Fredagskänslan 2.0

 
 
Saker jag gjort i veckan:
 
* Försökt ta det lugnt innan jobb (alltså inte gjort nånting och det visade sig inte vara roligare. Men kanske nödvändigt?) = Stressat mindre = Bra.
 
* Sagt upp min första person (ja, det är liksom chefrollens baksida (fast det var inga konstigheter, jag har skinn på näsan).
 
* Gått min första riktiga gång med vovve på kurs. = Nyttigt för både mig och hund = Ännu bättre kontakt oss emellan = Tummen upp.
 
* Struntat i att hemmet ser ut som skit. (Vilket är otroligt svårt för mig eftersom mitt hem är mitt mecka.) = Stressat mindre, igen = Bra.
 
* Prioriterat bort iPhone vid hemkomst från jobb. (ja varför ska man hålla på att trycka på den där saken HELA tiden?) = Mera kvalle-tid med min man = Bra (såklart!) = Lugnare själ♥
 
Och mycket mer såklart men detta är viktiga milstolpar för mig.
Time to take control over things!
 
 
Men nu ska jag fan ta mig ett glas viiiiin! ;)
TREVLIG HELG gulle ni!
 

 

Lite torsdag...


Alltid sådär innan fredag liksom. Snart helg igen! Jag älskar fredagar! Det är så mys att jobba på morgonen och sen gå hem vid lunch, mysa med djuren och sen FredagsFika gott när min fina älskling också slutar jobbet!

Helg alltså.

Valpkursen igår gick jätte bra! Lovar att det kommer upp ett eget inlägg om detta. Just nu är jag bara alldeles för lat för att starta datorn. Denna veckan har jag verkligen inte gjort något innan jobbet. Förutom prommis eller annan aktivering med Lykke såklart. Och det har varit såå skönt!

Kolla in den här häftiga bilden som cirkulerade i mitt twitter-flöde! Grymt!! Jag.vill.så.gärna.dyka.med.vithaj!


Till frukost:


- te och Marabou-kakor.
För att jag är värd det ;)


Status:


Nu är det post it's överallt igen..!
MEN, jag är i fas.

Status: mindre stressad.
Note to self: du fixar allt!


work, work och work

 
 
Ja det känns som jag mest arbetar just nu. Därav dålig bloggning ;) Jag hinner inte så mycket på förmiddagarna, dessa går åt till vovven och missarna såklart. Och när man väl kommer hem på kvällen är det bara massa kärlek till min fina sambo♥ som jag saknar väldigt om dagarna...
 
Jag känner mej ganska stressad för tillfället.
Återkommer.
 
 
 

Plommon/lila!

 
 
Vardagsrummet går som ni vet i plommon/lila toner. Har nu äntligen utökat dosen med en härlig matta också! Har letat i evigheter, känns det som. Och så fann jag den rätta där på Rusta helt plötsligt, med REA-pris och allt. 299 spänn... för en RYA-matta. Helt sjukt billigt!
 
 
 
 

2012-08-25

 
Hej du soliga start på denna fina lördag!
Igår hann jag helt enkelt inte med fredagsbloggen. Jättejobbigt, jag vet. Men istället hade jag en supermysig dag! Jobbade 8-12, sedan hem och fixade iordning lägenheten (vem orkar dammsuga och sånt under veckan liksom ;) Sen tog jag med mej vovven fram på stan för en fika med bästa M.Palmgren! Vi ses alltför sällan, trots att vi nu bor i samma stad. Vi hade tur med vädret och kunde avnjuta en skön stund på uteserveringen. Lykke var också jätte duktig! Helt otroligt vad lugn  och redig han är med sina blott 5 månader på nacken♥
 
Under kvällen var det dags för middag på Harrys med jobbet. Vi käkade gott, drack gott och hade väldigt trevligt! Mycket lyckad kväll helt enkelt! Idag får vi se vad vi hittar på. Snart en tur fram på staden iaf, som alltid :) Vi skulle spelat golf med M&A egentligen men R har så himla ont i både rygg och knä för tillfället :/ Hoppas han kan bli bra någon gång från detta!
 
