Sista septemberdagen







Jamen jaaaa! FREDAG!! Äntligen! Har en sån där härligt underbar luktar-helg-känsla i kroppen! Och den ska jag fan behålla heeela dan! Blev riktigt mycket att göra på jobbet igår... en helt vanlig torsdag liksom! Alla bord var fulla! Vilket är väldigt roligt och tiden går så mycket fortare! Men, sen behöver ju inte folk sitta kvar till halv tolv heller... hmm. Nåja, när jag väl kom hem så satte vi oss framför tv.n och kollade på Idol (Tacka oxå Gud för Tv4play!) och käkade lite nattamat. Molly är en tjej jag knappast lagt märke till innan men som totalt briljerade brallorna av alla igår! Hon var verkligen duktig och hade en stor röst! Ikväll kör vi hela mys-rubbet igen! And I like it so fucking much!! Ha en riktigt trevlig Fredag mina vänner!♥









Bloggappen...




... som alla pratar om nu. Ja det är ju jätte bra! Men den brister lite tycker jag. Dels ser ju faktiskt inte bloggarna lidadana ut där som dom gör på datorn. Och dels så kan man inte lägga till alla bloggar i favoriter. Typ Tyras för att ta ett exempel... hon har ju .se på slutet och det funkade helt enkelt inte för mej iaf. Sen kommer ett annat problem, mina figurer som jag använder ibland blir gigantiska i den appen! Varför ska dom behöva bli det? Alla andra bilder blir ju normala... hmm, nä det gillar jag inte! Jag har dock inte testat att blogga från den än. Jag tycker helt klart att det är bäst att sitta framför gamla hederliga datorn


 






Utkast: Sept. 29, 2011




Hej Torsdag! Eller som jag skulle vilja säga: "Dagen före fredag/helg!" Ja det är väl ungefär det som gör att man till trots lider sig igenom denna dagen  om man nu ska vara sån... Idag jobbar jag mellan 12 och 22 ungefär. Har inte jobbat kväll på över en vecka eftersom vi vart hundvakt så det känns lite trögt. Men samtidigt kan jag ju verkligen inte klaga då heller. Speciellt inte eftersom jag har en till ledig helg som väntar!! Är så glad för det♥

Jag har spenderat min morgon med med att diska upp allt som vi sparat på oss under veckan. Vi har inte direkt prioriterat det om man säger så.... tog mej nästan en timme. Fan, måste skaffa diskmaskin! Men nu är jag ganska så nöjd. Rent och fint är min melodi. Cyklar iväg mot arbetet om ca en halvtimma så nu får datatiden vara slut. Vi hörs under dagen med ett litet tidsinställt.







Hunnies, we're hoooome!




Gokväll mina fina  Nu har vi lämnat Enzis för sista gången. Sjunkit ner i soffan och fått ett telefonsamtal om att päronen är på väg hem. Det känns skönt. Det ligger en kycklingrulle i min mage och jag är faktiskt såå jävla mätt! Jag älskar vanligtvis Amigos kycklingrulle med mangosås men idag var den ingen höjdare. Alldeles för lite sås!! Buu! Men som sagt, jag är ju mätt. Idol är avklarat och nu ligger vi i soffan och kikar på den här matresan med Per Morberg. Han har precis skjutit kaniner... Åh vad jag älskar honom ;) Nåja, efteråt blir det Ensam mamma söker på tv3play. Missade det i all hast i måndags. Vi hörs imorn på förmiddan innan jag sticker till jobbet för en långis. Natti!



Och vet ni?






Strange things happens sometimes




God Morgon Världen!!  Onsdag. Finally. Sista natten  därmed gjord i Fillan och ikväll ska det bli riktigt underbart att krypa ner i egna sängen! Men det har varit väldgt mysigt att ta hand om lilla Bumbi oxå såklart! Vi älskar henne♥ Igår tog vi med oss busan till ridhuset i stan och gick i spåret som finns där. Skönt med "skogspromenader" och höstvädret visade sig från sin bästa sida. Det kan man dock inte säga om denna morgonen... grått och mulet. Yes! Man blir verkligen ännu mer osugen på att sticka till jobbet när det är sånt här ligga-i-soffan-och-mysa-hela-dagen-väder... meeen, det får bli i em/kväll.



Det här är oxå konstigt... Fick nåt weird på halsen/bröstet igårmorses när jag var ute med hunden. Väldigt konstigt. Det är som jag fått Orions bälte ;) haha, ser ut som tre röda "prickar" på raken. Lite som myggbett men hur fan kan man få tre stycken precis på rad på samma gång? Nää... måste va nåt annat. Men ingen aning om hur dom kommit dit. Hade både tröja, jacka och hår som låg ivägen och jag kände inget som bet. Gick emot en gren på ett träd bara men det var ju mest med huvudet... ja jag vet inte. Hoppas det försvinner snart iaf.










Sista natten med gänget




Godmorgon fågelungar! Nu är det endast en natt kvar ute i Fillan. Faktiskt ganska skönt får jag lov att säga. Men vi kommer hänga där ute ett tag imorneftermiddag ändå eftersom päronen landar ganska sent på svensk mark. På tal om dom... dagens bild består av drinkar i den spanska kvällssolen! Man blir inte lite avis. Kan riktigt känna hur solen värmer kroppen och hur god den där daiquirin är ♥ Det är nåt visst med att vara utomlands.





Jobbar som vanligt mellan 9.30 - 16.00 idag. Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla över kontot, mysa med missarna, byta om och sen cykla iväg. Ha en bra dag söta ni så hörs vi!











