My sweetest downfall


Halloj friends!

Pjuh, idag har jag lagat mat, diskat och bytt vatten i akvariet... Helt själv!! Okej, inte mycket för världen tänker ni men prova själva att ha två uppmärksamhets-krävande ragdolls och en 11 veckors Am. Wolfdog-valp så skrattar ni inte så jäkla mycket längre ;) Iofs är Lykke otroligt lugn och duktig för att vara just en valp. Men det är ändå mycket som passas... Ja ni vet, som ett barn på många sätt faktiskt. Bra träning det här. Jag och hjärtat brukar skämta om att det kommer vara lätt som en plätt med bebis efter allt vi gått igenom med huligan-Soul och nu lille busfröt :)

Idag kommer R's familj och hälsar på Lykke. Känns som vi alltid har något att göra och dagarna bara springer förbi. Igår var vi ju i Floby och reka hundbur. Kommer säkert bli bra, jag bara oroar mej för hans storlek... ;)

Idag har vi förresten ätit morot. Det visade sig vara perfekt underhållning medans matte diskade.


Hemma i Lidköping!




Lykke's hemkomst, del 2:

Hemresan gick som sagt väldigt bra trots allt. Lite ylande efter varje stopp vi gjorde men sen somande han igen. Skönt. Väl hemma fick han lukta av sig i nya hemmet medans missarna var i stora rummet. Kan lova att vi båda var lite spända över hur det skulle gå med mötet... När vi öppnade dörren smög dom försiktigt ut, men lite konstig och lite läskig var ju Lykke ändå så under sängen kändes som en säker plats, tyckte Chino och Soul.

Lykke var jätte duktig, höll sig lugn (hela han är iofs lugnet själv) och nosade på allt nytt. Moschino var rätt grinig, vilket vi förväntat oss. Fräste och morra. Soul höll sig borta... men sen skedde ett mirakel. När Lykke somnat kom båda katterna faktiskt fram och nosade på honom! Vi höll på att sätta luften vi andades i halsen! Moschino liksom, det var verkligen ett mirakel! Hihi!

Soul är fortfarande lite ängslig, men det har ju inte gått många dagar. Dom kan dock vara tillsammans utan några probelm och det känns SÅ OTROLIGT BRA!!! Moschino är mer morsk och håller Lykke på avstånd. Han har kommit på att han är den som bestämmer ;)

Fortsättning följer...

















Good Morning Sweethearts!



Igår startade jag och Lykke dagen med fika här hemma. Söta Mia kom förbi och vi tjötade like always om allt och inget :) Det var fruktansvärt tråkigt väder när vi steg upp. Men det klarnade upp ju mer dagen fortskred så när M begett sig hemåt igen passade vi på att spendera resten av dagen ute på terassen.

I em, när älsklingen slutat jobba ska vi packa in oss i bilen och åka till Floby för att måtta bilen. En snubbe där ute ska förmodligen specialbygga en bur åt oss.

Jag vet att det blir mycket Lykke nu, men hur kan man låta bli att fota honom när han är så söt? Underbaraste, finaste, gosigaste vargbebisen♥ Som förövrigt växer vääääldigt fort...








Ps.
Till mina hundälskande läsare: Från och med idag samlar jag Lykke i en egen kategori. Allt tidigare finns naturligtvis fortfarande kvar under "Skaffa hund".






Hos vargflocken i Årjäng!



Lykke's hemkomst, del 1:

Vi lämnade boet tidigt i fredags och åkte mot de värmländska skogarna vid halv åtta, åtta på morgonen. När vi nådde ett varmt Årjäng vid elva-tiden låg det en hel drös med små vargungar i skuggan och vilade. Nästan alla orkade dock komma och hälsa... utom Lykke såklart ;) Latmasken. Men sen blev det lite mer fart i han.

Brorsan Zeke's (som vi hade så svårt att välja mellan först ni vet) matte och husse kom ungefär samma tid som oss. De är från våra trakter nämligen och det var kul att ses så vi kan hålla kontakten nu och låta brorsorna träffas!

Låter dessa bilder tala för sig själva. Kommer mera pics från Lykkes första timmar i sitt nya hem of course :) Han tog hemresan ganska bra får jag säga. Naturligtvis var det ylande när vi åkte med sedan la han sig ner och stensov! Det bådar gott för framtiden. Titta så söt han är♥






















Sen sist...



