja, jag struntar faktiskt i detta eftersom våra katter alltid haft mat- och vattenskål vid varandra och dom dricker som små blå efter torrfodret. Men å andra sidan är ju inte Ragdolls riktigt som andra katter heller ;)








Todaysis




10.00 - Möte
11.30 - Ärenden på stan
12.30 - Hemma?
Ej tidsbestämt - Tvätta golv?
17.30 - Simma
19.00 - Sibylla på vägen hem? ;)
21.00 - Desperate Housewives



Mmm, ska snart hoppa in i bilen och hämta upp hjärtat för ett möte. Det är sånt här som man bara vill ska bli gjort och avklarat snabbt. Så att man kan gå vidare till den roliga biten :) När vi är färdiga tänkte jag ta en repa på stan för att reka lite inför framtiden... Sen när jag kommer hem igen så måste jag nog pilla i mej någon form av lunch. (Hmm undra om jag lika gärna ska hitta på nåt kul som blir matlådor tills imorn?) Der har även vart på tapeten länge att jag ska tvätta golven. Vi får se om det "hinns med" idag helt enkelt :P Och gissa vad vi ska göra när R slutat jobbet? Jo åka till vårt underbara badhus i stan och simma några längder! Det gjorde vi faktiskt ganska ofta när jag bodde hemma, jag mamma och pappa. Skönt att krypa ner i varmvattensbassängen en stund efteråt innan man beger sig hemåt. Och dessutom är man alltid galet hungrig efter träning så ikväll skulle de ju passa ypperligt att använda dom där kupongerna från Sibylla... hihi!

Have a great day hunnies! I'll see you later!



Ps. Idag äre väl iaf Desperate eller?!




Jag ska gå hundkurs!




Jag har precis bokat in mej på en hundkurs tillsammans med mamma! Den startar redan på onsdag så det var snabba ryck ;) Fördelad på 12 gånger, 2 dubbelpass. En snubbe som heter Björn Pettersson ska hålla i den och själva kursen heter Hundspråk! Tycker sånt är väldigt intressant så jag ser fram emot detta mycket! Tyvärr kommer jag inte kunna gå på en lektion, 1 februari då vi är i Thailand men får hoppas jag inte missar nåt jätte viktigt! Jag tvekade lite men nu känns det jätte bra! Tror jag kommer lära mej mycket nyttigt inför framtiden!






Längesen vi prata naglar nu?




Upptäckte att det var ett tag sen jag visade upp manikyrer nu. Men sanningen är att kvalitén faktiskt varit lite ur balans på sistone. Nu börjar den dock återställas och därför var det lite extra roligt häromdan att måla tipparna vita. Fransk manikyr är klassisk och funkar alltid! Ett säkert kort helt enkelt. Jag piffar alltid upp med dekorationer oxå. Annars kan den iofs lätt bli en smula tråkig.








A new day has come



Hej på er! Jag tror jag talar för ett par fler än mej själv när jag påpekar att det här vädret fan kan fara o flyga nånstans! Usch! Det är ju grått och mulet heeeela dagarna. Nu får det bli bättring med basta!, annars kapitulerar jag och emigrerar till ett varmare land!

Idag startade jag dagen med frukost i soffan och NLT i handen. Det är inte mycket att ha i den lokala tidningen egentligen men man vill ändå ha den i brevlådan för mysfaktorn skull ;) Förutom frukost har jag även hunnit med en sväng till Meca med pappa. Vi gjorde ju en hjulinställning i somras och nu när pappa slängde på vinterdäcken upptäckte han att allt inte stod rätt till ändå! Åååh vad trött man blir! Ska fan inte ha bil alltså :P Bara utgifter... men nu ska vi iaf få en ny inställning på torsdag. Får se vad dom säger utifrån detta.

Kvar på dagens schema står bland annat lite arbete med företaget. Vi har ett nytt möte imorn att förbereda. Det är en långdragen och ganska tråkig process just nu. Men det är sånt som alla måste gå igenom och när väl detta är klart börjar det roliga! :D Vi hörs senare bunnies!