Trevlig Lördag sweeties!
(Kommer upp lite inredningsbilder senare...)
 
 
 

TGIF

 
 
 
Återkommer med blogg.
Det här med att varva ner och inte stressa... jovars.
 
Nu är det iaf fredag och jag har tagit helg!
 
 

Hej från jobbet!



:) Lykke stortrivs!
Käkar märgben och mår gott medans jag postar inbjudningar...




Gladiolus!

 
 
Pryder nu köksbordet and I love them!
Finaste blomman efter lilja! I promise :)
 
 
 

There will be post it's everywhere!


Gokväll darlings! Säger ett snabbt hej från jobbet. Ska bli skönt att snart få krypa upp i soffan brevid min fina sambo och bara mysa i hans armar.

Har haft galet mycket för mej under den senaste tiden. Mycket jobb och mycket flängande och farandes innan... Känner stark att jag måste lugna ner mej nu och hinna andas. Eller är det normalt att få panikångest i ren hets på väg mot Jysk där jag vet att min mamma står och väntar på mej? För att jag är sen. Som alltid.

Okej, nu fick jag ju inte panikångest men ni fattar vad jag menar. Gud. Och på jobbet har jag ytterligare panik över alla post it's som pryder mitt skrivbord! Hahaha! Men det är lugnt, jag gillar många bollar i luften. Jag är en organiserad kaos-utredare mitt i stormen. You just wait and see....


2012-08-20

 
 
Måndag den 20 augusti. Igår var det faktiskt väldigt fint väder på em/kvällen. Men jag skulle vilja påstå, att iaf jag, är så less på det här vädret att jag inte ens brydde mej om solen igår. Istället hoppade vi in i biosalongen tillsammans med härliga M&A och noterade nya Snabba Cash-filmen. Inte jätte bra, eller jo... bra men dålig handling. (Kanske snarare: vilken handling?) Men of course vill man se hur det går för JW. Så vi väntar på trean.
 
Den här helgen gick verkligen SNABBT! Känns som det var fredag igår och jag lämnade jobbet vid lunch med en hel helg framför mej! Jaha... jaja. Nu ska jag strax bege mej ut på en runda med vovven! I detta uppfriskande regn ;) Sen uträtta lite ärenden på vägen hem, innan jobbet kallar. MEN, idag ska jag faktiskt till brukshundsklubben också! Dags för den där valpkursen äntligen :) Fast idag är det bara information, så Lykke får stanna hemma! Känns konstigt att gå valpkurs nu... han är ju redan stor som en schäfer! Hahaha! Men fortfarande valp i sinnet såklart, med sina blott 5 månader. Sötnos♥
 
 
Bjuder på en fin bild, i brist på annat ;) Detta är lite utav alla godsaker som fanns under soffan i helgen när jag storstädade... Tur att alla i detta hemmet är skyldiga till minst en sak iaf ;) Hihi!
 
 
 

never let me go

 
 
 
 

S(l)öndagen


Heeej på er!! Alltså, det här med att ta vara på helgen. Jo visst... Men tiden springer ju iväg ändå! Aaaaah, söndag redan liksom! Panik ;)

Igår hade vi över T&J på tacos. Mys! Alltid najs att träffa er :) Under dagen fick jag ryck och rev ner gardiner som jag tvättade och strök. Hmm. Välbehövligt men inte så kul ;) Iofs väldigt skönt när det är gjort!

Ikväll blir det bio med M&A. Snabba Cash 2! Hoppas den är bra!

Ja vi hörs sen darlings!


God morgon darlings!

 
 
Äntligen fredag... igen. Alltså, underbart med helg men vart i helvete tog den här veckan vägen?! Jag har vart busy varje dag innan work och väl hemma på kvällen dör man bara i soffan. Sen ska man gå upp igen. Detta är galet. Känns som att livet rusar i 500 knyck och jag vill verkligen dra i handbromsen, men det tycks inte gå. När helgen väl kommer har man nästan panik, bara för att man ABSOLUT vill ta vara på varenda liten sekund.
 