Hej på er allihop!
"Äntligen" sitter jag vid datorn och bloggar igen. Har iofs uppskattat blogg-appen extremt det senaste men det är bilderna som blir försummade då tyvärr. Så här kommer en hög med bevis på vad som hänt sen sist...

Snart dyker det även upp ett sammandrag från fredagen då Lykke kom hem♥


















Godmorgon Sverige!


Och grattis Loreen! Hon gjorde det verkligen! Finally tog vi hem skiten igen. Och kanske med bästa låten ever? ;)

Här ligger vi ute i morgonsolen och njuter. Det kommer bli en lovely söndag! Underbart väder, underbar hund, underbara missar och en underbar man :) Vad underbart allt blev plötsligt... ;) Hihi! Vi hörs senare darlings!


ESC-kväll!


Hej mina finisar! Tack för att ni står ut med mej trots dåliga uppdateringar ;) Jag tror att ni är förstående... Jag kommer snart att uppdatera er ordentligt om Lykke! Han är en jätte duktig valp och första natten gick otroligt smidigt! Igårkväll kom båda missarna fram och kikade på Lykke när han sov. Det var nästan så vi började lipa ;) Bättre start hade vi aldrig kunnat hoppas på! Med tanke på Moschinos hat mot hundar...

Självklart är allt lite joxigt såhär i början. Lykke är hyfsat rumsren men visst har det hänt olyckor inne. Katterna ligger mest för sig själva och vi, jag och hjärtat håller på att vänja oss vid vårt nya liv :) Hihi! Puss och kram på er!


Lyckorus!


Vi är hemma.
Vi har fullt upp.
Vi hörs imorn...

Ps. Han är världens gulligaste!


On the road, once again...


God morgon!
Sitter i bilen på väg mot Årjäng :) Kan vara så att det pirrar lite i magen denna dag... Vi är alltså on our way för att hämta hem Lykke! Hemma väntar två ovetandes katter ;) Haha, kommer bli en spännande helg!

För en gång skull har vi tur med vädret denna resväg!


A perfect summerday


Hej mina darlingos!
Har precis kommit hem efter en grym träff med min gamla peep M.Palmgren! Tänk att jag gillar den tjejen fortfarande efter alla år ;) Haha! Gammal kärlek rostar aldrig.

Vi satt ute på en takterass och drack rose. Tjötade en hel del och njöt av livet :) Välbehövligt!

Nu kom min älskade man hem från jobb i Danmark!! Kan lova er att det bara blir mys resten av denna kvällen. Imorgon stiger vi upp i ottan för att hämta Lykke...


Att njuta av livet


Vi har det gott här i kvällssolen på terassen :) Man får faktiskt unna sig lite lyx ibland, även om det är en helt vanlig onsdag.

Jag har varit så extremt trött och hängig idag så det enda jag egentligen ville göra var att lägga mej och sova efter jobbet. But I couldn't possibly do that... Så i vanlig ordning grejade jag iordning hemmet, snodde ihop en rabarberpaj och sen fikade vi under parasollet tillsammans med R's farmor och päron. Trevligt! Men det har varit ofantligt skönt att bara slöa här ute resten av kvällen. Och vet ni, snart börjar Greys!!




Sunny mornings!


Man kan aldrig få nog av denna syn på morgonen! Kära Gud, låt detta väder stanna kvar heeeeela sommaren nu!!

Igår hade vi en super mysig kväll tillsammans med min mamma och Bumbi :) Vi drack kaffe i kvällssolen och tjötade skit ända tills Desperate Housewives börja!

Och idag kommer R's farmor på fika efter jobbet. Fullt upp med andra ord... och bara två dagar kvar tills dagen D ;)


Tuesday afternoon


Gokväll raringar! Min önskan slog in :) Idag har vi minst lika härligt väder som igår. Lovely! Detta ska tas vara på. Om en liten stund kommer min mor och vovve hit på lite fika i solen. Tyckte synd om henne nu när pappsen är ute och åker i lastisen (lastbilen).

Jag och hjärtat har precis avnjutit en underbart somrig och god middag. Potatisklyftor, kycklingfilé, salladsbädd och kall bea! Mums!! Om inte det här är sommarkänslor så vet jag inte vad...


Tuesday Morning...


God morgon! Ja, ska man be om ursäkt för dåligt bloggande? Jag gör oftast det men va fan... Egentligen betyder det bara att jag prioriterar andra, viktigare saker ;)

Igår efter jobbet var det rena rama sommarvärmen ute!! Hur gött som helst! Vi passande på att njuta så mycket vi bara kunde ute på terassen och senare på kvällen åkte vi ut en sväng till R's storasyster på fika.