Superfina Mackenzie-vargen, varifrån våran framtida har fått sin storlek!
Riktig nallebjörn på bilden! Underbar♥




Årjäng!



Go'dag alla fina! Vilken dag det var igår! Helt slut i kropp och knopp när vi kom hem. Sammanlagt ca 6 timmars resa med bil. But it was all worth it!♥ Vilka underbara djur! Vi var alltså i Årjäng och hälsade på Sveriges enda riktiga American Wolfdog-uppfödare. (Har tyvärr fått reda på mycket skit i efterhand om den andra). Vi var ganska nervösa för dessa hundar är speciella djur och det är inte säkert dom passar ihop med vem som helst. Dom läser av ens kroppsspråk på ett annorlunda vis. Därav vargen i dom... Men vi blev godkända och tillomed lilla F hälsade glatt på oss, trots att hon brukar vara lite avvaktande mot främligar.

Och vilka hundar hon har! Åååh we are inlove! Tyvärr äre ju älgjakt just nu så vi kunde inte bege oss ut i skog o mark, och i hundgårdarna var det huuuur lerigt som helst! Hahaha, osis. Men vi var inne hos N och hans mor L en bra stund och gosade! Underbart kärleksfulla djur! Dessutom föll vi pladask för store, maffige A som definitivt har det utseéndet vi letar efter! Det syns inte på bilderna hur stora hannarna verkligen är, men kan ni fatta att han väger runt 80 kg? ÅTTIO kilo hund! Helt galet! Och så otroligt snälla och varsamma trots sin vikt. Vita fina N väger ca 70... helt otroligt!

Tyvärr är det inte helt lätt att få till en bra bild på en livlig och glad varghund,
so this is the best I could do...





Och eftersom vi blev godkända står vi nu i kö för en liten hanvalp!!♥ Men det kan dröja innan vi får våran *****! Och det gör inget. Det är mycket som ska klaffa innan vi är helt redo för våran varg. Men jag tror ni förstår själva hur mycket vi längtar till den dagen..!



Heeeeej!! Vart en lång men otroligt fin da...

img_0728 (MMS)

Heeeeej!! Vart en lång men otroligt fin dag i Årjäng! Berättar allt imorn, svärisarna är på väg hit nu o det blir middag och vinmys ikväll! Höres 2morrow alla fina!


Snart äre jul här i vårt hus


(tidsinställt
eftersom vi är on the road!)



Jamen jag känner att det blev lite mycket jul helt plötsligt här i onsdagskväll. Egentligen så approvar jag väldigt mycket till detta, fast det är ju trots allt 2 månader kvar... men fattar ni hur jäkla gott det är med julskinka eller?! Mmmmm!! Och julmusten. Julmust är kanske underskattat av mej? Jag gillar't iaf!

Ser dock fram emot årets jul väldigt mycket! Snön, klapparna, adventspyntet, alla ljus... och julegranen! Jag håller på och tjatar på R att vi ska skaffa en stor gran i år. Trots att Herr Nilsson i huset säkerligen kommer sitta i den. Men va fan, nån gång måste man ju iaf testa och se vad som händer  ...










RoadTrip!




Påväg till Värmland och varghundarna!
Hoppas på bättre lycka denna gång (mottagande).
Hörs senare! Ha en underbar dag alla fina








Dagens bilder










Hello Sunshines! Idag har jag mysfikat med min mamma, syster och Enza som kom på besök♥ Jag gillar sånt! På grund av detta klev jag upp ganska tidigt och städade hela badrummet samt tog en vals med dammsugaren. Skönt att ha det gjort inför helgen. Följde även med min sis fram på stan en sväng efter fikan och nu längtar jag bara till R slutar jobbet och kommer hem!
Kände mej faktiskt lite febrig imorses och har mått allmänt konstig hela veckan...  Kanske läge att inta vilopaus i soffan ikväll och bara ha det hawaii. Imorgon ska vi upp tidigt och åka till Årjäng i Värmland! Det ser vi fram emot väldigt mycket!