Livet på en pinne.
 
 

Mysmorgon!

 
 
Hellu fina ni som kikar in här varje dag♥
Idag är det redan torsdag. Jag har verkligen haft att göra varenda förmiddag denna veckan och väl på jobbet går det mesta i ett. Därmed är jag helt slut när väl kvällen kommer hemma i älskade soffan.
 
Denna dagen startade jag och mamma med en tur ut till syrran och lilla L♥ Vi köpte med oss baguetter till frukost och satt ute i morgonsolen och njöt. Riktigt fin start på dagen måste jag säga. Tyvärr tickade klockan på, som vanligt... och när L väl vaknade hann jag bara hålla honom knappt 2-3 minuter innan det var dags att styra bilen hemåt. Nåja, lite gos är bättre än inget gos alls ;)
 
 
Gulle-bild från när jag och R var ute på gården sist, nya missen Percy är hur go som helst. En riktig liten mysis som allra helst vill hänga på axeln och slöa ;) Haha!
 
 
 

@ work

 
 
Hej på er! När detta publicerars sitter jag på jobbet och knegar för fullt. Jag sitter förmodligen inte ens ner, springer som en litenblå mellan alla nya som behöver hjälp ;) But hey, det är ju det jag är där för.
 
Bästa stunden på hela dagen är när jag får komma hem till min älskling igen! Ser honom knappt på veckorna :( Men vet ni? Det är en skön känsla att sakna någon såååå mycket också!♥
 
 
 

Mandarin!

 
 
Nu var det dags att byta ut flittret och testa en utav dom nya färgerna på mina glitterburkar istället! Egentligen tog jag bort det gamla flittret redan i fredags, det hade en tendens att bli ganska "vasst" och ville naturligtvis inte riskera att riva lille L i ansiktet♥
 
Denna färgen gillar jag skarpt! Påminner mycket om "citron" men med lite mer dämpad ton. Nästa glitter är brunt... det har jag spanat på lääänge men aldrig kommit till skott! Håll utkik efter resultat...
 
 
Dust: Mandarin
Lack: Transparent
 
 
 
 
 

Sweet Butterfly

 
 
 
 

Mondaymorning

 
 
När man sitter såhär och äter sin frukost och det är åter måndagmorgon... Ja, då är det lätt att sakna den där fantastiska helgen extra mycket! Skulle göra vad som helst just nu för att få återuppleva den. Bara sådär underbart super mysig, ni vet♥
 
Det var hur härligt som helst att träffa lille L i lördags. Dessutom väldigt lugnt och fridfullt ute på gården. Inga jäkla stadsbor som stör ÖVERALLT! ;) Joo, vi är lite trötta på lägenhet nu... Även lördagskvällen var go med en promenad i kvällssolen och massa musslor att frossa i vid hemkomst.
 
Igår var vi som sagt och badade Lykke. Vore skoj om man hann med ett riktigt dopp innan hösten drar in på allvar. Men med tanke på vattentemperaturen igår så lär det inte hända. I luften däremot var det sommar! Vi hann även med en tur till Skara, för lite söndagskik i JULA-affärerna ;), kollade handbollsfinalen och dessutom avslutade vi dagen med grillspett! Lovely!
 
 
Nu längtar jag till fredag igen... vilket ekorreliv ;)
 
 

Sun(ny) day!

 
 
Hej gullisar! Söndag. Strålande söndag. Kände redan imorses att denna dagen skulle bli varm! Tänk om alla semesterdagar hade sett ut såhär! Ja, tänk.
 
Vi passade naturligtvis på att ta så mycket vara på denna dagen vi bara kan. Bland annat så har vi badat vovven i ett iskallt vatten... Normalt? Nåja, det var iaf kul. Denna gången gick han i självmant och provade till och med att simma ;) Hihi!
 
Få se vad vi gör med resterande tid, sambon surar över silvret. Visst hade det vart hur bra som helst med guld, men vi får inte glömma att et OS-Silver är sjukt bra!
 
 
Ljuvliga musslor och ett finfint Amarone-vin! Mums!
 