Jag hoppas på lika underbart väder idag! Vi får se vart dagen bär oss...


Monday Morning


Mmm. Så var vi där igen.
Jag fattar inte hur det kan gå så fort från söndagskväll till måndagmorgon.

Igår låg vi i soffan och kollade på Hamilton-filmen. Idag sitter jag vid köksbordet och ätet yoghurt. Men det finns en bra sak med denna måndag. Och det är att det tar slut! Och det gör oss ännu ett steg närmare fredag...! Shit. Där kan man verkligen prata om att tiden gått fort :)

Monday morning...


Having a sunny day!


Gokväll raringar! Idag har jag fullt upp utav att njuta SÖNDAG! Vi har nämligen världens bästa! <3

Och givetvis hade vi mycket trevligt igår. Jag uppdaterar er imorgon sweeties. Jag ska fortsätta ta vara på denna ljuvliga dag så mycket jag bara kan!

Efter att Jönköpingarna lämnat Lich i fm tog vi oss så småningom ut på en riktig långprommis, jag och hjärtat. Underbart mysigt och skönt! Stannade på vägen hem och käkade kebab och pizza på en uteservering i solen. Galet wonderful helt enkelt :)


Hej från Mej!


Hej gullisar!
Ville bara titta in och önska er alla en underbar lördag! Det är allt jag hinner med tyvärr. Vi har spenderat fm hemma hos min farmor på lunch. Nu inväntar vi våra övernattnings-gäster! :)

Hörs imorn! Eller följ mej på twitter...


Friday, I'm inlove♥


Hej mina fina!♥ Då har vi tagit helg på riktigt! Denna dagen kan vi klassa som en utav årets segaste. Ändå tycker jag att tiden gått ganska fort... hur hänger det ihop? Det vet jag inte. Idag har min lilla stad bjudit upp till vårmarknad. Massor med folk och trots att vi endast hade 3 ärenden att göra tog det oss över 1 timma att komma hem! Nästan 1,5 tror jag. Helt galet!! Jag orkar inte med folksamlingar. Typ.

Men hem kom vi. Och då fredagsfikade vi of course! Dessvärre är jag sååå ofantligt trött på att vara just... ja TRÖTT när jag kommer hem från jobbet. Somnade nästan vid bordet förut när jag bläddrade fram till sista sidan i Klick! Fasen, tur för mej att jag ryckte upp mej sen och tjatade med mej sambon ut på terassen. Vi tog oss faktiskt ett välförtjänt glas vin där ute i solen. Och katterna passade på att gotta sig i den friska luften. Soul fullkomligt ÄLSKAR att vara ute :) Mysisen!

Idag hade vi tänkt att fynda hummer inne på Coop. Men... den var slut. Naturligtvis. Nu hade vi ju redan siktet inställt på skalisar (skaldjur) så vad gör man? Jo man åker till R's mamma i fiskaffärn och fyndar havskräftor istället. Inte lika billigt som hummern men överkomligt ändå ;) Så ikväll blir det lyx här hemma på gatan! Såååå sjuuuuukt väääälförtjäääääänt! Bara så ni vet ;)


Trevliga bilder från en trevlig fredagskväll!
















Mysfaktor!



Jag har länge velat ha sånna här lyktor till hemmet men aldrig hittat några fina, som inte kostar skjortan liksom... men igår skedde ett under! Inne på ÖB också av alla ställen ;) 149 kr för BÅDA två!! Helt sjukt billigt! Och dessutom passar dom skitbra där på golvet vid akvariumet! Happyface!!

Som mamma sa: Ibland lönar det sig att vänta :)












Lördag? Söndag?... Nej, torsdag!


Helt förvirrad. Imorses när vi vaknade kändes det onekligen som att det var lördag. Skön känsla. Men ju mer tiden gått och ju närmare kvällen vi kommit, desto mer har känslan övergått till söndag. Hmm. Vi ska ju trots allt arbeta imorgon. Men sen äre helg igen!! :) Hihihi!