Eftermiddagsutflykt





God eftermiddag ute i långa landet falukorv!
Jag tänkte bara dela med mej av min eftermiddag. Vi ska ta en liten utflykt till en annan "stad" i närheten. Därför packar jag in mej själv, sambo och vovve i bilen med detsamma. Det blir inget större men det lilla duger gott för oss 3. Strosa runt i butiker hand i hand och filosofera litegrann. Jula, Djuraffär♥, Coop... sen väntar en underbar kväll med Idolmys! Jag får aaaaldrig nog!! Och gissa vad? Nästa vecka börjar GREYS igen!!!! Bästa tv-dagen typ på hela veckan! Iofs tror jag nog att jag jobbar men vet ni vad? Det gör inget. Då tar man repriserna på söndag!  Take care bunnies!











Guldlockad


(tidinställt
eftersom jag jobbar)




Fick för mej att köra på vågigt hår i lördags och fick fina komplimanger för det.
Det är ju fint, om man bara har orken att stå framför spegeln ett tag...  

Ibland flätar jag blött hår på kvällen innan jag lägger mej och sen bara "fyller ut" det som behövs uppe i hårbotten med tången på morgonen. Men håret har en tendens att bli väldigt frissigt och flygit då. Känns som man får mer kontroll på det genom att bara använda tång... Dock mer slitsamt för håret såklart. Men vill man vara fin får man lida pin. Har jag hört











Måndag hela veckan...





. . . . ja det känns sannerligen så ibland. Vi hade en underbart mysig söndag igår!♥ Ville aldrig att den skulle ta slut! Men så äre ju alltid med helgen. Och fast att vi hade en HELT ledig helg ihop så försvann den i rasande fart. Inte så konstigt iofs när vi fart så mycket hit och dit. Men på onsdagkväll kommer päronen hem igen.

Ska om en liten stund bege mej mot jobbet. Sitter i soffan framför Nyhetsmorgon just nu och målar naglarna. Myser lite med mina katter som faktiskt verkar lite ledsna över att vi är borta så mycket♥ Men dom fick massa gos och sällis igår! Vi hörs i em/kväll hörrni!




Känner ungefär så för måndagar ;)











A piece of yesterday


(tidsinställt
eftersom vi är i Fillan ni veeet)


Mitt gamla kära rum... haha, nu fyllt med massa tvätt  Bra där mamma!
Men det duger iaf än till en ego-bild! Hehe, tänk vad många sånna den där spegeln stått ut med...



Vi hade whiskytema på presenten till R's pappa. Bland annat en flarra (of course), whiskykorv och whiskyost! Lite roligt :) Och en avis son som hellre hade behållt godsakerna själv tror jag  Meeen, han fyller ju själv år snart så...  







Äppelpäppelpironparon



Hej mina fina! Nu är vi hemma och pustar ut i den här underbara soffan ni vet som ni säkert tror att vi bor i... men det finns väl inget skönare än att sjunka ner med filt, kaffekopp och nybakad äppelpaj? Det är vi väl unnande efter en produktiv stund i Fillan. Både tvättade bilen utvändigt och städade ur den invändigt! Hallå REN bil! Fast det varar väl i sisådär 2-3 dar... Nu blir det jävligt mycket mys och gos här innan det är dags att fara igen. Greys Anatomy står för underhållningen och vi tänkte även kolla in nya serien kl 20.00 på TV4 med Robert Gustafsson!











Ljuvliga Söndag!



Det är inte helt lätt att få tiden att räcka till. Men snart blir allt som vanligt igen. Vi hade trevligt igår på kalaset och blev bjudna på god mat. Tråkigt att vi inte hann stanna på kaffe. Men vi var helt enkelt tvungna att åka hem till missarna vid halv nio, nio. Stannade och gosade tills klockan slog tio. Då släckte vi ner vårt hem, nattade Chino o Soul och intog kvällen på allvar ute på vischan. Trots att vi båda innerst inne gäspade ikapp så låtsades vi att vi visst skulle orka börja kolla på en film...  Så vi valde Bourne-trilogin. Men ja, vi satt i soffan efter 10-15 min och nickade och det grusades ordentligt i ögonen så vi förflyttade oss ganska snabbt till sängen och drömde sött istället.

Det blev en repris imorses. Långis klockan 9.00!  Nu har vi käkat en ordentlig frukost hemma i soffan och slöat framför olika repriser. Känns som den här dagen kommer gå åt till mycket slapp och mys. But that's fine by me. Vi kommer åka tillbaka till Enzis om en liten stund, laga mat och faktiskt tvätta av den gamla bilen. Behövs kan jag säga! Sen åker vi tillbaka hem hit och söndagsfikar framför Greys Anatomy och ja, avslutar kvällen och intar natten i Fillan som vanligt. Vi hörs hunnies! Njut av denna söndagen!♥









Lördag 24 september 2011










Bra start på dagen





Hej allihopa underbara  Så underbart mys igår med ledig fredagkväll, hemmagjord ljuvlig kebab och Idol! I love it and you know it! Efteråt kollade vi på en film som heter Dear John. Jag har hört en del om den och velat se den länge. Den skulle tydligen vara tårdrypande... men det var inte så farligt. Klart den var lite sorglig och så men inte alls som jag föreställt mej. och dessutom var det ett sånt där förbjudet slut! Va fan... man måste ju få redapå lite mer vad som hände liksom. Nää, inte högst betyg men helt klart se värt säger jag.

Den här lördagsmorgonen startade vi tidigt med en frisk promenad på 45-50 min. Det var skönt! Men vi låg allt o drog oss i sängen innan och försökte besluta om vi skulle ta prommisen just då eller vänta tills eftermiddagen... haha, nu är jag glad att vi gav oss ut då. Perfekt start på dagen! Nu väntar lite hemmabestyr och sen ska vi ut till vovvis igen och sällskapa henne. Ikväll är vi bjudna på kalas hemma hos R's päron för att fira T. Så vi hörs när vi hörs hunnies! Take care!