 
 
 

Bäste-lörda'n!



Gokväll finisar! Idag har vi varit ute hos syrran och E på gården och hälsat på lille L! Vilken liten goding <3 Saknar honom redan :) Hihi!

Efter detta handlade vi godsaker inför kvällen, åkte hem, fikade, njöt av solen och sedan tog vi en sån där härligt solig kvällsprommis med vovven i R's brors kvarter. Mysigt! Nu har vi avnjutit blåmusslor och sippar på varsitt glas vin.

Underbar lördag helt enkelt!


Överblommad mynta-planta

 
 
Lockar iaf humlorna :)
 
 
 

idag:

 
Men så kom FREDAGEN! Den där underbara känslan. Jag startade upp med jobb, 8.00 - 12.00. Alldeles lagom tycker jag ;) For hem i raketfart till vargen (ensam hela 4 timmar idag! Wihoo!), sedan till Skara för vaccination av missarna. (Aaaaaldrig att jag tänker gå tillbaka till Ekesbo efter hans ÄCKLIGA beteende!) Väl hemma igen tog jag följe med mamma till stan. Shoppade lite mera bebis-mys till L♥ Honom ska vi äntligen få träffa imorn!! Längtar!
 
Fredagsfika, sol, kärlek, handboll, hemmagjord kebabsallad, mys, sambo på grabbkväll, egentid, filmkväll och chooooklad. Ja ungefär så ser det ut.
 
 
Och så lite bilder från dagen:
 
 
 

Moster♥

 
 
 
Till en gudomlig liten pojk! Han föddes i måndagskväll och vi är så nyfikna på att träffa honom såklart :) Grattis till min fina syster och E! Ska bli spännade att träffa lille L!♥
 
 

Lykke♥

 
Finaste utav finast♥
 
 

2012-08-08

 
God Morgon! Jag har iofs varit uppe sen halv åtta. Suttit länge i soffan med frukosten och bara myst med regnet utanför fönstret. Är väl illa tvungen att ta tag i livet nu dock. Röja upp lite, fixa iordning mig, sticka fram på stan och fixa ett ärende, sen promenixa med vovvis och efter det jobb resten av dagen.
 
 
Lited dålig inspo för tillfället. Håll till godo, I'll be back.
Men tänk om man kunde leva livet runt dessa godingar :)
 
 

Flitter

 
 
Nytt glitter till naglarna. Äntligen :) Har velat beställa länge men aldrig blivit av. Denna gången testade jag även en ny variant, flitter. Det är i princip samma sak men "avlånga", lite grövre glitterkorn istället. Fick som vanligt inte någon rättvis bild med iphonen ;) But still...
 
Dust: Flitter
Färg: Gammelrosa
 
 
 

2012-08-07

 
 
Go'förmiddag mina fina♥ Känns som ett ångvält kört över mig idag. Hade en lååång dag framför mig igår men allting gick väldigt smidigt ändå. Trots 8 nya medarbetare att lära upp och ta hand om.
 
Sitter i soffan fortfarande med kaffekoppen, Vampire Diaries-reprisen på som vanligt ;) Men jag längtar verkligen tills de nya avsnitten börjar sändas! Undra när bara...
 
Nåja, tiden springer iväg som vanligt. Ska pyssla lite här hemma samt fixa mig inför jobbet innan jag tar med mig Lykke ut på någon aktivitet. Allting verkade gått bra igår förresten, Husse sa att allt var väldigt harmoniskt i hemmet när han kom hem :P Skönt det!
 
 
Åhhh, saknar denna kvällen! Semester♥
 

Mondays Suck

 
 
Ja det gör dom av naturen. Finns inget man kan göra åt det tyvärr.
Idag är det back to business som gäller. Ska strax åka mot jobbet. Jag ser faktiskt fram emot att komma in i rutinerna igen (jo allvarligt) men ändå har jag spenderat hela förmiddagen åt att tänka på våran semester och hur fort den tog slut. Usch! Blir alltid lite blödig i sånna här tider ;) Haha!
 