Denna dagen har vi mest ägnat åt roliga saker. Var förbi svärisarna på fika i fm. Och sedan tog vi en tur till Lidens och kikade runt lite. Väntar dock aningens till med att köpa mina sommarblommor. Däremot fyndade vi krukor som jag nu äntligen planterat kryddorna i! Bättre sent än aldrig... Efteråt kom mina päron över på lite mera fika! Man kan aldrig fika för många gånger en ledig dag, ni vet. Nu ska vi däremot byta ut kaffekoppen mot kvällsmat. Och eftersom det trots allt är ledig dag ska vi lyxa till det lite. Nuggets och klyftpotatis med goda såser till! Mmmm! Jag menar, inget slår ju donkens nuggisar men man måste ju iaf försöka fixa ihop något liknande själv ;)


Moschino hade det myspysigt igårkväll♥









Mini-Fredag!!


Gokväll alla hjärtliga! Nu har vi tagit helg för första gången denna veckan. Ja ni läste rätt. På fredag tar vi helg nr 2 ;) Vi är ju LEDIGA imorgon ni vet! Dock så jobbar vi fredag men det behöver man ju faktiskt inte tänka på nu.

Ikväll låtsas vi istället att det är fredag och vi har mysfikat efter jobbet, såklart. Mannen har ölat i duschen och jag har pysslat runt i hemmet. Nu ska vi laga tacos och göra oss redo för Greys som börjar kl 21. Sedan har jag bestämt (i smyg) att vi ska kolla på TopGun. Alternativt någon annan historia i samma gengre. Ha nu en fantastiskt fin onsdagskväll, gulliga ni♥


Mini-fredag kan göra en så här löjligt lycklig ;)







Good morning sweethearts!


Det är minifredag idag!! :) Och sol ute! Vilken topp-kombo! Imorgon är vi lediga och det känns riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Sen jobbar vi fredag men det blir peace of cake, eftersom riktiga helgen kommer efter det.

Har ni upplevt känslan av total kärlek? Det hoppas jag :) Jag har inte köpt kläder till mej själv på år o dar... Och så kommer älskling hem med finaste tröjan! Från BikBok dessutom :) Lycklig tjej! Jag tycker ju inte om när han köper saker till mej men självklart blev jag super glad! Han är den bästa!!


Kaffe, hockey, DH, kärlek...


Blandat upplägg på kvällen.

Här sitter vi i soffan och dricker kaffe framför hockeyn! Sverige - Lettland. Kom igen nu Sverige!!

Har varit en riktig segis-dag idag. När jag kom hem från arbetet somnade jag i soffan framför "Unga Mödrar"... Hahahahaha! (Skrattet pga valet av tvprogram. Det är ju verkligen inte bra egentligen, haha!) Sen ryckte jag upp mig, diskade, lagade mat och ringde Skara BK och anmälde Lykke till valpkurs i höst! (mer om det i eget inlägg). Strax innan klockan slog sju kom äntligen min älskling hem från Stockholm, där han spenderat dagen på jobb.

Så nu blir det bara MYS! I stora lass. Strax börjar Desperate Housewives. Snart slut på den serien. Forever and ever. Take care sweeties! Imorgon är det mini-fre, eftersom vi är lediga på torsdag!! :)


Vargungen♥



Varje gång det plingar till i inkorgen och avsändaren är "American Wolfdog" så hoppar mitt hjärta ut och gör en volt innan det börjar slå igen. Alltid samma visa, från dag ett. Det är så spännande att se hur Lykke♥ växer från dag till dag. Han kommer till att bli en maffig herre, det må jag säga ;)

På första bilden ser man hur kraftig han redan nu är! Helt sjukt, kolla benen! På andra bilden visar han verkligen vilken gosse-gris han är. Hihi! Sötnosen! Nu har den blåa färgen på ögonen börjat ändra sig och gå mot det slutgiltiga gula (gulbruna). Hahaha, han är i den där roliga åldern nu när allt ser väldigt kul ut ;) Öronen är som paraboler till exempel. Men han kommer växa till sig och bli en stilig herre! Snart är han hääääär!!♥


Jorå, här han. Våran lilla rö'tott  Hahaha!












Förlåt, men vi...





Och jag lägger bloggen lite åt sidan.

Min kära sambo kom hem i ganska dåligt skick ;) Denna dagen går därför till att pyssla om honom och njuta av varandra. Som bekant går helgen för jävla fort. Men vi har iaf hunnit med en sväng i grannstaden Skövde på förmiddan. Handlade lite nödvändig (men ack så tråkig) skit till bilen och dessutom svängde vi in på DjurMagazinet och beställde den där efterlängtade namnbrickan till Lykke♥ Självklart dyker det upp en bild när den väl är levererad.

På tal om L, beställde även nyss matskålar till honom!! Allt är verkligen så verkligt nu! :) Hihi! Nu är det inte så mycket mer kvar att ordna innan hemkmost. Måste fixa ett galler till bilen bara... en annan dyr historia :/ But that's life. Det är ett måste helt enkelt.