Igåreftermiddag när vi var ute och gick pratade vi bland annat om hundnamn♥ Åh det är så roligt men oxå väldigt svårt att bestämma vad våran valpis ska heta när den dagen kommer. Men jag gav ett älskvärt förslag... och det verkade falla min grabb i smaken  Fast det tänker jag inte avslöja för er! Så det så ;)









Nu tar jag helg!




Gokväll alla underbara  Nu tar jag helg! Och inget kan stoppa mej! Slutade jobbet som vanligt vid fyra, sen cyklade jag räser i motvind hem... runt halv fem åkte vi till fillan och gick en lång prommis med Enza-bus och sen på vägen hem igen handlade vi. Ja det blev kebabkött, pommes, sallad, sås och fetaost! Mmm!

Nu har vi fredagsfikat i vanlig hederlig tradionsenlig anda och ska snart bege oss iväg igen mot slutdestinationen för den här dagen. Lämnar katterna lite tidigare idag med andra ord och det här dåliga samvetet smög sig på igen... hmm. Men det ska vi allt råda bot på innan vi åker. Köpte nämligen kattmjölk på Ica förut och det är smasken det! Så då får ju barna lite kvällsgott oxå!♥ Känns bra i hjärtat iaf... ;)

Ha nu en riktigt gosig fredagkväll så hörs vi imorn bunnies!



Du är så fin älsklingen!










Utkast: Sept. 23, 2011











TGIF




Mmhm. Riktigt jäkla go känsla över att det äntligen är fredag! En vecka går verkligen knäppt fort egentligen. Sitter här i lägenheten framför Nyhetsmorgon och myser med missarna brevid mej i soffan♥ Kan ha vart så att jag hade ganska mycket dåligt samvete igår när vi kom hem vid tio-tiden, gav dom mat och pratade lite och sen lämnade dom igen tjugo min, en halvtimma senare. Usch! Men dom verkade ha sovit gott när jag kom tillbaka imorses och nu är dom mätta och belåtna minsann.

Åh fy fan! Nu visar dom massa skaldjur på tv.n.... Såååå gött! Och sugen jag blir! Hmm, vi hade ju bestämt kebab ikväll (ja hemmagjord alltså) men nu har jag lust att ändra mej  hihi. Får se vad det blir till Idol ikväll! Nu ska vi mysa vidare här hemma och sen ska jag till jobbet. Have a nice friday hunnies!












Muffinsbak mitt i allt




Gokväll mina fina! Jösses. Visst, jag är en tidsoptimist... men att jag sitter här just nu stressad som få och med sista muffinsplåten i ugnen kan jag fan inte hjälpa! Det är sant! Jag håller på att baka åt min kära sambo, vars tur det är att bjuda på fika imorn på jobbet. Diverse saker har strulat, såsom för lite smet (trots att jag 3dubbla!!) och en miss i planeringen så att jag var tvungen att springa till ICA och köpa någon form av frosting att snygga till skiten med. Och då ska ni veta att R redan var en sväng på ICA en halvtimma innan och köpte mjölk... hmm.

Ja och stressad är jag för att vi ska hämta upp T&J strax och snart bege oss mot Fillan för att käka lite mat och umgås! Sen skjutsar vi dom till stan igen för vi måste ändå hem till missarna och ge dom kvällsmat  Det var det här med bubbla ja...












CosmoLove!


(tidinställt
eftersom jag är på jobbet)




Det är inte helt lätt att fota saker i den här hemmet med allt och alla som stör och förstör hela tiden!  Men hur som helst, fick med mej nya Cosmo hem igår och trots att det börjar kännas som man kanske växer ifrån den här tidningen med tiden så äre alltid lite extra mys att öppna ett nytt nr och bläddra igenom. Oavsett om det gäller inredning, mode eller skvaller!











Morgonbestyr








Nu har jag kommit innanför dörrn hemma i stan igen och gett mina ungar mat i magen ;) Tycker synd om dom denna veckan när dom får sova ensamma men samtidigt är jag glad att dom har varann och vet ju innerst inne att dom klarar sig.

Vi köpte med oss lite god mat ut igår till Fillan och myste framför Bonde söker fru. Sen la vi oss i sängen och gosade framför tv.n. Det är konstigt att päronens säng kan vara så himla sköööön! Underbart fluffiga täcket :) Hihihi! Längtar redan till ikväll  På tal om ikväll... då kommer T&J ut till huset och vi tänkte bjuda på lite mat! Ska bli mys att träffa dom, känns som längesen nu.

Men först ska jag jobba lite, vi hörs kanske senare om tiden räcker till. Har iaf ett tidsinställt inlägg till er under dagen ;) See you later bunnies!







Mina 2 favoriter!












Nej kanske inte drömmen men definitivt rena inspirationskällan! Åh vad jag älskar sånna här tidningar! Ser ni stolarna vid det höga köksbordet där uppe? My gaaad!♥ Så min stil helt och hållet! Loving it! Och R bara suckar åt min hysteri över fällar och andra mysiga mattor/plädar/kuddar... Hihihi. Mina absoluta favoriter i hemmet är just kök och badrum! Jag ska även köpa Hus&Hem som oxå verkar ha special på detta i sitt nuvarande nummer!









Popcorn-freak!





Vår minsting Soul är något utav ett popcorn-freak. Han fullkomligt älskar popcorn och kan inte få nog! Han sitter alltid i soffan brevid (eller helst på oss) och väntar tills han får ett. Då tar han det försiktigt i munnen, hoppar ner på golvet och smaskar i sig en bit bort så att vi inte ska kunna ta tillbaka det... hahaha, dom är för söta!