Annars då? Jag har mest tagit det lugnt, man hinner inte hur mycket som helst på en förmiddag trots att man steg upp tidigt. Precis kommit hem efter en prommis i spåret iaf, så nu hoppas jag att Lykke sover och är lugn tills husse kommer hem efter jobbet ;)
 
 
I brist på annat får ni här en bild från i torsdgas när R's lillasyster med pojkvän var över.
 
 

Ps.

 
 
Igår var vi ute en sväng på Cafét och hängde med sköna typer. M&A hade sin polare från Sthlm här så vi mötte upp dom för ett par kalla på uteserveringen. Mycket trevlig, vill jag verkligen framföra. Snart dags Palmgren för vår Girls Night Out ;)
 
När vi kom hem igen, runt halv elva-ish, lite sådär lagom lulliga ni vet... haha, så plockade vi fram kräftor, ost och vitlöksbröd. Lite halvknäppt kanske men vi har ju då aldrig vart normala så ;)
 
 
 

Sunday, bloody sunday

 
 
Fast vi tycker ju om söndagar♥ Ja det gör vi.
 
Startade upp med frukost såklart i soffan, always på helgerna. Hade planerat att gå upp senast 09.00 idag men ändå blev klockan 10. Fan, inte ens vovven vill gå upp liksom... ;) Sen var det mer hästar i OS och självklart var Sveriges alla ekipage typ sist. Tog minst 3 timmar innan allt var klart. Men vi tog oss vidare!! Wihoo! Tyvärr går finalen imorgon kl 15, och då är jag ju i full sjå på jobbet. Imorgon tar nämligen allvaret vid och vi kör igång kvällsarbetet. Har många nya imorgon att introducera så det blir en späckad dag för moi.
 
Gissa vad jag gjort mer idag förresten? Jo ÄNTLIGEN sytt ett "draperi" till det där hemska fula hålet under diskbänken i köket. Ska ju sitta en diskmaskin där men vi har liksom aldrig fått tummen ur arlset, så att säga. Nåja, nu är det ett perfekt förråd för hund-och kattmat + kattsand istället! :) Ja, sånt man måste bunkra upp med men verkligen vill gömma.
 
 
 

The Goodbye

God förmiddag mina kära! Imorses hörde jag första skocken tranor som flydde från vårt kalla väder här omkring. Burr för denna sommaren! Nu är hösten def på väg in... Igår, fredag (hur gick denna veckan så fort?!) och äntligen helg :) Jag mötte upp min friend M.Palmgren i staden för att testa nya Waynes Coffee. Betygen blir väl medelmåttigt. Fikastunden däremot var klockis (klockren). Skönt att träffas och tjöta skit finally ;) Passade på att fixa lite ärenden efteråt och sedan var det såklart FredagsFika när sambon kom hem. Idag, lördag och vi får se vart det bär av. Jag hade hoppats på en strålande solig dag men vädret kan som vanligt inte bestäääämma sig.


Gokväll!

Japp. Var väl mest det jag ville önska er :) En god kväll! Mina päron har varit här på en fika i eftermiddag. Och efter det handlade vi en sväng. Nu spelar sambon poker och jag ska passa på att bläddra i nya nr utav Härliga Hund! Men snart blir det filmmys istället, Arn. Take Care sweeties!


Mitt i veckan, som en säger...

 
 
Hej Svejs på er!  Startade dagen med en promenad. Väldigt motigt först, väldigt skönt sen. Vädret var strålande, morgonsol men aningens kallt. Höstvindar. Ni vet, som om det ens varit sommar... hmm. Men på något vis är det alltid lite skönt när hösten drar in. Nystart.
 
På tal om nystart, idag har jag jobbat första gången sen semestern tog vid i slutet på maj. Kändes förvånansvärt bra ändå. Ska bli skönt att få rutin på saker och ting. Man uppskattar verkligen sin lediga tid mycket mer då. Nu ska jag göra alla dom där roooooliga sakerna man gärna skjuter upp. Dammsuga, diska, klippa klorna på katterna, även borsta katterna (detta är extremt tråkigt och jobbigt) och sen laga mat.