Kalajs!






Hemma! Stannade en sväng hos päronen och njöt utav lugnet innan jag begav mej hemåt igen. Trevligt att träffa släkten. Händer ganska sällan på min sida av familjen... ;) Hihi. Myste med både Bobo och Pysen :) Och givetvis med Enza-gull!♥ Snart får hon en ny kompis i Lykke! Ska bli spännande när dom träffas för första gången!

Nu inväntar jag min älskling som är på väg hem från Göteborg. Han sprang loppet på 2 tim och 18 min!! Helt sjukt bra för att vara första gång och inte ha tränat så värst mycket. *Stolt flickvän* That's my man! ;) Men det är ju inget ovanligt att han är en rackare på allt han tar sig för... Ikväll hade vi planer på att träffa sköna M.Palmgren och hennes dude. Dock fick jag ett ganska slitet samtal förut från en slitet pojkvän som inte riktigt är fit for another fight, så att säga. Bäst att låta honom återhämta sig i ryggläge här hemma i soffan. Ha nu en fantastisk lördagskväll mina fina! Så hörs vi imorn! Puss & Kram!




Ps. Vad i all sin dar är det här att komma hem till da?! ;) Antingen har dom haft krig här hemma igen. Eller så har nån jäkel sovit på rygg på bordet... hmm, kattskrällen :P








Celebrating!



Nu sticker jag iväg på lite försenat kalas hos min mormor och morfar! Jag är tidsoptimist som vanligt och måste egentligen sitta i bilen nu... Åååååh! Vi får ta allt väsentligt jag hade på hjärtat sen helt enkelt. Hoppas ni alla har en underbar lördag där ute!♥ Talk to ya later!











Season Finale!



Nu är det äntligen dags!!
Jag ska se sista avsnittet av säsong 3 på Vampire Diaries!

Jag är jätte pirrig i hela kroppen! Alla säger att det är jätte bra!♥ Men hur sjutton ska jag klara mej tills fortsättningen kommer... Jag hoppas det bjuder på lite hetta mellan Damon och Elena..? Hoho, nu kör vi!








Ps. I love you!



Om exakt 2 veckor är Lykke hemma hos oss och jag glädjer mej så otroligt mycket över detta! Vilket säkert inte är så svårt att förstå. Titta bara på sötnosen. Han har REDAN tagit oss med storm♥ Hur ska det gå när han väl kommer hem liksom? ;) Hahah. Djur berikar verkligen ens liv helt otroligt! Jag kan knappt bärga mej till att låta Lykke bli en del av våran lilla söta familj. Jag och alla mina 4 pojkar♥ Hihi! (Måtte vi få töser när det väl är dags...)










It's time for friday peeps!



Heeeej beautifuls! Imorses när jag gick åkte bil till jobbet, spöregnade det. Det speglade mitt humör ganska bra. Jomen faktiskt. (För tiden går ju alltid sååå långsamt just på fredagar när man längtar som mest efter helgen... hihi!) Och nurå? Jo nu lyser solen!! Och det gör även jag! :) Älskade härliga helg! Det är något visst med dessa lediga dagar tillsammans. Utan måsten. Bara mys. Jag kommer aaaaaldrig mer i hela mitt liv vilja jobba helg! Iaf inte kvällar. Fy fan vad glad jag är att those days are gone. Long gone!

Självklart var vi på Coop efter jobbet. Okej, just idag beror det bara på för att vi ändå skulle till den där Harald-affären och köpa presentkort till min morfar som JAG ska på kalas hos imorn. Min kära sambo ska nämligen bege sig med kollegorna mot Gbg och springa varvet på 2,1 mil. Jag fattar fan inte varför man frivilligt ställer upp på sånt ;) Dom har ju anmält sig till detta.  

..... Coop ja, vi var där och köpte lite revben, ostfyllda pepperoni och och lite annat gott. Vi får dock sannerligen hoppas att allting smakar riktigt bra för vi trodde båda att peppen (mitt och syrrans kortisnamn för pepperoni) bara kostade 13 spänn när dom egentligen kostade 33 riksdaler! Haha, R kommer aldrig mer får hålla i scannern kan jag säga. Man måste ju dubbelkolla saker och ting ;) Och vi råka köpa revben för nästan 100 spänn... Det var verkligen inte planerat. Men äre fredag så äre. Jag orkar inte bry mej om nånting idag förutom att HA HELG!! Så det så.