The Bubble




God eftermiddag! Så skönt att vara hemma igen i min underbara lägenhet  Här trivs jag! Snart kliver vi in i Fillan-lägenhet-vovve-missar-bubblan och försöker få till allting rätt. Men det ska nog gå bra. Har det ju alltid gjort förut. Enda skillnaden är väl att min storasyster och man brukar ha Enza-bus på helgen, så vi får ett litet break ;) Men iår har dom ju själva lilla Hasselnöten att tänka på♥ Dom jäklarna ska förresten oxå åka utomlands... om en vecka dessutom, precis när päronen kommer hem! Lätt att bli avundsjuk i dessa tider  Men vi får ju vår kära del av kakan i januari...! :D


Får ni som har djur oxå skäll när ni kommer hem? Fy fan säger jag bara! Så otacksamma små kryp  Inget hej eller nåt, bara skrik och gap efter mat...



Vi stannar hemma hos älsklingarna några timmar innan vi drar förbi Roma (på hans begäran, tydligen tradition... jaha ja) på vägen ut till Fillan. Sen kollar vi på kära Bonde söker fru där ute och har myskväll. Imorgonbitti skjutsar jag R till jobbet kl 08.00 och sen sticker jag hem till missarna, fixar iordning mej och gullar lite. Sen måste jag själv till jobbet vid 9.30... Så vi hörs hörrni! Kommer ett par mini-updates som redan är inställda.









Dagens citat:












Ville bara ger er några tidsinställda rader av visdom.
Från mitt hjärta och förhoppningsvis rakt in i ert  Det är viktigt att komma ihåg vem man är och vad som är viktigt för just DEJ! Vad som än händer eller vart än livet tar dej! Kram på er!











Hated it





Hej och godmorgon igen då  Det är inte klokt vad fort tiden går när man är hemma i lugnets vrå. Och när man står på jobbet och stampar står den fan still! Ny morgon. Lika jobbigt som vanligt att lämna sängen... jag tror inte det har med mornarna att göra i sig. Jag gillar egentligen tidiga mornar, men det är själva lämnandet av säng som får hjärtat att blöda lite extra. Jag hatar det för att vara exakt!

Ikväll börjar hundvaktsveckan... men vi hörs såklart innan det!
Later!



www.google.com









Bizkit & Pandabebisen!




Hej på er! Youtubade lite häromdan och hittade 2 jätte roliga klipp som ni måste se! Om ni inte redan gjort de vill säga... men dom tål att kollas på flera gånger om man säger så  Jag har inte skrattat så mycket på länge! Hahahaha! Enjoy!



Pandabebis nyser! Kolla mammans reaktion!






Och här har vi berömda vovven Bizkit som drömmer ganska hårt...










I'm not gonna do this and you already know it





Godmorgon underbaringar!
Jag hittar inte riktigt orden den här tisdagsmorgonen. Jag är trött och frusen idag och ska jag vara helt ärligt är det enda jag verkligen vill bara att klockan ska bli eftermiddag så jag kan få komma hem igen och mysa riktigt ordentligt med min sambo♥ Låt oss hoppas att dagen går fort...

Det gick iaf bra att jobba igår, blev 3 bord tillslut och det är ju inte fy skam en helt vanlig måndag! Älsklingen hämtade mej när jag slutade kl 22.00 och när vi kom hem hade han lagat mat och dessutom köpt både choklad och hårspray till mej  Dom som känner mej vet att de är äkta kärlek det  Hehe! I love him!


Ps. Det sjukaste hände igår på jobbet vid typ halv tio. Då kom det in 12 killar från typ Österrike eller nåt annat sånt land (vet inte riktigt) och ville ha öl. Hahah ja klart dom fick köpa varsin öl och där satt/stod dom allihopa i den lilla baren och trängdes med varsin öl i handen och sjöng konstiga sånger... otippat på väldigt hög nivå ;)












Mondays are from hell




Måndagmorgon innan jobb.
Då myser man runt hemma i mjukisbyxor och gosetofflor. Det enda rätta  Känner ingen speciell ömhet direkt för just måndagar. Helgen är slut, en ny vecka startar, man är trött och inte alls utvilad som man borde... ja ni fattar. Finns ju inget positivt med det här. Eller? Hahaha!

Idag jobbar jag långis dessutom. Vilket betyder ungefär från 12.00 - 22.00. Längtar redan hem till min älskling och TV4play, (Idol!) Det är den bästa stunden på hela dan, när man får komma hem igen och slänga sig i hans armar♥ Kanske jobbar jag kväll imorn med, jag vet inte riktigt än. Men sen är vi hundvakt i en vecka och då blir det inga långa dagar. Då blir det pendling mellan hus och lägenhet - hund och katter. Men det har sin charm det med










Spegel, spegel på golvet där...




Nu börjar vi få ordning i sovrummet! Eller ja... den efterlängtade Malm-byrån är inte på plats ännu men jag letar och letar och letar. Nån gång ska de väl dyka upp en som passar oss på blocket? Ja jag tycker det. Det är liksom den där byrån som är den sista pusselbiten på nåt sätt.

Hur som helst, fyndade iaf en spegel på ÖB förut. Fast fynd... ja jag vet inte, så jävla billig var den ändå inte. Men jag tycker det blev riktigt bra i sovrums-hörnet så det var helt klart värt det iaf  Får väl se hur länge den stackars blomman klarar sig där dock... jag tror det kommer in för lite ljus. Det står ett plommonträd precis utanför som skymmer en hel del. Nåja, vi gör ett försök. Annars får vi väl kanske titta på en sån där konstgjord historia...