Ja ni vet ju resten, lite fredagsfika - lite vin- lite idol... lite fredag helt enkelt!
Trevlig helg alla fina!






Moschino blir store killen!



Den här lille surmulen blev 6 år igår! Kan inte fatta att han är "så gammal" redan. Köpte honom som 4 åring så klart det känns som att man blivit snuvad på dom första åren i hans liv. Tur att katter kan bli riktigt gamla! ;) Haha, usch vad sur han ser ut  Men ändå så söt så! Han fick den där fåtöljen i present bestämde jag... ser ut som han tänker: "den bara är min!" Hehe!






Ps. Sitter i soffan framför "Efter Tio". Det är repris idag på det programmet där bland annat Tyra är med. Lars-Åke (Babsan) sitter brevid och typ fnyser när hon berättar att hon blivit utbränd och att det väl bara är at stänga ner skärmen och sluta blogga. Jag tror inte det är så enkelt om man har en halv miljon unika läsare om dagen..! (Dessutom är det ju inte bara pga bloggen hon mår dåligt såklart!) Sen säger han att han inte fattar hur man kan tjäna pengar på att bara sitta vid en dator och blogga. Och nä, det är väl lite konstigt kanske men Lars-Åke - Hur fan kan man tjäna pengar på att som kille klä ut sig till tjej med rosa hår och fjolla sig på scenen?! Det om något är KONSTIGT!




Onsdag = bästa tvkvällen?



Förut: Ugnsbakad lax med romsås!
Nu: Varmt skumbad och tända ljus!
Sen: Choklad i soffan framför
Bonde söker fru & Grey's Anatomy!






"håller på o röjer upp lite här"



Ja det blev ju inga desperata hemmafruar igår. Då fick man ta saken i egna händer och bli desperat själv istället. Så idag har jag en plan. Och den första delen utav planen går ut på att tvätta klart. Känns som jag tvättat i flera dagar nu men det har alltid kommit nåt i vägen och jag kan bara inte låta smutsiga handdukar ligga.

Den andra delen av planen består av "håller på o röjer upp lite här"... Jag ska nämligen ta tag i vårt såkallade gäst/datarum som numera är ett släng-in-vad-du-vill-men-stäng-dörren-efter-dej-rum. Största problemet skulle jag nog iofs vilja säga är dom där jäkla kuddarna som hör till rottinggruppen. Vart ska man göra av sånt?! Det undrar jag. Jag har iaf kommit fram till att dom får åka ner i förrådet över vintern. Då blir det genast mer plats. Pappa nämnde att dom har ett gammalt svart skrivbord som vi kunde få. Taget! Jaa, önska mej lycka till så ses vi på andra sidan ;)











Men va faaaan?!



Desperate Housewives då?!
Helvete, nu är hela kvällen förstörd...


Nä bara skoja såklart ;) Vi ska kolla på Baksmällan 2 istället, men ändå...



spending my time



Go'eftermidda! Här sitter jag i i skymningen. Inte klokt vad fort mörkret kommer nu om kvällarna. Vintern för med sig mycket mysigt men jag tycker inte om att gå runt i dvala hela dagarna... om det ändå vore solsken!! Idag har jag iaf vart ute i Fillan hela dagen och haft mamma och Enza-mys♥ Vi har haft iPhone-lektion, druckit kaffe och handlat lite. Det tycker jag väldigt mycket om! Dessutom har jag fått massa pussar av Bumbi och det kan man leva länge på  Hihi! Ska faktiskt ut dit på torsdag oxå. Då ska vinterdäcken på bilen!




Nu kommer snart min R hem och då ska vi mysa i massor! Eventuellt ger vi oss på en "storhandling" lite senare. Men det anser vi nog som mys det oxå... lite rofyllt ändå o gå bland hyllorna och plocka  Och ikväll äre ju Desperate Housewives!! Får man äta chips till det? Ja, det tycker jag allt!