Nu myses det!


Nu: Vindruvor, tända ljus och Let's Dance. Tycker att känslan av att det är fredag imorgon känns jävligt bra!


I'm sunny on the inside



Vart tog dom där fina soliga mornarna vägen? Ja det var ju också en fråga. Som jag önskar jag hade ett svar på. För då kunde jag flyga iväg och hämta tillbaka dom!!♥

Ja ni förstår ju att vi har regn här idag igen i den här lilla staden. Äh what the hell, hela Sverige har säkert regn idag. It's just one of those days. I eftermiddag/kväll går vi all in på hela den här pre-friday känslan med Let's Dance och allt. Ganska mysigt egentligen :) Fast inte samma feeling som det är på fredag såklart. But anything för våra grabbs i Tre Kronor! Än så länge har dom skött sig riktigt bra!


På solig, härlig promenix i söndags♥






Marabou Strawberry Mums!


Jomen klart jag var tvungen att testa Marabous nya choklad med jordgubb! Den var helt hyfsad tycker jag nog :)

Hyfsat är iaf inte vädret idag... Fy skruttan vad grått och tråkigt! Men nu har vi faktiskt vart välsignade med solsken i flera dar ;) Klart det måste komma lite regn. Därför har vi förvandlat denna em/kväll till ett riktigt mys-VM. Bara stanna inne och dricka kaffe, läsa tidning, äta glass, bada bubbelbad och kika på Greys! Just the way I like it!


Coffeemoment


Good afternoon sweeties! Sitter i min ljuvliga soffa med mitt ljuvliga kaffe. Aah. Lugn och ro. Jag är så ofantligt trött på eftermiddagarna när jag kommer hem från jobbet ;)

Dessutom blir det inte så mycket mer gjort... Fast iofs, just idag är jag produktiv! Är inne på tredje maskinen tvätt redan och middagen är serverad och uppäten sedan en stund tillbaka. Då pöjken ska iväg snart och träffa kompis passar jag på att göra något så roligt som att fixa iordning mina naglar... Hmm. Hatar det ;) Framför allt för att det tar så lång tid. Uff. Men vill man vara fin, får man lida pin.


Emelie-Quality-Time



Hej mina fina!♥ Det tar väl mej ungefär 6-7 minuter (max) att cykla hem... lite roligt att jag hinner gäspa minst 5-6 gånger på den sträckan liksom. Vadå pigg tjej? Men det är väl lite så måndagar funkar, tycker ni inte det?

Min fina sambo har fått för sig att springa över en mil idag efter jobbet. Han tränar såklart innför helgens stundande Göteborgsvarv! Jag å andra sidan... jag passar på att koka kaffe och ska alldeles strax mysa ner mej i soffan för att kika på senaste avsnittet utav Vampire Diaries! Åh har längtat sedan i fredags ;) Hihi! Lite välförtjänt Emelie-Quality-Time helt enkelt.


På tal om TVD, är inte dom här två gjordens gulligaste? Älskar att dom även myser med varann utanför tv-rutan. Väldigt fina, men hemlighetsfulla... ;)










Snedstreck: ignore




Hittade en fin bild på baksidan av min tidning och försökte få Moschino att förstå hur han ska bete sig sen när Lykke kommer...





Men det gick sådär. Han ignorerade mej och började tvätta Soul istället. (Dom som alltid brukar "hata" varann annars och börja bråka istället...)





Och såhär snygg blev han! Hahahahaha! Maj gaaad
Knäppisar!








Kycklingarna!



Här är dom små gulliga fjunen! Kycklingar är tveklöst något utav livets sötaste ting. Promise! Alla möjliga färger hade dom också. Men jag kan ändå tycka att dom "vanliga" gula är gulligast :) Det är inte helt enkelt att ta kort på så små livliga krabater. This is the best I could do:














Åka bil med kullsyskonen!



Fick nya bilder igår igen utav uppfödaren.
Här är en utav dom: (Lykke♥ är nr 2 från höger)





Nu har valparna fått åka-bil-träna och även ha på sig halsband för första gången. Lykke skötte sig fint på båda punkter och det är vi tacksamma för :) Dessutom är han väldigt lyhörd på sitt namn och kommer direkt när dom ropar. Bådar gott för vår framtid ihop♥ Kan knappt fatta att denna söta underbaring kommer hem till oss om mindre än 3 veckor!! Längtar ihjäl mej! Men samtidigt känns det väldigt overkligt... ;) Fast otroligt BRA såklart!