Utkast: Sept. 18, 2011




Heeeej! Jag behövde pusta ut lite från allt. Vaknade jävligt opepp på att kliva ur sängen. Men sen tog jag tag i mej själv och klev i kläderna. Sen käkade vi obligatorisk söndags-frukost i soffan framför skit på tv.n. Nu är vi dock hemkomna från Fillan där vi blev bjudna på middag och lite prat inför den kommande hundvakts-veckan, (startar onsdag). Känns inte som att det är så mycket kvar av den här gråa och blöta söndagen. Usch, hatar att helgen går så fort. Speciellt eftersom jag jobbade igår. Meeeen, innan dagen är slut ska vi gå till Hemköp och handla grillad kyckling. Det blir kycklingsallad och Idol-mys! Hurra!! Sen tycker jag vi gör rätt i att välja ut en riktigt bra film och gosa ner oss i soffan. Det ska inte sovas än minsann! Kvällen har ju bara börjat!♥





I love you

















God Natt Bloggen




Åh gud.


Ungefär så känner jag just nu när jag sitter här i min soffa och pustar ut efter en riktig sitta-i-skiten-kväll. Jag hade gissat på en ganska lugn evening men där fick jag fan äta upp mina ord. Och självklart trillar alla in vid samma tid... men jag klarade mej genom detta oxå och det gick ju faktiskt hyffsat bra med tanke på dricksen som rulla ner i fickan - wihoo!

Nu känner jag mej dock otroligt redo för att krypa ner i sängen och sova kungligt brevid min pöjk. Han ligger iofs och sover här intill mej i soffan just nu... jag hoppas det går att väcka han  Min söta syster med man kom förresten helt oväntat förbi och käkade varsin bit mat. Det tycker jag var väldigt trevligt, trots att det var kaos precis då och jag inte hann prata så mycket med dom... hmm. Vi hörs imorn när vi piggnat till här på söndags förmiddan♥











Den dära underbara...




. . . . . FREDAGEN!








Tacos
Idol
Vinlycka



Precis så som jag vill ha det!












Delad Lördag




Hejsan Svejsan! Det här är en delad lördag känslomässigt. Den första halvan har varit underbart ledig o härlig och den andra halvan börjar snart med arbete resten av kvällen. Hmm. Gillar inte den andra halvan speciellt mycket men det är ingen idé att tänka på det utan bara köra  Dessutom kommer min finis förbi tillsammans med B för att käka en bit, umgås och hålla mej sällis. Det gör mej glad♥ Och imorgon har vi en fin söndag framför oss som jag har bestämt aldrig ska ta slut!

 

Jaha, nu får man inte ta kort ifred heller...










Ny höstjacka?




När jag bläddrade i Klick förut (lusläste rättare sagt, vill aaaldrig att den ska ta slut!) så hittade jag en sida med höstens snyggaste jackor. Ja enligt dom... själv fann jag endast en så snygg att den faktiskt är värd att köpa. Kanske. En skinnjacka med pälskrage från min favoritis BikBok! Åh den affären ligger mej fortfarande varmt om hjärtat. Mitt allra första inköp på BB var den där rosa wow-tröjan. Alla hade wow-tröjor. Jag älskade den :)










Sweet friday of mine!




Go'eftermidda på er där ute! Känns väldigt underbart i kroppen när man lämnar jobbet en fredagseftermiddag, springer in på glasbanken och kirrar en flarra rö'tjut, fortsätter in i affär'n för att handla upp tacos-förrådet och sedan cyklar hem i underbar höstsol och sätter på kaffekokarn!  Sweet friday of mine!

Jag själv känner för att nyttja vädret och gå en promenad. Men det tyckte inte min sambo var en lika bra idé. Eller ja, han sa inget... jag förstod det på hans min. Men what the hell, jag kan väl gå själv då  Tacosen ska ju ändå inte vara klar förräns klockan 20.00, då Idol börjar!! Finns inte många saker som slår ett riktigt jävla fredagsmys!












Gottegris!


(tidsinställt
eftersom jag jobbar)



Köpte lite nytt vovve-godis igår till Bumbi på Arken Zoo. Världens gulligaste dessutom! Jätte små mjuka hundben. Hihihi! Så söta! Och perfekt att ha i fickan på promenaden när man har en hund som ibland behöver lite hjälp för att fokusera på den som håller i kopplet   Passar ju väldigt bra i tiden nu när den här hundvakts-veckan snart är kommen igen  

Självklart fick våra egna missar lite gottigt oxå, Och dessutom kunde jag inte låta bli att köpa 2 nya sånna där gosebollar till dom! Mys!











Fredag!!




Jajjemän! Fredag  Ikväll är jag ledig och då ska det banne mej ätas tacos och drickas vin och kolla på Idol! Aaah - BÄSTA! Och mysfika när vi kommer hem från jobbet såklart med Aftonbladets Klick! I love fredagar!

Det sken upp igår och blev en fin och solig eftermiddag. Härligt! Vi tog en cykeltur bort till nya Änghagen efter work och kikade lite i diverse affärer. Sen när vi kom hem bytte vi cykeln mot bil och åkte raka vägen till Sibylla för lite hamburge-kärlek! Jag tycker dock inte att det var överdrivet gott.... Men det var mys iaf att sjunka ner i soffan framför det här programmet på femman med tonåringar på charterorter och deras spionerande föräldrar. Fy fan asså, skämselkudden nära till hands... haha! 



Nu är det dags för mej att kliva upp ur sängen, stänga av datorn och styra mej för arbete. Jag ska sminkas och äta frukost. Men det hinner jag... tidsoptimist - javisst. Men dom där extra minuterna i sängen är ju GULD ni vet   Vi hörs senare gullefjun! Trevlig Helg!








Man blir aldrig för gammal...



(tidsinställt
eftersom jag jobbar)




. . . . . för att vara barn igen  Innan vi somnade igår hade vi tävling i vem som kunde fiska upp flest fiskar. Jag förlorade med en! Hmm... hehe. Ska fan ha revansch ikväll! Det är inte helt lätt att fånga upp dom där rackarna. Tyvärr är det ju inte lika kul nu som när man var barn... jag undrar varför? ;) Så vi tröttnade efter en omgång.











Torsdag 15 september -11





God Morgon alla pigga och glada! Jag själv är dock långt ifrån pigg... Jag hatar att lämna sängen på mornarna! Men däremot äre väldigt skönt när man väl gjort de och är uppe.

Vaknade till spöregn men nu verkar vädret skärpt till sig en aning. Hoppas det spricker upp och bjuder oss på lika go värme som igårem/kväll. Vi tog oss faktiskt en kopp kaffe på terassen igår och njöt av den sista tiden där ute för iår. Sen åkte vi hem till R's storasyster och hälsade på dom små och väldigt söta tvilling-töserna A&I. Så gulliga! När vi kom hem igen var det myskväll på schemat. Först lite middag framför Bonde Söker Fru. Älskar att de börjat igen! Mys!









Chinosen badar!




Det skreks en del. Jag tror det började med att han blev rädd för ljudet av vattenstrålen... Ja han är en nervös katt. Sen började vi iaf duscha kroppen och det var ju inte jätte farligt. Men det skreks lite till iaf. För säkerhetens skull  Dock verkade det ganska skönt att krypa upp i mammas famn och bli fönad och kammad på samma gång  Nu luktar han gott i hela pälsen och det ser nästan ut som han tappade typ 2 kilo oxå, hahaha!


















God Morgon på er! Hade faktiskt planerat i...

img_4441 (MMS)

God Morgon på er! Hade faktiskt planerat i minsta detalj att jag skulle gå upp i tid och blogga ordentligt idag innan jobb. Men... ja, i tid gick jag upp. Och käka frukost de gjorde jag. Sen la jag mej dock i sängen igen bara för att mysa lite med hjärtat innan han stack. Och självklart blev jag kvar där ;) Det är helt sjukt vad skönt det är att sova!! Sängen är min absoluta favoritplats :) men nog om det, kommer bilder i em/kväll på pyret när vi badade honom! :D hihi! Ha en bra dag allihopa söta! Nu kallar jobbet!


Tisdagskvällsblogg





Gokväll! Idag är det ingen arbetarkväll. Nej det är en hemmamyskväll! Mmhm  Det är dock storm ute. Fan vad det blåser! Vi trotsade detta förut och gick för att handla lite schampo till hela familjen. Ja ni läste rätt... ikväll ska vi nämligen bada katter'a! Hihihi, så kul! Chino kommer förmodligen bli sjukt sur. Men det äre värt ;) Ska bara kolla klart på Idol. Återkommer med rapport om detta.



Gull
 
www.google.com










Do you believe that life is holding a clue?





Gokväll finisar!
Det här inlägget sitter jag och skriver kvart över tio på morgonen, men postar det nu för att det inte ska eka så tomt här medans jag jobbar hela dagen. Imorses (nu när jag sitter här) så tänkte jag, precis som alla år, hur fort sommaren är över. Det är skrämmande. Ena stunden (nåja dom är iofs fåräknade bland allt regn) sitter man ute på terassen med en mojito i handen och njuter av sin semester och i nästa... ja då inser man att man inte tagit ut dynorna till soffgruppen på över en månad nu och då är det dags att inse att sommaren är över även för denna gången.

Usch jag blir så blödig. Jag ÄLSKAR sommaren! It makes me feel alive! Den här semestern var underbar. Både jag och hjärtat tycker att tiden i Hunnebo♥ var helt outstanding det här året. Vi ångrar djupt att vi inte stannande ett par dar extra. Det är svårt att beskriva känslan men Hunnebostrand är mitt absoluta smultronställe i världen! Och att få njuta av det tillsammans med både livskamrat, människorna som satte mej till livet och min underbara syster är så bra så att man får en tår i ögat.

Vi har alltid varit där en sväng varje sommar. När vi var små fick man ligga med husvagn precis här vid hamnen och det var svårslaget. Oslagbart faktiskt. Sitta i solnedgången precis vid vattnet och käka räkor. Och jag som tillsammans med min kära syster var krabb-fiske-tokiga hade ju havet nära och bra till hands



Den här gamla gästhamnen kanske inte ser ut att vara mycket för världen
men den betyder guld för mej






Stora kissekatter


(tidsinställt
eftersom jag är på jobb)




Hittade en sån fin bild på nätet som jag var tvungen att redigera lite och slänga upp. Jag älskar djur! Men det vet ni ju  Längtar tills jag får gosa med en av dessa i Thailand... hoho! Spännande! Fast sjukt oxå. Väldigt knäppt om man tänker efter. Men det gör vi så sällan så varför börja nu?

Vilken är din favorit? Jag beundrar tigrar. Fast lejonhannen är riktigt maffig. Häftig känsla när man vart på Kolmården och åkt med bilen precis brevid en sån stor bjässe. Det är oxå jävligt sjukt, att man faktiskt bara kunde öppna dörren (ja inte nu längre då) och kliva ut till ett riktigt lejon! Nu är det ju ingen idé som jag direkt filat på... men ändå. I'm just saying  











Summering av 11 sep 2011





Hej Sunshines! Söndagar är den absolut bästa dagen på hela veckan. Även om man skulle vart ledig både fredag och lördag. Söndagar är bara till för att mysas sönder totalt! Vi har blivit riktigt duktiga på att gå ut och gå. Och det är dessutom väldigt skönt! Så efter en överraskande varm promenix igår var det skönt att komma hem igen och sätta sig i soffan med kaffekoppen och citronmuffins! Mmm, min nya favorit... ni vet sånna med kräm i! Åh! Sen var det meningen att vi bara skulle ta en snabb dusch så man piggnade till lite men eeh... slutade med att vi låg i badet i typ 1,5 timme istället. Med vattnet rinnandes ner på oss från slangen i taket. Haha, ångest! Somnade typ till och glömde av tiden men det var så jäkla sköööönt! Man får passa på att slösa medans man kan... Resten av kvällen hade vi tänkt spendera i soffan men efter Idol fanns det faktiskt inget som lockade så vi bråkade i 10 min om vem som skulle städa kattlådan (eftersom den lukta så himla illa - yack!) Men sen blev vi sams och låg i sängen och prata tills ögonen ramlade ihop. Åh vad jag är kär