Utkast: Maj 6, 2012



Go'eftermiddag alla fina där ute♥ Den här helgen har verkligen gått helt knasigt fort. Det känns ärligt inte som att vi ens haft ledigt. Dessutom har denna söndagen gått i ett.

Började dagen med en såkallad familjedag med jobbet. Vi gick tipspromenix, spelade kubb och grillade korv. Tur att vädret var med oss :) Direkt efter satte vi fart mot "slätta" för att hälsa på min syster och E. Dom har fått kycklingar precis och dom var hur söta som helst! Bilder på dessa krabater kommer imorgon.  (Är alldeles för slö för att slänga upp dom nu...) Jag vet inte riktigt vad vi ska göra med resten av denna söndag. Men en sak är klar, jag vill verkligen INTE att den ska ta slut. 









Kopplad!



Igår på hundutställningen var vi mest intresserade av att kika saker till Lykke♥ Vi har lånat ett par halsband av mina päron tills vidare. Våran lilla sparv kommer ju växa och växa och växa... Tills han är något utav en bjässe I guess ;) Därför känns det onödigt att lägga pengar på ett nytt halsband nu som han ändå kommer växa ur med en gång.

Däremot hittade vi ett underbart koppel igår! Precis ett sådant som vi letat efter. Fast till ett mycket förmånligare pris :) Svart läder (of course) och super mjukt & skönt! Läderkoppel brukar ju gärna vara ganska stela och hårda i början annars och mjukna upp efter hand. Men detta är alltså redan hur fint som helst. Längtar tills det ska invigas på Lykke♥









SaturdayNightFever



Nu drar jag och mitt hjärta♥ iväg på hockeykväll tillsammans med vänner. Kommer väl vara knökat som vanligt på Stadtshotellet, men det får det vara värt ;) Är det Tre Kronorna, så är det.

Önskar er allesammans en underbar lördagskväll!
XoXo









SaturdayLife



Hej hopp galopp mina små ponnys!  Det är världens bästa känsla att vakna upp till den lediga lördagen med sovmorgon, mysfrukost, fikor och annat som gör dagen sådär extra härlig helt enkelt.

Idag har vi även varit på Hundutställning i arenan. Vi gick mest dit för att kika in utbudet av saker men passade såklart på att kika på alla fina vovvar också :) Såg världens finaste Pyrrar♥ (Pyrenéer-hund) Helt bedårande! En jätte stor hanne och en lite mindre tik. Jag har alltid avgudat denna underbara ras! Vem vet om vi blir 2-hundsägare i framtiden... ;) Jag har ju alltid haft en förkärlek till zoo.n

Innan vi drog iväg på hundmyset träffade vi min gamla vapendragare M.Palmgren och hennes norrlänning A för en fika på ett utav stadens cafén. Väldigt trevlig får jag lov att säga. Ska även sluta upp med dessa ikväll igen för att kika på hockeyn. Lovely!


Dagens Look:

 

 






TGIF (mer än nånsin, jag lovar!)



Åh Gud, tack för att klockan tillslut slog tre. Jag vet inte varför den sista timman på jobbet ska gå så himla långsamt! Jag vet inte. Du vet inte. Ingen vet. Men så är det. Men nu har vi tagit HELG! Inte med lika mycket råge som förra helgen dock. Men vi ska ta vara på dessa lediga stunder och njuta till fullo. Det är vi faktiskt bra på, jag och min man♥

Svängde in på Classe (Clas Ohlsson) på vägen hem och tjackade en ny bryggare (kaffe) eftersom våran dog för några dagar sen. Jävligt onödigt enligt mej själv men vill man inte längre så vill man inte, helt enkelt. Handlade lite fredagsgottigt på Coop också. Ikväll blir det hederligt tacosmys förstår ni. Och INGENTING mer. Alltså bara horisentalt läge i soffan. Sjukt välbehövligt om ni frågar mej. Imorgon har vi dock lite mera planer. Men mer om det senare. Ha nu en fantastico fredagskväll mina lovelies! XoXo.


Jag är glad, och lite hoppfull idag♥







Pre-fredagsmys.



Sitter och tittar på Let's Dance och torsdagsmyser. Känns helt knäppt att det är idag ju. Men tydligen är det Hockey VM imorn! Inte mej emot dock :) Ska bli kul att heja på Kronorna! Lite tacos på det också så har vi det perfekta fredagsmyset. Åh vad skönt det ska bli med helg igen♥ Hihi! Hoppas ni också har en gosig kväll! Hörs imorn finisar!! XoXo











Sunshine!