Om en stund ska jag till jobbet och börja beta av cirka 10 timmar skulle jag tro. Kör först det som är kvar av lunchen fram till 15.00, sen går jag på kvällsarbete och slutar säkert runt 22.00 ikväll. Det är ju måndag idag så jag vågar nästan tro att jag kommer få uppleva min första LUGNA kväll på Mellbygatans. Ja de som lever får se. Vi hörs med några tidsinställda inlägg under dagen! Peace out!




www.google.com











Take away all the lonely moments




Hej på er! Idag fick jag upp sambon redan kl 10 ur sängen för att sätta äggen på kokning. Vi brukar alltid ligga och dra oss länge på söndagar annars men den här dagen vill jag ta vara på! Så vi hoppade upp ur sängen, satte på Idol på Tv4play och käkade knäckemackor med kokt ägg med kaffekoppen i handen - perfekt start på en söndag!

Egentligen är det givet ligga-kvar-i-soffan-väder-och-bara-mysa-framför-film men det kommer hinnas med det oxå. Först ska jag städa! Jag vet inte riktigt än vart jag ska städa (vilket rum eller vad jag ens ska städa...) men det är bara att börja riva i nåt så löser sig resten själv  Känner man för att säda så måste man helt enkelt ta vara på det



Trevlig kväll igår!








Planering inför Thailand!










Den här gången vill vi utforska Thailand och göra roliga, minnesvärda saker!
2010 låg vi mest på stranden och göttade oss men det var otroligt välbehövligt det med! Dock känner vi att det är lite onödigt att göra samma sak igen. Iaf när man åker så långt bort!

Så 2012 ska vi bland annat besöka det berömda Tigertemplet en bit utanför Bangkok. Det är ett ställe där munkar lever tillsammans med tama tigrar. Ja så tam en tiger kan bli då... Under speciella tidpunkter på dygnet tar dom ut sina tigrar ur grottorna (som tigrarna tycker om att vara i på dagen när solen är som värst) och så får vi som besöker gå omkring bland dom. Har man tur får man sig till och med en kelstund! Fatta häftig känsla att ha en tiger som ligger och gosar i ens knä. Finns många fina bilder på internet om ni googlar "Tiger Temple Thailand".

Sen ska vi rida elefant! Det är nästan obligatoriskt när man åker till Thailand och vi skäms som inte gjorde detta sist, hahaha. Dock känner man sig lite osäker på hur elefanterna som man rider på mår  Jag vet inte...

Och dessutom har vi hittat ett fantastiskt ställe som heter Oasis Sea World. Där får man simma med delfiner!! Åh♥ Inget utav dessa aktiviteter är speciellt dyra heller. Det absolut bästa med Thailand! Så man kan väl säga att vi längtar hyffsat mycket!









HELG!!!!!





Hej på er darlingos! Jag vet inte riktigt vad som hänt. Allt och ingenting kanske. Jag har iaf vart en busy woman och den tänkta bloggen igår förmiddags uteblev. I do apologize. Hur som haver, jobbade ju kväll i onsdags och igår. Trodde onsdagen skulle bli lugn och fin, men icke! Slutade med att vi hade 30 pers i matsalen och vid ett tillfälle sprang jag bokstavligen benen av mej. Men allt gick väldigt bra!

Och igår trillade bokningarna in på eftermiddan så J stannade kvar ändå och hjälpte till. Vilket visade sig vara väldigt bra det med eftersom även denna kvällen blev full. Så inte lika fullt stressigt om man säger så att vara två. Ganska skönt det med.


Ikväll är det äntligen dags för den efterlängtade kräftskivan med R's släkt!
Men först ska vi ha lite lördagsmys hemma. R är och spelar golf i detta nu. Och det är väl bäst att jag sätter fart med mej själv så att jag är klar att åka när han väl kommer hem... lite handling och lämna in Lotto. Well, ni vet drillen vid det här laget  Så vi hörs senare! (Jo vi gör det den här gången, lovar!)


Den här bilden skulle jag gett er igår innan jobb. Men äsch, det går väl lika bra nu








You're every minute of my everyday





Go'kväll fina ni! Sitter i soffan och njuter av tända ljus, en mätt mage, underhållande tv och en finis tätt intill. Vi har det bra♥ No matter what, så har vi det alltid bra. Vi har tagit vara på den här eftermiddagen/kvällen väl tycker jag. Började med kaffe och chokladmuffins hemma i soffan. Sen tog vi en promenad genom stan. Hamnade på Jysk och köpte med oss en ny dörrmatta hem + 2 korgar. Handlade lite på vägen hemåt. Jag sprang ner i tvättstugan och R fixade käk - pasta med fläskfilé och kantareller. MUMS! Nu fortsätter vi här i soffan med bra tv och varma gosiga kramar! Vi hörs imornbitti innan jag sticker till jobbet och kör ännu en lång dag... Take care sweeties!

















Kaos




(tidsinställt inlägg
eftersom jag är på jobbet)



Hej fina ni!  Livet vänder och vrider sig hela tiden just nu. Det är kaos innuti. Men jag fixar det. Jag fixar det alltid. Det finaste med kärleken är att han♥ är mina vingar när jag inte orkar flyga själv. En alldeles egen ängel.