Igår eftermiddag satte vi oss ute på terassen och njöt utav den varma solen med kaffe och hundtidning. Bästa kombon, for sure ;) Tvingar R att läsa alla bra tips och sådant nu inför Lykkes hemkomst  Hihi!

Det var väldigt varmt och skönt igår, lite kyligare luft idag och något molnigare såhär på kvällskvisten. Tyvärr verkar det som att det faktiskt stämmer att vädret ska bli sämre nu inför helgen... Buu på det. Men vi har mycket roliga saker att se fram emot ändå :)















Igårkväll:















1 maj




Godmorgon mina fina♥

Igår hade vi 1 maj. Många gav sig ut på traditionsenlig "majning". Det gjorde vi också i barndomen. Mycket uppskattat och något jag gärna för över till våra framtida barn :) Själva spenderade vi mesta delen utav dagen ute hos mina päron i Fillan. Firade pappsen som fyller år i dagarna. Min syster och E var där också såklart, kul att träffa dom igen! Magen växer allt på syrran :D Ska bli spännande att se vad det är för något där inne♥ Hihi!

På vägen hem passade jag och R på att ta en kik på pappas nya lastbil! Idag gör han officiellt sin första körning. Good Luck pappi! ;) Stannade även till på Coop och köpte lite kvällsgott, för att njuta lite extra utav sista lediga dagen. Och det kan man verligen säga att vi gjorde. Satt ute på terassen i kvällssolen och myste, innan vi drog oss innåt för att äta grillad kyckling. Sedan spelade vi några rundor bowling på Wii, men efter detta ville faktiskt våra trötta ögon sova.

Nu måste jag snart pysa iväg till arbetet. Men jag kan ge er 1 maj i lite bilder också. Igår var det en sån där helt underbar dag som jag nästan lipar över när jag tänker tillbaka på ;) Hahaha. Kändes verkligen som att sommaren är på g. Behöver verkligen denna energin!! Finns inget bättre än sol och kärlek för att läka själen. För dessutom är jag såååå fruktansvärt kär i min pojkvän♥ Bara så att ni vet alltså ;)



















Lykke ute för första gången!



För några dagar sen fick vi nya bilder från uppfödaren. Nu har valpisarna fått komma ut för första gången och njutit utav solen. Ser ut som att Lykke tycker det var riktigt skönt :) Han växer så det knakar, våran "lilla" pojk♥ Se bara på första bilden här vilken skillnad det är på honom och hans syster, storleksmässigt.

Han ändrar sig utséendemässigt för var dag som går. Ska bli spännande att se vart allt tar vägen i färger osv. Hihi. Den vita masken i ansiktet verkar breda ut sig iaf, nu har punkterna över ögonen flytit ihop med det övriga vita ser det ut som. En wolfdog utvecklas ända tills 1,5 års ålder. Men växer till sig betydligt längre än så... ;)















Kryddor!



Igår var vi på Lidens och handlade nya kryddor. Något som jag verkligen rekommenderar er att köpa! Jätte kul att kunna gå och plocka fran egna "landet" för att använda i mat, drinkar osv. Finns en hel uppsjö av olika sorter. Här begränsade vi oss väldigt... men jag hade lätt kunnat köpa dom allihop! :)

Förra året hade vi både mynta och citronmeliss. Dessa var ganska så små när vi planterade dom men oj vad dom växte på sig! Vi hade mynta för ett helt år ;) Iår ökade vi på styrkan med en ananassalvia också. Den luktar gudomligt gott! Mycket ananaslukt! Ska bli spännande att testa denna i en fräsch sommardrink!











Resultat: Vårstädningen



Det ser inte mycket ut för världen nu, men vänta bara tills vi (läs: jag) planterat nya blommor i krukor och lådor, fått dynorna på plats, 2 vinglas på bordet, nytänd grill och lite kvällssol på det♥ I can't wait! Finns inget bättre för själen än sommar, rätt och slätt! Hoppas på många fina soliga dagar det här året...

Den här säsongen får vi klara oss utan den stora granen på hörnet. Den sågades ner för ett par veckor sedan. Först blev vi helt förskräckta... den skyddade ju väldigt bra mot insyn osv. Men nu kan vi ändå tycka att det är ganska skönt att den är väck. Mer plats och mer sol. Vem ger inte tummen upp för det liksom? ;)