Jag jobbar sent ikväll och imorgon är det tidigt som gäller.
Så vi hörs när vi hörs helt enkelt. Jag behöver lite tid just nu.


















Lovely Thailand



26 januari - 6 februari





Längtar!


















Lady in red





Lack: Transparent
Dust: Rött













Freedom




Go'eftermidda på er mina söta läsare!  Jag har inte övergivit er. Nejdå. Bara inte känt nån större portion av lust ett par dar. Jag är inte hundra procentigt nöjd med tillvaron. Inte som den kommer att bli nu. Ni vet ju alla att det gnager i mej det här med kvälls-helgarbete. Nåja... jag tänker inte tillåta mej själv att låta det slå ner mej.

Vi har iaf en ledig eftermiddag ihop i detta nu. Och den ska vi ta vara på!












A moment of love





Åh vad vi pratat framtid idag  Jag älskar't!
Vi har kollat på hus - bygga hus, hyra hus... Finns hur mycket fina villor som helst. Men vi har även blivit lite inspirerade av min syster och E, så kanske kan de va läge att hyra ett hus ett tag innan man tar tag i den stora drömmen? Ja vi får se. Ögonen är öppna från och med idag iaf ;)

Och vi har kollat på hundar. Jag har pratat med uppfödaren nu och är inte direkt mindre intresserad  Åh åh ÅH!!!! Finns även en vuxen hund eventuellt som jag bara skulle vilja överösa med kärlek nu! Men det funkar verkligen inte i lägenhet. Men han är så fin! Så vacker och underbar. Åh våra hjärtan klappar för dessa hundar!

(
www.google.com)
En annan goding som "tyvärr" inte är aktuell längre i vårat hem...



Ps. Kalaset var mysigt och det har varit helt sjukt varmt idag! 4 september. Vad hände där? Vi satt ute i solen och gassade. Hur gött som helst! Nu blire Greys och massa mys. För imorgon äre en ny vecka igen...








Odåga!





Det var väldigt skönt att vakna av ett kras kl 06 imorses.


Baksidan med djur. Eller ska jag säga katt. Eller vänta.... baksidan med Soul
Fast det var en "olycka". Han skulle ju faktiskt bara välta ner en sak från hyllan och kunde ju inte hjälpa att lampan stod där under. Mm. Det var ju faktiskt ren otur. Eller hur?









2011-09-04




Hallå Världen! Nu är den där söndagen här igen. Den vanliga myskänslan finns på plats♥ Leverpastejmacka med saltgurka i soffan framför reprisen av True Talant. Ikväll är det dessutom premiär för nya Idol. Vi får se om det kan va nåt att ha. Jag saknar redan Jihde och jag tror inte på den nya juryn. Men vi får se.

Om en stund ska vi hem till min syrra på kalas. Kalas på kalas på kalas på... ja ni fattar. Men det är ju ändå mysigt att träffas och umgås såklart. Idag får vi ju gosa med lilla Hasselnöten oxå!


Hade 2 små troll som somnat gött igårkväll









Invite




Gokväll mina kära! Stressad! Som vanligt...  Vi satt och pysslade lite vid datorerna och så var klockan helt plötsligt för mycket!! Vi ska iväg till T&J nu och frossa räkor! Mums! Har vart allmänt seg hela dagen fram tills nu. Det blev visst lite fest igår... jag trodde inte vi skulle stanna så länge men jodå. Och kul hade vi! Jadå  Blev en hel del drinkar och stök bakom baren. God mat och trevligt sällis. Lyckad kväll!





Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!
Vi hörs imorn istället när jag inte är lika mycket tidsoptimist som idag... Later!









Älskade helg, du är så välkommen!




HELG mina vänner! Helg! Åh så skönt!! Fredagem - fika med kaffe & Klick! - vin - mys: Åh♥ Dock så ska jag tillbaka till jobbet om en liten stund. Men då hand i hand med min finis och bara ha trevligt. Vi har invigning ikväll nämligen. Får se vad resten av kvällen bjuder på. Kanske tar vi ett glas nån annanstans i  stan innan läggdags eller så går vi hem, byter klänning och skjorta mot mysbyxor och slänger oss i soffan framför Greys. Båda alternativen känns extremt aktuella just idag.


Igår eftermiddag tog vi den där härliga promenaden. En lång sådan. Mamma kom förbi med lite billig kattsand och då passade vi på att låna Enza-bus och sen gick vi hela vägen ut till Fillan. Det var riktigt skönt! Om än lite kallt sista biten... men det är ju trots allt september nu. Så en ska inte klaga ;)




Trevlig Helg darlingos!








Utkast: Sept. 1, 2011





Hej på er underbaringar!
Det är torsdag & eftermiddag, soligt & varmt och jag har precis kommit hem från jobbet!  Perfek känsla i kropp och knopp! Och stryk kropp. Jag är väldigt förkyld och därmed lite hängig faktiskt. Men jag skiter i det just nu. En promenad ute solen är givet. Sen får vi se vad som händer.

. . . . . ja, det var nog allt för tillfället.
Later!








 bilder: www.google.com











 

 


Godmorgon Bloggen! Trött tjej. Åååh man bl...

img_8070 (MMS)

Godmorgon Bloggen! Trött tjej. Åååh man blir så ledsen, besviken och förbenad när klockan ringer! Det går ju inte att snooza hur många gånger dom helst heller. Typiskt nog är jag lute sjuk på toppen av allt. Snorig näsa och halsbesvär... Men vad hjälper de att klaga? Har inte tid att vara sjuk. Gårkvällen gick iaf fint! För att vara premiär ;) Idag ska de dock bli jävligt skönt att bara komma hem vid fyra och inte göra nånting! Vi hörs!